PHONERA FÖRETAG AB jobb - lediga jobb

PHONERA FÖRETAG AB jobb PHONERA FÖRETAG AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: PHONERA FÖRETAG AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: PHONERA FÖRETAG AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Danderyds församling söker Ekonomi-/Kanslichef- Danderyd

  2. Modersmålslärare i engelska i Nynäshamns kommun- Nynäshamn

  3. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till LIDINGÖ!- Lidingö

  4. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Vasastaden!- Stockholm

  5. Bli ny medarbetare på SL:s kundtjänst!- Stockholm

  6. Kundtjänstmedarebetare till logistikföretag i Spånga för start omgående!- Stockholm

  7. Storkundssäljare till Upstream- Solna

  8. Vi söker nattreceptionister för enstaka dagar- Stockholm

  9. Södermalmsskolan söker en fritidspedagog/lärare i fritidshem!- Stockholm

  10. Upphandlingssamordnare- Stockholm


Mer beskrivning

Danderyds församling söker Ekonomi-/Kanslichef
Närvaro, öppenhet och hopp är kärnord för Danderyds församling och Svenska kyrkan och det är vad verksamheten ska präglas av. I Danderyds församling arbetar ca 60 personer inom olika arbetsområden. Här finns präster, diakoner, musiker, ekonomer, förskolepersonal, administratörer, fastighet-, service och IT-personal, informatör, kyrkogårdsarbetare med flera. På www.danderydsforsamling.se får du veta mer om församlingens verksamhet. Arbetsbeskrivning Som Ekonomi-/Kanslichef i Danderyds församling ansvarar du för verksamhetsplanering, budgetering, redovisning, årsredovisning och verksamhetsuppföljning samt övrig administration. Du leder och planerar arbetet för kansliets medarbetare och har det övergripande ansvaret för församlingens personaladministration. Detta innebär även att du ansvarar för kontakten med fackliga representanter och revisorer samt att du är medlem i ledningsgruppen. Vidare ansvarar du för förvaltningen av församlingens fastigheter samt samordning av servicefunktioner såsom lokalbokningar, uthyrningar etc. Vem är du? • Flera års arbetslivserfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete • Goda redovisningskunskaper • Grundläggande kunskaper i arbetsrätt • God datavana • Mycket goda kunskaper i svenska språket • Erfarenhet från förtroendemannastyrd organisation är meriterande • Medlem i Svenska kyrkan Tjänsten kräver goda ledaregenskaper och mycket god administrativ förmåga. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt, vilket ställer höga krav på såväl din samarbetsförmåga som din kommunikativa förmåga. För att trivas och passa i vår organisation bör du vara engagerad, prestigelös och serviceinriktad. Vi lägger också stor vikt vid du tilltalas av ständig utveckling och ser denna tjänst som ett tydligt nästa steg i din karriär. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Sjöberg via telefon:08-736 29 59.
Företag: Experis Finance
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Danderyds församling söker Ekonomi-/Kanslichef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Danderyds församling söker Ekonomi-/Kanslichef

Modersmålslärare i engelska i Nynäshamns kommun
NYNÄSHAMNS KOMMUN Nynäshamn, den expansiva skärgårdskommunen endast 30 minuter från Globen. Sedan 2010 är väg 73 fyrfilig motorväg hela vägen från Nynäshamn till Stockholm. Målet är att 2 100 bostäder byggs och att befolkningen ökar från 26 000 invånare till 35 000 innan 2016. ARBETSGIVAREN NYNÄSHAMNS KOMMUN Rätt till heltid, flextid och önskescheman finns i många av kommunens verksamheter. Det ges även möjlighet till friskvård på arbetstid samt att distansarbeta. Kommunen satsar även på kompetensutveckling av personalen. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i engelska som modersmål för elever från Nynäshamns kommuns grundskolor. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är behörig modersmålslärare i engelska.
Företag: Nynäshamns kommun, Viaskolan
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i engelska i Nynäshamns kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i engelska i Nynäshamns kommun

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till LIDINGÖ!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj i LIDINGÖ som har behov av barnpassning 1-3ggr/veckan. SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till LIDINGÖ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till LIDINGÖ!

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Vasastaden!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj i VASASTADEN som har behov av barnpassning till sina barn 2-3 gånger i veckan på vardagar. SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Vasastaden! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till Vasastaden!

Bli ny medarbetare på SL:s kundtjänst!
GoExcellent Group är specialiserat på att driva contact centers i Norden. Med ca 25 miljoner kundkontakter per år, en omsättning på 90 miljoner euro, verksamhet på 13 orter och 2 000 personer på lönelistan har GoExcellent blivit en av de största contact centerspecialisterna i Norden. Bland kunderna finns företag som Canal Digital, Nespresso, Microsoft, Fortum, SL, Bonnier och Telia. Huvudkontoret ligger i Solna utanför Stockholm och man har contact centers i bland annat Köpenhamn, Helsingfors och Oslo. Genom att ge våra medarbetare på GoExcellent rätt kompetens, teknologi och processer blir våra kunder mer framgångsrika. Vi finns på http://www.facebook.com/GoExcellent.se Vi söker nya medarbetare till SL:s kundtjänst med start redan den 5:e augusti. Du som vill ge god service, har lätt för att se lösningar som hjälper våra resenärer i storstockholm, kommer att trivas hos oss. Vi som jobbar här besvarar olika frågeställningar via telefon, mail och Facebook. Även andra administrativa arbetsuppgifter som våra resenärer behöver hjälp med ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Tempot kan tidvis vara högt då vi strävar efter att ge den bästa möjliga kundservice med expertis och engagemang. Du har därför en positiv attityd, lätt att lära dig nya saker, är resultatorienterad och har har inga problem för att anpassa dig till nya situationer. På GoExcellent har du goda utvecklingsmöjligheter då vi är en lärande organisation och regelbundet har olika typer av utbildningsinsatser för våra medarbetare. Dessutom får du lära känna många härliga arbetskollegor som bidrar till GoExcellents positiva arbetsklimat! Du har: • Gymnasiebetyg i svenska A och engelska A - du ska ta med betygen till intervjun • God datorvana, vilket är ett krav, samt goda kunskaper i MS Office • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftliga Anställningsformen är en tillsvidareanställning på heltid med start den 5 augusti då du börjar med utbildning. Vi finns på Facebook https://www.facebook.com/GoExcellent.se
Företag: GoExcellent Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Bli ny medarbetare på SL:s kundtjänst! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bli ny medarbetare på SL:s kundtjänst!

Kundtjänstmedarebetare till logistikföretag i Spånga för start omgående!
Professional Consulting Vi söker just nu en serviceminded och driven person som kundtjänstmedarbetare för ett uppdrag i Spånga! Arbetsplatsen är ett företag som tillhandahåller transportlösningar och leveranser. Som medarbetare i deras kundtjänst kommer du ta emot inkommande samtal från kunder. Du kommer även hantera utgående samtal gällande bokning av tid för leverans hos kund och övriga ärenden. Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma. Arbetstiderna är måndag till fredag 8.00-16.30. Uppdraget startar omgående och det finns goda chanser till tillsvidareanställning. Du blir anställd av Professional Consulting men arbetar hos vår kund. Du som söker ska ha hög arbetsmoral och vara flexibel. Det är viktigt att du är tillgänglig för anställning omgående. Vidare vill vi att du är lyhörd och serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete eller annan vana av att arbeta med telefonen som redskap samt service. Du ska ha god datavana, då främst av Excel, och behärska engelska språket utan problem. Passar beskrivningen in på dig? Ta chansen att få erfarenhet hos ett respekterat logistikföretag och sök tjänsten redan idag! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarebetare till logistikföretag i Spånga för start omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarebetare till logistikföretag i Spånga för start omgående!

Storkundssäljare till Upstream
Storkundssäljare till framgångsrik IT-distributör Varför nöja dig med mainstream? Bli en del av team Upstream! Upstream är en framgångsrik uppstickare som går emot strömmen inom IT/mjukvara. Vi har genom år av svett och tårar hittat de vassaste produkterna på marknaden som vi har exklusiva säljrättigheter på inom Norden. Marknaden och potentialen är enorm, det går bra för oss och vi ska växa ytterligare. Vi ska därför utöka vårt team med ytterligare en säljare. Personen som vi söker kommer att etablera affärer med större företag och partners på den nordiska marknaden. Du kommer att arbeta självständigt och möta våra kunder med smarta insikter som hjälper dem att bli mer effektiva och lönsamma. Du älskar att hitta nya affärsmöjligheter där andra inte ser dem och att utveckla dig själv och dina prospekt.   Du kommer att: * Ta initiativ till nya affärsmöjligheter mot större kunder och partners, nya som befintliga * Få helhetsansvar för säljprocessen mot potentiella partners och storkunder * Göra skillnad hos dina kunder med din affärskreativitet och entusiasm * Följa företagets värderingar och vision om att alltid ligga i branschens framkant * Bidra och vara en del av Upstreams tillväxtresa   Vi erbjuder: * Driven och entreprenörsledd arbetsmiljö * Unik portfölj med stabila, innovativa produkter * En arbetsplats som uppmuntrar initiativtagande och personlig utveckling * En enorm möjlighet att hitta och skapa nya affärer i hela Norden * Fast och rörlig lön utan provisionstak samt budget för personlig utveckling * Trygg arbetsplats, alltid lönsamma med AAA-rating och utsedda till svenskt ”Superföretag”   Vi ser gärna att du: * Har ett kreativt affärstänk och möjlighet att möta kunder i konstruktiva samtal * Har erfarenhet av aktivt sälj mot mellanstora/stora organisationer * Är positiv och självgående, tar mycket eget initiativ * Värdesätter kvalitet och långsiktiga relationer * Alltid har levererat mot dina säljmål i din karriär   Allmän information: * Huvudkontor i Solna * Resor inom tjänsten: ca 40% * Rapportering till säljchef   Läs mer om oss på www.upstream.se I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Rekryteringen sker löpande. Vänligen kontakta Rekryteringskonsult Tobias Jägerskog på telefonnummer 072 9889038 vid frågor om tjänsten. Välkommen med din ansökan! Nyckelord: Account Manager, Area Sales Manager, Key Account Manager, Territory Manager, Account Executive, Sales Executive, Sales Representative, Fieldsales, Fältsäljare, Utesäljare, Säljare, Storkundssäljare, Nykundssäljare
Företag: Randstad AB Stockholm
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Storkundssäljare till Upstream jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Storkundssäljare till Upstream

Vi söker nattreceptionister för enstaka dagar
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Vi söker nu efter nattreceptionister med motivation och en ambition att ge en service som överträffar förväntningar. Du har självfallet en mycket god erfarenhet av ditt yrke och trivs med det du gör. Vi arbetar med flera av de större hotellkedjorna, främst större cityhotell, vilket gör att vi kan erbjuda dig såväl variation samt personlig utveckling då du kommer att kunna bredda din kompetens. Det finns även stora möjligheter att bli rekryterad till en av våra kunder. Det är ett krav att du är kunnig i, och har jobbat med, minst ett av de mest förekommande bokningssystemen så som Fidelio, Opera eller Hotsoft samt att du har en generellt god datavana. Körkort är meriterande. Som person skall du vara socialt kompetent, serviceminded och professionell i ditt yrkesutövande och du finner det utmanande att möta nya kollegor, gäster och arbetsplatser. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande. Lön enligt avtal
Företag: RestaurangAssistans
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nattreceptionister för enstaka dagar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nattreceptionister för enstaka dagar

Södermalmsskolan söker en fritidspedagog/lärare i fritidshem!
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Södermalmsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Södermalmsskolan - en skola att räkna med! Södermalmsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola från förskoleklass upp till åk 9 vid Mariatorget på Södermalm. Skolan har cirka 800 elever och 120 personal. Södermalmsskolan är en populär skola med elever och personal som trivs. 1 plats(er). (Tjänsten utlyses under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för övertalig.) Arbetsuppgifter Vi arbetar i arbetslag år F-3 med integrerat fritidshem. Du kommer att samverka med fritidspedagoger, förskollärare och lärare i ditt arbetslag och med övrig personal på skolan. Ditt huvudansvarsområde är fritidshemsverksamheten och att i samverkan med arbetslaget skapa en lustfylld och meningsfull fritidshemsverksamhet för eleverna. Vi söker nu 1 fritidspedagog/ lärare i fritidshem Du ska • ha fritidspedagogexamen eller vara behörig lärare i fritidshem • kunna samarbeta i arbetslag • vara flexibel och framåt • alltid ha eleverna i fokus • tycka att utveckling är berikande och vilja vara med och utveckla fritidshemmet till ett fritidshem i världsklass. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Ett positivt förhållningssätt är dessutom något vi värderar högt. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anna Gustafsson Therese Hemmälin, Biträdande rektor, therese.hemmalin@stockholm.se Catharina Lind, Lärarförbundet, catharina.lindh@stockholm.se (facklig) Ulla Lempke, Lärarförbundet, ulla.lempke@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-19. Tjänsten är en semestertjänst med tillsvidareanställning på 100 % från och med 2013-08-19 eller enligt överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Södermalmsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Södermalmsskolan söker en fritidspedagog/lärare i fritidshem! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Södermalmsskolan söker en fritidspedagog/lärare i fritidshem!

Upphandlingssamordnare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Administrativa avdelningen Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Utbildningsförvaltningen tillhandahåller förskola och skola, oavsett huvudman, till stadens barn och ungdomar. Förvaltningen driver förskoleklass, grund- och grundsärskola, fritidshem, gymnasie- och gymnasiesärskola i egen regi; totalt ca 200 kommunala skolor. Antalet elever i Stockholm uppgår till ca 83 000 i grundskolan och 26 000 i gymnasieskolan. Förvaltningen har ca 16 000 anställda och nettobudgeten för 2013 är ca 13 miljarder kronor. 1 plats(er).Upphandlingsfunktion vid förvaltningen består i dag av två upphandlingssamordnare. Arbetsuppgifterna är mycket omväxlande, utmanande och ställer höga krav på servicekänsla, drivkraft och integritet samt förmåga att arbeta strukturerat och självständigt under eget ansvar. Arbetet förutsätter en god kännedom och erfarenhet av upphandlingsprocessens alla delar och omfattar dagliga kontakter med anställda inom förvaltningen men även med våra samarbetspartners på stadens övriga stads- och fackförvaltningar, leverantörer, myndigheter och andra intressenter. I uppdraget ingår bland annat följande: • planera, ansvara för och genomföra hela eller delar av förvaltningens upphandlingar av varor och tjänster, inklusive avtalsförvaltning • aktivt delta i stadens centrala och gemensamma upphandlingar för förvaltningens räkning • utgöra ett stöd till förvaltningsledningen och nämnden i strategiska upphandlingsfrågor • driva processer för att säkerställa att kommunfullmäktiges och nämndens beslut avseende upphandling och konkurrensutsättning följs • stödja skolorna i deras roll att genomföra ramavtalsupphandlingar (lokalvård och skolmåltider), direktupphandlingar, förnyade konkurrensutsättningar och avtalsuppföljning • planera och genomföra fortbildning och informationsaktiviteter av olika slag riktade till förvaltningens inköps- och upphandlingsansvariga. • utveckla metoder för internkontroll och uppföljning av nämndens samtliga avtal • besvara remisser och delta i utredningsuppdrag • Akademisk examen inom juridik, ekonomi eller annan adekvat akademisk examen eller motsvarande kunskaper arbetsgivaren prövar vara likvärdig. • Väldokumenterad erfarenhet av offentlig upphandling • Goda kunskaper om relevant lagstiftning • Erfarenhet av att ha arbetat i en politiskt styrd organisation • Erfarenhet av projektledning • God datorvana • Erfarenhet av att ha genomfört upphandlingar i TendSign är meriterande Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Som person är du drivande, engagerad, analytisk och pedagogisk. Du gillar att skapa positiva relationer, har lätt för att samarbeta och en god förmåga att engagera och motivera andra. Du är prestigelös och genuint intresserad av att utveckla upphandlingsverksamheten. Du är en god och rak kommunikatör, har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Tjänsten är direkt underställd avdelningschefen vid administrativa avdelningen. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Avdelningschef Per Thorslund,08-508 33 838 Mechthild Kleinschmidt, Upphandlingssamordnare, 08-508 33 879, mechthild.kleinschmidt@stockholm.se Lars Wassenius, SACO, 08-508 33 880, lars.wassenius@stockholm.se (facklig) Leif G. Hellén, Jusek, 08-508 33 757 (facklig) Thomas Heetveld, Vision sektion 40, 073-921 85 30 (facklig) Tillträde: enligt överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Administrativa avdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Upphandlingssamordnare jobb, Upphandlingssamordnare Stockholm, Upphandlingssamordnare Stockholms stad; Administrativa avdelningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Upphandlingssamordnare


Sök lediga jobb PHONERA FÖRETAG AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se