Personlig assistent sökes till en man i Nacka. jobb - lediga jobb

Personlig assistent sökes till en man i Nacka. jobb Personlig assistent sökes till en man i Nacka. jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personlig assistent sökes till en man i Nacka.. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personlig assistent sökes till en man i Nacka.. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Arbetsledare- Stockholm

  2. Inköpare med intresse för utveckling- Stockholm

  3. Javautvecklare till R2M!- Stockholm

  4. Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år- Sigtuna

  5. Redovisningsansvarig- Stockholm

  6. Sjuksköterska alt Barnsjuksköterska till Barnortopeden- Stockholm

  7. Sjukgymnast- Solna

  8. Speciallärare- Stockholm

  9. MUST söker sektionschef (Arkitektursektionen)- Stockholm

  10. Account Manager- Stockholm


Mer beskrivning

Arbetsledare
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Vi söker arbetsledare för ett omfattande driftuppdrag inom Stockholm Stad om Sodexo skulle bli tilldelad kontraktet. Arbetsledarna har områdesansvar för den totala verksamheten inom sitt driftsområde och säkerställer ledning, resurser och kompetens.   Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Ansvarsområden: • Uppfylla Sodexos baskrav för arbetsledande funktioner • Leda, utveckla och följa upp direktrapporterande medarbetare. • Utföra ledarskap i enlighet med de riktlinjer som finns i Sodexos personalpolicys och instruktioner • Ersättningsplanering inom det egna arbetsområdet • Säkerställa erforderlig kompetens finns inom det egna ansvarsområdet • Säkerställa att alla direktrapporterande medarbetare erhåller god introduktion • Genomföra löne- och utvecklingssamtal med direktrapporterande medarbetare • Genomföra regelbundna arbetsplatsträffar • Ansvara för MBL förhandlingar inom det egna ansvarsområdet • Tillämpa systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) inom det egna ansvarsområdet i enlighet med delegerat ansvar • Ansvara för att säkerställa bemanning på uppdraget utifrån Sodexos bemanningsregler och i förekommande fall även kontakter och bemanningsplanering med underentreprenörer. • Genomföra uppdrag och ansvara för leverans i kontrakt utifrån satta ramar och överenskommelser • Verka för nöjd kund/gäst/brukare • Kundmöten • Arbeta för att Sodexo levererar kundnytta • Upprätta och följa budget inom ansvarsområdet. • ResultatansvarigUtbildning Högskoleutbildning, eller kvalificerad erfarenhet inom relevant område med flerårig arbetsledarerfarenhet. Mycket goda kunskaper i Office paketet. Yrkeserfarenhet Minst tre års arbetserfarenhet från liknande arbete. Egenskaper • Tekniskt kompetent • Social • Strukturerad • Goda ledaregenskaperBefogenheter Fatta och verkställa beslut för den löpande verksamheten baserat på fastställda riktlinjer, gällande attestinstruktioner, policys och budget. Har du frågor kontakta alexandra.lindgren@sodexo.com Ansökningar hanteras löpande. Senaste ansökningsdag är den 31:a juli 2013. Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare jobb, Arbetsledare Stockholm, Arbetsledare Sodexo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare

Inköpare med intresse för utveckling
Upphandlingssektionen Upphandlingssektionen på Karolinska Universitetssjukhuset genomför inköp och upphandlingar på uppdrag av sjukhusets olika verksamheter samt stödjer dessa i inköps- och upphandlingsfrågor. På sjukhuset genomförs ett långsiktigt programarbete för att sänka inköpskostnader och öka kunskapen om kostnadseffektiva inköp. Vi söker nu två inköpare med intresse för såväl verksamhetens som egen utveckling. Vi kan erbjuda dig en spännande utmaning i en av Sveriges största vård- och kunskapsorganisationer. Arbetsuppgifter: Som inköpare ansvarar du för operativt inköp av varor och tjänster på uppdrag från sjukhusets verksamheter. I arbetsuppgifterna ingår löpande kontakter med leverantörer, ta in prisuppgifter/offert, registrera inköpsordrar samt följa upp eventuella fel och brister i leveransen. Arbetet innebär mycket löpande utåtriktade kontakter och förhandling med såväl företrädare för sjukhusets vårdverksamheter som leverantörer och olika stödfunktioner inom landstinget. En stor satsning på information och utbildning till sjukhusets olika verksamheter kommer att genomföras där du, likt övriga medarbetare på sektionen, förväntas engagera dig. Kvalifikationer: Du skall ha lämplig utbildning, på minst eftergymnasial nivå, gärna med inriktning mot vård, medicinsk teknik eller ekonomi/handel. Högre enstaka kurser inom dessa områden, till exmeple diplomeringsutbildning kan räknas som motsvarande eftergymnasial nivå. Vi förutsätter att du har mycket god språklig förmåga i tal och skrift samt mycket god datorvana. Meriterande är erfarenhet av arbete i datoriserade inköpssystem samt goda kunskaper i Excel. Praktisk erfarenhet av inköpssarbete är meriterande, liksom dokumenterade kunskaper om lagen om offentlig upphandling (LOU). Vidare är kunskaper om sjukvårdens förekommande rutiner och produkter en merit. Personliga egenskaper: Du har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter samt är flexibel, initiativrik och strukturerad. Du skall ha ett starkt intresse för upphandling och inköp samt kunna se och agera på potentiella förbättringsmöjligheter inom området. Som person är du affärsmässig, kommunikativ samt har gott omdöme och god samarbetsförmåga. Du har också förmåga att genomföra muntliga presentationer på ett pedagogiskt och entusiasmerande sätt. Vi ser gärna att du vill utvecklas inom området och långsiktigt gå vidare till, till exempel strategiskt inköp eller upphandling. Övrig information: För ytterligare information om tjänsten så är det säkraste att maila eller skicka ett sms med kontaktuppgifter så söker vi sedan kontakt med dig. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpare med intresse för utveckling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpare med intresse för utveckling

Javautvecklare till R2M!
TNG Group AB Är du en duktig javautvecklare som vill arbeta med den senaste tekniken och växa med ett sammansvetsat team på ett företag som verkligen satsar på sina anställda? Om uppdragsgivaren R2M är ett konsultföretag som erbjuder integrationslösningar till sina kunder, ofta stora företag med höga krav på IT. Eftersom R2M levererar helhetslösningar arbetar man ofta i projekt tillsammans med flera kollegor från R2M där det finns goda möjligheter att arbeta med den senaste tekniken och avancera i sin roll. På R2M garanteras du möjlighet att påverka i ett klimat med korta beslutsvägar och högt i tak. Här är en plats att utvecklas på, såväl tekniskt som personligt och karriärsmässigt. Beskrivning av tjänsten Som Javautvecklare kommer du vara en del av ett konsultteam som består av 16 andra Java-konsulter. Systemgruppen liksom R2M har huvudsaklig teknikinriktning systemintegration. Detta innebär att man med hjälp av integrationsplattformar från Open Source, Oracle eller IBM får system och människor att kommunicera. Du kommer utveckla avancerade systemlösningar i Java i projekt som gör skillnad för kunden, lösningar som ofta är väldigt transaktionsintensiva. Du träffar dina kollegor i projekt, kompetensträffar och i gemensamma team-building aktiviter. Här blir du en del av ett sammansvetsat gäng där möjlighet till delägarskap finns. Vem är du? Vi söker dig som har minst fyra års erfarenhet av Javautveckling i projektform med flera projektmedlemmar. Du har erfarenhet/kompetens inom följande: - Web Services (SOAP eller REST) - Tjänster som använder databaser eller köer (JMS) - Continous integration - Agila metoder som Scrum eller KanBan Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av integrationsteknologi så som Apache Camel, Apache ActiveMQ, Oracle SOA suite, RedHat JBoss SOA och/eller IBM WebSphere. För att vara framgångrik i rollen behöver du vara tekniskt dedikerad, ha en stark vilja att utvecklas och vara konsultmässig. Du kan se fram emot ett arbete tillsammans med högt motiverade kollegor som tillsammans tar sig an tekniskt utmanande projekt med fokus på ett långsiktigt helhetsansvar och engagemang för kundens målsättningar. Intresserad? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sara Scheef, 08-410 690 50. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk. Om TNG IT Vi är specialiserade på bemanning och rekrytering av IT-kompetens med särskild inriktning mot service desk, support, utveckling, drift och nätverk. Vi arbetar utifrån en unik process som kombinerar styrkorna hos headhuntingföretag och bemanningsföretag för att nå ut till IT-specialister med erbjudanden om uppdrag och anställning hos några Sveriges mest attraktiva företag. TNG är ett av Sveriges snabbast växande företag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012. Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö , Linköping och Örebro.
Företag: TNG Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Javautvecklare till R2M! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Javautvecklare till R2M!

Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 600 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Arbetsbeskrivning Ekillaskolan har sedan läsåret 2010/2011tagit emot nyanlända elever. Vår målsättning är att dessa elever så snart det är möjligt placeras i ordinarie klass. Våra lärare i i Sv/SvA bildar team kring dessa elever för att möta varje elever utifrån den elevens förutsättningar. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer Du är utbildad lärare med behörighet i svenska/svenska som andraspråk.Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning av elever i förberedelseklass eller liknande. Flerspråkighet är även det en viktig kompetens. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och vill samarbeta med andra.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år

Redovisningsansvarig
Konstfack är Sveriges största konst- och designhögskola med ca 900 studenter och 200 anställda. Vi erbjuder utbildningar på kandidat- och masternivå inom konst, konsthantverk och design samt lärarutbildning. Gemensamt för våra utbildningar är att de vilar på konstnärlig grund. De flesta lärarna är deltidsanställda och bedriver egen yrkesverksamhet vid sidan av undervisningen. Konstfack strävar efter att vara en jämställd arbetsplats och verkar för mångfald och jämlikhet. Konstfack söker Redovisningsansvarig Konstfack förstärker nu sin ekonomienhet med en redovisningsansvarig. Ekonomienheten består av fem personer, varav en arbetar med inköps-/upphandlingsfrågor. Nu söker vi söker dig som vill ansvara för att en hög kvalitet hålls i den löpande redovisningen och i högskolans årsredovisning. Du bidrar till en effektiv ekonomistyrning samt en rättvisande rapportering av myndighetens verksamhet och resultat. Arbetsuppgifter Du kommer att ha ansvar för den övergripande redovisningen och boksluten samt för samordning och kva­li­tets­­­­­säkring av löpande redovisning. I detta ingår bland annat att: • Vara systemansvarig för ekonomisystemet • Arbeta med ekonomisk uppföljning och rapportering • Arbetsleda det dagliga redovisningsarbetet • Tillsammans med medarbetarna utveckla ekonomiska rutiner och policys • Arbeta med övrigt förekommande löpande ekonomiarbete på enheten Vi söker dig! Vi tror att du är en kommunikativ och drivande person som tycker att det är spännande att ut­veckla redovisningsarbetet i samklang med högskolans kärnverksamhet – utbildning och forskning inom det konstnärliga området. Du är van vid att arbeta självständigt och ta egna initiativ, är strukturerad och har ett gott ordningssinne och tycker om att tillsammans med medarbetare driva och utveckla ansvarsområden, arbetsuppgifter och rutiner. Vi söker dig som har högskoleutbildning i ekonomi med inriktning mot redovisning eller motsvarande erfarenhet. Vi vill gärna att du har tidigare erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete från statlig verksamhet, helst från högskola eller universitet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ekonomisystemet Agresso. Du är van användare av Office-paketet och har mycket goda kunskaper i Excel. Du ska ha en god analytisk och pedagogisk förmåga som bidrar till att stödja verksamheten i redo­visnings- och ekonomistyrningsfrågor och vara drivande i utvecklingen av högskolans rutiner och arbetssätt. Vi tror att du gillar att ha mycket kontakter och samarbeta med andra, ge service, är flexibel och prestigelös. Du har lätt för att lära, är noggrann samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Då arbetet som redovisningsansvarig innebär täta kontakter med olika parter på skolan kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och social kompetens. Anställningen Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Mer information Om du vill veta mer om anställningen kontakta Tord Ahlenius, ekonomichef, tel. 08-450 41 30 (fr.o.m. vecka 31), Elisabet Nordwall, förvaltningschef, tel. 0702-29 03 06 eller Johanna Öberg Pearson, personalhandläggare, tel. 08-450 41 10. Fackliga kontaktpersoner nås genom Konstfacks växel tel. 08-450 41 00. Ansökan Välkommen med din elektroniska ansökan i form av ett personligt brev och din CV, märkt med diarienummer PER 2013/125 senast den 12 augusti 2013. Läs mer på www.konstfack.se/ledigajobb där du kan logga in med din e-postadress och ett lösenord för att söka anställningen.
Företag: Konstfack
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsansvarig jobb, Redovisningsansvarig Stockholm, Redovisningsansvarig Konstfack
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsansvarig

Sjuksköterska alt Barnsjuksköterska till Barnortopeden
Xtra Sverige AB Om oss Xtra Cares kunder har ett extra stort behov av oss under sommarmånaderna och vi behöver fler duktiga sjuksköterskor & specialistsjuksköterskor. Därför erbjuder vi dig som är med och räddar vården under sommarmånaderna att följa med på en lyxig upplevelsehelg under hösten. Detta är en uppskattad tradition sedan flera år tillbaka. Du kvalificerar dig till en inbjudan när du arbetar som sjuksköterska för Xtra Care 120 timmar eller mer under veckorna 27 till 33 Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Sjuksköterskor och Läkare till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort på Sportlife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, repetition i HLR ,afterwork , sommar bonus och julfest. Auktorisation: Att vara ett auktoriserat företag är en kvalitetssäkring och en garanti för såväl företagets kunder som anställda. Auktorisationen intygar att företaget följer lagar och regler, betalar skatter och avgifter, följer och håller sig ajour med gällande lagar och regler i branschen och på arbetsmarknaden. Du som anställd kan alltså känna dig trygg med att du är försäkrad under arbetstid och vi betalar in pensioner mm. Dina arbetsuppgifter Vi söker sjuksköterska till barnortopeden som tillhör en av våra kunder ii Stockholm. Behov finns från omgående. Heltid dag,kväll och det är önskvärt med kontinuitet. Adekvat introduktion sker innan/i samband med uppdragets start. På avdelningen tar man emot barn upp till 18 års ålder, som har akuta eller icke-akuta ortopediska tillstånd. De akuta tillstånden är ex. frakturer och andra skador som drabbar rörelseapparaten, d.v.s. skelett, leder och muskler. Bakteriella infektioner i skelett och leder är andra diagnoser som kan vara aktuella. Man behandlar också icke-akuta tillstånd, framför allt de felställningar och rörelsehandikapp som drabbar barn med neuromuskulära tillstånd som cerebral pares, ryggmärgsbråck och olika muskelsjukdomar. Andra diagnosgrupper är osteogenesis imperfecta och de tillstånd som drabbar nyfödda, i övrigt friska barn, som klumpfot och höftledsinstabilitet. Ditt arbete innebär sedvanligt avdelningsarbete för sjuksköterska, pre- och postoperativ omvårdnad. Vårdtiderna är korta, från 1-5 dagar. Din profil Sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet, alt barnsjuksköterska. Erfarenhet av barnsjukvård är meriterande men ej ett krav. Gärna med erfarenhet av journalsystemet take care. Det är viktigt att du känner dig trygg och säker i din yrkesroll. Vi ser att du är flexibel och har en god sammarbetsförmåga. Vi anställer fortlöpande, så tveka inte att höra av dig till oss!
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska alt Barnsjuksköterska till Barnortopeden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska alt Barnsjuksköterska till Barnortopeden

Sjukgymnast
Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna har någonting att erbjuda alla, såväl boende som besökare och företagare. I Solna stad finns det ett 60-tal förskolor. ARBETSUPPGIFTER Inom Barn- och utbildningsförvaltningen finns ett centralt förskoleteam som är under uppbyggnad. Inom teamet arbetar specialpedagoger på uppdrag av de olika förskolorna. Teamet har i uppdrag att utveckla förskoleverksamheten för barn i behov av skärskilt stöd. Förskoleenheten kommer därför att rekrytera en sjukgymnast som arbetar för Solnas förskolor med barn i behov av sjukgymnastiskt stöd. Sjukgymnasten har sin huvudsakliga placering på Pumpans specialförskola. KVALIFIKATIONER * Legitimerad sjukgymnast. * Meriterande att ha kunskaper om MFT. Generellt för att lyckas i ditt uppdrag förutsätter vi att du: * har god samarbetsförmåga, är kreativ och en drivande person. * i samarbete med förskolepersonalen, bidrar med din specialistkompetens utifrån barns fysiska förutsättningar, både individuellt och i grupp. * som del av förskolans arbete, enkelt och naturligt inkluderar träningen i den dagliga verksamheten. * handleder och konsulterar arbetslag utifrån synsättet att alla barn är en tillgång i gruppen. Vi lägger en stor vikt i personlig lämplighet. Dokumenterad erfarenhet av arbete med barn.
Företag: Solna Stad
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast jobb, Sjukgymnast Solna, Sjukgymnast Solna Stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast

Speciallärare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Bagarmossens skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Bagarmossens skola är en kommunal skola med en stark elevtillväxt och vi söker dig som vill ha en utmaning i dynamisk och kreativ miljö. Bagarmossens skola är en F-9 skola vackert belägen invid Nackareservatet. Vi har i flera år målmedvetet bedrivit kvalitetsarbete som har gett positiva resultat i skolans utveckling. Som bekräftelse för utvecklingen vann vi Kvalitetsutmärkelsen inom Stockholms stad, kategori skola, den 22 november 2011. 1 plats(er).Vi söker dig som är resultatinriktad och vill ingå i ett team i ”Studieteket”, där barn i behov av särskilt stöd ska kunna få sitt behov tillgodosett. Du kommer företrädelsevis arbeta med elever åk 1-5. Det är viktigt att du brinner för ämnena svenska och svenska som andra språk och att du har olika framgångsrika metoder för att förbättra måluppfyllelsen. Du ska: - vara utbildad 1-7 lärare - vara utbildad speciallärare - ha erfarenhet av framgångsrika metoder - ha ett intresse att involvera ny forskning i verksamheten - ha kunskap om Lgr11 och ställa dig bakom dess värdegrund - handleda och stödja mentorer i deras analysarbete - kunna utföra tester - vara lösningsinriktad - kunna samarbeta och samverka med kollegor - ha erfarenhet och kunskap om olika diagnoser ex inom autismspektrat, ADHD, språkstörning - ha lätt för och förstå vikten av god kommunikation med föräldrar. En merit är om du även har talpedagogutbildning. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. På Bagarmossens skola kommer du att träffa engagerade och målinriktade kollegor. Vi har förväntansfulla barn - många med internationell bakgrund. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Gunilla Gussander,08 508 15 678 Ulf Larsson Li, lärare, 08-50815803, 0761215803 (facklig) Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Bagarmossens skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare jobb, Speciallärare Stockholm, Speciallärare Stockholms stad; Bagarmossens skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare

MUST söker sektionschef (Arkitektursektionen)
Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet. I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv. Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST) är en del av Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm. MUST bedriver försvarsunderrättelseverksamhet till stöd för svensk utrikes-, försvars- och säkerhetspolitik och kartlägger yttre hot mot Sverige. MUST bedriver även militär säkerhetstjänst för att skydda Försvarsmaktens värden och har ansvar för totalförsvarets signalskydd. MUST är en kunskapsorganisation och erbjuder både spännande och för nationen angelägna arbetsuppgifter. I organisationen arbetar civila som är experter inom olika områden (t.ex. statsvetare, ekonomer, tekniker, matematiker, HR-specialister) och officerare.Arkitektursektionen har till uppgift att säkerställa att information som bearbetas i Försvarsmaktens IT-system är skyddad från obehörig insyn och förändring, tillgänglig för användare med behov och behörighet samt att det går att spåra vem som har tagit del av vad. Detta görs genom stöd till projekt avseende säkerhetsarkitektur samt genom granskning av nya IT-system såväl under anskaffning/utveckling (auktorisation) som inför driftsättning (ackreditering). Din framtid hos oss innebär att tillsammans med kunniga kollegor skapa säkra, robusta och tillförlitliga informations- och telekommunikationssystem för användning inom Försvarsmakten och övriga samhället samt för Sveriges internationella samarbeten.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: Att som chef för sektionen vara ledaren som samordnar och coachar medarbetarna. Befattningen innebär också att ansvara för handläggningen av specifika ärenden.  Som sektionschef ingår du i avdelningens ledningsgrupp och deltar således i: • Planeringen av avdelningsgemensamma strategier • Föreläsning och utbildningsverksamhet.  Arbetet medför en del resor både inom och utom landet.   Önskvärda kvalifikationer: • Akademisk utbildning inom systemvetenskap/datavetenskap eller motsvarande kompetens • Minst två års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter • Minst två år som chef med personalansvar • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska • Kännedom om Försvarsmaktens organisation och verksamhet är meriterande   Personliga egenskaper: • Mycket god förmåga att dokumentera, strukturera och presentera information i tal och skrift • Mycket god samarbetsförmåga och initiativkraft • Förmåga att vara flexibel utan att tappa fokus på uppgiftens lösande • Förmåga att förstå både övergripande IT-arkitekturer samt tekniska detaljer • God personlig mognad och integritet Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.   Typ av tjänst: Tillsvidareanställning med inledande provtjänstgöring om 6 månader, tillträde omgående.   Upplysningar om tjänsten kan lämnas av: Pia Gruvö (chef för Avdelningen för krypto och IT-säkerhet) tel 08-788 7799 eller Christer Skagert (chef för Arkitektursektionen) tel 08-788 77 39.    Fackliga representanter: Facklig representant är för SACO/Försvar: Anders Markow tfn 08-788 75 45, för OFR/O: Thomas Hagman tfn 08-788 95 92 och för Försvarsförbundet: Katarina Kruse tfn 08-788 85 68.   Sista datum för ansökan: 2013-08-31
Företag: Försvarsmakten
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga MUST söker sektionschef (Arkitektursektionen) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MUST söker sektionschef (Arkitektursektionen)

Account Manager
Account Manager Randstad is now seeking an Account Manager for a global leader in commercial lasers and optical communications. This position is based in Farsta, Stockholm. Position Details Account/customer relationship ownership and drive business by managing/growing the revenue for CommTest in Sweden and associated Nordic countries. Previous demonstrated experience in managing strategic relationships with large and small customers is essential. Responsible for effective implementation of account strategy and drive quarterly and annual business plans for nominated accounts.  Manage the day-to-day business such as driving all aspects of customer satisfaction, managing timely specification reviews and quotations, and resolving customer issues. In addition, you will be a key interface into the business units to communicate and influence meeting customer requirements and ensuring customer satisfaction is not only regularly met, but also increasing. Expectations for the position are: • Meet/Exceed quarterly and annual revenue quota • Develop and execute account sales plans • Effectively work with multiple levels within the account to drive initiatives and design wins • Monthly Forecasting & Gap Analysis Reporting   Qualifications * Experience in related field. * A sound Telecoms background is required in addition to strong sales and account management skills. * Bachelor level type degree in related discipline preferred. Preferred qualification in Electronic Engineering but not mandatory * Fluent in Swedish and English, both written and oral.   Key skills * Proven account management experience. * Telecommunications background ideally in RF test market (primarily) Solutions (Secondary) and knowledge of working with Base Station products. * Self starter/Motivated * Experience of working in Nordic region, ideally Norway and Sweden.   Travel Required * Mainly home based with some travel into the office, stay away 2 - 3 nights a week and 2/3 times a month.   For questions regarding this position please contact Randstad, Recruitment Consultant Tobias Jägerskog +46 (0)72 9889038 Key: säljare, fältsäljare, utesäljare, account manager, area sales manager, territory manager, business developer
Företag: Randstad AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager


Sök lediga jobb Personlig assistent sökes till en man i Nacka.

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se