Personlig assistent till 14 årig tjej på Lidingö lediga jobb

Personlig assistent till 14 årig tjej på Lidingö jobb Personlig assistent till 14 årig tjej på Lidingö jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personlig assistent till 14 årig tjej på Lidingö. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personlig assistent till 14 årig tjej på Lidingö. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. UTESÄLJARE- Stockholm

  2. Lagerarbetare- Stockholm

  3. Säljare Logistikansvarig Rotebro- Sollentuna

  4. Blidö Hamnkrog söker servitörer/servitriser- Stockholm

  5. CAFEBITRÄDE/BARISTA, HELGARBETE- Stockholm

  6. Bilvårdare- Södertälje

  7. ARBETSLEDARE- Stockholm

  8. Innesäljare med rätt löneprognos.- Stockholm

  9. Undersköterskor/Vårdbiträden sommar 2013- Värmdö

  10. Leg. Sjuksköterska till hemsjukvård- Stockholm


Mer beskrivning

UTESÄLJARE
Vi har en produkt som heter Grönt Vatten. Kort kan man säga att Grönt vatten är ett lite lätt kolsyrat källvatten som är lagom smaksatt och fullproppat med nyttiga örter från Svenska örtmedicinska institutet. Det finns till exempel med Rysk rot hjälper till att hålla dig frisk, Indisk ginseng som är bra mot stress, schisandra ser till att musklerna återhämtar och koreansk ginseng gör dig pigg. Nu behöver vi en säljare som hjälper oss sälja in vattnet till butiker, fik och företag. Det skulle kunna bli ett spännande jobb med ett varumärke som växer och har många roliga samarbeten. Vi tror att det skulle vara bra om du är lite intresserad av någon slags må-bra-sport-hälso-frisk-motions värld. Du får vara hur ung eller gammal som helst. Det är väl också bra om du har lite koll på Stockholm. Vilka restauranger och fik som är schyssta, vilka man ska prata med osv. Sen finns det förstås en liten hake. Vi är ett ganska nystartat företag. Det innebär att vi inte kommer kunna ge dig en jättelön till att börja med. Dessutom är vi rätt trevliga. Skicka din CV/Video till jobba@grontvatten.com
Företag: Grönt vatten
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga UTESÄLJARE jobb, UTESÄLJARE Stockholm, UTESÄLJARE Grönt vatten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UTESÄLJARE

Lagerarbetare
Arbetsuppgifter Truckkörning, orderplock Utbildning/Erfarenhet Arbetat inom lager 2-3 år samt har truckvana. Arbetsplats: Västberga/Älvsjö.
Företag: Stockholms Ungdomsbemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare jobb, Lagerarbetare Stockholm, Lagerarbetare Stockholms Ungdomsbemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare

Säljare Logistikansvarig Rotebro
"JYSK för mig innebär mycket teamwork, bra ledarskap och att vi arbetar med kunder som värdesätter professionell service. Jag har en bra känsla för JYSK" Malgorzata, Säljare i den polska staden Biala Varför jobba hos oss? JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap. Som Logistikansvarig bidrar du genom att optimera vårt lager och genom att vara stolt över att ge kunderna den bästa servicen. Vad kan du förvänta dig? * Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov. * Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda och se till att varorna alltid är tillgängliga. * Du ser till att lagerutrymmet används på ett optimalt sätt och att varumottagning, varuleveranser och påfyllning blir korrekt utfört. * Du ansvarar för att lagret är säkert, i ordning och att varorna finns lättillgängliga, och det är även din uppgift att utbilda dina kollegor i hur detta bibehålls. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du är inte rädd för att hugga i och du tycker om att kavla upp ärmarna. * Du är tillgänglig för kunder och kollegor och bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt. * Du är stolt över att ha det dagliga ansvaret för lagret där du säkrar att lagerkoncept, säkerhetsföreskrifter och arbetsmiljöregler följs av dig och dina kollegor. * Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunder och kollegor är nöjda med din arbetsinsats, och att lagret är rent, i ordning och att det är en säker arbetsplats. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 5 augusti, men vi rekommenderar att ansöka snarast möjligt då vi löpande tar in för intervjuer under ansökningsperioden. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2000 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Logistikansvarig Rotebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Logistikansvarig Rotebro

Blidö Hamnkrog söker servitörer/servitriser
Blidö Hamnkrog söker omgående tre servitörer/servitriser med erfarenhet av à la carte. Vill du arbeta i en härlig skärgårdsmiljö den här sommaren? Vi har bostad och en massa fint väder! A la Carte vana ett måste. Välkommen med din ansökan!
Företag: Blidöintressenterna AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Blidö Hamnkrog söker servitörer/servitriser jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blidö Hamnkrog söker servitörer/servitriser

CAFEBITRÄDE/BARISTA, HELGARBETE
Wayne's Coffee i Liljeholmen söker ett piggt och glatt cafébiträde för arbete under helger. I arbetsuppgifterna ingår kassaarbete, beredning av olika sorters kaffe och lättare matservering. Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som cafébiträde/barista, ett års erfarenhet krävs. Erfarenhet från Wayne s Coffee är meriterande men ej ett krav. Vi vill att du har lätt för att fatta snabba beslut och har ett öga för ordning och reda. Service är inte något man lär sig utan någonting som kommer inifrån så vi vill att du brinner för att ge god service.
Företag: Wayne s Coffee, DL Company AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga CAFEBITRÄDE/BARISTA, HELGARBETE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CAFEBITRÄDE/BARISTA, HELGARBETE

Bilvårdare
Gabos bil söker dig som vill arbeta som bilrekonditionerare. Du behöver ej ha någon erfarenhet - vi lär upp dig på plats! Vi tar endast emot ansökan via e-post.
Företag: Gabos Bil
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Bilvårdare jobb, Bilvårdare Södertälje, Bilvårdare Gabos Bil
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilvårdare

ARBETSLEDARE
Kort beskrivning av företaget: Städhuset har funnits sedan 1988 och är privatägt. Vi utför allt inom städning i egen regi. Arbetsuppgifter: Arbetsledning Eftersom du kommer att ha kontakter med både kunder och personal vill vi att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Du behöver också vara van användare av dator. Körkort krävs. Besök gärna vår hemsida http://www.stadhuset.se för att få ytterligare information
Företag: Städhuset i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga ARBETSLEDARE jobb, ARBETSLEDARE Stockholm, ARBETSLEDARE Städhuset i Stockholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ARBETSLEDARE

Innesäljare med rätt löneprognos.
Företagsbeskrivning: Involvement AB är ett personligt företag som har specialiserat sig på mobila lösningar för små- och medelstora företag. Företaget startade sin verksamhet hösten 2010 och har redan idag närmare 11 000 nöjda kunder. Vi är en av Telias största återförsäljare mot företagsmarknaden i Sverige. Företaget har på kort tid kraftfullt expanderat och finns nu på 3 orter i runt om i landet. Involvement AB erbjuder kompletta kommunikationslösningar för företag. Många företag har idag inte tid eller möjlighet att sätta sig in i Telecomdjungeln och därför ser våra kunder nyttan med att anlita oss. Vi hittar de mest effektiva lösningarna som passar kundernas verksamhet och vi ger en så hög service som möjligt så att företagen kan fokusera på sin kärnverksamhet. Om tjänsten: Vi söker ett antal innesäljare till vårt kontor på i Stockholm. Arbetet går ut på att kontakta små och medelstora företag och erbjuda eller uppgradera företagets Telia avtal. Utbildning av alla nya medarbetare sker på plats under första månaden som också är en utvärderingsmånad inför fortsatt anställning. Arbetstiderna 8-17 vardagar. Vi ger en garantilön på 18000kr/månaden from månad två för de som uppfyller kraven första utbildningsmånaden. Första månaden är lönen enbart provisonsbaserad. Nya medarbetare brukar tjäna ihop mellan 5000 - 15000 sin första månad. De som lyckas tjänar mer än 30000kr i månaden på grund av det generösa bonussytemet. Profiler vi önskar komma i kontakt med: Personer med ett äkta intresse av att lära sig att arbeta med försäljning under en längre tid. För att klara av detta arbete krävs att man är positiv och har energi att vara alert under hela arbetsdagen. Rätt personlighet med rätt positiv energi som klarar av att arbeta i ett högt tempo är helt avgörande.
Företag: SALES INVOLVEMENT SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare med rätt löneprognos. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare med rätt löneprognos.

Undersköterskor/Vårdbiträden sommar 2013
Den kommunala hemtjänsten i Värmdö bedriver verksamhet dygnet runt i hela kommunen. Hemtjänsten utför insatser i enskilt hem utifrån beställning från kommunens biståndshandläggare. Insatserna är till stor del omvårdnadsinsatser, serviceinsatser, städning, ledsagningar och avlösning för anhöriga. Vi bedriver även en dagvård, Daghöjden, för personer med demensdiagnos. Vi söker nu sommarvikarier undersköterskor/vårdbiträden till vår hemtjänst i Gustavsberg/Ingarö-området. Rollen som undersköterska/vårdbiträde i hemtjänsten innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns att göra vardagen meningsfull för pensionärerna i Värmdö. Att vara professionell handlar lika mycket om ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor, som att arbeta med omvårdnadsuppgifter och service. Vi arbetar mycket med att ha ett professionellt förhållningssätt både gentemot våra kunder och inom arbetsgruppen. Vi söker dig som är utbildad undersköterska/vårdbiträde. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänst och/eller äldreomsorg ser vi det som meriterande. Personlig lämplighet har vi i fokus. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig väl i skrift. B-körkort erfordras i hemtjänsten och du ska ha fyllt 18 år. Som person är du ansvarstagande, flexibel och har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och att skapa kontakt. Du är serviceinriktad och intresserad av att stärka den friska, hälsosamma delen av livet. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Tjänsterna avser sommarvikarier under perioden juni-augusti 2013 med schemalagd arbetstid som innefattar dagar, kvällar och helger. I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och hälsa och vår strävan är att alla medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder olika former av friskvård och from 1 september tillämpar vi rökfri arbetstid. Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Gå in på www.varmdo.se/jobb. Välkommen med din ansökan senast den 19 juli 2013. Vill du veta mer om tjänsterna och vår verksamhet är du välkommen att kontakta Agnieszka Valdner 08-570 470 34 eller Gunilla Steorn 08-570 470 31. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00. _______________________________________________________ Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 39 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Företag: Värmdö Kommun
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor/Vårdbiträden sommar 2013 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor/Vårdbiträden sommar 2013

Leg. Sjuksköterska till hemsjukvård
Vi söker nu en leg. sjuksköterska inom hemsjukvård. Du ska ha lång erfarenhet av hemsjukvård, goda kunskaper i svenska tal och skrift. God lokalkännedom i Stockholmsområdet. Körkort är ett krav. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för legitimerad sjuksköterska inom hemsjukvård så som medicinöverlämning, injektioner, katetersättning/spolning, dialys, trachvård, sondnäring, omläggningar, medicinska bedömningar och jourtelefon. Du kommer även att ha larmansvar och vara arbetsledare för undersköterskor. Anställning: Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse. Ansökan: Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju. Om oss: Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, läkarsekreterare samt övrig vård- och omsorgspersonal. Vi har över 15 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet. För mer information gå gärna in på vår hemsida www.vardlanken.se.
Företag: VÅRDLÄNKEN BEMANNING OCH REKRYTERING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Sjuksköterska till hemsjukvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Sjuksköterska till hemsjukvård


Sök lediga jobb Personlig assistent till 14 årig tjej på Lidingö

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se