PIN jobb - lediga jobb

PIN jobb PIN jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: PIN. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: PIN. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Pizzabagare- Sigtuna

 2. Accessorize söker vik.butikschef til Stockholm- Stockholm

 3. Sekreterare sökes till konsultuppdrag i Enköping- Stockholm

 4. Servitör- Stockholm

 5. Produktionschef inom skötsel till Green Landscaping, Stockholm- Stockholm

 6. Spinninginstruktör Sandviken- Sandviken

 7. Förskollärare/fritidspedagog/elevass., grundsär, träningsskola Ulvsäter- Gävle

 8. Leg arbetsterapeut. Arbetsterapin Gävle sjukhus.- Gävle

 9. Mystery Shopping i Gävle- Gävle

 10. Region Aros-Gävle söker Opinionsbildare- Gävle

 11. Cykel (spinning) instruktör sökes- Falkenberg

 12. Pizzabagare- Kungsbacka

 13. IT-tekniker sökes till Jönköping- Jönköping

 14. Arbetsterapeut- Värnamo

 15. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Jönköping.- Jönköping

 16. Distriktsansvarig säljare till Jönköping- Jönköping

 17. Tandsköterska- Jönköping

 18. Elkonstruktör Jönköping- Jönköping

 19. Överläkare- Eksjö

 20. IT-tekniker sökes till spännande uppdrag i Jönköping!- Jönköping

 21. Operatör till Polisens Kontakt Center, PKC- Nässjö

 22. Sjuksköterska till Jönköping- Jönköping

 23. .Net utvecklare till Jönköping- Jönköping

 24. Vårdadministratör- Eksjö

 25. Vårdadministratör- Jönköping

 26. Assisterande dansledare Jönköping HT 13- Jönköping

 27. Engagerad mättekniker till stor organisation- Jönköping

 28. Truckförare sökes till företag i Jönköping- Jönköping

 29. Vi söker en försäkringsförmedlare till kund i Jönköping- Jönköping

 30. Elkraftskonstruktör till Jönköping!- Jönköping

 31. Servis- Jönköping

 32. Truckförare med däckvana sökes till Jönköping- Jönköping

 33. Transportledare Fjärr Jönköping- Jönköping

 34. Kurator- Jönköping

 35. Leg Psykolog/PTP- Jönköping

 36. Controller Jönköping - Betong- Jönköping

 37. Erfaren inköpare med stor drivkraft- Jönköping

 38. Vårdadministratör- Eksjö

 39. Har du truckkort och vill jobba på lager i Jönköping?- Jönköping

 40. Lagerarbetare på deltid till Jönköping- Jönköping


Mer beskrivning

Pizzabagare
Pizzeria Campino i Märsta nära Märsta Station söker en erfaren pizzabagare. Du ska helst ha minst 2 års erfarenhet..
Företag: Pizzeria Campino
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Pizzabagare jobb, Pizzabagare Sigtuna, Pizzabagare Pizzeria Campino
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pizzabagare

Accessorize söker vik.butikschef til Stockholm
Ledaregeneskaper: Du är en naturlig ledare. Du har höga förväntningar på dig själv och egen succé . Du är trygg, självgående och tydlig i din kommunikation. Din erfarenhet kommer från detaljhandeln eller motsvarande servicenäring. Du coachar och mäter dig själv och dina medarbetar varje dag för att klara egna mål. Anställningen innebär personalansvar och rekrytering av försäljare till din butik. Du törs utmana dig själv för att växa och bli bättre. Kundservice: Du är aktiv som försäljare och lägger din stolthet i att presentera den bästa kundservicen. Du jobbar hela tiden med att göra teamet och resultaten bättre. Du vet vad som krävs för att våra kunder alltid skall komma tillbaka. Visual Merchandising: Vi söker efter dig som har starka visuella färdigheter innanför vareplacering och med stort sinne för mode och trender. Presterar du i förhållande till våra förväntningar kan vi lova dig ett jobb i en spännande miljö som kan ge dig goda personliga och karriärsmässiga möjligheter. Vid frågor kring positionen kontaktas:Camilla Palmstierna på tlf: 08210512. Ansökningsfrist: 01.09.2013
Företag: KARL JOHAN GATE SHOPPING AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Accessorize söker vik.butikschef til Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Accessorize söker vik.butikschef til Stockholm

Sekreterare sökes till konsultuppdrag i Enköping
Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässig lön viktigt? Värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning en Sekreterare. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på 4,5 månad med start i mitten av september. Vår kund är verksamma i Enköping. Ditt uppdrag Som Sekreterare kommer du att stötta företagets chefer. Exempel på arbetsuppgifter/ansvarsområden som ingår i ditt arbete som Sekreterare är: • Koordinera kalendrar och e-post • Boka möten, både interna och externa • Göra veckoplaneringar • Svara i telefon • Samordna information och administration med övrig administrativ personal • Boka resor • Posthantering Din bakgrund Vi söker dig som har arbetat som sekreterare tidigare och trivs med att jobba administrativt. Du har minst en treårig gymnasieutbildning, det är meriterande om du har studerat vidare på Universitet. Dina kunskaper i Officepaketet är mycket goda. Dessutom har du goda kunskaper i engelska, både i tal samt skrift. För den här rollen finns också ett krav på att du har körkort. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är du extremt noggrann, strukturerad och arbetar organiserat. Som person har du integritet och kan hantera sekretessfrågor. Du älskar att ge förstaklassig service och trivs i rollen som sekreterare. Du arbetar dessutom proaktivt och har framförhållning i hur du planerar ditt arbete. Vidare ser vi att du är orädd, har pondus och kan ta egna initiativ. Wise Professionals erbjuder Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar. Mer om tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Sofia Sjögren på telefonnummer 076-000 18 57 eller konsultchef Marie Bodén på nummer 076-000 18 65. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sekreterare sökes till konsultuppdrag i Enköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sekreterare sökes till konsultuppdrag i Enköping

Servitör
Vi söker en ansvarsfull och erfaren servitör med minst 5 års arbetserfarenhet. Flytande kinesiska/kantonesiska språkkunskaper krävs. Vid intresse ring: 0731013740
Företag: RESTAURANG DONG PING AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör jobb, Servitör Stockholm, Servitör RESTAURANG DONG PING AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör

Produktionschef inom skötsel till Green Landscaping, Stockholm
Om Bravura: Bravura är rekryterings- och bemanningsföretaget som arbetar med tjänster över hela tjänstemannaområdet. Vi har jobb för dig som är i början i karriären och för dig med erfarenhet. Gemensamt är att vi erbjuder schyssta anställningsvillkor för alla våra anställda och att vi är personliga och satsar på service lite utöver det som förväntas. Om kunden: Bravura söker för Green Landscapings räkning en produktionschef till Stockholm. Green Landscaping arbetar med skötsel och anläggning av utemiljö och grönområden. Företaget är en av de ledande aktörerna i Sverige och arbetar för offentlig sektor, fastighetsbolag, näringsliv och bostadsrättsföreningar. Green Landscaping omsätter 650 MSEK och i hela Sverige arbetar ca 550 medarbetare. Arbetsuppgifter: I rollen som produktionschef driver, leder och utvecklar du verksamhetens affärer och medarbetare. Du har i din roll ett tydligt personal - , resultat - och kundansvar. Tillsammans med dina medarbetare planerar du verksamheten på ett optimalt sätt. Du driver projekt och planerar tidsåtgång, maskiner och bemanning samt deltar på byggmöten hos uppdragsgivaren. Projekten involverar tillexempel vinterväghållning, underhåll av gårdsanläggningar och grönyta samt mindre anläggningsarbeten på befintliga skötseluppdrag. Vidare kommer du att vara ansvarig för att utveckla befintliga kundrelationer och merförsäljning. Profil: -Utbildning inom trädgårds- eller markanläggning -Arbetsliverfarenhet från liknande roller -Du har en grundläggande datorvana och goda ekonomiska kunskaper -Du uttrycker dig väl i tal och skrift -B-körkort -Beredskap kan ingå i tjänsten Personliga egenskaper Som person är du driven, resultatinriktad och har god social kompetens. Du har förmågan att inspirera och leda andra i en roll där god planering är A och O. Du drivs av att effektivisera och driva igenom förbättringar på arbetsplatsen. Dessutom är du ansvarstagande och har en känsla för vad som krävs för att utföra ett bra jobb gentemot Green Landscapings kunder. Övrig information: Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, 08-400 240 50 Sökord: skötsel, underhåll, anläggning, entreprenad, produktionschef, personal, Stockholm, heltid Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionschef inom skötsel till Green Landscaping, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionschef inom skötsel till Green Landscaping, Stockholm

Spinninginstruktör Sandviken
Everytime Fitness mål är att erbjuda våra medlemmar möjlighet att träna dygnet runt i fräscha anläggningar till ett lågt pris. I Sandviken har vi lokalen på Gävlevägen 76. I Gävle finns vi på Norra Stapeltorgsgatan 14 mitt i Gävle Centrum och Brynäsgatan 10 på Brynäs i Gävle. Instruktör till Sandviken Brinner du för träning och tycker om att glädja och inspirera andra? Vi söker nu spinninginstruktörer till Everytime Fitness anläggning i Sandviken. Vi ser gärna att du är van vid ledarskap och har instruerat tidigare. Det är viktigt att du snabbt kan hoppa in vid behov, ofta med kort varsel. Vi söker dig som är studerande eller med annan huvudsaklig syssla, då vi inte kan schemalägga några timmar. Skicka CV, personligt brev och eventuellt foto till jobb@everytimefitness.se. Märk ansökan "Spinninginstruktör". Välkommen med din ansökan!
Företag: 24h Everytime Fitness | Sandviken
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Spinninginstruktör Sandviken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spinninginstruktör Sandviken

Förskollärare/fritidspedagog/elevass., grundsär, träningsskola Ulvsäter
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Inom Barn & Ungdom Gävle är vi engagerade vuxna som arbetar för att ge barn och ungdomar trygghet, inflytande, tillfredsställelse, goda kunskaper och färdigheter inför livet. Vi strävar mot att få en helhetssyn på eleven i ett 0-19 årsperspektiv och därmed också lägga grunden för det livslånga lärandet. Ulvsätersskolan ligger i Sätra rektorsområde. Grundsärskolan ligger integrerad i Ulvsätersskolan som består av förskoleklass tom åk 5. Grundsärskolan består av 2 grundsärklasser åk 1 – 6 och 5 träningsskoleklasser åk 1 – 9. ARBETSUPPGIFTER Arbeta på grundsärskola inriktn. träningsskola med barn/ungdomar med flerfunktionsnedsättningar såsom utvecklingsstörning, syn- och hörselnedsättning, rh och autism. KVALIFIKATIONER Behörig förskollärare, fritidspedagog /alt. elevassistent/barnskötare. Kunskap och erfarenhet av specialpedagogik och erfarenhet av ovanstående funktionsnedsättningar. Kunskap i att använda stödtecken. Ha lätt för att samarbeta i arbetslag.
Företag: Gävle kommun, Träningsskolan Pingeltorp
Ort: Gävle
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/fritidspedagog/elevass., grundsär, träningsskola Ulvsäter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/fritidspedagog/elevass., grundsär, träningsskola Ulvsäter

Leg arbetsterapeut. Arbetsterapin Gävle sjukhus.
Arbetsterapi och dietsit enheten är en ny vårdenhet som har ansvar för arbetsterapi och dietist verksamhet på Gävle och Hudiksvalls sjukhus. Enheten är mycket uppskattad för sitt arbete ute på sjukhusens kliniker och mottagningar. Vi är ett gäng som värderar ett gott arbetsklimat, aktivt medarbetarskap och kunskapsutveckling högt. Vårt arbetssätt vilar på dialog, lärande och reflektion. Alla nyanställda erbjuds en mentor som har till uppgift att stödja den nyanställde. Vi erbjuder Dig ett arbete nära erfarna kollegor som ger dig handledning efter behov. Vi har nu behov av arbetsterapeut på Gävle sjukhus. Vikariatet är fram till årsskiftet möjlighet kommer troligen att finnas till förlängning. Vår budget ram och uppdrag för 2014 är ännu inte helt klart. ARBETSUPPGIFTER Vi ansvarar för de arbetsterapeutiska insatserna vid: medicinkliniken med bl a strokeenhet, geriatrik och reumamottagning kirurg- och ortopedkliniken med bl a handmottagning onkologkliniken med avdelning och lymfödemmottagning barnkliniken med bl a mottagning för barn med ledsjukdomar. Placering av vikariatet är i slutenvårdsverksamheten. KVALIFIKATIONER Legitimerad arbetsterapeut, stor vikt läggs vid erfarenhet av arbete inom slutenvård, personliga egenskaper och intresse för att utveckla verksamheten vid arbetsterapienheten. Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Ort: Gävle
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Leg arbetsterapeut. Arbetsterapin Gävle sjukhus. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg arbetsterapeut. Arbetsterapin Gävle sjukhus.

Mystery Shopping i Gävle
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Vem vill inte förena nytta med nöje? Bli Mystery Shopper! Komet söker för kunds räkning Mystery Shoppers. Ett perfekt uppdrag för dig som studerar eller vill arbeta extra. Att arbeta som Mystery Shopper innebär att du gör ett anonymt kundbesök. Uppdraget går ut på att du ska observera hur det ser ut i butiken och hur personalen beter sig mot dig som kund. Själva genomförandet av uppdraget tar cirka 20-30 minuter. Komet har idag flera olika typer av Mystery Shopping uppdrag, för rätt person finns goda möjligheter till fler uppdrag. Vi söker dig som har gymnasieutbildning. Du är ansvarsfull och arbetar bra självständigt. Dessutom är du pålitlig, noggrann och observant! Du som söker har hög social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker nu främst dig som bor i Gävle.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Gävle
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Mystery Shopping i Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mystery Shopping i Gävle

Region Aros-Gävle söker Opinionsbildare
Varje dag bidrar Hyresgästföreningen, dess förtroendevalda, anställda och medlemmar till att förbättra boendet för människor. Det har vi gjort under många år, och vi vill fortsätta verka för hyresgästers intressen, rättigheter och möjligheter att påverka sitt boende också i framtiden.Hyresgästföreningen är hyresgästernas intresseorganisation och har mer än en halv miljon medlemmar. Vår idé är att värna om medlemmarnas intressen genom stöd, enskilt eller kollektivt, när hyran och avgifter ska fastställas och i övriga relationer till hyresvärden. Vi bildar också opinion på olika nivåer för allas rätt till en god bostad till rimlig kostnad och verkar för att hyresgäster garanteras ett boende med trygghet, inflytande och gemenskap. Hyresgästföreningen är indelad i nio regioner. Region Aros-Gävle omfattar länen Gävleborg, Västmanland, Uppsala samt Norrtälje kommun och har cirka 44 000 medlemmar och ett 60-tal anställda. Sverige behöver både bygga fler hyresrätter och rusta upp de som finns. Hyresgästföreningen är en stark folkrörelse och den mest pådrivande organisationen för att förmå beslutsfattarna att öka takten i byggandet. Vi vill också stärka hyresrättens ställning, verka för skatterättvisa mellan boendeformerna och arbeta för socialt hållbara bostadsområden. För att nå de målen storsatsar Hyresgästföreningen på opinionsbildning och påverkan. Under tre år kommer vi att arbeta stenhårt för att påverka politiker, skapa kontakter med media och bedriva lokal opinionsbildning för att nå vårt mål om att förändra bostadspolitiken och skapa bättre förutsättningar för hyresrätten. Vi söker nu personer som kan vara med och driva det arbetet. Kvalifikationer Du har erfarenhet av opinionsarbete och kunskap om hur den politiska hanteringen går till i kommunerna. Du är duktig på att skapa goda relationer med andra människor. Du har erfarenhet av arbete i folkrörelse/intresseorganisation. Du har god samarbetsförmåga och stort intresse för dialog. Du har erfarenhet av att arbeta med media i traditionella och digitala kanaler och du har lätt för att utrycka dig, både när du skriver och när du talar. Tjänsten är en projektanställning på tre år med tillträdesdag enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är belägen på vårt kontor i Gävle eller Uppsala. I tjänsten ingår en del resor, varför körkort och tillgång till bil är nödvändigt. Vi är en hälsodiplomerad arbetsplats! Upplysningar Upplysningar om tjänsten lämnas av enhetschef Annakari Berglund, telefon 070-695 69 66 eller personalchef Mona Kolarby, telefon 070-325 21 11. Fackliga kontaktpersoner är för SACO Per Claesson, telefon 018-18 93 18 och för Handels Gits Stigsdotter-Nyström, telefon 026-15 81 26. Ansökan Ansökan görs via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se. Sista ansökningsdag är den 11 augusti 2013. Hyresgästföreningen är indelad i nio regioner över hela landet. Arbetet och behoven kan se olika ut beroende på geografiskt område. Alla regioner samordnar de insatser som behövs för respektive distrikt och här finns all expertis samlad i form av jurister, förhandlare och verksamhetsutvecklare. Som organisation brinner vi för att alla ska ha rätt till en god bostad till rimlig kostnad. Hyresgästföreningen Region Aros-Gävle är en av nio regioner i hela landet. Regionen består av Gävleborg, Västmanland, Uppsala län samt Norrtälje kommun. Vi har i regionen cirka 44 000 medlemmar varav 1 400 är aktiva förtroendevalda medlemmar och drygt 70 anställda. Som organisation brinner vi för ett bättre boende, nytta för medlemmarna samt att fånga och driva engagemang. Hos våra medarbetare värdesätter vi en demokratisk värdegrund och tidigare erfarenhet av ideellt arbete.
Företag: Hyresgästföreningen
Ort: Gävle
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Region Aros-Gävle söker Opinionsbildare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Region Aros-Gävle söker Opinionsbildare

Cykel (spinning) instruktör sökes
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor. Vi erbjuder ett brett utbud av träning och välmående för alla åldrar. Vi söker nu cykelinstruktörer till vår klubb i Falkenberg. Jobbet som instruktör på Nordic Wellness är utvecklande och stimulerande. Du arbetar som en del i vårt kompetenta instruktörsteam. Du kommer att schemaläggas utefter verksamhetens behov och dina möjligheter. Vi har som mål att erbjuda pass både morgon, lunch, kväll och helg så det är en stor fördel om du är flexibel. Du skall ha en förkärlek för service och besitta förmågan att få både kunder och medarbetare att trivas. Vi ger dig; En rolig, seriös och stimulerande arbetsplats, med mycket trevliga och kompetenta kollegor, vi har högt i tak och det finns stort utrymme att vara med och påverka. Vi är anslutna till ett kollektivavtal from. 1 augusti 2013. Vill du jobba på en unik arbetsplats med massa intressanta och härliga människor så är detta jobbet för dig. Erfarenhet av och/eller utbildning till cykelinstruktör är meriterande. Är du rätt person men saknar utbildning så erbjuder vi dig att gå en utbildning via oss. Uttagning sker via CV samt audition. Audition äger rum på vår klubb i Halmstad C, Storgatan 28-30 den 7/8 2013 kl. 16.00. Frågor om tjänsten besvaras av Anna-Maria Tedfelt, Regionschef Göteborg och Halland Välkommen med din ansökan
Företag: SPORTLIFE GYM & BAD I VÄST AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Cykel (spinning) instruktör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cykel (spinning) instruktör sökes

Pizzabagare
Pizzeria Campion söker nu en erfaren pizzabagare för fast anställning på heltid. Du arbeta på schema dag, kväll samt helgarbete. Provanställning gäller innan fast anställning sker. Du söker arbetet via kontakt med arbetsgivaren via telefon för samtal och tidsbokning för intervju.
Företag: Pizzeria Campine AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Pizzabagare jobb, Pizzabagare Kungsbacka, Pizzabagare Pizzeria Campine AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pizzabagare

IT-tekniker sökes till Jönköping
Bemannia söker nu en IT-tekniker för uppdrag hos kund i Jönköping. Uppdraget är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Bemannia och uthyrd till vår kund. Tjänsten är på heltid, 40 timmar/vecka, med beräknad start v.32. Stationeringsort är Jönköping, men arbetsområdet är inom hela Jönköpings län. Dina arbetsuppgifter: I din roll som IT-tekniker kommer du att arbeta varierat och bemöta många olika kunder i en intressant arbetsmiljö. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge IT-support i secondline till slutanvändare samt att arbeta med installationer av teknik i olika uppdrag. Du kommer bland annat att: - Utföra installation, utbyte och avveckling av IT-arbetsplats med PC, skärm, skrivare och kringutrustning. - Felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning. - Inventeringsarbete. - Skriftlig rapportering av anmälda fel, åtgärdade fel etc. i ärendehanteringssystemet ARS. Dina kvalifikationer: - Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning - Du ska ha minst fyra års arbetslivserfarenhet av arbete som IT-tekniker/supporttekniker. - Du har minst ett års erfarenhet av arbete med nätverkskommunikation. - Du ska ha giltigt B-körkort. - Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska och engelska. - Du ska ha kunskaper i kontorsstödsprogramvara. - Självständigt kunna utföra avgränsade arbetsuppgifter inom IT. - Du ska ha goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk och kommunikation Dina personliga egenskaper: För att passa för tjänsten ska du ha ett genuint intresse för IT och teknik. Du är självgående och trivs med att ge god service. Du har god initiativförmåga och är noggrann i det du gör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "IT-tekniker sökes" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker sökes till Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker sökes till Jönköping

Arbetsterapeut
Samrehab, Värnamo sjukhus Samrehab vid Värnamo sjukhus är en gemensam rehabiliteringsverksamhet för arbetsterapi och sjukgymnastik med ca 50 anställda. Vi arbetar inom områdena geriatrisk rehabilitering, internmedicin, ortopedi/kirurgi och psykiatri. Inom Samrehab finns arbetsterapeuter, sjukgymnaster, arbetsterapibiträden och sjukgymnastassistenter och en vårdadministrativ enhet. Till stöd i kvalitets- och utvecklingsarbetet har vi FoU-samordnare inom såväl arbetsterapi som sjukgymnastik. Vi arbetar aktivt i enlighet med sjukhusets mission med fokus på patientsäkerhet och effektiva processer. Omfattning Vikariat på heltid t.o.m. 2014-02-19 med tillträde omgående. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att du arbetar som arbetsterapeut inom slutenvård på en geriatrisk rehabiliteringsklinik. Din huvudsakliga placering kommer vara på strokeenheten och arbetet där innebär bedömning i akutskedet och även ansvar för patientens fortsatta rehabilitering. Arbetet innehåller mycket kontakter med patienter och deras anhöriga men också samarbete med övrig vårdpersonal både på sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan. Arbetet sker med utgångspunkt i Socialstyrelsens nationella riktlinjer för stroke och vi registrerar i kvalitetsregistret Riks-stroke för att se vår följsamhet till dessa riktlinjer. Rehabiliteringen sker i team med sjukgymnast, sjukgymnastassistent, arbetsterapibiträde, läkare, sjuksköterska och undersköterska. Kontinuerligt utvecklingsarbete är en del av vår vardag och sker dels i teamet men även i olika grupper på Samrehab. Din kompetens Du är legitimerad arbetsterapeut med intresse inom geriatrisk rehabilitering. Gärna tidigare erfarenhet av kognitiv rehabilitering och utredning av kognitiv förmåga. Vi lägger även vikt på personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Vi ser gärna att du är positiv till verksamhetsutveckling, och att du vill delta i vårt kvalitetsarbete. Frågor och ansökan Har du frågor om vikariatet är du välkommen att ringa enhetschef Hanna Freij Ljungman, tfn. 0370-69 78 65. Facklig företrädare för SACO är Ingrid Gunnarsson, tfn. 0370-69 88 72. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2013-07-31.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Värnamo, Arbetsterapeut Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Jönköping.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Jönköpings kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Jönköping. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Jönköping.

Distriktsansvarig säljare till Jönköping
Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Grönsakshallen Sorunda, RP Frukt, Fällmans Kött och Martin Olsson Cashar.Vi söker nu en distriktsansvarig säljare till Jönköping Som distriktsansvarig säljare hos oss kommer du framförallt att aktivt bearbeta potentiella restaurangkunder för att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du kommer också efter hand att vårda, utveckla och stärka samarbetet med våra kunder. Vidare ansvarar Du för volymutveckling och lönsamhet inom Ditt distrikt. Du arbetar med säljstödjande åtgärder, mässor och kundaktiviteter samt med kundofferter. Dina insatser har en avgörande betydelse för vår framgång. Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med tillträde hösten 2013. Din bakgrund Du har gymnasiekompetens, samt gärna någon vidareutbildning inom ekonomi/marknadsföring. Du har några års erfarenhet som säljare, gärna konceptförsäljning och god kunskap om hur hotell- och restaurangbranschen fungerar. Utbildning i säljteknik är meriterande. Du ser PC:n som ett självklart hjälpmedel i Ditt arbete. Personliga egenskaper Som distriktsansvarig säljare måste Du ha förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. För att lyckas måste Du vara målmedveten, kunna ta egna initiativ och ha stor egen drivkraft. Vi förutsätter att Du är resultatorienterad och hungrig på nya utmaningar. Du ska ha lätt för att skapa nya kundkontakter som leder till långsiktigt lönande affärsrelationer. Du har också ett stort mat- och dryckintresse och trivs med att göra affärer. Din arbetsplats Din arbetsplats blir på vårt säljkontor i Jönköping. Lämplig bostadsort är Jönköping med omnejd. Vill du veta mer? Samtliga med rätt kompetens är välkomna att söka den lediga befattningen oavsett kön, ålder eller etnisk tillhörighet. Ring och prata med försäljningschef Cecilia Ullgren, 011-20 29 90 alt. 0709-50 94 46. Facklig kontaktperson Unionen: Mats Holgersson, 011-25 93 06. Senast den 18 augusti 2013 vill vi ha din ansökan.
Företag: Martin & Servera AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsansvarig säljare till Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsansvarig säljare till Jönköping

Tandsköterska
Rosenlunds Folktandvård Vi söker tandsköterska till Rosenlund Folktandvård . Rosenlund Folktandvård är en av Jönköpings tre allmäntandvårdskliniker och ingår, tillsammans med ytterligare nio kliniker, i verksamhetsområde Norr. Med cirka 30 medarbetare är kliniken en av länets större Folktandvårdskliniker. Kliniken är belägen vid Rosenlunds vårdcentrum tillsammans med Odontologiska Institutionen. Rosenlunds vårdcentrum ligger ett stenkast från Jönköping centrum. Du kan också läsa mer om oss www.lj.se/folktandvarden och information om Jönköping finns på www.jonkoping.se Omfattning 100% Dina arbetsuppgifter Som tandsköterska på kliniken kommer du att arbeta såväl delegerat som med assistans inom barn- och vuxentandvård. Du kommer att arbeta med alla åldrar. I arbetsuppgifterna ingår också profylax, fissurförsegling och alla övriga på en allmäntandläkarklinik förekommande arbetsuppgifter för tandsköterskor. Din kompetens Vi söker dig som är behörig tandsköterska. God samarbetsförmåga liksom förmåga att självständigt utföra arbetsuppgifter är av mycket stor betydelse. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi söker en person som är flexibel och som kan se möjligheter i det mesta. Kunskaper i tandvårdens datasystem T4 är meriterande. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse. Frågor och ansökan Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta klinikkoordinator Sirkka Juntunen from 31 juli på telefonnummer 036-325383. Facklig kontaktperson VISION är Ann Sveningsson 0371-58 41 70. Välkommen med din ansökan som du gör via länken här nedan tillsammans med CV, betyg och övriga handlingar som du vill åberopa, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 16 augusti 2013. Folktandvården är en delverksamhet inom Landstinget i Jönköpings län. Verksamheten finns i hela länet och allmäntandvård bedrivs på 26 kliniker. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen i Jönköping med sju olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Landstinget tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Tandsköterska jobb, Tandsköterska Jönköping, Tandsköterska Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandsköterska

Elkonstruktör Jönköping
Rejlers konsulter inom Automation erbjuder tekniska lösningar och system för att effektivisera, automatisera och utveckla industrins tillverkningsprocesser och produkter samt utarbeta hållbara rutiner för drift och underhåll. Rejlers är inne i en mycket starkt expansiv fas. Kundernas fortsatta förtroende ger oss många intressanta uppdrag och vi söker nu fler duktiga och kreativa ingenjörer inom division Automation. Du är utbildad elingenjör, alternativt erfarenhet som el-entreprenör med lämplig kompletterande utbildning inriktad på industriapplikationer. Minst 5 års erfarenhet av elanläggningar och är väl förtrogen med CAD-system som ePlan, Elprocad eller liknande. Du är en person med väl utvecklad social kompetens som tycker mötet med andra människor är både en utmaning och stimulans. Du vill ha roligt på jobbet där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Vi tycker det är självklart att du lockas av och kan stå för Rejlers värdeord: Pålitlig - Framgångsrik - Personlig - Hälsosam. Rejlers erbjuder anställning med stor frihet och ett personligt ansvarstagande. I vår medarbetarprofil vill vi ge bilden av hur vi ser på dig som framtida medarbetare i vårt företag. Rejlers växer snabbt och är en av Nordens stora teknikkonsulter. 1 600 experter som arbetar med projekt inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns på 70 orter runt om i Sverige, Finland, Norge och Ryssland. Rejlers omsätter cirka 1,3 miljarder kronor och aktien är noterad på NASDAQ OMX, Nordiska listan. Rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja rekryteringstjänster undanbedes att ta kontakt.
Företag: Rejlers Ingenjörer
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Elkonstruktör Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elkonstruktör Jönköping

Överläkare
Psykiatriska kliniken, vuxenpsykiatrin på öppenvårdsmottagningen i Nässjö Vårt mål är att vår psykiatri ska bli ett föredöme i svensk psykiatri, detta framgår tydligt i vår vison Vi bryr oss - för ett bra liv. Vi söker därför Överläkare för att stärka bemanningen inom vuxenpsykiatrin på öppenvårdsmottagningen i Nässjö, för att på bästa sätt arbeta för god och säker vård för våra patienter. Vi vet att vi måste bli bättre på att möta den psykiska ohälsan samt medverka till en optimerad gränsöverskridande samverkan mellan aktörer som möter personer med psykisk ohälsa. Vi arbetar aktivt och offensivt med samverkan inom och utanför landstinget. Vi bär idag erkänt goda resultat i handledning, patientinsatser och samverkan. För att nå Landstinget i Jönköpings läns politiska mål ”föredöme i svensk psykiatri” satsar vi ytterligare inom dessa områden. Din kompetens Som överläkare behöver du vara specialistkompetent i allmänpsykiatri, handledarkompetent, gärna med KBT och/eller steg 2-utbildning, samt bakjourskompetent. För tjänsterna gäller tillträde snarast, efter överenskommelse. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbets-förmåga och intresse för utveckling. Frågor och ansökan Upplysningar lämnas av biträdande verksamhetschef/chefsöverläkare Vagn Liest och facklig företrädare Robin Kihlbaum, nås via Cecilia Janback, tfn 0381-356 44. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-08-20. I Eksjö finns det ett modernt psykiatrihus med mottagning, akutmottagning och 30 vårdplatser. Kliniken har öppenvårdsmottagningar i Eksjö, Nässjö, Tranås och Vetlanda. Vid Länssjukhuset Ryhov i Jönköping finns länsgemensamma vårdresurser. Vi är idag 170 medarbetare, varav 14 överläkare, 5 ST-läkare och 3,5 AT-läkare. Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Eksjö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Överläkare jobb, Överläkare Eksjö, Överläkare Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Överläkare

IT-tekniker sökes till spännande uppdrag i Jönköping!
Student Consulting Nu söker vi dig som har arbetat ett par år som IT-tekniker/supporttekniker och som vill ta steget vidare. Är du ute efter en tjänst där du får varierande arbetsuppgifter och en chans att ta på dig ansvar så är detta tjänsten för dig! Nu söker Student Consulting efter en IT-tekniker/Supporttekniker till en spännande kund i Jönköping. I dina arbetsuppgifter ingår exempelvis: * ta hand om den dagliga driften * 2nd Line IT-support till slutanvändaren * installationer, utbyten och avveckling i PC-miljö * felsökning och felavhjälpning * inventeringsarbete * skriftlig rapportering av anmälda fel och åtgärdade fel Tjänsten är en heltidstjänst och du kommer vara anställd hos Student Consulting och utyhyrd till vår kund i Jönköping. Du utgår från kundens kontor i Jönköping men arbetsområdet är inom hela Jönköpings län. Arbetstiderna är kontorstid och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat. Uppdraget sträcker sig först och främst till årskiftet med chans till förlängning. Vi söker dig som: * har minst 4 års arbetslivserfarenhet av arbete som IT-tekniker/Supporttekniker * har minst 1 års arbetslivserfarenhet av arbete med nätverkskommunikation * har giltigt B-körkort * kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket * har goda kunskaper i engelska Som person är du en självständig problemlösare som gärna tar på dig ansvar och strukturerar ditt arbete på ett ansvarsfullt sätt. Urval sker löpande så sök redan idag om du är intresserad! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på unga i karriären och brinner för att ge människor en extra skjuts i arbetslivet. Som ett av branschens ledande företag och med några av Sveriges populäraste arbetsgivare som partners är Student Consulting en perfekt start för dig som vill ta ditt första eller nästa steg i karriären. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker sökes till spännande uppdrag i Jönköping! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker sökes till spännande uppdrag i Jönköping!

Operatör till Polisens Kontakt Center, PKC
Polismyndigheten i Jönköpings län söker operatörer till Polisens kontaktcenter med placering i Nässjö. Diarienummer A131.838/2013. Sista ansökningsdag är den 4 augusti 2013. Om myndigheten Vid Polismyndigheten i Jönköpings län arbetar ca 760 personer. Det övergripande målet med polisarbetet är att minska brottsligheten och öka människors trygghet. Läs mera på www.polisen.se/jonkoping Om PKC Polisens Kontaktcenter (PKC) är en central del av Polisens service till sina kunder, med målsättningen att ha utmärkt tillgänglighet, bemötande och kvalitet. Uppdraget är att vara det första steget i en effektiv kvalitetssäkrad brottsutredningsprocess, med fokus på brottsofferbemötande. Kontaktcentret är beläget i Nässjö där 62 anställda för närvarande arbetar. Arbetsuppgifter Arbetet innebär att du tar emot och dokumenterar brotts- och förlustanmälningar, ger upplysningar, tar emot tips samt utför slagningar i Polisens register. Arbetet utförs med hjälp av telefoni och IT-teknik. Polisens kontaktcenter är bemannat alla dagar i veckan mellan 06.45-22.30, vilket innebär att du arbetar oregelbundna tider efter behov och överenskommelse. Kvalifikationer Du ska ha som lägst gymnasiekompetens från 2 eller 3-årigt gymnasium. Det är meriterande att ha erfarenhet av kundtjänst och service arbete med telefonen och datorn som verktyg. För att kunna utföra uppgifterna med kvalitet är det mycket viktigt att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket samt uttrycker dig väl i både tal och skrift liksom har mycket god datavana. Ytterligare språkkunskaper samt utbildning i beteendevetenskap, juridik och/eller rättskunskap är meriterande. Vidare ska du vara lyhörd och ha en god förmåga att bemöta och hantera samtal från människor som utsatts för trauma. Du ska ha förmåga att skapa goda relationer med både allmänhet och arbetskamrater, samarbetsförmåga och en utpräglad servicekänsla är mycket viktigt. Du har god prioriteringsförmåga och är flexibel för att vid behov kunna jobba i ett högt tempo. Övrigt Vi söker medarbetare för olika former av anställning, ange i din ansökan vilken typ av anställning du är intresserad av. Samtliga anställningar är med tillträde så snart som möjligt. Vi söker för allmän visstidsanställning under ett års tid. Vi söker för vikariat under fyra månader. Vi söker även medarbetare för intermittent anställning vilket innebär att arbetstagaren tjänstgör vid behov. För att kunna genomföra arbetsuppgifterna på ett bra och kvalitetssäkert sätt får man vid en anställning behovsanpassad utbildning. Myndigheten eftersträvar mångfald och vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen genomförs före anställning. Ansökan Du är välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och cv/meritförteckning till jobbansokan.jonkoping@polisen.se. ange diarienummer A131.838/2013 i e-postens ärendemening. Din ansökan ska innehålla en kort beskrivning av dig själv, varför du söker tjänsten samt vad du kan tillföra verksamheten. Vid en eventuell intervju ska formella meriter som anges i ansökan kunna styrkas med intyg/betyg.
Företag: Polismyndigheten i Jönköpings län
Ort: Nässjö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Operatör till Polisens Kontakt Center, PKC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operatör till Polisens Kontakt Center, PKC

Sjuksköterska till Jönköping
Uppdrag Legitimerad sjuksköterska sökes för kunds räkning . Uppdraget är inom kirurgin. Uppdraget pågår mellan v.29-32 Utbildning/erfarenhet Leg. Sjuksköterska. Erfarenhet från kirurgi är meriterande Om oss Vårdassistans är ett kvalificerat bemannings- och rekryteringsföretag inom läkarbemanning och sjuksköterskebemanning för vårdgivare inom kommunal-, primär- och slutenvård. Med hjälp av vårt kunnande och marknadens skickligaste läkare och sjuksköterskor bistår vi svensk sjukvård med resurser vid låg ordinarie bemanning. Vi bistår med läkarbemanning och sjuksköterskebemanning under perioder med vakanser i den ordinarie personalstyrkan och bemannar under längre eller kortare perioder, även med kort varsel. Vårdassistans huvudkontor finns i Stockholm men verksamheten är rikstäckande. Idag samarbetar vi med i stort sett alla Sveriges landsting samt ett stort antal privata vårdgivare över hela landet.
Företag: Vårdassistans Sjuksköterskebemanning Sverige AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Jönköping

.Net utvecklare till Jönköping
Framtiden AB Dina arbetsuppgifter I din roll som utvecklare kommer du främst att arbeta med att vidareutveckla befintlig webapplikation. Du kommer att jobba i ett team av utvecklare men vi söker en person som kan arbeta självständigt. Som person ser vi att du är driven samt lösningsorienterad! Om företaget Mer information om företaget ges vid eventuell intervju. Din profil Relevant högskoleutbildning. Arbetslivserfarenhet samt kompetens inom .Net, C#, Webservice och MS SQL. Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Körkort B Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Villkor Start: 15 augusti Omfattning: 2-3 månader med möjlighet till förlängning Placering: Jönköping
Företag: Framtiden AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga .Net utvecklare till Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .Net utvecklare till Jönköping

Vårdadministratör
Akutkliniken Välkommen till oss på Akutkliniken, Höglandets sjukvårdsområde. Vi söker vårdadministratör/läkarsekreterare som är intresserad av varierande skrivning åt såväl medicin, kirurgi, geriatrik samt ortopedi. Omfattning Heltid med kvälls- och helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Dina arbetsuppgifter Journaldokumentation, diagnosregistrering och övriga administrativa arbetsuppgifter. Din kompetens Du är utbildad vårdadministratör eller läkarsekreterare med goda IT-kunskaper. DRG-utbildning är en merit liksom erfarenhet av arbete i Cosmic. Arbetet ställer höga krav på ett serviceinriktat förhållningssätt, flexibilitet, god samarbetsförmåga, noggrannhet och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Frågor och ansökan Kontakta adm. enhetschef Marie Gustafsson, tfn 0381-373 14 eller verksamhetschef Thomas Johansson, tfn 0381-352 05 för mer information. Facklig företrädare för Vision är Peter Andersson, tfn 0381-352 10. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är 16 augusti. Vi undanber oss all kontakt med annonssäljare och rekryteringsföretag! Akutkliniken med placering på Höglandssjukhuset i Eksjö har ca 130 medarbetare. Kliniken består av akutmottagning, ambulansenhet samt vårdadministrativa resurser för kliniken. Akutkliniken har ett nära och väl integrerat samarbete med sjukhusets övriga kliniker samt andra vårdgivare i länet. I Esther-nätverket, som är en samverkan mellan kommunerna, primärvården och slutenvården på Höglandet, arbetar vi för en kontinuerlig förbättring av hela vårdkedjan.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Eksjö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdadministratör jobb, Vårdadministratör Eksjö, Vårdadministratör Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdadministratör

Vårdadministratör
Kvinnokliniken, Jönköpings sjukvårdsområde Vi söker en vårdadministratör till Kvinnokliniken på Länssjukhuset Ryhov. Omfattning Tjänsten är en allmän visstidsanställning och omfattar 85% under perioden 130901-131031. Dina arbetsuppgifter Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med sedvanliga vårdadministratörsuppgifter. Vi använder datajournaler och jobbar processinriktat med våra patientgrupper. Vi har ett nära samarbete mellan alla personalgrupper. Din kompetens Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör. Vi ser helst att du har erfarenhet utav Cosmic. Du ska ha goda kunskaper samt känna engagemang för IT-frågor. Som person är du ansvarstagande, noggrann, flexibel och har intresse för utvecklings- och förbättringsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och servicetänkande. Frågor och ansökan Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Mariette Byström, Kvinnoklinikens mottagning, tel. 036-32 14 10 samt facklig representant, Emma Andersson, tel. 036-32 14 15. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-08-11.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdadministratör jobb, Vårdadministratör Jönköping, Vårdadministratör Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdadministratör

Assisterande dansledare Jönköping HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Jönköping inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.jonkopingdans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Jönköping HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Jönköping HT 13

Engagerad mättekniker till stor organisation
Academic Work söker för kunds räkning en mättekniker. Vår kund är en stor organisation vars övergripande mål är att verka för en god standard på vägtransportsystemet samt tillgänglighet för alla. Företaget är en av de största aktörerna inom väg- och anläggningsarbete i Sverige. Du kommer att utgå från kontoret i Jönköping och utföra arbete runt om i hela Småland. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. ARBETSUPPGIFTER Som mättekniker kommer du att arbeta med att självständigt ansvara för utsättning, inmätning samt utförande av kvalitetsverifikat. Du kommer även genomföra uppmätning vid olika väg- och anläggningsprojekt i Småland och Östergötland. Vidare kommer du upprätta relationsunderlag och skapa enklare maskinstyrningsdata samt fortlöpande arbeta med kvalitetssäkring och uppföljning av utförda mätningsarbeten. Genom tjänsten som mättekniker arbetar du med modern teknik och i ett nätverk av välutbildade och engagerade kollegor. Utvecklingsmöjligheter: För rätt person finns det möjligheter att utvecklas inom företaget och vår kund önskar ett långsiktigt samarbete. Om alla parter är nöjda finns även möjlighet till överrekrytering. Vi söker dig som har en för tjänsten relevant utbildning, mest önskvärt är en yrkesutbildning inom mätteknik. Det är viktigt att du är godkänd av Trafikverket att utföra mätningar och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbeten. Vidare ser vi det som meriterande om du har vana att arbeta med GPS och maskinstyrning samt programvarorna GEO och Autocad. Efterfrågade specifika kompetenser: - Körkort. - Erfarenhet av GPS och maskinstyrning. - Driv, engagemang och noggrannhet. Som person är du driven och engagerad inför dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är noggrann då du förstår vikten av att mäta rätt. Du tar ett stort ansvar och har ett affärsmässigt tänk samt har förmågan att genom pondus förmedla information. Det är viktigt att du är självgående och trivs med att arbeta självständigt. Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående till anna.lindstrom@academicwork.se då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. START: augusti/september UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid, 6 månader med chans till förlängning UPPSKATTAD ARBETSTID: Dagtid PLATS: Jönköping URVAL: Sker löpande KONTAKT: Anna Lindström Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail lin03@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se. -------------------------------------------------------------------------------- .
Företag: Academic Work AB - Linköping
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad mättekniker till stor organisation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad mättekniker till stor organisation

Truckförare sökes till företag i Jönköping
Student Consulting Har du inom det senaste året jobbat som truckförare? Har du erfarenhet av körning med motvikstruck? Då kan vi ha uppdraget för dig! Vi söker truckförare till ett företag i Jönköping. Arbetet innebär truckkörning med motviktstruck där arbetstiderna är tvåskift där tiderna är kl.05,30-14,00 eller 14,00-23,00. Arbetsuppgifterna består av att plocka kundorder, lossa ankommande lastbilar/containrar samt lasta avgående gods. Uppdraget börjar så snart vi hittat rätt kandidater. Önskvärt är att du har körkort samt tillgång till bil. Uppdraget innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar ute hos vår kund. Vi söker dig som har erfarenhet inom lager och terminal och har truckkort för motvikt upp till 10 ton, det är ett krav att du har erfarenhet av att köra denna trucktyp. Du är en person som trivs att jobba i grupp och att ta eget ansvar. Vidare är du en person som trivs att jobba i ett högt tempo och gör det med stor entusiasm. Du har en positiv inställning, är framåt och driftig och vill få in en fot på ett företag med goda utvecklingsmöjligheter. Då det kommer förekomma tunga lyft är det viktigt att du har god fysik. Är du intresserad av tjänsten? Sök omgående då vi rekryterar löpande och tjänsten tillsätts när vi hittar rätt person! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på unga i karriären och brinner för att ge människor en extra skjuts i arbetslivet. Som ett av branschens ledande företag och med några av Sveriges populäraste arbetsgivare som partners är Student Consulting en perfekt start för dig som vill ta ditt första eller nästa steg i karriären. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare sökes till företag i Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare sökes till företag i Jönköping

Vi söker en försäkringsförmedlare till kund i Jönköping
Framtiden AB Är du vår kunds nästa stjärna inom försäkringsförmedling? Dina arbetsuppgifter Som förmedlare hos vår kund skall du aktivt förmedla skadeförsäkringar mot företagskunder, du kommer att bygga upp ditt egna nätverk från grunden. Du har stor frihet och mycket eget ansvar, och jobbar aktivt mot de mål och krav som är uppsatta. Du ser till kundens behov och levererar den lösning som passar dem bäst. När du inte är på kundmöten så upptas din tid mycket av att boka nya kundmöten. Du utgår från kontoret i Jönköping och resor ingår i arbetets natur. Om företaget Vår kund är en växande aktör på marknaden och strävar alltid efter att ligga i branschens framkant. Man är representerade i hela landet och du kommer tillhöra jönköpingskontoret. Mer information om kunden får du vid en eventuell intervju. Din profil Du som söker har minst 2 års erfarenhet från försäkringsbranschen, gärna från skadeförsäkringssidan. Du har någon form av eftergymnasialutbildning exempelvis högskoleutbildning inom ekonomi eller juridik. Du har körkort B och egen bil som du kan nyttja i tjänsten, tjänstebil blir aktuellt först senare i din anställning. Du behärskar svenska och engelska Som person har du ett driv och en stor vilja. Du är individualist med stor laganda. Givetvis är du glad och positiv, det är också viktigt att du är förtroendeingivande. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Start under hösten eller enligt överenskommelse Placering i Jönköping Vi behandlar ansökningar löpande så tveka inte att skicka in din redan idag!
Företag: Framtiden AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en försäkringsförmedlare till kund i Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en försäkringsförmedlare till kund i Jönköping

Elkraftskonstruktör till Jönköping!
Framtiden AB Är du en praktisk person med stort teknikintresse? Se hit, vi har tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med elkonstruktion. Arbetet bedrivs i projektform och i dina arbetsuppgifter ingår allt ifrån överordnad systemlösning, framtagning och sammanställning av detaljerade elkonstruktionshandlingar till aktivt deltagande i dialog med kund och leverantör. Fokus ligger på elkonstruktion med CAD baserade verktyg och det CAD-verktyg som primärt används är elMaster. Du kommer att ingå i ett elkonstruktionsteam med arbete som huvudsakligen sker in-house men med tiden kan arbete ute hos kund vara aktuellt. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter! Om företaget Kunden är ett ledande teknikkonsultföretag som erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. Din profil Du har relevant eftergymnasial utbildning med elkraftsinriktning i form av både KY eller Högskola. Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Körkort B. Meriterande: Arbetserfarenhet och god förståelse av kontrollutrustningar och högspänningsanläggningar. Som person är du driven, ansvarstagande och engagerad! Vi ser att du är social och kommunikativ då kontakt med kunder och leverantörer förekommer, intresse för att utveckla relationer är ännu en viktig egenskap vi efterfrågar. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Start: omgående Lön : enligt ö.k. Placering: Jönköping Urval sker löpande, ansök redan idag!
Företag: Framtiden AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Elkraftskonstruktör till Jönköping! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elkraftskonstruktör till Jönköping!

Servis
Quality Hotel Jönköping, hotellet med milsvid utsikt över bygden och Vättern. Hotellet har 111 funktionella och bekväma rum. Konferensgrupper stora som små är välkomna. Vi erbjuder ljusa, luftiga och bekväma lokaler för upp till 220 personer. Bli bortskämd med god service och vällagad mat i någon av våra restauranger. Du finner gott om avgiftsfria parkeringsplatser utanför hotellet. Receptionen är bemannad dygnet runt. Nordic Choice Hotels söker nya medarbetare med energi, mod och begeistring! Quality Hotel Jönköping söker kreativ servicehjälte till vår restaurang. Du sätter alltid våra gäster/kunder i centrum och du gör det med energi, mod och begeistring! Du kommer att jobba i Skandinaviens största och mest expansiva hotellkedja och har förmågan att tänka annorlunda och gå nya vägar. Du tycker om att synas, vågar fråga och tar egna initiativ. Du är en flexibel, glad person med humor och som är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med ditt team skapa en bättre vardag för våra gäster. Vi söker nu en stjärna till vår restaurang för servering av frukost, lunch och middag. Tjänsten är på 75%. Interjuver sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi erbjuder: - Ett spännande och varierande arbete med trevliga kollegor i Nordens mest spännande och expansiva hotellkedja. - God upplärning och möjligheter till vidareutveckling genom Choice utbildningsprogram. - Möjlighet att göra karriär på hotellet eller på något av våra andra 160 hotell i Norden. - Rabatterade priser på fler än 6000 Choice hotell i hela världen. Sänd din ansökan via länken här nedan!
Företag: Quality Hotel Jönköping
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Servis jobb, Servis Jönköping, Servis Quality Hotel Jönköping
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servis

Truckförare med däckvana sökes till Jönköping
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. OM KUNDEN: Vi söker nu dig som truckförare som är skicklig på att köra skjutstativtruck och vill arbeta i ett snabbväxande logistikföretag. Vi söker dig som är energisk, glad och har ett brinnande intresse för lagerarbete. Hos merparten av våra kunder används skjutstativtruck och motviktstruck vilket innebär att du måste ha erfarenhet från att köra båda dessa truckar. Arbetet innebär till största del truckkörning men som konsult hos oss måste du också vara beredd på att ibland kliva ur trucken och arbeta fysiskt. Ett par av våra kunder kör skiftarbete så förbered dig på att två skiftjobb kan förekomma i din tjänst. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som gillar att arbeta med service gentemot kund och har en positiv inställning till att jobba i grupp såväl som ensam. Att leverera med hög kvalité är en självklarhet för dig och som person bör du vara flexibel, pålitlig och stresstålig. Det är ett krav på dokumenterad erfarenhet av skjutstativtruck. Meriterande är om du har arbetat med däck tidigare, såsom montering, balansering och manuell dubbning. Då vi är ett snabbväxande företag jobbar vi ständigt med förbättringsarbete internt och hos våra kunder. Därför är det meriterande om du tidigare varit med i uppstarter av nya lager eller har utbildning inom logistik. Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Logent AB JKP
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare med däckvana sökes till Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare med däckvana sökes till Jönköping

Transportledare Fjärr Jönköping
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.schenkerakeri.se Dina arbetsuppgifter är att leda en chaufförsgrupp om ca femton personer och du rapporterar till Driftchefen för fjärrtrafiken i Jönköping. Ansvaret innefattar både resultat- och kvalitetsutveckling. Förutom daglig och mer långsiktig trafikplanering utvecklar du lösningar och personal för att förbättra kvalitet och effektivitet i transportarbetet. Som person är du drivande, utåtriktad och kommunikativ, arbetar strukturerat och är noggrann till din natur. Du har kvalitet som ledstjärna, även under tidspress och kan fokusera på flera uppgifter samtidigt. Din förmåga att arbeta i team är mycket viktig och du trivs i rollen att leda, utveckla och engagera dina medarbetare. Lämplig bakgrund för befattningen är att Du har någon form av eftergymnasial utbildning, gärna högskoleutbildning inom Transport och Logistik eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Tidigare erfarenhet av transportbranschen är meriterande. Du har goda kunskaper inom Officepaketet, främst Excel, samt vana av att arbeta i produktionsplaneringssystem. Det är en stor fördel om du tidigare arbetat som chef/arbetsledare. Vårt koncernspråk engelska behärskar Du i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du delar våra värderingar. Körkort klass -B---.
Företag: Schenker Åkeri
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Transportledare Fjärr Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Transportledare Fjärr Jönköping

Kurator
Psykiatrisk mottagning Centrum Väster, Jönköpings sjukvårdsområde Psykiatriska kliniken är en av länets största kliniker med 92 vårdplatser fördelat på 6 vårdavdelningar samt drygt 10 öppenvårdsenheter. Kliniken erbjuder psykiatrisk specialistvård för personer över 18 år. Omfattning Tillsvidare, heltid med tillträde enligt överenskommelse. Dina arbetsuppgifter Som kurator ansvarar du för mottagningens psykosociala kompetens och du kommer att arbeta med bedömning och behandling. Du arbetar med individuellt behandlingsarbete i form av stödsamtal. En viktig del av arbetet är samarbetet med den övriga sjukvården och andra myndigheter. Din kompetens Du ska ha socionomexamen samt några års erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete. Steg 1 utbildning i kognitiv beteendeterapi eller annan för verksamheten lämplig fortbildning är meriterande liksom erfarenhet av psykiatriskt öppenvårdsarbete. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta såväl i grupp som självständigt. Du är intresserad av utveckling och förbättringsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Frågor och ansökan Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Linda Ganno 036-32 32 55 (semester v. 30-33) eller samordnare Catarina Nord, 036-32 33 56. Facklig företrädare för SACO är Joakim Alveglim 036-325652. Välkommen att söka jobbet via länken nedan, senast 28 augusti.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator jobb, Kurator Jönköping, Kurator Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator

Leg Psykolog/PTP
Barn- och ungdomspykiatriska kliniken, Jönköpings sjukvårdsområde Kliniken bedriver kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete för barn och ungdomar 0-17 år med psykisk ohälsa. På kliniken finns öppenvårdsmottagning samt länsövergripande akut- och anorexivård. För närvarande håller kliniken på att utvecklas till en mer tydlig specialistklinik. Det innebär bland annat att nya arbetssätt behöver utvecklas. Omfattning Heltid, vikariat 1 år med tillträde snarast. Dina arbetsuppgifter Du kommer att medverka i barn- och ungdomspsykiatriskt teamarbete och utföra kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. I arbetet ingår även konsultation till andra vårdgivare samt samverkan med andra barn- och ungdomsverksamheter inom kommun och landsting. Som PTP psykolog arbetar du under handledning av erfaren psykolog. Din kompetens Vi söker dig som är legitimerad psykolog alternativt PTP psykolog. Erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete och/eller psykoterapeutisk kompetens är meriterande. Du är flexibel, har god intiativförmåga och lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Frågor och ansökan Vill du veta mer är du välkommen att ringa chefspsykolog Annika Åberg-Blomqvist, tfn 036-32 31 09. Facklig ombudsman för Psykologförbundet är Joakim Alveglim, tfn 036-32 56 52. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-08-14.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog/PTP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog/PTP

Controller Jönköping - Betong
Vill du utvecklas i din roll som ekonom eller controller och trivs att arbeta i en stor organisation i en roll med många kontaktytor? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu en utvecklingsorienterad och förtroendegivande ekonom/controller till Region Betong med placering i Jönköping. Region Betong ingår i verksamhetsgrenen Asfalt och Betong ansvarar för beläggningsentreprenader och produktion av bergmaterial, asfalt och betong i hela Sverige och sysselsätter ca 1400 medarbetare. Om tjänsten I rollen som ekonom arbetar du med såväl löpande redovisning som budget, budgetuppföljning, prognoser, analyser, rapportering, ekonomistyrning och övrig ekonomisk support för verksamheten. En mycket central och viktig del i arbetet är att löpande hjälpa verksamhetens produktionschefer med exempelvis avstämningar, ekonomisk uppföljning av olika slag, kostnadsredovisning, framtagande av relevant dokumentation med mera. Du kommer även, efter genomgång med huvudansvarig ekonom, att arbeta med rapportering och uppföljning enligt instruktioner från Skanska. Detta berör exempelvis arbetsområden så som budget- och prognosarbete, bokslut samt vissa ad-hoc analyser och specialrapporter. För rätt person innebär rollen att du får befogenheten att ställa krav på de olika anläggningarna, att de följer regler och riktlinjer runt den ekonomiska hanteringen. Du kommer även ha befogenhet[DEL: en :DEL] att ställa krav på verksamheten rörande kvalitén på den ekonomiska informationen samt genomföra utbildningsinsatser för verksamheten kring arbetet enligt de interna regelverken. Profil Vi har som krav att du har någon form av högskoleexamen inom ekonomi, gärna med inriktning redovisning eller intern styrning. Har du dessutom erfarenhet av bokslut, löpande redovisning och avstämningar är detta meriterande. God förståelse för budget och prognosarbete samt kring redovisning och redovisningsregler värderas mycket högt. Du har även intresse av att analysera och sammanställa ekonomisk information och av att få arbeta med nyckeltal för verksamheten. Vidare är dina IT-kunskaper goda och du har god förståelse för arbete i Excel. Givetvis meriterande om du har erfarenhet av något större affärssystem som exempelvis Oracle. I denna rekrytering sätter vi stort värde vid dina personliga egenskaper. Ansökan Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Britta Pettersson på 010 -448 86 74 eller Anna Norlén på 010-449 20 38. Sista ansökningsdag är 2013-08-18. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: SKANSKA SVERIGE AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Controller Jönköping - Betong jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller Jönköping - Betong

Erfaren inköpare med stor drivkraft
Academic Work söker för kunds räkning en inköpare till Husqvarna Construction Products. Husqvarna Construction Products är en del av Husqvarna AB och världsledande inom byggnads- och stenindustrin. I deras omfattande produktsortiment för byggnadsindustrin finns maskiner, diamantverktyg och alla tillbehör du kan behöva för kapning, sågning och borrning, samt för polering av golv. Du kommer att arbeta tillsammans med engagerade medarbetare i företagets centrala lokaler i Huskvarna alternativt på huvudkontoret i Jonsered utanför Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Husqvarna Construction Products. Arbetsuppgifter: Som inköpare kommer du att arbeta i tätt samarbete med Husqvarnas fabriker, utvecklingsavdelning, projektledare samt med övriga inköpsgrupper i USA och Kina. Ansvarsfördelningen inom den svenska delen av Construction Equipments inköp är per commodity. Du kommer således att få ta ansvar för ett antal specifika material/komponentgrupper. Inom dina commodities är du som inköpare bland annat ansvarig för - sourcing - framtagning av segment/commodity-strategier - projektinköp - avtal och avtalsförhandlingar - RFQ - leverantörsval - orderläggning - leverantörernas kvalitet och leveranssäkerhet. Tjänsten innehåller resor, dels många kortare resor över dagen eller en övernattning inom Sverige men även då och då resor inom Europa, till USA eller Kina. Utvecklingsmöjligheter: Detta är en spännande möjlighet för dig som vill utvecklas som inköpare. Du får möta stora utmaningar i ett större bolag och för rätt person finns det goda möjligheter till förlängning samt överrekrytering till kundföretaget så småningom. Vi söker dig som har en för tjänsten lämplig examen, exempelvis utbildad ingenjör med ett affärsintresse eller ekonom med ett tekniskt intresse. Du har arbetat några år med inköp till industri, gärna inom automotive. Vidare har du goda skriftliga och muntliga kunskaper i såväl svenska som engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet från organisationer som arbetar med APQP och PPAP. Som person är du driven och målinriktad med ett genomgående kvalitetstänk. Då du kommer att ha många kontaktytor inom koncernen ställs det höga krav på samarbetsförmåga och det är också viktigt att du är kommunikativ. Start: Augusti eller september Omfattning: Heltid, 6 månader med goda möjligheter till förlängning på ytterligare 6 månader samt så småningom överrekrytering om alla parter är nöjda med samarbetet. Arbetstid: Kontorstider Plats: Huskvarna alternativt Jonsered Kontakt: Anna Fransson, 013-474 5178. För att söka tjänsten ? klicka på ?Sök jobbet?. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail lin03@academicwork.se under kontorstid. Urval: sker löpande Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se. Genom att ansöka till tjänsten via mail godkänner du registrering av dina personuppgifter i vårt affärssystem. Mer information om lagring av dina personuppgifter hittar du här.
Företag: Academic Work AB - Linköping
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren inköpare med stor drivkraft jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren inköpare med stor drivkraft

Vårdadministratör
Medicinkliniken, vårdadm enheten, Höglandssjukhuset i Eksjö Omfattning Heltid, vikariat omgående t o m 2014-08-31. Dina arbetsuppgifter Journaldokumentation, diagnosregistrering och övriga administrativa arbetsuppgifter. Din kompetens Du är utbildad vårdadministratör eller läkarsekreterare med goda IT-kunskaper. DRG-utbildning är en merit liksom erfarenhet av arbete i Cosmic. Arbetet ställer höga krav på ett serviceinriktat förhållningssätt, flexibilitet, god samarbetsförmåga, noggrannhet och ansvarstagande. Du är inte rädd för att anta nya utmaningar och har förmåga att arbeta självständigt. Frågor och ansökan Upplysningar lämnas av administrativ enhetschef Monica Sundbrandt, tfn 0381-33 46 54. Visions representant Anne-Lie Eriksson, tfn 0381-35298. Vi undanber oss all kontakt med annonssäljare och rekryteringsföretag! Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-07-26. Medicinkliniken arbetar mycket aktivt för att forma en vård som utgår från patientens behov. Kliniken har för detta arbete uppmärksammats i olika sammanhang. Kliniken, som är Höglandssjukhusets största klinik, består av 6 vårdenheter med sammanlagt cirka 260 anställda. Mer information om kliniken finner du på www.lj.se.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Eksjö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdadministratör jobb, Vårdadministratör Eksjö, Vårdadministratör Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdadministratör

Har du truckkort och vill jobba på lager i Jönköping?
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Just nu söker vi dig som trivs med att jobba på lager. Fokus ligger på orderplock med truck, men andra arbetsuppgifter så som containerlossing och lastning förekommer. Arbetstiderna kan komma att variera och vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta såväl dag som kvällstid. För att söka tjänsten är ett krav att du har: - Truckkort, meriterande är A1-4 samt B1-3 Beskriv gärna din tidigare erfarenhet av truckkörning och lagerarbete i din ansökan. Meriterande är: - Vana av att köra främst skjutstativ och plocktruck, men även ledstaplare och motviktstruck - Erfarenhet av orderplock med handdator - Erfarenhet av lossning/lastning Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult kommer du att vara Uniflex ansikte utåt. Vi söker dig som uppskattar ett arbete i högt tempo samtidigt som du värdesätter noggrannhet. För att trivas i arbetet ser vi att du är: - Positiv - Flexibel - Plikttrogen Att du är en god medarbetare och lagspelare ser vi som en självklarhet. Körkort och tillgång till egen bil är meriterande. Lön Enligt avtal Urval sker löpande, vilket innebär att vi bearbetar annonsen löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Har du truckkort och vill jobba på lager i Jönköping? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Har du truckkort och vill jobba på lager i Jönköping?

Lagerarbetare på deltid till Jönköping
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Ett krav för att vara aktuell för tjänsten är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%, så som annat fast arbete eller eget företag. Vi söker dig som vill jobba extra ute hos våra kunder i Jönköpingsområdet under sommaren och hösten 2013. Arbetstiderna kan vara skiftande, vilket innebär att arbetet kan vara förlagt både dagtid, kvällar och helger. Arbetet består av vanligt förekommande uppgifter på ett lager, fokus kommer dock att ligga på orderplock och lossning av gods. Truckkort är meriterande. Beskriv gärna din erfarenhet av olika trucktyper i din ansökan. Vi ser även gärna,om du har truckkort, att du har tidigare erfarenhet av orderplock samt hantering av handdator och/eller voicepick. Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult kommer du att vara Uniflex ansikte utåt. För att trivas med arbetet behöver du vara: - Flexibel - Pålitlig - Positiv Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga och är en naturlig lagspelare. Lön Enligt avtal Välkommen med din ansökan redan idag då vi bearbeter annonsen löpande!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare på deltid till Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare på deltid till Jönköping


Sök lediga jobb PIN

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se