Personlig assistent till glad och positiv man jobb - lediga jobb

Personlig assistent till glad och positiv man jobb Personlig assistent till glad och positiv man jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personlig assistent till glad och positiv man. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personlig assistent till glad och positiv man. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Personlig assistent till glad och positiv man- Värnamo

  2. Personlig assistent till glad och positiv man- Värnamo


Mer beskrivning

Personlig assistent till glad och positiv man
Efter en stroke för några år sedan blev jag halvsidigt förlamad och är numera rullstolsburen. För att kunna leva ett självständigt och innehållsrikt liv behöver jag personliga assistenter som kan hjälpa mig och stötta mig i att göra min dag så innehållsrik och bra som möjligt. Jag söker nu ytterligare en flexibel och lyhörd personlig assistent som har förmåga att se möjligheter och motivera mig. Jag bor i villa i centrala Värnamo tillsammans med min fru och vår hund, våra barn har flyttat hemifrån. Jag tycker om att följa nyheter och vad som händer i världen, både allmänt och inom sport. Att få god och vällagad mat är en viktig del i min vardag. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, allmänna hushållssysslor, träning och att följa med vid utflykter och aktiviteter. Lyft förekommer, hjälpmedel finns. Du som söker ska vara en allmänbildad, social, arbetsam kille eller tjej med god fysik. Du ser vad som behöver göras och du har förmåga att på ett naturligt sätt engagera och motivera till aktiviteter. Tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete är en fördel men inget krav, största vikt läggs vid din personliga lämplighet. Rökfrihet samt att du inte är allergisk mot hund är ett krav. 1 st, heltid, dag, kväll, natt (vaken) och helg enligt schema. Tillträde i augusti enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten kontakta Annette Hurtig Andersen, tel. 0705-60 13 33. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Kom ihåg att märka din ansökan med referensnummer 5873 och skicka in den senast den 18 juli till info@kooperativet-olja.se! Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 115 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till glad och positiv man jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till glad och positiv man

Personlig assistent till glad och positiv man
Efter en stroke för några år sedan blev jag halvsidigt förlamad och är numera rullstolsburen. För att kunna leva ett självständigt och innehållsrikt liv behöver jag personliga assistenter som kan hjälpa mig och stötta mig i att göra min dag så innehållsrik och bra som möjligt. Jag söker nu ytterligare en flexibel och lyhörd personlig assistent som har förmåga att se möjligheter och motivera mig. Jag bor i villa i centrala Värnamo tillsammans med min fru och vår hund, våra barn har flyttat hemifrån. Jag tycker om att följa nyheter och vad som händer i världen, både allmänt och inom sport. Att få god och vällagad mat är en viktig del i min vardag. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, allmänna hushållssysslor, träning och att följa med vid utflykter och aktiviteter. Lyft förekommer, hjälpmedel finns. Du som söker ska vara en allmänbildad, social, arbetsam kille eller tjej med god fysik. Du ser vad som behöver göras och du har förmåga att på ett naturligt sätt engagera och motivera till aktiviteter. Tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete är en fördel men inget krav, största vikt läggs vid din personliga lämplighet. Rökfrihet samt att du inte är allergisk mot hund är ett krav. 1 st, deltid 80 - 90 %, dag, kväll, eventuellt vissa nätter (vaken) och helg enligt schema. Tillträde i april enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten kontakta Annette Hurtig Andersen, tel. 0705-60 13 33. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Kom ihåg att märka din ansökan med referensnummer 5873 och skicka in den senast den 23 mars till info@kooperativet-olja.se! Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 115 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 900 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings större företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Värnamo
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till glad och positiv man jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till glad och positiv man


Sök lediga jobb Personlig assistent till glad och positiv man

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se