Personlig assistent sökes till kille i Södertälje lediga jobb

Personlig assistent sökes till kille i Södertälje jobb Personlig assistent sökes till kille i Södertälje jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personlig assistent sökes till kille i Södertälje. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personlig assistent sökes till kille i Södertälje. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Webbdesigner - Reklam & marknadsföring- Stockholm

  2. Lärarvikarie år 1-3- Södertälje

  3. Diversify söker infrastrukturkonsulter!- Stockholm

  4. Eventsäljare till RIHANNA, 22 Juli- Stockholm

  5. Utvecklare inom Dynamics AX- Stockholm

  6. Eventsäljare till GYLLENE TIDER, 27 Juli- Stockholm

  7. Systemövervakare inom Linux och virtualisering- Stockholm

  8. Speditionsassistent- Stockholm

  9. lärare svenska och filosofi- Nykvarn

  10. Kvalificerad redovisningskonsult- Stockholm


Mer beskrivning

Webbdesigner - Reklam & marknadsföring
Vi söker dig som vill arbeta med webbaserade avslutsstöd i en grupp som arbetar med det senaste inom SEO och som hjälper våra kunder att göra besökare till kunder. Jajja Communications verkar inom sökmotoroptimering och är en av landets ledande aktörer i branschen. Sedan starten år 2000 har Jajja hjälpt företag att synas i sökmotorer som Google, Msn och Yahoo. Vi har både små lokala företag och stora koncerner som kunder. Som webbdesigner med fokus på avslutsstöd hjälper du våra kunder att öka andelen hemsidesbesökare som blir till affärsmöjligheter. I samråd med kund tar du fram webbkampanjer för att exempelvis öka antalet nyhetsbrevsprenumeranter, öka försäljningen av vissa varor eller exempelvis antalet registreringar till en konferens. Inget projekt är det andra likt! Du arbetar tillsammans med ett glatt och kompetent gäng som trivs tillsammans och som brinner för sökmotoroptimering, konvertering och programmering. För att trivas och klara arbetet har du mycket goda kunskaper inom design och är mycket van att arbeta i Photoshop och med webben som plattform. Du brinner för marknadsföring och reklam och har arbetat direkt, eller närbesläktat, med det tidigare. Du har tidigare arbetat med webben och älskar de möjligheter webben erbjuder när det gäller affärsmöjligheter. Vidare gillar du att skriva säljande copy och har mycket lätt att uttrycka dig korrekt i skrift. Utöver dina goda tekniska färdigheter har du också stor social kompetens och trivs med att hjälpa kunder både i telefon och via mail. Du är mycket duktig på svenska, i båda tal och skrift. Vi vill att du som söker har adekvat utbildning inom design, marknadsföring och copy, alternativt arbetslivserfarenhet inom dessa områden. Du skall ha ett strukturerat arbetssätt och vara van att dokumentera det arbete du utför. Erfarenhet inom SEO och/eller webbkonvertering är meriterande, men inget krav. Du som person har ett självklart reklamintresse och tycker att det är roligt att fixa och trixa med kunders unika inriktning och tycker att sökmotoroptimering verkar spännande. Du har vilja att alltid lära mer, tycker om när det händer saker, stimuleras av förändringar och av att ta ansvar.
Företag: Jajja Communications AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Webbdesigner - Reklam & marknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbdesigner - Reklam & marknadsföring

Lärarvikarie år 1-3
Södertälje friskola är en skola med cirka 250 elever belägen i centrala Södertälje, fem min promenad från pendeltåg och buss. Skolan har en språkprofil vilket yttrar sig i att vi har en utökad undervisningstid i svenska och engelska. Vi anser att språket är nyckeln till all form av inlärning och därför lägger vi stor vikt på elevernas språkutveckling. Utöver vår språkprofil kännetecknas vår verksamhet av att vi har små undervisningsgrupper och hög lärartäthet. Vi lägger stor vikt vid att ha utbildade lärare med hög kompetens och ett stort engagemang. Hos oss blir varje elev sedd och uppmärksammad utifrån sina egna förutsättningar. Vi söker dig som har ett genuint intresse för lärande och barn.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du tydlig, flexibel, lyhörd och tar eget ansvar. Enligt lagen Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmaste polisstation.
Företag: SÖDERTÄLJE FRISKOLA AKTIEBOLAG
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikarie år 1-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikarie år 1-3

Diversify söker infrastrukturkonsulter!
Diversify är ett konsultföretag bestående av seniora medarbetare som gemensamt levererar värdeskapande tjänster till sina kunder inom områdena IT-management, Utveckling och Infrastruktur. Infrastrukturs gruppen drivs av att vi har ett gemensamt teknikintresse och viljan att använda det för att utveckla oss själva och våra kunder. Vi arbetar som tekniska specialister inom nischade fokusområden men också som generalister med en övergripande förståelse för våra kunders affär och deras infrastruktur. Våra teknikspecialister arbetar idag på infrastrukturplattformar som: Unix Linux Microsoft VMware I roller som: Teknisk specialist Arkitekt Drifttekniker Driftansvarig Teknisk projektledare I projekt som: Virtualisering Implementation Automatisering Effektivisering Design Du har arbetet ett antal år inom ett par av våra fokusområden men känner att du nu är mogen att ta nästa steg och utvecklas med kollegor som har samma drivkraft som du har. För vidare information/frågor kontakta Olle Kindbom på direktnummer: 0763 17 22 29. Ansökningar tas emot via e-postadress: olle.kindbom@diversify.se Välkommen!
Företag: DIVERSIFY CONSULTING GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Diversify söker infrastrukturkonsulter! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Diversify söker infrastrukturkonsulter!

Eventsäljare till RIHANNA, 22 Juli
Gillar du musik, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du grymt social och duktig på försäljning/marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med alla festivaler, konserter och events, samt med kända musikartister och varumärken. Mer info på www.killnoise.com och www.facebook.com/killnoisePAGE Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning på RIHANNA på Globen, 22 juli. Vi har även fler konserter i Sthlm (Iron Maiden 13 juli, Gyllene Tider 27 juli, Music & Arts 2-4 aug m.m.) Vi söker ENBART dig som är en glad, social (översocial!) och energisk person! Du har en aktiv livsstil och du trivs där det händer. Du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor, och du förstår att det är vad allt handlar om - att träffa människor! Du är självständig och värderar frihet under ansvar, samtidigt som du älskar att jobba i team. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är alltid allra viktigast! Skicka din ansökan med CV + FOTO idag...! OBS! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR med CV + FOTO!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till RIHANNA, 22 Juli jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till RIHANNA, 22 Juli

Utvecklare inom Dynamics AX
Vår kund är en av världens största oberoende leverantörer av tjänster inom IT och affärsprocesser. Med tusentals medarbetare på kontor och globala leveranscenters i Amerika, Europa och Asien erbjuder de en heltäckande tjänsteportfölj med avancerade konsulttjänster inom IT och affärsprocesser, systemintegration, applikationsutveckling och underhåll, drift och hantering av infrastruktur och ett brett sortiment av patenterade lösningar. Om tjänsten Du kommer att arbeta som utvecklare av Dynamics AX i flera spännande utvecklingsprojekt. Ditt arbete genomförs i projektteam och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter och naturligtvis det utvecklingsteam du arbetar med. Arbetet är förenat med resor inom och utom Sverige. Din profil Du som söker är Dynamics AX utvecklare med några års erfarenhet av affärssystemprojekt. Du är god kommunikatör och har förmågan att på ett klart, tydligt och metodiskt sätt arbeta med utvecklingsleveransen. För att lyckas i rollen har du god kunskap om X++ och MorphX. Det är även meriterande om du kan MS SQL Server, SSRS, SSAS, AIF och/eller någon av övriga i plattformen ingående komponenter. Du är en person som är prestigelös, socialt bevandrad och uppskattar teamarbete. Du sätter kundnyttan i första hand och har ett affärsmässigt synsätt. Du ska vara nyfiken, gilla utmaningar och innovation. Du erbjuds Att få arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och med inspirerande möten och utvecklingsmöjligheter. Att få jobba med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos vår kund finns det flera olika sätt att bli framgångsrik. Med deras program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och du har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. De har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att leverera på topp. Medarbetarna är drivna och motiverade men att ha balans i livet är en självklarhet. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!
Företag: MSEMPLOY SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklare inom Dynamics AX jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklare inom Dynamics AX

Eventsäljare till GYLLENE TIDER, 27 Juli
Gillar du musik, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du grymt social och duktig på försäljning/marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med alla festivaler, konserter och events, samt med kända musikartister och varumärken. Mer info på www.killnoise.com och www.facebook.com/killnoisePAGE Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning på GYLLENE TIDER på TELE 2 ARENA, 27 juli. Vi har även fler konserter i Sthlm (Iron Maiden 13 juli, Rihanna 22 juli, Music & Arts 2-4 aug m.m.) Vi söker ENBART dig som är en glad, social (översocial!) och energisk person! Du har en aktiv livsstil och du trivs där det händer. Du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor, och du förstår att det är vad allt handlar om - att träffa människor! Du är självständig och värderar frihet under ansvar, samtidigt som du älskar att jobba i team. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är alltid allra viktigast! Skicka din ansökan med CV + FOTO idag...! OBS! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR med CV + FOTO!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till GYLLENE TIDER, 27 Juli jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till GYLLENE TIDER, 27 Juli

Systemövervakare inom Linux och virtualisering
Academic Work söker för Accedo Broadbands räkning en systemintegratör. Accedo är en av världens ledande leverantörer av smarta TV-applikationer och APP store lösningar. Accedos Funspot tjänst är en av de mest spridda lösningar i tv-världen och når mer än 20 miljoner användare. De arbetar bland annat med stora TV-tillverkare, operatörer och mediaföretag som HBO, Spotify och Viaplay. I dagsläget har företaget 150 anställda, två stora huvudkontor i Stockholm och Hong-Kong, med regionala kontor internationellt. Accedo befinner sig i en tillväxtfas och vill du arbeta på internationellt och innovativt företag kan detta vara rätt företag för dig! Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Accedo Broadband. Företagets intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. ARBETSUPPGIFTER Som systemintegratör kommer du att tillhöra ett operations team som ingår i företagets globala verksamhetsteam. Du kommer i huvudsak att planera, utveckla och övervaka infrastukturen för både nya och pågående projekt. Du kommer att arbeta med revidering av servrar för att utveckla och se över utrymmen för att strukturera kvaliteten, stabiliteten och kapaciteten bland servrarna. Vidare kommer du proaktivt att generera relevanta idéer för nya och lönsammare användning av teknologin kring molnlösningar. Du kommer till exempel att: - Övervaka och analysera servrar och system så att de utnyttjas maximalt - Se över backuper och hitta rätt lösning för varje specifik kund - Arbeta nära utveckling- och supportavdelningen Utvecklingsmöjligheter: Här kommer du att ha alla möjligheter att få både professionell och personlig utveckling. Du kommer att arbeta i en mycket internationell miljö där kontaktnät med kollegor, partners och kunder ligger i fokus. Tjänsten kommer även i viss mån innefatta resor till övriga internationella kontor VI SÖKER DIG SOM Har ett stort intresse för teknik och en arbetsroll som innefattar övervakning, struktur och ständiga förbättringsförslag. Du har tidigare erfarenhet av virtualisering och god kännedom kring Amazon, Rackspace och Open Stack. Efterfrågade specifika kompetenser: - Linux - Goda kunskaper i Engelska Det är meriterande om du är har tidigare erfarenhet samt kunskap i VM-ware, Hyper V och Citrix men detta är inget krav. Som person är du självgående, nyfiken och kvalitetsmedveten. Eftersom din roll kommer att innebära att du delar information och kunskap i hela organisationen ser vi att du är en ambitiös lagspelare med god kommunikationsförmåga. Kundfokus är huvuddelen i allt de gör därför ser vi att du kan hantera kundmöten, över hela världen, på egen hand. Start: Enligt överenskommelse Uppdragets omfattning: Heltid, med goda möjligheter till överrekrytering Arbetstid: Kontorstider Plats: Stockholm Kontakt: Rahel Habtegabir, 08-522 589 22 Urval: Sker löpande Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB -Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Systemövervakare inom Linux och virtualisering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemövervakare inom Linux och virtualisering

Speditionsassistent
HRX Sverige AB är ett internationellt speditionsföretag med bolag i 7 länder. Totalt är vi c:a 250 medarbetare och omsätter 20 MEUR. Till vårt expansiva och dynamiska kontor i Frihamnen på Gärdet söker vi omgående en positiv, pigg och utåtriktad person som vill arbeta med spedition och logistik. Som speditionsassistent kommer du att hantera import- samt exportbokningar, trafikplanering, fakturering och ha interna samt externa kontakter via samtal och e-mail i ett högt tempo. Du kommer att arbeta i en bra grupp med trevlig och glad stämning som har möjlighet att påverka sin arbetsmiljö och rutiner genom vårt arbete och ansvar för ständiga förbättringar i vårt kvalitetsarbete. Vem är du? Du måste ha någon form av erfarenhet från trafikledning eller spedition och trivas med att ge god service till vår mest värdefulla tillgång som är våra kunder. Du har goda allmänna datakunskaper och dataförståelse samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift,även på engelska som är vårt koncernspråk. Som person är du snabb i tanken, flexibel, öppen och har lätt för att skapa kontakter och kan kommunicera med människor på olika språk både skriftligt och muntligt. Du har ett gediget ordningssinne och sifferminne, lätt för att lära och tar gärna egna initiativ. Du tycker om utmaningar samt har en förmåga att anpassa dig till nya miljöer och kan hantera en ibland stressfull miljö. Det viktigaste för oss är att hitta rätt person med rätt kompetens och inställning som skall uppfylla våra hårt ställda krav och vi välkomnar alla sökande som uppfyller dessa krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Urval och intervjuer av kandidater sker löpande, har du några frågor angående tjänsten så kan du kontakta speditionsansvarig. Välkommen med din ansökan och löneanspråk!
Företag: HRX Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent jobb, Speditionsassistent Stockholm, Speditionsassistent HRX Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent

lärare svenska och filosofi
Vi söker lärare i svenska och filosofi till Praktiska i Nykvarn. Kan kombineras med svenska på Praktiska i Södertälje för heltidstjänst. Skolan startade 2008 och har ca 180 elever fördelade på 12 program. Praktiska koncept är att det ungdomar kan lära sig på arbetsplats anordnas som arbetsplatsförlagt lärande. .
Företag: Praktiska (Nykvarn)
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga lärare svenska och filosofi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: lärare svenska och filosofi

Kvalificerad redovisningskonsult
Fidelis ekonomi är en snabbt växande redovisningsbyrå belägen i Spånga, Stockholm med goda kommunikationsmöjligheter. Vi är idag fem medarbetare och söker nu en kvalificerad och erfaren redovisningskonsult. Vi tror att du som söker tjänsten självständigt kan göra såväl årsredovisningar som bolagsdeklarationer, du är van att hantera frågor kring löner, förmåner m.m. och tycker att det är roligt att hjälpa dina kollegor med lite svårare redovisningsproblem. Kanske har du drivit egen redovisningsbyrå, men saknar kollegor och gärna ser att någon annan har det yttersta ansvaret för verksamheten. Vi är medlemmar och auktoriserade i SRF. Som person tror vi att du är social, har gott om humor (det har vi) och är van att ha många saker igång samtidigt. Som anställd hos oss kommer du att få möjlighet till vidareutbildning och vi åker gärna utomlands på våra internkonferenser.
Företag: FIDELIS EKONOMI AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad redovisningskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad redovisningskonsult


Sök lediga jobb Personlig assistent sökes till kille i Södertälje

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se