PT BY FITNESS24SEVEN AB jobb - lediga jobb

PT BY FITNESS24SEVEN AB jobb PT BY FITNESS24SEVEN AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: PT BY FITNESS24SEVEN AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: PT BY FITNESS24SEVEN AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Bli en del av vårt PT-team!- Stockholm

 2. Vi söker PT till Varberg Centrum!- Varberg

 3. Personliga tränare till Växjö- Växjö

 4. Personliga tränare till Luleå- Luleå

 5. Personliga tränare till Boden- Boden

 6. Personliga tränare till Ängelholm- Ängelholm

 7. Vi söker PT till Höllviken!- Vellinge

 8. Personliga tränare till Lund.- Lund

 9. Personliga tränare till Helsingborg- Helsingborg

 10. Bli en del av vårt PT-team i Malmö!- Malmö

 11. Personliga tränare till Uppsala- Uppsala

 12. Personliga tränare till Skellefteå- Skellefteå

 13. Vi söker PT till Umeå Centrum!- Umeå

 14. Vi söker PT till Borås Centrum!- Borås

 15. Bli en del av vårt PT-team i Göteborg!- Göteborg

 16. Personliga tränare till Örebro- Örebro

 17. Personliga tränare till Linköping- Linköping

 18. Personliga tränare till Norrköping- Norrköping

 19. Cert. Massageterapeuter till Stockholm- Stockholm

 20. Personliga tränare till Fitness24Seven Linköping- Linköping

 21. Personliga tränare till Fitness24Seven Stockholm- Stockholm

 22. Personlig tränare till Fitness24Seven Varberg C- Varberg

 23. Personliga tränare till Fitness24Seven Luleå- Luleå

 24. Personliga tränare till F24S Lund Statationen- Lund

 25. PT till Fitness24Seven Helsingborg- Helsingborg

 26. Personlig tränare till Fitness24Seven i Göteborg- Göteborg

 27. Personliga tränare till Fitness24Seven i Malmö- Malmö

 28. PT Coordinator till PT by Fitness24Seven!- Stockholm

 29. Personliga tränare - Fitness24Seven Norrköping- Norrköping

 30. Personliga tränare till Fitness24Seven Linköping- Linköping

 31. PT Coordinator till PT by Fitness24Seven!- Malmö

 32. Personlig tränare till Fitness24Seven Varberg C- Varberg

 33. PT till Fitness24Seven Helsingborg- Helsingborg

 34. Personliga tränare till F24S Lund Centrum- Lund

 35. Personlig tränare till Fitness24Seven i Göteborg- Göteborg

 36. Personliga tränare till Fitness24Seven Stockholm- Stockholm

 37. Personlig tränare till Fitness24Seven Växjö C- Växjö

 38. Personliga tränare till Fitness24Seven Luleå- Luleå

 39. Personliga tränare till Fitness24Seven i Malmö- Malmö

 40. Personliga tränare till Fitness24Seven Linköping- Linköping


Mer beskrivning

Bli en del av vårt PT-team!
Vi söker personliga tränare till Stockholm! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är timbaserad med möjlighet till bonus och goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. För närvarande söker vi PT till följande anläggningar i Stockholm: Fridhemsplan, Regeringsgatan, Kista Science Tower, Medborgarplatsen, Vanadisplan, Hornstull, Hammarbyhöjden, Sundbyberg C, Solna Huvudstagatan, Solna Huvudsta C, Solna Strand, Vällingby Centrum, Högdalen, Hötorget, Fridhem. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange önskad anläggning i ämnesraden alternativ "PT Stockholm" om du inte kan/vill specificera anläggning. Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: aug/sep/okt 2013 Sista ansökningsdatum: 30 september (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Bli en del av vårt PT-team! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bli en del av vårt PT-team!

Vi söker PT till Varberg Centrum!
Vi söker personliga tränare till Varberg Centrum! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är tim- och provisionsbaserad med goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Nu söker vi PT till vår anläggning Varberg Centrum. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange önskad anläggning i ämnesraden alternativ "PT Varberg". Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: aug/sep/okt 2013 Sista ansökningsdatum: 30 september 2013 (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker PT till Varberg Centrum! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker PT till Varberg Centrum!

Personliga tränare till Växjö
Vi söker personliga tränare till vår anläggning i Växjö! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är tim- och provisionsbaserad med goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Nu söker vi PT till vår anläggning i Växjö. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange önskad anläggning i ämnesraden alternativ "PT Växjö". Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: aug/sep/okt 2013 Sista ansökningsdatum: 30 september 2013 (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Växjö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Växjö

Personliga tränare till Luleå
Vi söker personliga tränare till vår anläggning i Luleå! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är tim- och provisionsbaserad med goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Nu söker vi PT till vår PLUS-anläggning i Luleå. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange önskad anläggning i ämnesraden alternativ "PT Luleå". Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: aug/sept/okt 2013 Sista ansökningsdatum: 30 september 2013 (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Luleå
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Luleå

Personliga tränare till Boden
Vi söker personliga tränare till vår anläggning i Boden! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är tim- och provisionsbaserad med goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Nu söker vi PT till vår nya anläggning i Boden. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange önskad anläggning i ämnesraden alternativ "PT Boden". Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: april/maj 2013 Sista ansökningsdatum: 30 april 2013 (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Boden
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Boden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Boden

Personliga tränare till Ängelholm
Vi söker personliga tränare till vår anläggning i Ängelholm! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är tim- och provisionsbaserad med goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Nu söker vi PT till vår anläggning i Ängelholm. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange önskad anläggning i ämnesraden alternativ "PT Ängelholm". Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: aug/sep/okt 2013 Sista ansökningsdatum: 30 september 2013 (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Ängelholm

Vi söker PT till Höllviken!
Vi söker personliga tränare till Höllviken! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är tim- och provisionsbaserad med goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Nu söker vi PT till vår anläggning, vilken är belägen i Toppengallerian i Höllviken. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange önskad anläggning i ämnesraden alternativ "PT Höllviken" om du inte kan/vill specificera anläggning. Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: aug/sep/okt 2013 Sista ansökningsdatum: 30 september 2013 (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Vellinge
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker PT till Höllviken! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker PT till Höllviken!

Personliga tränare till Lund.
Vi söker personliga tränare till vår nyinvigda anläggning i Lund! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är timbaserad med möjlighet till bonus och goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Nu söker vi PT till vår PLUS-anläggning i Lund. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange önskad anläggning i ämnesraden alternativ "PT Lund". Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: augusti 2013 Sista ansökningsdatum: 30:e sept 2013 (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Lund
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Lund. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Lund.

Personliga tränare till Helsingborg
Vi söker personliga tränare till vår nyinvigda anläggning i Helsingborg, Prästgatan 14! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är timbaserad med möjlighet till bonus och goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange önskad anläggning i ämnesraden alternativ "PT Helsingborg". Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: aug/sep/okt 2013 Sista ansökningsdatum: 30 september 2013 (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Helsingborg

Bli en del av vårt PT-team i Malmö!
Vi söker personliga tränare till Malmö! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är timbaserad med möjlighet till bonus och goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Just nu söker vi personliga tränare till följande anläggningar i Malmö: Universitetsholmen, Katrinelund, Spångatan, Dammfri, Limhamn, Slussen, Värnhem, Triangeln. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange anläggningens namn i ämnesraden alternativ "PT Malmö" om du inte kan/vill specificera anläggning. Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: aug/sep/okt 2013 Sista ansökningsdatum: 30 september (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Bli en del av vårt PT-team i Malmö! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bli en del av vårt PT-team i Malmö!

Personliga tränare till Uppsala
Vi söker personliga tränare till vår anläggning i Uppsala! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är tim- och provisionsbaserad med goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Nu söker vi PT till vår anläggning i Uppsala. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange önskad anläggning i ämnesraden alternativ "PT Uppsala". Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: löpande 2013 Sista ansökningsdatum: 30 september 2013 (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Uppsala

Personliga tränare till Skellefteå
Vi söker en personlig tränare till vår anläggning i Skellefteå! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är tim- och provisionsbaserad med goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Nu söker vi PT till vår anläggning i Skellefteå. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange "PT Skellefteå". Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: enligt överenskommelse Sista ansökningsdatum: 30 sept 2013 (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Skellefteå

Vi söker PT till Umeå Centrum!
Vi söker personliga tränare till Umeå Centrum! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är tim- och provisionsbaserad med goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Nu söker vi PT till vår anläggning Umeå Centrum. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange önskad anläggning i ämnesraden alternativ "PT Umeå". Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: aug/sep/okt 2013 Sista ansökningsdatum: 30 september 2013 (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker PT till Umeå Centrum! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker PT till Umeå Centrum!

Vi söker PT till Borås Centrum!
Vi söker personliga tränare till Borås Centrum! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är tim- och provisionsbaserad med goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Nu söker vi PT till vår anläggning Borås Centrum. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange önskad anläggning i ämnesraden alternativ "PT Borås". Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: aug/sep/okt 2013 Sista ansökningsdatum: 30 september 2013 (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker PT till Borås Centrum! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker PT till Borås Centrum!

Bli en del av vårt PT-team i Göteborg!
Vi söker personliga tränare till Göteborg! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är timsbaserad med möjlighet till bonus och goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Just nu söker vi personliga tränare till följande anläggningar i Göteborg: Almedal, Kungsgatan, Kvilletorget, Majorna, Masthugget, Sannegården. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange anläggningens namn i ämnesraden alternativ "PT Göteborg" om du inte kan/vill specificera anläggning. Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: aug/sep/ok 2013 Sista ansökningsdatum: 30 september (vi använder oss av löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Bli en del av vårt PT-team i Göteborg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bli en del av vårt PT-team i Göteborg!

Personliga tränare till Örebro
Vi söker personliga tränare till vår anläggning i Örebro! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är tim- och provisionsbaserad med goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Nu söker vi PT till vår anläggning i Örebro. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange önskad anläggning i ämnesraden alternativ "PT Örebro". Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: löpande 2013 Sista ansökningsdatum: 30 september 2013 (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Örebro
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Örebro

Personliga tränare till Linköping
Vi söker personliga tränare till vår anläggning i Linköping! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är tim- och provisionsbaserad med goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Nu söker vi PT till vår anläggning i Linköping. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange önskad anläggning i ämnesraden alternativ "PT Linköping". Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: aug/sep/okt 2013 Sista ansökningsdatum: 30 september 2013 (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Linköping

Personliga tränare till Norrköping
Vi söker personliga tränare till vår anläggning i Norrköping! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är timbaserad med möjlighet till bonus och goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Nu söker vi PT till vår anläggning på Domino i Norrköping. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange önskad anläggning i ämnesraden alternativ "PT Norrköping". Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: aug/sep/okt 2013 Sista ansökningsdatum: 30 september 2013 (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Norrköping

Cert. Massageterapeuter till Stockholm
Vi söker Cert. Massageterapeut till Stockholm! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens organisation och därför söker vi certifierade massageterapeuter till vår anläggning i Kista. Om dessutom är personlig tränare är det meriterande. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en serviceperson ut i fingertopparna. Du har en genuin passion för träning, friskvård och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Du är certifierad av Branschrådet Svensk Massage. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är tim- och provisionsbaserad med goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid. Vi söker Cert. Massageterapeuter till vår anläggning Kista Science Tower. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange "Massageterapeut Kista". Notera att endast fullständiga ansökningar med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: löpande 2013 Sista ansökningsdatum: 30 september 2013 (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Cert. Massageterapeuter till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cert. Massageterapeuter till Stockholm

Personliga tränare till Fitness24Seven Linköping
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi söker dig som: - Har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. - Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT. - Har drivkrafterna som krävs för att etablera dig som PT och ambitionen att arbeta minst halvtid (ca 60 PT-tillfällen/månad). - Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. - Är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. - Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga. - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. - Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder dig: - Support och coaching för att trivas och bli framgångsrik i din roll som PT. - Regelbunden kompetensutveckling. - Ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett växande företag och i en expansiv bransch. - Tim- och bonusbaserad lönesättning med tillsvidareanställning (6 mån provanställning). Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange anläggningens eller stadens namn i ämnesraden.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Linköping
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Fitness24Seven Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Fitness24Seven Linköping

Personliga tränare till Fitness24Seven Stockholm
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi söker dig som: - Har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. - Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT. - Har drivkrafterna som krävs för att etablera dig som PT och ambitionen att arbeta minst halvtid (ca 60 PT-tillfällen/månad). - Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. - Är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. - Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga. - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. - Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder dig: - Support och coaching för att trivas och bli framgångsrik i din roll som PT. - Regelbunden kompetensutveckling. - Ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett växande företag och i en expansiv bransch. - Tim- och bonusbaserad lönesättning med tillsvidareanställning (6 mån provanställning). För närvarande söker vi PT till följande anläggningar i Stockholm: Fridhemsplan, Regeringsgatan, Kista Science Tower, Medborgarplatsen, Hornstull, Hammarby Sjöstad, Sundbyberg C, Fridhemsplan, Solna Huvudstagatan, Solna Huvudsta C, Högdalen, Hötorget. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange anläggningens eller stadens namn i ämnesraden.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Fitness24Seven Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Fitness24Seven Stockholm

Personlig tränare till Fitness24Seven Varberg C
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi söker dig som: - Har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. - Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT. - Har drivkrafterna som krävs för att etablera dig som PT och ambitionen att arbeta minst halvtid (ca 60 PT-tillfällen/månad). - Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. - Är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. - Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga. - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. - Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder dig: - Support och coaching för att trivas och bli framgångsrik i din roll som PT. - Regelbunden kompetensutveckling. - Ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett växande företag och i en expansiv bransch. - Tim- och bonusbaserad lönesättning med tillsvidareanställning (6 mån provanställning). Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange anläggningens eller stadens namn i ämnesraden.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Varberg
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig tränare till Fitness24Seven Varberg C jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig tränare till Fitness24Seven Varberg C

Personliga tränare till Fitness24Seven Luleå
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi söker dig som: - Har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. - Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT. - Har drivkrafterna som krävs för att etablera dig som PT och ambitionen att arbeta minst halvtid (ca 60 PT-tillfällen/månad). - Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. - Är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. - Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga. - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. - Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder dig: - Support och coaching för att trivas och bli framgångsrik i din roll som PT. - Regelbunden kompetensutveckling. - Ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett växande företag och i en expansiv bransch. - Tim- och bonusbaserad lönesättning med tillsvidareanställning (6 mån provanställning). Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange anläggningens eller stadens namn i ämnesraden.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Luleå
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Fitness24Seven Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Fitness24Seven Luleå

Personliga tränare till F24S Lund Statationen
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi söker dig som: - Har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. - Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT. - Har drivkrafterna som krävs för att etablera dig som PT och ambitionen att arbeta minst halvtid (ca 60 PT-tillfällen/månad). - Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. - Är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. - Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga. - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. - Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder dig: - Support och coaching för att trivas och bli framgångsrik i din roll som PT. - Regelbunden kompetensutveckling. - Ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett växande företag och i en expansiv bransch. - Tim- och bonusbaserad lönesättning med tillsvidareanställning (6 mån provanställning). Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange anläggningens eller stadens namn i ämnesraden.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Lund
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till F24S Lund Statationen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till F24S Lund Statationen

PT till Fitness24Seven Helsingborg
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi söker dig som: - Har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. - Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT. - Har drivkrafterna som krävs för att etablera dig som PT och ambitionen att arbeta minst halvtid (ca 60 PT-tillfällen/månad). - Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. - Är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. - Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga. - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. - Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder dig: - Support och coaching för att trivas och bli framgångsrik i din roll som PT. - Regelbunden kompetensutveckling. - Ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett växande företag och i en expansiv bransch. - Tim- och bonusbaserad lönesättning med tillsvidareanställning (6 mån provanställning). Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange anläggningens eller stadens namn i ämnesraden.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga PT till Fitness24Seven Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PT till Fitness24Seven Helsingborg

Personlig tränare till Fitness24Seven i Göteborg
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi söker dig som: - Har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. - Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT. - Har drivkrafterna som krävs för att etablera dig som PT och ambitionen att arbeta minst halvtid (ca 60 PT-tillfällen/månad). - Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. - Är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. - Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga. - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. - Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder dig: - Support och coaching för att trivas och bli framgångsrik i din roll som PT. - Regelbunden kompetensutveckling. - Ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett växande företag och i en expansiv bransch. - Tim- och bonusbaserad lönesättning med tillsvidareanställning (6 mån provanställning). Just nu söker vi personliga tränare till följande anläggningar i Göteborg: Gamlestaden, Kungsgatan, Kvilletorget, Majorna, Stampen, Sannegården. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange anläggningens eller stadens namn i ämnesraden.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig tränare till Fitness24Seven i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig tränare till Fitness24Seven i Göteborg

Personliga tränare till Fitness24Seven i Malmö
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi söker dig som: - Har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. - Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT. - Har drivkrafterna som krävs för att etablera dig som PT och ambitionen att arbeta minst halvtid (ca 60 PT-tillfällen/månad). - Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. - Är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. - Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga. - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. - Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder dig: - Support och coaching för att trivas och bli framgångsrik i din roll som PT. - Regelbunden kompetensutveckling. - Ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett växande företag och i en expansiv bransch. - Tim- och bonusbaserad lönesättning med tillsvidareanställning (6 mån provanställning). Just nu söker vi personliga tränare till följande anläggningar i Malmö: Universitetsholmen, Katrinelund, Limhamn, Slussen. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange anläggningens eller stadens namn i ämnesraden.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Fitness24Seven i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Fitness24Seven i Malmö

PT Coordinator till PT by Fitness24Seven!
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi bygger framtidens PT-organisation och söker därför en PT Coordinator (PTC) till region Öst - Stockholm med omnejd, mellersta Sverige och Norrland. I rollen som PTC ansvarar du för personalrelaterade frågor såsom introduktion av nya medarbetare, samordning av personalsammankomster, utbildning samt kontinuerlig uppföljning i form av exempelvis medarbetarsamtal. Som PTC är ditt uppdrag att stödja och utveckla varje enskild medarbetare i din region. Parallellt med arbetet ovan är ditt viktigaste uppdrag rekrytering av personliga tränare vilket motsvarar ungefär halva din arbetstid. Vi söker dig som: Vill kombinera deltidsarbete som personlig tränare med en ansvarsfull och utvecklande ledarroll som PTC och som har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. Erfarenhet av arbete som personlig tränare är meriterande liksom utbildning inom eller erfarenhet av rekrytering, ledarskap och försäljning. Akademisk utbildning inom träning och hälsa, beteende-, idrottsvetenskap och/eller ekonomi/administration är meriterande. Som person trivs du med att arbeta självständigt och under mycket eget ansvar. Du motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. Det ställs höga krav på noggrann och effektiv administration. Du är en god kommunikatör i tal och skrift. Du trivs i rollen som ledare och har lätt för att samarbeta. Din genuina passion för träning och hälsa smittar av sig på din omgivning. Anställningen är en tillsvidareanställning på 50 % med sex månaders provanställning. Tillträde är 2013-11-11. Arbetet är förlagt till vårt kontor i Kista och/eller på någon av våra anläggningar i Stockholm. Resor och kvällsarbete förekommer i tjänsten. Arbetstiden är till stor del flexibel och i överenskommelse med HR Manager som är din närmsta chef. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange "PTC Öst" i ämnesraden. Ansökningar tas enbart emot via e-post med bilagor. Endast fullständiga ansökningar behandlas.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga PT Coordinator till PT by Fitness24Seven! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PT Coordinator till PT by Fitness24Seven!

Personliga tränare - Fitness24Seven Norrköping
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi söker dig som: - Har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. - Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT. - Har drivkrafterna som krävs för att etablera dig som PT och ambitionen att arbeta minst halvtid (ca 60 PT-tillfällen/månad). - Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. - Är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. - Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga. - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. - Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder dig: - Support och coaching för att trivas och bli framgångsrik i din roll som PT. - Regelbunden kompetensutveckling. - Ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett växande företag och i en expansiv bransch. - Tim- och bonusbaserad lönesättning med tillsvidareanställning (6 mån provanställning). Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange "PT Norrköping" i ämnesraden.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare - Fitness24Seven Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare - Fitness24Seven Norrköping

Personliga tränare till Fitness24Seven Linköping
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi söker dig som: - Har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. - Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT. - Har drivkrafterna som krävs för att etablera dig som PT och ambitionen att arbeta minst halvtid (ca 60 PT-tillfällen/månad). - Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. - Är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. - Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga. - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. - Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder dig: - Support och coaching för att trivas och bli framgångsrik i din roll som PT. - Regelbunden kompetensutveckling. - Ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett växande företag och i en expansiv bransch. - Tim- och bonusbaserad lönesättning med tillsvidareanställning (6 mån provanställning). Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange "PT Linköping" i ämnesraden.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Linköping
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Fitness24Seven Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Fitness24Seven Linköping

PT Coordinator till PT by Fitness24Seven!
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi bygger framtidens PT-organisation och söker därför en PT Coordinator (PTC) till region Syd - Skåne med omnejd. I rollen som PTC ansvarar du för personalrelaterade frågor såsom introduktion av nya medarbetare, samordning av personalsammankomster, utbildning samt kontinuerlig uppföljning i form av exempelvis medarbetarsamtal. Som PTC är ditt uppdrag att stödja och utveckla varje enskild medarbetare i din region. Parallellt med arbetet ovan är ditt viktigaste uppdrag rekrytering av personliga tränare vilket motsvarar ungefär halva din arbetstid. Vi söker dig som: Vill kombinera halvtidsarbete som personlig tränare med en ansvarsfull och utvecklande ledarroll som PTC (50 %) och som har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. Erfarenhet av arbete som personlig tränare är meriterande liksom utbildning inom eller erfarenhet av rekrytering, ledarskap och försäljning. Akademisk utbildning inom träning och hälsa, beteende-, idrottsvetenskap och/eller ekonomi/administration är meriterande. Som person trivs du med att arbeta självständigt och under mycket eget ansvar. Du motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. Det ställs höga krav på noggrann och effektiv administration. Du är en god kommunikatör i tal och skrift. Du trivs i rollen som ledare och har lätt för att samarbeta. Din genuina passion för träning och hälsa smittar av sig på din omgivning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Anställningen är en tillsvidareanställning på 50 % med sex månaders provanställning. Tillträde är januari 2014. Arbetet är förlagt till vårt kontor i Malmö och på någon av våra anläggningar i Malmö. Resor och kvällsarbete förekommer i tjänsten. Arbetstiden förläggs i överenskommelse med HR Manager som är din närmsta chef. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange "PTC Syd" i ämnesraden. Ansökningar tas enbart emot via e-post med bilagor. Endast fullständiga ansökningar behandlas.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga PT Coordinator till PT by Fitness24Seven! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PT Coordinator till PT by Fitness24Seven!

Personlig tränare till Fitness24Seven Varberg C
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi söker dig som: - Har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. - Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT. - Har drivkrafterna som krävs för att etablera dig som PT och ambitionen att arbeta minst halvtid (ca 60 PT-tillfällen/månad). - Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. - Är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. - Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga. - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. - Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder dig: - Support och coaching för att trivas och bli framgångsrik i din roll som PT. - Regelbunden kompetensutveckling. - Ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett växande företag och i en expansiv bransch. - Tim- och bonusbaserad lönesättning med tillsvidareanställning (6 mån provanställning). Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange anläggningens eller stadens namn i ämnesraden.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Varberg
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig tränare till Fitness24Seven Varberg C jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig tränare till Fitness24Seven Varberg C

PT till Fitness24Seven Helsingborg
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi söker dig som: - Har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. - Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT. - Har drivkrafterna som krävs för att etablera dig som PT och ambitionen att arbeta minst halvtid (ca 60 PT-tillfällen/månad). - Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. - Är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. - Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga. - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. - Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder dig: - Support och coaching för att trivas och bli framgångsrik i din roll som PT. - Regelbunden kompetensutveckling. - Ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett växande företag och i en expansiv bransch. - Tim- och bonusbaserad lönesättning med tillsvidareanställning (6 mån provanställning). Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange anläggningens eller stadens namn i ämnesraden.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga PT till Fitness24Seven Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PT till Fitness24Seven Helsingborg

Personliga tränare till F24S Lund Centrum
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi söker dig som: - Har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. - Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT. - Har drivkrafterna som krävs för att etablera dig som PT och ambitionen att arbeta minst halvtid (ca 60 PT-tillfällen/månad). - Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. - Är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. - Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga. - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. - Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder dig: - Support och coaching för att trivas och bli framgångsrik i din roll som PT. - Regelbunden kompetensutveckling. - Ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett växande företag och i en expansiv bransch. - Tim- och bonusbaserad lönesättning med tillsvidareanställning (6 mån provanställning). Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange anläggningens eller stadens namn i ämnesraden.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Lund
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till F24S Lund Centrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till F24S Lund Centrum

Personlig tränare till Fitness24Seven i Göteborg
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi söker dig som: - Har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. - Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT. - Har drivkrafterna som krävs för att etablera dig som PT och ambitionen att arbeta minst halvtid (ca 60 PT-tillfällen/månad). - Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. - Är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. - Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga. - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. - Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder dig: - Support och coaching för att trivas och bli framgångsrik i din roll som PT. - Regelbunden kompetensutveckling. - Ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett växande företag och i en expansiv bransch. - Tim- och bonusbaserad lönesättning med tillsvidareanställning (6 mån provanställning). Just nu söker vi personliga tränare till följande anläggningar i Göteborg: Stampen, Kungsgatan, Majorna med flera! Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange anläggningens eller stadens namn i ämnesraden.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig tränare till Fitness24Seven i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig tränare till Fitness24Seven i Göteborg

Personliga tränare till Fitness24Seven Stockholm
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi söker dig som: - Har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. - Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT. - Har drivkrafterna som krävs för att etablera dig som PT och ambitionen att arbeta minst halvtid (ca 60 PT-tillfällen/månad). - Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. - Är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. - Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga. - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. - Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder dig: - Support och coaching för att trivas och bli framgångsrik i din roll som PT. - Regelbunden kompetensutveckling. - Ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett växande företag och i en expansiv bransch. - Tim- och bonusbaserad lönesättning med tillsvidareanställning (6 mån provanställning). För närvarande söker vi PT till följande anläggningar i Stockholm: Vintertullstorget, Gärdet, Hötorget, Vanadisplan, Sundbyberg C, Solna Huvudstagatan, Solna Huvudsta C med flera! Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange anläggningens eller stadens namn i ämnesraden.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Fitness24Seven Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Fitness24Seven Stockholm

Personlig tränare till Fitness24Seven Växjö C
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi söker dig som: - Har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. - Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT. - Har drivkrafterna som krävs för att etablera dig som PT och ambitionen att arbeta minst halvtid (ca 60 PT-tillfällen/månad). - Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. - Är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. - Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga. - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. - Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder dig: - Support och coaching för att trivas och bli framgångsrik i din roll som PT. - Regelbunden kompetensutveckling. - Ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett växande företag och i en expansiv bransch. - Tim- och bonusbaserad lönesättning med tillsvidareanställning (6 mån provanställning). Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange anläggningens eller stadens namn i ämnesraden.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Växjö
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig tränare till Fitness24Seven Växjö C jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig tränare till Fitness24Seven Växjö C

Personliga tränare till Fitness24Seven Luleå
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi söker dig som: - Har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. - Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT. - Har drivkrafterna som krävs för att etablera dig som PT och ambitionen att arbeta minst halvtid (ca 60 PT-tillfällen/månad). - Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. - Är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. - Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga. - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. - Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder dig: - Support och coaching för att trivas och bli framgångsrik i din roll som PT. - Regelbunden kompetensutveckling. - Ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett växande företag och i en expansiv bransch. - Tim- och bonusbaserad lönesättning med tillsvidareanställning (6 mån provanställning). Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange anläggningens eller stadens namn i ämnesraden.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Luleå
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Fitness24Seven Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Fitness24Seven Luleå

Personliga tränare till Fitness24Seven i Malmö
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi söker dig som: - Har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. - Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT. - Har drivkrafterna som krävs för att etablera dig som PT och ambitionen att arbeta minst halvtid (ca 60 PT-tillfällen/månad). - Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. - Är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. - Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga. - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. - Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder dig: - Support och coaching för att trivas och bli framgångsrik i din roll som PT. - Regelbunden kompetensutveckling. - Ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett växande företag och i en expansiv bransch. - Tim- och bonusbaserad lönesättning med tillsvidareanställning (6 mån provanställning). Just nu söker vi personliga tränare till följande anläggningar i Malmö: Dammfri, Limhamn, Slussen, Triangeln med flera. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange anläggningens eller stadens namn i ämnesraden.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Fitness24Seven i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Fitness24Seven i Malmö

Personliga tränare till Fitness24Seven Linköping
PT by Fitness24Seven erbjuder personlig träning till branschens bästa priser. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att göra personlig träning lättillgängligt för fler människor. Flexibla upplägg, räntefri delbetalning och att man inte behöver vara medlem hos oss för att anlita en PT är exempel på hur vi strävar mot det målet. Vi söker dig som: - Har en giltig PT-licens från ex. The Academy, SAFE, Ylab, DS Training School, PT School eller motsvarande. - Har ett genuint intresse av träning och hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT. - Har drivkrafterna som krävs för att etablera dig som PT och ambitionen att arbeta minst halvtid (ca 60 PT-tillfällen/månad). - Motiveras av att arbeta mot individuella och gemensamma målsättningar. - Är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. - Är en utpräglad sälj- och serviceperson med god kommunikationsförmåga. - Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. - Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder dig: - Support och coaching för att trivas och bli framgångsrik i din roll som PT. - Regelbunden kompetensutveckling. - Ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett växande företag och i en expansiv bransch. - Tim- och bonusbaserad lönesättning med tillsvidareanställning (6 mån provanställning). Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange "PT Linköping" i ämnesraden.
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Linköping
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Fitness24Seven Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Fitness24Seven Linköping


Sök lediga jobb PT BY FITNESS24SEVEN AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se