Personalchef till Dala Vatten och Avfall, Leksand jobb - lediga jobb

Personalchef till Dala Vatten och Avfall, Leksand jobb Personalchef till Dala Vatten och Avfall, Leksand jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personalchef till Dala Vatten och Avfall, Leksand. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personalchef till Dala Vatten och Avfall, Leksand. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Personalchef till Dala Vatten och Avfall, Leksand- Leksand


Mer beskrivning

Personalchef till Dala Vatten och Avfall, Leksand
Vi har byggt upp en modern HR-funktion som ansvarar för att utveckla vårt arbetsgivarvarumärke och som samtidigt drivs av att utveckla vår affärsmässighet och vårt ledarskap. Din uppgift är att fortsätta förädla våra strategier och processer samtidigt som du operativt deltar i det dagliga arbetet. Du ingår i ledningsgruppen och vi vill att du analyserar och ger förslag på hur vår verksamhet kan förbättras med ditt HR-perspektiv som utgångspunkt. Eftersom vi agerar inom områden som genererar samhällsnytta och miljöförbättring, har vi goda förutsättningar att skapa mening och värde för oss själva och våra kunder.   Vi vill att du har affärsdriven HR-kompetens och ser styrkan i att ha ett helhetsperspektiv. Du har personalchefserfarenhet eller motsvarande och klarar av att med ödmjukhet, pedagogik och trovärdighet få gehör för dina idéer och förslag. Det är viktigt att du klarar av kombinationen att å ena sidan agera på strategisk nivå och samtidigt agera operativt i vardagen med de uppgifter som ingår i ditt område. Söker du ett modernt personalchefsuppdrag erbjuder vi ett utmanande och omväxlande arbete.   Frågor besvaras av Anna-Lena Hagström, 072 – 514 10 91 eller Ulf Alexandersson, 070 – 260 50 00, på sprint som vi samarbetar med i denna rekrytering, senast den 8 december.   Tidplan V49-50 Urval av inkomna kandidater och bokning av intervjuer hos Sprint.   V50-51 Intervjuer hos Sprint.   V1-2 Intervjuer hos Dala Vatten och Avfall och referenstagning.   V2-3 Beslut om vem som erbjuds tjänsten.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Leksand
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Personalchef till Dala Vatten och Avfall, Leksand jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalchef till Dala Vatten och Avfall, Leksand


Sök lediga jobb Personalchef till Dala Vatten och Avfall, Leksand

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se