Personlig assistent Staffanstorp jobb - lediga jobb

Personlig assistent Staffanstorp jobb Personlig assistent Staffanstorp jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personlig assistent Staffanstorp. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personlig assistent Staffanstorp. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 2. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 3. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 4. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 5. Personlig assistent Staffanstorp - vikarie- Staffanstorp

 6. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 7. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 8. Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats- Staffanstorp

 9. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 10. Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats- Staffanstorp

 11. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 12. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 13. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 14. Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats- Staffanstorp

 15. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 16. Personlig assistent Staffanstorp- Örebro

 17. Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats- Staffanstorp

 18. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 19. Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats- Staffanstorp

 20. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 21. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 22. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 23. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 24. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 25. Kvinnlig personlig assistent Staffanstorp- Malmö

 26. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp


Mer beskrivning

Personlig assistent Staffanstorp
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu två personliga assistenter till en 13-årig flicka som bland annat lider av en CP-skada. Din roll som assistent kommer att vara sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av flickan. Kunskap/erfarenhet är meriterande. Krav är att du ska tala arabiska. Arbetstiderna kommer att variera, varför vi gärna ser att du är flexibel. Tjänsterna påbörjas enligt överenskommelse och är heltidstjänster. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Staffanstorp
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu två personliga assistenter till en 13-årig flicka som bland annat lider av en CP-skada. Din roll som assistent kommer att vara sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av flickan. Kunskap/erfarenhet är meriterande. Då flickan bara förstår arabiska är det krav att du ska tala arabiska. Arbetstiderna kommer att variera, varför vi gärna ser att du är flexibel. Tjänsterna påbörjas enligt överenskommelse och är heltidstjänster. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Staffanstorp
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till vår kund i Staffanstorp. Det är en 12 årig flicka som lider av autism och utvecklingsstörning. Din roll som assistent kommer vara allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av flickan samt fritidsaktiviteter. Krav är att du skall ha någon form av kunskap/erfarenhet av denna sjukdomsbild samt tala arabiska obehindrat. Vi ser dina personliga egenskaper som avgörande. Arbetstiderna kommer att variera kraftigt och kan förekomma såväl dag- som nattetid. Tjänsternas är på heltid. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsens ID och rubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Staffanstorp
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till vår kund i Staffanstorp. Det är en 12 årig flicka som lider av autism och utvecklingsstörning. Din roll som assistent kommer vara allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av flickan samt fritidsaktiviteter. Krav är att du skall ha någon form av kunskap/erfarenhet av denna sjukdomsbild samt tala arabiska obehindrat. Vi ser dina personliga egenskaper som avgörande. Arbetstiderna kommer att variera kraftigt och kan förekomma såväl dag- som nattetid. Tjänsten är på heltid. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsens ID eller rubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Staffanstorp - vikarie
Nordström Assistans har sedan 1998 bedrivit personlig assistans med fokus på kunden och deras situation. Utifrån de möjligheter LSS erbjuder vi en rättvis personlig assistans. Vi har kunder i hela landet och finns idag lokalt i Stockholm, Jönköping, Västervik, Malmö och Gällivare. Jag är en kvinna på ca 60 år som bor med min familj utanför Staffanstorp. Jag söker en person som kan hoppa in och hjälpa till vid assistenters frånvaro som sjukdom eller semester. Jag är rullstolsburen och behöver dig som assistent i min vardag både i och utanför hemmet. Mina intressen är växter och blommor och shopping. Du som söker får gärna ha erfarenhet av arbete som personlig assistent eller motsvarande. Du behöver vara lugn och trygg samt ha en god portion humor! Kanske är du en frisk och glad pensionär som vill ha en extra sak att göra i vardagen? Du får inte vara allergisk mot katt. B-körkort är ett krav. Du behöver behärska svenska språket väl då jag till följd av min sjukdom kan ha svårt att uttrycka mig tydligt alla gånger. Välkommen med din ansökan!
Företag: Nordström Assistans AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp - vikarie jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp - vikarie

Personlig assistent Staffanstorp
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till vår kund i Staffanstorp. Det är en 18-årig tjej som lider av autism och utvecklingsstörning. Din roll som assistent kommer vara allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av tjejen samt fritidsaktiviteter. Krav är att du skall ha någon form av kunskap/erfarenhet av denna sjukdomsbild samt tala arabiska obehindrat. Vi ser dina personliga egenskaper som avgörande. Arbetstiderna kommer att variera kraftigt och kan förekomma såväl dag- som nattetid. Tjänsten är på heltid. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsens ID eller rubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Staffanstorp
Vi söker nu en personlig assistent till en 20 årig tjej som har en utvecklingsstörning. Vi söker dig som: Har erfarenhet av liknande arbete Är rökfri Behärskar det svenska språket i tal och skrift Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av tjejen. Tjänsten är heltid och och arbetspassen kan förekomma under morgon, dag, kväll samt helg. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Anställningen startar som en provanställning i sex månader och övergår sedan till en tillsvidareanställning. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats
Vi söker nu en personlig assistent till en 13 årig tjej som bland annat lider av en CP-skada. Vi söker dig som: Har erfarenhet av liknande arbete Är rökfri Behärskar det svenska språket i tal och skrift Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av tjejen. Tjänsten är heltid och och arbetspassen kan förekomma under morgon, dag, kväll samt helg. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Anställningen startar som en provanställning i sex månader och övergår sedan till en tillsvidareanställning. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats

Personlig assistent Staffanstorp
Vi söker nu en personlig assistent till en 24 årig tjej som bland annat har en utvecklingsstörning. Vi söker dig som: -Har erfarenhet av liknande arbete -Är rökfri Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av tjejen. Tjänsten är heltid och och arbetspassen kan förekomma under morgon, dag, kväll samt helg. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Anställningen startar som en provanställning i sex månader och övergår sedan till en tillsvidareanställning. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats
Vi söker nu en personlig assistent till en 20 årig tjej som lider av autism samt en utvecklingsstörning. Vi söker dig som: -Har erfarenhet av liknande arbete -Är rökfri Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av tjejen. Tjänsten är på 72% och och arbetspassen kan förekomma under morgon, dag, kväll samt helg. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Anställningen startar som en provanställning i sex månader och övergår sedan till en tillsvidareanställning. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats

Personlig assistent Staffanstorp
Vi söker nu en personlig assistent till en 14 årig tjej som lider av cebral pares och CVI. Vi söker dig som: Har erfarenhet av liknande arbete Är rökfri Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av tjejen. Tjänsten är heltid och och arbetspassen kan förekomma under morgon, dag, kväll samt helg. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Anställningen startar som en provanställning i sex månader och övergår sedan till en tillsvidareanställning. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Staffanstorp
Vi söker nu en personlig assistent till en 20 årig tjej som lider av autism och en utvecklingsstörning. Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av tjejen. Vi söker dig som är ansvarsfull, pålitlig och brinner för ditt arbete och är rökfri, vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än tidigare erfarenheter av liknande arbete. Tjänsten är heltid och och arbetspassen kan förekomma under morgon, dag, kväll samt helg. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Anställningen startar som en provanställning i sex månader och övergår sedan till en tillsvidareanställning. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Staffanstorp
Vi söker nu en personlig assistent till en 25 årig tjej som lider av bland annat en utvecklingsstörning. Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av tjejen. Vi söker dig som är ansvarsfull, pålitlig och brinner för ditt arbete och är rökfri, vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än tidigare erfarenheter av liknande arbete. Tjänsten är ca 71% och och arbetspassen kan förekomma under morgon, dag, kväll samt helg. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Anställningen startar som en provanställning i sex månader och övergår sedan till en tillsvidareanställning. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 02-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans. Vi är idag över 500 medarbetare runtom i landet, från Malmö i Skåne till Luleå i Norrbotten. Vi är ett ungt företag som alltid strävar efter att ge högsta möjliga service till våra brukare. Vi söker nu en personlig assistent till en snart 16 årig tjej som har CVI och cebral pares. Vi söker dig som är aktiv, ansvarsfull, pålitlig och brinner för ditt arbete, vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än tidigare erfarenheter av liknande arbete. Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien, träning, olika aktiviteter, till allmän omhändertagande av tjejen. Tjänsten är heltid och arbetspassen är förlagda för och eftermiddagar, kvällar och vissa helger. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats

Personlig assistent Staffanstorp
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans. Vi är idag över 500 medarbetare runtom i landet, från Malmö i Skåne till Luleå i Norrbotten. Vi är ett ungt företag som alltid strävar efter att ge högsta möjliga service till våra brukare. Vi söker nu en personlig assistent till en 15 årig tjej som bland annat har cerebral pares. Vi söker dig som är aktiv, ansvarsfull, pålitlig och brinner för ditt arbete, vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än tidigare erfarenheter av liknande arbete. Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien, träning, olika aktiviteter, till allmän omhändertagande av tjejen. Tjänsten är ca 100% och arbetspassen är förlagda för och eftermiddagar, kvällar och vissa helger. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Staffanstorp
Vi söker nu en personlig assistent till en 21 årig tjej som har autism samt utvecklingsstörning. Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien, träning, olika aktiviteter, till allmän omhändertagande av tjejen. Vi söker dig som är aktiv, ansvarsfull, pålitlig och brinner för ditt arbete, vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än tidigare erfarenheter av liknande arbete. Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans. Vi är idag över 500 medarbetare runtom i landet, från Malmö i Skåne till Luleå i Norrbotten. Vi är ett ungt företag som alltid strävar efter att ge högsta möjliga service till våra brukare.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Örebro
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats
Vi söker nu en personlig assistent till en tjej i 20 års ålder som har autism. Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien, träning, olika aktiviteter, till allmän omhändertagande av tjejen. Vi söker dig som är aktiv, ansvarsfull, pålitlig och brinner för ditt arbete, vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än tidigare erfarenheter av liknande arbete. Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans. Vi är idag över 500 medarbetare runtom i landet, från Malmö i Skåne till Luleå i Norrbotten. Vi är ett ungt företag som alltid strävar efter att ge högsta möjliga service till våra brukare.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats

Personlig assistent Staffanstorp
Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien, träning, olika aktiviteter, till allmän omhändertagande av tjejen. Vi söker nu en personlig assistent till en snart 15 årig tjej som har Cebral pares. Vi söker dig som är aktiv, ansvarsfull, pålitlig och brinner för ditt arbete, vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än tidigare erfarenheter av liknande arbete. Tjänsten är heltid och arbetspassen är förlagda för och eftermiddagar, kvällar och vissa helger. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans. Vi är idag över 500 medarbetare runtom i landet, från Malmö i Skåne till Luleå i Norrbotten. Vi är ett ungt företag som alltid strävar efter att ge högsta möjliga service till våra brukare.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats
Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien, träning, olika aktiviteter, till allmän omhändertagande av tjejen. Vi söker nu en personlig assistent till en 14 årig tjej som har CVI. Vi söker dig som är aktiv, ansvarsfull, pålitlig och brinner för ditt arbete, vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än tidigare erfarenheter av liknande arbete. Tjänsten är heltid och arbetspassen är förlagda för och eftermiddagar, kvällar och vissa helger. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans. Vi är idag över 500 medarbetare runtom i landet, från Malmö i Skåne till Luleå i Norrbotten. Vi är ett ungt företag som alltid strävar efter att ge högsta möjliga service till våra brukare.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp, 1 plats

Personlig assistent Staffanstorp
Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien, träning, olika aktiviteter, till allmän omhändertagande av tjejen. Vi söker nu en personlig assistent till en 15 årig tjej som har Cebral pares och CVI. Vi söker dig som är aktiv, ansvarsfull, pålitlig och brinner för ditt arbete, vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än tidigare erfarenheter av liknande arbete. Tjänsten är heltid och arbetspassen är förlagda för och eftermiddagar, kvällar och vissa helger. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans. Vi är idag över 500 medarbetare runtom i landet, från Malmö i Skåne till Luleå i Norrbotten. Vi är ett ungt företag som alltid strävar efter att ge högsta möjliga service till våra brukare.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Staffanstorp
Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien, träning, olika aktiviteter, till allmän omhändertagande av tjejen. Vi söker nu en personlig assistent till en 21 årig tjej som har autism samt en utvecklingsstörning. Vi söker dig som är aktiv, ansvarsfull, pålitlig och brinner för ditt arbete, vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än tidigare erfarenheter av liknande arbete. Tjänsten är heltid och arbetspassen är förlagda för och eftermiddagar, kvällar och vissa helger. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans. Vi är idag över 500 medarbetare runtom i landet, från Malmö i Skåne till Luleå i Norrbotten. Vi är ett ungt företag som alltid strävar efter att ge högsta möjliga service till våra brukare.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 02-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Staffanstorp
Tjej i Staffanstorp söker på grund av ändrade boendeförhållande fler personliga assistenter till sitt team! Jag är rullstolsburen med nedsatt syn och hörsel. Min stora dröm är att bli författare då jag skriver mycket böcker, noveller och andra texter. Mina intressen är djur, sång och musik. Jag tycker också det är kul att åka på läger och resor, då med mina assistenter som följer med mig. Som personlig assistent kommer dina arbetsuppgifter variera från dag till dag, då du assisterar mig i mitt liv. Omvårdnad ingår som en naturlig del, men även att vara ett socialt stöd för mig och ibland sjunger vi karaoke! Du kommer få utbildning och handledning i din roll som personlig assistent så du känner dig trygg i dina arbetsuppgifter. I arbetet ingår dag/kväll/helg/natt med jourtimmar Vi söker både dig som vill arbeta deltid 80% men även dig som önskar hoppa in vid behov som timanställd. Passar perfekt för dig som har en annan ordinarie sysselsättning! Jag söker dig som som vill vara en del i vårt team och som brinner för yrket personlig assistent! Jag vill att du är kvinna, eftersom du kommer hjälpa mig med intimnära omsorg. Som person är du trygg i dig själv, ansvarsfull och kan ta egna initiativ. Du har en positiv inställning till livet och ser möjligheter i allt. Ett stort plus är om du har kunskap i teckenspråk och gärna körkort eftersom jag har en egen bil som du kommer köra. Du får inte vara allergisk mot päls eftersom jag hoppas kunna skaffa en hund. Jobbet innebär att du har möjlighet och vill arbeta dag, kväll, helg och även journatt. Jag behöver hjälp med mycket i min vardag men tillsammans kan vi göra allt möjligt! Jag anordnar min assistans via kooperativet SMIL - Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living. SMIL har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990 och det är SMIL som blir din arbetsgivare om du blir anställd som min personliga assistent. SMIL anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse! SMILs nyckelord är självständighet, eget ansvar och god personalvård. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare, med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från socialstyrelsen att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn. Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se
Företag: SMIL, Samarbetsorganisation för Malmö Independent
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Staffanstorp
Vi söker nu en personlig assistent till en 22 årig tjej som har autism samt en utvecklingsstörning. Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien, träning, olika aktiviteter, till allmän omhändertagande av tjejen. Vi söker dig som är aktiv, ansvarsfull, pålitlig och brinner för ditt arbete, vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än tidigare erfarenheter av liknande arbete. Tjänsten är ca 88% och arbetspassen är förlagda för och eftermiddagar, kvällar och vissa helger. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans. Vi är idag över 500 medarbetare runtom i landet, från Malmö i Skåne till Luleå i Norrbotten. Vi är ett ungt företag som alltid strävar efter att ge högsta möjliga service till våra brukare.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Staffanstorp
Vi söker nu en personlig assistent till en 22 årig tjej som har autism samt en utvecklingsstörning. Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien, träning, olika aktiviteter, till allmän omhändertagande av tjejen. Vi söker dig som är aktiv, ansvarsfull, pålitlig och brinner för ditt arbete, vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än tidigare erfarenheter av liknande arbete. Tjänsten är 100% och arbetspassen är förlagda för och eftermiddagar, kvällar och vissa helger. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans. Vi är idag över 500 medarbetare runtom i landet, från Malmö i Skåne till Luleå i Norrbotten. Vi är ett ungt företag som alltid strävar efter att ge högsta möjliga service till våra brukare.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Kvinnlig personlig assistent Staffanstorp
Vi söker en kvinnlig assistent till ung flicka boende i Staffanstorp. Du ska ha tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent, gärna med barn, och av sondmatning. Som personlig assistent kommer du att vara henne behjälplig med det mesta som förekommer i hennes vardag som t.ex. påklädning, avklädning, blöjbyte, förflyttningar, dusch, kommunikation, aktiviteter, träning. Arbetstiden är skoldagar förlagd till en kort insats tidigt på morgonen, för att sedan fortsätta efter skolan ca 14.00-21.00/22.00, skollediga dagar ett sammanhängande pass från tidig morgon till sen kväll. Arbetsplatsen är i Staffanstorp. Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Du ska vara kvinna. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Du måste tala svenska tydligt, kunna skriva, läsa och förstå svenska utan svårigheter. Vi söker dig som är flexibel och har ett lugnt och trevligt sätt, är lyhörd för kundens önskemål och behov samt kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. Du har lätt att samarbeta och eftersom du kommer att arbeta nära flickans familj krävs det att du har en god förmåga att arbeta tillsammans med andra samt en god känsla för integritet och respekt. Vi erbjuder assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Hos oss förenas det lilla företagets värme och familjära atmosfär med det stora företagets service och trygghet. Vi som arbetar på Passab har alla lång erfarenhet inom personlig assistans. Genom åren har vi skaffat oss värdefulla kunskaper och erfarenheter som står till ditt förfogande.
Företag: Personlig Assistans i Södra Sverige
Ort: Malmö
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnlig personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnlig personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Staffanstorp
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans. I företaget finns idag ca 700 medarbetare runt om i landet – från Malmö i söder till Luleå i norr. Nordica Assistans är ett ungt och expansivt bolag med stora möjligheter till personlig utveckling. Personlig assistent till Staffanstorp Om dig Vi söker dig som är aktiv, ansvarsfull, pålitlig och brinner för ditt arbete, vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än tidigare erfarenheter av liknande arbete. Tjänsten är 72% och arbetspassen är förlagda för och eftermiddagar samt vissa helger. Tjänsten påbörjas efter överenskommelse. Din profil Arbetslivserfarenhet Ingen arbetslivserfarenhet krävs Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en personlig assistent till en 29- årig kille som har lider utav Cyanotisk vitium (hjärtfel)samt är funktionshindrad. Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien, träning, olika aktiviteter, till allmän omhändertagande av killen.
Företag: Nordica Assistans
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 04-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp


Sök lediga jobb Personlig assistent Staffanstorp

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se