Personlig assistent till 21 årig kille i Sollentuna lediga jobb

Personlig assistent till 21 årig kille i Sollentuna jobb Personlig assistent till 21 årig kille i Sollentuna jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personlig assistent till 21 årig kille i Sollentuna. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personlig assistent till 21 årig kille i Sollentuna. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare i Fysik till nystartade Kulturama gymnasium Odenplan- Stockholm

  2. Lärare i Sv/So/Eng- Stockholm

  3. Barnsjuksköterska/Sjuksköterska- Solna

  4. Nannynu! Barnvakt Solna 1em/v- Solna

  5. Lärare En och Sv åk 9 100% Roslagsskolan- Norrtälje

  6. Serviceinriktad ekonomiassistent/ informatör till city- Stockholm

  7. Erfaren redovisningsekonom till företag i detaljhandel- Stockholm

  8. Enhetsansvarig för nätunderhåll till Södertörns Fjärrvärme- Stockholm

  9. Försäljningsansvarig- Norrtälje

  10. Teknisk kundsupport för order och avtal till Tele2- Stockholm


Mer beskrivning

Lärare i Fysik till nystartade Kulturama gymnasium Odenplan
Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Medborgarskolan Stockholmsregionen är en ideell förening som förutom traditionell folkbildning även bedriver förskola, grundskolor, gymnasier, eftergymnasiala utbildningar, yrkesutbildningar (YH-utbildning och KU-utbildning) samt företagsutbildningar. Läs mer om Medborgarskolan Stockholms verksamheter på www.medborgarskolan.se/stockholm Kulturama Gymnasium Odenplan är en fristående gymnasieskola som tillsammans med övriga Kulturamaskolor, Spanska skolan, Påhlmans gymnasium och Textila gymnasiet har den ideella föreningen Studieförbundet Medborgarskolan i Stockholmsregionen som huvudman. Kulturama gymnasium Odenplan som startar i höst bedriver Naturvetenskapsprogrammet med särskild variant Musik. Kulturama söker nu en gymnasielärare med behörighet att undervisa i Fysik. Tjänsten omfattar ca 15% till att börja med. Undervisningen på Kulturama kännetecknas av öppenhet och respekt där eleven ses som medskapare av kunskap. Som ett led i detta arbetar skolan på ett medvetet sätt med estetiska lärprocesser och lärande bedömning. Undervisningen bidrar till att våra elever: - tar ansvar för eget lärande - tränar kreativitet och problemlösningsförmåga - övar slitstarka basfärdigheter - utvecklar social kompetens - reflekterar över sitt eget lärande Vi vill att du har avslutat dina studier, är behörig lärare för den svenska gymnasieskolan och att du är beredd att jobba med ämnesintegrerande arbetsmetoder för att uppnå examensmålen för programmet. Vi ser gärna att du redan har erfarenhet av att jobba med konstnärliga läroprocesser. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med elever med t ex dyslektiska besvär och/eller har stor datavana då vi utvecklar vår digitala kommunikation med eleverna. Kulturama Gymnasium Odenplan är beläget nära Odenplans tunnelbana på Hagagatan 23A. Hemsida: www.kulturama.se/gymnasium Vi kör fortlöpande intervjuer med intressanta kandidater.
Företag: Medborgarskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Fysik till nystartade Kulturama gymnasium Odenplan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Fysik till nystartade Kulturama gymnasium Odenplan

Lärare i Sv/So/Eng
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Skarpnäcks skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Skarpnäcksskola ligger i Kärrtorp, i Stockholms sydöstra del (T-bana mot Skarpnäck). Skolan ligger 20 minuter från T-centralen. Skolan är 80 år gammal och är en F-9 skola med ca 800 elever. 1 plats(er). Skarpnäcks skola växer och vi behöver därför fler proffsiga och engagerade medarbetare! Vi söker en lärare som är en behörig lärare (lärarlegitimation) i Sv/So/Eng för de yngre skolåren, åk 3. Du ingår i ett arbetslag (lärare och fritidshem), som har ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete. Behörig lärare (lärarlegitimation)i Engelska, Svenska och i So-ämnena för aktuell ålder (åk 1-3). Löneform: Månadslön. Enl ök. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Det är önskvärt att du har arbetat som lärare tidigare, i aktuella ämnen i aktuella årskurser. Till ovanstående tjänst är det mycket meriterande om du har vana av inkluderande arbete. Varaktighet: Tillsvidare. Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Du ingår i ett arbetslag (lärare och fritidshem), som har ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete. Om skolan: Skolan är över åttio år ung. Inom dess väggar bedrivs en verksamhet vilken bygger på förvaltandet av den samlade teoribasen och empirin i kombination med en gemensam vilja att ständigt utvecklas. Professionaliteten och engagemanget hos de yrkesverksamma är ytterst hög och vi har härliga elever. Vad vi erbjuder och efterfrågar: Vi vågar lova att du här erbjuds stora möjligheter att utvecklas inom ditt uppdrag. På vår skola står pedagogiken och didaktiken i centrum, och därmed eleven och du som medarbetare. Vi söker dig som vill bidra med just din kunskap till vår satsning på att använda den samlade teorin och erfarenheten till att vidareutveckla skolan. Skarpnäcks skola är en Övnings skola, vilket innebär att vi är en av fem grundskolor i Stockholms Stad som är en särskilt utvald övningsskola med syftet att höja kvaliteten i lärarutbildningen och stärka studenternas professionsutveckling genom ett närmare samarbete mellan universitets- och verksamhetsförlagd utbildning. Skolan ingår också i ett forskningsprojekt (IFOUS) som är ett nationellt forskningsprojekt kring inkludering. Vi är en av två skolor i Stockholms stad. Totalt samverkar 12 kommuner. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr rektor Peter Fägersten Tillträde: 2013-08-13. 2012-08-13 eller enl ök.
Företag: Stockholms stad; Skarpnäcks skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Sv/So/Eng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Sv/So/Eng

Barnsjuksköterska/Sjuksköterska
Neuropediatriska mottagningen Inom den neuropediatriska verksamheten vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus utreds och behandlas barn med olika neurologiska frågeställningar och sjukdomar. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med barn som har olika neurologiska sjukdomar och främst med barn med som är inskrivna inom habilitering. Barnen är i åldrar från nyfödd till 18 år. Arbetsuppgifterna är att boka och kalla till mottagningar, planera och genomföra egna mottagningar, telefonrådgivning och provtagning. Arbetet på mottagningen bedrivs till stor del i team tillsammans med läkare, sjukgymnast, dietist, psykolog och arbetsterapeut. Kvalifikationer: Barnsjuksköterska alternativt legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av barnsjukvård. Personliga egenskaper: Vi söker dig som har intresse av neuropediatrik och vill medverka i att utveckla omvårdnaden inom vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi söker dig som har god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i team. Du skall tycka om utmaningar, vilja dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper till arbetskamraterna. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Solna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterska/Sjuksköterska jobb, Barnsjuksköterska/Sjuksköterska Solna, Barnsjuksköterska/Sjuksköterska Karolinska Universitetssjukhuset
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterska/Sjuksköterska

Nannynu! Barnvakt Solna 1em/v
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familjen i Solna söker hjälp med barnpassning 1em/v flexibel veckodag måndag-torsdag kl 16.00-18.30. Ibland vill de byta ut en vardag mot ett helgpass ex lördag 08.30-11.00. Familjen har ett barn som är 2 år. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt Solna 1em/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt Solna 1em/v

Lärare En och Sv åk 9 100% Roslagsskolan
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, musikskola, skolbarnomsorg och fritidsgårdsverksamhet. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Roslagsskolan är högt belägen i centrala Norrtälje och har en vidunderlig utsikt över Norrtäljeviken. Genom våra stora fönster kan eleverna följa årstidernas växlingar och vi har nära till lärandemöjligheter i samhället; företag, idrottsanläggningar, bibliotek liksom naturen i närområdet. På Roslagsskolan går ca 450 elever i åk 7-9 fördelade på 5 arbetslag. Här arbetar drygt 40 pedagoger som med stor ämnesstolthet skapar en miljö som på bästa sätt främjar lärande. En större del av vår skola har renoverats och tillgänglighetsanpassats och invigdes vid höstterminsstarten i år. På vår skola ligger vi väl framme i att utnyttja modern teknik och digitala resurser i arbetet med barns kunskapsutveckling. Från och med innevarande läsår har alla elever i åk 7 och 8 dator 1:1 vilket kommer att omfatta alla elever i åk 7-9 nästa läsår. Vi deltar i lärarstudenters utbildning, VFU. Vi har arbetat intensivt för att implementera Lgr 11 vilket inneburit en fördjupad förståelse av kunskapsprocessen och elevers lärande. Vi har också genomfört en utbildningssatsning som resulterat i ett gemensamt förhållningsätt till entreprenöriellt lärande. Vi är en skola som hela tiden utvecklas och vi har tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. ARBETSUPPGIFTER Undervisa tre klasser i svenska och engelska åk 9. Du ska arbeta i ett arbetslag som består av tre klasser åk 9. Du är mentor för ett antal elever och du bidrar till arbetslagets utveckling och arbete med dina ämnesspecifika kunskaper. Du ska arbeta aktivt för ett individanpassat lärande och integration med andra ämnen. På skolan arbetar vi i en nära relation med våra elever. Vi strävar efter att utveckla elevernas entreprenöriella förmågor och stödja deras kunskapsutveckling. Vi lägger stor vikt vid din förmåga till ämnesövergripande samarbete och ett förhållningssätt till kunskap som helhet utifrån Lgr 11. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skola och inspirera eleverna att lära. Du har stort engagemang, deltar gärna i den pedagogiska debatten och ser möjligheter för både arbetskamrater och elever. Du har god kännedom om kunskapsmål i dina ämnen och är samarbetsvillig, flexibel och självständig. Vi förutsätter att du kan kommunicera både muntligt och skriftligt i svenska språket med alla som det berör i din profession. Du är väl förtrogen med digitala lärmöjligheter.
Företag: Norrtälje kommun, Roslagsenheten
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare En och Sv åk 9 100% Roslagsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare En och Sv åk 9 100% Roslagsskolan

Serviceinriktad ekonomiassistent/ informatör till city
Arena Personal AB Om företaget Arena Personal söker till vår kund en ekonomiassistent/ informatör som har tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra med samt god kommunikativ förmåga. Du kommer att vara anställd av oss på Arena Personal och uthyrd till vårt kundföretaget i Stockholm city. Arbetsuppgifter Som ekonomiassistent/ informatör kommer du att arbeta i ett projekt med anledning av att ett nytt inköpssystem nyligen implementerat. Du kommer att sköta information både internt och externt och därför söker vi dig som har erfarenhet av kontakt med kunder och/eller leverantörer via telefon. Du kommer främst se till att rutiner förmedlas och skapa instruktioner för att de på bästa sätt följs. I projektet kommer du även att arbeta tillsammans med ekonomiavdelningen och vara behjälplig med leverantörsreskontra. Din profil För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har någon form av ekonomisk bakgrund. Du har även erfarenhet av samt trivs med att ha kontakt med kunder och leverantörer och har förmågan att tydligt förmedla instruktioner. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av fakturahantering och leverantörsreskontra. Har du även varit med vid implementering av nytt system är det ett plus. Då vår kund arbetar i Agresso är det en fördel om du tidigare jobbat i det. Är du även noggrann och driven i ditt arbetssätt, serviceminded, prestigelös, självgående och har lätt för att ta egna initiativ kommer du att lyckas i denna roll. Uppdraget är på heltid och kommer att starta i slutet av augusti. Låter detta intressant och har du den profil vi söker? I så fall är du varmt välkommen in med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Vi vill tipsa dig om att söka redan i dag då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceinriktad ekonomiassistent/ informatör till city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceinriktad ekonomiassistent/ informatör till city

Erfaren redovisningsekonom till företag i detaljhandel
Poolia Ekonomi Presentation Vår kund är ett växande företag i detaljhandeln vars kontor är beläget i Solna. De behöver idag förstärkning på sin ekonomiavdelning som består av ett 20-tal engagerade medarbetare, med en erfaren redovisningsekonom. Företaget erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och möjlighet att påverka och göra skillnad. Uppdraget är på konsultbasis, med start omgående och ett par månader framåt. Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag. Arbetsuppgifter I din roll som redovisningsekonom kommer du bland annat vara delaktig i års- kvartals- och månadsbokslut, arbeta med moms- och skatter, sköta den löpande redovisningen för några mindre bolag, framtagande av årsredovisningar, samt ansvara för avstämning av inköpsbonus. Du kommer att arbeta nära deras redovisningschef, samt stötta arbetskamrater i det dagliga arbetet på ekonomiavdelningen. Du kommer också att delta och driva effektiviseringar, utredningar och projekt inom redovisningsområdet. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som är en erfaren redovisningsekonom, som har arbetat brett med både löpande redovisning, moms och skatt, månads- och årsbokslut. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål, tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är prestigelös, drivande, samt håller god kvalitet på det arbete som du utför. Det är en fördel om du har erfarenhet av detaljhandel eller en entreprenörsmiljö. För att trivas och lyckas i rollen krävs att du kan ta egna initiativ, vill utveckla och effektivisera i en föränderlig miljö, där tempot är högt. Du har goda systemkunskaper och gärna även ett visst systemintresse. Har du tidigare arbetat i IFS är det meriterande men inte ett krav för tjänsten. Däremot förutsätter vi att du har goda kunskaper i MS Office, främst Excel. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren redovisningsekonom till företag i detaljhandel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren redovisningsekonom till företag i detaljhandel

Enhetsansvarig för nätunderhåll till Södertörns Fjärrvärme
Södertörns Fjärrvärme AB Presentation Södertörns Fjärrvärme söker nu en engagerad enhetsansvarig för nätunderhåll. Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som har erfarenhet från energibranschen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad i Slagsta, Norsborg. Rekryteringsprocessen påbörjas den 12 augusti, välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter I rollen kommer du att leda nättekniker och ansvara för att ledningsnätet underhålls på ett säkert och ekonomiskt sätt. Du kommer att ha budget och kostnadsansvar för enheten samt bevaka den teknikutveckling som sker inom området Vidare kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara: - övervakning av distributionsnät - felanalys och felrapportering - ansvara för beslut av reparationer på kulvertnät - tillsyn av kuvertlarmsystem - deltaga vid ritningsgranskning - agera kravställare och följa upp leverantörer - deltaga i nätberedskapen. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av distributionsteknik inom fjärrvärme med allmän kännedom om fjärrvärme och fjärrkyla. Vi ser det som meriterande om du har en utbildning inom fjärrvärme eller drift samt vana att arbeta med underentreprenörer och leverantörer. Vi tror att du har erfarenhet av att arbetsleda samt är van att arbeta i olika datamiljöer. Det är meriterande om du är förtrogen med datastöd då vi jobbar mycket med det i vår vardag. För att skapa en effektiv och god arbetsmiljö så arbetar vi värderingsstyrt enligt ISO 9001, 14001 och OHSAS 14001. Det är därför en fördel om du är van med process - och förbättringsarbete. Vi jobbar med Lean i valda delar som ett effektivitetsstöd parallellt med ISO. B-körkort är ett krav. Företagsbeskrivning Södertörns Fjärrvärme AB är ett modernt energiföretag som ägs av Huddinge och Botkyrka kommuner via Södertörns Energi AB. Över hela verksamheten arbetar vi för ett hållbart energi- och miljösystem. Vår huvudprodukt är fjärrvärme som levereras till över 50 000 hushåll och företag i kommunerna Botkyrka, Huddinge och Salem. Fjärrvärmen produceras till största del av förnyelsebara och miljöriktiga bränslen. Vi säljer även kyla - en produkt som expanderat kraftigt de senaste åren. Som komplement till försäljningen av värme och kyla kan vi även erbjuda våra kunder olika typer av serviceavtal. Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där kundkontakt står i fokus. Här råder en öppen atmosfär, där det satsas på medarbetarnas välmående och utveckling. Södertörns Fjärrvärme är kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöcertifierade enligt ISO samt arbetar processorienterat med kunden i fokus. Här ses mångfald som en tillgång och alla sökanden välkomnas oavsett kön, ålder och etnisk tillhörighet. Företagets hemsida http://www.sodertornsfjarrvarme.se Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Södertörns Fjärrvärme AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetsansvarig för nätunderhåll till Södertörns Fjärrvärme jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetsansvarig för nätunderhåll till Södertörns Fjärrvärme

Försäljningsansvarig
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Vintern 2013 beräknas vårt nya varuhus öppna i Norrtälje. Inför detta söker vi nu en driven Försäljningsansvarig.   Rollbeskrivning: Som Försäljningsansvarig kommer du ha det övergripande ansvaret för den dagliga skötseln i varuhuset där du leder och fördelar arbetsuppgifter till Butiksmedarbetare och Avdelningsansvariga. Du, tillsammans med respektive Avdelningsansvarig ser till så att varuhuset har ett stort säljtryck med säljande och välexponerade hyllor, anpassade till rätt säsong. I samarbete med Logistikansvarig säkerställer du även att varuhuset alltid har optimal varumängd i lager, du planerar och säkerställer vecko- och dagsplanering utifrån varuhusets behov och budgetram. Vidare bär du ansvaret för försäljningsaktiviteter, butik- och nyhetsombyggnationer samt att planerade varuexponeringar fullföljs. Tjänsten medför en nyckelroll där du ingår i varuhusets ledningsgrupp. Du rapporterar direkt till Varuhuschefen och är dennes förlängda arm i försäljningsfrågor. Jour vissa helger och kvällar förekommer i denna tjänst.   Kvalifikationer: Du är en person som jobbat inom detaljhandeln i 3-5 år och har ledarskapserfarenhet inom detaljhandeln på minst 2 år. Din kunskap kring brandsäkerhet och arbetsmiljö värdesätter vi och du innehar truckkort. Att hantera såväl personal som kunder är inget nytt för dig och vi ser att du är en organiserad och ansvarstagande person med hög servicemedvetenhet. Du har förmågan att motivera, coacha och inspirera personal och du är pedagogisk i ditt framförande av budskap. Du ser dig själv som en lojal och lösningsfokuserad lagspelare. Du har färdigheter i strategisk säljplanering och varuexponering, varigenom du har förmågan att se helheten i en försäljningscykel. I din roll är du flexibel för att kunna tillmötesgå eventuella nya eller tillfälliga arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har kompetens/intresse inom några av våra produktområden och att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet. Vi erbjuder ett utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter!   Arbetsplats/placering: Norrtälje Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning, heltid Har du frågor kring tjänsten kontakta:Beata Vaszi 010-490 15 35 Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan omgående. Resterande tjänster till Biltema Norrtälje utannonseras under våren/sommaren.
Företag: Biltema Norrtälje
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljningsansvarig jobb, Försäljningsansvarig Norrtälje, Försäljningsansvarig Biltema Norrtälje
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljningsansvarig

Teknisk kundsupport för order och avtal till Tele2
Om Bravura: Bravura är rekryterings- och bemanningsföretaget som arbetar med tjänster över hela tjänstemannaområdet. Vi har jobb för dig som är i början i karriären och för dig med erfarenhet. Gemensamt är att vi erbjuder schyssta anställningsvillkor för alla våra anställda och att vi är personliga och satsar på service lite utöver det som förväntas. Om kunden: Tele2 söker nu teknisk kundsupport för order och avtal där du kommer att arbeta med implementation av ”T2 Växel” till Tele2:s största företagskunder. Du kommer ingå i en mindre grupp om fem medarbetare som hör till avdelningen Business Customer Delivery. Avdelningen ansvarar för att planera och implementera Tele2:s största företagskunder för mobil-, fast- och datatjänster. Tele2 lägger stor vikt vid personlig utveckling och det är viktigt för företaget att deras anställda har rätt attityd. Arbetsuppgifter: Som teknisk kundsupport på Tele2 kommer du arbeta som order- och avtalshanterare där dina arbetsuppgifter innefattar: - Kontakt med kunder via telefon och mail för att samla in kunddata - Förklara för kunder hur tjänsten T2 Växel fungerar samt vilka val som kan göras i tjänsten - Kontinuerlig uppföljning med kunder fram till implementationsdagen Kundkontakten sker i första skedet via telefon och går sedan över till mailkontakt. Du registrerar och samlar in information i Exceldokument. Denna tjänst innebär stort kundfokus! Profil: - Erfarenhet av teknisk support inom telekom (krav) - God förståelse för tekniken bakom mobil- och fast telefoni (krav) - Erfarenhet av kundkommunikation i tal och text (krav) - Grundläggande kunskaper i Excel (krav) - Erfarenhet av växellösningar (meriterande) - Kunskap inom plattformen Telepo (mycket meriterande) - Du uttrycker dig väl i tal och skrift Personliga egenskaper Vi ser att du som söker denna tjänst är flexibel och öppen som person. Du besitter mycket högt kvalitetsfokus och sätter kunden främst. Därtill har du en förmåga att på ett pedagogiskt vis förklara tekniska termer för kunder. Övrig information: Start: Omgående Plats: Stockholm Lön: Enligt ö.k. Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: telekom, telecom, telekomoperatör, kundtjänst, kundsupport, avtal, order, mobiltelefoni, tele2, t2 växel, telefoni Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk kundsupport för order och avtal till Tele2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk kundsupport för order och avtal till Tele2


Sök lediga jobb Personlig assistent till 21 årig kille i Sollentuna

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se