PR Vård AB jobb - lediga jobb

PR Vård AB jobb PR Vård AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: PR Vård AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: PR Vård AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Två st leg. sjuksköterskor sökes till uppdrag natt på ortopediavdelning- Stockholm

 2. Skolsköterska till gymnasiesärskola- Sollentuna

 3. Undersköterskor sökes till hemsjukvårdsuppdrag- Stockholm

 4. Legitimerad sjuksköterska sökes till hemsjukvårdsuppdrag- Stockholm

 5. Barnsjuksköterska/DSK sökes för uppdrag på BVC- Stockholm

 6. Sjuksköterska för arbete inom sjukvårdsförsäkringar- Stockholm

 7. Sjuksköterskor sökes för garantianställning- Stockholm

 8. Leg. SSK eller DSK sökes för uppdrag på vårdcentral i Västmanlands län- Hallstahammar

 9. Skolsköterska till gymnasium i Borås 8 timmar i veckan- Borås

 10. Skolsköterska till 6-9 skola i Göteborg 14 timmar/vecka- Göteborg

 11. Skolsköterska till Kungälv 8 timmar/vecka from 1/9-13- Kungälv

 12. Leg. sjuksköterska sökes för uppdrag på vårdavdelning- Motala

 13. Skolsköterska till gymnasium- Linköping

 14. Skolsköterska till gymnasieskola- Linköping

 15. Legitimerade sjuksköterskor sökes för uppdrag på vårdavdelning- Stockholm

 16. Sjuksköterskor sökes för ASiH-uppdrag- Stockholm

 17. Sjuksköterskor sökes för garantianställning- Stockholm

 18. Skolsköterska till gymasieskola i Uppsala- Uppsala

 19. Leg. sjuksköterska sökes till hemsjukvårdsuppdrag- Göteborg

 20. Skolsköterska till grundskola i Stockholm- Stockholm

 21. Skolsköterska till liten särskola- Vallentuna

 22. Skolsköterska som brinner för elever med neuropsykiatiskt funktionshinder- Danderyd

 23. Skolsköterska till grundskola- Sollentuna

 24. Kuratorsvikariat till gymnasieskola Stockholms innerstad deltid- Stockholm

 25. Skolkurator till litet uppdrag på grundskola- Stockholm

 26. Skolsköterska Jönköping- Jönköping

 27. Barnsjuksköterska/DSK sökes för uppdrag på BVC- Stockholm

 28. Skolsköterska till liten gemytlig F-5 skola i Blentarp- Sjöbo

 29. Skolsköterska till gymasieskola i Uppsala- Uppsala

 30. Skolsköterska till gymnasium- Stockholm

 31. Skolsköterska till grundskola Åkersberga- Österåker

 32. Skolkurator till grundskola i Åkersberga- Österåker

 33. Skolsköterska till gymnasium i Borås 8 timmar i veckan- Borås

 34. Sjuksköterska med erfarenhet av rehabilitering- Stockholm

 35. Sjukgymnast med erfarenhet av rehabilitering- Stockholm

 36. Skolsköterska vikariat heltid- Stockholm

 37. Kurator till grundskola i Örebro- Örebro

 38. Vill du kombinera din sjuksköterskeroll med administrativa arbetsuppgifter- Stockholm

 39. Skolsköterska till centalt belägen gymnasieskola- Jönköping

 40. Skolläkare till Trollhättan- Trollhättan


Mer beskrivning

Två st leg. sjuksköterskor sökes till uppdrag natt på ortopediavdelning
PR Vård AB PR Vård Hemsjukvård & Omsorg bedriver vi hemsjukvård i Stockholms län på kvällar, nätter och helger. 2010 omsatte vi över 100 mkr och engagerade ca 700 medarbetare. Vi har 2009, 2010 och 2011 blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag. PR Vård är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom vårdbemanning. Med hjälp av vårt nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt bemanna hela verksamheter. PR Vård bildades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu två legitimerade sjuksköterskor för arbete på ortopediavdelning i Stockholm. Uppdraget avser natt och innefattar sedvanliga arbetsuppgifter på avdelning. Du bör ha god erfarenhet av att arbeta natt samt av liknande arbete. Kvalifikationer God planeringsförmåga, vana att klara självständigt arbete men även god samarbetsförmåga och flexibilitet är personliga egenskaper som vi värderar högt på PR Vård. PR Vård har kollektivavtal med vårdförbundet, kommunal och läkarförbundet. När du arbetar med oss är du alltid försäkrad och tjänar in ITP enligt kollektivavtal. Vi värnar om individen och värdesätter en personlig kontakt med våra medarbetare. Vi sätter dig och dina behov främst och hos oss har du stor möjlighet att påverka när, var och med vad du vill arbeta. Som arbetsgivare är vi engagerade och det är viktigt att du som konsult trivs och känner dig som en betydelsefull del av PR Vård Bemanning. Du får möjlighet till ett varierat och utvecklande arbete och vi erbjuder dig friskvårdsersättning och möjlighet att få träffa dina kollegor då vi fortlöpande anordnar konsultträffar. Som exempel är vårt julbord en uppskattad återkommande aktivitet. Utöver detta erbjuder vi dig sommarbonus och rekryteringsbonus. Vid en anställning tilldelas du en konsultchef för personlig kontakt och tillsammans planerar ni för hur ditt arbete ska se ut. Då rekrytering sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Två st leg. sjuksköterskor sökes till uppdrag natt på ortopediavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två st leg. sjuksköterskor sökes till uppdrag natt på ortopediavdelning

Skolsköterska till gymnasiesärskola
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionansvariga skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Våra lokalkontor finns i Stockholm och Göteborg men vi arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Vi är ett kvalitetsalternativ för de skolor som värdesätter och önskar en god elevhälsa. Som medarbetare hos oss får du alltid praktisk handledning, kompetensutveckling och stort stöd i ditt viktiga arbete med eleverna. Som skolsköterska samarbetar du med framför allt skolläkare, kurator, skolledning och lärare. Uppdraget är på en gymnasiesärskola med nästan 200 elever, där tjänstens omfattning är 32 timmar i veckan, med tillträde från augusti 2013. Skolan har ett mycket väl fungerande och rutinerat elevhälsoteam. Byggnaden ligger nära kommunikationer i Sollentuna. Som skolsköterska utför du hälsobesök och hälsosamtal, följer upp kontrollelever samt har god kommunikation och dialog med övrig personal för att vara ett stöd för eleven. Kvalifikationer Du skall vara legitimerad sjuksköterska, gärna specialistutbildad distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Tidigare erfarenhet av skolsköterskearbete är en merit. Då uppdraget är på en gymnasiesärskola vill vi att du har ett genuint intresse för elevgruppen och ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med barn som har utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd eller begåvningsmässigt funktionshinder, God vana med datorer är ett starkt önskemål då du kommer arbeta med hantering av digitala journaler. Ordningssinne är också en kvalifikation vi söker, eftersom din roll som skolsköterska har funktionen att bevaka remisser, kontrollelever och hantering av pappersjournaler. Stort intresse för ett psykosocialt arbetssätt är en fördel. Vi lägger stor vikt vid ditt brinnande intresse för barns välmående och att du vill vara med och skapa studiemotivation hos eleverna. Du ska även känna inspiration för att profilera elevhälsan och få den att synas i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Du ska ha ett rörligt sinnelag, se utmaning i förändringar och vilja framåt. Prestigelöshet, varmt hjärta, god självkänsla och stor arbetskapacitet är egenskaper som vi söker. Om du uppfyller ovan krav och matchar vår profil, skicka ditt CV och personligt brev via ansökningsformuläret i denna annons. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till gymnasiesärskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till gymnasiesärskola

Undersköterskor sökes till hemsjukvårdsuppdrag
PR Vård AB PR Vård PR Vård är ett tjänsteföretag i vården. Vi arbetar inom områdena Bemanning & Rekrytering, Elevhälsa och driver en mottagning på Kungsholmen i Stockholm. Via systerföretaget PR Vård Hemsjukvård & Omsorg bedriver vi hemsjukvård i Stockholms län på kvällar, nätter och helger. 2010 omsatte vi över 100 mkr och engagerade ca 700 medarbetare. Vi har 2009, 2010 och 2011 blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag. PR Vård är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom vårdbemanning. Med hjälp av vårt nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt driva hela verksamheter. PR Vård bildades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Arbetsuppgifter Som konsult är du kärnan i vår verksamhet och väljer själv var och i vilken utsträckning du vill arbeta. Som arbetsgivare är vi engagerade och det är viktigt att du som konsult trivs och känner dig som en betydelsefull del av PR Vård Bemanning. Du får möjlighet till ett varierat och utvecklande arbete och vi erbjuder dig friskvårdsersättning och möjlighet att få träffa dina kollegor då vi fortlöpande anordnar konsultträffar. Vid en anställning tilldelas du en konsultchef för personlig kontakt och tillsammans planerar ni för hur ditt arbete ska se ut Kvalifikationer Nu söker vi 7 stycken undersköterskor för kunds räkning med erfarenhet av att arbeta med hemsjukvård. Du kommer att utgå från vår kunds lokaler i Storstockholm. Körkort, god körvana och erfarenhet av basal hemsjukvård är ett krav. I uppdraget ingår arbete vardagar på dagtid. Är du intresserad av att arbeta kväll, helg eller natt finns det möjlighet till detta. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom basal hemsjukvård såsom läkemedelshantering, insulingivning, såromläggningar, sondmat. Utöver detta ska du vara trygg med att ta venprover. Du skall ha haft delegering och erfarenhet av av samtliga nämnda arbetsuppgifter. Som person är det viktigt att du brinner för ditt yrke samt har en god empatisk förmåga. Du arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor och undersköterskor.
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor sökes till hemsjukvårdsuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor sökes till hemsjukvårdsuppdrag

Legitimerad sjuksköterska sökes till hemsjukvårdsuppdrag
PR Vård AB PR Vård PR Vård är ett tjänsteföretag i vården. Vi arbetar inom områdena Bemanning & Rekrytering, Elevhälsa och driver en mottagning på Kungsholmen i Stockholm. Via systerföretaget PR Vård Hemsjukvård & Omsorg bedriver vi hemsjukvård i Stockholms län på kvällar, nätter och helger. 2010 omsatte vi över 100 mkr och engagerade ca 700 medarbetare. Vi har 2009, 2010 och 2011 blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag. PR Vård är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom vårdbemanning. Med hjälp av vårt nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt driva hela verksamheter. PR Vård bildades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Arbetsuppgifter Som konsult är du kärnan i vår verksamhet och väljer själv i vilken utsträckning du vill arbeta. Som arbetsgivare är vi engagerade och det är viktigt att du som konsult trivs och känner dig som en betydelsefull del av PR Vård Bemanning. Du får möjlighet till ett varierat och utvecklande arbete och vi erbjuder dig friskvårdsersättning och möjlighet att få träffa dina kollegor då vi fortlöpande anordnar konsultträffar. Vid en anställning tilldelas du en konsultchef för personlig kontakt och tillsammans planerar ni för hur ditt arbete ska se ut Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet till uppdrag hos kund. Du kommer att utgå från vår kunds lokaler i Storstockholm. Körkort, god körvana och erfarenhet av basal hemsjukvård är ett krav. I uppdraget ingår arbete på dag, kväll, natt samt helg. Du bestämmer själv hur du vill arbeta. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter för distriktssköterska/sjuksköterska i basal hemsjukvård, såsom läkemedelshantering, insulingivning, medicinska bedömningar och såromläggningar. Som person är det viktigt att du brinner för ditt yrke samt att du har en god empatisk förmåga. Du arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor och undersköterskor vilket innebär att du kommer att ha en arbetsledande funktion.
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad sjuksköterska sökes till hemsjukvårdsuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad sjuksköterska sökes till hemsjukvårdsuppdrag

Barnsjuksköterska/DSK sökes för uppdrag på BVC
PR Vård AB PR Vård PR Vård är ett tjänsteföretag i vården. Vi arbetar inom områdena Bemanning & Rekrytering, Elevhälsa och driver en mottagning på Kungsholmen i Stockholm. Via systerföretaget PR Vård Hemsjukvård & Omsorg bedriver vi hemsjukvård i Stockholms län på kvällar, nätter och helger. 2010 omsatte vi över 100 mkr och engagerade ca 700 medarbetare. Vi har 2009, 2010 och 2011 blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag. PR Vård är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom vårdbemanning. Med hjälp av vårt nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt driva hela verksamheter. PR Vård bildades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Arbetsuppgifter Vi söker nu fler distriktsköterskor och barnsjuksköterskor som vill arbeta på BVC i Storstockholm. Vi har både längre och kortare uppdrag som ska tillsättas under våren vilket betyder att du med fördel kan kombinera uppdraget med andra sysselsättningar. PR Vård har kollektivavtal med vårdförbundet, kommunal och läkarförbundet. När du arbetar med oss är du alltid försäkrad och tjänar in ITP enligt kollektivavtal. Vi värnar om individen och värdesätter en personlig kontakt med våra medarbetare. Du har en kontaktperson inom företaget som du främst har kontakt med. Vi erbjuder friskvårdsersättning, rekryteringsersättning och individuella kompetensplaner. För att främja kontakt och stärka tillhörighet har vi minst två sociala aktiviteter per år. Vårt julbord är en uppskattad återkommande aktivitet. Vi sätter dig och dina behov främst och hos oss har du stor möjlighet att påverka när, var och med vad du vill arbeta. Kvalifikationer Du behöver ha specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård alternativt hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Tidigare arbete på barnavårdscentral/familjecentral eller liknande är ett krav. God planeringsförmåga, vana att klara självständigt arbete men även god samarbetsförmåga och flexibilitet är personliga egenskaper som vi värderar högt. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterska/DSK sökes för uppdrag på BVC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterska/DSK sökes för uppdrag på BVC

Sjuksköterska för arbete inom sjukvårdsförsäkringar
PR Vård AB PR Vård PR Vård är ett tjänsteföretag i vården. Vi arbetar inom områdena Bemanning & Rekrytering, Elevhälsa och driver en mottagning på Södermalm i Stockholm. Via systerföretaget PR Vård Hemsjukvård & Omsorg bedriver vi hemsjukvård i Stockholms län på kvällar, nätter och helger. 2010 omsatte vi över 100 mkr och engagerade ca 700 medarbetare. Vi har 2009, 2010 och 2011 blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag. PR Vård är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom vårdbemanning. Med hjälp av vårt nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt bemanna hela verksamheter. PR Vård bildades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Arbetsuppgifter Vill du kombinera din sjuksköterskeroll med administrativa uppgifter? Vi söker för kunds räkning dig som vill arbeta som vårdplanerare för sjukvårdsförsäkringar. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att innefatta medicinska bedömningar, säkerställa och boka till aktuell privat vårdinstans, dokumentation och uppföljning. Uppdraget är med start inom kort och sträcker sig över sommaren med stor möjlighet till förlängning. Arbetstid måndag-fredag 8-17. Kvalifikationer Du är utbildad sjuksköterska med minst 3 års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du är van att arbeta administrativt och har förmågan att kunna organisera och strukturera ditt arbete. Du har en bred medicinsk kompetens, arbetar självständigt och har en god förmåga att fatta medicinska beslut. Tidigare erfarenhet från rådgivning är meriterande. Vi tror att nedan egenskaper beskriver dig: Flexibel Strukturerad Trygg i din yrkesroll Lyhörd Bred kompetens God empatisk förmåga Du arbetar gärna i team, men kan även arbeta självständigt. Då rekryteringen sker löpande kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska för arbete inom sjukvårdsförsäkringar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska för arbete inom sjukvårdsförsäkringar

Sjuksköterskor sökes för garantianställning
PR Vård AB PR Vård PR Vård är ett tjänsteföretag i vården. Vi arbetar inom områdena Bemanning & Rekrytering, Elevhälsa och driver en mottagning på Kungsholmen i Stockholm. Via systerföretaget PR Vård Hemsjukvård & Omsorg bedriver vi hemsjukvård i Stockholms län på kvällar, nätter och helger. 2010 omsatte vi över 100 mkr och engagerade ca 700 medarbetare. Vi har 2009, 2010 och 2011 blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag. PR Vård är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom vårdbemanning. Med hjälp av vårt nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt driva hela verksamheter. PR Vård bildades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Arbetsuppgifter Vi söker nu 8 sjuksköterskor för garantianställning. Arbetet är tillsvidare på heltid med garantilön. Att arbeta som garantianställd innebär att du arbetar hos våra kunder i Storstockholm, dock försöker vi även tillgodose dina eventuella önskemål vad det gäller arbetsplatser. Arbetet kommer primärt innebära att du arbetar inom hemsjukvård, på mottagning samt på vårdavdelning. Vi har även ett stort behov utav dig som har erfarenhet av att arbeta inom psykiatrin eller på BVC. Vi ser gärna att du har en vidareutbildning så som distriktssjuksköterska, psykiatrisjuksköterska eller barnsjuksköterska, dock är detta inget krav. Vi ser gärna att du kan tänka dig att arbeta dag/kväll/natt/helg, dock försöker vi tillgodose dina önskemål till största möjliga mån. Som arbetsgivare är vi engagerade och det är viktigt att du som konsult trivs och känner dig som en betydelsefull del av PR Vård Bemanning. Du får möjlighet till ett varierat och utvecklande arbete och vi erbjuder dig friskvårdsersättning och möjlighet att få träffa dina kollegor då vi fortlöpande anordnar konsultträffar. Utöver detta erbjuder vi dig sommarbonus och rekryteringsbonus. Vid en anställning tilldelas du en konsultchef för personlig kontakt och tillsammans planerar ni för hur ditt arbete ska se ut. Kvalifikationer Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Vi tror att nedan egenskaper beskriver dig: Flexibel Trygg i din yrkesroll Lyhörd Orädd Bred kompetens God empatisk förmåga Du arbetar gärna i team, men kan även arbeta självständigt. En bra och inlyssnande arbetsledare. B körkort krävs.
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor sökes för garantianställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor sökes för garantianställning

Leg. SSK eller DSK sökes för uppdrag på vårdcentral i Västmanlands län
PR Vård AB PR Vård PR Vård är ett tjänsteföretag i vården. Vi arbetar inom områdena Bemanning & Rekrytering, Elevhälsa och driver en mottagning på Södermalm i Stockholm. Via systerföretaget PR Vård Hemsjukvård & Omsorg bedriver vi hemsjukvård i Stockholms län på kvällar, nätter och helger. 2010 omsatte vi över 100 mkr och engagerade ca 700 medarbetare. Vi har 2009, 2010 och 2011 blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag. PR Vård är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom vårdbemanning. Med hjälp av vårt nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt bemanna hela verksamheter. PR Vård bildades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Arbetsuppgifter För vår kunds räkning söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska för uppdrag på mottagning på vårdcentral i Hallstahammar. Arbetet innefattar huvudsakligen vård av diabetspatienter samt telefonrådgivning. Du har god vana från att arbeta inom primärvård och har tidigare erfarenhet från att ha arbetat på mottagning. Har du arbetat som diabetessköterska sedan tidigare är det en merit. För uppdraget krävs att du har minst två års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska och studerat minst 15 hp diabetesvård. Samt är van vid att dokumentera i Profdoc. Kvalifikationer God planeringsförmåga, vana att klara självständigt arbete men även god samarbetsförmåga och flexibilitet är personliga egenskaper som vi värderar högt på PR Vård. PR Vård har kollektivavtal med vårdförbundet, kommunal och läkarförbundet. När du arbetar med oss är du alltid försäkrad och tjänar in ITP enligt kollektivavtal. Vi värnar om individen och värdesätter en personlig kontakt med våra medarbetare. Vi sätter dig och dina behov främst och hos oss har du stor möjlighet att påverka när, var och med vad du vill arbeta. Som arbetsgivare är vi engagerade och det är viktigt att du som konsult trivs och känner dig som en betydelsefull del av PR Vård Bemanning. Du får möjlighet till ett varierat och utvecklande arbete och vi erbjuder dig friskvårdsersättning och möjlighet att få träffa dina kollegor då vi fortlöpande anordnar konsultträffar. Som exempel är vårt julbord en uppskattad återkommande aktivitet. Utöver detta erbjuder vi dig sommarbonus och rekryteringsbonus. Vid en anställning tilldelas du en konsultchef för personlig kontakt och tillsammans planerar ni för hur ditt arbete ska se ut. Då rekrytering sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. SSK eller DSK sökes för uppdrag på vårdcentral i Västmanlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. SSK eller DSK sökes för uppdrag på vårdcentral i Västmanlands län

Skolsköterska till gymnasium i Borås 8 timmar i veckan
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionchefer som är skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Vi finns på tre orter: Stockholm, Göteborg och Malmö men arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Att enligt basprogram för gymnasieskolan genomföra hälsosamtal, träffa kontrollelever, aktivt deltaga vid EHT-möten samt övriga uppgifter som kan tillkomma en skolsköterska. Kvalifikationer Vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, barn- och ungdom eller skolsköterskeutbildningen är önskvärd. Då det handlar om tjänst på gymnasieskola kan även annan kompetensprofil komma ifråga. Vi lägger stor vikt vid brinnande intresse för tonåringar, förmåga till att initiera utvecklingsarbete och din vilja till att profilera elevvården och få den att synas och ta plats i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Ett öppet och uppsökande arbetssätt eftertraktas på denna skola.
Företag: PR Vård AB
Ort: Borås
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till gymnasium i Borås 8 timmar i veckan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till gymnasium i Borås 8 timmar i veckan

Skolsköterska till 6-9 skola i Göteborg 14 timmar/vecka
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionchefer som är skolsköterskor i grunden, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Vi finns på tre orter: Stockholm, Göteborg och Malmö men arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Att enligt basprogram för grundskola genomföra hälsosamtal, vaccinationer, följa upp kontrollelever, erbjuda öppen mottagning, vara en aktiv del i skolans EHT-arbete samt i övrigt genomföra de uppgifter som tillkommer en skolsköterska vid grundskolan. Kvalifikationer Vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, barn- och ungdom eller skolsköterskeutbildningen.Vi lägger stor vikt vid brinnande intresse för tonåringar, förmåga till att initiera utvecklingsarbete och din vilja till att profilera elevvården och få den att synas och ta plats i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Ett öppet och uppsökande arbetssätt eftertraktas på denna skola.
Företag: PR Vård AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till 6-9 skola i Göteborg 14 timmar/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till 6-9 skola i Göteborg 14 timmar/vecka

Skolsköterska till Kungälv 8 timmar/vecka from 1/9-13
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionchefer som är skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Vi finns på tre orter: Stockholm, Göteborg och Malmö men arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Att vid denna centralt belägna F-9 skola enligt basprogram för grundskolan se elever på (screening) hälsobesök/samtal, vaccinera, erbjuda öppen mottagning, se kontrollelever, att tillsammans med rektor, kurator, specialpedagog och syv deltaga i EHT-arbetet vid skolan samt övriga uppgifter som kan tillkomma en skolsköteska vid grundskolan. Kvalifikationer Vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, barn- och ungdom eller skolsköterskeutbildningen.Vi lägger stor vikt vid brinnande intresse för barn och tonåringar, förmåga till att initiera utvecklingsarbete och din vilja till att profilera elevvården och få den att synas och ta plats i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Ett öppet och uppsökande arbetssätt eftertraktas på denna skola. God social kompetens är en stor tillgång då kontakt med både föräldrar och externa parter är en del i arbetet.
Företag: PR Vård AB
Ort: Kungälv
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till Kungälv 8 timmar/vecka from 1/9-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till Kungälv 8 timmar/vecka from 1/9-13

Leg. sjuksköterska sökes för uppdrag på vårdavdelning
PR Vård AB PR Vård PR Vård är ett tjänsteföretag i vården. Vi arbetar inom områdena Bemanning & Rekrytering, Elevhälsa och driver en mottagning på Södermalm i Stockholm. Via systerföretaget PR Vård Hemsjukvård & Omsorg bedriver vi hemsjukvård i Stockholms län på kvällar, nätter och helger. 2010 omsatte vi över 100 mkr och engagerade ca 700 medarbetare. Vi har 2009, 2010 och 2011 blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag. PR Vård är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom vårdbemanning. Med hjälp av vårt nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt bemanna hela verksamheter. PR Vård bildades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Arbetsuppgifter För vår kunds räkning söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska för uppdrag på vårdavdelning i Motala. Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter på medicinsk vårdavdelning. Du bör ha god vana från liknande arbete sedan tidigare. För uppdraget krävs att du har minst två års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska och är van att dokumentera i Cosmic. Kvalifikationer God planeringsförmåga, vana att klara självständigt arbete men även god samarbetsförmåga och flexibilitet är personliga egenskaper som vi värderar högt på PR Vård. PR Vård har kollektivavtal med vårdförbundet, kommunal och läkarförbundet. När du arbetar med oss är du alltid försäkrad och tjänar in ITP enligt kollektivavtal. Vi värnar om individen och värdesätter en personlig kontakt med våra medarbetare. Vi sätter dig och dina behov främst och hos oss har du stor möjlighet att påverka när, var och med vad du vill arbeta. Som arbetsgivare är vi engagerade och det är viktigt att du som konsult trivs och känner dig som en betydelsefull del av PR Vård Bemanning. Du får möjlighet till ett varierat och utvecklande arbete och vi erbjuder dig friskvårdsersättning och möjlighet att få träffa dina kollegor då vi fortlöpande anordnar konsultträffar. Som exempel är vårt julbord en uppskattad återkommande aktivitet. Utöver detta erbjuder vi dig sommarbonus och rekryteringsbonus. Vid en anställning tilldelas du en konsultchef för personlig kontakt och tillsammans planerar ni för hur ditt arbete ska se ut. Då rekrytering sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Motala
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. sjuksköterska sökes för uppdrag på vårdavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. sjuksköterska sökes för uppdrag på vårdavdelning

Skolsköterska till gymnasium
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionansvariga skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Våra lokalkontor finns i Stockholm och Göteborg men vi arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Vi är ett kvalitetsalternativ för de skolor som värdesätter och önskar en god elevhälsa. Som medarbetare hos oss får du alltid praktisk handledning, kompetensutveckling och stort stöd i ditt viktiga arbete med eleverna. Som skolsköterska samarbetar du med framför allt skolläkare, kurator, SYV, skolledning och lärare. Uppdraget är på en gymnasieskola med 15-20 elever, där tjänstens omfattning är 8 timmar i veckan, med tillträde från augusti 2013. Skolan är en del av en större koncern och har ett rutinerat elevhälsoteam. Byggnaden ligger centralt belägen nära alla tänkbara kommunikationer. Kvalifikationer Du skall vara legitimerad sjuksköterska, gärna specialistutbildad distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Tidigare erfarenhet av skolsköterskearbete är en merit. God vana med datorer är ett starkt önskemål då du kommer arbeta med hantering av digitala journaler. Ordningssinne är också en kvalifikation vi söker, eftersom din roll som skolsköterska har funktionen att bevaka remisser, kontrollelever och hantering av pappersjournaler. Stort intresse för ett psykosocialt arbetssätt är en fördel. Vi lägger stor vikt vid ditt brinnande intresse för barns välmående och att du vill vara med och skapa studiemotivation hos eleverna. Du ska även känna inspiration för att profilera elevhälsan och få den att synas i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Du ska ha ett rörligt sinnelag, se utmaning i förändringar och vilja framåt. Prestigelöshet, varmt hjärta, god självkänsla och stor arbetskapacitet är egenskaper som vi söker. Vi ser fram emot din ansökan. Om du uppfyller ovan krav och matchar vår profil, skicka ditt CV och personligt brev via ansökningsformuläret i denna annons.
Företag: PR Vård AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till gymnasium

Skolsköterska till gymnasieskola
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionansvariga skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Våra lokalkontor finns i Stockholm och Göteborg men vi arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Vi är ett kvalitetsalternativ för de skolor som värdesätter och önskar en god elevhälsa. Som medarbetare hos oss får du alltid praktisk handledning, kompetensutveckling och stort stöd i ditt viktiga arbete med eleverna. Som skolsköterska samarbetar du med framför allt skolläkare, kurator, skolledning och lärare. Uppdraget är på en gymnasieskola med 130 elever, där tjänstens omfattning är 8 timmar i veckan, med tillträde från augusti 2013. Skolan är en del av en större koncern och har ett rutinerat elevhälsoteam. Byggnaden ligger centralt belägen nära alla tänkbara kommunikationer. Kvalifikationer Du skall vara legitimerad sjuksköterska, gärna specialistutbildad distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Tidigare erfarenhet av skolsköterskearbete är en merit. God vana med datorer är ett starkt önskemål då du kommer arbeta med hantering av digitala journaler. Ordningssinne är också en kvalifikation vi söker, eftersom din roll som skolsköterska har funktionen att bevaka remisser, kontrollelever och hantering av pappersjournaler. Stort intresse för ett psykosocialt arbetssätt är en fördel. Vi lägger stor vikt vid ditt brinnande intresse för barns välmående och att du vill vara med och skapa studiemotivation hos eleverna. Du ska även känna inspiration för att profilera elevhälsan och få den att synas i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Du ska ha ett rörligt sinnelag, se utmaning i förändringar och vilja framåt. Prestigelöshet, varmt hjärta, god självkänsla och stor arbetskapacitet är egenskaper som vi söker. Om du uppfyller ovan krav och matchar vår profil, skicka ditt CV och personligt brev via ansökningsformuläret i denna annons. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till gymnasieskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till gymnasieskola

Legitimerade sjuksköterskor sökes för uppdrag på vårdavdelning
PR Vård AB PR Vård PR Vård är ett tjänsteföretag i vården. Vi arbetar inom områdena Bemanning & Rekrytering, Elevhälsa och driver en mottagning på Södermalm i Stockholm. Via systerföretaget PR Vård Hemsjukvård & Omsorg bedriver vi hemsjukvård i Stockholms län på kvällar, nätter och helger. 2010 omsatte vi över 100 mkr och engagerade ca 700 medarbetare. Vi har 2009, 2010 och 2011 blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag. PR Vård är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom vårdbemanning. Med hjälp av vårt nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt bemanna hela verksamheter. PR Vård bildades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Arbetsuppgifter God planeringsförmåga, vana att klara självständigt arbete men även god samarbetsförmåga och flexibilitet är personliga egenskaper som vi värderar högt på PR Vård. PR Vård har kollektivavtal med vårdförbundet, kommunal och läkarförbundet. När du arbetar med oss är du alltid försäkrad och tjänar in ITP enligt kollektivavtal. Vi värnar om individen och värdesätter en personlig kontakt med våra medarbetare. Vi sätter dig och dina behov främst och hos oss har du stor möjlighet att påverka när, var och med vad du vill arbeta. Som arbetsgivare är vi engagerade och det är viktigt att du som konsult trivs och känner dig som en betydelsefull del av PR Vård Bemanning. Du får möjlighet till ett varierat och utvecklande arbete och vi erbjuder dig friskvårdsersättning och möjlighet att få träffa dina kollegor då vi fortlöpande anordnar konsultträffar. Som exempel är vårt julbord en uppskattad återkommande aktivitet. Utöver detta erbjuder vi dig sommarbonus och rekryteringsbonus. Vid en anställning tilldelas du en konsultchef för personlig kontakt och tillsammans planerar ni för hur ditt arbete ska se ut. Då rekrytering sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Kvalifikationer För att kunna tillgodose våra kunders förfrågningar söker vi nu ett antal legitimerade sjuksköterskor för arbete på vårdavdelning såsom geriarik, medicin- och kirurg. Kravet är att du ska minst två års erfarenhet från yrket, trygg i din yrkesroll samt besitta en god empatisk förmåga. Du bör ha god samarbetsförmåga och brinna för ditt yrke. Du ska ha erfarenhet av journalsystem, t ex Take Care. I uppdraget ingår arbete dagtid, kvällar samt nätter. Du bestämmer själv hur du vill arbeta. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerade sjuksköterskor sökes för uppdrag på vårdavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerade sjuksköterskor sökes för uppdrag på vårdavdelning

Sjuksköterskor sökes för ASiH-uppdrag
PR Vård AB PR Vård PR Vård är ett tjänsteföretag i vården. Vi arbetar inom områdena Bemanning & Rekrytering, Elevhälsa och driver en mottagning på Kungsholmen i Stockholm. Via systerföretaget PR Vård Hemsjukvård & Omsorg bedriver vi hemsjukvård i Stockholms län på kvällar, nätter och helger. 2010 omsatte vi över 100 mkr och engagerade ca 700 medarbetare. Vi har 2009, 2010 och 2011 blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag. PR Vård är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom vårdbemanning. Med hjälp av vårt nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt driva hela verksamheter. PR Vård bildades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Arbetsuppgifter Som konsult är du kärnan i vår verksamhet och väljer själv i vilken utsträckning du vill arbeta. Som arbetsgivare är vi engagerade och det är viktigt att du som konsult trivs och känner dig som en betydelsefull del av PR Vård Bemanning. Du får möjlighet till ett varierat och utvecklande arbete och vi erbjuder dig friskvårdsersättning och möjlighet att få träffa dina kollegor då vi fortlöpande anordnar konsultträffar. Utöver detta erbjuder vi dig sommarbonus och rekryteringsbonus. Vid en anställning tilldelas du en konsultchef för personlig kontakt och tillsammans planerar ni för hur ditt arbete ska se ut. Kvalifikationer För att kunna tillgodose våra kunders förfrågningar söker vi nu ett antal legitimerade sjuksköterskor för ASiH-uppdrag. Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet, vara trygg i din yrkesroll och ha god empatisk förmåga. Körkort och god körvana är ett krav. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med hemsjukvård och/eller avancerad sjukvård i hemmet. God planeringsförmåga, vana att klara självständigt arbete men även god samarbetsförmåga och flexibilitet är personliga egenskaper som vi värderar högt på PR Vård. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor sökes för ASiH-uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor sökes för ASiH-uppdrag

Sjuksköterskor sökes för garantianställning
PR Vård AB PR Vård PR Vård är ett tjänsteföretag i vården. Vi arbetar inom områdena Bemanning & Rekrytering, Elevhälsa och driver en mottagning på Kungsholmen i Stockholm. Via systerföretaget PR Vård Hemsjukvård & Omsorg bedriver vi hemsjukvård i Stockholms län på kvällar, nätter och helger. 2010 omsatte vi över 100 mkr och engagerade ca 700 medarbetare. Vi har 2009, 2010 och 2011 blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag. PR Vård är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom vårdbemanning. Med hjälp av vårt nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt driva hela verksamheter. PR Vård bildades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Arbetsuppgifter Vi söker nu sjuksköterskor för garantianställning. Att arbeta som garantianställd innebär att du arbetar hos våra kunder i Storstockholm, dock försöker vi även tillgodose dina eventuella önskemål vad det gäller arbetsplatser. Arbetet kommer primärt innebära att du arbetar inom hemsjukvård, på mottagning samt på vårdavdelning. Arbetet är tillsvidare på heltid med garantilön. Vi har även ett stort behov utav dig som har erfarenhet av att arbeta inom psykiatrin eller på BVC. Vi ser gärna att du har en vidareutbildning så som distriktssjuksköterska, psykiatrisjuksköterska eller barnsjuksköterska, dock är detta inget krav. Vi ser gärna att du kan tänka dig att arbeta dag/kväll/natt/helg, dock försöker vi tillgodose dina önskemål till största möjliga mån. Som arbetsgivare är vi engagerade och det är viktigt att du som konsult trivs och känner dig som en betydelsefull del av PR Vård Bemanning. Du får möjlighet till ett varierat och utvecklande arbete och vi erbjuder dig friskvårdsersättning och möjlighet att få träffa dina kollegor då vi fortlöpande anordnar konsultträffar. Utöver detta erbjuder vi dig sommarbonus och rekryteringsbonus. Vid en anställning tilldelas du en konsultchef för personlig kontakt och tillsammans planerar ni för hur ditt arbete ska se ut. Kvalifikationer Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Vi tror att nedan egenskaper beskriver dig: Flexibel Trygg i din yrkesroll Lyhörd Orädd Bred kompetens God empatisk förmåga Du arbetar gärna i team, men kan även arbeta självständigt. En bra och inlyssnande arbetsledare. B körkort krävs.
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor sökes för garantianställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor sökes för garantianställning

Skolsköterska till gymasieskola i Uppsala
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionansvariga skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Vi finns på tre orter: Stockholm, Göteborg och Malmö men arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Vi är ett kvalitetsalternativ för de skolor som värdesätter och önskar en god elevhälsa. Som medarbetare hos oss får du alltid praktisk handledning, kompetensutveckling och stort stöd i ditt viktiga arbete med eleverna. Som skolsköterska samarbetar du med framför allt skolläkare, kurator, skolledning och lärare. Uppdraget är på en gymnasieskola med ca 270 elever, där tjänstens omfattning är 12 timmar i veckan, med tillträde från augusti 2013. Skolan är en del av en större koncern och har ett rutinerat elevhälsoteam. Byggnaden ligger centralt belägen nära alla tänkbara kommunikationer Kvalifikationer Du skall vara legitimerad sjuksköterska, gärna specialistutbildad distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Tidigare erfarenhet av skolsköterskearbete är en merit. God vana med datorer är ett starkt önskemål då du kommer arbeta med hantering av digitala journaler. Ordningssinne är också en kvalifikation vi söker, eftersom din roll som skolsköterska har funktionen att bevaka remisser, kontrollelever och hantering av pappersjournaler. Stort intresse för ett psykosocialt arbetssätt är en fördel. Vi lägger stor vikt vid ditt brinnande intresse för barns välmående och att du vill vara med och skapa studiemotivation hos eleverna. Du ska även känna inspiration för att profilera elevhälsan och få den att synas i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Du ska ha ett rörligt sinnelag, se utmaning i förändringar och vilja framåt. Prestigelöshet, varmt hjärta, god självkänsla och stor arbetskapacitet är egenskaper som vi söker. Vi ser fram emot din ansökan.
Företag: PR Vård AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till gymasieskola i Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till gymasieskola i Uppsala

Leg. sjuksköterska sökes till hemsjukvårdsuppdrag
PR Vård AB PR Vård PR Vård är ett tjänsteföretag i vården. Vi arbetar inom områdena Bemanning & Rekrytering, Elevhälsa och driver en mottagning på Södermalm i Stockholm. Via systerföretaget PR Vård Hemsjukvård & Omsorg bedriver vi hemsjukvård i Stockholms län på kvällar, nätter och helger. 2010 omsatte vi över 100 mkr och engagerade ca 700 medarbetare. Vi har 2009, 2010 och 2011 blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag. PR Vård är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom vårdbemanning. Med hjälp av vårt nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt bemanna hela verksamheter. PR Vård bildades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Arbetsuppgifter Vi söker en sjuksköterska för arbete med hemsjukvård i Göteborg. Uppdraget avser arbete såväl dag, kväll och helg. Du bör ha god vana av hemsjukvård och erfarenhet av sedvanliga arbetsuppgifter som avser arbete med hemsjukvård. För uppdraget krävs att du har minst två års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska. Samt att du har körkort och god körvana. Kvalifikationer God planeringsförmåga, vana att klara självständigt arbete men även god samarbetsförmåga och flexibilitet är personliga egenskaper som vi värderar högt på PR Vård. PR Vård har kollektivavtal med vårdförbundet, kommunal och läkarförbundet. När du arbetar med oss är du alltid försäkrad och tjänar in ITP enligt kollektivavtal. Vi värnar om individen och värdesätter en personlig kontakt med våra medarbetare. Vi sätter dig och dina behov främst och hos oss har du stor möjlighet att påverka när, var och med vad du vill arbeta. Som arbetsgivare är vi engagerade och det är viktigt att du som konsult trivs och känner dig som en betydelsefull del av PR Vård Bemanning. Du får möjlighet till ett varierat och utvecklande arbete och vi erbjuder dig friskvårdsersättning och möjlighet att få träffa dina kollegor då vi fortlöpande anordnar konsultträffar. Som exempel är vårt julbord en uppskattad återkommande aktivitet. Utöver detta erbjuder vi dig sommarbonus och rekryteringsbonus. Vid en anställning tilldelas du en konsultchef för personlig kontakt och tillsammans planerar ni för hur ditt arbete ska se ut. Då rekrytering sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. sjuksköterska sökes till hemsjukvårdsuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. sjuksköterska sökes till hemsjukvårdsuppdrag

Skolsköterska till grundskola i Stockholm
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionansvariga skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Vi finns på två orter: Stockholm och Göteborg men arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Vi är ett kvalitetsalternativ för de skolor som värdesätter och önskar en god elevhälsa. Som medarbetare hos oss får du alltid praktisk handledning, kompetensutveckling och stort stöd i ditt viktiga arbete med eleverna. Som skolsköterska samarbetar du med framför allt skolläkare, kurator, SYV, skolledning och lärare. Uppdraget är på en grundskola med ca 200 elever, där tjänstens omfattning är 12 timmar i veckan, med tillträde från augusti 2013. Erfarenhet av att ha arbetat med nyanlända barn och ungdomar är en merit. Kvalifikationer Du skall vara legitimerad sjuksköterska, gärna specialistutbildad distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Tidigare erfarenhet av skolsköterskearbete är en merit. God vana med datorer är ett starkt önskemål då du kommer arbeta med hantering av digitala journaler. Ordningssinne är också en kvalifikation vi söker, eftersom din roll som skolsköterska har funktionen att bevaka remisser, kontrollelever och hantering av pappersjournaler. Stort intresse för ett psykosocialt arbetssätt är en fördel. Vi lägger stor vikt vid ditt brinnande intresse för barns välmående och att du vill vara med och skapa studiemotivation hos eleverna. Du ska även känna inspiration för att profilera elevhälsan och få den att synas i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Du ska ha ett rörligt sinnelag, se utmaning i förändringar och vilja framåt. Prestigelöshet, varmt hjärta, god självkänsla och stor arbetskapacitet är egenskaper som vi söker. Vi ser fram emot din ansökan. Om du uppfyller ovan krav och matchar vår profil, skicka ditt CV och personligt brev via ansökningsformuläret i denna annons.
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till grundskola i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till grundskola i Stockholm

Skolsköterska till liten särskola
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionansvariga skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Vi finns på tre orter: Stockholm, Göteborg och Malmö men arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Vi är ett kvalitetsalternativ för de skolor som värdesätter och önskar en god elevhälsa. Som medarbetare hos oss får du alltid praktisk handledning, kompetensutveckling och stort stöd i ditt viktiga arbete med eleverna. Som skolsköterska samarbetar du med framför allt skolläkare, kurator, skolledning och lärare. Vi söker nu en skolsköterska med kunskap och erfarenhet av barn med neuropsykiatriska funktionshinder. Skolan har 25 elever i åldern 7-20 år där personalen arbetar tätt tillsammans med föräldrar och elevhälsoteam. Som skolsköterska följer du regebundet upp elevernas hälsa, samarbetar med skolläkare, rektor och pedagoger och blir en spindel i nätet vad gäller elevernas vårdkontakter. Du utgår från Socialstyrelsens basprogram för skolhälsovård. Uppdraget är på 5 timmar i veckan. Kvalifikationer Du skall vara legitimerad sjuksköterska, gärna specialistutbildad distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Tidigare erfarenhet av skolsköterskearbete är en merit. För detta uppdrag är det mycket viktigt att ha erfarenhet och kunskap om barn med neuropsykiatriska funktionshinder, samt andra typer av psykiska och även fysiska funktionshinder. God vana med datorer är ett starkt önskemål då du kommer arbeta med hantering av digitala journaler. Ordningssinne är också en kvalifikation vi söker, eftersom din roll som skolsköterska har funktionen att bevaka remisser, kontrollelever och hantering av pappersjournaler. Stort intresse för ett psykosocialt arbetssätt är en fördel. Vi lägger stor vikt vid ditt brinnande intresse för barns välmående och att du vill vara med och skapa studiemotivation hos eleverna. Du ska även känna inspiration för att profilera elevhälsan och få den att synas i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Du ska ha ett rörligt sinnelag, se utmaning i förändringar och vilja framåt. Prestigelöshet, varmt hjärta, god självkänsla och stor arbetskapacitet är egenskaper som vi söker. Vi ser fram emot din ansökan.
Företag: PR Vård AB
Ort: Vallentuna
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till liten särskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till liten särskola

Skolsköterska som brinner för elever med neuropsykiatiskt funktionshinder
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionansvariga skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Vi finns på två orter: Stockholm och Göteborg, men arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Vi är ett kvalitetsalternativ för de skolor som värdesätter och önskar en god elevhälsa. Som medarbetare hos oss får du alltid praktisk handledning, kompetensutveckling och stort stöd i ditt viktiga arbete med eleverna. Som skolsköterska samarbetar du med framför allt skolläkare, kurator, skolledning och lärare. Vi söker nu en skolsköterska med kunskap och erfarenhet av barn med neuropsykiatriska funktionshinder. Skolan har 15 elever i åldern 12-16 år där personalen arbetar tätt tillsammans med föräldrar och elevhälsoteam. Som skolsköterska följer du regebundet upp elevernas hälsa, samarbetar med skolläkare, rektor och pedagoger och blir en spindel i nätet vad gäller elevernas vårdkontakter. Du utgår från Socialstyrelsens basprogram för skolhälsovård. Uppdraget är på 4 timmar varannan vecka. Kvalifikationer Du skall vara legitimerad sjuksköterska, gärna specialistutbildad distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Tidigare erfarenhet av skolsköterskearbete är en merit. För detta uppdrag är det mycket viktigt att ha erfarenhet och kunskap om barn med neuropsykiatriska funktionshinder, samt andra typer av psykiska och även fysiska funktionshinder. God vana med datorer är ett starkt önskemål då du kommer arbeta med hantering av digitala journaler. Ordningssinne är också en kvalifikation vi söker, eftersom din roll som skolsköterska har funktionen att bevaka remisser, kontrollelever och hantering av pappersjournaler. Stort intresse för ett psykosocialt arbetssätt är en fördel. Vi lägger stor vikt vid ditt brinnande intresse för barns välmående och att du vill vara med och skapa studiemotivation hos eleverna. Du ska även känna inspiration för att profilera elevhälsan och få den att synas i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Du ska ha ett rörligt sinnelag, se utmaning i förändringar och vilja framåt. Prestigelöshet, varmt hjärta, god självkänsla och stor arbetskapacitet är egenskaper som vi söker. Vi ser fram emot din ansökan.
Företag: PR Vård AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska som brinner för elever med neuropsykiatiskt funktionshinder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska som brinner för elever med neuropsykiatiskt funktionshinder

Skolsköterska till grundskola
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionansvariga skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Vi finns på tvåorter: Stockholm och Göteborg, men arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Vi är ett kvalitetsalternativ för de skolor som värdesätter och önskar en god elevhälsa. Som medarbetare hos oss får du alltid praktisk handledning, kompetensutveckling och stort stöd i ditt viktiga arbete med eleverna. Som skolsköterska samarbetar du med framför allt skolläkare, kurator, skolledning och lärare. Uppdraget är på en grundskola med c:a 130 elever, där tjänstens omfattning är 16 timmar i veckan med tillträde så snart som möjligt. Skolan är idag en F-3-skola och kommer så småningom utvidgas till att bli en F-5-skola. Skolan har ljusa och trivsamma lokaler, har närhet till natur och ligger i ett bostadsområde nära kommunikationer. Kvalifikationer Du skall vara legitimerad sjuksköterska och specialistutbildad distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Tidigare erfarenhet av skolsköterskearbete är en merit. God vana med datorer är ett starkt önskemål då du kommer arbeta med hantering av digitala journaler. Ordningssinne är också en kvalifikation vi söker, eftersom din roll som skolsköterska har funktionen att bevaka remisser, kontrollelever och hantering av pappersjournaler. Stort intresse för ett psykosocialt arbetssätt är en fördel. Vi lägger stor vikt vid ditt brinnande intresse för barns välmående och att du vill vara med och skapa studiemotivation hos eleverna. Du ska även känna inspiration för att profilera elevhälsan och få den att synas i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Du ska ha ett rörligt sinnelag, se utmaning i förändringar och vilja framåt. Prestigelöshet, varmt hjärta, god självkänsla och stor arbetskapacitet är egenskaper som vi söker. Om du uppfyller ovan krav och matchar vår profil, skicka ditt CV och personliga brev till oss redan idag via ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till grundskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till grundskola

Kuratorsvikariat till gymnasieskola Stockholms innerstad deltid
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionansvariga skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Vi finns på tre orter: Stockholm och Göteborg men arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Vi är ett kvalitetsalternativ för de skolor som värdesätter och önskar en god elevhälsa. Som medarbetare hos oss får du alltid praktisk handledning, kompetensutveckling och stort stöd i ditt viktiga arbete med eleverna. Som skolkurator samarbetar du med framför allt skolsköterska, studie- och yrkesvägledare och rektor, samt även lärare. Uppdraget är på en gymnasieskola med runt 600 elever, där tjänstens omfattning är 16 timmar i veckan, med tillträde omgående och som sträcker sig till januari 2014. Skolan är en del av en större koncern och har ett rutinerat elevhälsoteam. Byggnaden ligger centralt belägen nära alla tänkbara kommunikationer. Som skolkurator är du aktiv i skolans EHT-grupp, tar egna initiativ att möta elever, konsulterar personalen i elevärenden, har samtal med elever, samordnar insatser och stöd för eleverna och verkar för god föräldrakontakt och att se elevens egna tillgångar och förmågor. Kvalifikationer Du skall vara utbildad socionom med erfarenhet av att ha arbetat med ungdomar. Du skall vara trygg i din roll som socialarbetare och ha arbetat med myndighetsutövning. God vana med datorer är ett starkt önskemål då mycket kommunikation sker på ett datoriserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid ditt brinnande intresse för barns välmående och att du vill vara med och skapa studiemotivation hos eleverna. Du ska även känna inspiration för att profilera elevhälsan och få den att fungera som en självklar del i skolans verksamhet. Du ska ha ett rörligt sinnelag, se utmaning i förändringar och vilja framåt. Prestigelöshet, varmt hjärta, god självkänsla och stor arbetskapacitet är egenskaper som vi söker. Vi ser fram emot din ansökan. Om du uppfyller ovan krav och matchar vår profil, skicka ditt CV och personligt brev via ansökningsformuläret i denna annons.
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kuratorsvikariat till gymnasieskola Stockholms innerstad deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kuratorsvikariat till gymnasieskola Stockholms innerstad deltid

Skolkurator till litet uppdrag på grundskola
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionansvariga skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Vi finns på tre orter: Stockholm, Göteborg och Malmö men arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Vi är ett kvalitetsalternativ för de skolor som värdesätter och önskar en god elevhälsa. Som medarbetare hos oss får du alltid praktisk handledning, kompetensutveckling och stort stöd i ditt viktiga arbete med eleverna. Som skolkurator samarbetar du med framför allt skolsköterska, studie- och yrkesvägledare och rektor, samt även lärare. Uppdraget är på två grundskolor inom samma koncern med 70 respektive 90 elever, där tjänstens omfattning är 6 och 8 timmar i veckan, med tillträde omgående. Skolorna är en del av en större koncern och ligger centralt belägna nära alla tänkbara kommunikationer. Som skolkurator är du aktiv i skolans EHT-grupp, tar egna initiativ att möta elever, konsulterar personalen i elevärenden, har samtal med elever, samordnar insatser och stöd för eleverna och verkar för god föräldrakontakt och att se elevens egna tillgångar och förmågor. Kvalifikationer Du skall vara utbildad socionom med erfarenhet av att ha arbetat med ungdomar. Du skall vara trygg i din roll som socialarbetare och ha arbetat med myndighetsutövning. God vana med datorer är ett starkt önskemål då mycket kommunikation sker på ett datoriserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid ditt brinnande intresse för barns välmående och att du vill vara med och skapa studiemotivation hos eleverna. Du ska även känna inspiration för att profilera elevhälsan och få den att fungera som en självklar del i skolans verksamhet. Du ska ha ett rörligt sinnelag, se utmaning i förändringar och vilja framåt. Prestigelöshet, varmt hjärta, god självkänsla och stor arbetskapacitet är egenskaper som vi söker. Vi ser fram emot din ansökan. Om du uppfyller ovan krav och matchar vår profil, skicka ditt CV och personligt brev via ansökningsformuläret i denna annons.
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator till litet uppdrag på grundskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator till litet uppdrag på grundskola

Skolsköterska Jönköping
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionansvariga skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Vi finns på två orter; Stockholm och Göteborg men arbetat mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Tjänsten är vid en liten skola för ungdomar med särskilda behov. Omfattning 8 timmar/månad. I uppgifterna ingår främst att stå för elevhälsans medicinska del vid denna skola vars elever redan har många externa kontakter. Hälsosamtal, uppföljningssamtal och administrativa uppgifter som hör elevhälsan till blir de huvudsakliga uppgifterna. Kvalifikationer Vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, barn- och ungdom eller skolsköterskeutbildningen.Vi lägger stor vikt vid brinnande intresse för barn och tonåringar, förmåga till att initiera utvecklingsarbete och din vilja till att profilera elevvården och få den att synas och ta plats i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Ett öppet och uppsökande arbetssätt eftertraktas på denna skola. Erfarenhet av ungdomar med neuropsykiatriska diagnoser är meriterande. En flexibel och nytänkande person med stort intresse för denna elevgrupp sökes.Viktigt är att ha förmågan att kunna möta varje individ utifrån befintliga förutsättningar.
Företag: PR Vård AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska Jönköping

Barnsjuksköterska/DSK sökes för uppdrag på BVC
PR Vård AB PR Vård PR Vård är ett tjänsteföretag i vården. Vi arbetar inom områdena Bemanning & Rekrytering, Elevhälsa och driver en mottagning på Södermalm i Stockholm. Via systerföretaget PR Vård Hemsjukvård & Omsorg bedriver vi hemsjukvård i Stockholms län på kvällar, nätter och helger. 2010 omsatte vi över 100 mkr och engagerade ca 700 medarbetare. Vi har 2009, 2010 och 2011 blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag. PR Vård är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom vårdbemanning. Med hjälp av vårt nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt bemanna hela verksamheter. PR Vård bildades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Arbetsuppgifter Vi söker nu distriktssköterskor och barnsjuksköterskor som vill arbeta på BVC i Storstockholm. Vi har både längre och kortare uppdrag vilket betyder att du med fördel kan kombinera uppdraget med andra sysselsättningar. PR Vård har kollektivavtal med vårdförbundet, kommunal och läkarförbundet. När du arbetar med oss är du alltid försäkrad och tjänar in ITP enligt kollektivavtal. Vi värnar om individen och värdesätter en personlig kontakt med våra medarbetare. Du har en kontaktperson inom företaget som du främst har kontakt med. Vi erbjuder friskvårdsersättning, rekryteringsersättning och individuella kompetensplaner. För att främja kontakt och stärka tillhörighet har vi minst två sociala aktiviteter per år. Vårt julbord är en uppskattad återkommande aktivitet. Vi sätter dig och dina behov främst och hos oss har du stor möjlighet att påverka när, var och med vad du vill arbeta. Kvalifikationer Du behöver ha specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård alternativt hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Tidigare arbete på barnavårdscentral/familjecentral eller liknande är ett krav. God planeringsförmåga, vana att klara självständigt arbete men även god samarbetsförmåga och flexibilitet är personliga egenskaper som vi värderar högt. Då rekryteringen sker löpande kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterska/DSK sökes för uppdrag på BVC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterska/DSK sökes för uppdrag på BVC

Skolsköterska till liten gemytlig F-5 skola i Blentarp
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionansvariga skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Vi finns på två orter: Stockholm och Göteborg men arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Att vid denna lilla och gemytliga F-5 skola utföra hälsobesök och vaccinationer enligt basprogram. Träffa kontrollelever och vara aktiv i det förebyggande elevhälsoarbetet vid skolan med bland annat medverkan vid EHT-möten. Tjänstens omfattning är 4 timmar varannan vecka. Kvalifikationer Vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, barn- och ungdom eller skolsköterskeutbildningen.Vi lägger stor vikt vid brinnande intresse för barn och tonåringar, förmåga till att initiera utvecklingsarbete och din vilja till att profilera elevvården och få den att synas och ta plats i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Ett öppet och uppsökande arbetssätt eftertraktas på denna skola. God social kompetens är en stor tillgång då kontakt med både föräldrar och externa parter är en del i arbetet.
Företag: PR Vård AB
Ort: Sjöbo
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till liten gemytlig F-5 skola i Blentarp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till liten gemytlig F-5 skola i Blentarp

Skolsköterska till gymasieskola i Uppsala
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionansvariga skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Vi finns på tre orter: Stockholm, Göteborg och Malmö men arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Vi är ett kvalitetsalternativ för de skolor som värdesätter och önskar en god elevhälsa. Som medarbetare hos oss får du alltid praktisk handledning, kompetensutveckling och stort stöd i ditt viktiga arbete med eleverna. Som skolsköterska samarbetar du med framför allt skolläkare, kurator, skolledning och lärare. Uppdraget är på en gymnasieskola med ca 270 elever, där tjänstens omfattning är 12 timmar i veckan, med tillträde från augusti 2013. Skolan är en del av en större koncern och har ett rutinerat elevhälsoteam. Byggnaden ligger centralt belägen nära alla tänkbara kommunikationer Kvalifikationer Du skall vara legitimerad sjuksköterska, gärna specialistutbildad distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Tidigare erfarenhet av skolsköterskearbete är en merit. God vana med datorer är ett starkt önskemål då du kommer arbeta med hantering av digitala journaler. Ordningssinne är också en kvalifikation vi söker, eftersom din roll som skolsköterska har funktionen att bevaka remisser, kontrollelever och hantering av pappersjournaler. Stort intresse för ett psykosocialt arbetssätt är en fördel. Vi lägger stor vikt vid ditt brinnande intresse för barns välmående och att du vill vara med och skapa studiemotivation hos eleverna. Du ska även känna inspiration för att profilera elevhälsan och få den att synas i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Du ska ha ett rörligt sinnelag, se utmaning i förändringar och vilja framåt. Prestigelöshet, varmt hjärta, god självkänsla och stor arbetskapacitet är egenskaper som vi söker. Vi ser fram emot din ansökan.
Företag: PR Vård AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till gymasieskola i Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till gymasieskola i Uppsala

Skolsköterska till gymnasium
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionansvariga skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Vi finns på två orter: Stockholm och Göteborg, men arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Vi är ett kvalitetsalternativ för de skolor som värdesätter och önskar en god elevhälsa. Som medarbetare hos oss får du alltid praktisk handledning, kompetensutveckling och stort stöd i ditt viktiga arbete med eleverna. Som skolsköterska samarbetar du med framför allt skolläkare, kurator, skolledning och lärare. Uppdraget är på en gymnasieskola med c:a 340 elever, där tjänstens omfattning är 14 timmar i veckan med tillträde så snart som möjligt. Skolan tillhör en större koncern och ligger centralt belägen i Stockholm nära alla tänkbara kommunikationer. Lokalerna är ljusa och trevliga. Som skolsköterska är du väl bekant med de uppgifter som åligger skolsköterskan i den medicinska elevhälsan, så väl kliniska som administrativa. Kvalifikationer Du skall vara legitimerad sjuksköterska och specialistutbildad distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Tidigare erfarenhet av skolsköterskearbete är en merit. God vana med datorer är ett starkt önskemål då du kommer arbeta med hantering av digitala journaler. Ordningssinne är också en kvalifikation vi söker, eftersom din roll som skolsköterska har funktionen att bevaka remisser, kontrollelever och hantering av pappersjournaler. Stort intresse för ett psykosocialt arbetssätt är en fördel. Vi lägger stor vikt vid ditt brinnande intresse för barns välmående och att du vill vara med och skapa studiemotivation hos eleverna. Du ska även känna inspiration för att profilera elevhälsan och få den att synas i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Du ska ha ett rörligt sinnelag, se utmaning i förändringar och vilja framåt. Prestigelöshet, varmt hjärta, god självkänsla och stor arbetskapacitet är egenskaper som vi söker. Om du uppfyller ovan krav och matchar vår profil, skicka ditt CV och personliga brev till oss redan idag via ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till gymnasium

Skolsköterska till grundskola Åkersberga
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionansvariga skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Vi finns på två orter: Stockholm och Göteborg men arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Vi söker en skolsköterska som kan arbeta på uppdrag hos kund, 12 timmar i veckan, på en grundskola i Åkersberga som har cirka 300 elever i årskurs F-7. Som skolsköterska samarbetar du med framför allt skolläkare, kurator, skolledning och lärare och följer skolans riktlinjer för hur den medicinska elevhälsan skall utföras. Kvalifikationer Du skall vara legitimerad sjuksköterska och specialistutbildad distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Tidigare erfarenhet av skolsköterskearbete är en merit. God vana med datorer är ett starkt önskemål. Ordningssinne är också en kvalifikation vi söker, eftersom din roll som skolsköterska har funktionen att bevaka remisser, kontrollelever och hantering av pappersjournaler. Stort intresse för ett psykosocialt arbetssätt är en fördel. Vi lägger stor vikt vid ditt brinnande intresse för barns välmående och att du vill vara med och skapa studiemotivation hos eleverna. Du ska även känna inspiration för att profilera elevhälsan och få den att synas i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Du ska ha ett rörligt sinnelag, se utmaning i förändringar och vilja framåt. Prestigelöshet, varmt hjärta, god självkänsla och stor arbetskapacitet är egenskaper som vi söker. Om du uppfyller ovan krav och matchar vår profil, skicka ditt CV och personliga brev till oss redan idag via ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Österåker
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till grundskola Åkersberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till grundskola Åkersberga

Skolkurator till grundskola i Åkersberga
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionansvariga skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Vi finns på två orter: Stockholm och Göteborg, men arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Vi söker en skolkurator som kan arbeta på uppdrag hos kund, 8 timmar i veckan, på en grundskola i Åkersberga som har cirka 300 elever i årskurs F-7. Som skolkurator samarbetar du med framför allt skolsköterska, studie- och yrkesvägledare och rektor, samt även lärare. Som skolkurator är du aktiv i skolans EHT-grupp, tar egna initiativ att möta elever, konsulterar personalen i elevärenden, har samtal med elever, samordnar insatser och stöd för eleverna och verkar för god föräldrakontakt och att se elevens egna tillgångar och förmågor. Kvalifikationer Du skall vara utbildad socionom med erfarenhet av att ha arbetat med ungdomar. Du skall vara trygg i din roll som socialarbetare och ha arbetat med myndighetsutövning. God vana med datorer är ett starkt önskemål då mycket kommunikation sker på ett datoriserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid ditt brinnande intresse för barns välmående och att du vill vara med och skapa studiemotivation hos eleverna. Du ska även känna inspiration för att profilera elevhälsan och få den att fungera som en självklar del i skolans verksamhet. Du ska ha ett rörligt sinnelag, se utmaning i förändringar och vilja framåt. Prestigelöshet, varmt hjärta, god självkänsla och stor arbetskapacitet är egenskaper som vi söker. Vi ser fram emot din ansökan. Om du uppfyller ovan krav och matchar vår profil, skicka ditt CV och personligt brev via ansökningsformuläret i denna annons.
Företag: PR Vård AB
Ort: Österåker
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator till grundskola i Åkersberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator till grundskola i Åkersberga

Skolsköterska till gymnasium i Borås 8 timmar i veckan
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionchefer som är skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Vi finns på tre orter: Stockholm, Göteborg och Malmö men arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Att vid denna centralt belägna gymnasieskola enligt basprogram genomföra hälsosamtal, träffa kontrollelever, aktivt deltaga vid EHT-möten samt övriga uppgifter som kan tillkomma en skolsköterska. Kvalifikationer Vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, barn- och ungdom eller skolsköterskeutbildningen är önskvärd. Då det handlar om tjänst på gymnasieskola kan även annan kompetensprofil komma ifråga. Vi lägger stor vikt vid brinnande intresse för tonåringar, förmåga till att initiera utvecklingsarbete och din vilja till att profilera elevvården och få den att synas och ta plats i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Ett öppet och uppsökande arbetssätt eftertraktas på denna skola.
Företag: PR Vård AB
Ort: Borås
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till gymnasium i Borås 8 timmar i veckan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till gymnasium i Borås 8 timmar i veckan

Sjuksköterska med erfarenhet av rehabilitering
PR Vård AB PR Vård PR Vård är ett familjeägt företag som bedriver verksamhet inom vården sedan 2001. Vi erbjuder tjänster inom bemanning och rekrytering, hemsjukvård samt elevhälsa. Vi driver även en egen mottagning i Stockholm där vi bland annat utfärdar läkarintyg och arbetar med neuropsykiatriska utredningar. PR Vård är en växande koncern och engagerar idag ca 900 medarbetare. Med 12 års erfarenhet av bemanning och rekrytering i vården, är vi ett av de marknadsledande bolagen i Sverige. Våra kunder finns i den offentliga- såväl som den privata sektorn. Vi är auktoriserade av Almega vilket innebär kvalitetssäkrade lösningar och att vi följer kollektivavtal. En trygghet för dig som anställd. Med hjälp av vårt stora nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt bemanna hela verksamheter. Arbetsuppgifter När du arbetar med oss är du alltid försäkrad och tjänar in ITP enligt kollektivavtal. Vi värnar om individen och värdesätter en personlig kontakt med våra medarbetare. Som arbetsgivare är vi engagerade och det är viktigt att du som konsult trivs och känner dig som en betydelsefull del av PR Vård Bemanning. Du får möjlighet till ett varierat och utvecklande arbete och vi erbjuder dig friskvårdsersättning och möjlighet att få träffa dina kollegor då vi fortlöpande anordnar konsultträffar. Vid en anställning tilldelas du en konsultchef för personlig kontakt och tillsammans planerar ni för hur ditt arbete ska se ut. Kvalifikationer För att kunna tillgodose våra kunders förfrågningar söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av arbete inom rehabilitering då främst med erfarenhet från ortopedi, kirurgi och hjärtpatienter. Behovet är främst vardagar men helgarbete kan förekomma. Du bestämmer själv hur du vill arbeta. Kravet är att du ska minst två års erfarenhet från yrket, trygg i din yrkesroll samt besitta en god empatisk förmåga. Du bör ha god samarbetsförmåga och brinna för ditt yrke. Då rekryteringen sker löpande kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska med erfarenhet av rehabilitering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska med erfarenhet av rehabilitering

Sjukgymnast med erfarenhet av rehabilitering
PR Vård AB PR Vård PR Vård är ett familjeägt företag som bedriver verksamhet inom vården sedan 2001. Vi erbjuder tjänster inom bemanning och rekrytering, hemsjukvård samt elevhälsa. Vi driver även en egen mottagning i Stockholm där vi bland annat utfärdar läkarintyg och arbetar med neuropsykiatriska utredningar. PR Vård är en växande koncern och engagerar idag ca 900 medarbetare. Med 12 års erfarenhet av bemanning och rekrytering i vården, är vi ett av de marknadsledande bolagen i Sverige. Våra kunder finns i den offentliga- såväl som den privata sektorn. Vi är auktoriserade av Almega vilket innebär kvalitetssäkrade lösningar och att vi följer kollektivavtal. En trygghet för dig som anställd. Med hjälp av vårt stora nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt bemanna hela verksamheter. Arbetsuppgifter När du arbetar med oss är du alltid försäkrad och tjänar in ITP enligt kollektivavtal. Vi värnar om individen och värdesätter en personlig kontakt med våra medarbetare. Som arbetsgivare är vi engagerade och det är viktigt att du som konsult trivs och känner dig som en betydelsefull del av PR Vård Bemanning. Du får möjlighet till ett varierat och utvecklande arbete och vi erbjuder dig friskvårdsersättning och möjlighet att få träffa dina kollegor då vi fortlöpande anordnar konsultträffar. Vid en anställning tilldelas du en konsultchef för personlig kontakt och tillsammans planerar ni för hur ditt arbete ska se ut. Då rekrytering sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Kvalifikationer För att kunna tillgodose våra kunders förfrågningar söker vi nu dig som är utbildad sjukgymnast med erfarenhet av rehabilitering. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom OMT, Mc Kenzie, idrottsmedicin och Basal kroppskännedom. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara individuell rådgivning, behandling och rehabilitering Behovet är främst vardagar men helgarbete kan förekomma. Du bestämmer själv hur du vill arbeta. Kravet är att du ska minst två års erfarenhet från yrket, trygg i din yrkesroll samt besitta en god empatisk förmåga. Du bör ha god samarbetsförmåga och brinna för ditt yrke. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast med erfarenhet av rehabilitering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast med erfarenhet av rehabilitering

Skolsköterska vikariat heltid
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionansvariga skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Vi finns på två orter: Stockholm och Göteborg, men arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Vi söker en skolsköterska på heltid för ett vikariat på grundskola i Stockholm. Vikariatet är minst en månad, men kan sträcka sig höstterminen ut. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska med hälsokontroller, vaccinationer, hälsosamtal och administration som huvudsakliga arbetsuppgifter. Kvalifikationer Du skall vara legitimerad sjuksköterska, specialistutbildad distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Tidigare erfarenhet av skolsköterskearbete är ett krav. God vana med datorer är ett starkt önskemål då du kommer arbeta med hantering av digitala journaler. Ordningssinne är också en kvalifikation vi söker, eftersom din roll som skolsköterska har funktionen att bevaka remisser, kontrollelever och hantering av pappersjournaler. Stort intresse för ett psykosocialt arbetssätt är en fördel. Vi lägger stor vikt vid ditt brinnande intresse för barns välmående och att du vill vara med och skapa studiemotivation hos eleverna. Du ska även känna inspiration för att profilera elevhälsan och få den att synas i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Du ska ha ett rörligt sinnelag, se utmaning i förändringar och vilja framåt. Prestigelöshet, varmt hjärta, god självkänsla och stor arbetskapacitet är egenskaper som vi söker. Vi ser fram emot din ansökan! Om du uppfyller ovan krav och matchar vår profil, skicka ditt CV och personligt brev till oss via ansökningsknappen.
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska vikariat heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska vikariat heltid

Kurator till grundskola i Örebro
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionchefer, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och i viss mån handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Vi finns i Göteborg och Stockholm men arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Att vid en centralt belägen åk 6-9 skola arbeta som skolkurator, till att börja med vid behov; timmar som ej är schemalagda. Du kommer att samarbeta med skolans lärare, rektor, skolsköterska och övrig berörd personal. Du blir skolans socialarbetare med psykosocial kompetens i elevhälsoarbete på såväl individ- grupp- som organisationsnivå och i dina arbetsuppgifter ingår att utföra socialt utrednings/kartläggnings- och behandlingsarbete, föra samtal med elever enskilt eller i grupp, utföra klassarbete, föräldrasamtal och nätverksmöten. Du ska även stå för viss handledning och konsultation av skolpersonal. Som skolkurator bistår du också med kunskap om social- och skollagsstiftning & samhällsresurser. Du samarbetar givetvis med tex. socialtjänst, BUP, polis och andra kring eleverna. Kvalifikationer Socionomutbildning och gärna med erfarenhet från liknande uppdrag.Vi söker en person med genuint intresse för att arbeta med skolungdomar i dessa åldersgrupper och med vilja till att profilera elevhälsan och få den att synas och ta plats i ett sammanhang där den inte är huvudfokus.
Företag: PR Vård AB
Ort: Örebro
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator till grundskola i Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator till grundskola i Örebro

Vill du kombinera din sjuksköterskeroll med administrativa arbetsuppgifter
PR Vård AB PR Vård PR Vård är ett familjeägt företag som bedriver verksamhet inom vården sedan 2001. Vi erbjuder tjänster inom bemanning och rekrytering, hemsjukvård samt elevhälsa. Vi driver även en egen mottagning i Stockholm där vi bland annat utfärdar läkarintyg och arbetar med neuropsykiatriska utredningar. PR Vård är en växande koncern och engagerar idag ca 900 medarbetare. Med 12 års erfarenhet av bemanning och rekrytering i vården, är vi ett av de marknadsledande bolagen i Sverige. Våra kunder finns i den offentliga- såväl som den privata sektorn. Vi är auktoriserade av Almega vilket innebär kvalitetssäkrade lösningar och att vi följer kollektivavtal. En trygghet för dig som anställd. Med hjälp av vårt stora nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt bemanna hela verksamheter. Arbetsuppgifter Är du serviceinriktad och tycker om att kombinera din sjuksköterskekompetens med administrativa arbetsuppgifter? Då är du rätt person för oss! Vi kan erbjuda dig ett intressant arbete inom administration. För våra kunders räkning söker vi dig som vill arbeta med b.la sjuk- och olycksfallsskador eller utredningar. När du arbetar med oss är du alltid försäkrad och tjänar in ITP enligt kollektivavtal. Vi värnar om individen och värdesätter en personlig kontakt med våra medarbetare. Som arbetsgivare är vi engagerade och det är viktigt att du som konsult trivs och känner dig som en betydelsefull del av PR Vård Bemanning. Du får möjlighet till ett varierat och utvecklande arbete och vi erbjuder dig friskvårdsersättning och möjlighet att få träffa dina kollegor då vi fortlöpande anordnar konsultträffar. Vid en anställning tilldelas du en konsultchef för personlig kontakt och tillsammans planerar ni för hur ditt arbete ska se ut. Kvalifikationer Du är legitimerad sjuksköterska eller har annan vårdrelaterad bakgrund med minst två års yrkeserfarenhet. För att lyckas i din roll ser vi att du har erfarenhet utav administrativt arbete och att du ser telefon- och dator som ditt självklara arbetsverktyg. Vi tror att nedan egenskaper beskriver dig: Du är trygg i din yrkesroll och har en bred medicinsk kompetens. Du arbetar gärna i team, men kan även arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är flexibel och kan snabbt sätta dig in nya arbetsuppgifter. Då rekryteringen sker löpande kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du kombinera din sjuksköterskeroll med administrativa arbetsuppgifter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du kombinera din sjuksköterskeroll med administrativa arbetsuppgifter

Skolsköterska till centalt belägen gymnasieskola
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionchefer som är skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Våra kontor finns i Göteborg och Stockholm men vi arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Att vid denna centralt belägna väletablerade gymnsieskola tillsammans med övrig elevhälsopersonal bedriva ett kvalitativt elevhälsoarbete. Hälsosamtal och uppföljningar enligt basprogram ingår som en självklar del i arbetet likväl som medverkan i EHT. Kvalifikationer Vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, barn- och ungdom eller skolsköterskeutbildningen är önskvärd. Då det handlar om tjänst på gymnasieskola kan även annan kompetensprofil komma ifråga men att vara legitimerad sjuksköterska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid brinnande intresse för tonåringar, förmåga till att initiera utvecklingsarbete och din vilja till att profilera elevvården och få den att synas och ta plats i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Ett öppet och uppsökande arbetssätt eftertraktas på denna skola.
Företag: PR Vård AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till centalt belägen gymnasieskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till centalt belägen gymnasieskola

Skolläkare till Trollhättan
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionchefer, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Våra kontor ligger i Göteborg och Stockholm och vi arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Att vid två enheter som omfattar ca 450 elever inom grundskolans åk F-9 tillsammans med skolsköterska genomföra hälsoundersökningar och screeningkontroller. Som skolläkare är du medicinskt ansvarig för den medicinska elevhälsan vid dessa två enheter. Skolläkaren ger medicinsk handledning till skolsköterskan i enskilda ärenden, remitterar elever med medicinska problem vidare i vårdkedjan. Särskiljer psykosomatiska problem från medicinska/symtomatiska. I grunden ligger ett förebyggande och hälsofrämjande arbete och elevhälsans medicinska insatser syftar till att hjälpa den enskilde eleven att nå sina kunskapsmål. Som skolläkare är du en del i det elevhälsorbete som finns vid skolorna, som skolläkaren kan du ombedas att i enskilda elevärenden medverka som expert gällande den medicinska delen. Kvalifikationer Vi söker en legitimerad läkare, gärna med specialistutbildning med inriktning mot barn- och ungdomar. Erfarenhet av skolläkaruppdag är önskvärt.
Företag: PR Vård AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Skolläkare till Trollhättan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolläkare till Trollhättan


Sök lediga jobb PR Vård AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se