PRODUKTIONSLEDARE VAKTMÄSTERI jobb - lediga jobb

PRODUKTIONSLEDARE VAKTMÄSTERI jobb PRODUKTIONSLEDARE VAKTMÄSTERI jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: PRODUKTIONSLEDARE VAKTMÄSTERI. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: PRODUKTIONSLEDARE VAKTMÄSTERI. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. PRODUKTIONSLEDARE VAKTMÄSTERI- Piteå

  2. Produktionsledare Vaktmästeri- Piteå


Mer beskrivning

PRODUKTIONSLEDARE VAKTMÄSTERI
Fastighet- och servicekontoret bidrar till att skapa attraktiva och uthålliga miljöer för medborgare, kommunala verksamheter och näringsliv genom att leverera tjänster och service professionellt med rätt kvalitet Produktionsavdelningens uppdrag är att som utföraravdelning agera på beställningar av Lokaler och Bostäder, när det gäller drift, felavhjälpande underhåll, daglig skötsel och tillsyn samt planerat underhåll, ny-, till- och ombyggnader, med egen personal och ramavtalspartners. Underhåll samt ny- till- och ombyggnader utförs även åt kommunens bolag. Dessutom utförs verksamhetsservice, kontorsservice, bostadsanpassningar och höghöjdsstädning åt andra förvaltningar. ARBETSUPPGIFTER Din roll som produktionsledare är att tillsammans med en kollega leda och utveckla personal, drift- och skötsel av fastigheter samt verksamhetsservice mot fastställda mål. I rollen ingår även att stärka relationer med kunder, beställare och leverantörer. KVALIFIKATIONER Gymnasial ingenjörsutbildning inom bygg/VVS/energi, eller annan teknisk utbildning som kan bedömas likvärdig, i kombination med erfarenhet från drift och skötsel av fastigheter. Erfarenhet av personalledning inom målstyrda organisationer är meriterande. Vår bedömning är att en produktionsledare bör vara en självgående, flexibel och stresstålig person med som bidrar med gott ledarskap och har en god samarbetsförmåga. B- körkort är ett krav
Företag: Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret
Ort: Piteå
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga PRODUKTIONSLEDARE VAKTMÄSTERI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PRODUKTIONSLEDARE VAKTMÄSTERI

Produktionsledare Vaktmästeri
ARBETSUPPGIFTER Fastighet- och servicekontoret bidrar till att skapa attraktiva och uthålliga miljöer för medborgare, kommunala verksamheter och näringsliv genom att leverera tjänster och service professionellt med rätt kvalitet Produktionsavdelningens uppdrag är att som utföraravdelning agera på beställningar av Lokaler och Bostäder, när det gäller drift, felavhjälpande underhåll, daglig skötsel och tillsyn samt planerat underhåll, ny-, till- och ombyggnader, med egen personal och ramavtalspartners. Underhåll samt ny- till- och ombyggnader utförs även åt kommunens bolag. Dessutom utförs verksamhetsservice, kontorsservice, bostadsanpassningar och höghöjdsstädning åt andra förvaltningar. Din roll som produktionsledare är att tillsammans med en kollega leda och utveckla Vaktmästeriets personal mot fastsällda mål för drift- och skötsel av fastigeter samt tillhandahållande av tjänster inom kommunal verksamhet. I rollen ingår även att stärka relationer med kunder, beställare och leverantörer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av personalledning inom målstyrda organisationer. Gärna i kombination med drift och skötsel av fastigheter. Teknisk utbildning inom bygg, VVS eller energi är meriterande. Som produktionsledare bör du vara en självgående, flexibel och stresstålig person med som bidrar med gott ledarskap och har en god samarbetsförmåga. Då verksamheten finns inom hela Piteå Kommun är B- körkort är ett krav.
Företag: Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret
Ort: Piteå
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare Vaktmästeri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare Vaktmästeri


Sök lediga jobb PRODUKTIONSLEDARE VAKTMÄSTERI

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se