PROLYMPIA jobb - lediga jobb

PROLYMPIA jobb PROLYMPIA jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: PROLYMPIA. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: PROLYMPIA. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare 1-7/mellanstadielärare- Östersund

 2. Lärare, musik, i grundskolans år 1-9- Östersund

 3. Fritidspedagog- Jönköping

 4. Resurspedagog- Jönköping

 5. Elevassistent, 40%- Umeå

 6. Lärare Trä-och metallslöjd- Göteborg

 7. Specialpedagog/speciallärare Prolympia Göteborg- Göteborg

 8. Lärare i ma/no Prolympia i Norrköping- Norrköping

 9. En speciallärare- Sundsvall

 10. Lärare 4-9 Eng heltid/deltid- Sundsvall

 11. Rektor- Österåker

 12. Lärare, musik, i grundskolans år 1-9- Östersund

 13. Lärare i ma/no Prolympia i Norrköping- Norrköping

 14. Lärare i Ma/No, grundskolans senare år- Östersund

 15. Lärare i textilslöjd- Jönköping

 16. Lärare textilslöjd- Östersund

 17. Tidigarelärare Ma/NO- Jönköping

 18. Lärare i id/en Prolympia Västra Göteborg- Göteborg

 19. Pedagog- Sundsvall

 20. Lärarvikarie- Jönköping

 21. Lärare i ma/no Prolympia i Norrköping- Norrköping

 22. Lärare i Sv/So till årskurs 5- Östersund

 23. Prolympia Göteborg Lärare i engelska- Göteborg

 24. Lärare i textilslöjd- Jönköping

 25. So-lärare, historia och geografi- Göteborg

 26. Lärare i bild och SO- Jönköping

 27. Ma/NO- lärare- Gävle

 28. Lärare i Sv och En Prolympia i Jönköping- Jönköping

 29. Lärare i Ty/Sv/En Prolympia i Jönköping- Jönköping

 30. Lärare i Sv/SO Prolympia i Jönköping- Jönköping

 31. No lärare- Göteborg

 32. Lärare i träslöjd och matematik- Göteborg

 33. Lärare i matematik och NO åk 6-9- Umeå

 34. Lärare i slöjd åk 6-9- Umeå

 35. Lärare Ma/NO år 7-9 vid PROLYMPiA Sundsvall- Sundsvall

 36. Prolympia söker Speciallärare/Specialpedagog- Norrköping

 37. Lärare i musik och matematik- Göteborg

 38. Lärare i matematik gärna med IT kunskaper- Göteborg

 39. Specialpedagog/speciallärare- Göteborg

 40. Lärare i sv/so Prolympia i Norrköping- Norrköping


Mer beskrivning

Lärare 1-7/mellanstadielärare
Lärare till årskurs 5 Har du en sund livsstil och är intresserad av idrott, hälsa och friluftsliv? Är du drivkraftig och intresserad av att arbeta på en skola med god stämning och nytänkande? Ser du utmaningar som spännande och intressanta? Då är du välkommen att söka arbete hos oss. Prolympia är en fristående grundskola med inriktning på idrott, hälsa och friluftsliv. Vi strävar efter att arbeta problembaserat och ämnesintegrerat med stor delaktighet och inflytande från eleverna. Skolan ligger på Stadsdel Norr och har ca.450 elever från förskoleklass till och med år 9. Vi söker nu en lärare på 100 %, med Ma/No-kompetens till arbetslag 4 - 6, för start till höstterminen 2013. Tjänsten, med mentorskap för en av våra tre små femteklasser, är ett vikariat hela höstterminen med goda möjligheter till förlängning/ tillsvidareanställning. KVALIFIKATIONER Lärarexamen.
Företag: Prolympia Östersund
Ort: Östersund
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7/mellanstadielärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7/mellanstadielärare

Lärare, musik, i grundskolans år 1-9
Musiklärare, 100 %, till Prolympia Har du en sund livsstil och är intresserad av idrott? Är du drivkraftig och intresserad av att arbeta på en skola med bra arbetsmiljö, god stämning och nytänkande? Då är du välkommen att söka arbete hos oss. Prolympia är en fristående grundskola med inriktning på idrott, hälsa och friluftsliv. Vi arbetar efter en gemensam lektionspolicy och strävar efter att arbeta problembaserat och ämnesintegrerat med eleverna i centrum. Skolan ligger på Stadsdel Norr och har ca 450 elever från F - 9. Vi söker nu lärare i musik för årskurs 1 till och med 9. Tjänsten kombineras med mentorskap för en åk 6 och avses bli en tillsvidareanställning, efter 6 månaders provanställning, om du är behörig sökande. Som lärare på Prolympia ingår i dina arbetsuppgifter att vara mentor för klass och samarbeta de andra lärarna i arbetslag 4 - 6. Självklart tycker du själv om idrott och friluftsliv och har lätt för att skapa god kontakt med ungdomar och har ambitionen att lyckas med varje elev. KVALIFIKATIONER Lärarexamen.
Företag: Prolympia Östersund
Ort: Östersund
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, musik, i grundskolans år 1-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, musik, i grundskolans år 1-9

Fritidspedagog
Prolympia i Jönköping är en framgångsrik F-9 skola med cirka 530 elever. Vår profil är idrott och hälsa. Skolan är belägen på Rosenlund, ett par kilometer från Jönköping centrum. I Sverige finns åtta Prolympiaskolor med skolan i Virserum som sydligast och Umeå som nordligast. Våra honnörsord är trygghet, kunskap, hälsa och idrott. Vi arbetar ämnesintegrerat i långa arbetspass. Vi söker en pedagoger som skall arbeta på fritidshem samt som resurs till en elev under skoldagen. För tjänsten krävs lärarutbildning mot fritidshem. Tjänsten är en kombination mellan arbetet som pedagog på fritidshem på en avdelning med äldre barn, åk 3-6. Som resurs arbetar man med att stödja eleven i klassrummet, i liten grupp eller enskilt. Här behövs kunskaper och intresse för att arbeta med barn i behov av särskilt stöd.
Företag: PROLYMPIA F-9
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Jönköping, Fritidspedagog PROLYMPIA F-9
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Resurspedagog
Prolympia i Jönköping är en framgångsrik F-9 skola med cirka 530 elever. Vår profil är idrott och hälsa. Skolan är belägen på Rosenlund, ett par kilometer från Jönköping centrum. I Sverige finns åtta Prolympiaskolor med skolan i Virserum som sydligast och Umeå som nordligast. Våra honnörsord är trygghet, kunskap, hälsa och idrott. Vi arbetar ämnesintegrerat i långa arbetspass. Vi söker en pedagog som skall arbeta som resurs till en elev under skoldagen. Tjänsten som resurs innebär att man arbetar med att stödja eleven i klassrummet, i liten grupp eller enskilt. Här behövs kunskaper och intresse för att arbeta med barn i behov av särskilt stöd.
Företag: PROLYMPIA F-9
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Resurspedagog jobb, Resurspedagog Jönköping, Resurspedagog PROLYMPIA F-9
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurspedagog

Elevassistent, 40%
PROLYMPiA är en fristående skola med inriktning mot Idrott och Hälsa för skolåren 6-9. Skolan ligger i Umestans Företagspark i centrala Umeå. Då vår Elevhälsa behöver kompletteras med ytterligare en person söker vi nu en Elevassistent, 40% Om du är intresserad av att arbeta i en stimulerande miljö med kompetenta kollegor och härliga elever är detta en bra chans! Vi söker dig som är en positiv, engagerad och flexibel person med ett intresse av att samarbeta med Elevhälsan och arbetslaget för att stötta en elev i dennes skolgång. Du kommer att följa en elev med särskilda behov under större delen av skolveckan, och kommer att fungera som ett strukturellt stöd för eleven. Erfarenhet av arbete i skolvärlden är meriterande. Tjänsten gäller höstterminen 2013. Omfattningen är 40%, eller 16 timmar i veckan. Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Bitr. rektor Micael Bergström på 070-220 34 88 eller micael.bergstrom@prolympia.se Ansökan skickas senast 2013-08-01 via e-post till Micael Bergström eller till: PROLYMPiA Att. Micael Bergström Umestan Företagspark, Hus 1 903 47 Umeå Annonssäljare, som inte söker jobbet, ska inte kontakta oss.
Företag: Prolympia Umeå
Ort: Umeå
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent, 40% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent, 40%

Lärare Trä-och metallslöjd
PROLYMPiA startade sin första skola år 2002 och är en skola med goda kunskapsresultat och en tydlig profil: Kunskap, idrott, & hälsa. PROLYMPiA finns på fem orter i södra Sverige och på fyra platser i norra Sverige och planerar ett flertal nya etableringar baserat på ökad efterfrågan bland annat i Västra Göteborg. Våra honnörsord är Kunskap , Trygghet , Hälsa & Idrott. PROLYMPiA har vidare väletablerade skolor med gott renommé och befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas med målbilden att bli landets absolut främsta grundskola utifrån vår profil. Skolan samarbetar redan idag med ett stort antal elit- och breddidrottsföreningar, samt förbund inom ett stort antal idrotter. Till hösten öppnar vi porten till vår nya skola i Västra Göteborg, i gamla polishuset bredvid Gothia Arena med ca 220 elever. Till skolstart söker vi nu en engagerad lärare i Trä och Metallslöjd som vill vara med och starta upp Sveriges främsta skola med inriktning mot kunskap, idrott och hälsa. Tjänsten kombineras gärna med annat ämne, tex. matte eller svenska. Vi söker dig som har en lärarexamen och med ett brinnande intresse för idrott och hälsa. Du ska ha ett positivt elevfokuserat synsätt där eleven alltid är i centrum och förstärker det som gör att eleven lyckas. Mycket viktigt att du är en lagspelare som lätt kan samarbeta med dina kollegor i arbetslaget och på skolan. Välkommen med din ansökan! Arbetstid/Varaktighet 55-100 %, beroende på ämneskombinationer så kan tjänstegraden variera. Lön Individuell lönsättning tillämpas Kontaktperson Elizabeth Johansson, 0736-251383, elizabeth.johansson@prolympia.se, rektor Ansökan Sista ansökningsdag 130731, vi kommer att intervjua löpande Ange referensnummer: Lärare Västra Göteborg Vi tar emot ansökan via epost: elizabeth.johansson@prolympia.se Arbetsgivare PROLYMPIA Kaserngatan 12 55305 Jönköping Tel: 036-2911570 Mer information på www.prolympia.se Besöksadress Topasgatan 1A Västra Frölunda -------------------------------------------------------------------------------- Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: elizabeth.johansson@prolympia.se Arbetsgivare PROLYMPIA Kaserngatan 12 55305 Jönköping Tel: 036-2911570 Fax: 036-718201 Mer information på www.prolympia.se Besöksadress Topasgatan 1A Västra Frölunda --------------------------------------------------------------------------------
Företag: PROLYMPIA
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Trä-och metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Trä-och metallslöjd

Specialpedagog/speciallärare Prolympia Göteborg
PROLYMPiA startade sin första skola år 2002 och är en skola med goda kunskapsresultat och en tydlig profil: Kunskap, idrott, & hälsa. PROLYMPiA finns på fem orter i södra Sverige och på fyra platser i norra Sverige och planerar ett flertal nya etableringar baserat på ökad efterfrågan bland annat i Västra Göteborg. Våra honnörsord är Kunskap , Trygghet , Hälsa & Idrott. PROLYMPiA har vidare väletablerade skolor med gott renommé och befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas med målbilden att bli landets absolut främsta grundskola utifrån vår profil. Skolan samarbetar redan idag med ett stort antal elit- och breddidrottsföreningar, samt förbund inom ett stort antal idrotter. Till hösten öppnar vi porten till vår nya skola i Västra Göteborg, i gamla polishuset bredvid Gothia Arena med ca 200 elever. Till skolstart söker vi nu en engagerad specialpedagog som vill vara med och starta upp Sveriges främsta skola med inriktning mot kunskap, idrott och hälsa. Tjänsten kan kombineras med annat ämne. Vi söker dig som har en examen och med ett brinnande intresse för idrott och hälsa. Du ska ha ett positivt elevfokuserat synsätt där eleven alltid är i centrum och förstärker det som gör att eleven lyckas. Mycket viktigt att du är en lagspelare som lätt kan samarbeta med dina kollegor i arbetslaget och på skolan. Välkommen med din ansökan!
Företag: PROLYMPIA
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare Prolympia Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare Prolympia Göteborg

Lärare i ma/no Prolympia i Norrköping
Vi på PROLYMPiA i Norrköping söker en lärare i ma/no. Vi söker en kreativ och flexibel person, en pedagog med stort engagemang. Till hösten startar vi en stor satsning med i-1 iPads, missa inte möjlighet att vara en del i detta spännande arbete! Vi söker en behörig pedagog med erfarenhet av undervisning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % (finns möjlighet att arbeta 90 % om så önskas under kommande läsår). Undervisning i ma och no för år sju och åtta. Delat mentorskap i en år 7 ingår. PROLYMPiA är friskolan som fokuserar på idrott och hälsa för 425 elever i årskurs 6-9. Vi satsar offensivt på att förstärka vårt koncept kring våra fyra honnörsord IDROTT - HÄLSA - KUNSKAP - TRYGGHET. Vi finns i Drags fina lokaler i Norrköpings Industrilandskap ett stenkast både från centrum och Folkparkens stora grönområde. Denna anställning med start 2013-08-05 (det finns en viss möjlighet att diskutera startdatum med tanke på uppsägningstider) ger stora möjligheter att vara med och forma verksamheten. Vi är en skola i rörelse, full fart framåt, en framtidsskola. Ett stort intresse av idrott och hälsa är en extra merit. Du hittar oss på www.prolympia.se/norrkoping eller www.facebook.com/prolympia.norrkoping Har du frågor kan du kontakta vår rektor Lina Johansson eller biträdande rektor Sara. Under sommaren nås vi enklast på mail: lina.johansson@prolympia.se (tel. 011-474 48 02) sara.valgren@prolympia.se (tel. 011-474 48 03) Ansökningarna kommer behandlas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstidens gång. Välkommen med din ansökan
Företag: PROLYMPIA
Ort: Norrköping
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ma/no Prolympia i Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ma/no Prolympia i Norrköping

En speciallärare
Vi söker dig som är kreativ och handlingskraftig som vill och vågar utmana. Att du har ett stort hjärta för den enskilde eleven och dess utveckling är en självklarhet för oss. På Prolympia finns en unik möjlighet att vara med och utveckla en skola i rörelse med full fart framåt. För att kunna arbeta på vår skola ska du ha behörighet, vara idrottsintresserad, gilla förändringar och brinna för arbetet med barn och ungdomar! Du är behörig speciallärare/specialpedagog med erfarenhet av arbete inom området. Du ska kunna ge riktat stöd i både matematik, svenska och engelska till grupper av elever i en klassrumssituation samt även till enskilda elever vid behov. Du är van vid att leda/göra pedagogiska kartläggningar samt upprätta åtgärdsprogram.
Företag: Prolympia Sundsvall
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga En speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En speciallärare

Lärare 4-9 Eng heltid/deltid
Är du drivkraftig och intresserad av att arbeta på en skola med bra arbetsmiljö, god stämning och nytänkande? Då är du välkommen att söka arbete hos oss. Prolympia är en fristående grundskola med inriktning på idrott, hälsa och friluftsliv. Vi strävar efter att arbeta problembaserat och ämnesintegrerat med stor delaktighet och inflytande från eleverna. Skolan ligger på Haga F-6 och Stenstan (7-9) och har idag 270 elever fördelat på tretton klasser från år F-9 Vi söker nu en utbildad lärare i engelska som kommer att ha ett tätt samarbete med övrig personal på skolan och fungera som handledare för en klass. Du bör vara intresserad och ha erfarenheter av idrott, hälsa och friluftliv. Du kan komma att undervisa i ytterligare ämnen för utökning av tjänst, skriv och berätta vad du kan!
Företag: Prolympia Sundsvall
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9 Eng heltid/deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9 Eng heltid/deltid

Rektor
Vill du vara med och leda och utveckla en av Sveriges ledande idrottsskolor? PROLYMPiA startade år 2002 och är en skola med goda kunskapsresultat och en tydlig profil: Kunskap, idrott och hälsa. PROLYMPiA finns på fem orter i södra Sverige och på fyra platser i norra Sverige och planerar ett flertal nya etableringar baserat på ökad efterfrågan. Till hösten 2013 öppnar vi en ny skola i Göteborg. Våra honnörsord är Kunskap, Trygghet, Hälsa och Idrott. PROLYMPiA är vidare en väletablerat utbildningsorgan med gott renommé och befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas med målbilden att bli landets absolut främsta grundskola utifrån vår profil. Skolan samarbetar redan idag med ett stort antal elit- och breddidrottsföreningar, samt förbund inom ett stort antal idrotter. Som en del i vår framtida satsning söker vi nu en ny Rektor till PROLYMPiA i Åkersberga. PROLYMPiA har det senaste året utvecklat ett nytt idrottskoncept som av många ses som unikt inom svensk grundskola. Rektorstjänsten på skolan i Åkersberga innebär ansvar för ca 290 elever. Skolan har även fått tillstånd att starta årskurs 4 och 5 till hösten 2014. Tjänsten innebär både utmaningar och mycket intressanta utvecklingsmöjligheter. Som Rektor blir du ytterst ansvarig för verksamheten på enheten. I detta ingår bland annat pedagogiskt ansvar, elevhälsan och budgetansvar etc. Du leder och fördelar arbetet och driver systematiskt arbetet mot PROLYMPiAS vision. En viktig del i rektorsrollen är arbeta med att skapa dynamik och engagemang i personalgruppen som leder till ett vinnande team. Vi söker en person med pedagogisk bakgrund och erfarenhet. Du har mycket goda ledaregenskaper, operativa såväl som strategiska. Du har ledarerfarenhet inom skolan och har du dessutom haft ledande funktioner i andra branscher ser vi det som meriterande. Utöver detta har du grundläggande ekonomikunskaper och är förtrogen med Skolverkets nationella styrdokument. Rektorutbildning är inget krav då detta erbjuds av PROLYMPiA under anställningen. Som person är du kommunikativ och har förmågan att skapa entusiasm och engagemang hos andra. Du är kreativ och har en lösningsorienterad grundsyn. Du trivs med att påverka och har det som krävs för att fatta beslut. Du är analytisk, strukturerad och resultatinriktad. Sist men inte minst har du ett genuint idrottsintresse och du känner dig bekväm med PROLYMPiAS honnörsord Kunskap-Trygghet-Hälsa-Idrott.
Företag: PROLYMPIA
Ort: Österåker
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor jobb, Rektor Österåker, Rektor PROLYMPIA
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor

Lärare, musik, i grundskolans år 1-9
Musiklärare, 100 %, till Prolympia Har du en sund livsstil och är intresserad av idrott? Är du drivkraftig och intresserad av att arbeta på en skola med bra arbetsmiljö, god stämning och nytänkande? Då är du välkommen att söka arbete hos oss. Prolympia är en fristående grundskola med inriktning på idrott, hälsa och friluftsliv. Vi arbetar efter en gemensam lektionspolicy och strävar efter att arbeta problembaserat och ämnesintegrerat med eleverna i centrum. Skolan ligger på Stadsdel Norr och har ca 450 elever från F - 9. Vi söker nu lärare i musik för årskurs 1 till och med 9. Tjänsten kombineras med mentorskap för en åk 6 och avses bli en tillsvidareanställning, efter 6 månaders provanställning, om du är behörig sökande. Som lärare på Prolympia ingår i dina arbetsuppgifter att vara mentor för klass och samarbeta de andra lärarna i arbetslag 4 - 6. Självklart tycker du själv om idrott och friluftsliv och har lätt för att skapa god kontakt med ungdomar och har ambitionen att lyckas med varje elev. KVALIFIKATIONER Lärarexamen.
Företag: Prolympia Östersund
Ort: Östersund
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, musik, i grundskolans år 1-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, musik, i grundskolans år 1-9

Lärare i ma/no Prolympia i Norrköping
Vi på PROLYMPiA i Norrköping söker en lärare i ma/no. Vi söker en kreativ och flexibel person, en pedagog med stort engagemang. Till hösten startar vi en stor satsning med 1-1 iPads, missa inte möjlighet att vara en del i detta spännande arbete! Vi söker en behörig pedagog med erfarenhet av undervisning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % . Undervisning i ma och no för år sju och åtta. Delat mentorskap i en år 7 ingår. PROLYMPiA är friskolan som fokuserar på idrott och hälsa för 425 elever i årskurs 6-9. Vi satsar offensivt på att förstärka vårt koncept kring våra fyra honnörsord IDROTT - HÄLSA - KUNSKAP - TRYGGHET. Vi finns i Drags fina lokaler i Norrköpings Industrilandskap ett stenkast både från centrum och Folkparkens stora grönområde. Denna anställning med start snarast ger stora möjligheter att vara med och forma verksamheten. Vi är en skola i rörelse, full fart framåt, en framtidsskola. Ett stort intresse av idrott och hälsa är en extra merit. Du hittar oss på www.prolympia.se/norrkoping eller www.facebook.com/prolympia.norrkoping Har du frågor kan du kontakta vår rektor Lina Johansson (tel. 011-474 48 02) eller biträdande rektor Sara Valgren (tel. 011-474 48 03) Det finns en viss möjlighet att vara flexibel med tillträdesdatum, men det är önskvärt att tillträde sker snarast. Ansökningarna kommer behandlas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstidens gång. Välkommen med din ansökan
Företag: PROLYMPIA
Ort: Norrköping
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ma/no Prolympia i Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ma/no Prolympia i Norrköping

Lärare i Ma/No, grundskolans senare år
Lärare i Ma/No, 100 %, till Prolympia Har du en sund livsstil och är intresserad av idrott? Är du drivkraftig och intresserad av att arbeta på en skola med bra arbetsmiljö, god stämning och nytänkande? Då är du välkommen att söka arbete hos oss. Prolympia är en fristående grundskola med inriktning på idrott, hälsa och friluftsliv. Vi arbetar efter en gemensam lektionspolicy och strävar efter att arbeta problembaserat och ämnesintegrerat med eleverna i centrum. Skolan ligger på Stadsdel Norr och har ca 450 elever från F - 9. Vi söker nu en lärare i Ma/No för årskurs 6 till och med 9. Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat från 16 september till och med den 13 december som kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Som lärare på Prolympia ingår i dina arbetsuppgifter att vara handledare för klass och att hjälpa till med "onsdagsidrotten", där eleverna kan få träna sin specialidrott eller prova på andra idrotter. Självklart tycker du själv om idrott och friluftsliv och har lätt för att skapa god kontakt med ungdomar och har ambitionen att lyckas med varje elev. KVALIFIKATIONER Lärarexamen.
Företag: Prolympia Östersund
Ort: Östersund
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/No, grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/No, grundskolans senare år

Lärare i textilslöjd
Prolympia i Jönköping är en framgångsrik F-9 skola med cirka 530 elever. Vår profil är idrott och hälsa. Skolan är belägen på Rosenlund, ett par kilometer från Jönköping centrum. I Sverige finns åtta Prolympiaskolor med skolan i Virserum som sydligast och Umeå som nordligast. Våra honnörsord är trygghet, kunskap, hälsa och idrott. Vi arbetar ämnesintegrerat i långa arbetspass. Vi söker en utbildad textilslöjdlärare som kommer att arbeta i årskurserna 2-9.
Företag: PROLYMPIA F-9
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd

Lärare textilslöjd
Lärare textilslöjd Har du en sund livsstil och är intresserad av idrott, hälsa och friluftsliv? Är du drivkraftig och intresserad av att arbeta på en skola med god stämning och nytänkande? Ser du utmaningar som spännande och intressanta? Då är du välkommen att söka arbete hos oss. Prolympia är en fristående grundskola med inriktning på idrott, hälsa och friluftsliv. Vi strävar efter att arbeta problembaserat och ämnesintegrerat med stor delaktighet och inflytande från eleverna. Skolan ligger på Stadsdel Norr och har ca.450 elever från förskoleklass till och med år 9. Vi söker nu en vikarierande lärare i textilslöjd på 80 % för höstterminen 2013. I tjänsten ingår att vara mentor i åk.6. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tjänsten är ett barnledighetsvikariat, ev. med möjlighet till förlängning under vårterminen 2013. KVALIFIKATIONER Lärarexamen.
Företag: Prolympia Östersund
Ort: Östersund
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare textilslöjd

Tidigarelärare Ma/NO
Prolympia i Jönköping är en framgångsrik F-9 skola med cirka 510 elever. Vår profil är idrott och hälsa. Skolan är belägen på Rosenlund, ett par kilometer från Jönköping centrum. I Sverige finns åtta Prolympiaskolor med skolan i Virserum som sydligast och Umeå som nordligast. Våra honnörsord är kunskap, trygghet, idrott och hälsa. Vi arbetar ämnesintegrerat i långa arbetspass. Vi söker nu en Ma/NO-lärare som ska arbeta i årsråd 6. Tjänsten innebär undervisning i matematik och samtliga NO-ämnen i årskurs sex. Utifrån vårt ämnesintegrerade arbetssätt värdesätter vi samarbetsförmåga och förmågan att vara lyhörd gentemot sina kollegor. Med tanke på vår profil ser vi gärna att du har någon form av idrottslig bakgrund.
Företag: PROLYMPIA F-9
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Tidigarelärare Ma/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidigarelärare Ma/NO

Lärare i id/en Prolympia Västra Göteborg
PROLYMPiA startade sin första skola år 2002 och är en skola med goda kunskapsresultat och en tydlig profil: Kunskap, idrott, & hälsa. PROLYMPiA finns på fem orter i södra Sverige och på fyra platser i norra Sverige och planerar ett flertal nya etableringar baserat på ökad efterfrågan bland annat i Västra Göteborg. Våra honnörsord är Kunskap , Trygghet , Hälsa & Idrott. PROLYMPiA har vidare väletablerade skolor med gott renommé och befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas med målbilden att bli landets absolut främsta grundskola utifrån vår profil. Skolan samarbetar redan idag med ett stort antal elit- och breddidrottsföreningar, samt förbund inom ett stort antal idrotter. I höstas öppnade vi porten till vår nya skola i Västra Göteborg, i gamla polishuset bredvid Gothia Arena med ca 220 elever. En av våra lärare ska vara föräldraledig. Vi söker nu en engagerad lärare som vill vara med fortsätta arbetet i Sveriges främsta skola med inriktning mot kunskap, idrott och hälsa. Vi söker dig som har en examen och med ett brinnande intresse för idrott och hälsa. Du ska ha ett tydligt ledarskap och ett positivt elevfokuserat synsätt där eleven alltid är i centrum och förstärker det som gör att eleven lyckas. Mycket viktigt att du är en lagspelare som lätt kan samarbeta med dina kollegor i arbetslaget och på skolan. Det är en merit om du själv har en idrottsbakgrund. Välkommen med din ansökan!
Företag: PROLYMPIA
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i id/en Prolympia Västra Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i id/en Prolympia Västra Göteborg

Pedagog
Prolympia är grundskolan för dig som gillar idrott och hälsa. Här får du kunskaper för livet stärkta av idrottens positiva effekter på din personliga och fysiska utveckling. Nu söker vi pedagog som har kunskaper inom specialpegogiken! Vi söker dig som är utbildad pedagog och har erfarenhet av barn med särskilda behov.
Företag: Prolympia
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagog jobb, Pedagog Sundsvall, Pedagog Prolympia
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagog

Lärarvikarie
Prolympia i Jönköping är en framgångsrik F-9 skola med cirka 510 elever. Vår profil är idrott och hälsa. Skolan är belägen på Rosenlund, ett par kilometer från Jönköping centrum. I Sverige finns åtta Prolympiaskolor med skolan i Virserum som sydligast och Umeå som nordligast. Våra honnörsord är trygghet, kunskap, hälsa och idrott. Vi arbetar ämnesintegrerat i långa arbetspass. Vi söker nu dig som har lust och möjlighet att med kort varsel hoppa in som vikarie. Eftersom vi är en F-9 skola med tillhörande fritidshem har vi behov av olika kompetenser. Vi kommer löpande att kontakta dig som söker eftersom behovet finns redan nu. Välkommen att höra av dig med din intresseanmälan!
Företag: PROLYMPIA F-9
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikarie jobb, Lärarvikarie Jönköping, Lärarvikarie PROLYMPIA F-9
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikarie

Lärare i ma/no Prolympia i Norrköping
Vi på PROLYMPiA i Norrköping söker en lärare i ma/no. Vi söker en kreativ och flexibel person, en pedagog med stort engagemang. Till hösten startar vi en stor satsning med 1-1 iPads, missa inte möjlighet att vara en del i detta spännande arbete! Vi söker en behörig pedagog, introduktionsår är inget problem. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % . Undervisning i ma och no för år sju och åtta. Delat mentorskap i en år 7 ingår. PROLYMPiA är friskolan som fokuserar på idrott och hälsa för 425 elever i årskurs 6-9. Vi satsar offensivt på att förstärka vårt koncept kring våra fyra honnörsord IDROTT - HÄLSA - KUNSKAP - TRYGGHET. Vi finns i Drags fina lokaler i Norrköpings Industrilandskap ett stenkast både från centrum och Folkparkens stora grönområde. Denna anställning med start snarast ger stora möjligheter att vara med och forma verksamheten. Vi är en skola i rörelse, full fart framåt, en framtidsskola. Ett stort intresse av idrott och hälsa är en extra merit. Du hittar oss på www.prolympia.se/norrkoping eller www.facebook.com/prolympia.norrkoping Har du frågor kan du kontakta vår rektor Lina Johansson (tel. 011-474 48 02) eller biträdande rektor Sara Valgren (tel. 011-474 48 03) Det finns en viss möjlighet att vara flexibel med tillträdesdatum, men det är önskvärt att tillträde sker snarast. Ansökningarna kommer behandlas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstidens gång. Välkommen med din ansökan
Företag: PROLYMPIA
Ort: Norrköping
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ma/no Prolympia i Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ma/no Prolympia i Norrköping

Lärare i Sv/So till årskurs 5
Lärare i Sv/So, 100 %, till Prolympia Har du en sund livsstil och är intresserad av idrott? Är du drivkraftig och intresserad av att arbeta på en skola med bra arbetsmiljö, god stämning och nytänkande? Då är du välkommen att söka arbete hos oss. Prolympia är en fristående grundskola med inriktning på idrott, hälsa och friluftsliv. Vi arbetar efter en gemensam lektionspolicy och strävar efter att arbeta problembaserat och ämnesintegrerat med eleverna i centrum. Skolan ligger på Stadsdel Norr och har ca 450 elever från F - 9. En av våra lärare söker sig vidare till nya utmaningar och vi söker därför nu en lärare i Sv/So för årskurs 5. Tjänsten är ett vikariat som startar senast 4 november och pågår resten av höstterminen, med trolig förlängning. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag för rätt person. Som lärare på Prolympia ingår i dina arbetsuppgifter att vara handledare för klass. Självklart tycker du själv om idrott och friluftsliv och har lätt för att skapa god kontakt med ungdomar och har ambitionen att lyckas med varje elev. KVALIFIKATIONER Lärarexamen.
Företag: Prolympia Östersund
Ort: Östersund
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Sv/So till årskurs 5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Sv/So till årskurs 5

Prolympia Göteborg Lärare i engelska
PROLYMPiA startade sin första skola år 2002 och är en skola med goda kunskapsresultat och en tydlig profil: Kunskap, idrott, & hälsa. PROLYMPiA finns på fem orter i södra Sverige och på fyra platser i norra Sverige och planerar ett flertal nya etableringar baserat på ökad efterfrågan bland annat i Västra Göteborg. Våra honnörsord är Kunskap , Trygghet , Hälsa & Idrott. PROLYMPiA har vidare väletablerade skolor med gott renommé och befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas med målbilden att bli landets absolut främsta grundskola utifrån vår profil. Skolan samarbetar redan idag med ett stort antal elit- och breddidrottsföreningar, samt förbund inom ett stort antal idrotter. I höstas öppnade vi porten till vår nya skola i Västra Göteborg, i gamla polishuset bredvid Gothia Arena med ca 230 elever. En av våra lärare ska vara föräldraledig. Vi söker nu en engagerad lärare som vill vara med fortsätta arbetet i Sveriges främsta skola med inriktning mot kunskap, idrott och hälsa. Vi söker dig som har en examen och med ett brinnande intresse för engelska. Du ska ha ett tydligt ledarskap och ett positivt elevfokuserat synsätt där eleven alltid är i centrum och förstärker det som gör att eleven lyckas. Mycket viktigt att du är en lagspelare som lätt kan samarbeta med dina kollegor i arbetslaget och på skolan. Det är en merit om du själv har en idrottsbakgrund. Välkommen med din ansökan!
Företag: PROLYMPIA
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Prolympia Göteborg Lärare i engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Prolympia Göteborg Lärare i engelska

Lärare i textilslöjd
Prolympia i Jönköping är en framgångsrik F-9 skola med cirka 500 elever. Vår profil är idrott och hälsa. Skolan är belägen på Rosenlund, ett par kilometer från Jönköping centrum. I Sverige finns åtta Prolympiaskolor med skolan i Virserum som sydligast och Umeå som nordligast. Våra honnörsord är trygghet, kunskap, hälsa och idrott. Vi arbetar ämnesintegrerat i långa arbetspass. Vi söker nu en utbildad textilslöjdlärare som kommer att arbeta i årskurserna 2-9.
Företag: PROLYMPIA F-9
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd

So-lärare, historia och geografi
PROLYMPiA startade sin första skola år 2002 och är en skola med goda kunskapsresultat och en tydlig profil: Kunskap, idrott, & hälsa. PROLYMPiA finns på fem orter i södra Sverige och på fyra platser i norra Sverige och planerar ett flertal nya etableringar baserat på ökad efterfrågan bland annat i Västra Göteborg. Våra honnörsord är Kunskap , Trygghet , Hälsa & Idrott. PROLYMPiA har vidare väletablerade skolor med gott renommé och befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas med målbilden att bli landets absolut främsta grundskola utifrån vår profil. Skolan samarbetar redan idag med ett stort antal elit- och breddidrottsföreningar, samt förbund inom ett stort antal idrotter. I höstas öppnade vi porten till vår nya skola i Västra Göteborg, i gamla polishuset bredvid Gothia Arena med ca 230 elever. En av våra lärare ska sluta till jul. Vi söker nu en engagerad lärare som vill vara med fortsätta arbetet från och med vårterminen i Sveriges främsta skola med inriktning mot kunskap, idrott och hälsa. Vi söker dig som har en examen och med ett brinnande intresse för SO ämnena och särskilt historia och geografi. Du ska ha ett tydligt ledarskap och ett positivt elevfokuserat synsätt där eleven alltid är i centrum och förstärker det som gör att eleven lyckas. Mycket viktigt att du är en lagspelare som lätt kan samarbeta med dina kollegor i arbetslaget och på skolan. Det är en merit om du själv har en idrottsbakgrund. Välkommen med din ansökan!
Företag: PROLYMPIA
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga So-lärare, historia och geografi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: So-lärare, historia och geografi

Lärare i bild och SO
Prolympia i Jönköping är en framgångsrik F-9 skola med cirka 500 elever. Vår profil är idrott och hälsa. Skolan är belägen på Rosenlund, ett par kilometer från Jönköping centrum. I Sverige finns åtta Prolympiaskolor med skolan i Virserum som sydligast och Umeå som nordligast. Våra honnörsord är trygghet, kunskap, hälsa och idrott. Vi arbetar ämnesintegrerat i långa arbetspass. Vi söker en utbildad lärare med behörighet i bild och SO som kommer att arbeta i årskurserna 6-9. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till förlängning.
Företag: PROLYMPIA F-9
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i bild och SO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i bild och SO

Ma/NO- lärare
Prolympia är en fristående skola med inriktning idrott och hälsa. I Gävle finns ca 565 elever och 57 personal. Prolympia finns etablerad på 10 orter i Sverige. Prolympia är en skola som fokuserar på idrott och hälsa. Grunden i idrott är allsidighet, samarbetsförmåga och sunt hälsoperspektiv. Detta i sin tur förbättrar elevernas inlärning och förutsättningar att möta omvärldens krav och förväntningar. Genom att kombinera en bra individanpassad skolgång med optimala förutsättningar för ett aktivt idrottsutövande ger vi eleverna det bästa av två världar! Inför vårterminen 2014 söker vi nu en Ma/NO-lärare för tillsvidareanställning. Vi söker dig som är behörig lärare med lärarlegitimation och har erfarenhet av undervisning i grundskolans senare år.
Företag: Prolympia
Ort: Gävle
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ma/NO- lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ma/NO- lärare

Lärare i Sv och En Prolympia i Jönköping
PROLYMPiA startade sin första skola år 2002 och är en skola med goda kunskapsresultat och en tydlig profil: Kunskap, idrott, & hälsa. PROLYMPiA finns på fem orter i södra Sverige och på fyra platser i norra Sverige och planerar ett flertal nya etableringar baserat på ökad efterfrågan bland annat i Västra Göteborg. Våra honnörsord är Kunskap , Trygghet , Hälsa & Idrott. PROLYMPiA har vidare väletablerade skolor med gott renommé och befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas med målbilden att bli landets absolut främsta grundskola utifrån vår profil. Skolan samarbetar redan idag med ett stort antal elit- och breddidrottsföreningar, samt förbund inom ett stort antal idrotter. Prolympia Jönköping är en F-9 skola med drygt fem hundra elever. En av våra lärare ska gå ut i föräldraledighet. Vi söker nu en engagerad lärare som vill vara med fortsätta arbetet från och med vårterminen i Sveriges främsta skola med inriktning mot kunskap, idrott och hälsa. Vi söker dig som har en examen och med ett brinnande intresse för språk. Du ska ha ett tydligt ledarskap och ett positivt elevfokuserat synsätt där eleven alltid är i centrum och förstärker det som gör att eleven lyckas. Delat mentorskap ingår i tjänsten. Mycket viktigt att du är en lagspelare som lätt kan samarbeta med dina kollegor i arbetslaget och på skolan. Det är en merit om du själv har en idrottsbakgrund. Tjänsten är ett vikariat på 75-100% under vårterminen med möjlighet för förlängning. Vi har ett ömsesidigt avtal om provanställning första sex månaderna. Välkommen med din ansökan!
Företag: PROLYMPIA F-9
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Sv och En Prolympia i Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Sv och En Prolympia i Jönköping

Lärare i Ty/Sv/En Prolympia i Jönköping
PROLYMPiA startade sin första skola år 2002 och är en skola med goda kunskapsresultat och en tydlig profil: Kunskap, idrott, & hälsa. PROLYMPiA finns på fem orter i södra Sverige och på fyra platser i norra Sverige och planerar ett flertal nya etableringar baserat på ökad efterfrågan bland annat i Västra Göteborg. Våra honnörsord är Kunskap , Trygghet , Hälsa & Idrott. PROLYMPiA har vidare väletablerade skolor med gott renommé och befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas med målbilden att bli landets absolut främsta grundskola utifrån vår profil. Skolan samarbetar redan idag med ett stort antal elit- och breddidrottsföreningar, samt förbund inom ett stort antal idrotter. Prolympia Jönköping är en F-9 skola med drygt fem hundra elever. En av våra lärare slutar. Vi söker nu en engagerad lärare som vill vara med fortsätta arbetet från och med vårterminen i Sveriges främsta skola med inriktning mot kunskap, idrott och hälsa. Vi söker dig som har en examen och med ett brinnande intresse för språk. Du ska ha ett tydligt ledarskap och ett positivt elevfokuserat synsätt där eleven alltid är i centrum och förstärker det som gör att eleven lyckas. Delat mentorskap ingår i tjänsten. Mycket viktigt att du är en lagspelare som lätt kan samarbeta med dina kollegor i arbetslaget och på skolan. Det är en merit om du själv har en idrottsbakgrund. Tjänsten är tillsvidare 50-100% beroende på behörighet. Vi har ett ömsesidigt avtal om provanställning de första sex månaderna. Välkommen med din ansökan!
Företag: PROLYMPIA F-9
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ty/Sv/En Prolympia i Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ty/Sv/En Prolympia i Jönköping

Lärare i Sv/SO Prolympia i Jönköping
PROLYMPiA startade sin första skola år 2002 och är en skola med goda kunskapsresultat och en tydlig profil: Kunskap, idrott, & hälsa. PROLYMPiA finns på fem orter i södra Sverige och på fyra platser i norra Sverige och planerar ett flertal nya etableringar baserat på ökad efterfrågan bland annat i Västra Göteborg. Våra honnörsord är Kunskap , Trygghet , Hälsa & Idrott. PROLYMPiA har vidare väletablerade skolor med gott renommé och befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas med målbilden att bli landets absolut främsta grundskola utifrån vår profil. Skolan samarbetar redan idag med ett stort antal elit- och breddidrottsföreningar, samt förbund inom ett stort antal idrotter. Prolympia Jönköping är en F-9 skola med drygt fem hundra elever. Vi söker nu en engagerad lärare som vill vara med fortsätta arbetet från och med vårterminen i Sveriges främsta skola med inriktning mot kunskap, idrott och hälsa. Vi söker dig som har en examen mot de yngre barnen i svenska och SO och med ett brinnande intresse för hälsa och idrott. Du ska ha ett tydligt ledarskap och ett positivt elevfokuserat synsätt där eleven alltid är i centrum och förstärker det som gör att eleven lyckas. Mentorskap ingår i tjänsten. Mycket viktigt att du är en lagspelare som lätt kan samarbeta med dina kollegor i arbetslaget och på skolan. Det är en merit om du själv har en idrottsbakgrund. Tjänsten är ett vikariat på heltid med möjlighet för förlängning. Vi har ett ömsesidigt avtal om provanställning de första sex månaderna. Välkommen med din ansökan!
Företag: PROLYMPIA F-9
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Sv/SO Prolympia i Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Sv/SO Prolympia i Jönköping

No lärare
PROLYMPiA startade sin första skola år 2002 och är en skola med goda kunskapsresultat och en tydlig profil: Kunskap, idrott, & hälsa. PROLYMPiA finns på fem orter i södra Sverige och på fyra platser i norra Sverige och planerar ett flertal nya etableringar baserat på ökad efterfrågan bland annat i Västra Göteborg. Våra honnörsord är Kunskap , Trygghet , Hälsa & Idrott. PROLYMPiA har vidare väletablerade skolor med gott renommé och befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas med målbilden att bli landets absolut främsta grundskola utifrån vår profil. Skolan samarbetar redan idag med ett stort antal elit- och breddidrottsföreningar, samt förbund inom ett stort antal idrotter. I höstas öppnade vi porten till vår nya skola i Västra Göteborg, i gamla polishuset bredvid Gothia Arena med ca 220 elever. Vi söker nu en engagerad lärare som vill vara med fortsätta arbetet i Sveriges främsta skola med inriktning mot kunskap, idrott och hälsa. Vi söker dig som har en examen och med ett brinnande intresse för No. Du skall undervisa i teknik, kemi, fysik och biologi. Vi söker ett tydligt ledarskap och ett positivt elevfokuserat synsätt där eleven alltid är i centrum och förstärker det som gör att eleven lyckas. Mycket viktigt att du är en lagspelare som lätt kan samarbeta med dina kollegor i arbetslaget och på skolan. Vi planerar och bedömer undervisning ihop med kollegor och ämnesövergripande projekt ingår i vårt koncept. Det är en merit om du själv har en idrottsbakgrund. Välkommen med din ansökan!
Företag: PROLYMPIA
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga No lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: No lärare

Lärare i träslöjd och matematik
PROLYMPiA startade sin första skola år 2002 och är en skola med goda kunskapsresultat och en tydlig profil: Kunskap, idrott, & hälsa. PROLYMPiA finns på fem orter i södra Sverige och på fyra platser i norra Sverige och planerar ett flertal nya etableringar baserat på ökad efterfrågan bland annat i Västra Göteborg. Våra honnörsord är Kunskap , Trygghet , Hälsa & Idrott. PROLYMPiA har vidare väletablerade skolor med gott renommé och befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas med målbilden att bli landets absolut främsta grundskola utifrån vår profil. Skolan samarbetar redan idag med ett stort antal elit- och breddidrottsföreningar, samt förbund inom ett stort antal idrotter. I höstas öppnade vi porten till vår nya skola i Västra Göteborg, i gamla polishuset bredvid Gothia Arena med ca 230 elev. Vi söker nu en engagerad lärare som vill vara med fortsätta arbetet i Sveriges främsta skola med inriktning mot kunskap, idrott och hälsa. Vi söker dig som har en examen och med ett brinnande intresse för tröslöjd och gärna matematik. Du ska ha ett tydligt ledarskap och ett positivt elevfokuserat synsätt där eleven alltid är i centrum och förstärker det som gör att eleven lyckas. Mycket viktigt att du är en lagspelare som lätt kan samarbeta med dina kollegor i arbetslaget och på skolan. Det är en merit om du själv har en idrottsbakgrund. Välkommen med din ansökan!
Företag: PROLYMPIA
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i träslöjd och matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i träslöjd och matematik

Lärare i matematik och NO åk 6-9
Prolympia är en fristående skola med inriktning på idrott och hälsa för skolåren 6-9. Skolan ligger i Umestans Företagspark i centrala Umeå. Då en av våra lärare kommer att vara föräldraledig under vårterminen 2014 söker vi: Lärare i matematik och NO åk 6-9 Om du är intresserad av att arbeta i en stimulerande miljö med kompetenta kollegor och härliga elever är detta en bra chans! Vi söker dig som är en positiv, engagerad och flexibel lärare med höga förväntningar på både elevers kunskaper och uppförande. Du är behörig/legitimerad lärare och har god kunskap om skolans uppdrag. Tjänsten är ett vikariat vårterminen 2014 under perioden 20130107-20130613 Omfattningen kan variera mellan 75-100% beroende på eventuella interna tillsättningar och din behörighet. Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta rektor Håkan Rodling på 070-550 45 43 eller hakan.rodling@prolympia.se Ansökan skickas senast 2012-12-13 via e-post till Håkan Rodling eller till: PROLYMPiA Att. Håkan Rodling Umestan Företagspark, Hus 1 90347 Umeå
Företag: Prolympia Umeå
Ort: Umeå
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och NO åk 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och NO åk 6-9

Lärare i slöjd åk 6-9
Prolympia är en fristående skola med inriktning på idrott och hälsa för skolåren 6-9. Skolan ligger i Umestans Företagspark i centrala Umeå. Inför vårterminen 2014 söker vi Lärare i slöjd åk 6-9 Om du är intresserad av att arbeta i en stimulerande miljö med kompetenta kollegor och härliga elever är detta en bra chans! Vi söker dig som är en positiv, engagerad och flexibel lärare med höga förväntningar på både elevers kunskaper och uppförande. Du är behörig/legitimerad lärare och har god kunskap om skolans uppdrag. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning från och med 20140107. Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta rektor Håkan Rodling på 070-550 45 43 eller hakan.rodling@prolympia.se Ansökan skickas senast 2012-12-13 via e-post till Håkan Rodling eller till: PROLYMPiA Att. Håkan Rodling Umestan Företagspark, Hus 1 90347 Umeå
Företag: Prolympia Umeå
Ort: Umeå
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i slöjd åk 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i slöjd åk 6-9

Lärare Ma/NO år 7-9 vid PROLYMPiA Sundsvall
PROLYMPiA 7-9 söker en behörig pedagog med ambitionen att skapa en av Sveriges bästa grundskolor. Du är en behörig lärare med en stor förmåga att möta enskilda individer var de befinner sig och att coacha/handleda både individ som grupp mot läroplanens mål. Som ledare, organisatör och pedagog förstår du vikten av att göra din undervisning intressant, stimulerande och utmanande för eleverna. Du är en skicklig kommunikatör och yrkesperson som har ett stort engagemang för tonåringars utveckling. Du har starka ämneskunskaper. Du arbetar kreativt och utvecklande både självständigt som tillsammans med andra. Du trivs i en organisation som är under ständig utveckling. Ditt arbete kommer i huvudsak att bestå av att arbeta tillsammans med kollegor med dina basämnen, projekt, teman och elever som är i behov av särskilt stöd. Som mentor för en grupp elever förväntas ditt förhållningssätt vara coachande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen mot grundskolans senare del med kombinationen Ma/No Vi lägger stor vikt vid personlig mognad och lämplighet; - Stabil ledare med auktoritet, organisationsförmåga och ett coachande förhållningssätt - Mål - och resultatorienterad. - Utvecklad holistisk förmåga och systemtänkande - Proaktiv och nytänkande - Utvecklad förmåga att upprätta goda relationer med brukare och kollegor - Utvecklad förmåga att kommunicera, entusiasmera, motivera och att skapa arbetsglädje - Söker ständig utveckling/förbättring samt sätter kvalitetsstämpel på det du gör - Är stresstålig, antar utmaningar och ser möjligheter - Realistiska och höga målsättningar - Upprätthåller höga och positiva förväntningar på dig själv och din omgivning - Positiv med förmåga att sprida god stämning - Baskunskaper inom IT området SKOLVERKSAMHETEN PROLYMPiA skola med mycket positiva framtidsutsikter. Skolverksamheten har en hög ambition att skapa förutsättningar för att alla elever ska känna sig sedda, trygga och få verktyg för ett livslångt lärande. Vår organisation skall erbjuda ett utvecklande arbete i en professionell och kreativ miljö där det pedagogiska utvecklingsarbetet har absolut högsta prioritet. Skolan ska inom fyra år upplevas och anses som en av de bästa grundskolorna Sverige. Verksamheten kommer under nämnd period att utveckla arbetssätt och metoder där vi gärna ser möten mellan estetiska och teoretiska ämnen i elevens vardag. Verksamheten kommer också att arbeta med tematiskta projektarbeten där alla ämnen samverkar, och i indirekt/direkt kontakt med lokalt näringsliv och samhället i stort. Verksamheten ska kännetecknas av en gemensam och tydligt uttalad värdegrund, arbetsro, tydligt ledarskap, tydlig och rak kommunikation, utveckling och företagsamhet. En skolverksamhet där professionella ledare/pedagoger coachar sina adepters med finess och precision mot gemensamt satta mål. Målsättningen är att skolan årligen skall leverera 100 % gymnasiebehöriga elever.
Företag: Prolympia Sundsvall
Ort: Sundsvall
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/NO år 7-9 vid PROLYMPiA Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/NO år 7-9 vid PROLYMPiA Sundsvall

Prolympia söker Speciallärare/Specialpedagog
Prolympia är en skola som vill kombinera elevers idrottsintresse med en god utbildning. Våra ledord är trygghet, kunskap, idrott och hälsa. Vår skola i Norrköping har idag ca 420 elever i år 6-9. Anställningsform: Tillsvidare, 100% semestertjänst. Arbetsuppgifter: Ditt uppdrag innebär ett övergripande ansvar att undanröja hinder för och orsaker till svårigheter i lärandemiljön. Du kommer arbeta med handledning, rådgivning och uppföljning/utvärdering samt genomföra pedagogiska utredningar och analysera individers svårigheter på organisations-, grupp- och individnivå. Kvalifikationer: Du är utbildad och behörig specialpedagog och/eller speciallärare. Du är strukturerad, engagerad och har en vilja och drivkraft att utveckla verksamheten och synen och arbetssätten för elever i behov av stöd . Du har en positiv människosyn och är flexibel och mån om att hitta lösningar som gynnar eleven. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet och ser gärna att du själv kan vara drivande och föredragande i ärenden inom skolan. Tillträde: Efter överenskommelse, men att föredra är ett tillträde i januari 2014 Vi kommer behandla ansökningarna fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstidens gång. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsfirmor eller dylikt.
Företag: PROLYMPIA
Ort: Norrköping
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Prolympia söker Speciallärare/Specialpedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Prolympia söker Speciallärare/Specialpedagog

Lärare i musik och matematik
PROLYMPiA startade sin första skola år 2002 och är en skola med goda kunskapsresultat och en tydlig profil: Kunskap, idrott, & hälsa. PROLYMPiA finns på fem orter i södra Sverige och på fyra platser i norra Sverige och planerar ett flertal nya etableringar baserat på ökad efterfrågan bland annat i Västra Göteborg. Våra honnörsord är Kunskap , Trygghet , Hälsa & Idrott. PROLYMPiA har vidare väletablerade skolor med gott renommé och befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas med målbilden att bli landets absolut främsta grundskola utifrån vår profil. Skolan samarbetar redan idag med ett stort antal elit- och breddidrottsföreningar, samt förbund inom ett stort antal idrotter. I höstas öppnade vi porten till vår nya skola i Västra Göteborg, i gamla polishuset bredvid Gothia Arena med ca 230 elev. Vi söker nu en engagerad lärare som vill vara med fortsätta arbetet i Sveriges främsta skola med inriktning mot kunskap, idrott och hälsa. Vi söker dig som har en examen och med ett brinnande intresse för musik och matematik. Du ska ha ett tydligt ledarskap och ett positivt elevfokuserat synsätt där eleven alltid är i centrum och förstärker det som gör att eleven lyckas. Mycket viktigt att du är en lagspelare som lätt kan samarbeta med dina kollegor i arbetslaget och på skolan. Det är en merit om du själv har en idrottsbakgrund. Välkommen med din ansökan!
Företag: PROLYMPIA
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i musik och matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i musik och matematik

Lärare i matematik gärna med IT kunskaper
PROLYMPiA startade sin första skola år 2002 och är en skola med goda kunskapsresultat och en tydlig profil: Kunskap, idrott, & hälsa. PROLYMPiA finns på fem orter i södra Sverige och på fyra platser i norra Sverige och planerar ett flertal nya etableringar baserat på ökad efterfrågan bland annat i Västra Göteborg. Våra honnörsord är Kunskap , Trygghet , Hälsa & Idrott. PROLYMPiA har vidare väletablerade skolor med gott renommé och befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas med målbilden att bli landets absolut främsta grundskola utifrån vår profil. Skolan samarbetar redan idag med ett stort antal elit- och breddidrottsföreningar, samt förbund inom ett stort antal idrotter. I höstas öppnade vi porten till vår nya skola i Västra Göteborg, i gamla polishuset bredvid Gothia Arena med ca 230 elev. Vi söker nu en engagerad lärare som vill vara med fortsätta arbetet i Sveriges främsta skola med inriktning mot kunskap, idrott och hälsa. Vi söker dig som har en examen och med ett brinnande intresse för matematik. Du ska ha ett tydligt ledarskap och ett positivt elevfokuserat synsätt där eleven alltid är i centrum och förstärker det som gör att eleven lyckas. Har du också IT-kunskaper finns möjligheten till del i tjänst som IT pedagog. Mycket viktigt att du är en lagspelare som lätt kan samarbeta med dina kollegor i arbetslaget och på skolan. Det är en merit om du själv har en idrottsbakgrund. Välkommen med din ansökan!
Företag: PROLYMPIA
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik gärna med IT kunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik gärna med IT kunskaper

Specialpedagog/speciallärare
PROLYMPiA startade sin första skola år 2002 och är en skola med goda kunskapsresultat och en tydlig profil: Kunskap, idrott, & hälsa. PROLYMPiA finns på fem orter i södra Sverige och på fyra platser i norra Sverige och planerar ett flertal nya etableringar baserat på ökad efterfrågan bland annat i Västra Göteborg. Våra honnörsord är Kunskap , Trygghet , Hälsa & Idrott. PROLYMPiA har vidare väletablerade skolor med gott renommé och befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas med målbilden att bli landets absolut främsta grundskola utifrån vår profil. Skolan samarbetar redan idag med ett stort antal elit- och breddidrottsföreningar, samt förbund inom ett stort antal idrotter. I höstas öppnade vi porten till vår nya skola i Västra Göteborg, i gamla polishuset bredvid Gothia Arena med ca 230 elev. Vi söker nu en engagerad lärare som vill vara med fortsätta arbetet i Sveriges främsta skola med inriktning mot kunskap, idrott och hälsa. Vi söker dig som har en specialpedagog examen eller liknande med ett brinnande intresse för ungdomar. Du ska ha ett tydligt ledarskap och ett positivt elevfokuserat synsätt där eleven alltid är i centrum och förstärker det som gör att eleven lyckas. Mycket viktigt att du är en lagspelare som lätt kan samarbeta med dina kollegor i arbetslaget och på skolan. Det är en merit om du själv har en idrottsbakgrund. Välkommen med din ansökan!
Företag: PROLYMPIA
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare jobb, Specialpedagog/speciallärare Göteborg, Specialpedagog/speciallärare PROLYMPIA
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare

Lärare i sv/so Prolympia i Norrköping
Vi på PROLYMPiA i Norrköping söker en lärare i sv/so. Vi söker en kreativ och flexibel person, en pedagog med stort engagemang. I höstas startade vi en stor satsning med 1-1 iPads, missa inte möjlighet att vara en del i detta spännande arbete! Vi söker en behörig pedagog, introduktionsår är inget problem. Tjänsten är en vikariatanställning på 100 % i 3 månader med möjlighet till förlängning. Undervisning i sv och so för år 6, 8 och 9. Mentorskap i en år 8 ingår. PROLYMPiA är friskolan som fokuserar på idrott och hälsa för 425 elever i årskurs 6-9. Vi satsar offensivt på att förstärka vårt koncept kring våra fyra honnörsord IDROTT - HÄLSA - KUNSKAP - TRYGGHET. Vi finns i Drags fina lokaler i Norrköpings Industrilandskap ett stenkast både från centrum och Folkparkens stora grönområde. Denna anställning med start 8/1 ger stora möjligheter att vara med och forma verksamheten. Vi är en skola i rörelse, full fart framåt, en framtidsskola. Ett stort intresse av idrott och hälsa är en extra merit. Du hittar oss på www.prolympia.se/norrkoping eller www.facebook.com/prolympia.norrkoping Har du frågor kan du kontakta vår rektor Lina Johansson (tel. 011-474 48 02) eller biträdande rektor Sara Valgren (tel. 011-474 48 03) Ansökningarna kommer behandlas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstidens gång. Välkommen med din ansökan
Företag: PROLYMPIA
Ort: Norrköping
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i sv/so Prolympia i Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i sv/so Prolympia i Norrköping


Sök lediga jobb PROLYMPIA

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se