PERSONALCENTRALEN AB jobb - lediga jobb

PERSONALCENTRALEN AB jobb PERSONALCENTRALEN AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: PERSONALCENTRALEN AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: PERSONALCENTRALEN AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Reparatör- Malmö

 2. Produktionsledare; PC Packning AB- Malmö

 3. Lagerarbetare med truckkort- Malmö

 4. Maskinoperatör- Malmö

 5. Studenter med erfarenhet av lager och industri- Malmö

 6. Kontorschef- Malmö

 7. Produktionsledare- Burlöv

 8. Produktionsledare- Burlöv

 9. Lagerpersonal med truckkort -sommarvikarier- Malmö

 10. Studenter med erfarenhet av lagerarbete- Malmö

 11. Orderplockare med truckkort- Malmö

 12. Mekaniker- Malmö

 13. Processmekaniker/processreparatör- Malmö

 14. Inköpare med goda kunskaper i Pyramid- Burlöv

 15. Inköpare med goda kunskaper i Pyramid- Burlöv

 16. Inköpare med goda kunskaper i Pyramid- Malmö

 17. Välkommen till oss i Glashallen på Malmö Centralstation torsdag 21 augusti!- Malmö

 18. Orderplockare med truckkort- Malmö

 19. Extrapersonal med erfarenhet av terminalarbete- Malmö

 20. Mekaniker- Malmö

 21. Maskinoperatör- Malmö

 22. Orderplockare med truckkort- Malmö

 23. TRÄFFA PERSONALCENTRALEN PÅ JOBBMÄSSAN TO:DO 7 NOVEMBER!- Malmö

 24. Mekaniker industri- Malmö

 25. Orderplockare- Malmö

 26. Extrapersonal med erfarenhet av lagerarbete- Malmö

 27. Extrapersonal med erfarenhet av lagerarbete- Malmö

 28. Orderplockare med truckkort- Malmö

 29. Extrapersonal med erfarenhet av lagerarbete- Malmö

 30. Orderplockare med truckkort- Malmö

 31. Lagerarbetare med truckkort- Malmö

 32. Extraarbetare med erfarenhet av lager- Malmö

 33. Mekaniker industri- Malmö

 34. Maskinoperatör inom läkemedelsindustri- Malmö

 35. Orderplockare med truckkort- Malmö

 36. Produktionstekniker- Malmö

 37. Skickliga skjutstativförare- Malmö

 38. Orderplockare- Malmö

 39. Orderplockare med truckkort- Malmö

 40. Skickliga skjutstativförare- Malmö


Mer beskrivning

Reparatör
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder med personallösningar till industri och logistik i Öresundsregionen. Personalcentralen är ett framgångsrikt bemanningsföretag. Dessutom erbjuder vi professionell rekrytering och är godkänd leverantör av omställningsstöd åt varslade eller uppsagda medarbetare och jobbcoachning åt arbetssökande. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi dig med verkstadsteknisk bakgrund. Har du erfarenhet av industriautomation, styr- & reglerteknik, pneumatik eller elektriska drivsystem är det också meriterande. Vana av att reparera maskiner både mekaniskt och elektriskt. Vana av ritningsläsning är också ett plus. Beskrivning av tjänsten Tjänsten innefattar felsökning, reparation och testkörning av elektriska verktyg. Stark vikt läggs vid dina personliga egenskaper och förmåga att kunna arbeta självständigt efter uppgjorda planer och med stor noggrannhet och hög service förmåga. Tjänsten är ett längre uppdrag på ett och samma kundföretag. Tjänsten kan komma att leda till anställning hos kundföretaget. Då erbjuds anställning i ett branschledande företag med goda villkor och utvecklingsmöjligheter. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt och inte vara rädd för att ta egna initiativ.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör jobb, Reparatör Malmö, Reparatör PERSONALCENTRALEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör

Produktionsledare; PC Packning AB
PC Packning AB är ett helägt dotterbolag till Personalcentralen AB, vilket tillhandahåller personallösningar till industri och logistikföretag i Öresundsregionen. PC Packning AB utför legotillverkning och tjänsteproduktion på uppdrag av kunder. Vi producerar, packar torra livsmedel samt har tredjepartslogistik med inleverans, lagring, plock och pack, utleverans, distribution mm. Vi finns i lokaler på Källvattengatan i Malmö och Företagsvägen i Arlöv. Då vi har stor beläggning i vår produktion söker vi nu en produktionsledare till vår verksamhet. Beskrivning av tjänsten Vi ser att du har vana av arbetsledning. Du kommer att vara underställd VD. Din uppgift är att leda och motivera ca 15 personer i produktionen. Det är viktigt att du har arbetat inom produktion och har erfarenhet av snabba flöden och kan effektivisera arbetet. Har du erfarenhet av livsmedelsproduktion eller liknande är detta en merit då vi arbetar med HACCP. Arbetsuppgifterna innefattar att se till att ankommande varor snabbt tas omhand och lagerläggs. Planera personal och produktionsorder samt registrera uppföljning för de olika produktionslinjerna. I arbetet ingår det att hålla löpande kontakt med uppdragsgivarna då det sker snabba omprioriteringar. Allt arbete sköts i PC packnings egna affärssystem. Det kan förekomma att du får medverka operativt i verksamheten. Personliga egenskaper Som person har du en förmåga att se till helheten. Du har ett coachande ledarskap med tydlighet i kommunikation. Förmåga att motivera personal samtidigt som du kan ställa krav. Du agerar ansvarsfullt och i riktlinje med företagets rutiner framförallt gällande livsmedelshygienregler mm. Vi förutsätter att du har ett logiskt tänkande och kan leda personalen på ett effektivt sätt. Körkort och truckkort är ett krav.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare; PC Packning AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare; PC Packning AB

Lagerarbetare med truckkort
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder med personallösningar inom industri och logistik i Öresundsregionen. Personalcentralen är ett framgångsrikt bemanningsföretag som dessutom erbjuder professionell rekrytering och är godkänd leverantör av omställningsstöd åt varslade medarbetare. Vi står inför en ökad efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi dig med erfarenhet av lager och produktion till vår bemanningsverksamhet. Truckkort är ett krav. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager, produktion och industri hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, truckkörning, produktion och montering. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor. Personalcentralen tillämpar garantilön vilket innebär att lön utgår under hela anställningsperioden.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare med truckkort

Maskinoperatör
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder med personallösningar till industri och logistik i Öresundsregionen. Personalcentralen är ett framgångsrikt bemanningsföretag som dessutom erbjuder professionell rekrytering och är godkänd leverantör av omställningsstöd åt varslade medarbetare. Vi står inför en ökad efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi dig med bakgrund inom industri och produktion. Det är meriterande om du har vana av verktygsbyte och inställningar av maskin samt övervakning av processen. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker främst dig som har erfarenhet som maskinoperatör och inom produktion. Du vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager, produktion och industri hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta arbete som maskinoperatör, orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, truckkörning, produktion och montering. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor. Personalcentralen tillämpar garantilön vilket innebär att lön utgår under hela anställningsperioden.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör jobb, Maskinoperatör Malmö, Maskinoperatör PERSONALCENTRALEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör

Studenter med erfarenhet av lager och industri
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder med personallösningar inom industri och logistik i Öresundsregionen. Personalcentralen är ett framgångsrikt bemanningsföretag som dessutom erbjuder professionell rekrytering och är godkänd leverantör av omställningsstöd åt varslade medarbetare. Vi står inför en ökad efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi dig som är student med erfarenhet av lager och produktion till vår bemanningsverksamhet. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker dig som vill ha ett extrajobb med varierande arbetsuppgifter inom logistik och industri hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, truckkörning, produktion etc. Truckkort är meriterande. Erfarenhet av liknande arbete är ett krav. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor. Anställningsformen kräver att du kan visa upp ett giltigt studieintyg som visar på att du studerar på minst 50 %.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter med erfarenhet av lager och industri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter med erfarenhet av lager och industri

Kontorschef
Är du vår nya kontorschef? Personalcentralen är ett auktoriserat bemanningsföretag som hjälper våra kunder med personallösningar inom industri och logistik i Öresundsregionen. Vi arbetar med bemanning, omställning och rekrytering och är inne i en expansiv fas. För att möta marknadens behov behöver vi stärka vår organisation. Därför söker vi nu en kontorschef till vårt kontor i Malmö med 5 personer på kontoret och drygt 60 personer i vår bemanning. Arbetsbeskrivning Som kontorschef, har du ansvar för den operativa delen av verksamheten. Det innebär att du organiserar, leder och utvecklar verksamheten för våra tre affärsområden uthyrning, rekrytering och omställning, samt våra interna servicefunktioner inom ekonomi och personal/lön. Dessutom har du ansvar för driftsfrågor vad gäller fastighet och IT. Tillsammans med kontorspersonalen, säkerställer du flödet i verksamheten samt ser till att det finns erforderliga resurser för detta. Du stödjer och coachar personalen, driver verksamheten mot uppsatta mål samt följer upp dem löpande. Du rapporterar till VD. Resor i tjänsten kan förekomma. Erfarenhet och kvalifikationer Du har ca 10 års erfarenhet från näringslivet som chef med personalansvar inom ett mindre eller medelstort företag. Du har ett helhetsperspektiv och en god förståelse för hur man arbetar med frågor kring ekonomi, personal, arbetsmiljö och fackliga frågor. Du har erfarenhet av att arbeta med arbetsgrupper och har förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt, att föra en dialog och att coacha dina medarbetare mot gemensamma mål. Dessutom har du en god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift Det vi ser som meriterande, men inte som ett krav är erfarenhet av bemanning, erfarenhet från företag inom industri och logistik. Personliga egenskaper Som person är du engagerad, resultatorienterad, strukturerad och driven och är van att arbeta självständigt. Samtidigt har du en utvecklad teamkänsla och förmåga att hålla samman gruppen samt förmåga att ta människor. Du ser lösningar på problem och är inte rädd att själv hjälpa till. Ansökan Skicka din ansökan till jr@personalcentralen.se Sista ansökningsdag är 10 februari 2014 Kontaktperson: Jörgen Rosman jr@personalcentralen.se
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorschef jobb, Kontorschef Malmö, Kontorschef PERSONALCENTRALEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorschef

Produktionsledare
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder med personallösningar inom industri och logistik i Öresundsregionen. Personalcentralen är ett framgångsrikt bemanningsföretag som dessutom erbjuder professionell rekrytering och är godkänd leverantör av omställningsstöd åt uppsagda medarbetare. På uppdrag av kund söker vi nu en produktionsledare med erfarenhet av livsmedelsproduktion. Företaget befinner sig i ett expansivt skede och vill därför utöka sin personalstyrka till produktionen i Arlöv. Företaget är ledande i sin bransch och har sin styrka i att leverera högkvalitativa produkter och ett brett sortiment. Beskrivning av tjänsten Vi ser att du har flera års vana av arbetsledning. Du kommer att vara underställd VD och din uppgift är att leda och motivera ca 10 personer i produktionen. Det är viktigt att du har arbetat inom livsmedelsproduktion och har erfarenhet av snabba flöden samt kan effektivisera arbetet. Att kunna arbeta och verka i en BRC-certifierad miljö är ett krav. Vi ser gärna att du har en teknisk förståelse för maskinparken i verksamheten. Arbetsuppgifterna innefattar att planera personal och produktionsorder samt registrera uppföljning för de olika produktionslinjerna. Du ska kunna driva förbättringsarbeten och ta fram kalkyler för ökad effektivitet. Det kan förekomma att du får medverka operativt i verksamheten. Personliga egenskaper Som person har du goda ledaregenskaper och en förmåga att se till helheten. Du har ett coachande ledarskap med tydlighet i din kommunikation. Förmåga att motivera personal samtidigt som du kan ställa krav är ett måste. Du agerar ansvarsfullt och i riktlinje med företagets rutiner framförallt gällande livsmedelshygienregler med mera. Vi förutsätter att du har ett logiskt tänkande och kan leda personalen på ett effektivt sätt. Övrigt Du bör kunna tala och skriva både svenska och engelska obehindrat. Resor kan förekomma i tjänsten. Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av kunden.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Burlöv
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare jobb, Produktionsledare Burlöv, Produktionsledare PERSONALCENTRALEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare

Produktionsledare
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder med personallösningar inom industri och logistik i Öresundsregionen. Personalcentralen är ett framgångsrikt bemanningsföretag som dessutom erbjuder professionell rekrytering och är godkänd leverantör av omställningsstöd åt uppsagda medarbetare. På uppdrag av kund söker vi nu en produktionsledare med erfarenhet av livsmedelsproduktion. Företaget befinner sig i ett expansivt skede och vill därför utöka sin personalstyrka till produktionen i Arlöv. Företaget är ledande i sin bransch och har sin styrka i att leverera högkvalitativa produkter och ett brett sortiment inom livsmedel. Beskrivning av tjänsten: Arbetsuppgifterna innefattar att planera personal och produktionsorder samt registrera uppföljning för de olika produktionslinjerna. Du ska kunna driva förbättringsarbeten och ta fram kalkyler för ökad effektivitet. Det kan även förekomma att du får medverka operativt i verksamheten. Du kommer att vara underställd VD och din uppgift är att leda och motivera ca 10 personer i produktionen. Kvalifikationer: -Tidigare erfarenhet av personalansvar och arbetsledning är ett krav. Du bör ha minst 5 års erfarenhet som produktionsledare. -Det är viktigt att du har arbetat inom livsmedelsproduktion och har erfarenhet av snabba flöden samt kan effektivisera arbetet. -Du måste kunna arbeta och verka i en BRC-certifierad miljö. -Det är en fördel om du har en god teknisk förståelse för maskiner inom produktion. Personliga egenskaper: Som person har du goda ledaregenskaper och en förmåga att se till helheten. Du har ett coachande ledarskap med tydlighet i din kommunikation. Förmåga att motivera personal samtidigt som du kan ställa krav är ett måste. Du agerar ansvarsfullt och i riktlinje med företagets rutiner framförallt gällande hygienregler och kvalitet. Vi förutsätter att du kan agera självständigt, att du har ett logiskt tänkande och kan leda personalen på ett effektivt sätt. Övrigt: -Du bör kunna tala och skriva både svenska och engelska obehindrat. -Resor kan förekomma i tjänsten. -Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av kunden.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Burlöv
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare jobb, Produktionsledare Burlöv, Produktionsledare PERSONALCENTRALEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare

Lagerpersonal med truckkort -sommarvikarier
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som hjälper våra kunder med personallösningar inom industri och logistik i Öresundsregionen. Sommaren stundar och vi behöver nu anställa sommarvikarier då vår ordinarie lagerpersonal går på ledighet. Vi söker därför dig med erfarenhet av lager och produktion till vår bemanningsverksamhet. Truckkort är ett krav. Beskrivning av tjänsten Som sommarvikarie till vår ordinarie lagerpersonal kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager, produktion och industri hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, truckkörning, produktion och montering. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt att ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor. Personalcentralen tillämpar garantilön vilket innebär att lön utgår under hela anställningsperioden.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerpersonal med truckkort -sommarvikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerpersonal med truckkort -sommarvikarier

Studenter med erfarenhet av lagerarbete
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom industri och logistik. Inför sommaren och hösten söker vi dig som är student och har erfarenhet av lager och produktion. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker dig som vill ha ett extrajobb med varierande arbetsuppgifter inom logistik och industri hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, truckkörning, produktion etc. Erfarenhet av liknande arbete är ett krav. Truckkort, körkort och tillgång till bil är meriterande. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor. Anställningsformen kräver att du kan visa upp ett giltigt studieintyg som visar på att du för närvarande och till hösten studerar på minst 50 %.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter med erfarenhet av lagerarbete jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter med erfarenhet av lagerarbete

Orderplockare med truckkort
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom industri och logistik. Vi står inför en ökad efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi dig med erfarenhet av lagerarbete till vår bemanningsverksamhet. Truckkort är ett krav. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, produktion och truckkörning. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor. Personalcentralen tillämpar garantilön vilket innebär att lön utgår under hela anställningsperioden.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Orderplockare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orderplockare med truckkort

Mekaniker
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder med personallösningar inom industri och logistik i Öresundsregionen. Personalcentralen är ett framgångsrikt bemanningsföretag som dessutom erbjuder professionell rekrytering och är godkänd leverantör av omställningsstöd åt uppsagda medarbetare. På uppdrag av kund söker vi nu en erfaren Mekaniker med bakgrund inom industriell tillverkning. Beskrivning av tjänsten och kvalifikationer Arbetsuppgifterna innefattar renovering och underhållning av maskiner på tillverkningslinjer samt i processanläggningen. Arbetet innebär att du arbetar självständigt och kan agera tryggt på egen hand. Du bör ha vana av att handskas med motorer och är inte främmande för att angripa de dagliga driftproblem som kan uppstå i en industri. Man har även ansvar över att allt finns i lager som kan behövas. Du har praktisk och teoretisk utbildning som reparatör/mekaniker. Vi ser helst att du tidigare har arbetat som mekaniker inom produktion eller industriell tillverkning. Kunskaper i maskinarbete som svarvning, fräsning samt erfarenhet av elsvets, migsvets och gassvets är ett krav. Du bör också ha goda kunskaper i industrireparationer till exempel lagerbyte och inriktning av maskiner. Vidare är du van vid underhållssystem och har god datorvana samt goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Det är meriterande om du har truckkort och vana av travers samt innehar certifikat för Heta arbeten. Personliga kvalifikationer Som person har du en förmåga att se till helheten. Du är flexibel, självgående, strukturerad och har förmågan att prioritera. Det är mycket viktigt att du agerar ansvarsfullt i riktlinje med företagets säkerhetsföreskrifter. Vi förutsätter att du har ett tekniskt intresse och strävar efter att alltid gå till botten med de problem som kan uppstå. Övrigt Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av kund.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Mekaniker jobb, Mekaniker Malmö, Mekaniker PERSONALCENTRALEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekaniker

Processmekaniker/processreparatör
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder med personallösningar inom industri och logistik i Öresundsregionen. Personalcentralen är ett framgångsrikt bemanningsföretag som dessutom erbjuder professionell rekrytering och är godkänd leverantör av omställningsstöd åt uppsagda medarbetare. På uppdrag av kund söker vi nu en erfaren Processmekaniker med bakgrund inom industriell tillverkning. Beskrivning av tjänsten och kvalifikationer Arbetsuppgifterna innefattar renovering, underhållning och byten av asfaltspumpar, asfaltsventiler, hetoljepumpar, hetoljeventiler, hetoljekopplingar, motorer etc. Du kommer att vara huvudansvarig för gaspanna och hetoljesystemet. Arbetet innebär att du arbetar självständigt och kan agera tryggt på egen hand. Man ansvarar också för att det som behövs finns i lager. Vi ser att du som söker har praktisk utbildning som reparatör/mekaniker inom drift och underhåll samt flera år praktisk erfarenhet med reparationer på industrianläggningar Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet inom gaseldade pannor, hetoljesystem och trycksatta system. Vi förutsätter också att du har goda kunskaper i industrireparationer, till exempel lagerbyte och inriktning av pumpar/motorer. Det är meriterande om du har kunskaper och erfarenhet i svarvning och fräsning. Vidare är du van vid underhållssystem och har god datorvana samt goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Personliga kvalifikationer Som person har du en förmåga att se till helheten. Du är flexibel, självgående, strukturerad och har förmågan att prioritera. Du är mycket viktigt att du agerar ansvarsfullt i riktlinje med företagets säkerhetsföreskrifter. Vi förutsätter att du har ett tekniskt intresse och strävar efter att alltid gå till botten med de problem som kan uppstå. Övrigt Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av kund.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Processmekaniker/processreparatör jobb, Processmekaniker/processreparatör Malmö, Processmekaniker/processreparatör PERSONALCENTRALEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Processmekaniker/processreparatör

Inköpare med goda kunskaper i Pyramid
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom bland annat industri och logistik. Vi är ett framgångsrikt bemanningsföretag som även erbjuder professionell rekrytering och är godkänd leverantör av omställningsstöd åt varslade medarbetare. Vi söker nu på uppdrag av Afriso en inköpare med goda kunskaper i Pyramid och erfarenhet av inköpsarbete i ett tillverkande företag. Afriso är ett innovativt, mellanstort företag med 1000 anställda jorden runt. Deras sortiment består huvudsakligen av produkter och tjänster som bidrar till en bättre miljö och säkrare arbetsplatser. De tillverkar mätinstrument och givare inom produktområdena nivåövervakning, värmekontroll, gasövervakning samt tryck och temperatur. På Afrisos svenska kontor i Arlöv arbetar 13 personer och då den nuvarande inköparen går på föräldraledighet till hösten så söker Afriso nu en vikarierande inköpare till sitt team. Startdatum är 18 augusti och anställningen löper året ut. Arbetsuppgifter: -Inköp inkl. leveransbevakning, inleverans, kontroll av fakturor/priser -Kontering av fakturor avseende produkter och frakter -Hantering av tillverkningsorder -Uppdatering och skötsel av Pyramid affärssystem -Intrastatrapportering införsel -Telefonväxel -Vid behov ordermottagning -Post och e-posthantering Kunskap och erfarenhetskrav: -3-årig gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande -God erfarenhet och kunskap i affärssystemet Pyramid -Erfarenhet som inköpare i ett tillverkande företag -Goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift) Som person är du noggrann, flexibel, öppen och social. Du är van vid och gillar att hålla kontakt med leverantörer och är serviceinriktad. Du är självgående men kan även samarbeta väl med dina kollegor inom lager, sälj och ekonomi.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Burlöv
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpare med goda kunskaper i Pyramid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpare med goda kunskaper i Pyramid

Inköpare med goda kunskaper i Pyramid
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom bland annat industri och logistik. Vi är ett framgångsrikt bemanningsföretag som även erbjuder professionell rekrytering och är godkänd leverantör av omställningsstöd åt varslade medarbetare. Vi söker nu på uppdrag av Afriso en inköpare med goda kunskaper i Pyramid och erfarenhet av inköpsarbete i ett tillverkande företag. Afriso är ett innovativt, mellanstort företag med 1000 anställda jorden runt. Deras sortiment består huvudsakligen av produkter och tjänster som bidrar till en bättre miljö och säkrare arbetsplatser. De tillverkar mätinstrument och givare inom produktområdena nivåövervakning, värmekontroll, gasövervakning samt tryck och temperatur. På Afrisos svenska kontor i Arlöv arbetar 13 personer och då den nuvarande inköparen går på föräldraledighet till hösten så söker Afriso nu en vikarierande inköpare till sitt team. Startdatum är 18 augusti och anställningen löper året ut. Arbetsuppgifter: -Inköp inkl. leveransbevakning, inleverans, kontroll av fakturor/priser -Kontering av fakturor avseende produkter och frakter -Hantering av tillverkningsorder -Uppdatering och skötsel av Pyramid affärssystem -Intrastatrapportering införsel -Telefonväxel -Vid behov ordermottagning -Post och e-posthantering Kunskap och erfarenhetskrav: -3-årig gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande -God erfarenhet och kunskap i affärssystemet Pyramid -Erfarenhet som inköpare i ett tillverkande företag -Goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift) Som person är du noggrann, flexibel, öppen och social. Du är van vid och gillar att hålla kontakt med leverantörer och är serviceinriktad. Du är självgående men kan även samarbeta väl med dina kollegor inom lager, sälj och ekonomi.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Burlöv
Publicerad : 07-28
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpare med goda kunskaper i Pyramid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpare med goda kunskaper i Pyramid

Inköpare med goda kunskaper i Pyramid
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom bland annat industri och logistik. Vi är ett framgångsrikt bemanningsföretag som även erbjuder professionell rekrytering och är godkänd leverantör av omställningsstöd åt varslade medarbetare. Vi söker nu på uppdrag av Afriso en inköpare med goda kunskaper i Pyramid och erfarenhet av inköpsarbete i ett tillverkande företag. Afriso är ett innovativt, mellanstort företag med 1000 anställda jorden runt. Deras sortiment består huvudsakligen av produkter och tjänster som bidrar till en bättre miljö och säkrare arbetsplatser. De tillverkar mätinstrument och givare inom produktområdena nivåövervakning, värmekontroll, gasövervakning samt tryck och temperatur. På Afrisos svenska kontor i Arlöv arbetar 13 personer och då den nuvarande inköparen går på föräldraledighet till hösten så söker Afriso nu en vikarierande inköpare till sitt team. Startdatum är 18 augusti och anställningen löper året ut. Arbetsuppgifter: -Inköp inkl. leveransbevakning, inleverans, kontroll av fakturor/priser -Kontering av fakturor avseende produkter och frakter -Hantering av tillverkningsorder -Uppdatering och skötsel av Pyramid affärssystem -Intrastatrapportering införsel -Telefonväxel -Vid behov ordermottagning -Post och e-posthantering Kunskap och erfarenhetskrav: -3-årig gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande -God erfarenhet och kunskap i affärssystemet Pyramid -Erfarenhet som inköpare i ett tillverkande företag -Goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift) Som person är du noggrann, flexibel, öppen och social. Du är van vid och gillar att hålla kontakt med leverantörer och är serviceinriktad. Du är självgående men kan även samarbeta väl med dina kollegor inom lager, sälj och ekonomi.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpare med goda kunskaper i Pyramid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpare med goda kunskaper i Pyramid

Välkommen till oss i Glashallen på Malmö Centralstation torsdag 21 augusti!
Personalcentralen har behov av fler medarbetare inom ett antal olika uppdrag. Bland annat söker vi ett flertal packningsarbetare! Vi finns på plats i Glashallen på Malmö Centralstation tillsammans med Arbetsförmedlingen! Kom och prata med oss på Malmöfestivalen om hur det är att jobba hos oss! Tillsammans med Arbetsförmedlingen finns vi i Glashallen på Malmö Centralstation: Torsdag 21 augusti kl. 12-15 Välkommen!
Företag: Personalcentralen AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Välkommen till oss i Glashallen på Malmö Centralstation torsdag 21 augusti! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Välkommen till oss i Glashallen på Malmö Centralstation torsdag 21 augusti!

Orderplockare med truckkort
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom industri och logistik. För vår kunds räkning söker vi nu lagermedarbetare med truckkort som kan börja arbeta omgående. Tjänsterna är på på inleverans och utleverans avdelningen. Du som söker måste ha god erfarenhet av lager- och truckarbete samt inneha giltigt truckförarbevis (A 1-4) (B 1-4) med minst ett års erfarenhet av truckkörning och vana att hantera olika trucktyper. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, produktion och truckkörning. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor. Personalcentralen tillämpar garantilön vilket innebär att lön utgår under hela anställningsperioden.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Orderplockare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orderplockare med truckkort

Extrapersonal med erfarenhet av terminalarbete
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom industri och logistik. För kunds räkning söker vi nu omgående dig som vill jobba extra som terminalarbetare. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett företag vardagar mellan kl 11:00-14:00. Arbetsuppgifterna innefattar truckkörning, lastning och scanning av gods. Erfarenhet av liknande arbete samt ett giltigt truckkort (A2-4) är ett krav. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, har sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Kravet för att kunna få en extraanställning är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du ska antingen vara studerande (50% eller mer), har ett annat deltidsarbete, professionellt idrottskontrakt. Har du ingen annan huvudsaklig sysselsättning är du ej aktuell för just denna tjänst då den inte är på heltid.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal med erfarenhet av terminalarbete jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal med erfarenhet av terminalarbete

Mekaniker
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder med personallösningar inom industri och logistik i Öresundsregionen. Personalcentralen är ett framgångsrikt bemanningsföretag som dessutom erbjuder professionell rekrytering och är godkänd leverantör av omställningsstöd åt uppsagda medarbetare. På uppdrag av kund söker vi nu en erfaren Mekaniker med bakgrund inom industriell tillverkning. Beskrivning av tjänsten och kvalifikationer: Arbetsuppgifterna innefattar renovering och underhållning av maskiner på tillverkningslinjer samt i processanläggningen. Arbetet innebär att du arbetar självständigt och kan agera tryggt på egen hand. Du bör ha vana av att handskas med motorer och är inte främmande för att angripa de dagliga driftproblem som kan uppstå i en industri. Man har även ansvar över att allt finns i lager som kan behövas. Du har praktisk och teoretisk utbildning som reparatör/mekaniker. Vi ser helst att du tidigare har arbetat som mekaniker inom produktion eller industriell tillverkning. Flera års kunskaper i maskinarbete som svarvning, fräsning samt erfarenhet av elsvets, migsvets och gassvets är ett krav. Du bör också ha goda kunskaper i industrireparationer till exempel lagerbyte och inriktning av maskiner. Vidare är du van vid underhållssystem och har god datorvana samt goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Det är meriterande om du har truckkort och vana av travers samt innehar certifikat för Heta arbeten. Personliga kvalifikationer: Som person har du en förmåga att se till helheten. Du är flexibel, självgående, strukturerad och kan prioritera. Det är mycket viktigt att du agerar ansvarsfullt i riktlinje med företagets säkerhetsföreskrifter och är noggrann i ditt arbete. Vi förutsätter att du har ett tekniskt intresse och strävar efter att alltid gå till botten med de problem som kan uppstå. Övrigt: Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av kund. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Mekaniker jobb, Mekaniker Malmö, Mekaniker PERSONALCENTRALEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekaniker

Maskinoperatör
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder med personallösningar inom industri och logistik i Öresundsregionen. Personalcentralen är ett framgångsrikt bemanningsföretag som dessutom erbjuder professionell rekrytering och är godkänd leverantör av omställningsstöd åt uppsagda medarbetare. På uppdrag av kund söker vi nu Maskinoperatörer med bakgrund inom industriell tillverkning. Beskrivning av tjänsten och kvalifikationer: Arbetsuppgifterna innefattar övervakning, inställning och skötsel av maskiner på tillverkningslinjer. Arbetet innebär att du arbetar självständigt och kan hålla många bollar i luften samtidigt. Du bör ha vana av att handskas med motorer och har förståelse för produktionsarbete. Du har praktisk och teoretisk utbildning inom industri eller mekanik på gymnasienivå. Vi ser helst att du tidigare har arbetat inom produktion eller industriell tillverkning och att du har ett stort intresse för mekanik, teknik och el. Du bör också ha god datorvana samt goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Det är meriterande om du har truckkort, körkort och innehar certifikat för Heta arbeten. Personliga egenskaper: Som person har du en förmåga att se till helheten och har lätt för att lära dig nya saker. Du är flexibel, självgående, stresstålig och ordningsam. Det är mycket viktigt att du agerar ansvarsfullt i riktlinje med företagets säkerhetsföreskrifter. Du bör vara händig och tycka om att arbeta med maskiner. Övrigt: Detta är en hyrrekrytering och du blir först anställd av Personalcentralen för att sedan gå över till en anställning hos kund. Tjänsten innebär skiftarbete.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör jobb, Maskinoperatör Malmö, Maskinoperatör PERSONALCENTRALEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör

Orderplockare med truckkort
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom industri och logistik. För vår kunds räkning söker vi nu lagermedarbetare med truckkort som kan börja arbeta omgående. Tjänsterna är på inleverans och utleverans avdelningen. Du som söker måste ha god erfarenhet av lager- och truckarbete samt inneha giltigt truckförarbevis (A 1-4) (B 1-4) med minst ett års erfarenhet av truckkörning och vana att hantera olika trucktyper. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, produktion och truckkörning. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor. Personalcentralen tillämpar garantilön vilket innebär att lön utgår under hela anställningsperioden.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Orderplockare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orderplockare med truckkort

TRÄFFA PERSONALCENTRALEN PÅ JOBBMÄSSAN TO:DO 7 NOVEMBER!
TRÄFFA PERSONALCENTRALEN PÅ JOBBMÄSSAN TO:DO! Fredag 7 november kl. 9-15 Plats: Malmömässan vid Hyllie, Mässgatan 6, Malmö På fredag 7 november finns Personalcentralen på plats på det stora jobbtorget tillsammans med en mängd andra rekryterande företag. Vi söker bland annat lagerpersonal och annat inom liknande områden. kom till Malmömässan och prata med med oss om aktuella rekryteringsuppdrag. Fri entré! Varmt välkomna!
Företag: Personalcentralen AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga TRÄFFA PERSONALCENTRALEN PÅ JOBBMÄSSAN TO:DO 7 NOVEMBER! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TRÄFFA PERSONALCENTRALEN PÅ JOBBMÄSSAN TO:DO 7 NOVEMBER!

Mekaniker industri
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder med personallösningar inom industri och logistik i Öresundsregionen. Personalcentralen är ett framgångsrikt bemanningsföretag som dessutom erbjuder professionell rekrytering och är godkänd leverantör av omställningsstöd åt uppsagda medarbetare. På uppdrag av kund söker vi nu en erfaren Mekaniker med bakgrund inom industriell tillverkning. Beskrivning av tjänsten och kvalifikationer: Arbetsuppgifterna innefattar renovering och underhållning av maskiner på tillverkningslinjer samt i processanläggningen. Arbetet innebär att du arbetar självständigt och kan agera tryggt på egen hand. Du bör ha vana av att handskas med motorer och är inte främmande för att angripa de dagliga driftproblem som kan uppstå i en industri. Man har även ansvar över att allt finns i lager som kan behövas. Du har praktisk och teoretisk utbildning som reparatör/mekaniker. Vi ser helst att du tidigare har arbetat som mekaniker inom produktion eller industriell tillverkning. Flera års kunskaper i maskinarbete som svarvning, fräsning samt erfarenhet av elsvets, migsvets och gassvets är ett krav. Du bör också ha goda kunskaper i industrireparationer till exempel lagerbyte och inriktning av maskiner. Vidare är du van vid underhållssystem och har god datorvana samt goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Det är meriterande om du har truckkort och vana av travers samt innehar certifikat för Heta arbeten. Personliga kvalifikationer: Som person har du en förmåga att se till helheten. Du är flexibel, självgående, strukturerad och kan prioritera. Det är mycket viktigt att du agerar ansvarsfullt i riktlinje med företagets säkerhetsföreskrifter och är noggrann i ditt arbete. Vi förutsätter att du har ett tekniskt intresse och strävar efter att alltid gå till botten med de problem som kan uppstå. Övrigt: Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av kund. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Mekaniker industri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekaniker industri

Orderplockare
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom industri och logistik. För vår kunds räkning söker vi nu lagermedarbetare med truckkort som kan börja arbeta omgående. Tjänsterna är på inleverans och utleverans avdelningen. Du som söker måste ha god erfarenhet av lagerarbete. Truckkort och vana av truckkörning är meriterande. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, produktion och truckkörning. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor. Personalcentralen tillämpar garantilön vilket innebär att lön utgår under hela anställningsperioden.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Orderplockare jobb, Orderplockare Malmö, Orderplockare PERSONALCENTRALEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orderplockare

Extrapersonal med erfarenhet av lagerarbete
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom industri och logistik. För kunds räkning söker vi nu omgående dig som vill jobba extra som lagerarbetare. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, produktion och truckkörning. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor. Kravet för att kunna få en extraanställning är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du ska antingen vara studerande (50% eller mer), har ett annat deltidsarbete, professionellt idrottskontrakt. Har du ingen annan huvudsaklig sysselsättning är du ej aktuell för just denna tjänst då den inte är på heltid.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal med erfarenhet av lagerarbete jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal med erfarenhet av lagerarbete

Extrapersonal med erfarenhet av lagerarbete
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom industri och logistik. För kunds räkning söker vi nu omgående dig som vill jobba extra som lagerarbetare. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, produktion och truckkörning. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor. Kravet för att kunna få en extraanställning är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du ska antingen vara studerande (50% eller mer), har ett annat deltidsarbete, professionellt idrottskontrakt. Har du ingen annan huvudsaklig sysselsättning är du ej aktuell för just denna tjänst då den inte är på heltid.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal med erfarenhet av lagerarbete jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal med erfarenhet av lagerarbete

Orderplockare med truckkort
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom industri och logistik. För vår kunds räkning söker vi nu lagermedarbetare med truckkort som kan börja arbeta omgående. Tjänsterna är på inleverans och utleverans avdelningen. Du som söker måste ha god erfarenhet av lager- och truckarbete samt inneha giltigt truckförarbevis (A 1-4) (B 1-4) med minst ett års erfarenhet av truckkörning och vana att hantera olika trucktyper. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, produktion och truckkörning. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor. Personalcentralen tillämpar garantilön vilket innebär att lön utgår under hela anställningsperioden.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Orderplockare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orderplockare med truckkort

Extrapersonal med erfarenhet av lagerarbete
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom industri och logistik. För kunds räkning söker vi nu omgående dig som vill jobba extra som lagerarbetare. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, produktion och truckkörning. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor. Kravet för att kunna få en extraanställning är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du ska antingen vara studerande (50% eller mer), har ett annat deltidsarbete, professionellt idrottskontrakt. Har du ingen annan huvudsaklig sysselsättning är du ej aktuell för just denna tjänst då den inte är på heltid.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal med erfarenhet av lagerarbete jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal med erfarenhet av lagerarbete

Orderplockare med truckkort
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom industri och logistik. För vår kunds räkning söker vi nu lagermedarbetare med truckkort som kan börja arbeta omgående. Tjänsterna är på inleverans och utleverans avdelningen. Du som söker måste ha god erfarenhet av lager- och truckarbete samt inneha giltigt truckförarbevis (A 1-4) (B 1-4) med minst ett års erfarenhet av truckkörning och vana att hantera olika trucktyper. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, produktion och truckkörning. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor. Personalcentralen tillämpar garantilön vilket innebär att lön utgår under hela anställningsperioden.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Orderplockare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orderplockare med truckkort

Lagerarbetare med truckkort
Personalcentralen AB är ett framgångsrikt och seriöst bemanningsföretag i Öresundsregionen som är experter på logistik och industri. Vi är auktoriserade och innehar R-licensiering vilket understryker vårt ansvarstagande gentemot medarbetare och kunder. Utöver personaluthyrning erbjuder vi våra kunder professionell rekrytering och är godkänd leverantör av omställningsstöd åt varslade medarbetare. Vi söker nu fler medarbetare med god erfarenhet av lager- och truckarbete och som innehar giltigt truckförarbevis (A 1-4) (B 1-4). Du ska ha minst ett års erfarenhet av truckkörning och vana att hantera olika trucktyper. Var vänlig att bifoga kopia på truckkort i din ansökan. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker dig som har erfarenhet av att köra truck och som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager, produktion och industri hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, truckkörning, produktion och montering. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor. Skicka in ansökan med bifogad kopia av truckbevis redan idag då rekrytering av tjänsterna sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan och fortsatt kontakt med dig!
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare med truckkort

Extraarbetare med erfarenhet av lager
Personalcentralen AB är ett framgångsrikt och seriöst bemanningsföretag i Öresundsregionen som är experter på logistik och industri. Vi är auktoriserade och innehar R-licensiering vilket understryker vårt ansvarstagande gentemot medarbetare och kunder. Utöver personaluthyrning erbjuder vi våra kunder professionell rekrytering och är godkänd leverantör av omställningsstöd åt varslade medarbetare. Inför sommaren och hösten söker vi dig som vill ha ett extrajobb med varierande arbetsuppgifter inom logistik och industri hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Beskrivning av tjänsten: Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, truckkörning, produktion etc. Truckkort, körkort och tillgång till bil är meriterande. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor. Anställningsformen kräver att du kan visa upp ett giltigt intyg som visar på att du för närvarande och till hösten har en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom studier, på minst 50 %. Vi ser fram emot din ansökan och att ha fortsatt kontakt med dig!
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Extraarbetare med erfarenhet av lager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extraarbetare med erfarenhet av lager

Mekaniker industri
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder med personallösningar inom industri och logistik i Öresundsregionen. Personalcentralen är ett framgångsrikt bemanningsföretag som dessutom erbjuder professionell rekrytering och är godkänd leverantör av omställningsstöd åt uppsagda medarbetare. På uppdrag av kund söker vi nu en erfaren Mekaniker med bakgrund inom industriell tillverkning. Beskrivning av tjänsten och kvalifikationer: Arbetsuppgifterna innefattar renovering och underhållning av maskiner på tillverkningslinjer samt i processanläggningen. Arbetet innebär att du arbetar självständigt och kan agera tryggt på egen hand. Du bör ha vana av att handskas med motorer och är inte främmande för att angripa de dagliga driftproblem som kan uppstå i en industri. Man har även ansvar över att allt finns i lager som kan behövas. Du har praktisk och teoretisk utbildning som reparatör/mekaniker. Vi ser helst att du tidigare har arbetat som mekaniker inom produktion eller industriell tillverkning. Flera års kunskaper i maskinarbete som svarvning, fräsning samt erfarenhet av elsvets, migsvets och gassvets är ett krav. Du bör också ha goda kunskaper i industrireparationer till exempel lagerbyte och inriktning av maskiner. Vidare är du van vid underhållssystem och har god datorvana samt goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Det är meriterande om du har truckkort och vana av travers samt innehar certifikat för Heta arbeten. Personliga kvalifikationer: Som person har du en förmåga att se till helheten. Du är flexibel, självgående, strukturerad och kan prioritera. Det är mycket viktigt att du agerar ansvarsfullt i riktlinje med företagets säkerhetsföreskrifter och är noggrann i ditt arbete. Vi förutsätter att du har ett tekniskt intresse och strävar efter att alltid gå till botten med de problem som kan uppstå. Övrigt: Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av kund. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Mekaniker industri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekaniker industri

Maskinoperatör inom läkemedelsindustri
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom industri och logistik. På uppdrag av kund söker vi nu en maskinoperatör med bakgrund inom läkemedelsindustrin. Beskrivning av tjänsten och kvalifikationer: Arbetsuppgifterna innebär övervakning av produktion samt packning av medicinska krämer. Arbetet sker i renrumsmiljö enligt GMP (Good Manufacturing Practice). Allt arbete dokumenteras och kräver att du noggrant följer instruktioner och upprätthåller standard enligt de protokoll som tillämpas på företaget. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av produktion inom läkemedel. Du bör också ha god datorvana samt goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Arbetstiden är förlagd både dagtid som kvällstid. Personliga egenskaper: Som person är du noggrann, självständig och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Du trivs med att jobba inom produktion och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan!
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör inom läkemedelsindustri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör inom läkemedelsindustri

Orderplockare med truckkort
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom industri och logistik. Nu söker vi lagermedarbetare med truckkort som kan börja arbeta omgående. Du som söker måste ha god erfarenhet av lager- och truckarbete samt inneha giltigt truckförarbevis (A 1-4) (B 1-4) med minst ett års erfarenhet av truckkörning och vana att hantera olika trucktyper. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, produktion och truckkörning. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor. Personalcentralen tillämpar garantilön vilket innebär att lön utgår under hela anställningsperioden.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Orderplockare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orderplockare med truckkort

Produktionstekniker
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom industri och logistik. För en kunds räkning söker vi nu en produktionstekniker inom läkemedelsindustrin. Beskrivning av tjänsten Som produktionstekniker arbetar du under produktionschefen och är en central del av kundens tekniska expertis. Fokus kommer initialt ligga på kvalificering och validering av utrustning samt på att leda och medverka i projekt inom förbättringsarbete. Du kommer dagligen att arbeta med dokumentation, utifrån GMP och ISO 13485. Följande arbetsuppgifter ingår i tjänsten: - Processer runt framtagande och revisioner av SOP:ar , arbetsinstruktioner för produktionen och tekniker samt säkerhetsinstruktioner - Förbättringsarbete - Kvalificering, validering - Projektledning och deltagande i projekt - KPI-uppföljningar - Flödesanalyser - Avvikelseutredningar - Dokumentering och utredningsarbete - Riskanalyser - Kalkylframtagningar - Industrialisering av produkter - Deltagande i det dagliga flödet EM - Kontakt med underleverantörer Personliga egenskaper Kunden söker en logiskt tänkande person som har teknikutbildning och brinner för kvalitet och dokumentation. Du ska ha förståelse för Lean och Kaizen. Du ska ha bra samarbetsförmåga, vara drivande, kunna sätta krav och inspirera. Du ska vara lyhörd, prestigelös, tydlig och sist men inte minst systematisk och strukturerad. Vi ser fram emot att få in din ansökan!
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionstekniker jobb, Produktionstekniker Malmö, Produktionstekniker PERSONALCENTRALEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionstekniker

Skickliga skjutstativförare
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom industri och logistik. Nu söker vi för en kunds räkning skickliga skjutstativförare. Du som söker måste ha god erfarenhet av att köra skjutstativtruck och giltigt truckkort som innefattar nivå B3. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, produktion och truckkörning. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-20
Sök fler jobb liknande: lediga Skickliga skjutstativförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skickliga skjutstativförare

Orderplockare
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom industri och logistik. Nu söker vi lagermedarbetare med erfarenhet från orderplock inom lager. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av både pick-by-voice, scanners och manuella plocklistor. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, produktion och truckkörning. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Orderplockare jobb, Orderplockare Malmö, Orderplockare PERSONALCENTRALEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orderplockare

Orderplockare med truckkort
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom industri och logistik. Nu söker vi lagermedarbetare med truckkort som kan börja arbeta omgående. Du som söker måste ha god erfarenhet av lager- och truckarbete samt inneha giltigt truckförarbevis (A 1-4) (B 1-4) med minst ett års erfarenhet av truckkörning och vana att hantera olika trucktyper. Det är en fördel om du tidigare arbetat med pick-by-voice. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, produktion och truckkörning. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor. Personalcentralen tillämpar garantilön vilket innebär att lön utgår under hela anställningsperioden.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Orderplockare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orderplockare med truckkort

Skickliga skjutstativförare
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder i Öresundsregionen med personallösningar inom industri och logistik. Nu söker vi för en kunds räkning skickliga skjutstativförare. Du som söker måste ha god erfarenhet av att köra skjutstativtruck och giltigt truckkort som innefattar nivå B3. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Beskrivning av tjänsten Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag. Detta ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager hos ett flertal olika företag i Öresundsregionen. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta orderplockning, godsmottagning, terminalarbete, produktion och truckkörning. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, arbetsplatser och kollegor.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Skickliga skjutstativförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skickliga skjutstativförare


Sök lediga jobb PERSONALCENTRALEN AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se