Personlig assistent till Tibro jobb - lediga jobb

Personlig assistent till Tibro jobb Personlig assistent till Tibro jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personlig assistent till Tibro. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personlig assistent till Tibro. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Personlig assistent till Tibro- Tibro

  2. Personlig assistent till Tibro- Tibro


Mer beskrivning

Personlig assistent till Tibro
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker en ansvarsfull personlig assistent till vår kund i Tibro. Kunden är en man på 65+ som är rullstolsburen på grund av en muskelsjukdom. Mannen behöver hjälp med allt som ingår i det dagliga livet som exempelvis sköta om hemmet, laga mat och att handla. Han behöver hjälp med alla förflyttningar, att sköta sin hygien samt vissa andra omvårdnadsmoment. Kunden har svårt att uttrycka sig och behöver ibland din hjälp att kommunicera med sin omgivning. Du bör var en stabil person som han kan känna fullt förtroende för. Ärlighet och pålitlighet är egenskaper som han värdesätter liksom ett sinne för humor. Vi ser gärna manliga sökande på 35+ som delar kundens intresse för idrott, som gärna åker på utflykter eller tar en fika på stan. Personkemin är viktig, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten är en deltidstjänst med varierande arbetstider dag, kväll och natt, vardagar såväl som helger. I tjänsten ingår jour. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Deltid c:a 65 %. Varierande dag, kväll, natt och helg. Under natten utbetalas väntetidsersättning. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Snarast De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Tibro
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Tibro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Tibro

Personlig assistent till Tibro
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en personlig assistent till en rullstolsburen man i 45-års åldern som kan vara honom behjälplig med allt som uppkommer i hans vardag. Kunden har ett stort intresse för båtar och det händer att du som assistent vid tillfälle åker med ut på sjön. Vi ser gärna att du är flexibel, lyhörd och initiativrik. Du skall kunna sammarbeta i grupp men även kunna arbeta självständigt. Att du har körkort är ett krav då du kan komma att köra kunden i hans bil. Omvårdnadsutbildning eller vårderfarenheter är meriterande men inget krav. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort fordras. Arbetstid / Varaktighet: Vikariat fram tills den 31:a januari 2014. Deltid på c:a 20 timmar per vecka varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Omgående De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Tibro
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Tibro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Tibro


Sök lediga jobb Personlig assistent till Tibro

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se