PHP webbutvecklare jobb - lediga jobb

PHP webbutvecklare jobb PHP webbutvecklare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: PHP webbutvecklare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: PHP webbutvecklare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. PHP webbutvecklare- Växjö

  2. PHP webbutvecklare- Malmö

  3. PHP webbutvecklare- Malmö


Mer beskrivning

PHP webbutvecklare
TNG Group AB Om uppdragsgivaren Vår uppdragsgivare är en ledande leverantör av lösningar inom IT- och kommunikation för den globala marknaden. Med cirka 172 000 medarbetare som hjälper kunder i över 70 länder, kombinerar de ett världsomspännande nätverk av experter på system och tjänster. Beskrivning av tjänsten Du kommer att arbeta som webbutvecklare i ett projekt hos vår kund. Uppdraget ska du kunna starta 30 september och förväntas pågå till årsskiftet. Du kommer att var anställd hos oss på TNG och arbeta som konsult hos vår kund. Vem är du? Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom data/IT alternativt har du arbetat några år som webbutvecklare. Du brinner för webbutveckling och håller dig uppdaterad inom den senaste tekniken. Vi ser att du har erfarenhet av systemutveckling för webben i frontend eller backend där du arbetat med bl.a. PHP-utveckling, SQL, javascript, HTML 5. Din omgivning tycker att du är en prestigelös person med social kompetens och därmed förmåga att arbeta bra i team. För övrigt tror vi att du är en engagerad och drivande person som gillar att jobba på ett snabbväxande företag och att få saker uträttade. Intresserad? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Liza Andersson på telefon 031-761 22 21, vänligen uppge uppdragsnummer 7349. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk. Om TNG TNG - The Next Generation - är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Genom att vi ständigt utmanar och ser bortom fördomar hittar vi den vassaste arbetskraften och bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Bland våra samarbetspartners återfinns flera av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare som vi erbjuder bemannings- och rekryteringstjänster inom tjänstemannaområdet. TNG är Sveriges tredje snabbast växande bemannings- och rekryteringsföretag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012 och finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
Företag: TNG Group AB
Ort: Växjö
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga PHP webbutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP webbutvecklare

PHP webbutvecklare
Starweb (Ehandelslogik AB) grundades år 2000 och utvecklar avancerade e-handelssystem. Idag har Starweb över 800 kunder som använder sig av olika e-handelslösningar, och företaget fortsätter att växa. Mer information om Starwebs tjänster finns på www.starweb.se Starweb har en sammansvetsad och engagerad arbetsgrupp bestående av tolv anställda som tycker om att ha roligt på jobbet. Företaget sitter i mycket trevliga lokaler med en härlig utsikt. Starweb strävar efter att ha en god balans mellan arbete och fritid, och erbjuder därför bland annat flexibel arbetstid med möjlighet att regelbundet arbeta hemifrån. Starweb växer så det knakar och söker därför ytterligare två PHP webbutvecklare, som kommer att arbeta med att lösa kundbehov inom överenskomna tidsramar. Efter en grundlig introduktion tar du själv ansvar för olika uppdrag och projekt, dock med dina kollegor som bollplank. Arbetet sker i både back-end och front-end med fokus på det förstnämnda. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att bygga nya tillbehör och funktioner i webbutiken, att sätta sig in i och bygga ut befintlig kod, att bygga ny väldokumenterad och strukturerad kod enligt företagets programmeringsstandard, samt att göra kopplingar mellan webbutiken och olika betal- och affärssystem - exempel på dessa är Klarna, Payson och Visma SPCS. Tjänsten erbjuder möjlighet till både utveckling och mycket eget ansvar. För att bli aktuell för tjänsten är det ett krav att du har flerårig erfarenhet av PHP5, databaser med MySQL, XHTML och CSS. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Det är meriterande om du har arbetat med jQuery och programmering enligt MVC-metoden. Vi ser det som mycket positivt om du har erfarenhet av konsultativt arbete i någon form, t ex som egenföretagare. Till denna tjänst söker vi en person som är självgående men med förmåga att samarbeta. På grund av tidsramarna måste du kunna planera ditt arbete och även omprioritera vid behov. Du är en detaljfokuserad problemlösare. Eftersom du har viss kundkontakt är det viktigt med lyhördhet och god kommunikationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekrytering samarbetar Starweb med Gott Folk Rekrytering. Please note: For this position we need a fluent Swedish speaker.
Företag: Gott Folk Rekrytering
Ort: Malmö
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga PHP webbutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP webbutvecklare

PHP webbutvecklare
Byggahus.se är en oberoende portal på konsumentens sida och Sveriges största sajt om bygga, bo och renovera. https://www.byggahus.se/ Vi har 1 300 000 unika besökare varje månad. Sidan har en redaktionell del och en stor community, tekniskt baserade på Drupal respektive vBulletin. Vår organisation består av en redaktion, en teknikavdelning samt en säljavdelning. Totalt är vi 14 personer, varav tre är anställda och resterande jobbar på konsultbasis. Teknikutvecklingen är snabb och det ställer stora krav på oss att vara flexibla, både i det dagliga arbetet och som organisation. Som anställd i ett litet företag som vårt har du stort utrymme för att vara med och påverka beslut. Idag är det två personer som jobbar med teknik och utveckling, men vi är i en mycket expansiv fas och behöver förstärka med ytterligare en PHP webbutvecklare, som kan hjälpa oss både med att utveckla nya funktioner på sajten och att underhålla befintliga system. För jobbet krävs mycket god erfarenhet av PHP, MySQL, HTML, CSS och Javascript samt god erfarenhet av Linux. Det är meriterande men inte nödvändigt om du tidigare arbetat med responsive design, jQuery, AJAX, SEO, versionshantering, vBulletin och Drupal. God svenska i tal och skrift är ett krav. Personen vi söker gillar den iterativa utvecklingsprocessen. För att få ett så effektivt utvecklingsteam som möjligt så lägger vi stor vikt vid både personkemi och kompetens. Teknikavdelningen är lokaliserad i Malmö, i ljusa moderna lokaler i Media Evolution City (Stora Varvsgatan 6), 10 meter från bussen och 8 minuters gångväg från centralstationen. Anställningen är heltid tillsvidare med provanställning 6 månader. Tillträde så fort som möjligt. Sista ansökningsdag är fredagen den 2 oktober. Maila ansökning till per@byggahus.se, skriv "php-programmerare" i rubriken.
Företag: Byggahus.se
Ort: Malmö
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga PHP webbutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP webbutvecklare


Sök lediga jobb PHP webbutvecklare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se