Lediga jobb Partille - Söka jobb i Partille

Lediga jobb Partille Sök lediga jobb Partille


Hittade inga lediga jobb på sökning: Partille. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Undersköterska- Varberg

 2. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Partille.- Partille

 3. Stödpedagog till Mellbygårdens gruppbostad/Ögärdets serviceboende- Partille

 4. Funkykidz söker danslärare för barn i Partille!- Partille

 5. Bliss Dance Academy söker danslärare i Partille!- Partille

 6. Ambitiös läxhjälpare sökes i Partille!- Partille

 7. Personlig assistent- Partille

 8. Extrajobba med läxhjälp, Partille- Partille

 9. Pedagog till Ugglums skola- Partille

 10. Duktiga läxhjälpare sökes i Partille!- Partille

 11. Lärare 4-9 MA/NO/TK Ugglums skola- Partille

 12. Assisterande dansledare Partille HT 13- Partille

 13. Vikarierande personlig assistent sökes till 3 årig pojke i Partille- Göteborg

 14. VVS-MONTÖR till Partille- Göteborg

 15. Extrajobba med läxhjälp, Partille- Partille

 16. Undersköterska- Partille

 17. Assisterande idrottsledare Partille HT 13- Partille

 18. Huvudledare Knatteskutt idrott Partille HT-13- Partille

 19. Lokalvårdare/Städare till Partille- Partille

 20. Lärare 4-9 i SV/SO, Ugglums skola- Partille

 21. Textilslöjdslärare till Vallhamra skola- Partille

 22. Specialpedagog till Vallhamra skola- Partille

 23. Varuhuschef - Partille- Partille

 24. Personlig assistent till 9-årig pojke, Partille.- Göteborg

 25. Lärare i musik- och kulturskolan- Partille

 26. Förvaltningschef till Social- och arbetsförvaltningen- Partille

 27. Musikpedagog/Musiklärare- Partille

 28. Personlig assistent- Partille

 29. Vårdcentralschef- Partille

 30. Rörmokare till Partille!- Göteborg

 31. Säljare sökes i Partille med/utan erfarenhet- Partille

 32. Extrajobba med läxhjälp, Partille- Partille

 33. Extrajobba med läxhjälp, Partille- Partille

 34. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Partille.- Partille

 35. kvinnlig undersköterska i partille- Partille

 36. Personlig assistent till 9-årig pojke, Partille.- Göteborg

 37. Extrajobba med läxhjälp, Partille- Partille

 38. Huvudledare Knatteskutt idrott Partille HT-13- Partille

 39. Ekonom- Partille

 40. Leg Arbetsterapeut- Partille


Mer beskrivning

Undersköterska
Trygg i Hemmet är ett tjänsteföretag inom äldreomsorg i Varbergs Kommun. Det är jätte viktigt att du som personal ger vår äldre trygghet, förståelse, ärlighet och kärlek. Vi söker dig som är undersköterska och ansvarsfull i dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är positiv, glad och flexibel samt att låta brukaren stå i centrum.
Företag: Trygg i Hemmet Partille AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Varberg, Undersköterska Trygg i Hemmet Partille AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Partille.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Partille kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Partille
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Partille. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Partille.

Stödpedagog till Mellbygårdens gruppbostad/Ögärdets serviceboende
Partille är till ytan en av Sveriges minsta kommuner, men har ca 33 000 invånare. Därmed är den tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samtidigt är det möjligt att utnyttja alla fördelar som den närliggande storstaden Göteborg erbjuder. Kommunen innehåller många varierande miljöer: spännande bergspartier, slättlandskap och vidsträckta skogsområden och många vattendrag. I kommunen finns många platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Kommunen består av fyra geografiska delar: Partille, Sävedalen och Jonsered och Öjersjö. Det är inte bara avstånden inom kommunen som är små: Du når Göteborg på tio minuter med bil, buss eller tåg och Landvetter flygplats ligger på bara 20 kilometers avstånd. Inom Partille kommun uppmuntrar vi särskilt internsökande till lediga tjänster. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Stödpedagog Mellbygårdens gruppbostad/Ögärdets serviceboende Mellbygården/Ögärdet är en verksamhet för vuxna personer med autism och intellektuellt funktionshinder. Verksamheten är belägen i närhet till såväl natursköna strövområden som Partille centrum med goda kommunikationer. Verksamheten lyder under LSS (lag och stöd och service till vissa funktionshindrade, 1993:387). I korthet innebär det att verksamhetens primära uppgift är att, med god kvalitet, främja jämlikhet i levnadsvillkor och full delaktighet i samhällslivet där respekten för den enkildes självbestämmande och integritet hamnar i första rummet. Vi erbjuder då ett utvecklande och stimulerande arbete där du, tillsammans med ledningen och övrig personal, kommer att vara ett stöd för de boende i deras dagliga liv vilket innehåller såväl fritids- som hushålls- och arbetssysslor. Arbetstiderna är till största delen förlagd på kvällar, helger och nätter. Vi arbetar med årsarbetstid KVALIFIKATIONER Barn och fritidsprogrammet, inriktning socialt eller pedagogiskt arbete eller vård och omsorgsprogrammet, med specialisering inom programfördjupningen "funktionsnedsättning" samt 1 års eftergymnasial utbildning med inriktning autism. Erfarenhet från att ha arbetat med anpassat pedagogiskt arbetssätt inom autismspektrat (TEACCH) Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt god vilja och förmåga till samarbete. Körkort är ett krav.
Företag: Partille kommun, Särskilt boende LSS
Ort: Partille
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Stödpedagog till Mellbygårdens gruppbostad/Ögärdets serviceboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödpedagog till Mellbygårdens gruppbostad/Ögärdets serviceboende

Funkykidz söker danslärare för barn i Partille!
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Partille och Sävedalen! Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se. Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som? *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46. Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling. *Gedigen grundutbildning 3 dagar + fortbildning 1 ggr/halvår. *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: heidi@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Går du vidare från audition behöver du kunna delta på utbildning under en helg i augusti. Ansökningarna behandlas kontinuerligt så skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Partille
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare för barn i Partille! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare för barn i Partille!

Bliss Dance Academy söker danslärare i Partille!
Till hösten 2013 söker vi glädjespridare till våra populära danskurser för ungdomar. Vi söker danslärare till Partille och Sävedalen.. Om oss Bliss Dance Academy är ett unikt danskoncept för åldrarna 9-14 år. Programmen är framtagna av dansare på elitnivå och på blissdance.se kan våra elever ladda ner koreografi på nätet mellan lektionerna. Läs mer på www.blissdance.se. Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt arbete med att sätta Sveriges barn och ungdomar i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som? *Har en gedigen bakgrund inom dans. *Är varm, öppen och trygg i dig själv. *Är beredd att ha fasta klasser mestadels på helger minst 1 ggr/vecka under perioden vecka 36-46. Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete. *Gedigen grundutbildning 3 dagar + fortbildning 1 ggr/halvår. *En timlön som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Vi är nyfikna på att få veta mer om dig! Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: heidi@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Ansökningarna behandlas kontinuerligt så skicka in din ansökan redan idag! Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Partille
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bliss Dance Academy söker danslärare i Partille! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bliss Dance Academy söker danslärare i Partille!

Ambitiös läxhjälpare sökes i Partille!
Akademisk Omtanke AB tillhandahåller studietjänster och barnpassning för barnfamiljer & ungdomar som i olika omfattning behöver stöd och hjälp i vardagen. Just nu söker vi en ambitiös medarbetare som vill arbeta med läxhjälp hos våra kunder i Partille. Det är två barn som behöver hjälp inom framförallt matte och engelska. I din roll som läxhjälpare hjälper du barn & ungdomar på grundskole- och/eller gymnasienivå att öka motivationen och höja betygen. Det är viktigt att du som söker verkligen känner ett stort engagemang för att lära ut och vill hjälpa yngre personer med skolarbetet. Det är med andra ord ett perfekt extrajobb för duktiga gymnasie- och högskolestudenter som vill arbeta extra vid sidan av studierna. Du får ett flexibelt och utvecklande extrajobb som sticker ut på CV:t samtidigt som du gör något meningsfullt och roligt. Som Studiepedagog hos oss är du försäkrad under arbetstid och lön utgår med 133 kr/tim. För arbete i Partille tillkommer även 50 kr/läxhjälpstillfälle. Vi söker dig som: - Har stora kunskaper inom skolämnena (ex. matematik, språk, fysik osv.) - Är ansvarsfull och känner ett stort engagemang för att jobba med barn & ungdomar - Har god pedagogisk förmåga - Har god studieteknik - Är över 18 år Om du känner att du vill och har tid att vara läxhjälpare hos flera elever, kan du enkelt söka nya uppdrag genom vår hemsida när du väl har blivit anställd. Som Studiepedagog hos Akademisk Omtanke har du nämligen möjlighet att åta dig upp till tre olika elever samtidigt. Observera dock att detta är ett extrajobb, således ej heltid. Skriv "Studiepedagog" och din bostadsort i ämnesraden när du skickar in din ansökan. Ange även dina betyg inom de aktuella ämnena (dvs. de ämnen som du kan hjälpa till inom) eller skicka in hela ditt betygsutdrag tillsammans med din ansökan! Du kan läsa mer om tjänsten på vår hemsida, www.akademiskomtanke.se. Din ansökan skickar du till: rekrytering@akademiskomtanke.se
Företag: AKADEMISK OMTANKE AB
Ort: Partille
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ambitiös läxhjälpare sökes i Partille! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambitiös läxhjälpare sökes i Partille!

Personlig assistent
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 35 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Vi söker två vikarier på 90% till vår nattpatrull. Arbetet består av att utföra både planerade och oplanerade insatser på natten. Vikariaten startar i början på September och pågår året ut med goda möjligheter till förlängning. KVALIFIKATIONER Du kan arbeta både självständigt och i nära samarbete med kollegor och anhöriga. Du har en positiv människosyn och skall kunna skapa samt bibehålla professionella relationer. Du har en god initiativförmåga och är flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort krävs
Företag: Partille kommun, Personlig assistans
Ort: Partille
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Extrajobba med läxhjälp, Partille
SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med privatundervisning både hemma och online. Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, utvecklande och meriterande extrajobb där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Nu har du chansen att arbeta tillsammans med en av våra familjer Postort: Partille Ämnen: Matematik gymnasiet Årskurs: 2 Tillfällen per vecka: 2 Minuter per tillfälle: 120 Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: MAFG20130713 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare men det ovan nämnda kommer att vara ditt första. Ett extrajobb hos SmartStudies innebär: -Flexibla arbetstider, ditt arbetsschema är anpassat efter dina tider -Stimulerande arbetsmiljö, du arbetar i en stimulerande och rolig arbetsmiljö och får hjälpa ungdomar att nå sin fulla potential. -Vägledning, våra studievägledare ger dig kontinuerligt stöd i din undervisning. -Personlig utveckling, du kommer att utvecklas både som pedagog och som person. -En merit för framtiden, du får ett jobb som sticker ut på ditt CV och visar på att du är ansvarstagande och kan lära ut. -Arbetstider, där du jobbar minst två timmar åt gången. SmartStudies söker dig som: -Är engagerad och positiv. -Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng). Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan! Fyll i din ansökan på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig sedan inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. OBS. Glöm inte att ange referensnumret som finns angivet längre upp i annonsen. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både hemma och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Partille
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Partille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Partille

Pedagog till Ugglums skola
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 35 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är indelad i två delar, under eftermiddagen ansvarig för fritidsklubb och under förmiddagen stöd för enskild elev eller grupp. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet från fritidsverksamhet samt har en vana att skapa goda föräldrakontakter. I ditt arbete är du flexibel och utgår från elevernas behov, vilket innebär att förändringar under året är naturligt. Du trivs med att samarbeta och dela erfarenheter med kollegor.
Företag: Partille kommun, Ugglum
Ort: Partille
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagog till Ugglums skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagog till Ugglums skola

Duktiga läxhjälpare sökes i Partille!
Akademisk Omtanke AB tillhandahåller studietjänster och barnpassning för barnfamiljer & ungdomar som i olika omfattning behöver stöd och hjälp i vardagen. Just nu söker vi fyra (4) ambitiösa medarbetare som vill arbeta med läxhjälp hos våra kunder i Partille. De berörda barnen behöver hjälp inom en rad olika ämnen, men hjälp inom matematik ingår i de flesta fall. Läxhjälpen sätter igång till höstterminen, med start i mitten av augusti & framåt. Arbetstiderna är flexibla, men i de flesta fall sker läxhjälpen sent på eftermiddagen (främst under vardagar, men det finns stora möjligheter att arbeta på helger). I din roll som läxhjälpare hjälper du barn & ungdomar på grundskole- och/eller gymnasienivå att öka motivationen och höja betygen. Det är viktigt att du som söker verkligen känner ett stort engagemang för att lära ut och vill hjälpa yngre personer med skolarbetet. Det är med andra ord ett perfekt extrajobb för duktiga gymnasie- och högskolestudenter som vill arbeta extra vid sidan av studierna. Du får ett flexibelt och utvecklande extrajobb som sticker ut på CV:t samtidigt som du gör något meningsfullt och roligt. Som Studiepedagog hos oss är du försäkrad under arbetstid och lön utgår med 133 kr/tim. För arbete i Partille tillkommer även 50 kr/läxhjälpstillfälle. Vi söker dig som: - Har stora kunskaper inom skolämnena (ex. matematik, språk, fysik osv.) - Är ansvarsfull och känner ett stort engagemang för att jobba med barn & ungdomar - Har god pedagogisk förmåga - Har god studieteknik - Är över 18 år Om du känner att du vill och har tid att vara läxhjälpare hos flera elever, kan du enkelt söka nya uppdrag genom vår hemsida när du väl har blivit anställd. Som Studiepedagog hos Akademisk Omtanke har du nämligen möjlighet att åta dig upp till tre olika elever samtidigt. Observera dock att detta är ett extrajobb, således ej heltid. Skriv "Studiepedagog" och din bostadsort i ämnesraden när du skickar in din ansökan. Ange även dina betyg inom de aktuella ämnena (dvs. de ämnen som du kan hjälpa till inom) eller skicka in hela ditt betygsutdrag tillsammans med din ansökan! Du kan läsa mer om tjänsten på vår hemsida, www.akademiskomtanke.se. Din ansökan skickar du till: rekrytering@akademiskomtanke.se
Företag: AKADEMISK OMTANKE AB
Ort: Partille
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Duktiga läxhjälpare sökes i Partille! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktiga läxhjälpare sökes i Partille!

Lärare 4-9 MA/NO/TK Ugglums skola
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 35 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i åk 8 o 9 Sedvanliga läraruppgifter såsom mentorskap,nationella prov och föräldramöten. KVALIFIKATIONER Behörig lärare 4-9 i MA/NO/TK.
Företag: Partille kommun, Ugglum
Ort: Partille
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9 MA/NO/TK Ugglums skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9 MA/NO/TK Ugglums skola

Assisterande dansledare Partille HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Partille inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.partilledans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Partille
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Partille HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Partille HT 13

Vikarierande personlig assistent sökes till 3 årig pojke i Partille
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vikarierande personlig assistent på nattetid söks till 3 årig pojke i Partille. Vi söker en personlig assistent till en 3-årig pojke för arbete under natten. Tjänsten är ett vikariat fram till 2013-05-31 med möjlighet till förlängning under sommaren. Pojken har flera funktionsnedsättningar och har stort tillsynsbehov. Du arbetar i hemmet och hjälper barnet med bl.a. sondmatning (peg), hygien och att ge medicin. Meriterande är erfarenhet av sondmatning och tecken för kommunikation. Allmän omvårdnad och tillsyn av barnet och hantering och skötsel av medicinsk utrustning (andningsmask) ingår i dina arbetsuppgifter. Som personlig assistent kompenserar du barnets funktionsnedsättning, hjälper barnet att utvecklas genom sin personliga assistans. Vi söker en utåtriktad, initiativrik och positiv tjej eller kille med en utpräglad ansvarskänsla. Du bör ha jobbat som personlig assistent tidigare och bör ha en viss medicinsk vana. Det är till fördel om du har erfarenhet med att ha jobbat med barn tidigare. Föräldrarna ska känna trygghet när du har hand om deras barn. Personlig lämplighet är avgörande vid en anställning. Arbetstid, framförallt natt men kan även förekomma dag eller kväll. Brevidgång tillämpas. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Vi kräver också utdrag ur belastningsregistret om du blir aktuell för en anställning. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Arbetstid/Varaktighet: Nattjänst vikariat på cirka 65 procent. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Omgående enligt överenskommelse. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personlig assistent sökes till 3 årig pojke i Partille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personlig assistent sökes till 3 årig pojke i Partille

VVS-MONTÖR till Partille
Ventilationsutveckling VUAB AB grundades 1974 och har haft agenturen för Toshibas energibesparingsprodukter, villavärmepumpar och luftkonditionering sedan 1981. Sedan 2006 har vi även ett gediget samarbete med Nibe, en av världens finaste värmepumpstillverkare. Idag är vi ett rikstäckande entreprenadföretag med ca 70 anställda som arbetar med energibesparing och luftkonditionering i kommersiella fastigheter, industrilokaler, kontor, butiker, privata bostäder, teknikrum, datarum m.m. Vi erbjuder våra kunder projektering, försäljning, installation, service och finansiering av klimatlösningar och energibesparing. Ventilationsutveckling är ett av Sveriges ledande företag inom vår bransch och vi står för kunskap, trygghet, teknik och service. Till vårt kontor i Partille söker vi nu VVS-montör Arbetet innebär installation och projektering av värmelösningar samt service/underhåll av värmepumpar till privata bostäder och kommersiella fastigheter upp till ett par 100kW. Du besitter gedigen VVS - erfarenhet och för att lyckas i rollen förutsätter vi att du känner dig som hemma i både stora och små pannrum. Du är ansvarstagande och har en känsla för kvalité. Vi erbjuder dig ett fritt och självständigt arbete i ett stabilt och framgångsrikt företag med goda möjligheter för rätt person. Vi satsar på våra medarbetare och tror på utveckling och utbildning. Du får givetvis en gedigen produktutbildning och i vårt interna utvecklingsprogram finns även möjlighet för kylcertifiering. Då vi växer i lagom takt internrekryterar vi arbetsledare och teamleder och för rätt person finns det stora möjligheter. I denna rekrytering samarbetar Ventilationsutveckling AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SCANDINAVIAN INTERNET GROUP AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga VVS-MONTÖR till Partille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VVS-MONTÖR till Partille

Extrajobba med läxhjälp, Partille
SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med privatundervisning både hemma och online. Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, utvecklande och meriterande extrajobb där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Nu har du chansen att arbeta tillsammans med en av våra familjer Postort: Partille Ämnen: Matematik 2 Gymnasiet Årskurs: 2 Tillfällen per vecka: 1 Minuter per tillfälle: 120 Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: MAFG20130707 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare men det ovan nämnda kommer att vara ditt första. Ett extrajobb hos SmartStudies innebär: -Flexibla arbetstider, ditt arbetsschema är anpassat efter dina tider -Stimulerande arbetsmiljö, du arbetar i en stimulerande och rolig arbetsmiljö och får hjälpa ungdomar att nå sin fulla potential. -Vägledning, våra studievägledare ger dig kontinuerligt stöd i din undervisning. -Personlig utveckling, du kommer att utvecklas både som pedagog och som person. -En merit för framtiden, du får ett jobb som sticker ut på ditt CV och visar på att du är ansvarstagande och kan lära ut. -Arbetstider, där du jobbar minst två timmar åt gången. SmartStudies söker dig som: -Är engagerad och positiv. -Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng). Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan! Fyll i din ansökan på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig sedan inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. OBS. Glöm inte att ange referensnumret som finns angivet längre upp i annonsen. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både hemma och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Partille
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Partille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Partille

Undersköterska
Trygg i Hemmet Partille är ett tjänsteföretag inom äldreomsorg i Partille Kommun. Det är jätte viktigt att du som personal ger vår äldre trygghet, förståelse, ärlighet och kärlek. Vi söker dig som är undersköterska och ansvarsfull i dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är positiv, glad och flexibel samt låter brukaren stå i centrum.
Företag: Trygg i Hemmet Partille AB
Ort: Partille
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Partille, Undersköterska Trygg i Hemmet Partille AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

Assisterande idrottsledare Partille HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Partille inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.partille@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Partille
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Partille HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Partille HT 13

Huvudledare Knatteskutt idrott Partille HT-13
Är du vår nya idrottsledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för nyfikna barn som vill prova på olika idrotter i åldern 3-9 år som arrangeras av Svenska Idrottsfrämjandet. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter/lekar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och/eller på helger. Vi söker nu en ansvarig Huvudledare till Knatteskutt i Partille inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara ansvarig ledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter Knatteskutts färdiga upplägg. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad och har erfarenhet av att leda barn - har en bra organisationsförmåga - är engagerad och ambitiös Alla ledare som jobbar för oss genomgår en utbildning som innehåller både teoretiska och praktiska delar. Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.partille@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: 1. Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott). 2. Skriv även en kort text där du visar hur du skulle presentera dig som ledare för verksamheten om du vore det. Berätta i den varför du brinner för att leda barn i idrott samt vilken utbildning och/eller erfarenhet som gör att du är rätt för att leda barnidrottsgrupperna. Då vi rekryterar till den här tjänsten tar vi kontakt med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet. Vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Partille
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Huvudledare Knatteskutt idrott Partille HT-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Huvudledare Knatteskutt idrott Partille HT-13

Lokalvårdare/Städare till Partille
Vi söker en lokalvårdare till Partilleområdet. Arbetsuppgifterna är flyttstädning och lagerstädning. Du ska kunna arbeta självständigt, vara social, ordentlig och noggrann. Arabiska språket är ett krav då flertalet kollegor och kunder som anlitar dig har arabiska som modersmål. Detta även med anledning av kundkontakter samt muntliga och skriftliga arbetsinstruktioner. Vi besvarar frågor om tjänsten och tar endast emot ansökningar via e-post.
Företag: XPO FIELD MARKETING SERVICES SWEDEN AB
Ort: Partille
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare/Städare till Partille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare/Städare till Partille

Lärare 4-9 i SV/SO, Ugglums skola
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 35 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i åk 4 SV/SO och åk 9 SV/SO, mentor i åk 4. Sedvanliga läraruppgifter så som mentorskap, föräldramöten, nationellaprov m m. KVALIFIKATIONER Lärare i SV/SO åk 4-9
Företag: Partille kommun, Ugglum
Ort: Partille
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9 i SV/SO, Ugglums skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9 i SV/SO, Ugglums skola

Textilslöjdslärare till Vallhamra skola
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 35 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. ARBETSUPPGIFTER Vallhamra skola årskurs 4-9 ligger i den södra delen av Sävedalen, Partille kommun, i ett naturskönt område alldeles intill Vallhamra torg som har bra kommunikationer. Totalt har vi ca 600 elever i verksamheten. Nu söker vi en behörig lärare i textilslöjd. På Vallhamra skola arbetar vi för att barnen ska få lust och glädje inför lärande, trivas, utvecklas och känna sig trygga i sin skolmiljö. Du kommer att ansvara för, planera och genomföra undervisning i textilslöjd med elever från årskurs 4 till år 9. Du kommer att ingå i ett arbetslag med skilda ämneskompetenser som träffas kontinuerligt. Tjänsten är en visstidsanställning på 50%. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har förmåga att se alla elever och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar. Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet och engagerar både elever och medarbetare och du drivs av en vilja att se möjligheter och lösningar. Vi söker dig som har en lärarexamen och är behörig att undervisa i textilslöjd. Du visar ett stort engagemang i elevers lärande och sociala utveckling, ditt eget lärande/arbetslagets lärande, samt i undervisningens och skolans utveckling. Du skall ha en god förmåga att samarbeta med personal, elever och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Partille kommun, Vallhamra
Ort: Partille
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Textilslöjdslärare till Vallhamra skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textilslöjdslärare till Vallhamra skola

Specialpedagog till Vallhamra skola
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 35 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. ARBETSUPPGIFTER Vallhamra skola 4-9 ligger i den södra delen av Sävedalen, Partille kommun, i ett naturskönt område alldeles intill Vallhamra torg som har bra kommunikationer. Totalt har vi ca 600 elever i verksamheten. Vi söker dig som vill arbeta med specialpedagogiskt arbete i syfte att elever ska nå sin fulla potential. Du kommer att arbeta på organisations-, grupp- och individnivå och i nära samarbete med skolledning, lärare och elevhälsoteam. Tjänsten innebär arbete med ungdomar som har diagnoser inom autismspektraområdet och erfarenhet av arbete med ungdomar med de diagnoserna är en fördel. Du ska bl.a. - aktivt bidra till att utveckla lärmiljöer och pedagogiska strategier - ge handledning till personal - arbeta med elevgrupper/enskilda elever - genomföra kartläggningar, analyser och utredningar - dokumentera, utvärdera, analysera och följa upp det egna arbetet och bedöma ev. behov av nya insatser. - delta på EHT-möten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som kan skapa goda relationer och har förmåga att se alla elever och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar. Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet och engagerar både elever och medarbetare. Du drivs av en vilja att se möjligheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Specialpedagogutbildning eller motsvarande, gärna med erfarenhet av arbete med ungdomar med diagnoser inom autismspektrat. Koordinativ förmåga, IKT-kunskaper inom specialpedagogik-området samt erfarenhet av nätverksarbete gällande dessa ungdomar och deras familjer är meriterande.
Företag: Partille kommun, Vallhamra
Ort: Partille
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Vallhamra skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Vallhamra skola

Varuhuschef - Partille
Jula AB är ett lönsamt detaljhandelsföretag som säljer produkter till låga priser för hemmafixare och proffs. Just nu har vi 60 varuhus i Sverige och Norge och i Polen. Vår arbetsplats präglas av entreprenörsanda och att vara i ständig utveckling. Våra ledord är nyfikenhet, engagemang och ärlighet och att gå rakt på mål. Omsättningen 2012 var 4,2 miljarder kr och vi sysselsätter ca 2000 personer . Jula söker nu en ny varuhuschef i Partille Detta då vår nuvarande varuhuschef går vidare i organisationen. Arbetsuppgifter: Du har det totala ansvaret för drift, produktivitet och resultat utifrån givna budgetramar. Arbete omfattar förutom själva butiksarbetet också personalledning, budgetering, resultatuppföljning samt genomförande av marknads- och säljplaner. Du blir lagledare för ca 25 anställda och svarar med dem för att vi lever upp till kundens krav. Ledarskap, entusiasm och servicekänsla är nyckelord. Bakgrund: För att lyckas med uppgiften bör du som person vara nyfiken, ha kunden i fokus och tycka om att gå rakt på mål! Du bör ha marknadsekonomisk utbildning i botten, kompletterad med flera års erfarenhet från detaljhandel i ledande ställning med resultatansvar. Ett gediget tekniskt och praktiskt intresse är ett måste för att kunna leva med i Julas värld. Vi ser gärna sökande med bakgrund från dagligvaruhandeln. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter i ett spännande företag som befinner sig i ett expansivt skede. För rätt person är detta ett toppjobb inom ett av Sveriges mest intressanta handelsföretag. Rekrytering kan komma att ske löpande. Kontaktperson: Sven Thorsson, Regionchef eller Johan Bergman, HR-chef tel.nr. (vxl): 0511-246 00
Företag: JULA AB
Ort: Partille
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef - Partille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef - Partille

Personlig assistent till 9-årig pojke, Partille.
Vi söker en personlig assistent till en nioårig pojke som bor med sina föräldrar, två bröder och en katt i Partille. Han är en aktiv kille som pga sin funktionsnedsättning (autism och utvecklingsstörning) behöver hjälp med vardagliga sysslor såsom måltider som sker via Mic-Key knapp, personlig hygien, träning/stretchning, förflyttningar samt att delta i fritidsaktiviteter. Han använder rullstol utomhus men kan gå kortare sträckor med stöd. Vi söker dig med stor initiativ- och fantasiförmåga när det gäller kommunikation då brukaren inte har något talat språk och kommunicerar inte heller med bilder. Han gillar att gå till lekplatsen, cykla, hoppa studsmatta och bada. Besök i simhall är därmed ett återkommande inslag och förmodligen även ridning framöver. Ett annat stort intresse är musik och dans vilket det är önskvärt att sökanden delar. Aktiviteterna kan ske både tillsammans med familjen eller på egen hand med assistenten. Du ska vara en aktiv person, empatisk och ansvarstagande, positiv och kunna arbeta självständigt. Tidigare erfarenheter av arbete med barn med särskilda behov är meriterande, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift, att du är rökfri och att du inte är allergisk mot katt/häst.
Företag: ÅGRENSKA ASSISTANS
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 9-årig pojke, Partille. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 9-årig pojke, Partille.

Lärare i musik- och kulturskolan
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 35 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innefattar arbete med FMT-metoden som grund för elever med behov av särskilt stöd på bla Särskolan i Öjersjö samt på Särgymnasiet i kommunen. I tjänsten ingår även musikundervisning i klass med ca 30% för de tidiga skolåren. I tjänsten ingår också personalkonferenser, arbetslagsarbete och andra uppgifter som normalt förekommer på Kulturskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med examen inom Funktionsinriktad Musikterapi, FMT samt Musikhögskoleutbildning med inriktning på rytmik/klass. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med musikterapi och musikundervisning i klass, men framförallt ett brinnande intresse för barns och ungdomars utveckling. Du vill arbeta med att utveckla och synliggöra FMT-metoden inom kommunens olika förvaltningar. Våra förväntningar på dig är att du har god samarbetsförmåga, förmåga att anpassa dig till situationer som uppstår, har en helhetssyn på ungas livssituation samt en positiv inställning till livet. Du känner till Lgr 11, läroplanen för musik i grundskola. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Partille kommun, Kultur- och fritidsförvaltning
Ort: Partille
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i musik- och kulturskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i musik- och kulturskolan

Förvaltningschef till Social- och arbetsförvaltningen
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 35 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Partille kommun erbjuder sina invånare stöd när det gäller ekonomisk och social trygghet, och i situationer av missbruk och våld. Social- och arbetsförvaltningen består av avdelningen för ekonomi, arbetsmarknad, missbruk samt flyktingfrågor och avdelningen för barn, ungdom och familj. ARBETSUPPGIFTER Den övergripande arbetsuppgiften är att leda, planera och följa upp verksamheten inom social- och arbetsförvaltningen. Du kommer att arbeta med förnyelse, utveckling och effektivisering. Du ansvarar för att samtliga resurser tillvaratas optimalt och på ett ekonomiskt fördelaktigt sätt. Tjänsten innebär övergripande ansvar för personal, budget, kvalitetssäkring, ekonomisk resultatuppföljning och systematiskt arbetsmiljöarbete. Som förvaltningschef är du direkt underställd kommunchefen och ingår i kommunens ledningsgrupp tillsammans med kommunchefen, övriga förvaltningschefer, personalchef och ekonomichef. Du leder förvaltningens samverkan med de fackliga organisationerna samt ansvarar verksamhetsmässigt direkt inför Social- och arbetsnämnden. KVALIFIKATIONER •Du har erfarenhet av att framgångsrikt hantera verksamhets- budget- och personalansvar. •Du har tidigare arbetat inom en politiskt styrd organisation. •Du har flerårig erfarenhet av att vara chef samt erfarenhet av att leda andra chefer. •Du har en relevant högskoleutbildning och är väl förtrogen med verksamhetsområdet. •Du har kunskap om de lagar och regler som styr en politisk organisation liksom du har kunskap om arbetsrättslig lagstiftning. •Du trivs med förbättringsarbete och har förmågan att skapa god laganda, i ditt ledarskap mot ett gemensamt mål. •Du kan motivera, skapa engagemang och delaktighet, ge ansvar och utveckla människor. •Särskild vikt läggs vid personlig lämplighet. •Som ledare är du tydlig och rak, samt har stor tilltro till dina medarbetares förmåga och kunskap. •Du har god förmåga att kommunicera förvaltningens uppdrag internt och externt. •Då du har helhetsansvaret för förvaltningen är du strukturerad,kan delegera och har god prioriteringförmåga. •Du sätter dig snabbt in i även komplexa frågor och drar slutsatser som du ser till att omsättas i handling. •Du fattar självständiga beslut i ditt arbete, och har förmågan att prioritera och delegera.
Företag: Partille kommun
Ort: Partille
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förvaltningschef till Social- och arbetsförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förvaltningschef till Social- och arbetsförvaltningen

Musikpedagog/Musiklärare
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 35 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår att undervisa inspirerande celloelever på Kulturskolan, samt även leda två av Kulturskolans stråkorkestrar. Undervisning i Kulturskolans förberedande kurs "Upptakten" samt övrigt på Kulturskolan förekommande arbete. KVALIFIKATIONER Examen från Musikhögskola med huvudinstrument cello. Du har erfarenhet av att arbeta i arbetslag eller liknande. Vi ser biinstrument såsom t ex pianospel som meriterande samt även andra instrument förekommande på Kulturskola. Du är strukturerad och ansvarstagande. Vi söker dig med som med stor glädje och engagemang möter våra barn och ungdomar! Du är framåt, engagerad och gillar nya utmaningar och samarbeten. Du är ansvarsfull och har ett brinnande intresse för att jobba hos oss! Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Partille kommun, Kultur- och fritidsförvaltning
Ort: Partille
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Musikpedagog/Musiklärare jobb, Musikpedagog/Musiklärare Partille, Musikpedagog/Musiklärare Partille kommun, Kultur- och fritidsförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musikpedagog/Musiklärare

Personlig assistent
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 35 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en personlig assistent till en 18 årig tjej. Du kommer att assistera brukaren både i skolan och på fritiden vilket ger ett omväxlande arbete. Den största delen av arbetstiden arbetar du självständigt men en del av arbetet utförs tillsammans med andra assistenter eller med skolpersonal. Då vår brukare är aktiv är det viktigt att även du tycker om att vara ute på olika aktiviteter som t.ex. bad och bio. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom området autism, samt även kunskap om bemötande av personer med intellektuella funktionshinder. Några års arbete som personlig assistent är önskvärt men det viktigaste är personlig lämplighet. Det är viktigt att du är ansvarsfull och klarar av att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i skolmiljö då en stor del av arbetstiden är förlagd där. En god samarbetsförmåga är viktigt då du har ett nära samarbete med föräldrarna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Partille kommun, Personlig assistans
Ort: Partille
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Vårdcentralschef
Västra Götalandsregionen Närhälsan är det nya namnet på den offentliga primärvården. Namnet berättar om två av våra viktigaste värden – närhet och hälsa. Vi erbjuder god och trygg vård genom hela livet. Vi finns på hundratals platser runt om i Västra Götalandsregionen och vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt. Beskrivning Vi söker dig som vill utveckla två vårdcentraler i Partille Kommun, Närhälsan Partille vårdcentral och Närhälsan Furulund vårdcentral. Vårdcentralerna är offentligt ägda. Här arbetar distriktsläkare, ST- och AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, BMA, undersköterskor, läkarsekreterare och psykologer. Verksamheten präglas av ett stort engagemang, framåtanda och ett bra samarbete. Personalomsättningen är låg vilket kännetecknar en arbetsplats där medarbetarna kan påverka sin arbetssituation. Vår ekonomi är god och vi har en god bemanning med läkare. Partille vårdcentral, som är belägen centralt i orten, är en av Västra Götalands största vårdcentraler med ca 16000 listade invånare. Furulund vårdcentral är en mindre vårdcentral med ca 6000 listade invånare, och kännetecknas av närhet till patienter och kollegor. Arbetsuppgifter Som chef för vårdcentralen har du det samlade ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. En av dina viktigaste uppgifter är att, tillsammans med medarbetarna, ständigt utveckla och förbättra verksamheten för att den ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Som chef ska du alltid ha kundens bästa som ledstjärna. Du kommer även att ingå i områdets ledningsgrupp och verka för hela områdets utveckling. Kvalifikationer Du ska ha högskoleutbildning. Det är en merit att ha genomgått chefs- och ledarskapsutbildning. Chefserfarenhet och kunskap inom vårdområdet är meriterande. Du ska vara tydlig, analytisk och kommunikativ samt ha intresse och förmåga att driva utveckling. Vi vill att du är målinriktad, ser till helheten och har ett stort engagemang för verksamheten. Att samtidigt kunna axla det medicinska ansvaret är en merit men ingen förutsättning för ansökan, detsamma gäller tidigare primärvårdserfarenhet. Här kan du läsa mer om vårdcentralerna: http://www.vgregion.se/partillevardcentral http://www.vgregion.se/furulundvardcentral Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021 Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Närhälsan Partille vårdcentral och Närhälsan Furulund vårdcentral
Ort: Partille
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdcentralschef jobb, Vårdcentralschef Partille, Vårdcentralschef Närhälsan Partille vårdcentral och Närhälsan Furulund vårdcentral
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdcentralschef

Rörmokare till Partille!
Ventilationsutveckling VUAB AB grundades 1974 och har haft agenturen för Toshibas energibesparingsprodukter, villavärmepumpar och luftkonditionering sedan 1981. Sedan 2006 har vi även ett gediget samarbete med Nibe, en av världens finaste värmepumpstillverkare. Idag är vi ett rikstäckande entreprenadföretag med ca 70 anställda som arbetar med energibesparing och luftkonditionering i kommersiella fastigheter, industrilokaler, kontor, butiker, privata bostäder, teknikrum, datarum m.m. Vi erbjuder våra kunder projektering, försäljning, installation, service och finansiering av klimatlösningar och energibesparing. Ventilationsutveckling är ett av Sveriges ledande företag inom vår bransch och vi står för kunskap, trygghet, teknik och service. Till vårt kontor i Partille söker vi nu VVS-tekniker / Rörmokare Arbetet innebär installation och projektering av värmelösningar samt service/underhåll av värmepumpar till privata bostäder och kommersiella fastigheter upp till ett par 100kW. Du besitter gedigen VVS - erfarenhet och för att lyckas i rollen förutsätter vi att du känner dig som hemma i både stora och små pannrum. Du är ansvarstagande och har en känsla för kvalité. Vi erbjuder dig ett fritt och självständigt arbete i ett stabilt och framgångsrikt företag med goda möjligheter för rätt person. Vi satsar på våra medarbetare och tror på utveckling och utbildning. Du får givetvis en gedigen produktutbildning och i vårt interna utvecklingsprogram finns även möjlighet för kylcertifiering. Då vi växer i lagom takt internrekryterar vi arbetsledare och teamleder och för rätt person finns det stora möjligheter. I denna rekrytering samarbetar Ventilationsutveckling AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Rörmokare till Partille! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörmokare till Partille!

Säljare sökes i Partille med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Partille kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Partille
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Partille med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Partille med/utan erfarenhet

Extrajobba med läxhjälp, Partille
SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med privatundervisning både hemma och online. Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, utvecklande och meriterande extrajobb där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Nu har du chansen att arbeta tillsammans med en av våra familjer Postort: Partille Ämnen: Matematik Årskurs: Gymnasiet, år 3 Tillfällen per vecka: 2 Minuter per tillfälle: 120 Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: MAFG20130721 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare men det ovan nämnda kommer att vara ditt första. Ett extrajobb hos SmartStudies innebär: -Flexibla arbetstider, ditt arbetsschema är anpassat efter dina tider -Stimulerande arbetsmiljö, du arbetar i en stimulerande och rolig arbetsmiljö och får hjälpa ungdomar att nå sin fulla potential. -Vägledning, våra studievägledare ger dig kontinuerligt stöd i din undervisning. -Personlig utveckling, du kommer att utvecklas både som pedagog och som person. -En merit för framtiden, du får ett jobb som sticker ut på ditt CV och visar på att du är ansvarstagande och kan lära ut. -Arbetstider, där du jobbar minst två timmar åt gången. SmartStudies söker dig som: -Är engagerad och positiv. -Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng). Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan! Fyll i din ansökan på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig sedan inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. OBS. Glöm inte att ange referensnumret som finns angivet längre upp i annonsen. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både hemma och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Partille
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Partille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Partille

Extrajobba med läxhjälp, Partille
SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med privatundervisning både hemma och online. Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, utvecklande och meriterande extrajobb där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Nu har du chansen att arbeta tillsammans med en av våra familjer Postort: Partille Ämnen: Matematik högstadiet Årskurs: 8 Tillfällen per vecka: 2 Minuter per tillfälle: 120 Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: MAFH20130726 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare men det ovan nämnda kommer att vara ditt första. Ett extrajobb hos SmartStudies innebär: -Flexibla arbetstider, ditt arbetsschema är anpassat efter dina tider -Stimulerande arbetsmiljö, du arbetar i en stimulerande och rolig arbetsmiljö och får hjälpa ungdomar att nå sin fulla potential. -Vägledning, våra studievägledare ger dig kontinuerligt stöd i din undervisning. -Personlig utveckling, du kommer att utvecklas både som pedagog och som person. -En merit för framtiden, du får ett jobb som sticker ut på ditt CV och visar på att du är ansvarstagande och kan lära ut. -Arbetstider, där du jobbar minst två timmar åt gången. SmartStudies söker dig som: -Är engagerad och positiv. -Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng). Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan! Fyll i din ansökan på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig sedan inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. OBS. Glöm inte att ange referensnumret som finns angivet längre upp i annonsen. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både hemma och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Partille
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Partille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Partille

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Partille.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Partille kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Partille
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Partille. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Partille.

kvinnlig undersköterska i partille
Kvinnlig undersköterska som har persiska som modersmål och är bosatt i Partille eller närliggande kommuner söks för arbete inom hemtjänsten. Körkort krävs.
Företag: GHOLAMALIZADEH KASBAKHI, TAHMINEH
Ort: Partille
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga kvinnlig undersköterska i partille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kvinnlig undersköterska i partille

Personlig assistent till 9-årig pojke, Partille.
Vi söker en personlig assistent till en nioårig pojke som bor med sina föräldrar, två bröder och en katt i Partille. Han är en aktiv kille som pga sin funktionsnedsättning (autism och utvecklingsstörning) behöver hjälp med vardagliga sysslor såsom måltider som sker via Mic-Key knapp, personlig hygien, träning/stretchning, förflyttningar samt att delta i fritidsaktiviteter. Han använder rullstol utomhus men kan gå kortare sträckor med stöd. Vi söker dig med stor initiativ- och fantasiförmåga när det gäller kommunikation då brukaren inte har något talat språk och kommunicerar inte heller med bilder. Han gillar att gå till lekplatsen, cykla, hoppa studsmatta och bada. Besök i simhall är därmed ett återkommande inslag och förmodligen även ridning framöver. Ett annat stort intresse är musik och dans vilket det är önskvärt att sökanden delar. Aktiviteterna kan ske både tillsammans med familjen eller på egen hand med assistenten. Du ska vara en aktiv person, empatisk och ansvarstagande, positiv och kunna arbeta självständigt. Tidigare erfarenheter av arbete med barn med särskilda behov är meriterande, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift, att du är rökfri och att du inte är allergisk mot katt/häst.
Företag: ÅGRENSKA ASSISTANS
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 9-årig pojke, Partille. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 9-årig pojke, Partille.

Extrajobba med läxhjälp, Partille
SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med privatundervisning både hemma och online. Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, utvecklande och meriterande extrajobb där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Nu har du chansen att arbeta tillsammans med en av våra familjer Postort: Partille Ämnen: Matematik 3 gymnasiet Årskurs: 2 Tillfällen per vecka: 2 Minuter per tillfälle: 120 Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: MAFG20130804 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare men det ovan nämnda kommer att vara ditt första. Ett extrajobb hos SmartStudies innebär: -Flexibla arbetstider, ditt arbetsschema är anpassat efter dina tider -Stimulerande arbetsmiljö, du arbetar i en stimulerande och rolig arbetsmiljö och får hjälpa ungdomar att nå sin fulla potential. -Vägledning, våra studievägledare ger dig kontinuerligt stöd i din undervisning. -Personlig utveckling, du kommer att utvecklas både som pedagog och som person. -En merit för framtiden, du får ett jobb som sticker ut på ditt CV och visar på att du är ansvarstagande och kan lära ut. -Arbetstider, där du jobbar minst två timmar åt gången. SmartStudies söker dig som: -Är engagerad och positiv. -Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng). Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan! Fyll i din ansökan på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig sedan inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. OBS. Glöm inte att ange referensnumret som finns angivet längre upp i annonsen. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både hemma och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Partille
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Partille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Partille

Huvudledare Knatteskutt idrott Partille HT-13
Är du vår nya idrottsledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för nyfikna barn som vill prova på olika idrotter i åldern 3-9 år som arrangeras av Svenska Idrottsfrämjandet. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter/lekar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och/eller på helger. Vi söker nu en ansvarig Huvudledare till Knatteskutt på inför höstterminen 2013 som startar v.36 Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara ansvarig ledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter Knatteskutts färdiga upplägg tillsammans med dina assisterande ledare som du rekryterat och du rapporterar in lön för samtliga ledare i din stad. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad och har erfarenhet av att leda barn - har en bra organisationsförmåga - är engagerad och ambitiös Alla ledare som jobbar för oss genomgår en utbildning som innehåller både teoretiska och praktiska delar. Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.partille@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: 1. Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott). 2. Skriv även en kort text där du visar hur du skulle presentera dig som ledare för verksamheten om du vore det. Berätta i den varför du brinner för att leda barn i idrott samt vilken utbildning och/eller erfarenhet som gör att du är rätt för att leda barnidrottsgrupperna. Då vi rekryterar till den här tjänsten tar vi kontakt med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet. Vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Partille
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Huvudledare Knatteskutt idrott Partille HT-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Huvudledare Knatteskutt idrott Partille HT-13

Ekonom
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 35 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnormsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom ; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svensk undervisning för invandare , gymnasieförskola och uppdragsutbildningar. Porthälla Gymnasium präglas av engagerade lärare, god studiemiljö och nyrenoverade lokaler. I våra utmaningar inför framtiden fokuserar vi på elevernas utveckling och lärande. Vårt mål är en konkurrenskraftig utbildning med en ekonomi i balans. ARBETSUPPGIFTER De främsta arbetsuppgifterna är: Inköp och fakturahantering, vilket innebär att samordna inköp/göra beställningar i inköpssystemet Winst samt kontroll/kontering av leverantörsfakturor. Dina arbetsuppgifter innefattar även att vara ekonomistöd gentemot rektorer och lärare , administrering av handkassor, budgetarbete med personal-och lokalkostnadsfördelningar på program-/ verksamhetsnivå. Vi önskar även att du utvecklar ekonomiska och administrativa rutiner. En liten del av tjänsten innebär personaladministration. Tanken är också att du på lite sikt gör månadsprognoser ihop med rektorerna. Tjänsten är lokaliserad till Porthälla gymnasium och vuxenutbildning och du rapporterar till verksamhetschefen. KVALIFIKATIONER Du har ekonomutbildning på högskolenivå samt erfarenhet inom området. Du har ett stort engagemang och är noggrann, flexibel och självgående. Vidare har du en positiv attityd och kan skapa goda relationer. Du har goda IT-kunskaper samt vana att arbeta i excel.
Företag: Partille kommun, Gymnasieskolor
Ort: Partille
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom jobb, Ekonom Partille, Ekonom Partille kommun, Gymnasieskolor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom

Leg Arbetsterapeut
Partille är till ytan en av Sveriges minsta kommuner, men har ca 33 000 invånare. Därmed är den tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samtidigt är det möjligt att utnyttja alla fördelar som den närliggande storstaden Göteborg erbjuder. Kommunen innehåller många varierande miljöer: spännande bergspartier, slättlandskap och vidsträckta skogsområden och många vattendrag. I kommunen finns många platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Kommunen består av fyra geografiska delar: Partille, Sävedalen och Jonsered och Öjersjö. Det är inte bara avstånden inom kommunen som är små: Du når Göteborg på tio minuter med bil, buss eller tåg och Landvetter flygplats ligger på bara 20 kilometers avstånd. Inom Partille kommun uppmuntrar vi särskilt internsökande till lediga tjänster. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER PartilleRehab söker ny medarbetare! PartilleRehab är en enhet inom Vård- och omsorgsförvaltningen som ger rehabiliterande insatser till Partilleborna. Verksamheten omfattar förutom nedanstående arbetsterapeutiska verksamhet liknande sjukgymnastisk verksamhet. Som arbetsterapeut arbetar du exempelvis inom hemrehab, distrikt, korttidsenhet, särskilt boende eller poliklinik. I arbetet ingår behandling individuellt och i grupp, handledningsinsatser samt hjälpmedelsutprovningar. Arbetet sker i samarbete med oss andra på PartilleRehab och andra aktörer runt patienten. KVALIFIKATIONER Legitimerad arbetsterapeut med några års erfarenhet gärna inom kommunal rehabilitering. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som i team. Datorvana och körkort erfordras. Vi lägger stor vikt vid Din personliga lämplighet.
Företag: Partille kommun, Partille Rehab
Ort: Partille
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Arbetsterapeut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Arbetsterapeut


Sök lediga jobb Partille

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se