Partille kommun, Äldreomsorgen jobb - lediga jobb

Partille kommun, Äldreomsorgen jobb Partille kommun, Äldreomsorgen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Partille kommun, Äldreomsorgen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Partille kommun, Äldreomsorgen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Enhetschefer till äldreboende- Partille

 2. Sommarvikarier till Grenvägen och Trädgårdens äldreboende- Partille

 3. Enhetschef till Grenvägens äldreboende- Partille

 4. Utvecklingsinriktad Enhetschef till Hemtjänsten- Partille

 5. Vi söker Äldreomsorgschef- Partille

 6. Utvecklingsinriktad Enhetschef till Äldreboende- Partille

 7. Utvecklingsinriktad Enhetschef till Hemtjänsten- Partille

 8. Vill du vara med som enhetschef och utveckla framtidens hemtjänst?- Partille

 9. Undersköterska, Hemtjänst Centrum/Furulund- Partille

 10. Sommarvikarier till Kullegårdens äldreboende- Partille

 11. Omvårdnadspersonal- Partille

 12. Vill du vara med som enhetschef och utveckla framtidens hemtjänst?- Partille

 13. Vill du vara med som enhetschef och utveckla framtidens hemtjänst?- Partille

 14. Undersköterska till Kullegårdens äldreboende Natt- Partille

 15. Undersköterskor till Kullegårdens äldreboende- Partille

 16. Vill du vara med som enhetschef och utveckla framtidens hemtjänst?- Partille

 17. Timvikarier till Hemtjänsten i Partille Kommun- Partille

 18. Undersköterskor till Kullegårdens äldreboende- Partille

 19. Timvikarier sökes till Sävedalens Omsorgsteam- Partille

 20. Personal sökes till Sävedalens Omsorgsteam- Partille

 21. Vill du som vikarierande enhetschef utveckla Äldreomsorgen?- Partille

 22. Undersköterska Jonseredsgårdens Äldreboende- Partille

 23. Undersköterska till Jonseredsgårdens Äldreboende- Partille

 24. Vill du vara med som vikarierande enhetschef i gemensamt ledarskap och utve- Partille

 25. Vill du vara med som samordnare och utveckla framtidens hemtjänst?- Partille

 26. Undersköterska till Mosaikens Trygghetsboende- Partille

 27. Undersköterska sökes till äldreboende i framkant- Partille

 28. Undersköterska till Mosaikens Trygghetsboende- Partille

 29. Undersköterska sökes till Jonseredsgården- Partille

 30. Undersköterska sökes till Jonseredsgården- Partille

 31. Undersköterska sökes till Jonseredsgården- Partille

 32. Undersköterskor sökes till äldreboende i framkant- Partille

 33. Undersköterska sökes till äldreboende i framkant- Partille

 34. Undersköterska sökes till äldreboende i framkant- Partille


Mer beskrivning

Enhetschefer till äldreboende
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Partille kommun söker tre enhetschefer till äldreboende, till två befintliga och till ett nybyggt som öppnar 2014. Inom äldreomsorgen har olika utvecklingsarbeten pågått i syfte att höja nöjdheten hos brukarna och bland medarbetarna. Bland annat arbetar verksamheterna med salutogent förhållningssätt och med viss kompetensutveckling för personalen. Vi söker dig som kan arbeta mål- och resultatinriktat, har mycket god samarbetsförmåga och är omvärldsorienterad. Du kommer ingå i äldreomsorgens ledningsgrupp. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du är en erfaren och trygg ledare med förmåga att få medarbetare att växa och ta ansvar i en decentraliserad organisation. Du kan engagera och inspirera medarbetare och ser vikten av att ta tillvara deras kompetens och resurser. Du känner en självklar respekt för andra människor, såväl brukare och deras anhöriga/närstående som medarbetare. Du har lämplig högskoleutbildning så som socionom eller likvärdig utbildning samt tidigare erfarenhet av ledarskap. God kännedom om gällande lagstiftning. Erfarenhet av någon form av kvalitetsarbete och arbetat med kompetensutveckling och/eller salutogent förhållningssätt är önskvärt. Som person är du noggrann, självständig och handlingskraftig. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån mål och ekonomiska ramar. Du är resultatinriktad och har god kommunikationsförmåga i tal och skrift. Ett krav är att du har ett tydligt intresse för helheten och äldreomsorgens alla verksamhetsområden samt god förmåga att skapa positiva och resultatgivande samarbetskontakter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer till äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer till äldreboende

Sommarvikarier till Grenvägen och Trädgårdens äldreboende
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Vi arbetar utefter en gemensam värdegrund ocu utifrån ett salutogent synsätt och att se begripligheten i varje äldres förutsättningar,stimulera till en känsla av självständighet och meningsfullhet. Vi eftersträvar en stimulerande vardagsglädje och en gemenskap utifrån individuella behov. Du kommer att arbeta tillsammans med övrig personal för enskilda personers livsföring i det särskilda boendet. Du ska dokumentera och samordna insatserna kring de boende och utföra insatser utifrån sjuksköterskans delegation. KVALIFIKATIONER Vi söker omvårdnadspersonal med adekvat utbildning. Du har en god samarbetsförmåga ,ett gott bemötande mot alla du möter, oavsett om det är boende, anhöriga eller kolleger. Du tar ett stort ansvar i ditt yrke och visar omdöme och respekt. Du bidrar även till ett positivt och gott klimat på arbetsplatsen.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarier till Grenvägen och Trädgårdens äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarier till Grenvägen och Trädgårdens äldreboende

Enhetschef till Grenvägens äldreboende
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi en Enhetschef ytterligare till Grenvägen äldreboende. Grenvägens äldreboende har 38 hyresgäster och ca 60 medarbetare, dag samt natt. Verksamheten ingår i avdelningen för äldreomsorg. Du kommer arbeta tillsammans med en kollega i ett gemensamt ledarskap. Du kommer ingå i äldreomsorgens ledningsgrupp. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du är en erfaren och trygg ledare med förmåga att få medarbetare att växa och ta ansvar i en decentraliserad organisation. Du kan engagera och inspirera medarbetare och ser vikten av att ta tillvara deras kompetens och resurser. Du har erfarenhet av konfliktlösning på ett kreativt sätt. Du känner en självklar respekt för andra människor, såväl brukare och deras anhöriga/närstående som för medarbetare. Krav är att Du har lämplig högskoleutbildning så som socionom eller likvärdig utbildning samt tidigare erfarenhet av ledarskap. God kännedom om gällande lagstiftning. Erfarenhet av någon form av kvalitetsarbete och att Du arbetat med kompetensutveckling och/eller salutogent förhållningssätt är önskvärt. Som person är du noggrann, självständig, strukturerad och handlingskraftig. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån mål och ekonomiska ramar. Du är resultatinriktad och har god kommunikationsförmåga i tal och skrift. Vi söker Dig som har ett tydligt intresse för helheten och äldreomsorgens alla verksamhetsområden samt god förmåga att skapa positiva och resultatgivande samarbetskontakter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till Grenvägens äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till Grenvägens äldreboende

Utvecklingsinriktad Enhetschef till Hemtjänsten
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som enhetschef i Hemtjänsten. Hemtjänsten i Partille kommun är idag uppdelad i tre geografiska områden. Hemtjänstcheferna ansvarar för sina respektive områden, men arbetar mycket med att hitta gemensamma lösningar för hela hemtjänsten. Vi ser att du tycker detta är ett spännande sätt arbeta på och att du vill vara med och utveckla en gemensam hemtjänst i Partille kommun. När nuvarande enhetschef för hemtjänstområde Centrum/Furulund kommer gå vidare till en annan tjänst i avdelning äldreomsorg, söker vi nu en enhetschef till hemtjänsten. Inom äldreomsorgen har olika utvecklingsarbeten pågått i syfte att höja nöjdheten hos brukarna och bland medarbetarna. Bland annat arbetar verksamheterna med salutogent förhållningssätt och med kompetensutveckling för personalen. Vi söker dig som kan arbeta mål- och resultatinriktat, har mycket god samarbetsförmåga och är omvärldsorienterad. Verksamheten ingår i avdelningen för äldreomsorg och du kommer ingå i äldreomsorgens ledningsgrupp. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du är en erfaren och trygg ledare med förmåga att få medarbetare att växa och ta ansvar i en decentraliserad organisation. Du kan engagera och inspirera medarbetare och ser vikten av att ta tillvara deras kompetens och resurser. Du har erfarenhet av konfliktlösning på ett kreativt sätt. Du känner en självklar respekt för andra människor, såväl brukare och deras anhöriga/närstående som för medarbetare. Krav är att Du har lämplig högskoleutbildning så som socionom eller likvärdig utbildning samt tidigare erfarenhet av ledarskap. God kännedom om gällande lagstiftning. Erfarenhet av någon form av kvalitetsarbete och att Du arbetat med kompetensutveckling och/eller salutogent förhållningssätt är önskvärt. Som person är du noggrann, självständig, strukturerad och handlingskraftig. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån mål och ekonomiska ramar. Du är resultatinriktad och har god kommunikationsförmåga i tal och skrift. Vi söker Dig som har ett tydligt intresse för helheten och äldreomsorgens alla verksamhetsområden samt god förmåga att skapa positiva och resultatgivande samarbetskontakter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsinriktad Enhetschef till Hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsinriktad Enhetschef till Hemtjänsten

Vi söker Äldreomsorgschef
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. ARBETSUPPGIFTER Avdelning äldreomsorg består av hemtjänst, dagverksamhet för personer med demenssjukdom samt äldreboenden. Inom förvaltningen finns även en avdelning som bland annat ansvarar för myndighetsutövning, hälso- och sjukvårdsinsatser samt förbyggande arbete, med vilken ett tätt samarbete är en förutsättning. Partille växer och inom förvaltningen ser vi målgruppsökningar de kommande åren. Det gör att vi har påbörjat en dialog kring behov av att förändra organisationen framöver. Som avdelningschef deltar du naturligt i det arbetet. Inom förvaltningen pågår ett utvecklingsarbete som berör alla medarbetare. Vårt mål är att alla medarbetare ska känna att de har mandat att ständigt utveckla och förbättra verksamheten samt känna glädje och stolthet över sitt arbete. • Tjänsten innebär ett ansvar för att avdelningen arbetar utifrån en helhetssyn med kunder/brukare och närstående i fokus. I rollen ingår verksamhets-, ekonomi - och personalansvar för cirka 400 medarbetare varav 12 chefer. • Tjänsten är direkt underställd förvaltningschef och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. I uppdraget ingår att arbeta för helheten såväl inom förvaltningen som inom kommunen. • Ett fokusområde som chef är att fortsätta skapa ett positivt arbetsklimat med engagemang och delaktiget på avdelningen samt uppmuntra samverkan och helhetssyn såväl inom som utanför den egna avdelningen. • Du ska strategiskt kunna initiera och driva förändringsarbete, vilket ställer krav på att stimulera till samverkan, lärande och kvalitet. Du leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. I uppdraget ingår även att omvärldsbevaka och utveckla arbetssätt tillsammans med medarbetare och kollegor. • Du arbetar med en ekonomisk fördelningsmodell som förutsätter arbete med ständiga effektiviseringar och arbetssätt. • Eftersom vi är en politisk styrd organisation ingår att utifrån politiska mål och beslut samt gällande lagstiftning driva verksamhetens arbete för att uppnå de satta målen samtidigt som ekonomin ska vara i balans. I uppdraget ingår att ibland vara föredragande för vård- och omsorgsnämnden. KVALIFIKATIONER Vi söker en ledare som är trygg, tydlig och har förmågan att skapa goda relationer. Du har flerårig erfarenhet som chef/ledare med budgetansvar och personal. Du har erfarenhet inom äldreområdet samt kunskap om äldres hälsa och välbefinnande, där du agerar med ett salutogent/hälsofrämjande förhållningssätt både gentemot brukare, närstående och personal. Det är meriterande om du har varit chef för chefer. Du arbetar med vision och mål samt följer upp resultat. Du har god samarbetsförmåga och är omvärldsorienterad samt kan leda, motivera, stödja och utveckla verksamheten. Du har en mycket god förmåga att kommunicera med olika målgrupper. Du har lätt att ta till dig och sålla information. Du har adekvat högskoleexamen Du har kunskap om de lagar och regler som styr förvaltningens arbete samt kunskap om arbetsrättslig lagstiftning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi går igenom ansökningarna successivt så skicka gärna in din ansökan snarast. Vi eftersträvar mångfald avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker Äldreomsorgschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker Äldreomsorgschef

Utvecklingsinriktad Enhetschef till Äldreboende
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som har viljan och drivet att i gemensamt ledarskap fortsätta utveckla vår verksamhet och bidra till att påverka framtidens service och omsorg. Furulunds äldreboende består av 94 lägenheter fördelade på 12 enheter. Arbetet på boendet utgår från brukarens fokus genom salutogent förhållningssätt och med ständiga förbättringar. Som enhetschef har Du, tillsammans med kollega, personal- och arbetsmiljöansvar för ca 80 tillsvidareanställda medarbetare och ska leda, organisera och utveckla verksamheten utifrån gällande lagstiftning, mål, riktlinjer och ramar. Ditt ekonomiska arbete innefattar månatliga uppföljningar, nyckeltal och löpande utvecklingsarbete för kostnadseffektivisering. En viktig del i Ditt uppdrag är att utifrån ett helhetsperspektiv samverka/samarbeta inom förvaltningen. Samarbetet ska bygga på kommunens och förvaltningens värdeord och Partilles inre kultur som innebär att alla som är anställda i kommunen utgår från gemensamma värderingar i sitt arbete. Du ingår i ledningsgruppen för Äldreomsorgen och arbetet sker till stor del i samarbete med ledningen och andra verksamheter. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du är en erfaren, trygg ledare som genom tydlig kommunikation, vision och mål skapar motivation och engagemang. Du verkar för en kreativ miljö där medarbetarnas kompetens och resurser tillvaratas och de växer med ansvar och mandat. En förutsättning för anställning är att Du har lämplig högskoleutbildning så som socionom eller likvärdig utbildning samt tidigare erfarenhet av ledarskap. Du har god kännedom om gällande lagstiftning. Erfarenhet av kvalitetsarbete och arbete med kompetensutveckling och/eller salutogent förhållningssätt är önskvärt. Vi söker Dig som har ett tydligt intresse för helheten och äldreomsorgens alla verksamhetsområden samt god förmåga att skapa positiva och resultatgivande samarbetskontakter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsinriktad Enhetschef till Äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsinriktad Enhetschef till Äldreboende

Utvecklingsinriktad Enhetschef till Hemtjänsten
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Hemtjänsten i Partille kommun är idag uppdelad i tre geografiska områden. Enhetscheferna ansvarar för sina respektive områden och även för den gemensamma utvecklingen av hemtjänsten inom Partille kommun. Hemtjänstens arbete utgår från brukarens fokus genom salutogent förhållningssätt och arbete med ständiga förbättringar. Vi söker dig som har viljan och drivet att tillsammans med oss fortsätta utveckla vår verksamhet och bidra till att påverka framtidens service och omsorg. Som enhetschef har Du personal- och arbetsmiljöansvar för ca 40 tillsvidareanställda medarbetare och ska leda, organisera och utveckla verksamheten utifrån gällande lagstiftning, mål, riktlinjer och ramar. Ditt ekonomiska arbete innefattar månatliga uppföljningar, nyckeltal och löpande utvecklingsarbete för kostnadseffektivisering. En viktig del i Ditt uppdrag är att utifrån ett helhetsperspektiv samverka/samarbeta inom förvaltningen. Samarbetet ska bygga på kommunens och förvaltningens värdeord och Partilles inre kultur som innebär att alla som är anställda i kommunen utgår från gemensamma värderingar i sitt arbete. Du ingår i ledningsgruppen för Äldreomsorgen och arbetet sker till stor del i samarbete med ledningen och andra verksamheter. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du är en erfaren, trygg ledare som genom tydlig kommunikation, vision och mål skapar motivation och engagemang. Du verkar för en kreativ miljö där medarbetarnas kompetens och resurser tillvaratas och de växer med ansvar och mandat. En förutsättning för anställning är att Du har lämplig högskoleutbildning så som socionom eller likvärdig utbildning samt tidigare erfarenhet av ledarskap. Du har god kännedom om gällande lagstiftning. Erfarenhet av kvalitetsarbete och arbete med kompetensutveckling och/eller salutogent förhållningssätt är önskvärt. Vi söker Dig som har ett tydligt intresse för helheten och äldreomsorgens alla verksamhetsområden samt god förmåga att skapa positiva och resultatgivande samarbetskontakter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsinriktad Enhetschef till Hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsinriktad Enhetschef till Hemtjänsten

Vill du vara med som enhetschef och utveckla framtidens hemtjänst?
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Hemtjänsten i Partille kommun är idag uppdelad i tre geografiska områden. Enhetscheferna ansvarar för sina respektive områden och även för den gemensamma utvecklingen av hemtjänsten inom Partille kommun. Hemtjänstens arbete utgår från brukarens fokus genom salutogent förhållningssätt och arbete med ständiga förbättringar. Vi söker dig som har viljan och drivet att tillsammans med oss fortsätta utveckla vår verksamhet och bidra till att påverka framtidens service och omsorg. Utifrån Partille kommuns värdeord, Allas lika värde, Professionalitet och Framåtanda, och utifrån brukarens behov, nu och framåt, vill vi tillsammans med dig forma och utveckla en framtida attraktiv hemtjänst både för brukare och medarbetare. Som enhetschef har Du personal- och arbetsmiljöansvar för ca 40 medarbetare och ska leda, organisera och utveckla verksamheten utifrån gällande lagstiftning, mål, riktlinjer och ramar. Ditt ekonomiska arbete innefattar månatliga uppföljningar, nyckeltal och löpande utvecklingsarbete för kostnadseffektivisering. En viktig del i Ditt uppdrag är att utifrån ett helhetsperspektiv samverka/samarbeta inom förvaltningen. Samarbetet ska bygga på kommunens och förvaltningens värdeord och Partilles inre kultur som innebär att alla som är anställda i kommunen utgår från gemensamma värderingar i sitt arbete. Du ingår i ledningsgruppen för Äldreomsorgen och arbetet sker till stor del i samarbete med ledningen och andra verksamheter. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du är en erfaren, trygg ledare som genom tydlig kommunikation, vision och mål skapar motivation och engagemang. Du verkar för en kreativ miljö där medarbetarnas kompetens och resurser tillvaratas och de växer med ansvar och mandat. En förutsättning för anställning är att Du har lämplig högskoleutbildning så som socionom eller likvärdig utbildning samt tidigare erfarenhet av ledarskap. Du har god kännedom om gällande lagstiftning. Erfarenhet av kvalitetsarbete och arbete med kompetensutveckling och/eller salutogent förhållningssätt är önskvärt. Vi söker Dig som har ett tydligt intresse för helheten och äldreomsorgens alla verksamhetsområden samt god förmåga att skapa positiva och resultatgivande samarbetskontakter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du vara med som enhetschef och utveckla framtidens hemtjänst? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du vara med som enhetschef och utveckla framtidens hemtjänst?

Undersköterska, Hemtjänst Centrum/Furulund
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Hemtjänsten i Centrum-Furulund söker erfarna och engagerade undersköterskor för arbete i brukares hem. I arbetet ingår omvårdnads- och serviceinsatser såväl som ledsagning i enlighet med biståndsbeslut. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt och den kommungemensamma värdegrunden. Hemtjänsten i Partille är en rökfri arbetsplats. Som anställd har du tillgång till gratis gym och får varje år ett friskvårdsbidrag. På arbetsplatsen tillämpas Årsarbetstidsavtal och verksamheten är igång årets alla dagar. Intervjuer hålls löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett salutongent förhållningssätt och förmåga att bygga goda relationer. Det är viktigt att du har lätt att anpassa dig till olika situationer och miljöer. Vi värdesätter flexibilitet eftersom arbetsuppgifter och miljöer kan variera dag till dag. Som person är du lyhörd, ansvarstagande, har god samarbetsförmåga, är initiativrik samt har ett professionellt och gott bemötande. Vi ser även att du har förmågan att bidra till ett positivt och gott klimat på arbetsplatsen. I arbetsuppgifterna ingår att dokumentera och kommunicera med många olika parter vilket kräver att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Då dator används som arbetsredskap krävs det att du har god datorvana. Endast sökande med körkort och körvana är aktuella för anställning eftersom man i det dagliga arbetet förflyttar sig mellan olika kommundelar. Du som söker har utbildning ifrån omvårdnadsprogrammet samt dokumenterad arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med både barn och vuxna. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, Hemtjänst Centrum/Furulund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, Hemtjänst Centrum/Furulund

Sommarvikarier till Kullegårdens äldreboende
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Vi arbetar utefter en gemensam värdegrund och utifrån ett salutogent synsätt och att se begripligheten i varje äldres förutsättningar, stimulera till en känsla av självständighet och meningsfullhet. Vi efterstävar en stimmulerande vardagsglädje och en gemenskap utifrån individuella behov. du kommer att arbeta med övrig personal för enskilda personers livsföring i det särskilda boendet. Du ska dokumentera och samordna insatserna kring de boende och utföra insatser utifrån sjuksköterskans delegation. KVALIFIKATIONER Vi söker omvårdnadspersonal med adekvat utbildning. Du har en god samarbetsförmåga, ett gott bemötande mot alla du möter, oavsett om det är boende anhöriga eller kollegor. Du tar ett stort ansvar i ditt yrke och visar omdöme och respekt. Du bidrar även till ett positivt och gott klimat på arbetsplatsen. Det krävs att du har ett flexibelt arbetssätt. Du ska kunna behärska svenska i tal och skrift. Erfarenhet är meriterande, vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet. Meriterande är om du har möjlighet att arbeta under hela sommaren. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 05-10
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarier till Kullegårdens äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarier till Kullegårdens äldreboende

Omvårdnadspersonal
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Vi söker ansvarfull och duktig omvårdnadspersonal som vill ingå i ett team som sätter den boende i fokus utifrån ett salutogent tänkande på Grenvägens äldreboende och Furulunds trygghetsboende. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med omvårdnadsinsatser, aktiviteter och delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska och rehab personal. Vi arbetar aktivt med ombudroller inom olika områden för att öka kvaliteten och att du som medarbetare ska få chans att ansvara och utveckla din kompetens. Vi använder oss av olika kvalitetssystem såsom Senior Alert och BPSD. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara färdig utbildad omvårdnadspersonal. I arbetsuppgifterna ingår dokumentation och kommunicera med andra parter, vilket kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Då dator används som arbetsredskap krävs det även att du har god datorvana Meriterande med körkort. Vi ser även att du har förmågan att bidra till ett positivt och gott klimat på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Då vi söker personal till både särskilt boende och trygghetsboende med hemtjänstinsatser får du gärna uppge i ansökan om du har något speciellt önskemål. Vi arbetar med årsarbetstid vilket bland annat innebär att du har möjlighet att önska högre och lägre sysselsättningsgrad. Partille kommun har tagit ett beslut om att möjlighet att önska sysselsättningsgrad och som kommer att påbörjas under 2017. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Omvårdnadspersonal jobb, Omvårdnadspersonal Partille, Omvårdnadspersonal Partille kommun, Äldreomsorgen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omvårdnadspersonal

Vill du vara med som enhetschef och utveckla framtidens hemtjänst?
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Missa inte chansen till ett spännande arbete i utvecklandet av Sveriges bästa hemtjänst. Vi står precis inför att starta ett utvecklande arbete med fokus på nytänk. Vi söker därför dig som är innovativ och kan se kreativa lösningar. Som enhetschef och medarbetare i Partille kommuns hemtjänst är du viktig – för våra invånare och för vår framtid. I samarbete med dina medarbetare får du som Enhetschef för hemtjänsten möjligheten att påverka och bygga en helt ny organisation för framtidens attraktiva hemtjänst. Hemtjänstens arbete utgår från brukarens fokus genom salutogent förhållningssätt och arbete med ständiga förbättringar. Vi letar efter dig som har höga ambitioner och vill påverka. I Partille värdesätter vi ditt engagemang och din delaktighet. Med utgångspunkt i värdeorden allas lika värde, professionalitet och framåtanda utvecklar vi kommunen med fokus på våra invånare Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Äldreomsorgen. Samhället, invånarnas och därmed brukarnas behov är under ständig förändring och därför fokuserar vi på utveckling inom hemtjänsten som ger utrymme för olikheter och skapar dynamik. Samtidigt måste vi anpassa oss efter politiska beslut, vilket gör vårt arbete både varierat och komplext. Utifrån brukarens behov, nu och framåt, vill vi tillsammans med dig forma och utveckla en framtida attraktiv hemtjänst för såväl medarbetare som för brukarna. Tillsammans med dina kollegor vill du göra Partille lite bättre och hemtjänsten bäst i landet. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning så som socionom eller likvärdig utbildning och tidigare erfarenhet av ledarskap. Som enhetschef får Du personal- och arbetsmiljöansvar. I Partille Kommun sätter vi värde på ett tydligt och personligt ledarskap. Med närvaro, kommunikation, coachning och regelbundna medarbetarsamtal uppmuntrar våra ledare till engagemang, arbetsglädje och utveckling. Rollen innebär många interna och externa kontakter, vilka ställer höga krav på att du är kommunikativ, både i tal och i skrift. Vi söker Dig som har ett tydligt intresse för helheten och äldreomsorgens alla verksamhetsområden samt god förmåga att skapa positiva och resultatgivande samarbetskontakter. Välkommen till Partille Kommun! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du vara med som enhetschef och utveckla framtidens hemtjänst? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du vara med som enhetschef och utveckla framtidens hemtjänst?

Vill du vara med som enhetschef och utveckla framtidens hemtjänst?
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Missa inte chansen till ett spännande arbete i utvecklandet av Sveriges bästa hemtjänst. Vi står precis inför att starta ett utvecklande arbete med fokus på nytänk. Vi söker därför dig som är innovativ och kan se kreativa lösningar. Som enhetschef och medarbetare i Partille kommuns hemtjänst är du viktig – för våra invånare och för vår framtid. I samarbete med dina medarbetare får du som Enhetschef för hemtjänsten möjligheten att påverka och bygga en helt ny organisation för framtidens attraktiva hemtjänst. Hemtjänstens arbete utgår från brukarens fokus genom salutogent förhållningssätt och arbete med ständiga förbättringar. Vi letar efter dig som har höga ambitioner och vill påverka. I Partille värdesätter vi ditt engagemang och din delaktighet. Med utgångspunkt i värdeorden allas lika värde, professionalitet och framåtanda utvecklar vi kommunen med fokus på våra invånare Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Äldreomsorgen. Samhället, invånarnas och därmed brukarnas behov är under ständig förändring och därför fokuserar vi på utveckling inom hemtjänsten som ger utrymme för olikheter och skapar dynamik. Samtidigt måste vi anpassa oss efter politiska beslut, vilket gör vårt arbete både varierat och komplext. Utifrån brukarens behov, nu och framåt, vill vi tillsammans med dig forma och utveckla en framtida attraktiv hemtjänst för såväl medarbetare som för brukarna. Tillsammans med dina kollegor vill du göra Partille lite bättre och hemtjänsten bäst i landet. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning så som socionom eller likvärdig utbildning och tidigare erfarenhet av ledarskap. Som enhetschef får Du personal- och arbetsmiljöansvar. I Partille Kommun sätter vi värde på ett tydligt och personligt ledarskap. Med närvaro, kommunikation, coachning och regelbundna medarbetarsamtal uppmuntrar våra ledare till engagemang, arbetsglädje och utveckling. Rollen innebär många interna och externa kontakter, vilka ställer höga krav på att du är kommunikativ, både i tal och i skrift. Vi söker Dig som har ett tydligt intresse för helheten och äldreomsorgens alla verksamhetsområden samt god förmåga att skapa positiva och resultatgivande samarbetskontakter. Välkommen till Partille Kommun! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du vara med som enhetschef och utveckla framtidens hemtjänst? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du vara med som enhetschef och utveckla framtidens hemtjänst?

Undersköterska till Kullegårdens äldreboende Natt
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Kullegården är ett äldreboende med 58 lägenheter, fördelat på 38 platser på demensenhet och 20 platser på somatisk enhet. ARBETSUPPGIFTER Du är anställd i vård och omsorgsförvaltningen i Partille Kommun och har din grundplacering på Kullegårdens äldreboende. Du kommer att arbeta på hela Kullegården vilket kräver att du besitter en uttalad förmåga till flexibelt arbetsätt och har lätt att ställa om till nya förutsättningar. Vi arbetar utefter en gemensam värdegrund och utifrån ett salutogent synsätt och att se begripligheten i varje äldres förutsättningar, stimulera till en känsla av självständighet och meningsfullhet. Vi eftersträvar en stimulerande vardagsglädje och en gemenskap utifrån individuella behov. Du kommer att arbeta med övrig personal för enskilda personers livsföring i det särskilda boendet. Du ska dokumentera och samordna insatserna kring de boende och utföra insatser utifrån sjuksköterskans delegation. Partille kommun har tagit beslut om möjlighet att önska sysselsättningsgrad och detta kommer att påbörjas 2017-01-01. KVALIFIKATIONER Vi eftersöker omvårdnadspersonal med undersköterskeutbildning. Du har en god samarbetsförmåga, ett gott bemötande mot alla du möter, oavsett om det är boende, anhöriga eller kollegor. Du tar ett stort ansvar i ditt yrke och visar omdöme och respekt. Partille kommun har tagit beslut om möjlighet att önska sysselsättningsgrad och detta kommer att påbörjas 2017-01-01. Du bidrar även till ett positivt och gott klimat på arbetsplatsen. Det krävs att du har ett flexibelt arbetssätt. Du ska kunna behärska god svenska i tal och skrift. Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet. Meriterande är god datakunskap samt kunskap och erfarenhet av dokumentationssystemet VITAE, Senior alert och BPSD-registret och att du har erfarenhet i palliativ vård. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 10-05
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Kullegårdens äldreboende Natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Kullegårdens äldreboende Natt

Undersköterskor till Kullegårdens äldreboende
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Kullegården är ett äldreboende med 58 lägenheter, fördelat på 38 platser på demensenhet och 20 platser på somatisk enhet. ARBETSUPPGIFTER Du är anställd i vård och omsorgsförvaltningen i Partille Kommun och har din grundplacering på Kullegårdens äldreboende. Du kommer att arbeta på hela Kullegården vilket kräver att du besitter en uttalad förmåga till flexibelt arbetsätt och har lätt att ställa om till nya förutsättningar. Vi arbetar utefter en gemensam värdegrund och utifrån ett salutogent synsätt och att se begripligheten i varje äldres förutsättningar, stimulera till en känsla av självständighet och meningsfullhet. Vi eftersträvar en stimulerande vardagsglädje och en gemenskap utifrån individuella behov. Du kommer att arbeta med övrig personal för enskilda personers livsföring i det särskilda boendet. Du ska dokumentera och samordna insatserna kring de boende och utföra insatser utifrån sjuksköterskans delegation. Vi arbetar med årsarbetstid. Partille kommun har tagit beslut om möjlighet att önska sysselsättningsgrad och detta kommer att påbörjas 2017-01-01. KVALIFIKATIONER Vi eftersöker omvårdnadspersonal med undersköterskeutbildning. Du har en god samarbetsförmåga, ett gott bemötande mot alla du möter, oavsett om det är boende, anhöriga eller kollegor. Du tar ett stort ansvar i ditt yrke och visar omdöme och respekt. Vi arbetar med årsarbetstid. Partille kommun har tagit beslut om möjlighet att önska sysselsättningsgrad och detta kommer att påbörjas 2017-01-01. Du bidrar även till ett positivt och gott klimat på arbetsplatsen. Det krävs att du har ett flexibelt arbetssätt. Du ska kunna behärska god svenska i tal och skrift. Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet. Meriterande är god datakunskap samt kunskap och erfarenhet av dokumentationssystemet VITAE, Senior alert och BPSD-registret och att du har erfarenhet i palliativ vård. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 10-05
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till Kullegårdens äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till Kullegårdens äldreboende

Vill du vara med som enhetschef och utveckla framtidens hemtjänst?
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Missa inte chansen till ett spännande arbete i utvecklandet av Sveriges bästa hemtjänst. Vi står precis inför att starta ett utvecklande arbete med fokus på nytänk. Vi söker därför dig som är innovativ och kan se kreativa lösningar. Som enhetschef och medarbetare i Partille kommuns hemtjänst är du viktig – för våra invånare och för vår framtid. I samarbete med dina medarbetare får du som Enhetschef för hemtjänsten möjligheten att påverka och bygga en helt ny organisation för framtidens attraktiva hemtjänst. Hemtjänstens arbete utgår från brukarens fokus genom salutogent förhållningssätt och arbete med ständiga förbättringar. Vi letar efter dig som har höga ambitioner och vill påverka. I Partille värdesätter vi ditt engagemang och din delaktighet. Med utgångspunkt i värdeorden allas lika värde, professionalitet och framåtanda utvecklar vi kommunen med fokus på våra invånare Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Äldreomsorgen. Samhället, invånarnas och därmed brukarnas behov är under ständig förändring och därför fokuserar vi på utveckling inom hemtjänsten som ger utrymme för olikheter och skapar dynamik. Samtidigt måste vi anpassa oss efter politiska beslut, vilket gör vårt arbete både varierat och komplext. Utifrån brukarens behov, nu och framåt, vill vi tillsammans med dig forma och utveckla en framtida attraktiv hemtjänst för såväl medarbetare som för brukarna. Tillsammans med dina kollegor vill du göra Partille lite bättre och hemtjänsten bäst i landet. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning så som socionom eller likvärdig utbildning och tidigare erfarenhet av ledarskap. Som enhetschef får Du personal- och arbetsmiljöansvar. I Partille Kommun sätter vi värde på ett tydligt och personligt ledarskap. Med närvaro, kommunikation, coachning och regelbundna medarbetarsamtal uppmuntrar våra ledare till engagemang, arbetsglädje och utveckling. Rollen innebär många interna och externa kontakter, vilka ställer höga krav på att du är kommunikativ, både i tal och i skrift. Vi söker Dig som har ett tydligt intresse för helheten och äldreomsorgens alla verksamhetsområden samt god förmåga att skapa positiva och resultatgivande samarbetskontakter. Välkommen till Partille Kommun! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du vara med som enhetschef och utveckla framtidens hemtjänst? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du vara med som enhetschef och utveckla framtidens hemtjänst?

Timvikarier till Hemtjänsten i Partille Kommun
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Som timvikarie i hemtjänsten utför du omsorg och serviceinsatser enligt biståndsbeslut. Arbetet utförs hemma hos brukare inom hemtjänstens upptagningsområde. Hemtjänsten i Partille söker erfarna och engagerade timvikarier för arbete i brukares hem. I arbetet ingår omvårdnads- och serviceinsatser såväl som ledsagning i enlighet med biståndsbeslut. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund i Partille Kommun, allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utifrån ett salutogent synsätt fokuserar vi på en känsla av sammanhang, meningsfullhet och begriplighet för brukaren. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen/hemtjänsten. Som timvikarie i hemtjänsten utför du omsorg och serviceinsatser enligt biståndsbeslut. Du har stort ansvar i ditt yrke och visar omdöme och respekt. Du har god sammarbetsförmåga, ett flexibelt arbetssätt och ett gott bemötande mot alla du möter, såväl brukare som anhöriga och kollegor. Du bidrar till gott klimat på arbetsplatsen. Omvårdnadsutbildning eller erfarenhet av liknande arbete krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Eftersom arbetet dagligen innebär många förflyttningar över området är körkort ett krav. Endast sökande med körkort är aktuella för anställning. Du behärskar god svenska i tal och skrift. Partille kommun har startat upp ett bemanningscenter som kommer att samordna och hantera vikarieanskaffningen till bland annat Äldreomsorgen. För dig som timvikarie kommer detta innebära att du bokas på pass via Bemanningscentret och det är via centret som mycket av den dagliga kontakten och samordningen sker. Vi behöver Dig som vill vara med och bidra med trygghet och stabilitet till vårt team inom Äldreomsorgen/hemtjänsten när personal blir sjuka med kort varsel. Om du ansöker redan nu och blir vår nästa medarbetare får du möjligheten att vara med i uppstarten av Bemanningscenter i Partille 2017. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till Hemtjänsten i Partille Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till Hemtjänsten i Partille Kommun

Undersköterskor till Kullegårdens äldreboende
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Kullegården är ett äldreboende med 58 lägenheter, fördelat på 38 platser på demensenhet och 20 platser på somatisk enhet. ARBETSUPPGIFTER Du är anställd i vård och omsorgsförvaltningen i Partille Kommun och har din grundplacering på Kullegårdens äldreboende. Du kommer att arbeta på hela Kullegården vilket kräver att du besitter en uttalad förmåga till flexibelt arbetsätt och har lätt att ställa om till nya förutsättningar. Vi arbetar utefter en gemensam värdegrund och utifrån ett salutogent synsätt och att se begripligheten i varje äldres förutsättningar, stimulera till en känsla av självständighet och meningsfullhet. Vi eftersträvar en stimulerande vardagsglädje och en gemenskap utifrån individuella behov. Du kommer att arbeta med övrig personal för enskilda personers livsföring i det särskilda boendet. Du ska dokumentera och samordna insatserna kring de boende och utföra insatser utifrån sjuksköterskans delegation. Vi arbetar med årsarbetstid. Partille kommun har tagit beslut om möjlighet att önska sysselsättningsgrad och detta kommer att påbörjas 2017-01-01. KVALIFIKATIONER Vi eftersöker omvårdnadspersonal med undersköterskeutbildning. Du har en god samarbetsförmåga, ett gott bemötande mot alla du möter, oavsett om det är boende, anhöriga eller kollegor. Du tar ett stort ansvar i ditt yrke och visar omdöme och respekt. Vi arbetar med årsarbetstid. Partille kommun har tagit beslut om möjlighet att önska sysselsättningsgrad och detta kommer att påbörjas 2017-01-01. Du bidrar även till ett positivt och gott klimat på arbetsplatsen. Det krävs att du har ett flexibelt arbetssätt. Du ska kunna behärska god svenska i tal och skrift. Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet. Meriterande är god datakunskap samt kunskap och erfarenhet av dokumentationssystemet VITAE, Senior alert och BPSD-registret och att du har erfarenhet i palliativ vård. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till Kullegårdens äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till Kullegårdens äldreboende

Timvikarier sökes till Sävedalens Omsorgsteam
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Som timvikarie i hemtjänsten utför du omvårdnads- och serviceinsatser såväl som ledsagning i enlighet med biståndsbeslut. Arbetet utförs hemma hos brukare inom hemtjänsten i Sävedalens upptagningsområde, vilket också innefattar boende på Brattåskärrs trygghetsboende. Som timvikarie i hemtjänsten utgör du en viktig funktion i brukarens vardag och är en viktig ambassadör för Partille kommun. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund i Partille kommun, allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utifrån ett salutogent synsätt fokuserar vi på en känsla av sammanhang meningsfullhet och begriplighet för brukaren. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är undersköterska och/eller har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. För att passa till tjänsten bör du vara trygg och engagerad. Rollen innebär stort ansvar och det är viktigt att du har gott omdöme och förmåga att möta brukaren på dennes villkor. Du har god samarbetsförmåga, ett flexibelt arbetssätt och ett gott bemötande mot såväl brukare som anhöriga och kollegor. Du är en lagspelare och bidrar till ett gott klimat på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Eftersom arbetet dagligen innebär många förflyttningar över området är körkort meriterande. Du behärskar god svenska i tal och skrift. ÖVRIGT Vänligen sök snarast då vi arbetar med löpande urval. Före erbjudande om anställning skall ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier sökes till Sävedalens Omsorgsteam jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier sökes till Sävedalens Omsorgsteam

Personal sökes till Sävedalens Omsorgsteam
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Som anställd i hemtjänsten utför du omvårdnads- och serviceinsatser såväl som ledsagning i enlighet med biståndsbeslut. Arbetet utförs hemma hos brukare inom hemtjänsten i Sävedalens upptagningsområde. Som anställd i hemtjänsten utgör du en viktig funktion i brukarens vardag och är en viktig ambassadör för Partille kommun. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund i Partille kommun, allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utifrån ett salutogent synsätt fokuserar vi på en känsla av sammanhang meningsfullhet och begriplighet för brukaren. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är undersköterska och/eller har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. För att passa till tjänsten bör du vara trygg och engagerad. Rollen innebär stort ansvar och det är viktigt att du har gott omdöme och förmåga att möta brukaren på dennes villkor. Du har god samarbetsförmåga, ett flexibelt arbetssätt och ett gott bemötande mot såväl brukare som anhöriga och kollegor. Du är en lagspelare och bidrar till ett gott klimat på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Eftersom arbetet dagligen innebär många förflyttningar över området är körkort meriterande. Du behärskar god svenska i tal och skrift. ÖVRIGT Vänligen sök snarast då vi arbetar med löpande urval. Före erbjudande om anställning skall ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personal sökes till Sävedalens Omsorgsteam jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personal sökes till Sävedalens Omsorgsteam

Vill du som vikarierande enhetschef utveckla Äldreomsorgen?
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef och medarbetare i Partille kommuns äldreomsorg är du viktig – för våra invånare och för vår framtid. I samarbete med dina medarbetare får du som vikarierande Enhetschef på Furulunds äldreboende, genom delat ledarskap med befintlig Enhetschef, tillsammans möjlighet att påverka framtidens äldreomsorg. Äldreomsorgen utgår från brukarens fokus genom salutogent förhållningssätt och arbete med ständiga förbättringar. Vi letar efter dig som har höga ambitioner och vill påverka. I Partille värdesätter vi ditt engagemang och din delaktighet. Med utgångspunkt i värdeorden allas lika värde, professionalitet och framåtanda utvecklar vi kommunen med fokus på våra invånare. Hos oss gör du skillnad. Vikariatet beräknas pågå fram tom slutet av november med eventuell möjlighet till förlängning. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Äldreomsorgen med nätverksinriktning över verksamhetsgränserna. Utifrån brukarens behov, nu och framåt, vill vi tillsammans med dig forma och utveckla en framtida attraktiv hemtjänst för såväl medarbetare som för brukarna. Tillsammans med dina kollegor vill du göra Partille lite bättre. Kvalifikationer KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning så som socionom eller likvärdig utbildning och tidigare erfarenhet av ledarskap. Som vikarierande enhetschef får du tillsammans med din chefskollega ha personal- och arbetsmiljöansvar för ca 80 medarbetare. I Partille Kommun sätter vi värde på ett tydligt och personligt ledarskap. Med närvaro, kommunikation, coachning och regelbundna medarbetarsamtal uppmuntrar våra ledare till engagemang, arbetsglädje och utveckling. Samhället, invånarnas och därmed brukarnas behov är under ständig förändring och därför fokuserar vi på utveckling inom äldreomsorgen som ger utrymme för olikheter och skapar dynamik. Samtidigt måste vi anpassa oss efter politiska beslut, vilket gör vårt arbete både varierat och komplext. Rollen innebär många interna och externa kontakter, vilka ställer höga krav på att du är kommunikativ, både i tal och i skrift. Vi söker Dig som har ett tydligt intresse för helheten och äldreomsorgens alla verksamhetsområden samt god förmåga att skapa positiva och resultatgivande samarbetskontakter. Här har du möjlighet att göra skillnad i folks vardag på riktigt. Välkommen till Partille Kommun! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 04-06
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du som vikarierande enhetschef utveckla Äldreomsorgen? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du som vikarierande enhetschef utveckla Äldreomsorgen?

Undersköterska Jonseredsgårdens Äldreboende
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett värdefullt arbete med hög trivsel. Du ges möjliget att se världen genom någon annans ögon, och ge äldre personer ett aktivt och innehållrikt liv, där trygghet och ett gott bemötande är i fokus. I arbetet ingår social dokumentation, du skall kunna uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och skrift, samt ha data vana. I omvårdnads personalens uppdrag ingår även kontaktmannaskap, delegering och andra uppdrag utifrån behov. KVALIFIKATIONER Du är utbildad undersköterska, med intresse för människor. Du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. För oss på Jonseredsgården är det viktigt att du är positiv och flexibel, har en god samarbetsförmåga , tar eget ansvar och har ett proffissionellt bemötande både mot brukare, anhöriga och kollegor. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Rekrytering sker under pågående ansökningstid
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Jonseredsgårdens Äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Jonseredsgårdens Äldreboende

Undersköterska till Jonseredsgårdens Äldreboende
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön ,ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett värdefullt arbete med hög trivsel. Du ges möjlighet att se världen genom någon annans ögon, och ge äldre personer ett aktivt och innehållsrikt liv, där trygghet och ett gott bemötande är i fokus. I arbetet ingår social dokumentation, du skall kunna uttrycka dig väl i det svenska språket både i tal och skrift, samt ha data vana. I omvårdnads personalens uppdrag ingår även kontaktmannaskap, delegering och andra uppdrag utifrån behov. KVALIFIKATIONER Du är utbildad undersköterska, med intresse för människor. Du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. För oss på Jonseredsgården är det viktigt att du är positiv och flexibel, har en god samarbetsförmåga, tar eget ansvar och har ett proffissionellt bemötande både mot brukare, anhöriga och kollegor. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Rekrytering sker under pågående ansökningstid.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Jonseredsgårdens Äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Jonseredsgårdens Äldreboende

Vill du vara med som vikarierande enhetschef i gemensamt ledarskap och utve
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef och medarbetare i Partille kommuns hemtjänst är du viktig – för våra invånare och för vår framtid. I samarbete med dina medarbetare får du som vikarierande Enhetschef för hemtjänstlaget i Sävedalen, i gemensamt ledarskap med befintlig Enhetschef, tillsammans möjlighet att påverka framtidens hemtjänst. Hemtjänstens arbete utgår från brukarfokus genom salutogent förhållningssätt och arbete med ständiga förbättringar. Vi letar efter dig som har höga ambitioner och vill påverka. I Partille värdesätter vi ditt engagemang och din delaktighet. Med utgångspunkt i värdeorden allas lika värde, professionalitet och framåtanda utvecklar vi kommunen med fokus på våra invånare. Hos oss gör du skillnad. Vikariatet beräknas pågå ett år med eventuell möjlighet till förlängning. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Äldreomsorgen med nätverksinriktning över verksamhetsgränserna. Utifrån brukarens behov, nu och framåt, vill vi tillsammans med dig forma och utveckla en framtida attraktiv hemtjänst för såväl medarbetare som för brukarna. Tillsammans med dina kollegor vill du göra Partille lite bättre. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning så som socionom eller likvärdig utbildning och tidigare erfarenhet av ledarskap. Som vikarierande enhetschef får du tillsammans med din chefskollega personal- och arbetsmiljöansvar för ca 80 medarbetare. I Partille Kommun sätter vi värde på ett tydligt och personligt ledarskap. Med närvaro, kommunikation, coachning och regelbundna medarbetarsamtal uppmuntrar våra ledare till engagemang, arbetsglädje och utveckling. Samhället, invånarnas och därmed brukarnas behov är under ständig förändring och därför fokuserar vi på utveckling inom hemtjänsten som ger utrymme för olikheter och skapar dynamik. Samtidigt måste vi anpassa oss efter politiska beslut, vilket gör vårt arbete både varierat och komplext. Rollen innebär många interna och externa kontakter, vilka ställer höga krav på att du är kommunikativ, både i tal och i skrift. Vi söker Dig som har ett tydligt intresse för helheten och äldreomsorgens alla verksamhetsområden samt god förmåga att skapa positiva och resultatgivande samarbetskontakter. Här har du möjlighet att göra skillnad i folks vardag på riktigt. Välkommen till Partille Kommun! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du vara med som vikarierande enhetschef i gemensamt ledarskap och utve jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du vara med som vikarierande enhetschef i gemensamt ledarskap och utve

Vill du vara med som samordnare och utveckla framtidens hemtjänst?
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Som samordnare och medarbetare i Partille kommuns hemtjänst är du viktig – för våra invånare och för vår framtid. I samarbete med dina kollegor får du som samordnare möjlighet att påverka framtidens hemtjänst. Hemtjänstens arbete utgår från brukarfokus genom salutogent förhållningssätt och arbete med ständiga förbättringar. Vi letar efter dig som har höga ambitioner och vill påverka. I Partille värdesätter vi ditt engagemang och din delaktighet. Med utgångspunkt i värdeorden allas lika värde, professionalitet och framåtanda utvecklar vi kommunen med fokus på våra invånare. Hos oss gör du skillnad. Som samordnare inom hemtjänsten ansvarar du bland annat för schemaplanering av beviljade insatser enligt biståndsbeslut och du har ett nära samarbete med enhetschef. Samordnartjänsten är en arbetsledarfunktion där ditt arbete kommer att präglas av verksamhetens rutiner och riktlinjer. Du ansvarar över den dagliga planeringen, bemanningen samt har löpande kontakt med brukare, anhöriga och övriga externa och interna kontakter. Du ansvarar för planeringen och administrationen av det dagliga operativa arbetet och vi ser därför gärna att du har ett ekonomiskt tänk. KVALIFIKATIONER Du är en nyckelperson i verksamheten och driver den mot uppsatta visioner och mål. Du både vårdar och utvecklar relationerna med din personal, myndigheter, organisationer, kunder och deras anhöriga. Rollen innebär många interna och externa kontakter, vilka ställer höga krav på att du är kommunikativ, både i tal och i skrift. Vi söker dig som har ett tydligt intresse för helheten och äldreomsorgens alla verksamhetsområden samt god förmåga att skapa positiva och resultatgivande samarbetskontakter. Här har du möjlighet att göra skillnad i folks vardag på riktigt. Välkommen till Partille Kommun! Högskoleutbildning inom administration/organisation eller motsvarande är meriterande. Erfarenhet av arbete som samordnare är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Minst B-körkort är ett krav. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du vara med som samordnare och utveckla framtidens hemtjänst? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du vara med som samordnare och utveckla framtidens hemtjänst?

Undersköterska till Mosaikens Trygghetsboende
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vill du ha ett omväxlande arbete samt ingå i en professionell arbetsgrupp och trivs med att arbeta både i team och med att arbeta självständigt i ett flexibelt tempo? Då ska du söka till Mosaikens Trygghetsboende! Du har förmåga att fatta egna beslut vid behov och anpassa dig till förändringar. För att passa in i vårt glada arbetsteam är du hjälpsam, behåller fokus och är lugn, stabil och metodisk i ditt arbetssätt. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär att du aktivt arbetar för att ge brukaren god omvårdnad på ett sätt som gör att varje individ känner sig unik och delaktig. Du samverkar på ett professionellt sätt i det gemensamma i vård- och omsorgsarbetet med undersköterskor, samordnare, sjuksköterskor, rehab och övrig personal. Du tar ansvar för helheten som krävs för att brukaren skall få bra livskvalité utifrån deras individuella förutsättningar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad undersköterska och önskvärt är att du innehar B-körkort. Du har god datorvana och är trygg med att hantera tekniska lösningar i det dagliga arbetet. Du har stor social kompetens och förmåga att lyssna och uppmuntra. Arbetet kräver att du talar och skriver svenska obehindrat d v s kan uppvisa godkända gymnasiebetyg i svenska eller minst B2 enligt Europeiska språk skalan. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Mosaikens Trygghetsboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Mosaikens Trygghetsboende

Undersköterska sökes till äldreboende i framkant
Partille kommun har idag närmre 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Vi välkomnar dig till en arbetsplats att trivas på, här satsas såväl på personalens utveckling och välmående som på att ge boendets brukare bästa möjliga vardag. Här får du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen genom någon annans ögon och ge äldre personer möjlighet att fortsätta ha ett aktivt och innehållsrikt liv. I ditt arbete skapar du värdefulla relationer och får möta människor med vitt skilda levnadshistorier- och genom dessa möten själv utvecklas som person. Furulunds äldreboende bedriver verksamhet inom geropsyk, demens, somatik och ung demens. Som undersköterska hos oss får du möjlighet att alternera mellan dessa omvårdnadsområden. För att rusta dig för detta uppdrag erbjuds du kompetenshöjande insatser, bland annat får all personal BPSD-utbildning. Arbetsmoment som ingår är bland annat att ge omvårdnad och social omsorg utifrån hyresgästens individuella behov. Du arbetar utifrån kontaktmannaskap och upprättar samt arbetar utifrån genomförandeplaner. Social dokumentation är en viktig del av arbetet såväl som användandet av Senior Alert och BPSD. Du arbetar enligt gällande delegering ifrån Hälso och – sjukvården och i nära samverkan med ansvarig sjuksköterska samt rehabiliteringsansvarig. Jobbet som undersköterska hos oss passar dig som kan arbeta oregelbundna arbetstider så som dag, kväll, helg och natt. KVALIFIKATIONER Vi letar efter dig som drivs av övertygelsen att varje brukare är viktig! Vi tänker oss att du förstår vikten av ett gott bemötande mot brukare, anhöriga och kollegor. Du är en lagspelare med stor ansvarskänsla för såväl arbetsuppgifterna som för att bidra till ett gott klimat på arbetsplatsen. Vi tror också att du är en glad och social person som gillar när det händer saker omkring dig och som gärna tar dig an nya utmaningar. Utöver detta vill vi att du har: - Undersköterskeutbildning - God svenska i tal och skrift - God datorvana samt gärna erfarenhet av social dokumentation Har du också erfarenhet från arbete inom äldreomsorg, eller något annat område inom vård – och omsorg är det meriterande. Stort vikt kommer läggas vi personlig lämplighet vilket för oss innebär att du delar våra värdeord om allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Vi genomför urval och intervjuer löpande. Ansök därför så snart som möjligt.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska sökes till äldreboende i framkant jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska sökes till äldreboende i framkant

Undersköterska till Mosaikens Trygghetsboende
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vill du ha ett omväxlande arbete samt ingå i en professionell arbetsgrupp och trivs med att arbeta både i team och med att arbeta självständigt i ett flexibelt tempo? Då ska du söka till Mosaikens Trygghetsboende! Du har förmåga att fatta egna beslut vid behov och anpassa dig till förändringar. För att passa in i vårt glada arbetsteam är du hjälpsam, behåller fokus och är lugn, stabil och metodisk i ditt arbetssätt. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär att du aktivt arbetar för att ge brukaren god omvårdnad på ett sätt som gör att varje individ känner sig unik och delaktig. Du samverkar på ett professionellt sätt i det gemensamma i vård- och omsorgsarbetet med undersköterskor, samordnare, sjuksköterskor, rehab och övrig personal. Du tar ansvar för helheten som krävs för att brukaren skall få bra livskvalité utifrån deras individuella förutsättningar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad undersköterska och önskvärt är att du innehar B-körkort. Du har god datorvana och är trygg med att hantera tekniska lösningar i det dagliga arbetet. Du har stor social kompetens och förmåga att lyssna och uppmuntra. Social dokumentation är en viktig del i arbetet, vilket innebär att du behöver kunna uttrycka dig väl i det svenska språket i både tal och skrift. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Mosaikens Trygghetsboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Mosaikens Trygghetsboende

Undersköterska sökes till Jonseredsgården
Partille kommun har idag närmre 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Jonseredsgården är ett särskilt boende där det finns 49 lägenheter för pensionärer som av olika skäl inte kan bo kvar i sitt ordinära boende. Fyra enheter är för äldre människor med behov av olika stödinsatser och en enhet med lägenheter är ett gruppboende för människor med demenshandikapp. Vi välkomnar dig till en arbetsplats att trivas på. På Jonseredsgården satsas såväl på personalens utveckling och välmående som på att ge boendets brukare bästa möjliga vardag. Här får du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen genom någon annans ögon och ge äldre personer möjlighet att fortsätta ha ett aktivt och innehållsrikt liv. Vår målsättning är att de boende skall kunna påverka sin vardag så att vardagstillvaron blir den bästa och att bemötandet från personalen sker med full respekt, empati och lyhördhet. I ditt arbete skapar du värdefulla relationer och får möta människor med vitt skilda levnadshistorier- och genom dessa möten själv utvecklas som person. Jonseredsgården vill vara en hälsofrämjande arbetsplats och därför får du som medarbetare ta del av en rad förmåner såsom olika sorters fritids- och friskvårdsaktiviteter, friskvårdsbidrag, förmånscykel samt längre semester genom möjlighet att växla ditt semesterdagstillägg mot fler lediga dagar. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett värdefullt arbete med hög trivsel. Du ges möjlighet att se världen genom någon annans ögon, och ge äldre personer ett aktivt och innehållsrikt liv, där trygghet och ett gott bemötande är i fokus. Arbetsmoment som ingår är bland annat att ge omvårdnad och social omsorg utifrån hyresgästens individuella behov. I ditt uppdrag ingår också delegering, kontaktmannaskap och social dokumentation, Jobbet som undersköterska på Jonseredsgården passar dig som kan arbeta dag och kväll. KVALIFIKATIONER Vi letar efter dig som drivs av övertygelsen om att varje brukare är viktig! Vi tänker oss att du förstår vikten av ett gott bemötande mot brukare, anhöriga och kollegor. Du är en lagspelare med stor ansvarskänsla för såväl arbetsuppgifterna som för att bidra till ett gott klimat på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv och din yrkesroll och har en god samarbetsförmåga. Du bidrar gärna till att utveckla verksamheten, gillar när det händer saker omkring dig och tar dig an nya utmaningar. Utöver detta vill vi att du har: - Undersköterskeutbildning - Erfarenhet av omvårdnadsarbete - Erfarenhet av omvårdnad av personer med demenssjukdom - God svenska i tal och skrift - God datorvana samt gärna erfarenhet av social dokumentation Har du också en vidareutbildning med inriktning mot demens är detta meriterande. ÖVRIGT Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi genomför urval löpande. Ansök därför så snart som möjligt. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska sökes till Jonseredsgården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska sökes till Jonseredsgården

Undersköterska sökes till Jonseredsgården
Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Jonseredsgården är ett särskilt boende där det finns 50 lägenheter för pensionärer som av olika skäl inte kan bo kvar i sitt ordinära boende. Fem enheter för personer med någon form av demenssjukdom samt en somatisk enhet. Vi välkomnar dig till en arbetsplats att trivas på. På Jonseredsgården satsas såväl på personalens utveckling och välmående som på att ge boendets brukare bästa möjliga vardag. Här får du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen genom någon annans ögon och ge äldre personer möjlighet att fortsätta ha ett aktivt och innehållsrikt liv. Vår målsättning är att de boende skall kunna påverka sin vardag så att vardagstillvaron blir den bästa och att bemötandet från personalen sker med full respekt, empati och lyhördhet. I ditt arbete skapar du värdefulla relationer och får möta människor med vitt skilda levnadshistorier- och genom dessa möten själv utvecklas som person. Jonseredsgården vill vara en hälsofrämjande arbetsplats och därför får du som medarbetare ta del av en rad förmåner såsom olika sorters fritids- och friskvårdsaktiviteter, friskvårdsbidrag, förmånscykel samt längre semester genom möjlighet att växla ditt semesterdagstillägg mot fler lediga dagar. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett värdefullt arbete med hög trivsel. Du ges möjlighet att se världen genom någon annans ögon, och ge äldre personer ett aktivt och innehållsrikt liv, där trygghet och ett gott bemötande är i fokus. Arbetsmoment som ingår är bland annat att ge omvårdnad och social omsorg utifrån hyresgästens individuella behov. I ditt uppdrag ingår också delegering, kontaktmannaskap och social dokumentation, Jobbet som undersköterska på Jonseredsgården passar dig som kan arbeta dag och kväll. KVALIFIKATIONER Vi letar efter dig som drivs av övertygelsen om att varje brukare är viktig! Vi tänker oss att du förstår vikten av ett gott bemötande mot brukare, anhöriga och kollegor. Du är en lagspelare med stor ansvarskänsla för såväl arbetsuppgifterna som för att bidra till ett gott klimat på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv och din yrkesroll och har en god samarbetsförmåga. Du bidrar gärna till att utveckla verksamheten, gillar när det händer saker omkring dig och tar dig an nya utmaningar. Utöver detta vill vi att du har: - Undersköterskeutbildning - Erfarenhet av omvårdnadsarbete - Erfarenhet av omvårdnad av personer med demenssjukdom - God svenska i tal och skrift - God datorvana samt gärna erfarenhet av social dokumentation Har du också en vidareutbildning med inriktning mot demens är detta meriterande. ÖVRIGT Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi genomför urval löpande. Ansök därför så snart som möjligt. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska sökes till Jonseredsgården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska sökes till Jonseredsgården

Undersköterska sökes till Jonseredsgården
Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Jonseredsgården är ett särskilt boende där det finns 50 lägenheter för pensionärer som av olika skäl inte kan bo kvar i sitt ordinära boende. Fem enheter för personer med någon form av demenssjukdom samt en somatisk enhet. Vi välkomnar dig till en arbetsplats att trivas på. På Jonseredsgården satsas såväl på personalens utveckling och välmående som på att ge boendets brukare bästa möjliga vardag. Här får du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen genom någon annans ögon och ge äldre personer möjlighet att fortsätta ha ett aktivt och innehållsrikt liv. Vår målsättning är att de boende skall kunna påverka sin vardag så att vardagstillvaron blir den bästa och att bemötandet från personalen sker med full respekt, empati och lyhördhet. I ditt arbete skapar du värdefulla relationer och får möta människor med vitt skilda levnadshistorier- och genom dessa möten själv utvecklas som person. Jonseredsgården vill vara en hälsofrämjande arbetsplats och därför får du som medarbetare ta del av en rad förmåner såsom olika sorters fritids- och friskvårdsaktiviteter, friskvårdsbidrag, förmånscykel samt längre semester genom möjlighet att växla ditt semesterdagstillägg mot fler lediga dagar. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett värdefullt arbete med hög trivsel. Du ges möjlighet att se världen genom någon annans ögon, och ge äldre personer ett aktivt och innehållsrikt liv, där trygghet och ett gott bemötande är i fokus. Arbetsmoment som ingår är bland annat att ge omvårdnad och social omsorg utifrån hyresgästens individuella behov. I ditt uppdrag ingår också delegering, kontaktmannaskap och social dokumentation, Jobbet som undersköterska på Jonseredsgården passar dig som kan arbeta dag och kväll. KVALIFIKATIONER Vi letar efter dig som drivs av övertygelsen om att varje brukare är viktig! Vi tänker oss att du förstår vikten av ett gott bemötande mot brukare, anhöriga och kollegor. Du är en lagspelare med stor ansvarskänsla för såväl arbetsuppgifterna som för att bidra till ett gott klimat på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv och din yrkesroll och har en god samarbetsförmåga. Du bidrar gärna till att utveckla verksamheten, gillar när det händer saker omkring dig och tar dig an nya utmaningar. Utöver detta vill vi att du har: - Undersköterskeutbildning - Erfarenhet av omvårdnadsarbete - Erfarenhet av omvårdnad av personer med demenssjukdom - God svenska i tal och skrift - God datorvana samt gärna erfarenhet av social dokumentation Har du också en vidareutbildning med inriktning mot demens är detta meriterande. ÖVRIGT Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi genomför urval löpande. Ansök därför så snart som möjligt. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret uppvisas.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska sökes till Jonseredsgården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska sökes till Jonseredsgården

Undersköterskor sökes till äldreboende i framkant
Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Partille kommun vill vara en hälsofrämjande arbetsplats och därför får du som medarbetare ta del av en rad förmåner såsom olika sorters fritids- och friskvårdsaktiviteter, friskvårdsbidrag, förmånscykel samt längre semester genom möjlighet att växla ditt semesterdagstillägg mot fler lediga dagar. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Vi välkomnar dig till en arbetsplats att trivas på, här satsas såväl på personalens utveckling och välmående som på att ge boendets brukare bästa möjliga vardag. Här får du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen genom någon annans ögon och ge äldre personer möjlighet att fortsätta ha ett aktivt och innehållsrikt liv. I ditt arbete skapar du värdefulla relationer och får möta människor med vitt skilda levnadshistorier- och genom dessa möten själv utvecklas som person. Furulunds äldreboende bedriver verksamhet inom geropsyk, demens, somatik och ung demens. Som undersköterska hos oss får du möjlighet att alternera mellan dessa omvårdnadsområden. För att rusta dig för detta uppdrag erbjuds du kompetenshöjande insatser, bland annat får all personal BPSD-utbildning. Arbetsmoment som ingår är bland annat att ge omvårdnad och social omsorg utifrån hyresgästens individuella behov. Du arbetar utifrån kontaktmannaskap och upprättar samt arbetar utifrån genomförandeplaner. Social dokumentation är en viktig del av arbetet såväl som användandet av Senior Alert och BPSD. Du arbetar enligt gällande delegering ifrån Hälso och – sjukvården och i nära samverkan med ansvarig sjuksköterska samt rehabiliteringsansvarig. Jobbet som undersköterska hos oss passar dig som kan arbeta oregelbundna arbetstider så som dag, kväll, helg och natt. KVALIFIKATIONER Vi letar efter dig som drivs av övertygelsen att varje brukare är viktig! Vi tänker oss att du förstår vikten av ett gott bemötande mot brukare, anhöriga och kollegor. Du är en lagspelare med stor ansvarskänsla för såväl arbetsuppgifterna som för att bidra till ett gott klimat på arbetsplatsen. Vi tror också att du är en glad och social person som gillar när det händer saker omkring dig och som gärna tar dig an nya utmaningar. Utöver detta vill vi att du har: - Undersköterskeutbildning - God svenska i tal och skrift - God datorvana samt gärna erfarenhet av social dokumentation Har du också erfarenhet från arbete inom äldreomsorg, eller något annat område inom vård – och omsorg är det meriterande. Stort vikt kommer läggas vi personlig lämplighet vilket för oss innebär att du delar våra värdeord om allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Vi söker 2- 3 tillsvidaretjänster och 4- 5 vikariat, tjänstgöringsgrad 75% och uppåt. Vi vill att du, i din ansökan uppger vilken tjänst du i första hand är intresserad av. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Vi genomför urval och intervjuer löpande. Ansök därför så snart som möjligt.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor sökes till äldreboende i framkant jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor sökes till äldreboende i framkant

Undersköterska sökes till äldreboende i framkant
Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi välkomnar dig till en arbetsplats att trivas på, här satsas såväl på personalens utveckling och välmående som på att ge boendets brukare bästa möjliga vardag. Här får du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen genom någon annans ögon och ge äldre personer möjlighet att fortsätta ha ett aktivt och innehållsrikt liv. I ditt arbete skapar du värdefulla relationer och får möta människor med vitt skilda levnadshistorier- och genom dessa möten själv utvecklas som person. ARBETSUPPGIFTER Furulunds äldreboende bedriver verksamhet inom geropsyk, demens, somatik och ung demens. Som undersköterska hos oss får du möjlighet att alternera mellan dessa omvårdnadsområden. För att rusta dig för detta uppdrag erbjuds du kompetenshöjande insatser, bland annat får all personal BPSD-utbildning. Arbetsmoment som ingår är bland annat att ge omvårdnad och social omsorg utifrån hyresgästens individuella behov. Du arbetar utifrån kontaktmannaskap och upprättar samt arbetar utifrån genomförandeplaner. Social dokumentation är en viktig del av arbetet såväl som användandet av Senior Alert och BPSD. Du arbetar enligt gällande delegering ifrån Hälso och sjukvården och i nära samverkan med ansvarig sjuksköterska samt rehabiliteringsansvarig. Jobbet som undersköterska hos oss passar dig som kan arbeta oregelbundna arbetstider så som dag, kväll, helg och natt. KVALIFIKATIONER Vi letar efter dig som drivs av övertygelsen att varje brukare är viktig! Vi tänker oss att du förstår vikten av ett gott bemötande mot brukare, anhöriga och kollegor. Du är en lagspelare med stor ansvarskänsla för såväl arbetsuppgifterna som för att bidra till ett gott klimat på arbetsplatsen. Vi tror också att du är en glad och social person som gillar när det händer saker omkring dig och som gärna tar dig an nya utmaningar. Utöver detta vill vi att du har: - Undersköterskeutbildning - God svenska i tal och skrift - God datorvana samt gärna erfarenhet av social dokumentation Har du också erfarenhet från arbete inom äldreomsorg, eller något annat område inom vård och omsorg är det meriterande. Stort vikt kommer läggas vi personlig lämplighet vilket för oss innebär att du delar våra värdeord om allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Vi genomför urval och intervjuer löpande. Ansök därför så snart som möjligt.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska sökes till äldreboende i framkant jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska sökes till äldreboende i framkant

Undersköterska sökes till äldreboende i framkant
Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi välkomnar dig till en arbetsplats att trivas på, här satsas såväl på personalens utveckling och välmående som på att ge boendets brukare bästa möjliga vardag. Här får du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen genom någon annans ögon och ge äldre personer möjlighet att fortsätta ha ett aktivt och innehållsrikt liv. I ditt arbete skapar du värdefulla relationer och får möta människor med vitt skilda levnadshistorier- och genom dessa möten själv utvecklas som person. ARBETSUPPGIFTER Furulunds äldreboende bedriver verksamhet inom geropsyk, demens, somatik och ung demens. Som undersköterska hos oss får du möjlighet att alternera mellan dessa omvårdnadsområden. För att rusta dig för detta uppdrag erbjuds du kompetenshöjande insatser, bland annat får all personal BPSD-utbildning. Arbetsmoment som ingår är bland annat att ge omvårdnad och social omsorg utifrån hyresgästens individuella behov. Du arbetar utifrån kontaktmannaskap och upprättar samt arbetar utifrån genomförandeplaner. Social dokumentation är en viktig del av arbetet såväl som användandet av Senior Alert och BPSD. Du arbetar enligt gällande delegering ifrån Hälso och sjukvården och i nära samverkan med ansvarig sjuksköterska samt rehabiliteringsansvarig. Jobbet som undersköterska hos oss passar dig som kan arbeta oregelbundna arbetstider så som dag, kväll, och helg. KVALIFIKATIONER Vi letar efter dig som drivs av övertygelsen att varje brukare är viktig! Vi tänker oss att du förstår vikten av ett gott bemötande mot brukare, anhöriga och kollegor. Du är en lagspelare med stor ansvarskänsla för såväl arbetsuppgifterna som för att bidra till ett gott klimat på arbetsplatsen. Vi tror också att du är en glad och social person som gillar när det händer saker omkring dig och som gärna tar dig an nya utmaningar. Utöver detta vill vi att du har: - Undersköterskeutbildning - God svenska i tal och skrift - God datorvana samt gärna erfarenhet av social dokumentation Har du också erfarenhet från arbete inom äldreomsorg, eller något annat område inom vård och omsorg är det meriterande. Stort vikt kommer läggas vi personlig lämplighet vilket för oss innebär att du delar våra värdeord om allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Vi genomför urval och intervjuer löpande. Ansök därför så snart som möjligt.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 01-11
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska sökes till äldreboende i framkant jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska sökes till äldreboende i framkant


Sök lediga jobb Partille kommun, Äldreomsorgen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se