PROJEKTADMINISTRATÖR TILL SPÄNNANDE UPPDRAG! jobb - lediga jobb

PROJEKTADMINISTRATÖR TILL SPÄNNANDE UPPDRAG! jobb PROJEKTADMINISTRATÖR TILL SPÄNNANDE UPPDRAG! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: PROJEKTADMINISTRATÖR TILL SPÄNNANDE UPPDRAG!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: PROJEKTADMINISTRATÖR TILL SPÄNNANDE UPPDRAG. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. PROJEKTADMINISTRATÖR TILL SPÄNNANDE UPPDRAG!- Stockholm

  2. PROJEKTADMINISTRATÖR TILL SPÄNNANDE UPPDRAG!- Stockholm

  3. Driven projektadministratör till spännande uppdrag i Stockholm- Stockholm

  4. Projektadministratör till spännande uppdrag inom transportbranschen- Stockholm

  5. Projektadministratör till spännande uppdrag!- Göteborg

  6. Projektadministratör till spännande uppdrag- Göteborg

  7. Projektadministratör till spännande uppdrag hos statlig mynd- Linköping


Mer beskrivning

PROJEKTADMINISTRATÖR TILL SPÄNNANDE UPPDRAG!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm. Arbetsuppgifter Vår spännande kund är verksam inom kollektivtrafiken och söker nu en Projektadministratör till ett projekt för att ta fram nya riktlinjer till verksamheten. I rollen som projektadministratör kommer du att stödja arbetet i flera pågående delprojekt. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på vilket delprojekt du kommer att stödja. Det kommer bland annat att ingå arbetsuppgifter som att bistå uppföljningen av den övergripande tidsplanen, följa upp att rutiner följs, skapa rutiner för hantering av dokument, samt att kalla till projektgemensamma möten och skriva protokoll från styrgruppmöten. Kvalifikationer - Du har gymnasiekompetens, gärna med relevant inriktning. - Du har minst 1 års erfarenhet av projektadministrativt arbete. - Du har goda kunskaper i Office-paketet. - Du behärskar svenska i tal och skrift, då detta krävs i arbetet. - Det är meriterande om du har goda kunskaper i MS Project eller motsvarande. Personliga egenskaper Som person har du en god administrativ förmåga, du är social och har lätt för att ta kontant med människor. Du är van att ha många bollar i luften och är inte rädd för att ta i där det behövs. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid, med start OMGÅENDE t.o.m. 2014-01-31. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. OMGÅENDE! Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga PROJEKTADMINISTRATÖR TILL SPÄNNANDE UPPDRAG! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PROJEKTADMINISTRATÖR TILL SPÄNNANDE UPPDRAG!

PROJEKTADMINISTRATÖR TILL SPÄNNANDE UPPDRAG!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm. Arbetsuppgifter Vår spännande kund är verksam inom kollektivtrafiken och söker nu en Projektadministratör till ett projekt för att ta fram nya riktlinjer till verksamheten. I rollen som projektadministratör kommer du att stödja arbetet i flera pågående delprojekt. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på vilket delprojekt du kommer att stödja. Det kommer bland annat att ingå arbetsuppgifter som att bistå uppföljningen av den övergripande tidsplanen, följa upp att rutiner följs, skapa rutiner för hantering av dokument, samt att kalla till projektgemensamma möten och skriva protokoll från styrgruppmöten. Kvalifikationer - Du har gymnasiekompetens, gärna med relevant inriktning. - Du har minst 1 års erfarenhet av projektadministrativt arbete. - Du har goda kunskaper i Office-paketet. - Du behärskar svenska i tal och skrift, då detta krävs i arbetet. - Det är meriterande om du har goda kunskaper i MS Project eller motsvarande. Personliga egenskaper Som person har du en god administrativ förmåga, du är social och har lätt för att ta kontant med människor. Du är van att ha många bollar i luften och är inte rädd för att ta i där det behövs. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid, med start OMGÅENDE t.o.m. 2014-01-31. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. OMGÅENDE! Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga PROJEKTADMINISTRATÖR TILL SPÄNNANDE UPPDRAG! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PROJEKTADMINISTRATÖR TILL SPÄNNANDE UPPDRAG!

Driven projektadministratör till spännande uppdrag i Stockholm
Arbetsbeskrivning Nu söker vi en projektadministratör till vår kunds Projekt- och Upphandlingsavdelning. Projekten varierar i storlek men har samma krav på dokumentation och administration dock i olika omfattning. Varje projekt är alltså inte stort nog för att ha en egen administratör. Vi söker därför en projektadministratör som kan bistå flera projekt med arbetsuppgifter som rör administrativa uppgifter såsom upplägg av resursförfrågningar, beställning av datorer och behörigheter, nycklar mm. Vem är du? Det här är en tjänst för dig erfarenhet av att självständigt ha arbetat som assistent, projektadministratör eller liknande. Har du en projektutbildning och har arbetat med projektadministration så ser vi det som ett stort plus. Du har mycket goda kunskaper i Word, Excel och PowerPoint och du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Rätt kandidat för tjänsten är serviceinriktad och flexibel och har ett gott ordningssinne. Du tycker om att ha mycket att göra och kan hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Eftersom du kommer att ha många kontakter med olika människor förutsätts att du är en utåtriktad person som är lyhörd för din omgivning. Du erbjuds Din roll kommer att vara omväxlande och du kommer att ha självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter samtidigt som du assisterar flera projektledare. Du erbjuds en tjänst som innebär varierande arbetsuppgifter inom en spännande organisation. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Tranaeus, via mail: karin.tranaeus@jurekbemanning.se. Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Start: Uppdraget löper under perioden 4 januari, 2015 och 31 december, 2015. Vi kommer att intervjua löpande för denna tjänst då kunden vill försöka tillsätta tjänsten snarast möjligt. Välkommen in med din ansökan via www.jurekbemanning.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post Lön: Enligt ök.
Företag: Jurek Rekrytering & Bemanning
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Driven projektadministratör till spännande uppdrag i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven projektadministratör till spännande uppdrag i Stockholm

Projektadministratör till spännande uppdrag inom transportbranschen
Presentation Är du en ansvarstagande projektadministratör med kunskaper i Platina? Vi söker för kunds räkning en projektadministratör på halvtid för ett uppdrag inom Transportbranschen. Du kommer ansvara för att rutiner inom projektet etableras och förvaltas, säkerställa att projektets administration sker inom givna riktlinjer och ansvara för projektets administrativa handläggning. Uppdraget är på konsultbasis och förväntas pågå mellan februari-april 2015. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter I rollen kommer du att: - Ansvara för allmän skötsel av kontoret - Svara för att projektets allmänna och sekretessbelagda handlingar hanteras korrekt - Dokumenthantering - Vara projektledningens administrativa handläggare. Utbildning/erfarenhet För att lyckas i rollen behöver du ha dokumenterad erfarenhet av ärendehantering i Platina. Du har god erfarenhet av att arbeta administrativt och goda kunskaper i MS Office. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Det är meriterande ifall du arbetat i EDIT tidigare och har erfarenhet av upphandlingsadministration. Som person är du välorganiserad, ansvarstagande och stresstålig. Du har lätt för att samarbeta med andra och god förmåga att hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Projektadministratör till spännande uppdrag inom transportbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektadministratör till spännande uppdrag inom transportbranschen

Projektadministratör till spännande uppdrag!
Presentation Har du erfarenhet av att arbet i projekt i en större organisation? Tycker du det är spännande med förbättringsarbete och vill arbeta i en projektadministrativ roll med fokus mot ekonomi? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker vi en projektadministratör till vår kund som befinner sig inom den statliga sektorn. Tjänsten har start omgående - 2017-12-31 Arbetsuppgifter I tjänsten som projektadministratör kommer du vara ett stöd till projektledare och controller med fokus på ekonomiarbete. Du kommer vara delaktig i förbättringsarbete gällande befintliga rutiner och verktyg för budget och prognosarbete tillsammans med projektets controller och kvalitetsansvarige. • Uppföljning och redovisning av projektets månatliga utfall • Kontinuerligt prognosarbete tillsammans med controller och delprojektledare • Underhållning, uppdatering och vidareutveckling av projektets Access databas • Även andra projekt och ekonomirelaterade arbetsuppgifter kan förekomma Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har minst ett års eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller kvalitet. Du har minst tre års arbetslivserfarenhet av liknande uppdrag. Med liknande uppdrag avses arbete i projektform med arbetsuppgifter kopplade till administration, kvalitet och ekonomi. Du behöver ha ett års erfarenhet av att arbetat i projekt i en större projektorganisation. • Erfarenhet av eget förbättringsarbete och självständig utveckling av databasverktyg kopplade till ekonomiarbete, exempelvid Access, Oracle eller liknande databaser • Erfarenhet av att själv ha byggt rapporter i Agresso Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
Företag: Poolia Väst AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Projektadministratör till spännande uppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektadministratör till spännande uppdrag!

Projektadministratör till spännande uppdrag
Presentation Är du en driven person med erfarenhet av projekt och administration? Är du duktig på engelska och trivs I en koordinerande roll? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en Projektadministratör till vår kund inom fordonsindustrin placerad i Lundby. I uppdraget kommer du få möjligheten att vara delaktig i ett utrullningsprojekt. Uppdraget har start 12 mars fram till slutet av juli med möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifter Som projektadministratör kommer du vara delaktig i ett utrullningsprojekt där du kommer att koordinera, administrera och synkronisera de olika projekten i programmet. Du kommer i din roll stötta projektledare och avdelningschefen i administrativa uppgifter. • Stötta upp vid projektmöten • Utforma material och presentation • Uppföljning av åtgärder • Fördela information kring de olika projekten • Förbereda Teambuilding aktiviteter • Nyhetsbrev • Övriga kontorsuppgifter Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom projekt och administration. Du trivs att arbeta i en koordinerande roll med många kontaktytor. Då det är ett internationellt företag och koncernspråket är engelska så är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i både tal och skrift. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
Företag: Poolia Väst AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Projektadministratör till spännande uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektadministratör till spännande uppdrag

Projektadministratör till spännande uppdrag hos statlig mynd
Projektadministratör till spännande uppdrag hos statlig myndighet Söker du dig till administratörsyrken för att du trivs i självständigt arbete och med papperstrassel i kopiatorn? Inte vi heller. Hos oss ser vi alltid människan bakom affären och möjligheten bakom pappershögen. Här välkomnas du till en välkänt myndighet där du får arbeta nära två projektledare och vara deras administrativa stöd. Låter detta som en tjänst för dig? Då är du välkommen med din ansökan till oss redan idag! Uppdragsgivare: Randstad Ort: Linköping Omfattning: Heltid, start 1 December och med uppdragslängd fram tills slutet på april 2017. Arbetsbeskrivning: Här välkomnas du till en central adress där man sitter i ett öppet kontorslandskap tillsammans med dina 2 närmsta kollegor som är projektledare. Ni sitter i närheten till andra avdelningar och har ständig kontakt med såväl interna som externa kontakter. Exempel på dina arbetsuppgifter: • Administrativ stöttning till projektledare så som exempelvis mötesbokningar och minnesanteckningar. • Viss fakturaadministration. • Intern kommunikation och webbuppdateringar. Kvalifikationer: Här behöver du: • Avslutad gymnasieutbildning. • God datavana, systemvana samt vana i Officepaketen. • 2 års erfarenhet av administrativa uppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tror vi att du är driven. Kanske yttrar det sig i att du gillar att lära sig mer och har tydliga mål om vad som behövs göras och hur de skall bli gjort. Vi tror även att du trivs i roller där du får växla mellan olika typer av arbetsuppgifter. Visst känner du även till uttrycket ”laget före jaget”? Stämmer detta in på dig? Då kommer du bli en mycket uppskattad kollega hos oss. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Om Randstad: Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss. Sista ansökningsdag: 2017-11-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För information: Olivia Ljungbäck | olivia.ljungback@randstad.se [ mailto:olivia.ljungback@randstad.se ] |
Företag: Randstad AB
Ort: Linköping
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Projektadministratör till spännande uppdrag hos statlig mynd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektadministratör till spännande uppdrag hos statlig mynd


Sök lediga jobb PROJEKTADMINISTRATÖR TILL SPÄNNANDE UPPDRAG!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se