Palm & Partners Bemanning AB jobb - lediga jobb

Palm & Partners Bemanning AB jobb Palm & Partners Bemanning AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Palm & Partners Bemanning AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Palm & Partners Bemanning AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Truckförare- Halmstad

 2. Arbetsledare sökes till långt uppdrag- Hylte

 3. Maskinoperatörer sökes till långa uppdrag- Hylte

 4. Studenter sökes till uppdrag inom kundtjänst- Malmö

 5. Säljare till Mazda- Malmö

 6. Elektronikmontör för heltidstjänst till Malmö- Malmö

 7. Planteringsarbete- Göteborg

 8. Kalkylator Göteborg- Göteborg

 9. Systemutvecklare Explizit- Göteborg

 10. Arbetsledare till expansiv aktör på servicemarknaden för tunga fordon- Stockholm

 11. Maskinoperatörer sökes till långa uppdrag- Gislaved

 12. Mekaniska Montörer- Landskrona

 13. CNC-operatörer- Landskrona

 14. Renhållningschaufför- Malmö

 15. Engagerad projektledare med fokus på resultat och kundnytta - Explizit AB- Göteborg

 16. Vi söker studenter till extraarbete som fakturaregistrerare- Malmö

 17. Ställverksmontör El/Mek- Malmö

 18. Erfaren servicetekniker till Linde, Södertälje- Södertälje

 19. Servicetekniker- Stockholm

 20. Affärsmässig Projektledare till Projektengagemang- Stockholm

 21. Serveringspersonal student- Malmö

 22. Extraarbetare inom lager m.m. sökes!- Göteborg

 23. Industrimedarbetare för långa uppdrag i Unnaryd- Hylte

 24. Ordermottagare/Administratör- Karlskrona

 25. Metodtekniker sökes omgående!- Göteborg

 26. Industrimedarbetare för långa uppdrag i Unnaryd- Gislaved

 27. Elektronikmontör- Malmö

 28. Extraarbetare inom lager sökes!- Malmö

 29. Receptionist - meriterande med kunskaper i Auto-CAD sökes!- Göteborg

 30. Vi söker en lokalvårdare!- Malmö

 31. Driven konsultchef till Palm & Partners- Stockholm

 32. Fastighetsskötare- Göteborg

 33. Grönuteskötselarbetare sökes omgående!- Kungsbacka

 34. Anläggningsarbetare Kungsbacka- Kungsbacka

 35. Metodutvecklare inom tidsstudier- Göteborg

 36. Transportkoordinater- Malmö

 37. Extrajobb till studenter inom industri/tillverkning- Halmstad

 38. Servicetekniker Linde Material Handling AB- Helsingborg

 39. Informatör- Tanum

 40. Industrimedarbetare- Varberg


Mer beskrivning

Truckförare
Palm Partners AB Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta som truckförare i samband med ett stopp på raffinaderiet i Lysekil. Arbetspassen är relativt långa och kan vara på mellan 10-12 timmar, måndag-lördag. Arbetstiden är antingen dagpass eller nattpass. Tjänsten förväntas pågå från i början av september till mitten av oktober med chans till förlängning. Under arbetet kommer du att bo på ett vandrarhem och därför ingår traktamente. Du kommer att genomgå diverse säkerhetsutbildningar innan uppstart. Utbildning Du har genomgått truckförarutbildning B1och C1. Om du även har truckkort för C6 Tuggmaster eller C2 Hjullastare är det meriterande. Erfarenhet Du har god erfarenhet av att arbeta som truckförare och har minst 2 års sammanlagd erfarenhet. Personliga kvalifikationer Du är positiv, driven och noggrann i ditt arbete då det är stor fokus på säkerhet i samband med stopp på raffinaderier. Vidare har du även lätt för att samarbeta med andra och ”rycka in” in där det behövs hjälp. Krav att du kan både svenska och engelska. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal Ansökan Vänligen skicka in din ansökan via vår hemsida; www.palmpartners.se. Urvalet sker löpande. Startdatum Enligt avtal Uppdragslängd Minst 6 veckor
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare jobb, Truckförare Halmstad, Truckförare Palm & Partners Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare

Arbetsledare sökes till långt uppdrag
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Som arbetsledare hos vår kund är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbetsleda maskinoperatörerna i det dagliga arbetet. Du har övergripande översyn av arbetsprocessen och kommer stötta produktionsplaneraren i fördelningen av arbetsuppgifter. Som arbetsledare kommer du arbeta ständig eftermiddag för att täcka upp företagets skift. Utbildning Önskvärt för tjänsten är någon form av eftergymnaisal teknisk utbildning. Erfarenhet Du har god vana av arbetsledning sedan tidigare. Du bör vara bekant med att arbeta inom en industriell miljö. Personliga kvalifikationer Vi söker dig som är trygg, tydlig, ärlig och öppen, vilket är några förutsättningar att arbetsleda kundens maskinoperatörer i det dagliga arbetet. Vi vet att du är en person med hög arbetsmoral, ordningssinne och god känsla för kvalitetskontroll. Säkerhetstänket är grundläggande för arbetet, därför bör du vara noggrann med att regler och överenskomna förhållningssätt följs. Lön och anställningsvillkor Lön enligt avtal. Vi erbjuder en 6månaders visstidsanställning med möjlighet att övergå i en tillsvidareanställning. Ansökan Du söker tjänsten via vår hemsida www.palmpartners.se. Observera att rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Startdatum Önskat startdatum är v 32-34 Uppdragslängd Uppdraget börjar efter sommaren och är på lång sikt med goda möjligheter till anställning hos kund.
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Hylte
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare sökes till långt uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare sökes till långt uppdrag

Maskinoperatörer sökes till långa uppdrag
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Vi söker maskinoperatörer för tvåskift till vår kund i Unnaryd. Du kommer att arbeta med CNCbearbetning av aluminiumdetaljer. Utbildning Gymnasial teknisk utbildning med godkända betyg, gärna inriktining verkstad eller motsvarade arbetslivserfarenhet. Erfarenhet Erfarenhet inom tillverkningsindustrin är meriterande. Personliga kvalifikationer Du är kvalitétsmedveten och har ett gott tekniskt sinne. Du uppskattar ordning och reda och är en god kollega. Lön och anställningsvillkor Lön enligt avtal. Vi erbjuder en 6månadersvisstidsanställning med avsikt att övergå till en tillsvidare. Ansökan Ansökan görs via vår hemsida palmpartners.se Startdatum Uppdragen kommer att tillsättas och starta v 32-34 Uppdragslängd Samtliga uppdrag är på lång sikt med chans till anställning hos kund.
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Hylte
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatörer sökes till långa uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatörer sökes till långa uppdrag

Studenter sökes till uppdrag inom kundtjänst
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning På kundtjänstavdelningen tar du emot och loggar inkommande samtal från kunder gällande servieärende. Arbetet är förlagt på vardagar på kontorstid. Då antal timmar varier söker vi dig som har annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier. Du bör kunna jobba heltid vid lov och ca 1-2 dagar i veckan under terminen. Du kommer att ingå i ett team av studenter som gemensamt ansvarar för sjuk- och semsterbemanning. Utbildning Vi vill att som söker har avslutade gymansiekompetens och är student i nuläget Erfarenhet Vi söker dig som har erfarenhet av kundtjänst sedan tidigare. Du bör även ha god datorvana. Personliga kvalifikationer Du är engagerad, lyhörd, proffessionell och tydlig. Du som söker har stort personligt driv och kan arbeta självständigt Ansökan Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter sökes till uppdrag inom kundtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter sökes till uppdrag inom kundtjänst

Säljare till Mazda
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning För Mazdas räkning söker vi nu en driven och duktig säljare till Malmö. CITYMOTOR är nu färdig med sin nya hall och behöver därför förstärka upp med en säljare till. Om du är redo för at ta nästa steg i din karriär finns här en mycket bra möjlighet att kunna vara med från början i deras nya bilhall. Här finns möjlighet att gå från junior till senior inom försäljning. Du kommer ha hand om hela säljprocessen och få stort eget ansvar för din försäljning. Som ny kommer du få internutbildningar och gå bredvid till en början för att sedan bli självgående. Tjänsten kommer innebära att d u kommer arbeta efter schema både vardagar och helger. Vi vill att du har arbetat med försäljning tidigare, behöver inte vara inom fordon. Helst vill vi att du ska kunna visa upp dokumentation på din framgång som säljare. Tjänsten kräver att du är duktig på att bygga relationer, kunna räkna hem affärer samt ha ett bra ordningssinne. Du ska ha bra datorvana och vana sedan tidigare att arbeta med datorsystem. I din ansökan vill vi att du motiverar varför du vill ha en framtid som bilförsäljare och vad det är som är intressant med tjänsten. Du kommer ha fast lön samt provision, anställningen kommer börja med en provanställning och tjänsten kräver att du har körkort för personbil. Utbildning Gärna ekonomisk och säljinriktad utbildning Erfarenhet Tjänsten kräver erfarenhet från försäljning Personliga kvalifikationer Du ska brinna för att arbeta långsiktigt med affärer och vara villig att kämpa för att utvecklas som person. Lön och anställningsvillkor Fast grundlön samt provision Ansökan VI kommer först att kalla till intevju under vecka 32. På grund av semester kommer vi inte kunna besvara frågor kring tjänsten förrän tidigast vecka 32. Startdatum September Uppdragslängd Tillsvidare
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Mazda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Mazda

Elektronikmontör för heltidstjänst till Malmö
Palm Partners AB För kunds räkning söker vi en elektronikmontör för placering i Malmö. Palm & Partners Bemanning AB är en modern och marknadsnära leverantör av bemannings- och rekryteringstjänster. Palm & Partners Bemanning förser marknaden med kvalificerade konsulter på alla nivåer inom det kollektiva likväl som tjänstemannasegmentet. Palm & Partners Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Läs mer om oss på www.palmpartners.se. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med montering av el/teleprodukter. Arbetsuppgifterna innefattas såväl manuellmontering som uppdatering och felsökning. Produkterna du arbetar med används inom kommersiell industri. Reparationerna utförs enl tekniska scheman och all dokumentation är på engelska var på kunskaper i engelska är ett krav. Utbildning Vi vill att du som söker har fullföljd gymnasieutbildning, gärna inom teknik, mekanik el elektronik men det är inget krav. Erfarenhet Du har tidigare arbetat med montering, test eller reparation inom finmekanik/industri. Personliga kvalifikationer Du som söker är engagerad, lyhörd, proffesionell och tydlig i ditt sätt. Du har ett personligt driv och kan arbeta självständigt med delvis monotona arbetsuppgifter. Du måste vara effektiv/planerande i ditt arbete och hela tiden arbeta med kvalité som högsta prioritering. Vi ser gärna att du även är En glad, social,noggrann och snabblärd medarbetare. Lön och anställningsvillkor Fast, marknadsmässig lön. Provanställning, heltid. Ansökan Skicka din ansökan omgående då löpande urval sker. Startdatum Vi ser gärna att du startar 22 juli
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Elektronikmontör för heltidstjänst till Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektronikmontör för heltidstjänst till Malmö

Planteringsarbete
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Du kommer arbeta med plantering hos av våra kunder i Kungsbacka. Kunden är verksam inom anläggning, fastighetsskötsel samt trädgårdsarbete. I arbetsuppgifterna ingår plantering av växter och träd hos både privatpersoner och företag. Arbetstid är dagtid, måndag-fredag. Tjänstebil ingår. Erfarenhet Du har god erfarenhet av professionell plantering sedan tidigare och har då även arbetat med större planteringar Personliga kvalifikationer Du är positiv, arbetsvillig och kan arbeta både självständigt och i grupp. Arbetet innebär även viss kundkontakt så det är viktigt att du är social och kommunikativ. Det är en klar fördel om du har grundläggande kunskap om växer. Du är vid god fysisk vigör då arbetet kan vara tungt. Om du har erfarenhet av att köra grävmaskin är det meritierande. B-körkort är krav. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal Ansökan Vänligen skicka in din ansökan via länken på vår hemsida:www,palmpartners.se. Urvalet sker löpande. Startdatum Augusti
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Planteringsarbete jobb, Planteringsarbete Göteborg, Planteringsarbete Palm & Partners Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Planteringsarbete

Kalkylator Göteborg
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta som kalkylator på ett företag inom byggbranschen med kontor i Göteborg. Företaget startade för drygt 15 år sedan och befinner nu sig i en expansiv fas där de planerat att utvecka sin verksamhet. Arbetsuppgifterna kommer vara att läsa ritningar eller övriga relevanta dokumenthandlingar för att därefter tillsammans med närmsta chef komma med anbud. I arbetet ingår även att vara en stödfunktion gentemot projektledaren under arbetets gång. Utbildning Meriterande om du har någon form av utbildning som exempelvis byggingenjör. Personliga kvalifikationer Du har tidigare arbetat som kalkylator under minst tre år. Som person är du noggrann, driven och har lätt för att skapa kontakt med människor. Du trivs lika bra att arbeta själv som i grupp. Meriterande om du har erfarenhet av något kalkyleringsprogram. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal Ansökan Skicka in din ansökan via vår hemsida idag! Urvalet sker löpande. Startdatum Enligt överenskommelse
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kalkylator Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kalkylator Göteborg

Systemutvecklare Explizit
Palm Partners AB Explizit är ett konsultföretag inom modern informations- och kommunikationsteknologi med spetskompetens inom trådlös kommunikation. Genom åren har vi etablerat oss som en pålitlig partner för utveckling av mjukvaruprodukter, där slutkundens behov är i fokus. Har du bokat tid för besiktning via Internet, har du redan sett vad vi kan göra. Sedan flera år tillbaka använder Bilprovningen ett boknings-, kö- och produktionssystem utvecklat av Explizit. Företaget startade som en avknoppning från Bolidens IT-avdelning och ett gäng entreprenörer från Skellefteå. Det var 1983. Sedan dess har vår tillväxt varit stadig men försiktig – i synnerhet om man betänker att vi är ett IT-bolag. Under åren har vi i lugn och ro startat upp ett antal olika nya verksamheter och 1994 tog vi namnet Argentum. Vi har under många år varit kända som Argentum-gruppen, en företagskonstellation med olika dotterbolag. Men med tiden har vi känt att vi förenats av mer än namnet på vårt moderbolag. Därför ändrar vi under 2013 namn till Explizit – ett namn vi lånar från ett av våra bolag – och samlar alla våra kompetenser under en hatt. Vår nya organisation får ett starkt varumärke och över 100 kunniga specialister redan från dag 1. Huvudkontoret finns i Skellefteå och övriga kontor i Göteborg och Malmö. Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning På Explizit kommer du att arbeta som konsult på ett eller flera av Explizits utvecklingsprojekt hos deras kunder. Kontoret är beläget i centrala Göteborg i närheten av Centralstationen så pendlingsmöjligheterna är goda. Tjänsten är på heltid. Det kan förekomma resor i tjänsten. Utbildning Erfarenhet Du har en akademisk utbildning med IT-inriktning eller motsvarande, samt runt 5års erfarenhet av systemutveckling. Du är kvalitetsmedveten, har ett långsiktigt perspektiv i ditt arbete, gillar att programmera och ser det som en utmaning att hitta en bra lösning på kundens problem. Ditt fokus ligger på systemutveckling i .NET- miljö. Meriterande om du har arbetat i Microsoft Sharepoint. Personliga kvalifikationer Vi söker dig som - är öppen, lyhörd och trivs med att arbeta i grupp. - är självgående och ser komplexa frågor eller komplicerade problem som en utmaning snarare än som ett hinder. - behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. - innehar minst B-körkort. Lön och anställningsvillkor Explizit jobbar med kompetensutveckling där de utgår från marknadens krav och ställer årligen en diagnos på både teamets och individens kompetensbehov utifrån kritiska kompetensområden. Utifrån detta tankesätt initierar de tillsammans med dig din kompetensutveckling. Ansökan Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta konsultchef Stina Karlsson 0708-544492. Då urvalet sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast. Vi ser fram emot din ansökan! Startdatum Enligt överenskommelse
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare Explizit jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare Explizit

Arbetsledare till expansiv aktör på servicemarknaden för tunga fordon
Palm Partners AB Vi söker nu för kunds räkning en arbetsledare till en servicekedja för yrkestrafiken, med serviceanläggningar runt om i landet och huvudkontoret i Spånga. Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning I rollen som arbetsledare på anläggningen i Spånga kommer du att ha kundkontakt, ansvar för bokning, resursfördelning och planering av verkstadsproduktionen. Tjänsten är underställd platschefen på anläggningen och innebär daglig uppföljning med kontroll av kvalitet på genomförda arbeten och säkerställning av leveranssäkerhet. I dina arbetsuppgifterna ingår även en del administrativt arbete. Tjänsten ger utrymme för frihet under ansvar där det finns goda möjligheter att påverka produktionen i verkstaden samt utveckla verksamheten. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter och en trivsam arbetsmiljö. Som arbetsgivare värnar bolaget om sina medarbetare, arbetsmiljön och kompetensnivån för att på så sätt säkra den fortsatta expansionen och för att kunna erbjuda medarbetarna bästa möjliga villkor och utvecklingsmöjligheter. Erfarenhet Du har flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, helst från verkstadsbranschen inom tunga fordon eller motorbranschen. Du har en god datavana och en dokumenterad erfarenhet från arbetsledande uppgifter. Erfarenhet från Cabas och skadekalkyler är meriterande. Du kan svenska i tal och skrift. B körkort fodras. Personliga kvalifikationer Vi söker dig med känsla för service med kunden i tydlig fokus. Som yrkesperson är du en tydlig ledare, strukturerad och prestigelös med förmåga att leda och motivera medarbetare. Är van vid att hålla flera bollar i luften samtidigt och ser lösningarna i ett snabbt skede. Du är kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas i din yrkesroll. Lön och anställningsvillkor Provanställning med möjlighet till en tillsvidareanställning. Marknadsmässig lön. Ansökan Urval sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan redan idag! Startdatum Omgående.
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare till expansiv aktör på servicemarknaden för tunga fordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare till expansiv aktör på servicemarknaden för tunga fordon

Maskinoperatörer sökes till långa uppdrag
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Vi söker maskinoperatörer för tvåskift till vår kund i Unnaryd. Du kommer att arbeta med CNCbearbetning av aluminiumdetaljer. Utbildning Gymnasial teknisk utbildning med godkända betyg, gärna inriktning verkstad eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Erfarenhet Erfarenhet inom tillverkningsindustrin är meriterande. Personliga kvalifikationer Du är kvalitétsmedveten och har ett gott tekniskt sinne. Du uppskattar ordning och reda och är en god kollega. Lön och anställningsvillkor Lön enligt avtal. Vi erbjuder en 6månadersvisstidsanställning med avsikt att övergå till en tillsvidare. Ansökan Ansökan görs via vår hemsida palmpartners.se Startdatum Uppdragen kommer att tillsättas och starta v 32-34 Uppdragslängd Samtliga uppdrag är på lång sikt med chans till anställning hos kund.
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Gislaved
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatörer sökes till långa uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatörer sökes till långa uppdrag

Mekaniska Montörer
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. För kunds räkning söker vi nu verkstadsmontörer. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med: Montering/renovering av diverse olika bromsapparater till tåg Renovering av kompressorer Packning Dagligt underhåll och tillsyn Materialhantering Slutkontroll Utbildning Teknisk utbildning på gymnasienivå eller 3 årig fordons teknisk utbildning eller motsvarande kompetens/erfarenhet Erfarenhet Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Personliga kvalifikationer Du är lyhörd och kan ta instruktioner. God vilja och en positiv inställning till arbetet är av vikt. Du trivs i verkstadsmiljö och kan bidra med dina erfarenheter. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal Ansökan Tjänsterna skall tillsättas omgående så välkommen med din ansökan snarast då löpande urval tillämpas. Startdatum Snarast
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Mekaniska Montörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekaniska Montörer

CNC-operatörer
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. För kunds räkning söker vi nu en svarvare och en fräsare. Arbetsbeskrivning Du är antingen duktig svarvare med erfarenhet från Okuma och Fanuc eller duktig fräsare med erfarenhet av en 5-axlig Deckel-Maho. Komponenterna som tillverkas/berabetas används till olika bromssystem på tåg. Utbildning Verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande. Erfarenhet Dokumenterat goda kunskaper och några års erfarenhet av ovan beskriva arbetsuppgifter. Personliga kvalifikationer Du är lyhörd och kan ta instruktioner. God vilja och en positiv inställning till arbetet är av vikt. Du trivs i verkstadsmiljö och kan bidra med dina erfarenheter. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal Ansökan Tjänsterna skall tillsättas omgående så välkommen med din ansökan snarast då löpande urval tillämpas. Startdatum Snarast
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga CNC-operatörer jobb, CNC-operatörer Landskrona, CNC-operatörer Palm & Partners Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC-operatörer

Renhållningschaufför
Palm Partners AB Välkänt företag inom renhållning. Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Vi söker chaufförer för kunds räkning inför sommare med start omgående. Körningarna kommer vara inom renhållning i Malmöregionen. VI ser helst sökande med erfarenhet från liknande körningar- Utbildning Minst c-kort, ADR digitalt kort samt yrkesbevis Erfarenhet Vi ser helst sökande med dokumenterad erfarenhet av körning Lön och anställningsvillkor Enligt gällande kollektivavtal Ansökan Vi kommer kalla löpande till intervju och ser gärna att du skickar in annonsen snarast. Startdatum Omgående Uppdragslängd Vikariat under sommaren
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Renhållningschaufför jobb, Renhållningschaufför Malmö, Renhållningschaufför Palm & Partners Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Renhållningschaufför

Engagerad projektledare med fokus på resultat och kundnytta - Explizit AB
Palm Partners AB Explizit är ett konsultföretag inom modern informations- och kommunikationsteknologi med spetskompetens inom trådlös kommunikation. Genom åren har vi etablerat oss som en pålitlig partner för utveckling av mjukvaruprodukter, där slutkundens behov är i fokus. Har du bokat tid för besiktning via Internet, har du redan sett vad vi kan göra. Sedan flera år tillbaka använder Bilprovningen ett boknings-, kö- och produktionssystem utvecklat av Explizit. Företaget startade som en avknoppning från Bolidens IT-avdelning och ett gäng entreprenörer från Skellefteå. Det var 1983. Sedan dess har vår tillväxt varit stadig men försiktig – i synnerhet om man betänker att vi är ett IT-bolag. Under åren har vi i lugn och ro startat upp ett antal olika nya verksamheter och 1994 tog vi namnet Argentum. Vi har under många år varit kända som Argentum-gruppen, en företagskonstellation med olika dotterbolag. Men med tiden har vi känt att vi förenats av mer än namnet på vårt moderbolag. Därför ändrar vi under 2013 namn till Explizit – ett namn vi lånar från ett av våra bolag – och samlar alla våra kompetenser under en hatt. Vår nya organisation får ett starkt varumärke och över 100 kunniga specialister redan från dag 1. Huvudkontoret finns i Skellefteå och övriga kontor i Göteborg och Malmö. Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, projektledning, IT eller motsvarande, samt 1-3 års erfarenhet av projektledning. Du är kvalitetsmedveten, har ett långsiktigt perspektiv i ditt arbete, samt tilltalas av att arbeta proaktivt och ser det som en utmaning att hitta en bra lösning på kundens problem. Du trivs i en roll som präglas av proaktiv problemlösning och som ställer krav på ”helikopterseende” och din förmåga att driva projekt, allokera resurser och arbeta i en ständigt föränderlig miljö. För denna tjänst lägger vi stor vikt vid din förmåga att skapa och förvalta kundrelationer, samt din förståelse för kundens verksamhetsbehov. Då tjänsten är komplex och genomsyras av både interna och externa kommunikationsvägar förutsätter vi att du är en rak och tydlig person med god administrativ och organisatorisk förmåga. Om du har tidigare erfarenhet av systemutveckling ser vi gärna att du har denna i .NET-miljö och/eller C++ samt Java. För denna tjänst är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta efter Scrum eller annan projektmetodik. Personliga kvalifikationer Vi söker dig som - är öppen, lyhörd och trivs med att arbeta i team och med fokus på kundens behov. - är självgående och ser komplexa frågor eller komplicerade problem som en utmaning snarare än som ett hinder. - behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. - innehar minst B-körkort. Explizit jobbar med kompetensutveckling där de utgår från marknadens krav och ställer årligen en diagnos på både teamets och individens kompetensbehov utifrån kritiska kompetensområden. Utifrån detta tankesätt initierar de tillsammans med dig din kompetensutveckling. Ansökan Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta konsultchef Maria Larsson, 0708-156929 eller Linda Billstrand Rychter, 0732-00 57 56. Då urvalet sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast. Vi ser fram emot din ansökan! Startdatum Enligt överenskommelse.
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad projektledare med fokus på resultat och kundnytta - Explizit AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad projektledare med fokus på resultat och kundnytta - Explizit AB

Vi söker studenter till extraarbete som fakturaregistrerare
Palm Partners AB Palm & Partners är en modern och marknadsnära leverantör av HR-tjänster. Med strategiskt placerade lokalkontor, modern infrastruktur och starka nätverk täcker vi hela Sveriges arbetsmarknad. Palm & Partners är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i HRK. Läs mer om oss på www.palmpartners.se och ta del av några av våra framgångscase på www.facebook.com/palmpartners.se När du väljer att arbeta med Palm & Partners väljer du en av branschens mest erfarna leverantörer. Vi har varit verksamma på marknaden i över 30 år och utvecklas ständigt. Arbetsbeskrivning Nu söker vi dig som vill arbeta extra med fakturaadministration hos en av våra kunder i centrala Malmö. Vi söker dig som kan vara behjälplig till ordinarie administratörer vid arbetstoppar som inträffar mellan cirka den 4:e till 16:e arbetsdagen i varje månad. Uppdraget är löpande och tillsvidare. Uppdraget passar dig som har stora möjligheter att styra dina egna studier och som har möjlighet att dedikera dig till uppdraget varje månad under studietiden. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med andra resurskonsulter och sitta i hjärtat av verksamheten. Arbetsuppgifterna innebär att registrera fakturor och eventuellt övriga administrativa uppgifter i företagets system. Arbetet ställer höga krav på både snabbhet och noggrannhet. Erfarenhet Du har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter, med fördel registrering/bokning eller liknande i system. Det är viktigt att du har god datavana, är noggrann och har förmågan att kunna arbeta dedikerat med repetetiva arbetsuppgifter på ett effektivt vis. Personliga kvalifikationer För detta uppdrag söker vi dig som har ett mjukt och öppet förhållningssätt med en inställning till service och människor där du alltid ger "det där lilla extra!". Du tar gärna initiativ till saker och ting, är ordningssam och trivs med administrativa arbetsuppgifter. Du är förtroendeingivande, lugn och har ett positivt sätt som gör att människor trivs i ditt sällskap. Lön och anställningsvillkor Timlön, visstidsanställning Studerande. Ansökan Vi ser fram emot din ansökan omgående. Din ansökan gör du via vår hemsida, se länk till annons, där du bifogar ditt CV + bild av dig själv samt dina kontaktuppgifter. Startdatum Uppdraget startar i september Uppdragslängd Uppdraget är löpande.
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker studenter till extraarbete som fakturaregistrerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker studenter till extraarbete som fakturaregistrerare

Ställverksmontör El/Mek
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Vi söker nu för kunds räkning en Ställverksmontör. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med elmontage och mekaniskt montage av Ställverksskåp hos vår kund. Företaget tillverkar kundanpassade Ställverksskåp åt sina kunder och vi söker dig som har erfarenhet av detta sedan tidigare. Utbildning Elutbildning krävs. Erfarenhet Du har arbetat med el/mek-montage av Ställverksskåp tidigare eller haft praktik med motsvarande arbetsuppgifter. Du kan läsa elschema, kopplingstabeller och ritningar generellt samt är teknisk och händig. Personliga kvalifikationer Du är ambitiös och positiv då du kommer att ha många arbetskamrater runt dig som du är villig att lära av. Du bidrar även gärna med dina kunskaper till gruppen. Lön och anställningsvillkor Lön enligt avtal Ansökan Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan snarast. Startdatum Snarast
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ställverksmontör El/Mek jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ställverksmontör El/Mek

Erfaren servicetekniker till Linde, Södertälje
Palm Partners AB Med vår innovativa teknologi, ergonomi och ekonomi har vi stora framgångar på truckmarknaden och är i dag en av världens största tillverkare av truckar. Linde Material Handling AB ingår i KION Group och vårt huvudkontor för Sverige ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Örebro, Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik. Linde Material Handling har idag drygt 300 medarbetare. Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Arbetsuppgifterna består i att arbeta med service och reparationer på motvikts- och lagertruckar samt närbesläktade maskiner. Kundkontakten är en viktig del av ditt arbete med att se till så att den utrustning Linde levererar överträffar kundens förväntningar. Utbildning Teknisk gymnasial utbildning och/eller erfarenhet från service och reparationer av fordon. Erfarenhet Tidigare erfarenhet från service- och underhållsarbete på truckar, eller liknande fordon, är meriterande. Tekniken i Lindes truckar lär du dig löpande via Lindes interna utbildningsprogram. Personliga kvalifikationer Du är en flexibel, ansvarstagande, lösningsorienterad och serviceinriktad person som tycker om att träffa kunder, har hög social kompetens och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Kunden erbjuder en arbetsplats med goda arbetsförhållanden samt ett självständigt och variationsrikt arbete. Lön och anställningsvillkor Visstidsanställning Ansökan Urval och intervjuer görs löpande, vänligen skicka in din ansökan redan idag. Startdatum Omgående
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servicetekniker till Linde, Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servicetekniker till Linde, Södertälje

Servicetekniker
Palm Partners AB Vi söker en Servicetekniker till en av våra kunder som är verksamma inom försäljning och reparation av lyftkranar. Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Som servicetekniker kommer du att bedriva service- och reparationsarbete från kundens verkstad i Jordbro samt jobba ute på fält. Arbetet medför i förlängningen många resor och den som är intresserad av detta jobb måste kunna vara borta hemifrån under längre perioder. Du arbetar oftast i team om två personer men jobbar även till viss del självständigt och ansvarar då ensamt för leverans och god service. Viss vidareutbildning för diverse produkter kommer att ske internt och även hos kundens tillverkare i Tyskland. Erfarenhet Vi söker dig som har mångårig arbetserfarenhet inom entreprenadmaskinsbranschen som tekniker/ mekaniker. Du behärskar diagnos, felsökning, reparation och service av den moderna teknik som nya fordon och mobilkranar är utrustade med. Vidare är det viktigt att du behärskar engelska både i tal och skrift samt att du har god datorvana. B-körkort är ett krav, CE-körkort är meriterande. Personliga kvalifikationer Som person är du positiv och trivs med att ge god service. Du är flexibel, punktlig, noggrann och har god samarbetsvilja samt att du förstår vikten av hög arbetsmoral. Ansökan Tillsättning sker efter sommaren, urval sker dock öpande. Skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker jobb, Servicetekniker Stockholm, Servicetekniker Palm & Partners Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker

Affärsmässig Projektledare till Projektengagemang
Palm Partners AB Projektengagemang är en konsultkoncern med verksamhet inom infrastruktur, byggnader, energi och industri som grundades för snart 7 år sedan. Koncernen har sedan starten vuxit från 7 till 400 medarbetare och ägs till 50 % av moderbolaget och till 50 % av medarbetarna. Bolaget består av ett antal självständiga nischbolag som i samverkan med varandra erbjuder specialistkompetens såväl som helhetslösningar. Ett utav dessa nischbolag är Projektledning Hus som i dagsläget består av ett team på 21 medarbetare, till vilket vi nu söker ett tillskott i form av en projektledare. Verksamheten riktar sig mot projektledning inom byggsektorn och har funnits i 3 år. Genom en platt organisationsstruktur erhålles en effektiv organisation med låga kostnader och en snabb beslutsprocess. Bland uppdragsgivarna kan exempelvis Locum, SL, Huge, Fastighetskontoret, Sundbybergs Stad, Specialfastigheter, Peab, och Veidekke nämnas. Mer information finner du på www.projektengagemang.se Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Som projektledare på Projektengagemang får du möjlighet till en god och effektiv samverkan med övriga nischbolag inom koncernen och därmed tillgång till en enorm resursbank fylld av unik kompetens och kunskap. Tjänsten innebär planering, organisering och utvärdering av både mindre och större projekt som sträcker sig över en längre tid. Du samordnar och leder människor och organiserar arbetet så att resurser används väl och att resultatet blir som planerat. Din uppgift är att ha kontroll över hur hela projektet fortlöper och sätta in åtgärder om så skulle behövas. Du håller i hela processen och är med och utvecklar den, vilket kräver ett stort entreprenörsdriv. Erfarenhet Vi söker i första hand dig som har några eller flera års meriter från byggbranschen, gärna som konsult eller entreprenör. Du har mest troligen en ingenjörsexamen men främst värdesätter vi tidigare erfarenheter och referenser och då inom projektledning, projekteringsledning och/eller erfarenhet som kontrollansvarig. Har du erfarenhet från projektledning mot den privata marknaden ser vi det som ett stort plus. För denna tjänst är det meriterande om du har erfarenhet från beställarsidan eller har vana av anbudsförfaranden men det är inget krav. Personliga kvalifikationer Du ska kunna arbeta självständigt med att driva projekt men du måste också vara en drivande och utåtriktad lagspelare för att kunna samarbeta med kunder och med företagets olika funktioner. Du är positiv, engagerad, affärsmässig och har en praktisk inställning till att lösa problem. Du kommer att representera företaget i olika sammanhang och är van vid att möta kunder på olika nivåer, vilket kräver god social kompetens. Du ska trivas i en organisation där det är ”högt i tak” frihet under ansvar och en stor öppenhet. Lön och anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Ansökan Urval och intervjuer kommer att hållas i slutet av Augusti - början på September. Välkommen in med din ansökan! Startdatum Enligt överrenskommelse.
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsmässig Projektledare till Projektengagemang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsmässig Projektledare till Projektengagemang

Serveringspersonal student
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Vi söker för kunds räkning en student som kan arbeta dagligen med servering i en lunchrestaurang i Malmö. Arbetsbeskrivning Lunchservering. Arbetstider är 10:00 - 14:00 Utbildning Ingen utbildning krävs men erfarenhet av liknande arbete bör du ha. Personliga kvalifikationer Serviceminded, positiv och trivs med högt tempo. Lön och anställningsvillkor Lön enligt avtal och du måste vara studerande på minst 50 %. Startdatum Start omgående så välkommen med din ansökan ASAP.
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal student jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal student

Extraarbetare inom lager m.m. sökes!
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Vi söker nu efter personel som vill arbeta extra hos våra kunder under hösten. Arbetsuppgifterna kan variera från lager till renhållningsarbete hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Arbetstiderna kan även skilja sig åt men är framförallt dagtid, vardagar även om helgarbete förekommer. Truckkort är meriterande. Personliga kvalifikationer Då du kommer att möta många nya människor är det viktigt att du är social och har en positiv inställning. Det är även en fördel om du har ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel. För att kunna arbeta extra inom bemanningsbranschen krävs det att du är student eller har ett annat deltidsarbete på minst 50 %. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal Ansökan Ansökan skickas in via vår hemsida: www.palmpartners.se. Selekteringen sker löpande.
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Extraarbetare inom lager m.m. sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extraarbetare inom lager m.m. sökes!

Industrimedarbetare för långa uppdrag i Unnaryd
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Vi söker industrimedarbetare för längre uppdrag hos vår kund i Unnaryd. Arbetet är som maskinoperatör och handlar om bearbetning av gjutna aluminiumdetaljer för kunder inom fordons-, telekom- och verkstadsindustrin. Uppdraget är till att börja med förlagt på dagtid men kommer övergå i tvåskift. Utbildning Krav är någon form av teknisk gymnasieutbildning eller liknande samt B-körkort. Erfarenhet Meriterande är erfarenhet från tidigare arbete inom industrin som maskinoperatör eller liknande arbete inom produktion. Erfarenhet av CNC styrda maskiner värderas högt. Personliga kvalifikationer Som person är du kvalitetsmedveten, har ett gott tekniskt sinne och uppskattar ordning och reda. Du är en god kollega som ställer upp för dina medarbetare. Lön och anställningsvillkor Lön enligt avtal. Vi erbjuder en 6 månaders visstidsanställning med möjlighet att övergå i en tillsvidaretjänst. Ansökan Du söker tjänsten via vår hemsida www.palmpartners.se Observera att rekryeringen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Startdatum Omgående enligt överenskommelse. Uppdragslängd Uppdraget börjar snarast och är på lång sikt. Skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Hylte
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Industrimedarbetare för långa uppdrag i Unnaryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industrimedarbetare för långa uppdrag i Unnaryd

Ordermottagare/Administratör
Palm Partners AB För kunds räkning söker vi nu en erfaren och snabblärd ordermottagare/Administratör. Palm & Partners är en modern och marknadsnära leverantör av HR-tjänster. Med strategiskt placerade lokalkontor, modern infrastruktur och starka nätverk täcker vi hela Sveriges arbetsmarknad. Palm & Partners är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i HRK. Läs mer om oss på www.palmpartners.se och ta del av några av våra framgångscase på www.facebook.com/palmpartners.se När du väljer att arbeta med Palm & Partners väljer du en av branschens mest erfarna leverantörer. Vi har varit verksamma på marknaden i över 30 år och utvecklas ständigt. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med att ta emot och skicka ordrar samt med leveranser. I denna tjänst ger du service via telefon och e-mail och ansvarar för dina egna kundprocesser. Arbetetsuppgifterna innebär även en del administration. Utbildning För att lyckas i dena roll har du gymnasieerfarenhet samt arbetslivserfarenhet som ordermottagare/Administratör Erfarenhet Erfarenhet utav arbete i liknande roll samt goda datakunskaper. Kunskaper i EF, bass och online är ett krav. Personliga kvalifikationer Vår uppdragsgivare sätter stort värde på noggrannhet samt att du är flexibel och mycket strukturerad i ditt arbete. Du är van vid att hålla ett professionellt förhållningssätt gentemot kunder. Lön och anställningsvillkor Tjänsten är en provanställning med fast månadslön. Ansökan Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Maria Larsson . Då urvalet sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast. Välkommen med din ansökan! Startdatum September 2013
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ordermottagare/Administratör jobb, Ordermottagare/Administratör Karlskrona, Ordermottagare/Administratör Palm & Partners Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ordermottagare/Administratör

Metodtekniker sökes omgående!
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med att utveckla och ta fram reperationsmetoder för personbil. Du kommer arbeta både självständigt samt tillsammans med både teknik och produktion. Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag, beredskapstjänstgöring kan förekomma. Resor förekommer i tjänsten. Utbildning Du har gärna någon utbildning inom fordon, mekanik eller elektronik. Erfarenhet Du har tidigare arbetat som mekaniker och har därigenom fått både stora teoretiska och praktiska kunskaper. Du har en god datavana och meriterande om du har använt något CAD-verktyg då arbetet till stor del bygger på virtuella metoder. Personliga kvalifikationer Du är noggrann, analytiskt lagd och duktig på att hitta lösningar på problem. Du har lätt för att samarbeta med andra människor, kundfokus och en hög servicegrad. Svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal Ansökan Du skickar in din ansökan under annonsen på vår hemsida; www.palmpartners.se. Urvalet sker löpande. Eventuella frågor besvarar av Stina Karlsson 0708-544492. Startdatum Omgående
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Metodtekniker sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Metodtekniker sökes omgående!

Industrimedarbetare för långa uppdrag i Unnaryd
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Vi söker industrimedarbetare för längre uppdrag hos vår kund i Unnaryd. Arbetet är som maskinoperatör och handlar om bearbetning av gjutna aluminiumdetaljer för kunder inom fordons-, telekom- och verkstadsindustrin. Uppdraget är till att börja med förlagt på dagtid men kommer övergå i tvåskift. Utbildning Krav är någon form av teknisk gymnasieutbildning eller liknande samt B-körkort. Erfarenhet Meriterande är erfarenhet från tidigare arbete inom industrin som maskinoperatör eller liknande arbete inom produktion. Erfarenhet av CNC styrda maskiner värderas högt. Personliga kvalifikationer Som person är du kvalitetsmedveten, har ett gott tekniskt sinne och uppskattar ordning och reda. Du är en god kollega som ställer upp för dina medarbetare. Lön och anställningsvillkor Lön enligt avtal. Vi erbjuder en 6 månaders visstidsanställning med möjlighet att övergå i en tillsvidaretjänst. Ansökan Du söker tjänsten via vår hemsida www.palmpartners.se Observera att rekryeringen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Startdatum Omgående enligt överenskommelse. Uppdragslängd Uppdraget börjar snarast och är på lång sikt. Skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Gislaved
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Industrimedarbetare för långa uppdrag i Unnaryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industrimedarbetare för långa uppdrag i Unnaryd

Elektronikmontör
Palm Partners AB För kunds räkning söker vi en elektronikmontör Palm & Partners är en modern och marknadsnära leverantör av HR-tjänster. Med strategiskt placerade lokalkontor, modern infrastruktur och starka nätverk täcker vi hela Sveriges arbetsmarknad. Palm & Partners är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i HRK. Läs mer om oss på www.palmpartners.se och ta del av några av våra framgångscase på www.facebook.com/palmpartners.se När du väljer att arbeta med Palm & Partners väljer du en av branschens mest erfarna leverantörer. Vi har varit verksamma på marknaden i över 30 år och utvecklas ständigt. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med montering av el/teleprodukter. Arbetsuppgifterna innefattas av såväl manuellmontering som lättare uppdatering och felsökning. Reparationerna utförs enl tekniska scheman och all dokumentation är på engelska var på kunskaper i engelska och svenska är ett krav. Utbildning Vi vill att du som söker har fullföljd gymnasieutbildning, gärna inriktning teknik eller elektronik. Erfarenhet Du har gärna tidigare arbetat med montering, felsökning eller reparation inom finmekanik/industri. (Meriterande om du har goda kunskaper i att läsa kretschema.) Personliga kvalifikationer Du som söker är engagerad och lyhörd. Du har ett personligt driv och kan arbeta självständigt. Du måste vara effektiv/planerande i ditt arbete och hela tiden arbeta med kvalité som högsta prioritering. Vi ser gärna kvinnliga sökande. Lön och anställningsvillkor provanställning tillsvidare Ansökan Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Elektronikmontör jobb, Elektronikmontör Malmö, Elektronikmontör Palm & Partners Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektronikmontör

Extraarbetare inom lager sökes!
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Vi söker nu efter personal som vill arbeta extra hos en av våra kunder under hösten och framåt. Arbetsuppgifterna består av lagerarbete på ett plocklager. Arbetstiden är dagtid, vardagar. Truckkort är meriterande. Erfarenhet Erfarenhet från lager är meriterande. Personliga kvalifikationer Då du kommer att möta många nya människor är det viktigt att du är social och har en positiv inställning. Det är även en fördel om du har ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel. För att kunna arbeta extra inom bemanningsbranschen krävs det att du är student eller har ett annat deltidsarbete på minst 50 %. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal Ansökan Ansökan skickas in via vår hemsida: www.palmpartners.se. Selekteringen sker löpande.
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Extraarbetare inom lager sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extraarbetare inom lager sökes!

Receptionist - meriterande med kunskaper i Auto-CAD sökes!
Palm Partners AB ELK i Göteborg AB är ett ingenjörsföretag med projektering inom el- och telesystem. Företagets medarbetare håller en mycket hög allmän kompetens blandat med spetskompetens inom bl .a ljusdesign/belysningsplanering. Kompetensutveckling för medarbetare prioriteras mycket högt inom företaget. Läs mer om företaget på www.elk.se Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning I rollen som receptionist fungerar du som navet i företaget. Du ansvarar för reception och telefonväxel, att välkomna och hjälpa externa och interna besökare med en hög servicenivå. Du trivs i en roll där du har stort eget ansvar och arbetar proaktivt. Dina arbetsuppgifter omfattar exempelvis; - ansvar för posthantering, resebokningar, registrera kunder m.m. - inköp av kontorsmaterial och färskvaror - hantera bankärenden, uppdatera diverse listor Tjänsten är på 60 % men om du innehar kunskaper i Auto-CAD för ritarbeta kan tjänsten utökas i omfattning. Utbildning Meriterande om du har någon utbildning inom service. Erfarenhet Du har tidigare arbetat som receptionist med telefonväxel under ett antal år. Personliga kvalifikationer Du trivs att arbeta med en hög nivå av service, arbetar självstädning samt att vara företagets ansikte utåt.. Du har god rutin vad gäller arbetsuppgifterna och du är duktig på att utföra dessa effektivt och med gott resultat. Du har god datavana och kan arbeta både på svenska och engelska. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal Ansökan Urvalet sker löpande. Skicka in din ansökan till annonsen på vår hemsida; www.palmpartners.se Startdatum Oktober Uppdragslängd 15 månader
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist - meriterande med kunskaper i Auto-CAD sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist - meriterande med kunskaper i Auto-CAD sökes!

Vi söker en lokalvårdare!
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Vi söker nu efter en heltids lokalvårdare som utgår från Malmö, kunderna är både privathem och företag mestadels av kunderna är i Danmark. Körkort är ett krav samt tala god svenska. Erfarenhet Erfarenhet från städfirmor är meriterande Personliga kvalifikationer Då du kommer att möta många nya människor är det viktigt att du är social och har en positiv inställning samt noggrann som person. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal. Ansökan Ansökan skickas in via vår hemsida: www.palmpartners.se. Urval sker löpande. Startdatum Omgående Uppdragslängd 1 månad med möjlighet till förlängning.
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en lokalvårdare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en lokalvårdare!

Driven konsultchef till Palm & Partners
Palm Partners AB Hos oss på Palm & Partners har du en bred tjänst med arbetsuppgifter inom såväl rekrytering, bemanning och merförsäljning. Du har verkligen ett helhetsansvar för den personal som du har på dina uppdrag eller rekryterar till bolagets kunder och du förväntas arbeta kundorienterat och proaktivt med snabb leverans av hög kvalitet. Arbetsuppgifterna innefattar ett helhetsansvar för hela rekryterings och bemanningsprocessen och i konsulcheftrollen kommer även en stor del att läggas på uppföljningen och utvecklingen av den uthyrda personalens mål mot kundernas förväntningar. Du arbetar proaktivt i din kundbearbetning och som konsultchef förväntas du se till hela organisationen inom Palm & Partners, Bemanning, Rekrytering, Team- och Ledarutveckling samt Omställning/Outplacement. Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Utbildning För att arbeta internt på Palm & Partners har du akademisk utbildning inom personal och arbetsrätt och eller försäljning. Erfarenhet Du som söker har erfarenhet från olika former av tjänsteproducerande bolag. Du skall ha erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen. Vi utgår från att du har en affärsmässig läggning och att du är van att coacha uthyrd bemanningspersonal. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas i ett stabilt och expansivt bolag med tydlig marknadsprofil. Personliga kvalifikationer Du är driven, fokuserad och resultatmedveten. Du trivs i en tillväxtorganisation med högt i tak och triggas av ett högt tempo och positiv framtidstro. Du drivs av att arbeta med personal samt av att göra affärer och att arbeta kundorienterat. Du kan själv prioritera ditt arbete för att hålla en jämn leverans. Dina värderingar överensstämmer med våra värderingar som är att du är är Omtänksam, Affärsmässig, Pålitlig och Engagerad. Lön och anställningsvillkor Marknadsmässig lön med en fast och en rörlig del. Ansökan Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Konsultchef Aron Jegers eller VD Johnny Gunnarsson. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Driven konsultchef till Palm & Partners jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven konsultchef till Palm & Partners

Fastighetsskötare
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta hos fastighetsskötare åt de fastigheter som företaget ansvarar för. Det gäller framförallt bostadsrätter men även arbete hos hyresfastigheter förekommer. Arbetsuppgifterna varierar då du kommer att ha en allt-i-allo-roll och hjälpa till där det behövs. Exempel på arbetsuppgifter kan vara; felsökning, reperationer och underhåll. Erfarenhet Du har tidigare arbetat som fastighetsskötare, vaktmästare eller något liknande under minst ett par år. Meriterande om du har utbildning inom el, VVS eller bygg. Personliga kvalifikationer Som person är du serviceinriktad, har en positiv inställning och gillar att lösa problem. Du är praktiskt lagd och trivs med att ha ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Du kommer att arbete mycket själv så det är 'även viktigt att du är självständig och driven. B-körkort är krav. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal. Ansökan Skicka in din ansökan via vår hemsida; palmpartners.se. Urvalet sker löpande. Startdatum Omgående
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsskötare jobb, Fastighetsskötare Göteborg, Fastighetsskötare Palm & Partners Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsskötare

Grönuteskötselarbetare sökes omgående!
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning En av våra kunder i Kungsbacka söker nu efter en grönuteskötselarbetare med start omgående. Du kommer att arbeta utomhus med servicearbete hos både privatpersoner och åt företag eller offentliga verksamheter. Exempel på arbetsuppgifter är gräsklippning, rensa rabatter och trimma häckar. Arbetet kommer både att ske självständigt och i grupp och du kommer att ha dialog med kunder angående upplägg och planering. Arbetstid är måndag-fredag kl 7.00-16.00. Erfarenhet Vi ser att du har god erfarenhet av grönuteskötsel. Meriterande är om du har B-körkort. Personliga kvalifikationer Du är serviceminded, positiv och lättlärd och kan arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du är noggran och trivs med att arbeta utomhus med praktiska arbetsuppgfiter. Då trivs att ha ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal Ansökan Urvalet sker löpande Startdatum Omgående
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Grönuteskötselarbetare sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grönuteskötselarbetare sökes omgående!

Anläggningsarbetare Kungsbacka
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Vi söker efter anläggningsarbetare till vår kund i Kungsbacka. Tjänsten startar omgående och du kommer att arbeta på heltid kl 7.00-16.00, måndag-fredag. Arbetet är sedvanligt mark-och anläggningsarbete hos privatpersoner, kommuner och företag. Erfarenhet Du har tidigare arbetat med anläggning under minst ett år. Meriterande om du har utbildning för Arbete på väg. Personliga kvalifikationer Du är driven, positiv och har lätt för att sammarbeta med människor. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo med fysiskt krävande arbetsuppgifter. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal Ansökan Urvalet sker löpande. Skicka in din ansökan via vår hemsida; palmpartners.se Startdatum Omgående
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Anläggningsarbetare Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anläggningsarbetare Kungsbacka

Metodutvecklare inom tidsstudier
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Du kommer arbeta som metodutvecklare med inrikting mot tidsstudier med att utveckla och föra dokumentation över reperationsmetoder för fordon. I dina arbetsuppgifter ingår även att återkoppla till produktionsutvecklingsavdelningen för att därigenom förbättra servicebarheten. Du kommer arbeta främst på kontoret men även arbete i verkstaden förekommer. Ditt arbete sker både individuellt och i team tillsammans med konstruktörer, projektledare och specialister inom teknik. Utbildning Du har gymnasieutbildning inom fordonsmekanik, elektronik eller motsvarande. Erfarenhet Du har arbetat inom verkstad under minst tre år och har god kunskap om personbil, lastbil eller buss. Meriterandeom du har erfarenhet av att använda 3D-vertyg (CATIA, Pro E, 3DVIA). Personliga kvalifikationer Vi söker efter en teknikintresserad och driven person som trivs med att ha ansvar. Du gillar att arbeta tillsammans i grupp och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. B-körkort är krav och körkort för buss eller lastbil är meriterande. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal Ansökan Du skickar in din ansökan under annonsen på vår hemsida; www.palmpartners.se. Urvalet sker löpande. Eventuella frågor besvarar av Stina Karlsson 0708-544492. Startdatum Omgående
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Metodutvecklare inom tidsstudier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Metodutvecklare inom tidsstudier

Transportkoordinater
Palm Partners AB Vi söker nu en transportkoordiantor för Kunds räkning. Vår Kund är en modern leverantör till företag i fordonsbranschen som tillhandahåller hantering, åtgärder och transport av bilar från tillverkare till återförsäljare. Vårt kunnande och mer än 40 års erfarenhet har gjort oss till en av de ledande leverantörerna i Skandinavien samt operationer i Baltikum, Ryssland och CIS-länderna. Genom fortsatt satsning på att öka vår personals kompetens samt satsningar på det bästa tillgängliga materialet avser vi att befästa positionen som den ledande leverantören. Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Som Transportkoordinator kommer du att arbeta operativt med transportledning på kontoret i Malmö. Du kommer att sköta planeringen av lastbil och järnvägstransporter inrikes. Ditt ansvar blir att säkerställa att alla kunder får en utmärkt service och för att transporterat gods når sina destinationer med en hög leveranssäkerhet. Andra viktiga uppgifter blir att ur ett mer strategiskt perspektiv bidra till ständiga förbättringar av logistik, administration och affärsutveckling. Utbildning Utbildning inom logistik/transportbranschen. Erfarenhet Erfarenhet från branschen är meriterande. Personliga kvalifikationer Vi söker dig med ett brinnande intresse för logistik i allmänhet och transporter i synnerhet. Som person är du driven, organiserad och trivs bäst i ett högt tempo. Tjänsten kräver att du har kontroll på hela flödet i transportkedjan. Din servicenivå både internt och vid kontakten med kunder håller alltid högsta kvalitet. Du vill utvecklas och har förmågan att arbeta både operativt och strategiskt. Du är kreativ, initiativtagande och beslutsam. Lön och anställningsvillkor Lön enligt överenskommelse Ansökan Välkommen med din ansökan redan idag då tjänsten kommer att tillsättas löpande. Startdatum Omgående för rätt person. Uppdragslängd Tillsvidare.
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Transportkoordinater jobb, Transportkoordinater Malmö, Transportkoordinater Palm & Partners Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Transportkoordinater

Extrajobb till studenter inom industri/tillverkning
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Vi söker nu extrajobb för studenter främst inom industrin. Arbetsuppgifterna kan variera från enklare montering, lager till allt förekommande industriarbete. Krav för tjänsten är studerande till minst halvtid. Erfarenhet Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom industri och tillverkning. Personliga kvalifikationer Som person är du flexibel, ansvarstagande, målinriktad, positiv, har ett gott tekniskt sinne samt har en god ansvarsförmåga och ställer upp för dina medarbetare. Lön och anställningsvillkor Lön enligt avtal. Ansökan Du söker tjänsten via vår hemsida www.palmpartners.se Observera att rekryteringen sker löpande och att tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Välkommen in med din ansökan redan idag. Startdatum Enligt överenskommelse.
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb till studenter inom industri/tillverkning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb till studenter inom industri/tillverkning

Servicetekniker Linde Material Handling AB
Palm Partners AB Med vår innovativa teknologi, ergonomi och produktivitet har vi stora framgångar på truckmarknaden och är i dag en av världens största tillverkare av truckar. Linde Material Handling AB ingår i KION Group och vårt huvudkontor för Sverige ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik. Linde Material Handling har idag drygt 300 medarbetare. Vi behöver förstärkning och söker en erfaren servicetekniker till Halmstad området. Palm & Partners är en modern och marknadsnära leverantör av HR-tjänster. Med strategiskt placerade lokalkontor, modern infrastruktur och starka nätverk täcker vi hela Sveriges arbetsmarknad. Palm & Partners är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i HRK. Läs mer om oss på www.palmpartners.se och ta del av några av våra framgångscase på www.facebook.com/palmpartners.se När du väljer att arbeta med Palm & Partners väljer du en av branschens mest erfarna leverantörer. Vi har varit verksamma på marknaden i över 30 år och utvecklas ständigt. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter består i att arbeta med service och reparationer på motviks- och lagerstruckar samt närbesläktade maskiner, Se till att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den helst överträffar kundens förväntningar samt att se lösningar och att arbeta mot uppsatta mål. Utbildning Vi ser att du har gymnasial utbildning och/eller erfarenhet från service och reparationer av fordon. Erfarenhet Erfarenhet från fordonsbranschen är meriterande. Personliga kvalifikationer Som person är du flexibel, ansvarstagande, självgående och serviceinriktad som besitter en socialkompetens samt är beredd att ställa upp när det gäller. Vi erbjuder en arbetsplats med goda arbetsförhållanden och du får arbeta med välrenommerade produkter. Du lär dig tekniken i truckarna på Lindes internutbildningar. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal. Ansökan Vi kommer löpnade att gå igenom och bearbeta inkomna ansökningar. Kontaktperson för tjänsten är Johan Sjöstrand 0768-545932. Startdatum För rätt person är tillträde omgående, givetvis tas hänsyn till uppsägningstider. Uppdragslängd Tillvidare
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker Linde Material Handling AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker Linde Material Handling AB

Informatör
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Du kommer arbeta som informatör åt ett företag inom anläggningsbranschen. Arbetet innebär i stort att du kommer guida och informera chaufförer var de ska placera sina containrar. Du kommer arbeta dagtid. Tjänsten kommer fram till årsskiftet att vara på 50% för att därefter övergå till 100 %. Erfarenhet Du har gärna någon form av erfarenhet från servicebranschen. Personliga kvalifikationer Du är social och trivs att arbeta inom ett serviceyrke. För att arbeta deltid krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis att du är student eller har ett annat deltidsarbete. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal Ansökan Urvalet sker löpande. Skicka in din ansökan via vår hemsida; palmpartners.se Startdatum Omgående
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Tanum
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Informatör jobb, Informatör Tanum, Informatör Palm & Partners Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Informatör

Industrimedarbetare
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Vi söker industrimedarbetare för ett längre uppdrag hos kund i Varbergstrakten. Arbetet är som industrimedarbetare/operatör och handlar om gravering och bearbetning av rostfritt material. Det är arbetsrotation ute hos kund vilket medför även andra arbetsuppgifter som slipning, målning, gradning samt avsyning. Uppdraget är förlagt dagtid. Uppdraget är en hyrrekrytering och du bör därför bo i närområdet eftersom anställningen är tänkt att övergå till kund. Utbildning Krav är någon form av teknisk gymnasieutbildning eller liknande, gärna från industriprogrammet samt B-körkort. Erfarenhet Meriterande är bakgrund från tidigare arbete inom industrin som operatör eller liknande arbete inom produktion samt god datorkunskap i CAD och Word. Personliga kvalifikationer Som är person är du kvalitetsmedveten, har en positiv inställning, har ett gott tekniskt sinne och uppskattar ordning och reda. Du är en god kollega som ställer upp för dina medarbete. Lön och anställningsvillkor Lön enligt avtal. Vi erbjuder en 6 månaders visstidanställning med möjlighet att övergå i en tillsvidareanställning. Ansökan Du söker tjänsten via vår hemsida på www.palmpartners.se Observera att rekryteringen sker löpande och att tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Startdatum Omgående enligt överenskommelse. Uppdragslängd Uppdraget börjar snarast och är en hyrrekrytering där anställningen är tänkt att övergå till kund.
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Varberg
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Industrimedarbetare jobb, Industrimedarbetare Varberg, Industrimedarbetare Palm & Partners Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industrimedarbetare


Sök lediga jobb Palm & Partners Bemanning AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se