Personalsekreterare jobb - lediga jobb

Personalsekreterare jobb Personalsekreterare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personalsekreterare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personalsekreterare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personalsekreterare- Vansbro

 2. Filipstads kommun söker personalsekreterare- Filipstad

 3. Personalsekreterare- Borås

 4. Vikarierande personalsekreterare- Borås

 5. Personalsekreterare- Valdemarsvik

 6. Personalsekreterare- Skövde

 7. Personalsekreterare- Ludvika

 8. Personalsekreterare- Borgholm

 9. Personalsekreterare- Ekerö

 10. Personalsekreterare- Gnesta

 11. VIK PERSONALSEKRETERARE- Åmål

 12. Personalsekreterare- Uddevalla

 13. Personalsekreterare- Vara

 14. Personalsekreterare till Personalavdelningen- Kiruna

 15. Personalsekreterare- Borås

 16. Personalsekreterare- Sölvesborg

 17. Personalsekreterare/personalstrateg- Alvesta

 18. Personalsekreterare till Kulturförvaltningen i Borås Stad- Borås

 19. Personalsekreterare- Skövde

 20. Personalsekreterare 100 %, Huskvarna pastorat- Jönköping

 21. Personalsekreterare- Ronneby

 22. Personalsekreterare- Borås

 23. Personalsekreterare/HR-generalist- Nykvarn

 24. Personalsekreterare- Karlsborg

 25. Personalsekreterare, 2 tjänster- Borås

 26. Personalsekreterare- Alingsås

 27. Vikarierande Personalchef/Personalsekreterare- Dals-Ed

 28. Personalsekreterare- Borås

 29. Vikarierande Personalsekreterare (100%)- Dals-Ed

 30. Personalsekreterare- Tibro

 31. Personalsekreterare- Årjäng

 32. Personalsekreterare- Karlstad

 33. HR/Personalsekreterare till Kunskapsförvaltningen- Sandviken

 34. Personalsekreterare- Falun

 35. Personalsekreterare- Borås

 36. Personalsekreterare område Skola- Borås

 37. Personalsekreterare/utredare- Nora

 38. Personalsekreterare- Ronneby

 39. Personalsekreterare- Ronneby

 40. Projektanställning HR-konsult/Personalsekreterare- Sandviken


Mer beskrivning

Personalsekreterare
Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang. Verksamhetsstöd Personal är en stödfunktion med uppgifter som spänner över hela förvaltningen. Vi består av 5 medarbetare med olika professioner så som Personalchef, Personalsekreterare, löneadministratörer mfl som alla arbetar stödjande mot förvaltningens chefer och medarbetare. Vi behöver nu anställa en persoanlsekreterare då en av våra anställda väljer att sluta hos oss. ARBETSUPPGIFTER Som Personalsekreterare i Vansbro kommun arbetar du med alla de frågor som rör personalarbetet i en kommun. Det handlar bland annat om, operativt personalarbete, avtalstolkningar, löneöversyn, förhandlingar, rehabiliteringsstöd till cheferna mm mm I arbetet ingår även att ta fram och förse chefer och ledning med de statistikunderlag som behövs för att kunna hantera personalfrågor på ett korrekt sätt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stödja verksamhetschefer och enhetschefer i olika frågor kring personaladministrativt arbete. KVALIFIKATIONER Du ska ha relevant utbildning, ex personalvetare alternativt annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Som Personalsekreterare i Vansbro kommun erbjuds Du ett arbete med hög självständighet. Du tycker om att ta ett stort eget ansvar, är ordningsam och trivs med att ha kontakt med såväl chefer som medarbetare. Du bör ha flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter då detta arbete ställer stora krav på att du kan arbeta självständigt och ta egna beslut. Erfarenhet från det personaladministartiva systemet Heroma är meriterande.
Företag: Vansbro kommun
Ort: Vansbro
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Vansbro, Personalsekreterare Vansbro kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Filipstads kommun söker personalsekreterare
I Filipstads Kommun bor ca 10 500 invånare. Som arbetsgivare ha Filipstads Kommun ca 1000 årsanställda. Nu utökar vi vår personalavdelning och söker ytterligare en personalsekreterare Arbetsbeskrivning Vi är en liten personalavdelning och som personalsekreterare hos oss jobbar du brett inom personalområdet. Du kommer bla att fungerar som stöd för våra chefer när det gäller arbetsrätt och avtalsfrågor, rehabilitering, personaladministration, rekrytering mm. Det är ett omväxlande och självständigt arbete med många kontakter. Vem är du? Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom PA-området och som har några års erfarenhet från personalarbete. Gärna från kommunal verksamhet men det är inget krav. Det är en fördel om du har erfarenhet från att själv ha jobbat som chef. Du bör kunna jobba självständigt i din roll och vara en duktig administratör med god vana att hantera office, samt erfarenhet från att jobba i personalsystem. Som person är du självständig, driven, flexibel, serviceinriktad och trivs med att jobba brett. Du har god kommunikativ förmåga och hög integritet. Heltid, tills vidare, tillträde enligt ök, gärna omgående Kontaktperson För mer information är du välkommen att kontakta Helena Strandberg, personalchef på 0590-612 06 eller 070-19 18 118, vecka 27 & 28 ons - fre, vecka 29 & 30 ons - tors. Fackliga representanter; Vision, Rose-Marie Falk 0590-611 64, vecka 26-28 SSR, Laila Siik, 0590-612 85, vecka 26, samt 29 & 30. Vi ser gärna att du mailar din ansökan till oss på margot.larsson@filipstad.se. Sista ansökningsdag 2013-07-30. Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande. Välkommen med din ansökan!
Företag: KOMMUNKANSLIET
Ort: Filipstad
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Filipstads kommun söker personalsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Filipstads kommun söker personalsekreterare

Personalsekreterare
I Stadsdelsförvaltningen Norr är vi ca 2 000 medarbetare som arbetar för medborgarnas bästa i Centrum, Fristad och Sjöbo. Vi erbjuder en lärande organisation där alla har möjlighet att utvecklas både som individer och i sin yrkesroll. Målet är att våra medarbetare ska trivas och känna stolthet. Arbetsplats: Stadsdelsförvaltningen Norr, Personalfunktionen. Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: Stadsdelsförvaltningen Norr arbetar aktivt för att utveckla våra verksamheter för dagens och morgondagens utmaningar. Personalfunktionen som består av fem medarbetare arbetar i nära samarbete med verksamhetschefer och ekonomifunktionen. Vi erbjuder nu ett kreativt, spännande, självständigt och utmanande arbete. I uppdraget ingår att arbeta proaktivt, konsultativt och coachande som stöd till chefer i personalfrågor. Som personalsekreterare är du arbetsgivarrepresentant samtidigt som du medverkar till en god samverkan med de fackliga organisationerna. Du kommer som en del av din tjänst att delta i månadsvisa uppföljningar, ledningsgrupper, samverkansgrupper och arbetsgrupper. Dessutom kommer du att medverka vid rehabiliteringsmöten rekryteringar, förhandlingar och andra möten där chefen behöver ha stöd. I tjänsten ingår viss administration. Personalfunktionen arbetar nära vår centrala personal- och förhandlingsavdelning. Kvalifikationer: Vi söker dig som har högskoleexamen med inriktning mot beteende- eller personalvetarfrågor. Det är positivt om du har några års erfarenhet av kvalificerat personalarbete, arbetsrätt och avtal inom den kommunala sektorn. Arbetet ställer stora krav på dina personliga färdigheter och förmågor. Som person är du mogen, ödmjuk, ansvarstagande och bidrar till en öppen och positiv arbetsmiljö. Du har både förmåga att arbeta självständigt, fungera relationsskapande och vara en god samarbetspartner. Rollen kräver professionalism, problemlösande analytisk förmåga, en god kommunikativ förmåga och att du kan uttrycka dig tydligt såväl i tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Upplysningar lämnas av chefen för personalfunktionen, Anne Gunnarsson, tfn 033-35 37 07 eller personalsekreterare Jenny Wikander, tfn 033-35 32 15. Fackliga företrädare nås via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00. Välkommen med din ansökan senast 2013-08-04.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Borås, Personalsekreterare Borås Stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Vikarierande personalsekreterare
Servicekontoret utgör Borås Stads interna basresurs för den tekniska och administrativa utförarverksamheten. Vi arbetar under företagsliknade former och är ca 350 anställda och har en omsättning på ca 400 Mkr. Vår verksamhet spänner från Dataservice till anläggningsarbeten, bygg- och fastighetsservice, verkstadsmekanik till central redovisningsservice, löneservice och telefonväxel med mera. Vi söker nu en vikarierande personalsekreterare till Servicekontorets personalenhet. Anställningsvillkor: Tjänsten är ett fem månaders föräldravikariat på heltid med start i augusti. Eventuell möjlighet till förlängning finns. Arbetsuppgifter: Du kommer att fungera som stöd får våra chefer och arbetsledare när det gäller personalfrågor; bland annat arbetsrätt och avtalsfrågor, lönefrågor, rekrytering och rehabilitering. Du kommer att arbeta med samverkansfrågor, lokala förhandlingar och med att upprätta och revidera våra styrdokument på personalområdet. Du kommer också att vara en viktig resurs i arbetet med att utveckla personalfrågorna på förvaltningen. Kvalifikationer: Du har en högskoleutbildning inom PA-området och några års erfarenhet av kvalificerat personalarbete. Upplysningar: lämnas under v.25-28 av Evelyn Pihlman, personalsekreterare, tfn 033-35 74 14 och under v.24 samt v. 29-30 av Carina Andersson, avdelningschef, tfn 033-35 81 92 eller tfn 0768-88 81 92. Fackliga företrädare för Vision, tfn 033-35 72 20, företrädare för SACO nås genom Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00. Välkommen med din ansökan senast 2013-07-28. Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personalsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personalsekreterare

Personalsekreterare
Valdemarsviks kommun ligger 5 mil söder om Norrköping. Vi når Stockholm på ca 2 timmar. Gryts skärgård är en viktig del av kommunen men här finns även mycket annat såsom bra barnomsorg, skolor och föreningsliv. Ett liv i en landsbygds- och skärgårdskommun nära storstadsregioner ger möjlighet till en trygg och lugn livsmiljö utan att behöva avstå från annat som storstaden kan ge. Fastighetspriserna i kommunen möjliggör också ett mycket bra boende till rimliga kostnader. Det finns även tillgång till byggbara tomter nära havet. ARBETSUPPGIFTER Valdemarsviks kommun söker en personalsekreterare och erbjuder ett intressant och utvecklande arbete inom sektor Service och administration. Du kommer att ha en viktig roll som strategiskt stöd för våra chefer i organisationen och som stöd för medarbetare. Du kommer att svara för en stor del av det övergripande och kommungemensamma arbetet inom personalområdet. Uppdraget kommer att bestå av utveckling av personalarbetet och bland annat utredningar, framtagande av riktlinjer och att vara ledningens stöd i personalfrågor. Du kommer också att vara ett konsultativt stöd i operativa frågor inom området. Du ingår i den sektor som ansvarar för våra interna servicetjänster och arbetar nära kommunledningen. Vi söker dig som är intresserad av att utveckla arbetssätt och hitta nya lösningar och som vill vara med i arbetet med att forma kommunens framtida arbete inom personalområdet. Du kommer att arbeta i en organisation som satsar på friskvård och erbjuder dig rökfri arbetstid. Dina arbetsuppgifter är: * Initiera och driva utveckling av de personaladministrativa processerna tillsammans med kommunens ledning och ledningsgrupp. * Vara stöd för kommunens chefer i personalfrågor. * Medverka i arbetet med kommunens mål- och ekonomistyrning. * Ansvara för information till chefer och medarbetare gällande personalfrågor. * Medverka i central samverkansgrupp. * Vara kommunens kontaktperson inom personalområdet och delta i regionens nätverk. * Vara systemförvaltare för delar av personalsystemet. KVALIFIKATIONER Du har en lämplig högskoleutbildning inriktad mot personaladministration, arbetsrätt, arbetsmiljö, rekryteringsarbete eller har tillägnat dig motsvarande kunskap på annat sätt. Du har flerårig och bred erfarenhet av arbete inom personalområdet samt goda IT-kunskaper, gärna med arbete i personalsystem. Önskvärt och meriterande är att: Du har förmåga att arbeta konsultativt. Du är kommunikativ och har en god förmåga att uttrycka dig lättillgängligt och tydligt både i tal och skrift. Du är kreativ och vill arbeta med utvecklingsfrågor. Du är serviceinriktad och strukturerad. Du är öppen och lätt att samarbeta med.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Valdemarsvik, Personalsekreterare Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Personalsekreterare
Omvårdnadsförvaltningen har ca 1500 anställda och ansvarar för insatser till äldre och funktionshindrade. Verksamheten styrs i huvudsak utifrån Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL). ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du kommer att få arbeta med frågor som spänner över hela området för personalfrågor. Du kommer att vara ett aktivt stöd till chefer och förvaltningsledning i såväl operativa som strategiska frågor. Du kommer att ingå i ett team med ett gemensamt ansvar för arbetsuppgifter och resultat. Det kommer att finnas goda möjligheter att utveckla dina intresseområden inom personalområdet. KVALIFIKATIONER Krav är att du är högskoleutbildad Personalvetare samt har erfarenhet av kvalificerat personalarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personalfrågor inom en kommun och helst har erfarenhet av personalfrågor inom omvårdnad. Du har arbetsrätt och avtal som en bas och gärna kunskap i vårt kollektivavtal Allmänna Bestämmelser. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med personalstatistik. Arbetsuppgifterna förutsätter att du är självständig, drivande och arbetar på ett konsultativt sätt. Du har lätt för att samarbeta, god pedagogisk förmåga samt kan uttrycka dig väl i både tal och skrift och gillar omväxling.
Företag: Skövde kommun, Personal och utvecklingsenheten
Ort: Skövde
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Skövde, Personalsekreterare Skövde kommun, Personal och utvecklingsenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Personalsekreterare
Ludvika kommun växer!ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Stöd och styrningsförvaltningen arbetar med att effektivisera verksamheten för att frigöra medel till kärnverksamheterna i de övriga förvaltningarna. Förvaltningen arbetar med en hög grad av samordning och standardisering för att säkerställa helhetssyn, effektivitet och kvalitet. En annan mycket viktig del av verksamheten är att utveckla och förvalta kommunens gemensamma processer och arbetssätt.Arbetsuppgifter Du driver och utvecklar personalstrategier i kommunen, samt är ett konsultativt stöd för chefer och arbetsledare i frågor som spänner över hela pa-området, där arbetsrätten är en av huvuddelarna. Du är arbetsgivarens representant vid förhandlingar inom pa-området. I arbetsuppgifterna ingår att långsiktigt arbeta med kompetensförsörjning samt driva kommunövergripande frågor i samarbete med övriga förvaltningar. Du är underställd personalchef och ingår i förvaltningsledningsrupp, där du förväntas driva och representera frågor inom personalområdet. Kvalifikationer Du har högskoleutbildning inom det personalvetenskapliga området eller motsvarande och har god arbetsrättslig kompetens. Du har erfarenhet av arbete med personalfrågor, i synnerhet arbetsrätt är meriterande. Du har vilja och förmåga att skapa förtroendefulla kontakter och att samarbeta, samtidigt som du inte räds att arbeta självständigt. Du har vilja och förmåga att ta egna initiativ samt har en god förmåga att kommunicera; är lyhörd och kan möta människor i olika situationer. Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning fr o m omgående. Kontaktperson Anna Cederlöf, personalchef 0240-86852. Facklig kontaktperson Nås via kommunens växel 0240-86 000. Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2013-09-06. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Ludvika, Personalsekreterare Ludvika kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Personalsekreterare
Borgholms kommun - Norra delen av Öland - Solens och Vindarnas ö. Den unika naturen och kulturen präglas av ett öppet jordbrukslandskap med långa sandstränder och strandängar i kombination med öländsk alvarsmark Detta lockar mer än 2 milj. besökare varje år. Vår kommun karaktäriseras även av många småföretagare. Borgholms stad, med kunglig närvaro, erbjuder ett stort utbud av helårsöppna butiker. Vi har ett starkt föreningsliv som ger många möjligheter till upplevelser. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består bl a av arbetsrättsfrågor, deltagande i förhandlingsarbete, pensionsadministration, lönearbete och att serva våra kunder (chefer/medarbetare/ med olika ärenden inom personalområdet. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har högskoleutbildning inom PA-området och gärna erfarenhet från arbete på en personal/löneavdelning. Du är duktig att kommunicera både externt och inom avdelningen. Du har hög arbetspotential och är flexibel, eftersom arbetsuppgifterna varierar både i omfång och komplexitet. En positiv grundsyn och ett sunt förnuft kryddat med humor är en bra tillgång.
Företag: Borgholms kommun, Kommunledningskontor
Ort: Borgholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Borgholm, Personalsekreterare Borgholms kommun, Kommunledningskontor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Personalsekreterare
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga psykosociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen. SiS ungdomshem Rebecka är beläget strax utanför Ekerö i Stockholm. Målgruppen är flickor mellan 12-20 år. Flickorna är omhändertagna enligt 3 eller 6§§ LVU och Rebecka arbetar utifrån uppdrag av socialtjänsten. Institutionen har 26 platser föedelat på fyra avdelningar: två låsta akut- och utredningsavdelningar, en låst behandlingsavdelning och en öppen motivations- och utslussavdelning. ARBETSUPPGIFTER Som personalsekreterare kommer du att arbeta brett och operativt med förekommande arbetsuppgifter inom hela personalområdet. Rekrytering, rehabilitering, arbetsrätt och introduktion av nyanställda är några av de vanligast förekommande arbetsuppgifterna. En annan viktig funktion är att vara konsulterande chefsstöd i samtliga personalfrågor. KVALIFIKATIONER Du är högskoleutbildad personalvetare eller motsvarande. För tjänsten krävs att du har flerårig erfarenhet av personaladministrativt arbete. Du bör ha god kännedom om det statliga kollektivavtalet. Det är meriterande och om du har arbetat som personalsekreterare inom en statlig myndighet. Det är även meriterande om du har erfarenhet av våra löne- och personaladministrativa system, så som Besched, Palasso och Winlas. Det är viktigt att du är noggrann och har en förmåga att arbeta självständigt och prioritera dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete.
Företag: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Rebecka
Ort: Ekerö
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Ekerö, Personalsekreterare Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Rebecka
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Personalsekreterare
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Personalenheten i Gnesta kommun tillhör kommunledningskontoret och servar kommunens chefer med stöd inom hela personalområdet. Vi utvecklar och driver personaladministrativa rutiner och processer och arbetar för att förverkliga kommunens övergripande politiska mål att vara en attraktiv arbetsgivare. ARBETSUPPGIFTER Personalenheten består av fyra medarbetare. Hos oss kommer du att arbeta brett inom personalområdets samtliga delar samt mer fördjupat med arbetsrätt, förhandling och löneprocessen. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka utvecklingen av enhetens arbete. Låter arbetet intressant och du vill bli en av oss, så erbjuder vi ett stimulerande och omväxlande arbete. Arbetsglädje och humor är viktiga ingredienser som gör att vi tillsammans kan utveckla verksamheten och ge god service. Välkommen att bli en av oss, vi har DRAG! Delaktighet, Respekt och Ansvar i Gnesta kommun. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom personal/HR eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av personaladministrativt arbete. För att lyckas och trivas i rollen som personalsekreterare tycker du om att arbeta med människor, är lyhörd, ansvarstagande och noggrann. Du kan arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt och kommunicerar väl i tal och skrift.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Gnesta, Personalsekreterare Gnesta kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

VIK PERSONALSEKRETERARE
Kommunstyrelseförvaltningen söker VIK PERSONALSEKRETERARE Anställningsvillkor: Tidsbegränsad anställning 100 % under perioden 2014-01-01 -- 2014-06-30. Anställningen kan därefter komma att bli sökbar som en tillsvidareanställning. Placering: Personalsekreteraren är underställd personalchefen och ingår i kommunstyrelseförvaltningens personalenhet, som är en av tre stabsfunktioner som är organiserade direkt under kommunstyrelsen. Personalenhetens uppdrag är att ge strategiskt, konsultativt och operativt stöd inom personalområdet till samtliga förvaltningar och på så sätt bidra till att Åmåls kommun blir en attraktiv arbetsgivare. Personalenhetens fokusområden är organisationsutveckling, ledarskap och medarbetarskap, rekrytering, löne- och anställningsvillkor, kompetensförsörjning, rehabilitering, lag och avtal samt arbetsmiljö och hälsa. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar alla förekommande personalfrågor. Personalsekreteraren arbetar konsultativt gentemot chefer i lag- och avtalstolkning, rehabilitering och arbetsmiljö samt medverka i rekryteringar, lokala förhandlingar och i samverkansgrupper. Arbetet innebär även information och utbildningsaktiviteter inom kompetensområdet. Kvalifikationer: Vi söker dig som har examen från högskola med inriktning mot personal- och arbetslivsfrågor. Du ska ha goda kunskaper i arbetsrätt och förhandling som du även kan omsätta i praktiskt arbete, god samarbetsförmåga, goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift. Som person är du strukturerad och har en god analytisk förmåga, är kreativ samt är mål- och resultatorienterad. Vidare är ett krav att du har B-körkort. Erfarenhet av liknande arbete i en kommunal eller annan offentlig verksamhet är meriterande men inget krav. Information lämnas av: Tf personalchef Marita Koviuoja, telefon 0532-170 32 Personalsekreterare Camilla Wahlberg, telefon 0532-170 47 Vision, Marita Burman Linder, telefon 0532-173 52 Ansökan: Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV som ska vara inkommen senast söndagen den 3 november 2013 till kommun@amal.se. Ansökan ska märkas: Vik personalsekreterare, dnr KS 2013/285. Betyg, intyg med mera som styrker ditt CV inlämnas efter anmodan. Rekryteringsansvariga har tagit ställning till i vilka medier annonsen ska införas och vi undanber oss kontakter med övriga annonseringskonsulter.
Företag: Åmåls kommun, kommunstyrelseförvaltningen
Ort: Åmål
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga VIK PERSONALSEKRETERARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VIK PERSONALSEKRETERARE

Personalsekreterare
Uddevalla kommun Arbetsplats är Socialtjänstens administrativa avdelning Administrativa avdelningen är en servicefunktion till nämnd, förvaltningsledning och verksamhet och svarar för ett antal specialfunktioner. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara med och utveckla personalarbetet tillsammans med oss och vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete där personalsekreterarna tillsammans har till uppgift att ge kvalificerat stöd till chefer och medarbetare. Arbetet kan omfatta såväl löpande ärenden som utvecklingsfrågor inom personalområdet. Personalsekreteraren arbetar konsultativt gentemot chefer i lag- och avtalstolkning, rehabilitering, arbetsrätt och arbetsmiljöfrågor samt medverkar i lokala förhandlingar och i samverksansgrupper, rekryteringar och lönefrågor. Arbetet innebär även informations- och utbildningsfrågor inom personalområdet. Kvalifikationer Vi söker dig som har examen från högskola med inriktning inom personalområdet. Du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och ha goda datakunskaper. Som person är du analytisk, flexibel, har lätt för att samarbeta och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter samt har flerårig erfarenhet från liknande arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från offentlig förvaltning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi vill att din ansökan innehåller ett personligt brev, CV samt meritförteckning. Välkommen med din ansökan senast 26 november 2013. Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän! Allt fler människor och företag upptäcker Uddevalla som en attraktiv plats att bo och leva i. Kommunen växer stadigt och har idag dryga 52 000 invånare. Uddevalla har med sin placering vid hav, skog och fjäll en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Uddevalla kommun är i ett expansivt skede och de närmsta åren sker stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum.
Företag: Socialtjänsten, Administrativa avdelningen
Ort: Uddevalla
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Uddevalla, Personalsekreterare Socialtjänsten, Administrativa avdelningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Personalsekreterare
Vara kommun är inte rädd att sticka ut hakan, att satsa på utvecklingsfrågor som stärker kommunen på lång sikt eller att investera för framtidens generationer. Detta, vårt mod och vår inneboende kraft, är också en av våra drivkrafter för framgång. Vara kommun tillämpar mål- och visionsstyrning, och personalidén bygger på hörnstenarna ledarskap, kompetens och delaktighet. Arbetsställe: Personalförsörjningsenheten,Vara. Personalförsörjningsenheten består av 10 medarbetare som arbetar med löner, vakansförmedling och systemadministration för vårt bemanningssystem, samt administration av rekrytering, pensioner, försäkringar och tjänstebilar. Till enheten hör också Vara kommuns personalpool. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att bereda löner, hantera avvikelser samt göra avstämningar. Du kommer att ansvara för det förberedande arbetet inför lönekörning samt granska och justera i tidrapporteringssystem. Du kommer att ingå som en viktig funktion i arbetet med att besvara, informera och vägleda i avtals- och lönefrågor. Personalförsörjningsenheten innefattar även en vakansförmedling där ditt arbete kommer att innebära samordning kring vakanser uppkomna vid ordinarie personals frånvaro ute på verksamheterna i Vara kommun. På längre sikt kommer du frisätta tid att ägna dig mer åt utveckling av rutiner och processer inom avdelningen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har personalvetarexamen eller annan adekvat utbildning som arbetsgivaren anser som likvärdig. Du skall ha mycket goda datakunskaper och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har aktuell erfarenhet från arbete med löner och bemanningsverksamhet. Du ska ha en pedagogisk servicekänsla, vilket innebär att du arbetar med ett konsultativt förhållningssätt. Du är mån om att leverera i rätt tid och drivande i det du gör. Att dagligen bemöta andra människor är något du trivs väldigt bra med. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Vara kommun, Förvaltningen för ledning och administration
Ort: Vara
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Vara, Personalsekreterare Vara kommun, Förvaltningen för ledning och administration
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Personalsekreterare till Personalavdelningen
Kiruna kommun är nordligast och störst i Sverige till ytan och har 23 000 invånare. Här finns ytterligheterna samlade på många sätt: Sveriges högsta berg, sju stora orörda älvar, midnattssol och polarnatt, världens största underjordsgruva, högteknologisk rymdforskning, traditionella samiska näringar och en framgångsrik turistnäring. Kiruna stad genomgår nu en spännande samhällsomvandling p.g.a. gruvbrytningen. Kiruna kommun har 1 900 anställda, vår gemensamma värdegrund är RASK ? Respekt, Ansvar och Samverkan i Kiruna kommun. Arbetsuppgifter: Om du trivs med en bra fysisk och psykosocial arbetsmiljö och trevliga kollegor är personalavdelningen på Kiruna kommun rätt plats för dig! Du är ett konsultativt stöd till förvaltningarnas chefer i alla förekommande personalfrågor med tyngdpunkt på arbetsrätt, arbetsmiljö, rekrytering, lönefrågor och rehabilitering. Du arbetar brett med alla typer av personalfrågor och i uppdraget ingår att initiera och driva utvecklingsarbete av strategisk karaktär samt att arbeta operativt mot de olika förvaltningarna inom personal- och organisationsområdet. Kvalifikationer: Du har högskoleexamen inom personalområdet och det är en merit om du har arbetat några år med kvalificerat personalarbete eller motsvarande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förutsätter att Du har ett självständigt arbetssätt liksom förmåga att samarbeta. Rekrytering sker i samråd med våra berörda fackliga organisationer. Kiruna kommun eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning. Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Tillträde enligt överenskommelse
Företag: Kiruna kommun
Ort: Kiruna
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare till Personalavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare till Personalavdelningen

Personalsekreterare
Arbetslivsförvaltningen samlar kommunens arbetsmarknadsinsatser inom jobb Borås och försörjningsstöd för att hjälpa människor till egenförsörjning. Arbetslivsförvaltningen ansvarar också för daglig verksamhet i kommunal regi, Boråsregionens Etableringscenter och är motorn i Borås Stads integrationsarbete och finskt förvaltningsområde. Anställningsvillkor: Tjänsten är ett vikariat på heltid dock längst t.o.m. 2015-01-11. Tillträde 2014-05-05. Arbetsuppgifter: Som personalsekreterare ingår du i personalfunktionen tillsammans med personalassistent och en personalsekreterare samt chef för personalfunktionen. Tillsammans ansvarar vi för att stödja förvaltningens 15 chefer i alla förekommande personalfrågor. Kvalifikationer: Vi söker dig som har god förmåga att arbeta självständigt och samarbeta. Du ska ha kandidatexamen inom personal- och arbetslivsfrågor samt dokumenterat goda IT-kunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av personaladministrativt arbete. Meriterande är erfarenhet av arbete i Heroma. Upplysningar lämnas av Camilla Jansson, chef för personalfunktionen, tfn 033-35 39 09 och Johanna Lygner, personalsekreterare, tfn 033-35 31 96. Fackliga företrädare når du via Borås Stads växel tfn 033-35 70 00. Välkommen med din ansökan senast 2014-01-08.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Borås, Personalsekreterare Borås Stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Personalsekreterare
Om Sölvesborg Sölvesborg ligger i Blekinge på gränsen till Skåne. Här arbetar du nära hav, bokskogar och en stadskärna som präglas av medeltiden. I närheten av stadskärnan, havet, naturen och golfbanan skapar vi just nu en unik stadsdel, Ljungaviken. Med tåg kommer du till Köpenhamn och Kastrup inom två timmar. I Listerlandets pittoreska fiskelägen äter du god mat och njuter av havet och en varierad natur. Rock-, jazz- och visfestivaler avlöser här varandra under sommaren. ARBETSUPPGIFTER Din arbetsplats Vi erbjuder dig en attraktiv arbetsplats i Stadshuset som ligger centralt i Sölvesborg, på några minuters gångavstånd från resecentrum. Personalavdelningen är en del av kommunledningsförvaltningen och avdelningen består av personalsekreterare och personalchef. Som personalsekreterare kommer du att arbeta både operativt med personalfrågor åt kommunledningsförvaltningen och övergripande strategiskt. Hos oss har vi flextid, friskvård på arbetstid och en trevlig arbetsmiljö. Dina arbetsuppgifter Du har en god förmåga att stödja chefer i arbetsgivarrollen med tyngdpunkt på arbetsrätt, arbetsmiljö/hälsa, ledarskap, medarbetarskap, lönebildning och jämställdhet. Du arbetar brett med alla typer av personalfrågor och i vårt uppdrag ingår också att initiera och driva utvecklingsarbete av strategiskt karaktär. Du är en viktig resurs i det operativa och långsiktiga arbetet för att utveckla kommunen stöd inom personalområdet samt driva kommunens personalpolitik framåt. KVALIFIKATIONER Vem är du? Vi söker dig som har akademisk högskoleutbildning inom HR-området eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av arbetsuppgifter inom personalområdet från kommun eller landsting. Du bör också ha goda kunskaper om gällande lagstiftning. Du är lyhörd för verksamhetens behov och har ett driv att utveckla och förbättra med kunden i fokus. Du är en analytisk person och kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har goda datakunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sölvesborgs kommun, Kommunledningsförvaltningen
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Sölvesborg, Personalsekreterare Sölvesborgs kommun, Kommunledningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Personalsekreterare/personalstrateg
Alvesta kommun med ca 19 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade Personalavdelningen i Alvesta kommun söker en ny medarbetare. Personalavdelningen tillhör Kommunledningskontoret och består idag av nio medarbetare inklusive personalchef. Personalavdelningen driver kommunens gemensamma personal- och arbetsgivarpolitik och ger konsultativt stöd till kommunens chefer inom bland annat rekrytering, lag & avtal, arbetsmiljö och hälsa samt lön och pensionsfrågor. Avdelningen ansvarar även för kommunens lönehantering. ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsområden kommer vara att dels driva och utveckla olika kommunövergripande personalstrategiska frågor och dels vara ett konsultativt stöd gentemot chefer inom främst Utbildningsförvaltningen och Förvaltningen för Individ & Familjeomsorg. Du kommer även arbeta med att utveckla våra processer, ha vissa administrativa ansvarsuppgifter samt vid behov organisera och genomföra utbildningar. KVALIFIKATIONER Du har en akademisk examen inom området personal & arbetsliv eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du ska ha arbetat några år med strategiskt personalarbete samt arbetat konsultativt gentemot chefer. Erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet, då främst gentemot skolverksamhet, är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskap och tidigare erfarenhet av arbete inom personalekonomi. Vi söker dig som är analytisk och har förmåga att driva frågor utifrån ett helhetsperspektiv. Du har god samarbetesförmåga, är strukturerad och flexibel. Du förväntas vara initiativtagande samt ha förmåga att både påbörja samt slutföra projekt och ärenden som ligger inom sitt ansvarsområde. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Alvesta kommun, Kommunledningskontoret
Ort: Alvesta
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare/personalstrateg jobb, Personalsekreterare/personalstrateg Alvesta, Personalsekreterare/personalstrateg Alvesta kommun, Kommunledningskontoret
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare/personalstrateg

Personalsekreterare till Kulturförvaltningen i Borås Stad
Vi tror på människor och den kraft som uppstår när vi samarbetar. Vi är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande möjligheter som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Vad som tidigare var omöjligt, är nu mänskligt möjligt. Borås är en kulturstad i framkant. I det nyrenoverade Kulturhuset ligger Borås Stadsteater, Konstmuseet och Stadsbiblioteket. Dessa tre verksamheter är tillsammans med Borås Kulturskola och De kulturhistoriska museerna samt Stadsarkivet organiserade inom Kulturnämnden. Kulturförvaltningen har utöver den utåtriktade verksamheten en administrativ funktion som servar institutionerna med övergripande stöd inom bland annat ekonomi och personal. Totalt är vi ca 230 anställda och behöver nu en tillfällig förstärkning under 3 månader till att börja med. Tjänsten är på 50 % och du kommer under denna period att vara anställd av Manpower. Arbetsbeskrivning Vi söker en person som ska ge stöd till Kulturförvaltningens chefer inom personalområdets olika delar. Det gäller främst inom rekrytering, arbetsrätt, arbetsmiljö, rehabilitering, samverkan och lönefrågor. Du kommer att arbeta nära verksamheterna med såväl operativa personalärenden som med strategiska frågor. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp och i Borås Stads gemensamma nätverk för Personalsekreterare. Vi erbjuder en spännande och händelserik arbetsplats med flera olika verksamhetsområden. Vem är du? Den person vi söker har akademisk examen från PA-programmet eller motsvarande och några års erfarenhet inom yrket. Har du erfarenhet från en politisk styrd organisation är det en merit. Du ska kunna samarbeta med andra och arbeta självständigt med hög integritet, vara kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende i din omgivning. Vi förutsätter att du har god datorvana, har erfarenhet av något personalprogram, är omvärldsorienterad och kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift. Du är säker och mogen i din framtoning och har förmågan att driva frågor i mål. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerat och uppdaterat CV. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Erlandsson, rer@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval och ber om din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är den 30 december.
Företag: Manpower
Ort: Borås
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare till Kulturförvaltningen i Borås Stad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare till Kulturförvaltningen i Borås Stad

Personalsekreterare
Personalansvariga med stor erfarenhet sökes för konsultuppdrag i Skövde Proffice söker två erfarna personalansvariga för konsultuppdrag inom offentlig verksamhet med start omgående. Uppdraget pågår minst ett år och möjlighet finns till anställning hos kunden. Du blir anställd som konsult på Proffice Sverige AB. Arbetsbeskrivning Du kommer arbeta som personalansvarig på en förvaltning med alla förekommande uppgifter inom personalområdet Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2014-02-28 För information: Löpande urval tillämpas. Konsultchef/Rekryteringskonsult Ulla Lindh 0733-434165, ulla.lindh@proffice.se [ mailto:ulla.lindh@proffice.se ] Kvalifikationer: Du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbete inom offentlig verksamhet. Du har mycket god förhandlingsvana och har erfarenhet av operativt och strategiskt personalarbete. Det är viktigt att du har gedigen kunskap inom arbetsrätt och kompetensförsörjning. Du har en akademisk utbildning som är relevant för uppdraget Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Skövde
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Skövde, Personalsekreterare Proffice Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Personalsekreterare 100 %, Huskvarna pastorat
Huskvarna pastorat bildades den 1 januari 2014 och utgörs av Huskvarna församling och Hakarps församling med tillsammans drygt 13 400 tillhöriga. Vi tillhör Jönköpings kommun med ca 125 000 invånare. Totalt har vi knappt 50 tillsvidareanställda inom församlingsverksamhet, kyrkogårdsförvaltning och administration. Inom pastoratets kansli/kyrko- och kyrkogårdsförvaltning är vi 5 medarbetare. Vi behöver förstärka vår organisation med en personalsekreterare. Tjänsten är placerad i Huskvarna församlingsgård. Som personalsekreterare kommer du att driva och utveckla personalrelaterade frågor hos Huskvarna pastorat. I tjänsten ingår såväl strategiska uppgifter såsom utvecklande av processer som operativa uppgifter innefattande arbete med löneberedning och kontakter med Försäkringskassa, Arbetsförmedling och Företagshälsovård. Särskilt viktigt är att du utgör ett nära och bra stöd till de verksamhetsansvariga cheferna samt övrig personal i löne- och tidredovisningsfrågor och schemaläggning. I din roll ingår också att svara för att pastoratets riktlinjer och policys inom personalområdet är aktuella och revideras i linje med gällande lagar och avtal samt att hålla vår webbaserade personalhandbok aktuell. Du är sekreterare i arbetsmiljökommittén och vid skyddsronder och driver arbetsmiljöarbetet inom Huskvarna pastorat. Du svarar för pastoratets diarium med bl.a. diarieföring av samtliga personalärenden, upprättande av personalakter samt är arkivvårdare för pastoratets arkiv. Vi söker dig som: - har högskoleutbildning inom personalvetenskap eller motsvarande utbildning som bedöms likvärdig. - har erfarenhet av arbete med löneberedning och personalfrågor. - har en mycket god förmåga att strukturera/organisera och är noggrann i ditt arbete. - har mycket goda kunskaper i svenska språket och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. - har lätt för att skapa kontakter och är serviceinriktad. Erfarenhet från kyrkliga eller kommunala avtal är meriterande liksom kunskaper om diarieföring och arkiv. Vi önskar att du är medlem i Svenska kyrkan. Välkommen med din ansökan samt meritförteckning till: "Personalsekreterare", Huskvarna pastorat, Box 183, 561 23 Huskvarna alt. via e-post till huskvarna.pastorat@svenskakyrkan.se. Ansökan senast: 1 mars 2014. Tillträde: 1 maj eller efter överenskommelse. För mer information kontakta: Administrativ chef Sofia Kentson tel: 036-13 94 08
Företag: Svenska kyrkan, Huskvarna pastorat
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare 100 %, Huskvarna pastorat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare 100 %, Huskvarna pastorat

Personalsekreterare
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28 000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Personalenheten är kommunens centrala personal- och lönefunktion. Vi arbetar såväl strategiskt som operativt med alla förekommande personal- och lönefrågor. Vårt övergripande mål är att aktivt stötta cheferna inom kommunen i att nå målen i sina verksamheter, i en god personalpolitisk anda. Ronneby kommun är inne i ett stort utvecklingsarbete och personalenheten är involverad i många utmanande och intressanta utvecklingsområden. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i nära samarbete med de olika förvaltningarna och konsultativt stödja cheferna inom hela HR/PA området. Det innebär bland annat arbete med rekrytering, arbetsrätt samt informations- och utbildningsinsatser. Det innebär också rehabiliteringsarbete samt förebyggande och främjande hälsoarbete. Du kommer också ha möjlighet att fördjupa dig inom något område som till exempel kompetensförsörjning, arbetsmiljöarbete eller utveckling av ledarskap-medarbetarskap. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning inom HR/PA eller liknande utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Du har erfarenhet av strategiskt, självständigt personalarbete, gärna inom en politiskt styrd organisation. Erfarenhet av rehabiliteringsarbete samt förebyggande och främjande hälsoarbete är en merit. Det är en fördel om du har arbetat i något av de vanligaste IT-systemen gällande HR/PA. Vi förutsätter att du har en hög personlig integritet, mycket god datorvana samt att du är strukturerad, serviceinriktad och resultatinriktad.
Företag: Ronneby kommun, Personalenheten
Ort: Ronneby
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Ronneby, Personalsekreterare Ronneby kommun, Personalenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Personalsekreterare
Arbetsplats: HR-funktionen. Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 2014-08-04. Arbetsuppgifter: Stadsdelsförvaltning Väster bedriver verksamhet inom områdena äldreomsorg, skola, förskola, fritid, kultur, förebyggande samt individ och familjeomsorg. Vi är 2 000 medarbetare som varje dag arbetar för att göra Borås Stad ytterligare lite bättre. Stadsdelskontoret ligger i nyrenoverade lokaler strax intill centralstationen och resecentrum, vilket ger goda förutsättningar för dig som pendlar. Personalfunktionen består av en chef, fem personalsekreterare och en assistent. Som personalsekreterare fungerar du som närmaste HR-specialist för enhetschefer och områdeschefer inom ett eller flera verksamhetsområden. Du sitter med i områdesledning och har en viktig roll tillsammans med ekonomen i enhetschefernas verksamhetsuppföljning varje månad. Vi tycker det är viktigt att på ett kreativt sätt ifrågasätta invanda arbetssätt och metoder. Vi vill tillsammans med cheferna utveckla våra verksamheter ur ett HR-perspektiv. Vi ser facklig samverkan som en förutsättning för att nå goda resultat. Utöver en indelning på verksamhetsområden så har vi också delat upp ansvaret för de olika HR-processerna mellan dig och dina kollegor. Det innebär att du ansvarar för omvärldsbevakning och upprättande av rutiner inom ett eller flera specifika områden. Kvalifikationer: Vi tror att du är en strukturerad och välorganiserad person med en positiv människosyn. Du är analytisk och har en god samarbetsförmåga, samtidigt som du självständigt driver frågor framåt. Du har högskoleexamen med personalvetenskaplig inriktning och har arbetat i minst tre år med kvalificerat HR-arbete. Har du erfarenhet av processkartläggning är det meriterande. Vi erbjuder en positiv arbetsplats med god kamratskap. I Borås Stad får du 10 000 kollegor vilket ger dig ett stort nätverk och möjlighet till flera olika karriärvägar. Som anställd får du även tillgång till många friskvårdsförmåner som exempelvis fria bad. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till samarbete med externa rekryteringsfirmor och undanber oss därför kontakt med försäljare. Upplysningar lämnas av Björn Linder, chef för personalfunktionen, tfn 0768-88 70 76 eller Hasse Brännmar, Vision, tfn 0768-88 56 66. Välkommen med din ansökan senast 2014-03-24. Skicka gärna in den så tidigt som möjligt då vi arbetar med löpande urval.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Borås, Personalsekreterare Borås Stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Personalsekreterare/HR-generalist
(ref.nr 167754/2014) Arbetsuppgifter: Som personalsekreterare/HR-generalist blir du en av medarbetarna inom personalavdelningen, ett team bestående av sex personer. Du kommer vara ett stöd till cheferna i organisationen och arbeta med uppgifter som spänner över hela HR-området. Kvalifikationer: Vi söker dig som har högskoleutbildning inom HR/PA eller liknande utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Du har erfarenhet av strategiskt, självständigt personalarbete, gärna inom en politiskt styrd organisation. Du måste kunna kommunicera väl i både tal och skrift. Vi förutsätter att du har god datorvana och hanterar Officepaketet. Personliga egenskaper: Du har förmåga att arbeta självständigt, är driven och tar egna initiativ. Du har hög integritet, god samarbetsförmåga och ett konsultativt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Anställningen: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i mitten av augusti eller enligt överenskommelse. För mer information ring: Personalchef, Stefan Jacobsen, tfn 08-5550 1020 eller Personalsekreterare Ritva Ax, tfn 08-5550 1022 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare/HR-generalist jobb, Personalsekreterare/HR-generalist Nykvarn, Personalsekreterare/HR-generalist Nykvarns kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare/HR-generalist

Personalsekreterare
Karlsborgs kommun med nästan 7000 invånare ligger vid Vätterns Västra strand ungefär 5 mil från Skövde. Karlsborg erbjuder en unik boendemiljö med mycket vatten och skogar. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 300 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm. ARBETSUPPGIFTER Som personalsekreterare/HR generalist är du ett stöd till cheferna i organisationen. Du ska på ett konsultativt och coachande arbetssätt ge våra chefer och verksamheter stöd, råd och service inom området. Du är direkt underställd personalchefen och tillsammans vidareutvecklar ni personalarbetet i kommunen. Vi ser facklig samverkan som en förutsättning för att nå goda resultat. I tjänsten ingår arbetsuppgifter inom: • Arbetsmiljö • Sjukfrånvaro och Rehabilitering • Arbetsrättsliga frågor • Rekrytering/personalförsörjning • Löne-/förhandlingsfrågor • Övriga förekommande arbetsuppgifter inom personal- och administrationsområdet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning inom HR/PA eller liknande utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Du har erfarenhet av strategiskt och operativt självständigt personalarbete, gärna inom en politiskt styrd organisation. Personliga egenskaper: Du har förmåga att arbeta självständigt, är driven och tar egna initiativ. Du har hög integritet, god samarbetsförmåga och ett konsultativt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. - Meriterande är erfarenhet av liknande arbete samt dokumenterade kunskaper i arbetsrätt - Goda datakunskaper - Meriterande är erfarenhet från kommunal förvaltning
Företag: Karlsborgs kommun, kommunledningsförvaltningen
Ort: Karlsborg
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Karlsborg, Personalsekreterare Karlsborgs kommun, kommunledningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Personalsekreterare, 2 tjänster
Stadsdelsförvaltningen Öster är en av tre stadsdelsförvaltningar i Borås Stad, med ansvar för skola, förskola, äldreomsorg, IFO barn och familj, kultur, fritid samt kost och lokalvård. I stadsdelen bor ca 33 000 invånare, och förvaltningen har ca 2 000 anställda. Samtliga medarbetare i förvaltningen arbetar utifrån vår gemensamma värdegrund där vi alltid har ett gott bemötande, vi vet vilka vi är till för och vi arbetar tillsammans. Personalfunktionen i Stadsdelsförvaltningen Öster består av en chef, fem personalsekreterare, en personaladministratör samt en kontorsvaktmästare. Vi är en grupp som har roligt tillsammans och hela tiden driver varandra till utveckling. Vi söker nu två personer som vill komma vidare i karriären och som i en positiv anda vill vara med oss att utveckla personal- och ledarskapsfrågorna i stadsdelen. Arbetsplats: Personalfunktionen, Stadsdelsförvaltningen Öster. Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 2014-06-02. Arbetsuppgifter: Som personalsekreterare arbetar du som internkonsult gentemot cheferna i organisationen inom ett eller flera verksamhetsområden och ger dem stöd i alla förekommande personalfrågor. Ett naturligt inslag i arbetet är samverkan med övriga administrativa stödfunktioner, fackliga organisationer och andra externa aktörer. Arbetsuppgifter gentemot verksamhetsområdet/-na: - Tolkning av lagar och avtal samt ansvara för information angående nya regelsystem inom PA-området - Chefsutvecklingsfrågor - Samordning av förhandlings-/samverkansfrågor samt handlägga löneförhandlingar - Samordning av rekrytering och nyanställningsinformation - Samordning och stöd i arbetsmiljö- och rehabiliteringsarbetet - Stöd vid organisationsförändringar, utvecklingsfrågor och problemlösningar - Uppföljning och bevakning av personalekonomiska nyckeltal för området i samarbete med ekonomifunktionen - Införliva aktuella utvecklingsfrågor i området - Forma och genomföra internutbildningar Internt inom personalgruppen förutsätter vi också att du: - Delger egen kompetens, tar lärdom av övrigas erfarenheter och kunskaper och är ett stöd för övriga inom Personalfunktionen. - Tillsammans med övriga i Personalfunktionen utvecklar delmål utifrån de övergripande målen för förvaltningen. Utöver en indelning på verksamhetsområden så har vi också delat upp ansvaret för de olika HR-processerna mellan dig och dina kollegor. Det innebär att du ansvarar för omvärldsbevakning och upprättande av rutiner inom ett eller flera specifika områden. Kvalifikationer: Du som söker har akademisk utbildning inom PA-området och minst tre års erfarenhet av personalarbete. Du har ett stort intresse för personal-, ledarskaps- och organisationsfrågor och med engagemang tillför du nya idéer för de uppdrag vi gemensamt står inför. Du har ett tydligt, konsultativt och professionellt förhållningssätt samt har lätt för att skapa goda relationer. Vi tror att du är en driven, pedagogisk och strukturerad person. Du trivs att arbeta i grupp och att dela med dig av dina kunskaper samtidigt som du har förmåga att självständigt driva egna processer framåt. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från att arbeta inom offentlig verksamhet samt har erfarenhet från personalsystemet Heroma. Du har körkort. Vi ser mångfald bland våra anställda som en framgångsfaktor och ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. För att underlätta för våra medarbetare att kombinera arbete och privatliv tillämpar vi flextid när arbetet tillåter. Som medarbetare i Borås stad har du även tillgång till friskvårdsförmåner som exempelvis fria bad. Upplysningar lämnas av chefen för personalfunktionen Christel Olsson, tfn 033-35 81 84. Fackliga företrädare nås via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00. Välkommen med din ansökan senast 2014-04-21.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare, 2 tjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare, 2 tjänster

Personalsekreterare
Alingsås är känd som Kaféstaden och för sin ljusdesign - ”Lights in Alingsås”. Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen med småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Alingsås ligger nära. Med tåg till Göteborg tar det drygt 30 minuter, under en timme till Borås och Skövde och under tre timmar till Stockholm. Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat. ARBETSUPPGIFTER Då vår nuvarande personalsekreterare går på föräldraledighet söker vi nu hennes vikarie. Du kommer att företräda Vård- och äldreomsorgsförvaltningen som har drygt 700 anställda och vara placerad på planeringsavdelningen. Planeringsavdelningen består av en administrativ chef och 13 medarbetare. Avdelningen fungerar som ett stöd till verksamheten inom områden såsom kvalitet, ekonomi, personal, IT, nämndadministration, samt vid olika utredningar och utvecklingsprojekt. Vi kan erbjuda dig ett självständigt, utvecklande och omväxlande arbete. Du kommer att arbeta med alla typer av frågor inom personalområdet, men framför allt med arbetsrätt och avtalsrådgivning, lönerevisionsarbete, förhandlingar, arbetsmiljö- och rehabilitering, samt med diverse projekt och utredningar. Arbetet är framför allt operativt men även strategiska arbetsuppgifter förekommer. Du planerar, implementerar och följer upp personalarbetet, samt är ett stöd till 25 chefer i deras personalansvar. Du samarbetar med chefer, kollegor, kommunens personalavdelning och personalorganisationer för att driva, leda och samordna personalarbetet i förvaltningen. Vi erbjuder dig en utvecklingsorienterad arbetsplats med högt i tak, god arbetstrivsel och flextid. Alingsås kommun håller just nu på att implementera ett nytt bemannings- och schemasystem (Time Care) , samt centraliserar vikariehanteringen. Som personalsekreterare kommer du att vara en viktig del i detta arbetet genom att fungera som ett stöd till enhetscheferna i framför allt avtalsfrågor knutna till systemet, men också i att se över behov, förutsättningar och möjligheter vid införandet och utvecklandet av systemet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som idag har: - Högskoleutbildning som personalvetare eller har motsvarande arbetsrättslig kompetens med beteendevetenskaplig högskoleinriktning. - Erfarenhet av personalarbete framför allt genom att vara stöd till chefer, gärna i kommunal verksamhet. - Förmåga att identifiera, initiera och genomdriva förändringsarbete. - Analytisk förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Som person trivs du med utmaningar och med att ge råd och stöd i situationer som uppkommer. Du har förmåga att se till helheten och att samverka med andra. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att har arbetat med bemannings- och schemasystemet Time Care eller motsvarande. Körkort är ett krav för tjänsten. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Företag: Alingsås kommun, Vård och äldreomsorgsförvaltningen
Ort: Alingsås
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Alingsås, Personalsekreterare Alingsås kommun, Vård och äldreomsorgsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Vikarierande Personalchef/Personalsekreterare
Dals-Eds kommun belägen i det natursköna Dalsland, "Ett Sverige i miniatyr", har cirka 5000 invånare, varav 3000 i tätorten Ed. Kommunen, med 500 medarbetare, har även ett flertal nya företagsetableringar inom service och industri. Vi erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Oslo och Göteborg. För mer information om kommunen, gå in på www.dalsed.se. Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter i en organisation som har viljan att utvecklas och med mycket gott samarbetsklimat. Du blir direkt underställd kommunchefen och kommer att ingå i kommunens ledningsgrupp. Som personalchef blir Din huvuduppgift att ansvara för det övergripande personalarbetet inom kommunen samt strategisk ledning av personalavdelningen. Du leder personal- och löneavdelningens 3 medarbetare. Vi är en liten arbetsplats med närhet till varandra och våra kunder. Du skall upprätta goda rutiner för PA-arbetet och vidareutveckla personalavdelningens förmåga att ge service till kommunens olika verksamheter. Du har högskoleutbildning inom PA-området och har flera års arbete av kvalificerat personalarbete. Du har mycket goda kunskaper inom det arbetsrättsliga området som du även kan omsätta i praktiskt arbete. I egenskap av både personalchef och personalsekreterare sätter vi stora krav på din förmåga att vara flexibel samt att uppskatta variationen av både strategiskt och operativt arbete. Arbetet kräver att du är strukturerad, lyhörd samt pedagogisk och har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Du är van att arbeta i Officepaketet och i olika verksamhetssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet från en politiskt styrd organisation. Vi kommer att lägga stor vikt vid Dina personliga egenskaper. Vi kommer att tillämpa löpande urval. Utformning; 50% Personalchef och 50 % personalsekreterare Varaktighet; Vikariat Tillträde 2014-09-01 tom 2015-09-30 eller enligt överenskommelse. Fackliga representanter nås via kommunens växel 0534-19000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Dals Ed Kommun
Ort: Dals-Ed
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande Personalchef/Personalsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande Personalchef/Personalsekreterare

Personalsekreterare
Stadsdelsförvaltningen Öster är en av tre stadsdelsförvaltningar i Borås Stad, med ansvar för skola, förskola, äldreomsorg, IFO barn och familj, kultur, fritid samt kost och lokalvård. I stadsdelen bor ca 33 000 invånare, och förvaltningen har ca 2 000 anställda. Samtliga medarbetare i förvaltningen arbetar utifrån vår gemensamma värdegrund där vi alltid har ett gott bemötande, vi vet vilka vi är till för och vi arbetar tillsammans. Personalfunktionen i Stadsdelsförvaltningen Öster består av en chef, fem personalsekreterare, en personaladministratör samt en kontorsvaktmästare. Vi är en grupp som har roligt tillsammans och hela tiden driver varandra till utveckling. Vi söker nu en engagerad personalvetare som i en positiv anda tillsammans med oss vill utveckla personal- och ledarskapsfrågorna i stadsdelen. Arbetsplats: Personalfunktionen. Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Personalsekreterare till personalfunktionen. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifter: Som personalsekreterare arbetar du som internkonsult gentemot cheferna i organisationen inom ett eller flera verksamhetsområden och ger dem stöd i alla förekommande personalfrågor. Ett naturligt inslag i arbetet är samverkan med övriga administrativa stödfunktioner, fackliga organisationer och andra externa aktörer. Arbetsuppgifter gentemot verksamhetsområdena: - Tolka och tillämpa lagar och avtal samt ansvara för information angående nya regelsystem inom PA-området. - Chef- och ledarskapsutveckling. - Samordna förhandlings-/samverkansfrågor samt handlägga löneförhandlingar. - Samordna rekryteringar och tillhandahålla nyanställningsinformation. - Samordna och ge stöd i arbetsmiljö- och rehabiliteringsarbete. - Stöd vid organisationsförändringar, utvecklingsfrågor och problemlösningar. - Följa upp och bevaka personalekonomiska nyckeltal i samarbete med ekonomifunktionen. - Införliva aktuella utvecklingsfrågor i området. - Utforma och genomföra internutbildningar. Internt inom personalgruppen förutsätter vi också att du: - Delger egen kompetens, tar lärdom av övrigas erfarenheter och kunskaper och är ett stöd för övriga inom Personalfunktionen. - Tillsammans med övriga i Personalfunktionen utvecklar delmål utifrån de övergripande målen för förvaltningen. Kvalifikationer: Du som söker har akademisk utbildning inom PA-området och några års erfarenhet av personalarbete. Du har ett stort intresse för personal-, ledarskaps- och organisationsfrågor och med engagemang tillför du nya idéer för de uppdrag vi gemensamt står inför. Du har ett tydligt, konsultativt och professionellt förhållningssätt samt har lätt för att skapa goda relationer. Vi tror att du är en driven, pedagogisk och strukturerad person. Du trivs med att arbeta i grupp och att dela med dig av dina kunskaper samtidigt som du har förmåga att självständigt driva egna processer framåt. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från att arbeta inom offentlig verksamhet samt har erfarenhet från personalsystemet Heroma. Du har körkort. Personlig lämplighet kommer att ha stor betydelse. Vi ser mångfald bland våra anställda som en framgångsfaktor och ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. För att underlätta för våra medarbetare att kombinera arbete och privatliv tillämpar vi flextid när arbetet tillåter. Som medarbetare i Borås stad har du även tillgång till friskvårdsförmåner som exempelvis fria bad. Urval och intervjuer pågår löpande under ansökningstiden så du är välkommen att sända in din ansökan snarast. Upplysningar lämnas av chef för personalfunktionen Christel Olsson, tfn 033-35 81 41. Fackliga företrädare nås via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00. Välkommen med din ansökan senast 2014-06-18.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Borås, Personalsekreterare Borås Stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Vikarierande Personalsekreterare (100%)
Dals-Eds kommun belägen i det natursköna Dalsland, "Ett Sverige i miniatyr", har cirka 5000 invånare, varav 3000 i tätorten Ed. Kommunen, med 500 medarbetare, har även ett flertal nya företagsetableringar inom service och industri. Vi erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Oslo och Göteborg. För mer information om kommunen, gå in på www.dalsed.se. Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter i en organisation som har viljan att utvecklas och med mycket gott samarbetsklimat. Du ingår i personalavdelningen och är en av 4 medarbetare. Vi är en liten arbetsplats med närhet till varandra och våra kunder. Som personalsekreterare kommer du att arbeta både strategiskt och operativt inom personalområdet bland annat med arbetsrätt, arbetsmiljö, rehabilitering, lönestrukturfrågor och vara ett stöd till kommunens verksamheter. Du har högskoleutbildning inom PA-området och har flera års erfarenhet av personalarbete. Du har mycket goda kunskaper inom det arbetsrättsliga området som du även kan omsätta i praktiskt arbete. I egenskap av personalsekreterare med hänsyn till kommunens storlek sätter vi stora krav på din förmåga att vara flexibel samt att uppskatta variation i arbetet. Arbetet kräver att du är strukturerad, lyhörd samt pedagogisk. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift då t ex protokollföring är ett naturligt inslag. Du är van att arbeta i Officepaketet och i olika verksamhetssystem såsom HRplus och Medvind. Vidare har du erfarenhet av att arbeta med lönestrukturfrågor såsom lönekartläggning. Det är meriterande om du har erfarenhet från en politiskt styrd organisation. Vi kommer att lägga stor vikt vid Dina personliga egenskaper. Vidare är ett krav att du har B-körkort. Vi kommer att tillämpa löpande urval. Utformning: 100% Personalsekreterare Varaktighet: Vikariat Tillträde 2014-09-01 tom 2015-10-31 eller enligt överenskommelse. Vill Du veta mer är Du välkommen att ringa personalchef Veronica Husberg 0534-19010. Fackliga representanter nås via kommunens växel 0534-19000.
Företag: Dals Ed Kommun
Ort: Dals-Ed
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande Personalsekreterare (100%) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande Personalsekreterare (100%)

Personalsekreterare
ARBETSUPPGIFTER Tibro kommun söker en vikarierande personalsekreterare. Tjänsten är placerad på Kommunledningskontoret men Du kommer också att vid behov stötta Samhällsbyggnadsförvaltningen, Kultur- och Fritidsförvaltningen samt Kommunledningskontoret i personaladministrativa frågor. Du ansvarar för den kommunövergripande samordningen av personalhandbok, arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering. Även andra områden kan bli aktuella beroende på erfarenhet och kompetensprofil. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom Personal- och Arbetsliv samt erfarenhet av personaladministrativa frågor. Du har lätt för att skapa goda relationer, har god samarbetsförmåga, vidare är du strukturerad och tydlig med god analytisk förmåga. ÖVRIGT Tibro kommun har valt rekryteringskanal och tackar vänligt men bestämt nej till att bli kontaktad av säljare.
Företag: Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Tibro, Personalsekreterare Tibro kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Personalsekreterare
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder en tjänst med stor variation inom det HR och personaladministrativa området. Uppdraget innebär att ge kommunens chefer ett kvalificerat konsultativt stöd i olika typer av personalfrågor inom hela personalområdet, exempelvis arbetsrätt, rekrytering, rehabilitering, arbetsmiljö, samverkansfrågor, löne- och ersättningsfrågor, organisations- och omställningsfrågor, fackliga förhandlingar etc. Då vi är en förhållandvis liten personalavdelning är det viktigt att du är öppen för alla förekommande arbetsuppgifter inom personalområdet och beredd att rycka in där behov finns. Det är också betydelsefullt att du har en god förmåga att kunna arbeta självständigt och brett inom personal- och arbetsmarknadsområdet. Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. att: * Utreda, formulera, förankra och implementera centrala styrdokument, vägledningar och policys inom personalområdet i Årjängs kommun. * Konsultativt stöd till verksamheterna i personal- och arbetsrättsliga frågor. * Självständigt samordna och driva löneöversynsprocesser i samverkan med chefer och fackliga representanter. * Understödja verksamheterna och politiken med utredningar, statistiska underlag och analyser inom personalområdet. * Bidra aktivt till att ytterligare utveckla våra personal- och lönesystem och ge support till användarna. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har en beteendevetenskaplig- eller samhällsvetenskaplig högskoleutbildning, företrädesvis med inriktning mot personal och arbetsliv. Vi ser också gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som personalsekreterare eller motsvarande yrkeserfarenhet. Vi söker en generalist inom området, som kan och vill arbeta brett och mångsidigt med personalfrågorna. Mycket god datorvana och administrativ erfarenhet krävs gällande Officepaketet i allmänhet och Word och Excel i synnerhet. Erfarenhet från datasystemen Personec P, Win Las, Offentliga Jobb och Time Care är meriterande. Vi ser gärna att du har B-körkort. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har: * Ett välstrukturerat arbetssätt. * God förmåga att arbeta med människor, såväl individuellt som i grupp. * En kommunikativ och pedagogisk förmåga. * God förmåga till såväl självständigt arbete, som nära samarbete med kollegor och uppdragsgivare. * Ansvarskänsla och prioriteringsförmåga. * Har integritet i tjänsteutövningen. * En utvecklingsorienterad och konstruktiv sida. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Årjängs kommun, Personalavdelningen
Ort: Årjäng
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Årjäng, Personalsekreterare Årjängs kommun, Personalavdelningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Personalsekreterare
Vill du vara med och utveckla koncernen Karlstads kommun? Hos oss får du 7 000 arbetskamrater inom 600 olika yrken. Tillsammans arbetar vi för att uppnå visionen om att skapa tillväxt och en god livskvalitet med målet att bli 100 000 invånare. Vi arbetar också aktivt för att ta till vara de kvaliteter som jämställdhet och mångfald tillför arbetslivet. Kultur- och fritidsförvaltningen skapar förutsättningar för livsglädje, för både kropp och själ, genom att erbjuda ett brett utbud av kultur- och fritidsverksamheter för alla Karlstadsbor. Vi ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek och kommunarkiv. Vi driver också Alsters Herrgård, teaterbiografen Arenan, UNO - Ungdomens hus och Seniorernas hus. Vi står för drift och underhåll av idrottsplatser och motionsspår och stöttar på olika sätt kultur- och föreningslivet. Förvaltningen arbetar också med arrangemang och ansvarar för utvecklingen av turismfrågor. Förvaltningsledning och stab utgör de övergripande funktionerna för ledning och stöd på Kultur- och fritidsförvaltningen. Förvaltningens arbete leds av kultur- och fritidsdirektören och den biträdande förvaltningschefen. Staben är indelad i fyra områden: administrativ stab, ekonomistab, personalstab och strategisk stab. Stabens uppdrag är att vara stödfunktion för nämnden och förvaltningens verksamheter. ARBETSUPPGIFTER Du har en god förmåga att stödja chefer i arbetsgivarrollen med tyngdpunkt på arbetsrätt, ledarskap och medarbetarskap. Du arbetar brett med alla typer av personalfrågor, bland annat arbetsmiljö/hälsa och jämställdhet. I vårt uppdrag ingår också att initiera och driva utvecklingsarbete av strategisk karaktär. Du upprätthåller god kontakt med de fackliga företrädarna, du medverkar vid lokala förhandlingar och du är sekreterare i samverkansgruppen. Du är en viktig resurs i det operativa och långsiktiga arbetet för att utveckla förvaltningens stöd inom personalområdet och du kommer att ingå i flera kommunövergripande nätverk. KVALIFIKATIONER Till Kultur- och fritidsförvaltningens stab söker vi dig som har akademisk högskoleutbildning inom personalområdet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av arbetsuppgifter inom personalområdet från kommun eller landsting. Du bör också ha goda kunskaper om gällande lagstiftning. Du är lyhörd för verksamhetens behov och har ett driv att utveckla och förbättra med kunden i fokus. Du är en analytisk person och kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har goda datakunskaper. Det är viktigt att du är rätt person, vi kommer därför att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Karlstads kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Ort: Karlstad
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Karlstad, Personalsekreterare Karlstads kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

HR/Personalsekreterare till Kunskapsförvaltningen
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs av både nationella och kommunala mål. Varje enhet följer upp och utvärderar sin verksamhet, gör en resultatanalys och formulerar utvecklingsåtgärder. Det är av yttersta vikt att var och en i organisationen ser och tar sitt ansvar för det gemensamma uppdraget att åstadkomma ett utbildningssystem av god kvalitet, där barn och elever, oavsett bakgrund, kan utvecklas så långt som möjligt. Under rubriken Utbildning& förskola, www.sandviken.se finns ytterligare information om förskolan och skolan. ARBETSUPPGIFTER Som personalsekreterare är du en av Kunskapsförvaltningens resurser inom personalområdet. Du ska arbeta med både strategiska och operativa personalfrågor i nära samarbete med förvaltningens chefer, den centrala personalavdelningen och de fackliga organisationerna. Du kommer i första hand att arbeta med frågor som rekrytering av personal och hantering och bemanning av timvikarier, men även lönebildning, kompetens- och personalförsörjning, arbetstids- och schemafrågor. Sandvikens kommun använder PersonecP som personaladministrativt system. Du ska vara ett kvalificerat stöd till våra chefer inom PA-området. Du ska medverka i utveckling och utbildning inom PA-området för att skapa goda förutsättningar för chefer att ta sitt arbetsgivaransvar. I rollen ingår att vara samordnare för grundskolans administratörer i gemensamma frågor genom kontinuerliga möten och informationsspridning samt att vara kontaktperson mellan olika befattningshavare inom förvaltningen och kommunen. Samordnaren tar initiativ i gemensamma processer som återkommer varje år för att öka kvalitet och resultat, tex placering förskoleklass och åk 7. Skoladministratörsorganisationen förändras 150101 till att arbeta i mindre team där berörda administratörer och rektorer planerar och utvärderar arbetet tillsammans. För detta behövs stöd och samordning även från denna roll. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleexamen inom personalområdet eller annan utbildning med inriktning mot PA som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha erfarenhet av kvalificerat personalarbete. Erfarenhet av ledningsarbete är meriterande. Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara flexibel och trivas med att arbeta både självständigt och i team. Du ska ha ett konsultativt arbetssätt och kunna skapa förtroende. Erfarenhet av arbete från förskola och skola är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. ÖVRIGT Sök tjänsten via www.sandviken.se. Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Sandvikens kommun, Kunskapsförvaltningen
Ort: Sandviken
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga HR/Personalsekreterare till Kunskapsförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR/Personalsekreterare till Kunskapsförvaltningen

Personalsekreterare
Västerås stift söker personalsekreterare Västerås stift omfattar Dalarnas län, Västmanlands län och norra delen av Örebro län. Stiftets uppgift är att främja församlingslivets utveckling i stiftets församlingar och pastorat. I tjänsten som personalsekreterare arbetar du brett med personalfrågor. I arbetet ingår bland annat att bistå församlingar och pastorat med kvalificerat personaladministrativt stöd och rådgivning inom områdena arbetsrätt, arbetsmiljö, lönefrågor, rekrytering och rehabilitering. Placering för tjänsten är Västerås stifts servicebyrå i Falun. Kvalifikationer Du har personaladministrativ utbildning på högskolenivå eller motsvarande och vi ser helst att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Tjänsten kräver att du är flexibel och har ett konsultativt arbetssätt eftersom dina arbetsuppgifter är varierande. Vi vill även att du har god organisations- och samarbetsförmåga. Du ska även ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt ha god datorvana. Goda kunskaper om Svenska kyrkans organisation är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du delar Svenska kyrkans värderingar. Körkort är ett krav. Känns detta som något för dig är du välkommen med din skriftliga ansökan. Kontaktpersoner Bengt Svensson, verksamhetsledare 021-17 85 85 Sten-Olov Nyhlén, personalsekreterare 021-17 85 86 Ansökan med meritförteckning och löneanspråk skall ha inkommit senast 24 oktober 2014 till: Västerås stift Box 7 721 03 Västerås eller via e-post: vasterasstift.ansokan@svenskakyrkan.se Då vi idag har en majoritet av kvinnliga anställda så ser vi gärna manliga sökanden. Vi undanber oss alla former av förslag på rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.
Företag: Västerås stifts servicebyrå
Ort: Falun
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Falun, Personalsekreterare Västerås stifts servicebyrå
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Personalsekreterare
till Stadsdelsförvaltningen Öster. Sista ansökningsdag: 2014-10-30. (Ref nr 46:2014:128) Stadsdelsförvaltningen Öster är en av tre stadsdelsförvaltningar i Borås Stad, och har ansvar för skola, förskola, äldreomsorg, IFO Barn och Familj, kultur, fritid samt kost och lokalvård inom sitt upptagningsområde. I stadsdelen bor ca 33 000 invånare och förvaltningen har ca 2 000 anställda. Samtliga medarbetare i förvaltningen arbetar utifrån vår gemensamma värdegrund där vi alltid har ett gott bemötande, vi vet vilka vi är till för och vi arbetar tillsammans. Personalfunktionen i SDF Öster består av en chef, fem personalsekreterare, en personaladministratör samt en kontorsvaktmästare. Vi stöttar och utvecklar varandra i våra dagliga utmaningar och har roligt ihop. Vi söker nu en person som brinner för HR och som vill delta i vårt arbete med att utveckla personal- och ledarskapsfrågorna i stadsdelen. Arbetsplats: Personalfunktionen Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Stadsdelsförvaltningen Öster söker en personalsekreterare. Arbetsuppgifter: Som personalsekreterare arbetar du som internkonsult gentemot cheferna inom ett eller flera verksamhetsområden i organisationen och ger dem stöd i alla förekommande personalfrågor. Ett naturligt inslag i arbetet är samverkan med övriga administrativa stödfunktioner, fackliga organisationer och andra externa aktörer. Arbetsuppgifter gentemot verksamhetsområdet/-na: - Tolkning av lagar och avtal samt ansvara för information angående nya regelsystem inom HR - Chefsutvecklingsfrågor - Stöd vid organisationsförändringar, utvecklingsfrågor och problemlösningar - Utformning och genomförande av internutbildningar - Samordning av förhandlings-/samverkansfrågor samt handlägga löneförhandlingar - Samordning och stöd i arbetsmiljö- och rehabiliteringsarbete - Uppföljning och bevakning av personalekonomiska nyckeltal för området i samarbete med ekonomifunktionen - Samordning av rekrytering och nyanställningsinformation. Internt inom personalgruppen förutsätter vi också att du: - Deltar i gruppens utveckling genom att utbyta kompetens och erfarenheter med kollegorna. - Tillsammans med övriga i Personalfunktionen arbetar med att bryta ner förvaltningens övergripande mål till konkreta delmål att jobba mot. Utöver en indelning på verksamhetsområden så har varje personalsekreterare ansvar för en HR-process. Det innebär att du ansvarar för omvärldsbevakning genom nätverk och fortbildning, och upprättande av rutiner inom ett eller flera specifika områden. Kvalifikationer: Du som söker har akademisk utbildning inom PA-området och minst tre års erfarenhet av personalarbete. Du har ett stort intresse för personal-, ledarskaps- och organisationsfrågor och med engagemang tillför du nya idéer för de uppdrag vi gemensamt står inför. Du har ett tydligt, konsultativt och professionellt förhållningssätt samt har lätt för att skapa goda relationer. Vi tror att du är en driven, pedagogisk och strukturerad person. Du trivs att arbeta i grupp och att dela med dig av dina kunskaper samtidigt som du har förmåga och erfarenhet att självständigt driva egna processer framåt. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från att arbeta inom offentlig verksamhet samt har vana från personalsystemet Heroma. Du har körkort. Vi ser mångfald bland våra anställda som en framgångsfaktor och ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. För att underlätta för våra medarbetare att kombinera arbete och privatliv tillämpar vi flextid när arbetet tillåter. Som medarbetare i Borås Stad har du tillgång till friskvårdsförmåner som exempelvis fria bad och friskvårdsbidrag. Borås Stad tillämpar även rökfri arbetstid. Upplysningar lämnas av Chef för personalfunktionen Christel Olsson, tfn: 033-35 81 84/ 0768-88 81 84. Fackliga företrädare nås via Borås Stads växel, tfn:033-35 70 00. Välkommen med din ansökan senast 2014-10-30.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 10-13
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Borås, Personalsekreterare Borås Stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Personalsekreterare område Skola
till Stadsdelsförvaltningen Väster. Sista ansökningsdag: 2014-11-04. (Ref nr 45:2014:150) Arbetsplats: Stadsdelsförvaltningen Väster, Personalfunktionen Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2015-01-12, eller enligt överenskommelse. Nu är det dags för Caroline att gå vidare i karriären. Hon blir chef i en annan del av vår organisation och vi behöver hitta hennes efterträdare. Skulle du vilja jobba brett med HR-frågor inom område skola i vår stadsdel? Stadsdelsförvaltning Väster bedriver verksamhet inom områdena äldreomsorg, skola, förskola, fritid, kultur, förebyggande samt individ och familjeomsorg. Vi är 2 000 medarbetare som varje dag arbetar för att göra Borås Stad ytterligare lite bättre. Stadsdelskontoret ligger i nyrenoverade lokaler strax intill centralstationen och resecentrum, vilket ger goda förutsättningar för dig som pendlar. Stadsdelsförvaltningen Väster söker personalsekreterare. Arbetsuppgifter: Personalfunktionen består av en chef, fem personalsekreterare och en assistent. Som personalsekreterare kommer du fungera du som närmaste HR-specialist för rektorer och områdeschef inom verksamhetsområde skola. Du sitter med i områdesledning och har en viktig roll tillsammans med ekonomen i rektorernas verksamhetsuppföljning varje månad. Vi tycker det är viktigt att på ett kreativt sätt ifrågasätta invanda arbetssätt och metoder. Vi vill tillsammans med cheferna utveckla våra verksamheter ur ett HR-perspektiv. Vi ser facklig samverkan som en förutsättning för att nå goda resultat. Utöver en indelning på verksamhetsområden så har vi också delat upp ansvaret för de olika HR-processerna mellan dig och dina kollegor. Det innebär att du ansvarar för omvärldsbevakning och upprättande av rutiner inom ett eller flera specifika områden. Kvalifikationer: Vi tror att du är en strukturerad och välorganiserad person med en positiv människosyn. Du är analytisk och har en god samarbetsförmåga, samtidigt som du självständigt driver frågor framåt. Du har högskoleexamen med personalvetenskaplig inriktning och har arbetat i minst tre år med kvalificerat HR-arbete. Har du erfarenhet av arbete med skolverksamhet är det meriterande. Vi erbjuder en positiv arbetsplats med god kamratskap. I Borås Stad får du 10 000 kollegor vilket ger dig ett stort nätverk och möjlighet till flera olika karriärvägar. Som anställd får du även tillgång till många friskvårdsförmåner som exempelvis fria bad. Upplysningar lämnas av Björn Linder, chef för personalfunktionen, tfn 033-35 70 76, 0768-88 70 76. Fackliga företrädare nås via vår växel 033-35 70 00. Välkommen med din ansökan senast 2014-11-04. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till samarbete med externa rekryteringsfirmor och undanber oss därför kontakt med försäljare.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare område Skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare område Skola

Personalsekreterare/utredare
I Nora kommun arbetar vi aktivt för att skapa attraktiva arbetsplatser där med­arbetarnas kunskap och erfarenhet tas tillvara och där det finns utrymme för lärande, förändring och utveckling av det dagliga arbetet. Arbetsuppgifter: I uppdraget verkar du inom det personalpolitiska området. Arbetet innebär många kontakter med chefer och medarbetare. Kvalifikation: Högskoleutbildning med PA-inriktning samt minst 3-5 års erfarenhet av arbete på personalavdelning. Personalavdelningen är stödfunktion till kommunens verksamheter och detta förutsätter att du har ett konsultativt arbetssätt, kan arbeta självständigt och ser samarbete och samverkan som en arbetsform. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift. Varaktighet: Tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad: 100% Tillträde: Efter överenskommelse Upplysningar om tjänsten: Personalchef Kerstin Folkesson 0587-810 26, 070-56 810 26, kerstin.folkesson@nora.se Urval sker löpande
Företag: Nora kommun
Ort: Nora
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare/utredare jobb, Personalsekreterare/utredare Nora, Personalsekreterare/utredare Nora kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare/utredare

Personalsekreterare
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Personalenheten är kommunens centrala personal- och lönefunktion. Vi arbetar såväl strategiskt som operativt med alla förekommande personal- och lönefrågor. Vårt övergripande mål är att aktivt stötta cheferna inom kommunen i att nå målen i sina verksamheter, i en god personalpolitisk anda. Ronneby kommun är inne i ett stort utvecklingsarbete och personalenheten är involverad i många utmanande och intressanta utvecklingsområden! ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i nära samarbete med äldreförvaltningen och konsultativt stödja cheferna inom hela HR området. Det innebär bland annat arbete med rekrytering, arbetsrätt samt informations- och utbildningsinsatser. Det innebär också rehabiliteringsarbete samt förebyggande och främjande hälsoarbete. Du kommer också arbeta med långsiktig kompetensförsörjning inom hela kommunen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning inom HR eller liknande utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Du har erfarenhet av strategiskt, självständigt personalarbete, gärna inom en politiskt styrd organisation och gärna gentemot äldreomsorg. Erfarenhet av rehabiliteringsarbete samt förebyggande och främjande hälsoarbete är en merit. Det är en fördel om du har arbetat i något av de vanligaste IT-systemen gällande HR. Vi förutsätter att du har en hög personlig integritet, mycket god datorvana samt att du är strukturerad, serviceinriktad och resultatinriktad. ÖVRIGT Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i ålder, etnisk och kulturell bakgrund bland personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Ronneby kommun, Personalenheten
Ort: Ronneby
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Ronneby, Personalsekreterare Ronneby kommun, Personalenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Personalsekreterare
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Personalenheten är kommunens centrala personal- och lönefunktion. Vi arbetar såväl strategiskt som operativt med alla förekommande personal- och lönefrågor. Vårt övergripande mål är att aktivt stötta cheferna inom kommunen i att nå målen i sina verksamheter, i en god personalpolitisk anda. Ronneby kommun är inne i ett stort utvecklingsarbete och personalenheten är involverad i många utmanande och intressanta utvecklingsområden! ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i nära samarbete med utbildningsförvaltningen och konsultativt stödja cheferna inom hela HR området. Det innebär bland annat arbete med rekrytering, arbetsrätt samt informations- och utbildningsinsatser. Det innebär också rehabiliteringsarbete samt förebyggande och främjande hälsoarbete. Du kommer också ha möjlighet att arbeta med personalstrategiska frågor övergripande för hela kommunen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning inom HR eller liknande utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Du har erfarenhet av strategiskt, självständigt personalarbete, gärna inom en politiskt styrd organisation och gärna gentemot utbildningsverksamhet. Erfarenhet av rehabiliteringsarbete samt förebyggande och främjande hälsoarbete är en merit. Det är en fördel om du har arbetat i något av de vanligaste IT-systemen gällande HR. Vi förutsätter att du har en hög personlig integritet, mycket god datorvana samt att du är strukturerad, serviceinriktad och resultatinriktad. ÖVRIGT Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i ålder, etnisk och kulturell bakgrund bland personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Ronneby kommun, Personalenheten
Ort: Ronneby
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Ronneby, Personalsekreterare Ronneby kommun, Personalenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Projektanställning HR-konsult/Personalsekreterare
Omsorgsförvaltningen med ca 1200 anställda omfattar tre verksamhetsområden så som ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och specialenheter. Dessa delar innehåller både äldre- och handikappomsorg. Utöver detta finns stödfunktioner så som ekonomer, handläggarenhet och administrativt stöd. Administrativt stöd ger service och stöd till förvaltningens enheter i tex personalfrågor, utvecklings- och kvalitetsfrågor samt allmänna förvaltningsadministrativa frågor. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en HR-konsult/Personalsekreterare för projektanställning inom Omsorgsförvaltningen. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som arbetar brett med HR-frågor. Delta i arbetet med att utveckla den interna rekryteringsprocessen samt fördjupa Dig inom processen med friskare arbetsplatser, men kommer även vara en viktig del i den dagliga verksamheten inom enheten administrativt stöd. Du medverkar till att förbättra organisationens verksamhet och resultat utifrån ett övergripande HR-perspektiv. Detta innebär att strategiskt stödja organisationen för att bidra till att skapa processer för framtiden och stödja ledningen inom såväl kompetens som med verktyg. KVALIFIKATIONER Vi ser att du som söker har utbildning inom HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person har du hög integritet och inger förtroende. Du levererar resultat, drivs av förbättringsarbete och trivs med att vara en del i en arbetsgrupp. Vidare är du kommunikativ, strukturerad och flexibel. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta strategiskt inom HR och med förändringsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper vid tillsättningen av uppdraget. ÖVRIGT Heltid är en rättighet, deltid en möjlighet.
Företag: Sandvikens kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Sandviken
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Projektanställning HR-konsult/Personalsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektanställning HR-konsult/Personalsekreterare


Sök lediga jobb Personalsekreterare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se