Personlig assistent ca 25%, Skogås jobb - lediga jobb

Personlig assistent ca 25%, Skogås jobb Personlig assistent ca 25%, Skogås jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personlig assistent ca 25%, Skogås. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personlig assistent ca 25%, Skogås. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare med ämnesinriktning Hemkunskap/idrott- Salem

  2. Specialpedagog- Stockholm

  3. Redovisningsekonom med ekonomiansvar till deltidstjänst (50 %)- Stockholm

  4. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

  5. JENSEN gymnasium söker gymnasielärare i svenska- Stockholm

  6. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

  7. Apotekare till Giftinformationscentralen- Stockholm

  8. Kvalificerad jurist till Rättssekretariatet på Förvaltningsavdelningen- Stockholm

  9. Jurist till Rättssekretariatet på Förvaltningsavdelningen- Stockholm

  10. Redovisningsekonom- Stockholm


Mer beskrivning

Lärare med ämnesinriktning Hemkunskap/idrott
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Vi är ett nybildat rektorsområde med verksamhet förlagd nära Salems centrum. Verksamheten består av följande fyra områden: * Grundsärskola * Kommunövergripande särskilda undervisningsgrupp med elever som har en diagnos inom autismspektrumtillstånd(AST) * Mobil enhet (stöd till grundskolorna för elever med hög frånvaro) * Språkstudion (mobil resurs inom grundskolan) ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare med ämnesinriktning Hemkunskap/idrott. Vi söker dig som vill vara med att utveckla en ny organisation med inriktning mot barn inom autismspektrum (AST) och grundsärskolan. Vi ser därför att du har erfarenhet av att arbeta med barn inom en eller båda av dessa verksamheter och/eller specialpedagogisk utbildning. Vi arbetar med små undervisningsgrupper som kräver engagerade lärare med hög flexibilitet. I ditt pedagogiska uppdrag tar du ett helhetsansvar för att skapa och utveckla en trygg och strukturerad lärmiljö som lockar och utmanar. KVALIFIKATIONER Du ska ha: - Lärarexamen med inriktning Id/ HK - Erfarenhet av arbete med barn med neuropsykiatriska diagnoser som AST - Erfarenhet av arbete med barn inom grundsärskola Vi vill att du: - är tydlig och strukturerad - har erfarenhet av att arbeta i åldersblandade grupper utifrån individanpassad undervisning - arbetar kontinuerligt och konsekvent med planering, genomförande, uppföljning och utvärdering utifrån individens behov samt våra nationella styrdokument - har ett lösningsinriktat förhållningssätt där du ser varje individs styrkor som du förstärker - ser samverkan som en viktig del för utveckling av såväl elever som verksamhet Vana av att använda IT-pedagogiska hjälpmedel är meriterande. Viktigast är dock att du har ett genuint intresse av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd. Vi erbjuder dig kompetensutveckling kring AST och lindrig utvecklingsstörning (MR), pedagogiska förhållningssätt och kontinuerlig handledning. Fortbildningen sker i ett samarbete med Karolinska Institutet Center of Neurodevelopmental Disorders (KIND)
Företag: Salems kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Salem
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare med ämnesinriktning Hemkunskap/idrott jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare med ämnesinriktning Hemkunskap/idrott

Specialpedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Östermalmsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Östermalmsskolan är en F-6 skola vackert belägen vid Gustaf Adolfsparken, nära Karlaplan. 1 plats(er).Du kommer att vara aktiv i vårt resursteam och tillsammans med skolsköterska, psykolog, skolledning och andra pedagoger besluta om åtgärder för våra elever som behöver stöd för att nå skolans mål. Du deltar också aktivt för att utveckla vår verksamhet för alla elever, så att lärandet kan fördjupas och motivera våra elever att vilja lära sig mer. Vi söker nu en speciallärare-pedagog som vill bidra att fullfölja vår vision om en trygg och innehållsrik skoldag för våra elever. Du är intresserad av personlig utveckling, har lätt att samarbeta och ta ansvar tillsammans med andra pedagoger. Dagtid. Måndag-fredag. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Viktigt är att du arbetar för att vara kommunikativ, prestigelös, ansvarsfull och i en positiv attityd leda våra elever till trivsel och goda resultat. För att detta ska kunna uppnås är ett situations-anpassat förhållningsätt viktigt dvs. flexibilitet och samarbete kring de behov som verksamheten har. Vi ser också också gärna manliga sökande. Varaktighet: Tillsvidare. Tillsvidare. Provanställning med möjlighet till förlängning efter 6 månader. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Jan Buchar Anne-Li Viklund, bitr.Rektor, 076-12 444 03, anne-li.viklund@stockholm.se Tillträde: 2013-08-20.
Företag: Stockholms stad; Östermalmsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Stockholm, Specialpedagog Stockholms stad; Östermalmsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Redovisningsekonom med ekonomiansvar till deltidstjänst (50 %)
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Bravura söker för direktrekrytering till kund och med start så snart som möjligt, en person som vill arbeta deltid i en roll som ekonomiansvarig. Företaget har verkat sedan i början av 1970 talet och säljer, servar och utbildar i test & mätteknik med Norden som marknad. De sitter i moderna lokaler i Hammarby sjöstad, nära kommunikationer och offentlig service. Företaget omsätter drygt 25 MSEK med 10 anställda. Arbetsuppgifter: Som ekonomiansvarig arbetar du självständigt i en roll som innebär att hantera alla på en ekonomiavdelning förekommande uppgifter. Detta inkluderar att sköta företagets löpande bokföring, avstämningar, skatter, månads- och årsbokslut, årsredovisning m.m. Utöver det löpande redovisningsarbetet kommer tjänsten att innebära att ha en controllerfunktion med fokus på budget, prognos etc. Tjänsten innefattar även ansvar för löneadministrationen för de tio anställdas löner. Med andra ord erbjuds en bred roll som innefattar ansvar och som innebär att få helhetsgrepp om företagets ekonomi. Tjänsten är på deltid, 50 % och arbetstiderna kan planeras efter överenskommelse. Under de närmsta åren kan tjänstens omfattning komma att utökas något. Profil: - Gymnasieekonom eller annan relevant utbildning - Erfarenhet av att hantera ett mindre/medelstort företags ekonomi - Erfarenhet av alla delar inom redovisning - Erfarenhet av lön - Goda kunskaper i Excel, Word och Outlook. Personliga egenskaper Vi söker dig som vill arbeta i ett mindre företag i en ansvarsfull roll. För att trivas i rollen är du självständig och mycket noggrann. Övrig information: Start: Snarast Plats: Hammarby Sjöstad, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: Ekonomi, redovisning, ekonom, redovisningskonsult, ekonomiansvarig, lön, löneadministration, deltid, halvtid. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom med ekonomiansvar till deltidstjänst (50 %) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom med ekonomiansvar till deltidstjänst (50 %)

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Sjöängens skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Sjöängsskolan är en F-9 skola, treparallellig och är belägen i Örby slott/Liseberg i Älvsjö. 1 plats(er). Klasslärare i en åk 1. Ansvara för klassen tillsammans med en förskollärare. Ingå i arbetslaget och samarbeta med kollegor. Klasslärare i en åk 1. Ansvara för klassen tillsammans med en förskollärare. Ingå i arbetslaget och samarbeta med kollegor. Utbildning krävs. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Ingen erfarenhet krävs men är meriterande. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Hans-Olof Nilsson,08/50821411 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Sjöängens skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

JENSEN gymnasium söker gymnasielärare i svenska
Vi slog upp portarna till vår första gymnasieskola hösten 2003. Idag har vi sammanlagt tretton skolor i elva städer runt om i landet. Tillsammans med våra medarbetare och elever är vårt mål att vara Sveriges bästa gymnasieskola! Vi söker dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra elever uppnår framgång och goda studieresultat. I din roll som gymnasielärare på JENSEN får du möjlighet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolan. Samtidigt har du stor frihet att utforma din undervisning på ett sätt som utmanar och utvecklar dina elever. Tjänsten är ett vikariat på heltid under ht 2013. Vi finns i trevliga lokaler på Gjörwellsgatan 26 . Tillträde 2013-08-01 eller enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter och ansvarsområden • Undervisa i kurser i svenska (Sv1, Sv2, Sv3) och därmed leda skolans elever till goda studieresultat samt en positiv kunskapsutveckling. • Aktivt bidra till hela skolans utveckling och att verksamheten når sina mål. Kvalifikationer Du som söker bör vara behörig lärare i svenska. Tidigare erfarenheter av undervisning på gymnasienivå är meriterande. Vi söker dig som är en kreativ person som tycker om att samarbeta med andra samt vill arbeta på en skola med högt ställda mål. JENSEN gymnasium har alltid strävat efter att ligga i framkant och erbjuda bästa tänkbara utbildning för våra elever. Sedan vi startade vår första gymnasieskola för 10 år sedan har vi varit banbrytande inom flera olika områden. Vi genomför nu en stor IT-satsning som ger oss förutsättningar att redan från hösten 2013 arbeta med digitalt lärande på ett sätt som tar tillvara det allra senaste inom pedagogisk forskning och där vi använder verktyg som ger förutsättningar att förbättra studieresultaten samtidigt som undervisningen blir mer meningsfull, för såväl elever som lärare. Därför ser vi gärna att du har kompetens inom, eller ett intresse för det digitala lärandet. På JENSEN har vi en utpräglad hälsoprofil och söker därför medarbetare som har ett intresse för mental träning, motion och en hälsosam livsstil. Din ansökan Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under "Jobba hos oss". Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 juli 2013. Observera att urval sker löpande. Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Jessica Mozakka eller Daniel Roth på 010-709 56 29 eller jessica.mozakka@jenseneducation.se, daniel.roth@jenseneducation.se Varmt välkommen med din ansökan! JENSEN education är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de elva största städerna i Sverige. Vi har idag ansvar för att utbilda drygt 8 500 elever inom sju olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, yrkeshögskola, business school samt karriär och utveckling. Företaget har 600 heltidsanställda medarbetare samt ett 100-tal deltidsanställda lärare och utbildningskonsulter. JENSEN omsätter 550 MSEK och företagets grundare, Håkan Jensen, är fortfarande ensam ägare med ett långsiktigt åtagande. Verksamheten präglas av hög kvalitet, hög kundnöjdhet, hög medarbetartrivsel och tydliga värderingar. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten” är ett samlande begrepp som ligger till grund för hur vi bedriver vår verksamhet. Det genomsyrar vår undervisning, våra lokaler, hur vi organiserar våra skolor samt den kultur och de normer som råder.
Företag: JENSEN education
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga JENSEN gymnasium söker gymnasielärare i svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JENSEN gymnasium söker gymnasielärare i svenska

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Sjöängens skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Sjöängsskolan är en F-9 skola, treparallellig och är belägen i Örby slott/Liseberg i Älvsjö. 1 plats(er). Deltid c:a 50%, undervisning i en åk2, vik under ordinarie klasslärares andra uppdrag. Samarbeta med kollegor i arbetslaget. Deltid c:a 50%, undervisning i en åk2, vik under ordinarie klasslärares andra uppdrag. Samarbeta med kollegor i arbetslaget. Utbildning eller motsvarande krävs. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader. Kan ev. förlängas. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Hans-Olof Nilsson,08/50821411 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Sjöängens skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Apotekare till Giftinformationscentralen
Läkemedelsverket lyder under Socialdepartementet, och har som uppgift att se till att den enskilde patienten, hälso- och sjukvården samt djursjukvården får tillgång till säkra och effektiva läkemedel av god kvalitet och att dessa används ändamålsenligt och kostnadseffektivt.  Vi är totalt inom Läkemedelsverket cirka 750 anställda, varav många farmacevter och läkare. Inom Läkemedelsverkets organisation finns också Giftinformationscentralen. Beskrivning av enhet/verksamhet Giftinformationscentralen (GIC) är en nationell enhet och har 35 medarbetare som arbetar med rådgivning till sjukvård och allmänhet vid akuta förgiftningar orsakade av läkemedel, kemikalier och biologiska toxiner. Verksamheten tillhör Läkemedelsverket men bedrivs i lokaler belägna på Karolinska sjukhusets område i Solna. Här arbetar specialutbildade apotekare och läkare med intensivvårdskompetens samt administrativ personal. Arbetsuppgifter Vi söker en apotekare som ska ingå i GIC:s primärjoursgrupp. Arbetet innebär bl.a. telefonrådgivning och information till sjukvårdspersonal och allmänhet vid akuta förgiftningstillbud, bearbetning och sammanställning av medicinsk- toxikologiska data för centralens informationsbank samt kontakter med myndigheter och institutioner. Arbetstiden är förlagd enligt schema där kvälls-, helg- och nattjänstgöring ingår. Parallellt med arbetet får den nyanställde en intern utbildning i klinisk toxikologi. Utbildning och erfarenhet Apotekarexamen. Gärna erfarenhet inom ämnesområdet toxikologi-farmakologi. Goda kunskaper i engelska. Goda datakunskaper. Personliga egenskaper Tjänsten kräver att du kan ta egna initiativ, kan fatta snabba beslut, är ansvarstagande och har bra samarbetsförmåga. Du måste vara lyhörd, ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och du måste kunna kommunicera med alla sorters människor. Sista ansökningsdagen: 2013-07-22 Anställningsform: Visstid Tillträde: Snarast Enhet: Giftinformationscentralen Diarienummer: 2.4.1-2013-057192 Kontakt Om det här låter intressant är du välkommen att kontakta Gruppchef Gunilla Sjöberg eller Heléne Salmonson på telefon 072-5854870 respektive 0701-756392. Du kan även kontakta den fackliga företrädaren Emma Petersson, SACO. Vi finns också alla på telefon 08-6100500 eller nås genom e-post fornamn.efternamn@gic.se   Välkommen med din ansökan! Denna rekrytering sker helt genom Läkemedelsverkets försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Läkemedelsverket
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekare till Giftinformationscentralen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekare till Giftinformationscentralen

Kvalificerad jurist till Rättssekretariatet på Förvaltningsavdelningen
Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess uppgift att styra riket och förverkliga sin politik. Medarbetarna i Regeringskansliet bistår regeringen med att utreda olika frågor, styra myndigheterna och ta fram underlag till beslut. Myndigheten består av Statsrådsberedningen, de elva departementen och Förvaltningsavdelningen. Regeringskansliet har cirka 4600 anställda, varav knappt 600 arbetar utomlands. Cirka 200 personer är politiskt tillsatta. Regeringskansliet erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Förvaltningsavdelningen är Regeringskansliets gemensamma resurs och ansvarar för departementsövergripande förvaltningsfrågor. Vi är ca 600 anställda med en bred och skiftande kompetens som hanterar bland annat förändrings- och förnyelsearbete, ekonomi, arbetsgivarfrågor, kompetensförsörjning, IT-stöd, arkiv och diarier, bibliotek samt kommunikation. Förvaltningsavdelningen ansvarar även för den gemensamma servicen i Regeringskansliet. Förvaltningsavdelningens rättssekretariat verkar för en enhetlig rättstillämpning inom Förvaltningsavdelningen och ansvarar för utvecklingen av föreskrifter och andra styrdokument. Rättssekretariatet utgör ett stöd till Förvaltningsavdelningens enheter i rättsliga frågor och i frågor om beredning av beslut. Inom rättssekretariatet handläggs ärenden som rör framställningar om att få ta del av allmänna handlingar eller uppgifter ur allmänna handlingar. Det pågår för närvarande ett omfattande arbete med att utveckla Regeringskansliets hantering av utlämnandeärenden. Den person som vi söker kommer att ha en viktig roll i detta arbete. Som kvalificerad jurist kommer du huvudsakligen att arbeta med frågor som rör offentlighet och sekretess. I detta ingår dels att du kommer att ansvara för hanteringen av FA:s utlämnandeärenden, dels att du kommer att utgöra ett stöd till departementen i dessa frågor. Tjänsten innefattar vidare att föreslå enhetliga rutiner och processer i fråga om Regeringskansliets hantering av utlämnandeärenden samt att planera och leda utbildningar på området. Detta arbete kan komma att bedrivas i projektform. Arbetet kommer att innebära många och nära kontakter med andra delar av Förvaltningsavdelningen, med departementen och med intressenter utanför Regeringskansliet. I mån av tid kan du även komma att få arbeta med andra frågor inom rättssekretariatets ansvarsområde. Vi söker dig som kan motivera och skapa engagemang och delaktighet i frågor som rör offentlighet och sekretess. Du är antingen hovrätts- eller kammarrättsassessor eller har minst fem års erfarenhet av annat kvalificerat juridiskt arbete inom den offentliga förvaltningen, gärna från Regeringskansliet. För att lyckas i rollen behöver du ha mycket goda kunskaper om det regelverk som styr, samt erfarenhet av att ha arbetat med frågor som rör offentlighet och sekretess. Erfarenhet av att skriva styrdokument samt av att informera och hålla utbildningar är meriterande. Som person är du driven och har en väl utvecklad samarbetsförmåga, mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga samt hög integritet. Du är serviceinriktad, noggrann och strukturerad och har förmåga att ta eget ansvar. Då rollen handlar mycket om utveckling av verksamheten ser vi gärna att du är van att arbeta i projektform samt att du är utvecklingsorienterad, kreativ och konstruktiv. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade förutsättningar. Arbetsbelastningen kommer tidvis att vara hög, vilket kräver att du har god förmåga att prioritera samt förmåga att kunna arbeta under tidspress. Befattningen är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning. Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass. Fackliga företrädare är Ewa Garcia och Jens Skoglund för ST, Johan Strokirk för SACO och Erik Wilhelmsson för SEKO. Samtliga nås via växeln på tel. 08-405 10 00. Du ansöker genom att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg på regeringen.se, http://www.regeringen.se/sb/d/4515. Fyll i formuläret, bifoga CV och personligt brev. Sista dag för att registrera ansökan är den 18 augusti 2013. Observera att kommunikationen under rekryteringen till stor del kan komma att ske via e-post. Intervjuer kommer att påbörjas under senare delen av augusti.
Företag: Regeringskansliet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad jurist till Rättssekretariatet på Förvaltningsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad jurist till Rättssekretariatet på Förvaltningsavdelningen

Jurist till Rättssekretariatet på Förvaltningsavdelningen
Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess uppgift att styra riket och förverkliga sin politik. Medarbetarna i Regeringskansliet bistår regeringen med att utreda olika frågor, styra myndigheterna och ta fram underlag till beslut. Myndigheten består av Statsrådsberedningen, de elva departementen och Förvaltningsavdelningen. Regeringskansliet har cirka 4600 anställda, varav knappt 600 arbetar utomlands. Cirka 200 personer är politiskt tillsatta. Regeringskansliet erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Förvaltningsavdelningen är Regeringskansliets gemensamma resurs och ansvarar för departementsövergripande förvaltningsfrågor. Vi är ca 600 anställda med en bred och skiftande kompetens som hanterar bland annat förändrings- och förnyelsearbete, ekonomi, arbetsgivarfrågor, kompetensförsörjning, IT-stöd, arkiv och diarier, bibliotek samt kommunikation. Förvaltningsavdelningen ansvarar även för den gemensamma servicen i Regeringskansliet. Förvaltningsavdelningens rättssekretariat verkar för en enhetlig rättstillämpning inom Förvaltningsavdelningen och ansvarar för utvecklingen av föreskrifter och andra styrdokument. Rättssekretariatet utgör ett stöd till Förvaltningsavdelningens enheter i rättsliga frågor och i frågor om beredning av beslut. Inom rättssekretariatet handläggs ärenden som rör framställningar om att få ta del av allmänna handlingar eller uppgifter ur allmänna handlingar. Det pågår för närvarande ett omfattande arbete med att utveckla Regeringskansliets hantering av utlämnandeärenden. Den person som vi söker kommer att ha en viktig roll i detta arbete. Som jurist kommer du huvudsakligen att arbeta med frågor som rör offentlighet och sekretess. I detta ingår att handlägga utlämnandeärenden, att delta i arbetet med att ta fram och bereda enhetliga rutiner och processer i fråga om Regeringskansliets hantering av utlämnandeärenden samt att vara med att planera och hålla utbildningar på området. Detta arbete kan komma att bedrivas i projektform. Arbetet kommer att innebära många och nära kontakter med andra delar av Förvaltningsavdelningen, med departementen och med intressenter utanför Regeringskansliet. I mån av tid kan du även komma att få arbeta med andra frågor inom rättssekretariatets ansvarsområde. Vi söker dig som har en jur.kand.-examen eller motsvarande. Du har goda kunskaper om det regelverk som handlar om offentlighet och sekretess och vi ser gärna att du även har arbetat med dessa frågor tidigare. Det är mycket meriterande om du har arbetat som jurist i den offentliga förvaltningen, gärna inom Regeringskansliet. Erfarenhet av att skriva styrdokument samt av att informera och hålla utbildningar är också meriterande. Som person är du serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade förutsättningar. Arbetsbelastningen kommer tidvis att vara hög, vilket kräver att du har god förmåga att prioritera samt förmåga att kunna arbeta under tidspress. Befattningen är en visstidsanställning till och med den 31 december 2014. Vi tillämpar individuell lönesättning. Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass. Fackliga företrädare är Ewa Garcia och Jens Skoglund för ST, Johan Strokirk för SACO och Erik Wilhelmsson för SEKO. Samtliga nås via växeln på tel. 08-405 10 00. Du ansöker genom att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg på regeringen.se, http://www.regeringen.se/sb/d/4515. Fyll i formuläret, bifoga CV och personligt brev. Sista dag för att registrera ansökan är den 18 augusti 2013. Observera att kommunikationen under rekryteringen till stor del kan komma att ske via e-post. Intervjuer kommer att påbörjas under senare delen av augusti.
Företag: Regeringskansliet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Jurist till Rättssekretariatet på Förvaltningsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jurist till Rättssekretariatet på Förvaltningsavdelningen

Redovisningsekonom
Är du en redovisnings ekonom som söker en ny utmaning? Vi söker nu en ny medarbetare till Ericssons enhet Shared Service Center i Kista. Ericsson är ett internationellt telekomföretag, där man med stolthet levererar högkvalitativa tjänster i en föränderlig och utmanande miljö. Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta i ett serviceinriktat, föränderligt och flexibelt team där det är viktigt att alltid arbeta aktivt och ta ansvar. Du kommer att driva aktiviteter i enlighet med Ericssons standardiserade processer för uppföljning utav interna kostnadsställen. Gruppen du kommer att ingå i arbetar huvudsakligen med 4 områden: • Förberedelser inför bokslut av kostnadsställen, där ingår exempelvis manuella justeringar i SAP samt förberedelse utav manuell fakturering. • Bokslutsaktiviteter för kostnadsställen, såsom uppföljning utav avvikelser mellan prognos och faktiskt utfall, finansiell rapportering med hjälp utav BW m.m. • Forecast för kostnadsställen, där det ingår att ge support till den operationella verksamheten vad gäller forecastförberedelser, sammanställningar och rapportering vidare till andra instanser m.m. • Masterdata, där det ingår att hålla SAP uppdaterat vad gäller kostnadsställen, projekt och ordrar. Utöver detta tillkommer att aktivt delta i förbättringsprojekt inom Financial Control, lära upp nya medarbetare, avstämning utav G/L konton m.m. Vem trivs här? Du som är en serviceinriktad, driven och strukturerad lagspelare som arbetar aktivt och är ansvarsfull. Du sätter fokus på att uppnå resultat i tid och med kvalitet. Du har utmärkt social kompetens, förmåga att kommunicera och att bygga upp och upprätthålla ett kontaktnät. Det är mycket viktigt att du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift och dessutom gärna ha ett tredje språk. Du har också: • Högskolexamen i ekonomi eller annan utbildning och motsvarande erfarenhet. • Goda kunskaper i SAP och Excel • Goda kunskaper i redovisning och rapportering • Gärna tidigare erfarenhet ifrån Ericsson    Du blir anställd som konsult inom Adecco Telecom Professionals och kommer att jobba med olika uppdrag som matchar din kompetens. Tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. På kort tid kommer du att få en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco Telecom Professionals är ett affärsområde specialiserat på tjänster inom telekom branschen. Vi arbetar med såväl experter inom olika fackområden som nyutexaminerade specialister som snabbt sätter sig in i nya miljöer, förutsättningar och problemformuleringar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se  Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom jobb, Redovisningsekonom Stockholm, Redovisningsekonom Adecco Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom


Sök lediga jobb Personlig assistent ca 25%, Skogås

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se