PROTESTEKNIKER jobb - lediga jobb

PROTESTEKNIKER jobb PROTESTEKNIKER jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: PROTESTEKNIKER. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: PROTESTEKNIKER. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Protestekniker- Solna

 2. Protestekniker sökes till heltidstjänst- Malmö

 3. Tandtekniker/Protestekniker- Örebro

 4. Protestekniker- Malmö

 5. TANDTEKNIKER/PROTESTEKNIKER- Botkyrka

 6. Tandtekniker/protestekniker- Botkyrka

 7. Protestekniker- Södertälje

 8. TANDTEKNIKER/PROTESTEKNIKER SÖKES TILL FÖRETAG I TUMBA- Botkyrka

 9. Teknodont söker en protestekniker- Malmö

 10. TANDTEKNIKER/PROTESTEKNIKER SÖKES TILL FÖRETAG I TUMBA- Botkyrka

 11. PROTESTEKNIKER- Boxholm

 12. Tandtekniker/Protestekniker, Tumba- Botkyrka

 13. PROTESTEKNIKER- Boxholm


Mer beskrivning

Protestekniker
Vi är ett dentallaboratorium med sju anställda. Nu söker vi en protestekniker till vår verksamhet, som även kan göra skeletterade, partiella proteser. Du är en estetiskt medveten person med längre erfarenhet av yrket. Körkort är ett plus. Ansökan sker skriftligen.
Företag: DT Dental
Ort: Solna
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Protestekniker jobb, Protestekniker Solna, Protestekniker DT Dental
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Protestekniker

Protestekniker sökes till heltidstjänst
I 17 år har vi skött om Malmöbornas tänder på vår mottagning. Det gör att vi har en stor trogen patientgrupp i alla åldrar. Idag är vi 19 medarbetare på kliniken fördelade på erfarna tandvårdsteam. Teamen är specialiserade på allmän tandvård, implantat och estetisk tandvård. Vi erbjuder även akut tandvård. Vi använder den senaste teknologin och är en av de få tandläkarkliniker som har egna tandtekniker i samma hus. Detta resulterar att vi kan ge en bättre kvalité och fullfölja arbeten och reparationer på kort tid. Vi söker nu omgående en erfaren protestekniker till vårt labb. Du kommer jobba i ett team med våra andra tekniker men det förekommer även självständigt arbete. Om detta låter som ett jobb för dig, tveka inte att skicka en ansökan till vår mail. Vi är i behov av att tillsätta tjänsten snarast möjligt så dröj inte med att ansöka.
Företag: IMPLANT & ESTHETIC CENTER IN MALMO AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Protestekniker sökes till heltidstjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Protestekniker sökes till heltidstjänst

Tandtekniker/Protestekniker
Verksamhetsbeskrivning JM Dental Lab AB är ett företag med 7 anställda. Vi sitter i ljusa lokaler centralt i Örebro. Labbet ligger alldeles bredvid resecentrum, det tar endast 2 min till tåg och buss. Vi arbetar med tandburen och avtagbar protetik, implantat och bettfysiologi. Vi arbetar också med CAD/CAM. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med avtagbar protetik, bettskenor o.dyl. och implantat. I jobbet ingår även att arbeta med alla på laboratoriet förekommande gemensamma arbetsuppgifter. Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som är utbildad tandtekniker. Du skall också vara engagerad, positiv och i mesta möjliga mån självgående och ha fokus på kvalité och service. Då arbetet innebär nära relationer med kunder är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Eftersom vi är en liten grupp som arbetar tillsammans vill vi att du har god samarbetsförmåga och är prestigelös
Företag: JM Denatallab AB
Ort: Örebro
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Tandtekniker/Protestekniker jobb, Tandtekniker/Protestekniker Örebro, Tandtekniker/Protestekniker JM Denatallab AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandtekniker/Protestekniker

Protestekniker
Vi på Svedala dental söker en erfaren protestekniker. Det är meriterande om du har erfarenhet av implantat.
Företag: Svedala Dentalteknik AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Protestekniker jobb, Protestekniker Malmö, Protestekniker Svedala Dentalteknik AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Protestekniker

TANDTEKNIKER/PROTESTEKNIKER
Vi är ett relativt nystartat företag men med tidigare erfarenhet inom branschen. Befintlig kundkrets finns men vi vill även utöka kundkretsen. Vi söker nu tandtekniker/protestekniker. Du kommer att arbeta med metall, protes, skelett och bettskena och du som söker är en erfaren tekniker som kan lite av allt.
Företag: Maestro Dent AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga TANDTEKNIKER/PROTESTEKNIKER jobb, TANDTEKNIKER/PROTESTEKNIKER Botkyrka, TANDTEKNIKER/PROTESTEKNIKER Maestro Dent AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TANDTEKNIKER/PROTESTEKNIKER

Tandtekniker/protestekniker
Vi söker en utbildad och erfaren tandtekniker med inriktning på avtagbar protetik. Du kommer att jobba med ett trevligt och sammansvetsat team av tandtekniker och vara en del av produktionen. Viktigt är att du gillar ordning och är organisatorisk.
Företag: Tumba Tandtekniska
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Tandtekniker/protestekniker jobb, Tandtekniker/protestekniker Botkyrka, Tandtekniker/protestekniker Tumba Tandtekniska
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandtekniker/protestekniker

Protestekniker
Du gör både hel och delproteser,tanduppsättningar ta ansvar för utförda arbeten och kunna samarbeta i team m.m. Du bör ha en tandteknisk utbildning samt erfarenhet ut av tillverkning av del och hel proteser vaxning m.m. Fullservad tandteknisk laboratorium med tillhörande tandläkarkliniker.
Företag: KAPLANS DENTAL AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Protestekniker jobb, Protestekniker Södertälje, Protestekniker KAPLANS DENTAL AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Protestekniker

TANDTEKNIKER/PROTESTEKNIKER SÖKES TILL FÖRETAG I TUMBA
Verksamhetsbeskrivning Företaget arbetar med tillverkning av tandproteser Arbetsuppgifter Vi söker en utbildad eller erfaren person som har tandteknisk utbildning. Du kommer att jobba med ett team av tandtekniker och supporta vår avdelning för avtagbar protetik. Kan du slipa metaller så är det ett plus. Viktigt är att du gillar ordning och är organisatorisk. Utbildning/Erfarenhet Du ska vara utbildad tandtekniker med kunskaper i svenska språket
Företag: Tumba Dental AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga TANDTEKNIKER/PROTESTEKNIKER SÖKES TILL FÖRETAG I TUMBA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TANDTEKNIKER/PROTESTEKNIKER SÖKES TILL FÖRETAG I TUMBA

Teknodont söker en protestekniker
Arbetsuppgifterna består av tillverkning av hel- och partialproteser samt där tillhörande arbetsuppgifter. Teknodont i Malmö söker nu en rutinerad protestekniker. Vi ser att du är självgående och har stor erfarenhet av tandtekniskt protesarbete. Teknodont en ledande leverantör av modern tandteknik och Sveriges tredje mest anlitade dentallabb med över femtio tandtekniker. Vi är ett fullservicelabb och erbjuder dig 100% svensktillverkad tandteknik utan några mellanhänder. Vi finns i Malmö och Helsingborg.
Företag: TEKNODONT AKTIEBOLAG
Ort: Malmö
Publicerad : 04-18
Sök fler jobb liknande: lediga Teknodont söker en protestekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknodont söker en protestekniker

TANDTEKNIKER/PROTESTEKNIKER SÖKES TILL FÖRETAG I TUMBA
Verksamhetsbeskrivning Företaget arbetar med tillverkning av tandproteser. Arbetsuppgifter Porslinstekniker. Utbildning/Erfarenhet Du ska vara utbildad tandtekniker med kunskaper i svenska språket.
Företag: Tumba Dental AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-17
Sök fler jobb liknande: lediga TANDTEKNIKER/PROTESTEKNIKER SÖKES TILL FÖRETAG I TUMBA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TANDTEKNIKER/PROTESTEKNIKER SÖKES TILL FÖRETAG I TUMBA

PROTESTEKNIKER
Boxholm Dental söker en protestekniker. Dina arbetsuppgifter kommer att vara allt inom avtagbar protetik. Kunskaper inom implantat är meriterande. Vi ser gärna att du är en erfaren tandtekniker. Du är van att arbeta självständigt och trivs i rollen att ingå i ett team. Är du framåt och inte rädd för att utvecklas är Boxholm Dental rätt arbetsplats för dig. Boxholm Dental är ett tandtekniskt fullservicelaboratorium i absoluta framkant. Företaget har idag 35 stycken anställda och en omsättning på cirka 30 miljoner. Vi arbetar med de senaste teknikerna och har de senaste åren genomgått en omfattande digital utveckling.
Företag: BOXHOLM DENTAL AKTIEBOLAG
Ort: Boxholm
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga PROTESTEKNIKER jobb, PROTESTEKNIKER Boxholm, PROTESTEKNIKER BOXHOLM DENTAL AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PROTESTEKNIKER

Tandtekniker/Protestekniker, Tumba
Beskrivning av tjänsten: Vi söker en utbildad och erfaren person som har tandteknisk utbildning. Du kommer att jobba med ett team av tandtekniker och supporta vår avdelning för avtagbar protetik. Kan du slipa metaller så är det ett plus. Viktigt är att du gillar ordning och är organisatorisk.
Företag: Tumba Dental AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Tandtekniker/Protestekniker, Tumba jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandtekniker/Protestekniker, Tumba

PROTESTEKNIKER
Boxholm Dental söker en protestekniker. Dina arbetsuppgifter kommer att vara allt inom avtagbar protetik. Kunskaper inom implantat är meriterande. Vi ser gärna att du är en erfaren tandtekniker, men inget krav. Du är van att arbeta självständigt och trivs i rollen att ingå i ett team. Är du framåt och inte rädd för att utvecklas är Boxholm Dental rätt arbetsplats för dig. Boxholm Dental är ett tandtekniskt fullservicelaboratorium i absoluta framkant. Företaget har idag 35 stycken anställda och en omsättning på cirka 30 miljoner. Vi arbetar med de senaste teknikerna och har de senaste åren genomgått en omfattande digital utveckling.
Företag: BOXHOLM DENTAL AKTIEBOLAG
Ort: Boxholm
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga PROTESTEKNIKER jobb, PROTESTEKNIKER Boxholm, PROTESTEKNIKER BOXHOLM DENTAL AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PROTESTEKNIKER


Sök lediga jobb PROTESTEKNIKER

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se