Personlig assistent i Hudiksvall jobb - lediga jobb

Personlig assistent i Hudiksvall jobb Personlig assistent i Hudiksvall jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personlig assistent i Hudiksvall. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personlig assistent i Hudiksvall. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig assistent i Hudiksvall och utomlands- Hudiksvall

 2. Personlig assistent i Hudiksvall- Hudiksvall

 3. Personlig assistent i Hudiksvall- Hudiksvall

 4. Personlig assistent i Hudiksvall- Hudiksvall

 5. Personlig assistent i Hudiksvall- Hudiksvall

 6. Personlig assistent i Hudiksvall- Hudiksvall

 7. Personlig assistent i Hudiksvall, vikariat, HL25- Hudiksvall

 8. Personlig assistent i Hudiksvall, sem.vik.- Hudiksvall

 9. Personlig assistent i Hudiksvall- Hudiksvall

 10. Personlig assistent i Hudiksvall- Hudiksvall

 11. Personlig assistent i Hudiksvall och utomlands- Hudiksvall

 12. Personlig assistent i Hudiksvall- Hudiksvall

 13. Personlig assistent i Hudiksvall- Hudiksvall

 14. Personlig assistent i Hudiksvall, 58 %, ref:HL35- Hudiksvall

 15. Personlig assistent i Hudiksvall, timvikariat- Hudiksvall

 16. Personlig assistent i Hudiksvall, 58 %, ref:HL35- Hudiksvall

 17. Personlig assistent i Hudiksvall, ref 604- Hudiksvall

 18. Sommar vik, personlig assistent i Hudiksvall med omnejd- Hudiksvall

 19. Vill du jobba som personlig assistent i Hudiksvall i sommar?- Hudiksvall

 20. Personlig assistent i Hudiksvall, ref 6042- Hudiksvall

 21. Vill du jobba som personlig assistent i Hudiksvall i sommar?- Hudiksvall

 22. Personlig assistent i Hudiksvall- Hudiksvall

 23. Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1191- Hudiksvall

 24. Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1141- Hudiksvall

 25. Personlig assistent i Hudiksvall, ref 6042- Hudiksvall

 26. Personlig assistent i Hudiksvall, ref 2761- Hudiksvall

 27. Personlig assistent i Hudiksvall, 58 %, ref:2351- Hudiksvall

 28. Personlig assistent i Hudiksvall, ref 2762- Hudiksvall

 29. Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1142- Hudiksvall

 30. Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1121- Hudiksvall

 31. Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1143- Hudiksvall

 32. Extrajobba som personlig assistent i Hudiksvall!- Hudiksvall

 33. Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall!- Hudiksvall

 34. Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall!- Hudiksvall

 35. Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall!- Hudiksvall

 36. Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall!- Hudiksvall

 37. Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1144- Hudiksvall

 38. Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall!- Hudiksvall

 39. Personlig Assistent i Hudiksvall- Hudiksvall


Mer beskrivning

Personlig assistent i Hudiksvall och utomlands
Är du en person som tycker om att arbeta med människor och älskar att resa? Då ska du läsa vidare. Vi söker nu en personlig assistent på ca heltid i Hudiksvall. Du arbetar hos en rullstolsburen man i 40 års ålder, som gillar livet och solen. En stor glädje i hans liv är att resa och han åker gärna under vintern och är då borta oktober - maj. Under hans tid utomlands behöver han två assistenter som kan följa med honom. Arbetstiderna är 07.00-19.00 och ibland kan det förekomma arbete på kvällen ca 22.00-23.30. Dina arbetstider är både vardagar och helger, dagtid och kvällstid. Du som söker den här tjänsten är en kille som kommer att jobbar i de miljöer kunden vistas i. Kunden behöver hjälp med av- och påklädning, hushållssysslor, personlig hygien och övrigt som uppkommer i vardagen. Du ska ha möjlighet att följa med på resorna utomlands. Rökning förekommer inomhus. Som person tror vi att du är en ansvarsfull och lyhörd person som har lätt för att samverka med andra och tycker om att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. Tjänsten kräver att du har god fysik eftersom det förekommer en del lyft, speciellt när ni är utomlands där inte hjälpmedel alltid finns till hands. Även att du är öppen för att hitta alternativa lösningar om det behövs, för på resande fot kan du tillsammans med kunden tex bli tvungen att laga permobilen. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnarpersonlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi är IfA-godkända och utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Som personlig assistent assisterar du en funktionshindrad person i dennes vardag som han eller hon skulle ha gjort utan sitt handikapp och för att kunna leva ett självständigt liv. Som assistent måste du ha stor respekt för den funktionshindrades behov av privatliv, samtidigt hjälpa denne i sin vardag. Yrket ställer stora krav på flexibilitet och lyhördhet. Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka på "jobba hos oss" och "sök jobb" och sedan "rekryteringsportalen". Där skapar du ett eget konto och profil.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall och utomlands jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall och utomlands

Personlig assistent i Hudiksvall
Jag är en godmodig kille på 17 år som söker personlig assistent. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa och stödja mig, mestadels under dagtid i skola, på fritid och i mitt hem. Kvällar och helgdagar förekommer också men inte så ofta. Det är en fördel om du har erfarenhet av utvecklingsstörd ungdom med autism samt att du hanterar tecken och bildkommunikation men det är inte ett krav. Jag önskar också att du är van att handskas med hästar och har erfarenhet av hästskötsel, körning och ridning. Personlig assistans är en laglig, individuell rättighet som ska ge människor med omfattande funktionshinder och stora assistansbehov möjlighet till ett självständigt liv grundat på självbestämmande, valfrihet och integritet. Personlig assistent är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper som bland annat ansvarskänsla, inlevelseförmåga, initiativförmåga, tålamod och stor respekt för den personliga integriteten. Samarbete är nyckelordet för bra assistans. B körkort fordras och tillgång till egen bil är önskvärt. Arbetstid: Tjänsten är en behovsanställning (timanställning) som innehåller ett antal inplanerade dagar och som kan leda till en fastare anställningsform. A-Assistans Leimir AB som anordnar min assistans är IfA-godkänd. Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "jobba hos oss" och "sök jobb". Där går du sedan vidare till "rekryteringsportalen" och skapar ditt eget konto och profil. Skriv där ett personligt brev och berätta om dig själv eller bifoga ett sådant och gärna ett CV.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall

Personlig assistent i Hudiksvall
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. En kille på 22 år söker nu en assistent som kan vara honom behjälplig 2-3 dygn under Juli månad samt finnas till hands som extra vikarie under året. Detta arbeta kan vara något för dig som studerar eller har ett arbete och vill fylla upp din arbetstid. Då vår kund har en aktiv fritid bör du som assistent gilla att vara i farten samt kunna ta ansvar och vara initiativrik. Vi ser gärna att du som söker har undersköterske utbildning eller erfarenhet av liknande arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av epelepsi samt känner dig trygg med det. Arbetsuppgifterna består av att assistera kunden i och utanför hemmet samt utföra vanligt förekommande hushållssysslor.   Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall

Personlig assistent i Hudiksvall
Jag är en kvinna i 65-årsåldern som är funktionshindrad och har personlig assistans. Nu behöver jag någon som assisterar mig dagtid, 18 timmar i veckan, vardagar och helgdagar. Placeringen av arbetstiden kan diskuteras. Arbetsuppgifter: Förutom samtliga i ett hem förekommande arbetsuppgifter behöver jag hjälp med på - och avklädning samt hjälp med viss personlig hygien. Vilka egenskaper bör du ha? Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du måste ha ansvarskänsla, inlevelse- och initiativförmåga och ha stor respekt för den personliga integriteten när det gäller både mig och mina anhöriga. Du ska vara lyhörd och flexibel, ha ett stort mått av humor och ett intresse för matlagning. Jag vill att min assistent ska vara en mogen kvinna som känner engagemang och tar sina arbetsuppgifter på allvar. Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "jobba hos oss" och "sök jobb". Där går du sedan vidare till "rekryteringsportalen" och skapar ditt eget konto och profil. Skriv eller bifoga ett personligt brev. A-Assistans som är min assistansanordnare följer kollektivavtalet mellan KFO och Kommunal och är IfA-godkänd (se www.intressegruppen.info)
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall

Personlig assistent i Hudiksvall
A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi är IfA-godkända och utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi söker nu en assistent på ca heltid i Hudiksvall. Du arbetar hos en rullstolsburen man i 40 års ålder, som gillar livet och solen. En stor glädje i hans liv är att resa och han åker gärna utomlands under vintern och är då vara borta oktober - maj. Under hans tiden behöver han två assistenter som kan följa med honom. Arbetstiderna är 07.00-19.00 och ibland kan det förekomma arbete på kvällen ca 22.00-23.30. Dina arbetstider är både vardagar och helger, dagtid och kvällstid. Du som söker den här tjänsten är en kille som kommer att jobbar i de miljöer kunden vistas i. Kunden behöver hjälp med av- och påklädning, hushållssysslor, personlig hygien och övrigt som uppkommer i vardagen. Du ska ha möjlighet att följa med på resorna utomlands. Rökning förekommer inomhus. Som person tror vi att du är en ansvarsfull och lyhörd person som har lätt för att samverka med andra och tycker om att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. Tjänsten kräver att du har god fysik eftersom det förekommer en del lyft, speciellt när ni är utomlands där inte hjälpmedel alltid finns till hands. Även att du är öppen för att hitta alternativa lösningar om det behövs, för på resande fot kan du tillsammans med kunden tex bli tvungen att laga permobilen. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på A-Assistans samt av kunden. Rekryteringen kommer att påbörjas när kunden kommer hem från utlandet i mitten på april. Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "jobba hos oss" och "sök jobb". Där går du sedan vidare till "rekryteringsportalen" och skapar ditt eget konto och profil.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall

Personlig assistent i Hudiksvall
Jag är en kvinna i 65-årsåldern som är funktionshindrad och har personlig assistans. Nu behöver jag någon som assisterar mig dagtid, 18 timmar i veckan, vardagar och helgdagar. Placeringen av arbetstiden kan diskuteras. Vi planerar att arbetet ska påbörjas den 20 augusti. Arbetsuppgifter: Förutom samtliga i ett hem förekommande arbetsuppgifter behöver jag hjälp med på - och avklädning samt hjälp med min personliga hygien. Vilka egenskaper bör du ha? Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du måste ha ansvarskänsla, inlevelse- och initiativförmåga och ha stor respekt för den personliga integriteten när det gäller både mig och mina anhöriga. Du ska vara lyhörd och flexibel, ha ett stort mått av humor och ett intresse för matlagning. Jag vill att min assistent ska vara en mogen kvinna som känner engagemang och tar sina arbetsuppgifter på allvar. Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "Rekryteringsportalen". Där skapar du ditt eget konto och profil. Skriv ett personligt brev direkt i dokumentet eller bifoga i pdf-format. Glöm inte att ange namn och telefonnummer på två referenspersoner. När profilen är klar, klicka på "Visa alla tjänster" och sök denna tjänst. A-Assistans som är min assistansanordnare följer kollektivavtalet mellan KFO och Kommunal och är IfA-godkänd (se www.intressegruppen.info)
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall

Personlig assistent i Hudiksvall, vikariat, HL25
Jag är kille på 19 år som söker personlig assistent. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa och stödja mig i skola, på fritid och i mitt hem dagtid, kvällar och helger. Det är en fördel om du har erfarenhet av utvecklingsstörd och/eller autistisk ungdom samt att du hanterar tecken och bildkommunikation men det är inte ett krav. Jag önskar också att du är van att handskas med hästar och har erfarenhet av hästskötsel, körning och ridning men det är heller inget krav. Personlig assistans är en laglig, individuell rättighet som ska ge människor med omfattande funktionshinder och stora assistansbehov möjlighet till ett självständigt liv grundat på självbestämmande, valfrihet och integritet. Personlig assistent är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper som bland annat ansvarskänsla inlevelseförmåga, initiativförmåga, tålamod och stor respekt för den personliga integriteten. Samarbete är nyckelordet för bra assistans. Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "Rekryteringsportalen". Där skapar du ditt eget konto och profil. Skriv ett personligt brev direkt i dokumentet eller bifoga i pdf-format. Glöm inte att ange namn och telefonnummer på två referenspersoner. När profilen är klar, klicka på "Visa alla tjänster" och sök denna tjänst. B körkort fordras och tillgång till egen bil är önskvärt. A-Assistans Leimir AB som anordnar min assistans är IfA-godkänd.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall, vikariat, HL25 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall, vikariat, HL25

Personlig assistent i Hudiksvall, sem.vik.
Vi söker en semestervikarierande personlig assistent till: En 25-årig, glad och social tjej som tycker om att träffa kompisar, bada, rida, lyssna på musik, lägga pussel och gå på stan och fika. Hon har en epilepsisjukdom som heter Dravet syndrom med tilläggshandikappen autism och utvecklingsstörning. Hon behöver hjälp med det mesta och som personlig assistent behöver du fungera som hennes förlängda arm både i hennes egen lägenhet och i samhället. Du som söker är en positiv person som är engagerad, kreativ och initiativrik och gillar att arbeta självständigt. Du har utpräglad ansvarskänsla och inlevelseförmåga. En god egenskap är också ett stort mått av tålamod eftersom det är av stor vikt att hon får träna på och utveckla sina förmågor att bli så självständig som möjligt. Respekt och integritet är nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Arbetet ger många utvecklingsmöjligheter men ställer också krav på att du som assistent har en bra förmåga att avläsa behov och önskemål, utan att dessa uttrycks verbalt. Erfarenhet av kramper, tidigare arbete som personlig assistent till ungdom/vuxen och körkort är meriter. Det är viktigt att du inte har någon djurallergi och att du är rökfri. Det är också bra om du har egen bil. Du kommer att gå på ett rullande schema fördelat på veckans alla dagar och dygnets alla timmar. Under natten har du jour. När detta skrivs är det inte fastställt hur stor tjänstegraden kommer att bli men det som kan bli aktuellt är arbete i 5 av veckorna 26-32 på tid motsvarande drygt 80 %. Efter semesterperioden kan du komma att erbjudas timvikariat. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. Personlig assistans är en laglig, individuell rättighet som ska ge människor med omfattade funktionshinder och stora assistansbehov möjlighet till ett självständigt liv grundat på självbestämmande, valfrihet och integritet. A-Assistans, som blir din arbetsgivare, följer kollektivavtalet mellan KFO-Kommunal. A-Assistans är en IfA-godkänd assistansanordnare. Se www.a-assistans.se och www.intressegruppen.info Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "Rekryteringsportalen". Där skapar du ditt eget konto och profil. Skriv ett personligt brev direkt i dokumentet eller bifoga i pdf-format. Glöm inte att ange namn och telefonnummer på två referenspersoner. När profilen är klar, klicka på "Visa alla tjänster" och sök denna tjänst. Välkommen med din ansökan!
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall, sem.vik. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall, sem.vik.

Personlig assistent i Hudiksvall
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se Vi söker nu flera personliga assistenter till en av våra kunder i Hudiksvall. Vår kund är en man i 23-årsåldern med förvärvad hjärnskada.  Han tycker om att vara ute bland folk och hitta på saker. Vi ser gärna att du delar hans intresse. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket omfattar till exempel stöd vid aktiviteter, hushållssysslor och personlig hygien. Kunden bor i egen lägenhet. Vi söker dig som är intresserad av att bli timvikarie och kan tänka dig att hoppa in med ibland kort varsel. Ett krav är att du är intresserad av att arbeta mer i sommar då ordinarie personal har semester. Vi ser helst att du bor i Hudiksvall med omnejd. Utbildning och/eller erfarenhet kring liknande arbete är meriterande men inget krav. Körkort och tillgång till egen bil är en fördel. Det är viktigt att du behärskar svenska språket på grund av kundens talsvårigheter. Vi tror att du som söker tjänsten är aktiv, engagerad och gillar att ta egna initiativ. Vi ser gärna manliga sökanden och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Urvalsprocessen sker löpande och mer information fås vid en eventuell intervju. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort och tillgång till egen bil är ett önskemål.   Arbetstid / Varaktighet: Vikarie vid behov.  Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall

Personlig assistent i Hudiksvall
A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnarpersonlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi är IfA-godkända och utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi söker kvinna som vill arbeta som personlig assistent till en rullstolsburen kvinna i 40- års ålder. Tjänsten är ett vikariat på 50%, då en ordinarie assistent ska vara mammaledig. Kunden har MS och behöver assistenter som är hennes armar och ben. Därför måste du själv vara fysiskt stark så du kan kompensera för hennes funktionshinder. För henne är det väldigt viktigt att saker och ting blir på hennes sätt och att assistenten inväntar instruktioner och inte tar över. Hon vill känna att hon har kontroll över sitt eget liv. Kunden har även familj och det är viktigt att du som assistent har ett professionellt förhållningssätt till övriga medlemmar i familjen. Kunden har ett rikt socialt liv, som person kan du vara introvert och inte känna skyldighet att vara social och pratsam. Kunden behöver hjälp med allt som förekommer i det vardagliga livet. Det finns inga krav på att du som assistent ska vara kunnig, utan kunden informerar, men det är viktigt att du inte är rädd att ta i om det behövs. Är du en person som är snabb, effektiv och har ett öga för detaljer? Då ska du söka det här jobbet. Du måste vara fysiskt stark och inte vara rädd att ta i, då det förekommer många lyft varje dag. Det förekommer även resor i ditt arbetet och då är du borta ca 1-2 veckor under sommaren. Det är främst under sommarhalvåret kunden reser. Som person är det bra om du även har lite "skinn på näsan" och "fötterna på jorden". Tjänsten kräver att du har körkort och tillgång till bil, så du kan ta dig dit kunden är. Under arbetstiden kör du kundens bil. Det finns inga krav på utbildning eller erfarenhet även om det är önskvärt. Som person tror vi även att du är en ansvarsfull och lyhörd person som har lätt för att samverka med andra och tycker om att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. Du kommer att vara en del av arbetsgrupp på 5 personer och vi har regelbundna personalmöten. Du kommer även att få gå de utbildningar som vi på A-Assistans rekommenderar. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på A-Assistans och av kunden. Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "jobba hos oss" och "sök jobb". Där går du sedan vidare till "rekryteringsportalen" och skapar ditt eget konto och profil.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall

Personlig assistent i Hudiksvall och utomlands
A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi är IfA-godkända och utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi söker nu en assistent på ett föräldraledighets vikariat på ca heltid i Hudiksvall. Du börjar omgående. Du arbetar hos en rullstolsburen man i 40 års ålder, som bor i lägenhet i Hudiksvall. En stor glädje i hans liv är att resa och han åker gärna utomlands under vintern och är då borta oktober - maj. Under tiden behöver han två assistenter som kan följa med honom. Det är inte ett krav att du ska följa med på resa, men det är önskvärt om du kan tänka dig att följa med honom. Arbetstiderna är 07.00-19.00 och ibland kan det förekomma arbete på kvällen ca 22.00-23.30. Dina arbetstider är både vardagar och helger, dagtid och kvällstid. Du som söker den här tjänsten är en kille som kommer att jobbar i de miljöer kunden vistas i. Kunden behöver hjälp med av- och påklädning, hushållssysslor, personlig hygien och övrigt som uppkommer i vardagen. Du ska ha möjlighet att följa med på resorna utomlands. Rökning förekommer inomhus. Som person tror vi att du är en ansvarsfull och lyhörd person som har lätt för att samverka med andra och tycker om att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. Tjänsten kräver att du har god fysik eftersom det förekommer en del lyft, speciellt när ni är utomlands där inte hjälpmedel alltid finns till hands. Även att du är öppen för att hitta alternativa lösningar om det behövs, för på resande fot kan du tillsammans med kunden tex bli tvungen att laga permobilen. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på A-Assistans samt av kunden. Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "jobba hos oss" och "sök jobb". Där går du sedan vidare till "rekryteringsportalen" och skapar ditt eget konto och profil.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall och utomlands jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall och utomlands

Personlig assistent i Hudiksvall
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se Vi söker nu en eller flera personliga assistenter till en av våra kunder i Hudiksvall. Vår kund är en man i 24-årsåldern med en förvärvad hjärnskada. Han tycker om att vara ute bland folk och hitta på saker och vi ser gärna att du delar hans intresse av ett aktivt liv. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket omfattar till exempel stöd vid aktiviteter, hushållssysslor i hans lägenhet och personlig hygien. Vi söker dig som är intresserad av att bli timvikarie och kan tänka dig att hoppa in med ibland kort varsel då ordinarie personal är frånvarande. Vi tror på långsiktiga relationer och ser därför att du är intresserad av att arbeta under en längre tid. Vi ser helst att du bor i Hudiksvall med omnejd. Utbildning och/eller erfarenhet kring liknande arbete är meriterande men inget krav. Körkort och tillgång till egen bil är en fördel. Det är viktigt att du behärskar svenska språket på grund av kundens talsvårigheter. Vi tror att du som söker tjänsten är aktiv, engagerad och gillar att ta egna initiativ. Vi ser gärna manliga sökanden och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Urvalsprocessen sker löpande och mer information fås vid en eventuell intervju. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort och tillgång till egen bil är ett önskemål.   Arbetstid / Varaktighet: Timvikarie vid behov. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall

Personlig assistent i Hudiksvall
Jag är en social och glad 40-årig rullstolsburen kvinna som bor i egen lägenhet i Hudiksvall. Jag har assistans dygnet runt med allt i min dagliga livsföring. Det gäller personlig hygien, matlagning, av- och påklädning, hushållssysslor, förflyttningar och övrigt som uppkommer i vardagen. Du som söker är en kvinna som tycker om att hitta på saker, gå ut och gå, laga mat, gå på bio. Jag ser gärna att du är en framåt, glad och positiv person som kan ta egna initiativ. Du bör även vara flexibel. Det är viktigt att du helt behärskar svenska språket. Som person tror jag att du är en ansvarsfull och lyhörd person som har lätt för att samverka med andra och tycker om att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. Tjänsten kräver att du har god fysik eftersom det förekommer en del lyft, även om lyfthjälpmedel finns. Dina arbetstider är både vardagar och helger, dagtid och kvällstid. Det är även jour under natten, med jourersättning enligt kollektivavtal. Det är främst för sommaren som vi söker personal, men det är väldigt uppskattat om du kan börja hoppa in vid behov redan nu. Det är oftast dygnspass hos kunden och det kommer att variera hur mycket du får jobba, utifrån hur de ordinarie assistenterna är ledig eller sjuk. Ett genomsnitt blir på ca 10 timmar i veckan. Kan bli mer. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. Dina ansökningshandlingar gås igenom av personal på A-Assistans samt av kunden. A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi är IfA-godkända och utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Ansökan sker genom att du registrerar dig i vår rekryteringsportal, den finner du genom vår hemsida www.a-assistans.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall

Personlig assistent i Hudiksvall, 58 %, ref:HL35
Jag är en kvinna i 60-årsåldern som är funktionshindrad och har personlig assistans. Nu behöver jag någon som assisterar mig ca 23 timmar per vecka. Tjänsten påbörjas den 15 september. Arbetsuppgifter: Förutom samtliga i ett hem förekommande arbetsuppgifter behöver jag hjälp med på - och avklädning samt hjälp med min personliga hygien. Vilka egenskaper bör du ha? Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du måste ha ansvarskänsla, inlevelse- och initiativförmåga och ha stor respekt för den personliga integriteten när det gäller både mig och mina anhöriga. Du ska vara lyhörd och flexibel, ha ett stort mått av humor och ett intresse för matlagning. Jag vill att min assistent ska vara en mogen kvinna (helst äldre än 45 år) som känner engagemang och tar sina arbetsuppgifter på allvar. Jag har två katter så du kan inte vara allergisk mot pälsdjur. Du är rökfri. Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "Jobba hos oss". Där skapar du ditt eget konto och profil. Skriv ett personligt brev direkt i dokumentet eller bifoga i pdf-format. Glöm inte att ange namn och telefonnummer på två referenspersoner. När profilen är klar, klicka på "Lediga tjänster" och sök denna tjänst. Du kan också söka platsen med e-post. Skriv ett personligt brev och berätta om dig själv och dina erfarenheter. Kom i håg att skriva referens HL35 i ämnet. Då får du ett bekräftelsemejl. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så sök arbetet så snart du kan. A-Assistans som är min assistansanordnare följer kollektivavtalet mellan KFO och Kommunal och är IfA-godkänd (se www.intressegruppen.info)
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall, 58 %, ref:HL35 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall, 58 %, ref:HL35

Personlig assistent i Hudiksvall, timvikariat
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se Vi söker nu en vikarie till en social 24-årig kille med förvärvad hjärnskada. Kunden bor själv i lägenhet och du som assistent ska fungera som ett stöd i hemmet och hjälpa till med det mesta som kan uppkomma i vardagen. Det innebär bl a hjälp med hygien, skjutsning och åka på utflykter. Det är viktigt att du behärskar svenska språket på grund av kundens talsvårigheter. Arbetstiderna är förlagda under dag, kväll och helg, arbetspassen är dygnspass. Det är en förutsättning att du har möjlighet att hoppa in med kort varsel. Vi ser därför gärna att du bor i Hudiksvall med omnejd. Har du utbildning eller erfarenhet kring liknande arbete är detta meriterande. Vi söker dig som är en aktiv och engagerad person som kan ta egna initiativ. Du ska ha en positiv inställning och ha förmågan att kunna stimulera och motivera andra människor. Vi ser gärna att du delar kundens intresse av att vara ute bland folk och hitta på saker. Körkort och egen bil är ett önskemål men inget krav. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Körkort: B körkort önskemål. Tillgång till egen bil önskemål Arbetstid / Varaktighet: Arbetstiden är förlagd eftermiddag-, kvälls- och nattid varannan söndag jämna veckor. Extra vid ordinarie personals frånvaro. Viktigt att du kan jobba med kort varsel. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse. På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund – engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall, timvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall, timvikariat

Personlig assistent i Hudiksvall, 58 %, ref:HL35
Jag är en kvinna i 60-årsåldern som är funktionshindrad och har personlig assistans. Nu behöver jag någon som assisterar mig ca 23 timmar per vecka. Tjänsten påbörjas efter överenskommelse eller så snart som möjligt.. Arbetsuppgifter: Förutom samtliga i ett hem förekommande arbetsuppgifter behöver jag hjälp med på - och avklädning samt hjälp med min personliga hygien. Vilka egenskaper bör du ha? Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du måste ha ansvarskänsla, inlevelse- och initiativförmåga och ha stor respekt för den personliga integriteten när det gäller både mig och mina anhöriga. Du ska vara lyhörd och flexibel, ha ett stort mått av humor och ett intresse för matlagning. Jag vill att min assistent ska vara en mogen kvinna (helst äldre än 45 år) som känner engagemang och tar sina arbetsuppgifter på allvar. Jag har två katter så du kan inte vara allergisk mot pälsdjur. Du är rökfri. Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "Jobba hos oss". Där skapar du ditt eget konto och profil. Skriv ett personligt brev direkt i dokumentet eller bifoga i pdf-format. Glöm inte att ange namn och telefonnummer på två referenspersoner. När profilen är klar, klicka på "Lediga tjänster" och sök denna tjänst. Du kan också söka platsen med e-post. Skriv ett personligt brev och berätta om dig själv och dina erfarenheter. Kom i håg att skriva referens HL35 i ämnet. Då får du ett bekräftelsemejl. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så sök arbetet så snart du kan. A-Assistans som är min assistansanordnare följer kollektivavtalet mellan KFO och Kommunal och är IfA-godkänd (se www.intressegruppen.info)
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall, 58 %, ref:HL35 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall, 58 %, ref:HL35

Personlig assistent i Hudiksvall, ref 604
Den assistansberättigade kunden är en flicka på 14 år som har en funktionsnedsättning till följd av en CP-skada. Hennes funktionsnedsättning innebär nedsatt rörelseförmåga med omfattande spasticitet. Hon använder rullstol vid förflyttningar såväl inomhus som utomhus. Kunden behöver hjälp och stöd i varierande omfattning med allt som hör vardagen till. Det gäller personlig hygien, toalettbesök, av- och påklädning, kommunikation, träning och övrigt som uppkommer. Eftersom kunden är rullstolsburen förekommer behov av stöd vid förflyttningar. Arbetsplatsen är i hemmet eller där kunden befinner sig. Är du jobbsugen och kan jobba flexibelt? Är du pålitlig och gillar barn? Då är du den vi söker! Du som söker är kvinna. Du bör ha båda fötterna på jorden och stor respekt för den personliga integriteten när det gäller kunden och hennes familj. Du bör vara vid god fysik eftersom du ska hjälpa och stötta kunden vid förflyttningar. Det är också viktigt att du är ansvarsfull och lyhörd för kundens varierande behov och besitter förmågan att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. Du som söker bör inte vara rökare. Som person tror vi även att du är stabil och trygg med god självdistans. Tidigare erfarenhet och/eller utbildning gällande barn och ungdomar med särskilda behov är meriterande liksom tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent. Ett utdrag ur belastningsregistret är ett krav vid anställning som personlig assistent till barn. Utdraget kommer att begäras av dig inför en eventuell anställning. Du beställer utdraget från polisens hemsida, www.polisen.se. A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 01-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall, ref 604 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall, ref 604

Sommar vik, personlig assistent i Hudiksvall med omnejd
Vi söker flera personliga assistenter till sommaren. Du får möjlighet att hjälpa kunden till en bra och fin sommar samtidigt som du gör ett betydelsefullt arbete. Vi söker kvinnor och män som vill arbeta som personliga assistenter till våra kunder i Hudiksvall med omnejd. Våra kunder kan behöva hjälp med hygien, matsituationen och allt som hör ett rikt liv till. Arbetsuppgifterna kan variera utefter kundens krav och önskemål. Vilka egenskaper bör du ha? Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du bör vara lyhörd för kundens önskemål. Du har ett professionellt bemötande är flexibel och ansvarsfull. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. Observera att vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan. A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Ett utdrag ur belastningsregistret är ett krav vid anställning som personlig assistent till barn. Utdraget kommer att begäras av dig inför en eventuell anställning. Du beställer utdraget från polisens hemsida, www.polisen.se.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 02-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sommar vik, personlig assistent i Hudiksvall med omnejd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommar vik, personlig assistent i Hudiksvall med omnejd

Vill du jobba som personlig assistent i Hudiksvall i sommar?
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se Vi söker nu personliga assistenter till våra kunder i Hudiksvall! Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket till exempel omfattar hushållssysslor, förflyttningar och personlig hygien. Vi söker dig som är intresserad av ett vikariat i sommar. På Humana har vi olika kunder med behov av extra personal inför sommaren och vårt mål är att matcha dig som söker med någon av våra kunder utifrån dina egna förutsättningar, intressen och möjligheter att jobba i sommar.  Beroende på arbetsplats så kan arbetstiderna se olika ut och variera mellan dag, kväll, aktiv natt och journatt på både vardagar och helger. Vi tror att du som söker tjänsten är lyhörd och flexibel. Tidigare erfarenhet av att arbeta inom vård, omsorg eller personlig assistans ser vi som meriterande, men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Urvalsprocessen sker löpande och mer information tilldelas vid en eventuell intervju. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du erbjuds en tjänst så förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: Körkort är en fördel.  Arbetstid / Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana, samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute på olika plattformar. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi begränsad möjlighet att svara på dina frågor via telefon. På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba som personlig assistent i Hudiksvall i sommar? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba som personlig assistent i Hudiksvall i sommar?

Personlig assistent i Hudiksvall, ref 6042
Den assistansberättigade kunden är en flicka på 14 år som har en funktionsnedsättning till följd av en CP-skada. Hennes funktionsnedsättning innebär nedsatt rörelseförmåga med omfattande spasticitet. Hon använder rullstol vid förflyttningar såväl inomhus som utomhus. Kunden behöver hjälp och stöd i varierande omfattning med allt som hör vardagen till. Det gäller personlig hygien, toalettbesök, av- och påklädning, kommunikation, träning och övrigt som uppkommer. Eftersom kunden är rullstolsburen förekommer behov av stöd vid förflyttningar. Arbetsplatsen är i hemmet eller där kunden befinner sig. Är du jobbsugen och kan jobba flexibelt? Är du pålitlig och gillar barn? Då är du den vi söker! Du som söker är kvinna. Du bör ha båda fötterna på jorden och stor respekt för den personliga integriteten när det gäller kunden och hennes familj. Du bör vara vid god fysik eftersom du ska hjälpa och stötta kunden vid förflyttningar. Det är också viktigt att du är ansvarsfull och lyhörd för kundens varierande behov och besitter förmågan att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. Du som söker bör inte vara rökare. Som person tror vi även att du är stabil och trygg med god självdistans. Tidigare erfarenhet och/eller utbildning gällande barn och ungdomar med särskilda behov är meriterande liksom tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent. Ett utdrag ur belastningsregistret är ett krav vid anställning som personlig assistent till barn. Utdraget kommer att begäras av dig inför en eventuell anställning. Du beställer utdraget från polisens hemsida, www.polisen.se. A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall, ref 6042 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall, ref 6042

Vill du jobba som personlig assistent i Hudiksvall i sommar?
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se Vi söker nu personliga assistenter till våra kunder i Hudiksvall! Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket till exempel omfattar hushållssysslor, förflyttningar och personlig hygien. Vi söker dig som är intresserad av ett vikariat i sommar. På Humana har vi olika kunder med behov av extra personal inför sommaren och vårt mål är att matcha dig som söker med någon av våra kunder utifrån dina egna förutsättningar, intressen och möjligheter att jobba i sommar.  Beroende på arbetsplats så kan arbetstiderna se olika ut och variera mellan dag, kväll, aktiv natt och journatt på både vardagar och helger. Vi tror att du som söker tjänsten är lyhörd och flexibel. Tidigare erfarenhet av att arbeta inom vård, omsorg eller personlig assistans ser vi som meriterande, men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Urvalsprocessen sker löpande och mer information tilldelas vid en eventuell intervju. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du erbjuds en tjänst så förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: Körkort är en fördel.  Arbetstid / Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana, samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute på olika plattformar. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi begränsad möjlighet att svara på dina frågor via telefon. Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba som personlig assistent i Hudiksvall i sommar? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba som personlig assistent i Hudiksvall i sommar?

Personlig assistent i Hudiksvall
Jag är en rullstolsburen man i 45 -årsåldern som bor centralt i Hudiksvall och behöver personlig assistans. Tjänsterna är på ca 80 %. Jag söker också timvikarierande assistenter som kan arbeta när min ordinarie personal har frånvaro. Du jobbar med mig i de miljöer där jag vistas. Dessutom behöver jag assistans för att kunna sköta min hygien. En stor del av tiden arbetar du i min lägenhet med de bestyr som kan uppstå där. Tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så sök arbetet så snart du kan. Vilka egenskaper bör du ha? Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du måste ha ansvarskänsla, inlevelse- och initiativförmåga, vara tålmodig och ha stor respekt för den personliga integriteten när det gäller både mig och min familj. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha ett stort mått av humor. Jag vill ha en aktiv fritid och är intresserad av alltifrån kultur och antikviteter till trav, därför är det naturligtvis en fördel om du gillar detta. Jag har katter hemma, så du kan inte arbeta hos mig i fall du har pälsdjursallergi. A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. A-Assistans följer kollektivavtalet mellan KFO och Kommunal.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall

Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1191
Vi söker en personlig assistent till: En 27-årig, glad och social tjej som tycker om att träffa kompisar, bada, rida, lyssna på musik, lägga pussel och gå på stan och fika. Hon har en epilepsisjukdom som heter Dravet syndrom med tilläggshandikappen autism och utvecklingsstörning. Hon behöver hjälp med det mesta och som personlig assistent behöver du fungera som hennes förlängda arm både i hennes egen lägenhet och i samhället. Du kommer att gå på ett rullande schema fördelat på veckans alla dagar och dygnets alla timmar. Under natten har du jour med jourersättning. Vi behöver en vikarie för en studerande medarbetare, i första hand under ett år men med chans till fortsatt anställning. Personlig assistans är en laglig, individuell rättighet som ska ge människor med omfattade funktionshinder och stora assistansbehov möjlighet till ett självständigt liv grundat på självbestämmande, valfrihet och integritet. Vi vill att du börjar med en introduktion så snart som möjligt, redan i augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så sök arbetet så snart du kan. Du som söker är en positiv person som är engagerad, kreativ och initiativrik och gillar att arbeta självständigt. Du har utpräglad ansvarskänsla och inlevelseförmåga. En god egenskap är också ett stort mått av tålamod eftersom det är av stor vikt att hon får träna på och utveckla sina förmågor att bli så självständig som möjligt. Respekt och integritet är nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Arbetet ger många utvecklingsmöjligheter men ställer också krav på att du som assistent har en bra förmåga att avläsa behov och önskemål, utan att dessa uttrycks verbalt. Erfarenhet av kramper, tidigare arbete som personlig assistent till ungdom/vuxen och körkort är meriter. Det är viktigt att du inte har någon djurallergi och att du är rökfri. Det är också bra om du har egen bil. A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. A-Assistans följer kollektivavtalet mellan KFO och Kommunal. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1191 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1191

Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1141
Jag är en godmodig kille på 22 år som söker en personlig assistent. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa och stödja mig i daglig verksamhet, på fritid och i mitt hem. Jag har assistans alla veckans dagar, under hela dygnet. En andel av arbetspassen är natt som innebär jourtjänstgöring med jourersättning. Det är en fördel om du har erfarenhet av utvecklingsstörd ungdom och att du hanterar tecken och bildkommunikation men det är inte ett krav. Jag önskar också att du är van att handskas med hästar och har erfarenhet av hästskötsel, körning och ridning men det är heller inget krav. Personlig assistent är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper som bland annat ärlighet, ansvarskänsla, inlevelseförmåga, initiativförmåga, tålamod och stor respekt för den personliga integriteten. Samarbete är nyckelordet för bra assistans. A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. A-Assistans följer kollektivavtalet mellan KFO och Kommunal. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1141 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1141

Personlig assistent i Hudiksvall, ref 6042
Den assistansberättigade kunden är en flicka på 14 år som har en funktionsnedsättning till följd av en CP-skada. Hennes funktionsnedsättning innebär nedsatt rörelseförmåga med omfattande spasticitet. Hon använder rullstol vid förflyttningar såväl inomhus som utomhus. Kunden behöver hjälp och stöd i varierande omfattning med allt som hör vardagen till. Det gäller personlig hygien, toalettbesök, av- och påklädning, kommunikation, träning och övrigt som uppkommer. Eftersom kunden är rullstolsburen förekommer behov av stöd vid förflyttningar. Arbetsplatsen är i hemmet eller där kunden befinner sig. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så sök den så snart du kan. Är du jobbsugen och kan jobba flexibelt? Är du pålitlig och gillar barn? Då är du den vi söker! Du som söker är kvinna. Du bör ha båda fötterna på jorden och stor respekt för den personliga integriteten när det gäller kunden och hennes familj. Du bör vara vid god fysik eftersom du ska hjälpa och stötta kunden vid förflyttningar. Det är också viktigt att du är ansvarsfull och lyhörd för kundens varierande behov och besitter förmågan att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. Du som söker bör inte vara rökare. Som person tror vi även att du är stabil och trygg med god självdistans. Tidigare erfarenhet och/eller utbildning gällande barn och ungdomar med särskilda behov är meriterande liksom tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent. Ett utdrag ur belastningsregistret är ett krav vid anställning som personlig assistent till barn. Utdraget kommer att begäras av dig inför en eventuell anställning. Du beställer utdraget från polisens hemsida, www.polisen.se. A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall, ref 6042 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall, ref 6042

Personlig assistent i Hudiksvall, ref 2761
Jag är en aktiv tjej på 29 år som behöver personlig assistans. Jag bor i egen lägenhet, centralt i Hudiksvall. Mina intressen är främst ridning och natur men också bågskytte, simning, styrketräning och läsning. Jag behöver någon som kan assistera mig vid på - och avklädning, förflyttning, daglig träning och vid viss personlig hygien. Matinköp, städning och matlagning ingår också i det dagliga arbetet. Du som vill bli min assistent bör: - ha empatisk förmåga, - känna dig bekväm med djur ( främst häst och hund), - vara rökfri, - vara en kvinna på 25 - 40 år, - ha god social kompetens och - självklart vara intresserad av att arbeta med en funktionshindrad person. A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. A-Assistans följer kollektivavtalet mellan KFO och Kommunal. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall, ref 2761 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall, ref 2761

Personlig assistent i Hudiksvall, 58 %, ref:2351
Förutom samtliga i ett hem förekommande arbetsuppgifter behöver jag hjälp med på - och avklädning samt hjälp med min personliga hygien. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så sök arbetet så snart du kan. Jag är en kvinna i 60-årsåldern som har personlig assistans. Nu behöver jag någon som assisterar mig ca 23 timmar per vecka. Tjänsten påbörjas den 1mars. Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du måste ha ansvarskänsla, inlevelse- och initiativförmåga och ha stor respekt för den personliga integriteten när det gäller både mig och mina anhöriga. Du ska vara lyhörd och flexibel, ha ett stort mått av humor och ett intresse för matlagning. Jag vill att min assistent ska vara en mogen kvinna (helst äldre än 45 år) som känner engagemang och tar sina arbetsuppgifter på allvar. Jag har två katter så du kan inte vara allergisk mot pälsdjur. Du är rökfri. A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. A-Assistans följer kollektivavtalet mellan KFO och Kommunal. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall, 58 %, ref:2351 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall, 58 %, ref:2351

Personlig assistent i Hudiksvall, ref 2762
Jag är en aktiv tjej på 29 år som behöver personlig assistans. Jag bor i egen lägenhet, centralt i Hudiksvall. Mina intressen är främst ridning och natur men också bågskytte, simning, styrketräning och läsning. Jag behöver någon som kan assistera mig vid på - och avklädning, förflyttning, daglig träning och vid viss personlig hygien. Matinköp, städning och matlagning ingår också i det dagliga arbetet. Du som vill bli min assistent bör: - ha empatisk förmåga, - känna dig bekväm med djur ( främst häst och hund), - vara rökfri, - vara en kvinna på 25 - 40 år, - ha god social kompetens och - självklart vara intresserad av att arbeta med en funktionshindrad person. A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. A-Assistans följer kollektivavtalet mellan KFO och Kommunal. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 01-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall, ref 2762 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall, ref 2762

Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1142
Jag är en godmodig kille på 22 år som söker en personlig assistent. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa och stödja mig i daglig verksamhet, på fritid och i mitt hem. Jag har assistans alla veckans dagar, under hela dygnet. En andel av arbetspassen är natt som innebär jourtjänstgöring med jourersättning. Arbetstiderna är uppdelade på två skift: 8–17 och 17–08 men kan komma att förändras efter överenskommelse. Det är en fördel om du har erfarenhet av utvecklingsstörd ungdom och att du hanterar tecken och bildkommunikation men det är inte ett krav. Jag önskar också att du är van att handskas med hästar och har erfarenhet av hästskötsel, körning och ridning men det är heller inget krav. Personlig assistent är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper som bland annat ärlighet, ansvarskänsla, inlevelseförmåga, initiativförmåga, tålamod och stor respekt för den personliga integriteten. Samarbete är nyckelordet för bra assistans. A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. A-Assistans följer kollektivavtalet mellan KFO och Kommunal. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1142 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1142

Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1121
Jag är en man på 25 år som bor i egen lägenhet. Jag behöver hjälp och stöd i varierande omfattning med allt som hör min vardag till. Det gäller personlig hygien, toalettbesök, av- och påklädning, kommunikation, träning och övrigt som uppkommer. Jag har assistans alla veckans dagar, under hela dygnet. En andel av arbetspassen är natt som innebär jourtjänstgöring med jourersättning. Arbetsplatsen är i mitt hem eller där jag befinner sig. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så sök den så snart du kan. Är du flexibel, har livserfarenhet och vill ha en innehållsrik arbetsdag så kan det var dig jag söker. Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du måste ha ansvarskänsla, inlevelse- och initiativförmåga, vara tålmodig och ha stor respekt för den personliga integriteten när det gäller både mig och min omgivning. A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. De har drygt 500 personliga assistenter anställda och huvudkontoret ligger i Hudiksvall. Målet med verksamheten är att kunderna ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. A-Assistans följer kollektivavtalet mellan KFO och Kommunal.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1121 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1121

Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1143
Jag är en kille på 22 år som behöver assistent. Arbetstid är dag, kväll, helg o natt. En andel av arbetspassen är natt som innebär jourtjänstgöring med jourersättning. Du behöver ha tålamod och vara lyhörd. Har du erfarenhet av utvecklingsstörning och alternativ kommunikation är det ett plus. Bra är också om du har erfarenhet av att handskas med djur. Personlig assistent är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper som bland annat ärlighet, ansvarskänsla, inlevelseförmåga, initiativförmåga, tålamod och stor respekt för den personliga integriteten. Samarbete är nyckelordet för bra assistans. A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. A-Assistans följer kollektivavtalet mellan KFO och Kommunal. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1143 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1143

Extrajobba som personlig assistent i Hudiksvall!
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Nu söker vi en personlig assistent till en av våra kunder i Hudiksvall. Vår kund är en rullstolsburen man med en förvärvad hjärnskada och diabetes. Han har stort intresse för motorsport och trav. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel matlagning och andra hushållsgöromål, medicinhantering samt att finnas till hands vid olika aktiviteter såsom promenader.  Om tjänsten Vi söker dig som är intresserad av att jobba som timvikarie hos vår kund med möjlighet att hoppa in vid ordinarie assistenters frånvaro ex. sjukdom och semester. Passen är dygnspass med väntetid (jour) på natten. Vem vi söker Vi tror att du som söker delar vår kunds intresse av matlagning, motorsport och trav men det är inte ett krav. Vi ser gärna att du som person är flexibel och kan arbeta strukturerat. Då vår kund uppskattar långa promenader är det en stor fördel om du själv gillar att motionera. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Snarast eller överenskommelse Ansökan: De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba som personlig assistent i Hudiksvall! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba som personlig assistent i Hudiksvall!

Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall!
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Nu söker vi en personlig assistent till en av våra kunder i Hudiksvall. Vår kund är en rullstolsburen man med en förvärvad hjärnskada och diabetes. Han har stort intresse för motorsport och trav. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel matlagning och andra hushållsgöromål, medicinhantering samt att finnas till hands vid olika aktiviteter såsom promenader.  Om tjänsten Vi söker dig som är intresserad ett 90% vikariat hos vår kund med start omgående. Vi söker även dig som är intresserad av extrajobb med möjlighet att hoppa in vid ordinarie assistenters frånvaro ex. sjukdom och semester. Passen är dygnspass med väntetid (jour) på natten. Vem vi söker Vi tror att du som söker delar vår kunds intresse av matlagning, motorsport och trav men det är inte ett krav. Vi ser gärna att du som person är flexibel och kan arbeta strukturerat. Då vår kund uppskattar långa promenader är det en stor fördel om du själv gillar att motionera. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Snarast eller överenskommelse Ansökan: De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall!

Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall!
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Nu söker vi en personlig assistent till en av våra kunder i Hudiksvall. Vår kund är en rullstolsburen man med en förvärvad hjärnskada och diabetes. Han har stort intresse för motorsport och trav. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel matlagning och andra hushållsgöromål, medicinhantering samt att finnas till hands vid olika aktiviteter såsom promenader.  Om tjänsten Vi söker dig som är intresserad ett 90% vikariat hos vår kund med start omgående. Vi söker även dig som är intresserad av extrajobb med möjlighet att hoppa in vid ordinarie assistenters frånvaro ex. sjukdom och semester. Passen är dygnspass med väntetid (jour) på natten. Vem vi söker Vi tror att du som söker delar vår kunds intresse av matlagning, motorsport och trav men det är inte ett krav. Vi ser gärna att du som person är flexibel och kan arbeta strukturerat. Då vår kund uppskattar långa promenader är det en stor fördel om du själv gillar att motionera. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Snarast eller överenskommelse Ansökan: De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall!

Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall!
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Nu söker vi en personlig assistent till en av våra kunder i Hudiksvall. Vår kund är en rullstolsburen man med en förvärvad hjärnskada och diabetes. Han har stort intresse för motorsport och trav. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel matlagning och andra hushållsgöromål, medicinhantering samt att finnas till hands vid olika aktiviteter såsom promenader.  Om tjänsten Vi söker dig som är intresserad ett 90% vikariat hos vår kund med start omgående. Vi söker även dig som är intresserad av extrajobb med möjlighet att hoppa in vid ordinarie assistenters frånvaro ex. sjukdom och semester. Passen är dygnspass med väntetid (jour) på natten. Vem vi söker Vi tror att du som söker delar vår kunds intresse av matlagning, motorsport och trav men det är inte ett krav. Vi ser gärna att du som person är flexibel och kan arbeta strukturerat. Då vår kund uppskattar långa promenader är det en stor fördel om du själv gillar att motionera. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Snarast eller överenskommelse Ansökan: De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall!

Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall!
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Nu söker vi en personlig assistent till en av våra kunder i Hudiksvall. Vår kund är en rullstolsburen man med en förvärvad hjärnskada och diabetes. Han har stort intresse för motorsport och trav. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel matlagning och andra hushållsgöromål, medicinhantering samt att finnas till hands vid olika aktiviteter såsom promenader.  Om tjänsten Vi söker dig som är intresserad ett 90% vikariat hos vår kund med start omgående. Vi söker även dig som är intresserad av extrajobb med möjlighet att hoppa in vid ordinarie assistenters frånvaro ex. sjukdom och semester. Passen är dygnspass med väntetid (jour) på natten. Vem vi söker Vi tror att du som söker delar vår kunds intresse av matlagning, motorsport och trav men det är inte ett krav. Vi ser gärna att du som person är flexibel och kan arbeta strukturerat. Då vår kund uppskattar långa promenader är det en stor fördel om du själv gillar att motionera. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Snarast eller överenskommelse Ansökan: De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall!

Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1144
Jag är en kille på 23 år som behöver en personlig assistent. Arbetstid är dag, kväll, helg o natt. En andel av arbetspassen är natt som innebär jourtjänstgöring med jourersättning. Du behöver ha tålamod och vara lyhörd. Har du erfarenhet av utvecklingsstörning och alternativ kommunikation är det ett plus. Bra är också om du har erfarenhet av att handskas med djur. Hästar är ett av hans intressen. Du arbetar i hans hem men följer också med och är delaktig i hans aktiviteter som t.ex. daglig verksamhet. Personlig assistent är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper som bland annat ärlighet, ansvarskänsla, inlevelseförmåga, initiativförmåga, tålamod och stor respekt för den personliga integriteten. Samarbete är nyckelordet för bra assistans. A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. A-Assistans följer kollektivavtalet mellan KFO och Kommunal. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1144 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall, ref 1144

Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall!
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Nu söker vi en personlig assistent till en av våra kunder i Hudiksvall. Vår kund är en rullstolsburen man med en förvärvad hjärnskada och diabetes. Han har stort intresse för motorsport och trav. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel matlagning och andra hushållsgöromål, medicinhantering samt att finnas till hands vid olika aktiviteter såsom promenader.  Om tjänsten Vi söker dig som är intresserad ett 90% vikariat hos vår kund med start omgående. Vi söker även dig som är intresserad av extrajobb med möjlighet att hoppa in vid ordinarie assistenters frånvaro ex. sjukdom och semester. Passen är dygnspass med väntetid (jour) på natten. Vem vi söker Vi tror att du som söker delar vår kunds intresse av matlagning, motorsport och trav men det är inte ett krav. Vi ser gärna att du som person är flexibel och kan arbeta strukturerat. Då vår kund uppskattar långa promenader är det en stor fördel om du själv gillar att motionera. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Snarast eller överenskommelse Ansökan: De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat 90% som personlig assistent i Hudiksvall!

Personlig Assistent i Hudiksvall
En 40-årig man i Hudiksvall söker fler personliga assistenter. Vi söker en deltidsanställd och extra personal för att täcka upp vid ordinarie personals frånvaro. Mannen är flerfunktionshindrad och behöver hjälp med allt, som t.ex. hygienvård, träning, kommunikation och aktivering. Arbetsplatsen är där kunden befinner sig bl.a. hemmet, dagcenter och badet, besök hos vänner. Då kunden saknar eget tal är det viktigt att du är lyhörd för hans signaler. Han är också blind så det är bra om du har erfarenhet av det. Du ska vara positiv, flexibel, tålmodig, ansvarstagande, självständig och ha lätt att samarbeta med andra. Tidigare arbete som personlig assistent och erfarenhet av arbete med funktionshindrade är meriterande, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att personkemin stämmer. God fysik är önskvärd då arbetet innebär förflyttningar. Du ska också vara rökfri. Inte vara allergisk då bad förekommer. Körkort är ett krav då kunden har egen bil som man kör honom med. Arbetstiden är schemalagd och kan vara dag/kväll/helg/natt.Vissa tider är det dubbelassistans. Urvalet av sökande sker löpande vilket innebär att platserna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan idag. Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Vårdföretagarna.Om Kompis Assistans Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden.Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i hela Sverige. Vårthuvudkontor är placerad i Borlänge och lokala kontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika, Nås, Mölnlycke, Vetlanda och Hässleholm. Kompis Assistans är en av de 25 största assistansanordnarna i Sverige med cirka 650 medarbetare.Att arbeta som personlig assistent hos oss Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Självbestämmande, valfrihet, integritet och delaktighet är Kompis Assistans värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.Belastningsregistret För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju.
Företag: Kompis Assistans EF
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent i Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent i Hudiksvall


Sök lediga jobb Personlig assistent i Hudiksvall

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se