Personlig assistent till 27 årig kvinna, Solna jobb - lediga jobb

Personlig assistent till 27 årig kvinna, Solna jobb Personlig assistent till 27 årig kvinna, Solna jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personlig assistent till 27 årig kvinna, Solna. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personlig assistent till 27 årig kvinna, Solna. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Frontend-utvecklare- Stockholm

  2. Javascript-utvecklare- Stockholm

  3. Barnvakt fr o m augusti, Åkersberga- Stockholm

  4. Utbildad erfaren barnskötare!- Solna

  5. Arbetsledare inom bygg- Stockholm

  6. Självgående snickare / träarbetare- Stockholm

  7. Vik. lärare årsk. 1- Stockholm

  8. Samhälls- och historielärare- Lidingö

  9. Speciallärare- Stockholm

  10. Nu söker vi på Hays en Redovisningsansvarig- Stockholm


Mer beskrivning

Frontend-utvecklare
WiseOne AB är ett personalägt och oberoende datakonsultföretag som levererar högspecialiserade tjänster inom flertalet olika branscher. WiseOne expanderar och söker därför en målmedveten och ansvarstagande datakonsult med mycket hög kompetens inom följande område: En mycket duktig frontend-utvecklare som är duktig på css, html, javascript med fokus på jQuery. Du ska kunna Linux, apache och något markupspråk som freemarker eller Velocity (helst freemarker). Du ska självklart känna Dig bekväm med Yslow och PageSpeed. Kan Du även Java, tomcat, jenkins, Selenium så är det positivt. Vi söker bara erfarna konsulter som jobbat i minst 2 stycken branscher och i minst 5 år. God svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs av våra kunder. Vi finns i nya fräscha lokaler i Kista. Vi tar enbart emot ansökningar via mail: jobb@wiseone.se. För att säkerställa att ingen information försvinner ber vi dig att skicka ett eget mail till jobb@wiseone.se. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga. Om du ej erhållit svar från oss före sista ansökningsdatum innebär det att vi gått vidare med andra kandidater. Mer information om WiseOne AB hittar du på vår hemsida: www.wiseone.se Vi undanber oss vänligt men bestämt försäljare som kontaktar oss till följd av denna annons.
Företag: WiseOne AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Frontend-utvecklare jobb, Frontend-utvecklare Stockholm, Frontend-utvecklare WiseOne AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frontend-utvecklare

Javascript-utvecklare
WiseOne AB är ett personalägt och oberoende datakonsultföretag som levererar högspecialiserade tjänster inom flertalet olika branscher. WiseOne expanderar och söker därför en målmedveten och ansvarstagande datakonsult med mycket hög kompetens inom några av följande områden: - Java script - Web - Mobil Web - HTML - AJAX - CSS - GUI test - Backbone.js - agila utvecklingsmetoder Vi söker bara erfarna konsulter som jobbat i minst 2 stycken branscher och i minst 5 år. God svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs av våra kunder. Vi finns i nya fräscha lokaler i Kista. Vi tar enbart emot ansökningar via mail: jobb@wiseone.se. För att säkerställa att ingen information försvinner ber vi dig att skicka ett eget mail till jobb@wiseone.se. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga. Om du ej erhållit svar från oss före sista ansökningsdatum innebär det att vi gått vidare med andra kandidater. Mer information om WiseOne AB hittar du på vår hemsida: www.wiseone.se Vi undanber oss vänligt men bestämt försäljare som kontaktar oss till följd av denna annons.
Företag: WiseOne AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Javascript-utvecklare jobb, Javascript-utvecklare Stockholm, Javascript-utvecklare WiseOne AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Javascript-utvecklare

Barnvakt fr o m augusti, Åkersberga
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt till hösten. Med början fr o m i mitten av augusti. Arbetet består av att ta hand om familjens 1-åring i hemmet. Till att börja med ca 2-3 tillfällen i månanden om minst 3 timmar per tillfälle. Oftast kvällstid. Familjen har krav på att du har erfarenhet av mindre barn.Kanske är du själv förälder. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt fr o m augusti, Åkersberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt fr o m augusti, Åkersberga

Utbildad erfaren barnskötare!
Här kommer chansen för dig som vill uppleva ett spännande och roligt arbete på vår montessoriförskola,Barnens Montessori Akademi småbarnsavdelning. Vi söker Dig som har lång erfarenhet och är utbildad barnskötare med stort intresse av montessori och brinner för arbetet med barn.Kanske har Du montessoriutbildning. Vi söker Dig som kan skapa goda relationer med såväl barn som vuxna, är flexibel och har ett stort hjärta. Vi vill att du har ett stort intresse för hälsa och friskvård. Vi finns i Solna Råsunda på Bollgatan.Vår förskola är belägen i ett fristående hus med en fantastisk trädgård som vi dagligen nyttjar. Vid intresse välkommen med Din ansökan! annikafalkenberg@bma.nu
Företag: Barnens Montessori Akademi AB
Ort: Solna
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildad erfaren barnskötare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildad erfaren barnskötare!

Arbetsledare inom bygg
Immunit Bemanning är ett bemanningsföretag som inriktar sig huvudsakligen inom bygg. Våra kunder ser oss som en avlastande partner då vi tillhandahåller samtliga tjänster inom bygg och entreprenad. Verksamheten bedrivs kvalitetssäkrat och miljövänligt med kundens behov i fokus. Vi utgår från vårt kontor i centrala Stockholm. Nu söker vi en arbetsledare inom bygg. Du måste ha tidigare erfarenheter inom arbetsledning och en gedigen kunskap inom bygg och ha yrkesbevis som träarbetare. Du ska vara van vid att dokumentera ditt arbete och ha en viss vana vid datorer. KRAV: * YRKESBEVIS SOM TRÄARBETARE!!! * Körkort * Tidigare erfarenheter inom arbetsledning * God svenska i både tal och skrift - (Arbetsorder skickas i regel via SMS eller mail och kräver en god ordförståelse särskilt inom yrket, på större projekt är det arbetsledaren som utfärdar arbetsorder muntligt och på mindre projekt kan det vara kunden som visar på) * Goda kunskaper i engelska (tal) ÖNSKEMÅL: * Utbildning som inom arbetsledning (presentationsteknik/TEAM-leader) * Kunna läsa ritningar REFERENS: I din ansökan ska det finnas minst 2 referenser med namn arbetstitel och telefonnummer.
Företag: IMMUNIT BYGG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare inom bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare inom bygg

Självgående snickare / träarbetare
Immunit Bemanning är ett bemanningsföretag som inriktar sig huvudsakligen inom bygg. Våra kunder ser oss som en avlastande partner då vi tillhandahåller samtliga tjänster inom bygg och entreprenad. Verksamheten bedrivs kvalitetssäkrat och miljövänligt med kundens behov i fokus. Vi utgår från vårt kontor i centrala Stockholm. Nu söker vi självgående snickare. Du måste ha jobbat som snickare i minst 5 år. Inom Immunit får våra snickare jobba både på fasta objekt under längre tidsperioder och som service snickare där projekt tiden skiftar mellan några timmar och några veckor. Krav: YRKESBEVIS Körkort Goda kunskaper i svenska (både tal och skrift) Goda kunskaper i engelska (tal) Sökta meriter: Alla typer av certifikat inom VVS eller liknande är stora plus. Tidigare jobbat som arbetsledare. REFERENS: I din ansökan ska det finnas minst 2 referenser med namn arbetstitel och telefonnummer.
Företag: IMMUNIT BYGG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Självgående snickare / träarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Självgående snickare / träarbetare

Vik. lärare årsk. 1
Pilgrimsskolan (år F - 5) startade 1996 och är en liten friskola i Aspudden med ca 120 elever. Hela skolan har gemensamt arbetssätt med inspiration från Bifrostskolan i Danmark, innehållande Ämnesstudier och Verkstäder. Vi har undervisning utomhus ca en dag/vecka. Fritidshemmet och skolan är helintegrerat. Miljöarbetet är viktigt. Skolan har en miljöprofil och arbetar med Grön Flagg. Se vidare vår hemsida: www.pilgrimsskolan.se. En av våra pedagoger är föräldraledig läsåret 13-14. Vi söker därför en vik. lärare i årsk. 1 med inriktning på tidig läs och skrivinlärning och matematik. Vi söker dig som har erfarenhet och vill arbeta på avdelning Kråkan med förskoleklassen och ettorna. Du skall tycka om att arbeta i arbetslag, gärna ha erfarenhet av, alternativt känna till och vara intresserad av Bifrostinspirerat arbetssätt. Har du också intresse av att odla och att använda utomhuspedagogik i undervisningen så är det ett plus. Högkvalitativ arbetsinsats, gott humör, stresstålighet och en-för-alla, alla-för-en-inställning är nödvändiga egenskaper för att passa in i vårt personalpussel. Personligt brev och CV med glädje till: nilla6@msn.com
Företag: Pilgrimsskolan AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. lärare årsk. 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. lärare årsk. 1

Samhälls- och historielärare
Stillerska filmgymnasiet söker fler kreativa och nytänkande lärare! - Nu söker vi en engagerad samhällskunskaps- och historielärare. - Du ska ha ett stort filmintresse och vara beredd att arbeta med infärgning mot filmämnena. - Du ska ha ett konstintresse och vara intresserad av konstnärliga kreativa processer. - Du ska vara social och ha en positiv elevsyn. - Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta på gymnasiet. Tjänsten är ca 60%
Företag: STILLERSKA AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Samhälls- och historielärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samhälls- och historielärare

Speciallärare
Stiftelsen Islamiska Skolan är en fristående skola i Spånga, Stockholm. Skolan etablerades hösten 1995 och har sedan dess vuxit och har nu 200 elever. Vår skolas inställning är att svårigheter är till för att övervinnas! Med rätt hjälpmedel och professionellt stöd strävar vi efter att alla ska lyckas utifrån sina egna förutsättningar. Vi söker därför ytterligare en behörig speciallärare. Du ska ha adekvat speciallärarutbildning. Vi värdesätter kunskap, engagemang och god samarbetsförmåga, gärna i kombination med erfarenhet av undervisning av barn med svenska som andra språk. Vill och kan du arbeta som speciallärare och i arbetslag? Gillar du när beslutsvägen är kort och du kan påverka din arbetssituation? Då har du hittat rätt. Vår verksamhetsidé går ut på att ge våra elever goda kunskaper, god moral samt förståelse och respekt för olikheter i en trygg och öppen atmosfär. Vi tror att alla har möjlighet att lyckas utifrån sina egna förutsättningar och ser barnens kultur och ursprung som en tillgång. Vi erbjuder goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du behörig speciallärare och brinner för att utveckla elever med specifika inlärningssvårigheter är du är välkommen med din ansökan genast! OBS: Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.
Företag: STIFTELSEN ISLAMISKA SKOLAN
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare jobb, Speciallärare Stockholm, Speciallärare STIFTELSEN ISLAMISKA SKOLAN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare

Nu söker vi på Hays en Redovisningsansvarig
Hays är världens största specialistrekryteringsföretag och vi har idag verksamhet i 34 länder med 245 lokalkontor runt om i världen och omsatte 40 miljarder år 2012. Vi är ett globalt företag med en stark lokal kultur och anknytning där fokus är att ge våra kunder och kandidater högsta kvalitet och service genom effektiva rekrytering och bemanningslösningar. Kombinationen av djup specialistkompetens inom ett brett spektrum av olika branscher och yrken hjälper våra kunder att anställa de bästa kandidaterna som marknaden har att erbjuda. Våra ledord; Experts, Inquisitive, Ambitious and Passionate about people genomsyrar hela vår verksamhet och karaktäriserar våra anställda Nu söker Hays Redovisningsansvarig Om tjänsten; Som redovisningsansvarig hos oss på Hays så kommer du att vara en del av vårt finance team som idag består av tre personer. I rollen så kommer du att arbeta med samtliga uppgifter relaterade till en ekonomiavdelning men framför allt med månadsbokslut och rapportering till vårt globala huvudkontor i England. Du kommer vidare att ansvara för redovisning, moms, bokslut och årsbokslut. Vi arbetar i Navision, Hyperion, Hogia lön och Office paketet och sitter i trevliga kontorslokaler i Sturegallerian i centrala Stockholm. Tjänsten är en deltidstjänst. Ansvarsområden: - Månadsbokslut och rapportering - Moms- och skattedeklarationer - Löpande redovisning - Avstämningar - Bokslut och Årsredovisning - Div. statistik till olika myndigheter Din profil: Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som ekonomiansvarig eller senior redovisningsekonom på ett mindre eller medelstort företag där du har arbetat med ovan beskrivna uppgifter. Du är van att arbeta självständigt och är lojal och ansvarsfull. - Relevant utbildning motsvarande minst gymnasieekonom - Minst 5 års erfarenhet av liknande uppgifter på ett mindre företag - Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift - Van användare i Excel och övriga Officepaketet - Tidigare erfarenhet av Navision bedöms som meriterande Vi lägger stor vikt vid att du är en ordningsam person med en prestigelös och flexibel inställning. I rollen har du daglig kontakt med verksamheten och det kräver att du är serviceinriktad och kan hantera en omväxlande miljö. Vi erbjuder en spännande, internationell arbetsmiljö i ett tillväxtföretag. I ditt arbete tar du stort eget ansvar och erbjuds goda möjligheter till utveckling. Ansökan; Välkommen att skicka in din ansökan via annonsen på vår hemida: http://www.hays-careers.com/se/en/join-hays/apply-now/JOB_1072282EN så snart som möjligt då vi gör ett löpande urval. Vid frågor kring rollen vänligen kontakta Susanne Berggren på 08-588 043 21.
Företag: Hays AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Nu söker vi på Hays en Redovisningsansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nu söker vi på Hays en Redovisningsansvarig


Sök lediga jobb Personlig assistent till 27 årig kvinna, Solna

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se