Personlig assistent till kvinna i Upplands Väsby jobb - lediga jobb

Personlig assistent till kvinna i Upplands Väsby jobb Personlig assistent till kvinna i Upplands Väsby jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personlig assistent till kvinna i Upplands Väsby. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personlig assistent till kvinna i Upplands Väsby. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Vi söker nu en Serviceagent till en spännande tjänst till HK!(Sthlm)- Stockholm

  2. Projektledare för SharePoint- Stockholm

  3. Driven Verksamhetscontroller till uppdrag i Stockholm!- Stockholm

  4. Lärare i Hem- och konsumentkunskap ca 50% + ev. 50% i ett annat ämne.- Stockholm

  5. IT-koordinator/Telefoniadministratör sökes omgående- Lidingö

  6. Leg arbetsterapeut, vik. 75% höstterminen -13- Nacka

  7. Socialsekreterare- Sigtuna

  8. Norweigan Customer Service Representative to Oriflame- Stockholm

  9. Säljare – Databaser och Infrastruktur, offentlig sektor- Stockholm

  10. Junior redovisningsekonom till redovisningsbyrå- Stockholm


Mer beskrivning

Vi söker nu en Serviceagent till en spännande tjänst till HK!(Sthlm)
OFFICE Management är en heltäckande leverantör inom dokumenthantering, telefoni, visuell kommunikation, IT, konferensrumsutrustning, diktering, dryckesmaskiner, kontorsservice och förbrukningsmaterial. Vi erbjuder våra kunder kompletta lösningar och samarbetar med marknadens bästa leverantörer. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Oslo med ca 300 anställda. Med en omsättning 2012 på närmare 700 miljoner är vi en organisation som kännetecknas av engagemang, kvalitet och affärsfokus. Mer information finner du på www.officemanagement.se Office Management är Europas största SHARP-Center. • Vi är auktoriserade återförsäljare för SHARP, Xerox, Hewlett-Packard och OKI. • Vår service täcker hela Sverige. • Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Du som söker har en positiv attityd och ser möjligheter före ”hinder”. Du har ett tekniskt intresse och brinner för service. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat: • Ansvara för felanmälningar (support) från våra kunder via mail samt inkommande samtal • Att ta ägandeskap för kundens problem och att finna en lösning som återspeglar kvalitet i det arbete som du utför Vem är Du? Du vågar och vill ta egna initiativ, du är effektiv och håller en hög kvalitet.  Du brinner för service och blir först nöjd när våra kunder är det. Du har ett starkt driv och arbetar gärna mot uppsatta mål och att skapa resultat. Du arbetar gärna självständigt men likväl i grupp. Du är ordningsam och har erfarenhet från serviceyrken sedan tidigare. Du är en person som har en stor social förmåga med en mogenhet som gör att du kan hantera olika sorters människor på ett otvunget sätt. Att ta ansvar över ditt arbete är något du ser som en självklarhet och du har struktur för att kunna hantera flera saker samtidigt. Då vi har telefon och dator som arbetsredskap är det ett måste att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vad erbjuds Du? Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom en expansiv och lönsam organisation. Du kommer att bli väl mottagen i gruppen och omfamnas av en organisation kännetecknad av driv och framåtanda!   Då vi arbetar med löpande urval vill vi tipsa Dig om att skicka in Din ansökan redan idag! Vid frågor är Du välkommen att kontakta Johanna Wiberg, chef CCC (Customer Care Center) på johanna.wiberg@officemanagement.se.
Företag: OFFICE Management Sharp Center AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu en Serviceagent till en spännande tjänst till HK!(Sthlm) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu en Serviceagent till en spännande tjänst till HK!(Sthlm)

Projektledare för SharePoint
Wise IT AB Vill du vara med och skapa en förändring för Kommunals framtida IT-struktur? Du kommer att ingå i ett team och vara specialist inom SharePoint som är en stor del i Kommunals IT-plattform. Du ska skapa ett mervärde i systemet och ta ett helhetsansvar för SharePoint. Arbetsbeskrivning DIN UTMANING: Du ska verka för att SharePoint blir ett lättanvänt och mångsidigt verktyg med många användningsområden för Kommunals verksamhet. Däribland medlemssystemet, intranätet, projekt- och dokumenthantering. DINA HUVUDUPPGIFTER ÄR: • Ansvara för att omforma och projektleda nuvarande SharePoint-plattform • Ansvara för att SharePoint används på bästa sätt i verksamheten • Kravställa mot leverantör – både ur ett ekonomiskt- och tekniskt perspektiv • Säkerställa kvalitén och att uppdatering görs i systemet • Vara delaktiga i övrigt förekommande projekt på IT-enheten • Samarbete med kommunikationsavdelningen Utbildning/Erfarenhet UTBILDNING/ERFARENHET: • Minst 3 års erfarenhet av att driva och utveckla SharePoint-projekt • Erfarenhet av att projektleda ärende- och dokumenthanteringssystem • Du är strukturerad och har förmåga att se möjligheter och fånga upp behov • Du har en god kommunikativ- och organisationsförmåga • Du är utåtriktad, samarbetsvillig och serviceinriktad • Du är trygg i dig själv • Eftergymnasial utbilning inom IT • Meriterande med Microsoft Certifikat • Erfarenhet från fackföreningsrörelsen är meriterande • Du inser värdet av fackligt arbete och delar kommunals värderingar Om kunden KOMMUNAL ERBJUDER: • Att som projektledare få leda utvecklingen och användningen av SharePoint på Kommunal • Möjligheter att vara med och påverka i ett förändringsarbete inom IT på Kommunal • En organisation som vilar på värderingarna; alla människors lika värde, frihet, rättvisa, solidaritet och demokrati Kommunal är Sveriges största fackförbund och har cirka 500 000 medlemmar. Genom en aktiv, strategisk medlemsrekrytering har Kommunals medlemsantal ökat det senaste året. Om oss KONTAKT: •I denna rekrytering samarbetar vi med Wise IT. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ann-Christine Holmer, 0735 21 65 15.
Företag: Wise IT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare för SharePoint jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare för SharePoint

Driven Verksamhetscontroller till uppdrag i Stockholm!
Har du erfarenhet som controller och intresse för utvecklingsverksamhet? Då har vi på Adecco Finance & Legal uppdraget för dig! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att ansvara och tydliggöra för verksamhetsplaneringen mot den ena av två utvecklingsavdelningar på företaget. Till dina uppgifter hör att vara drivande inom företagets utvecklingsprojekt och arbeta brett med bl.a. att sätta ihop dokument angående planeringsprocessen, presentera resultat på ledningsgruppsmöten samt löpande följa upp rapporter.  Vem trivs här? Du som har erfarenhet som controller och har jobbat med att strukturera upp och utveckla arbetet kommer snabbt att komma in i jobbet. Har du högskoleutbildning inom ekonomi, har en god känsla för siffror och är analytisk lagd kommer du att trivas hos vår kund!  Som person är du driven, självgående med lösningsfokus. Teamet du kommer att tillhöra är en positivt grupp, där flexibilitet och prestigelöshet genomsyrar det dagliga samarbetet.  Vad erbjuder vi? Vi erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag på ca 7 månader! Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas i augusti. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco Stockholm Finance & Legal är ett affärsområde med tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Verksamhetscontroller till uppdrag i Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Verksamhetscontroller till uppdrag i Stockholm!

Lärare i Hem- och konsumentkunskap ca 50% + ev. 50% i ett annat ämne.
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Bagarmossens skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Bagarmossens skola är en kommunal skola som erbjuder sina elever en gedigen utbildning med goda grunder för fortsatta studier på gymnasiet och vidare till högre studier. Alla i skolans personal är väl utrustade för att arbeta med de nya utmaningarna och möjligheterna som den nuvarande läroplanen ger. Bagarmossens skola tillsammans med Brotorpsskolan bildar en F-9 enhet med ca 750 elever. I år 6-9 har Bagarmossens skola fyra inriktningar: fotboll, kärnkunskaper, Ma/No och Scenkonst. Enheten Bagarmossen Brotorps skolor har under flera år målmedvetet bedrivit kvalitetsarbete som har gett mycket positiva resultat i skolans utveckling. Som bekräftelse för utvecklingen vann enheten Bagarmossen Brotorps skolor den årliga Kvalitetsutmärkelsen inom Stockholms stad, kategori skola, den 22 november 2011. Och fortsättning följer. 1 plats(er). Undervisning i HKK år 6-9 samt mentorskap. Vi söker helst lärare med behörighet i två ämnen, HKK och ett ämne till. Vi ser gärna att vi kan ha två lärare i HKK som delar på en heltid. Det ser vi som en möjlighet för flexibla lösningar samt att det blir möjligt att samarbeta och utveckla ämnet. Undervisning i ämnet HKK i år 6-9. Att utveckla ämnet (goda möjligheter). Mentorskap i år 6-9. Sedvanlig dokumentation samt bedömning och betygsättning enl Lgr 11. Vi söker dig som brinner för ämnet och ser de stora möjligheterna att få eleverna att växa i sin personlig utveckling. Behörighetsgivande utbildning i ämnet Hem- och konsumentkunskap. Gärna en behörighetsgivande utbildning i ett annat ämne också, t ex teknik,spanska,engelska eller hög kompetens och arbeterfarenhet inom specialpedagogik. Goda kunskaper om bedömning och betygsättning enl Lgr 11. God kännedom av skolans styrdokument. Datorvana Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenheter av arbete med bedömning och betygsättning. Mentorskap och utvecklingssamtal (IUP). Erfarenhet av aktivt mentorsarbete. Varaktighet: Tillsvidare. Det eventuella andra ämnet är tidsbegränsad initialt, beroende på skolans behov. Arbetstid: Dagtid. Vid anställning av tvåämneslärare kan andelen av tiden för ämnet HKK vara flexibel utifrån behoven/önskemålen. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Risto Viitanen,0850815700 Ulf Larsson Li, lärare, 08-50815803, 0761215803 (facklig) Britt-Marie Selin, lärare, 08 508 15 707, 076 12 15 706 (facklig) Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Bagarmossens skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Hem- och konsumentkunskap ca 50% + ev. 50% i ett annat ämne. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Hem- och konsumentkunskap ca 50% + ev. 50% i ett annat ämne.

IT-koordinator/Telefoniadministratör sökes omgående
Adecco IT & Engineering söker nu omgående en administratör ansvarig för telefoni och dess system till ett större internationellt företag. Hur ser din arbetsdag ut? Som IT/Telefoniadministratör ingår du i IS Service Management gruppen. Du ansvarar för Data/telefonkommunikationen i norra Europa. Du är kontaktperson för leverantörer av telefoni, administrerar konton och driver mindre IS projekt. Du ansvarar för strukturen och förväntas sammanställa och ha koll på informationen kring telefoni och dess konton samt kostnader. Du har en självgående roll med frihet under ansvar och stödjer Infrastructure manager på daglig basis.  Uppdraget är på sex månader med start omgående och för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kund. Tjänsten är placerad på Lidingö. Vem trivs här? Du med ett intresse för teknik och struktur trivs bra här. Du skapar ordning och reda i ditt jobb och tycker om att samla in och sammanställa information/statistik. Du trivs med att ha många kontaktytor både internt och externt och driver dina frågor aktivt. Du har förmåga att ta egna initiativ och att arbeta parallellt med flera projekt/ansvarsområden samtidigt. Det är meriterande med kunskaper om hur telefoni administreras på ett större företag likväl som kunskaper i excel. Vidare ser vi gärna att du har grundläggande kunskaper inom IP och telecom-nätverk. Du talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska då du har många kontakter med personer utanför Sverige. Det är också meriterande med kunskaper i finska. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Alexander Aminoff på tel: 08-587 512 19 Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga IT-koordinator/Telefoniadministratör sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-koordinator/Telefoniadministratör sökes omgående

Leg arbetsterapeut, vik. 75% höstterminen -13
Habiliteringscenter Nacka, ungdoms- och vuxenteam Målet för Habilitering och Hälsas verksamhet är att underlätta tillvaron för personer med funktionshinder och därigenom skapa förutsättningar för större delaktighet i samhällslivet. Habilitering & Hälsa är en självständig resultatenhet inom Stockholms läns landsting. Vi är verksamma inom hela Stockholms län och vi erbjuder råd, stöd och behandling till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, till exempel utvecklingsstörning, aspergers syndrom, autism och rörelsehinder. Vi erbjuder också stöd till anhöriga och personal i barnets, ungdomens eller den vuxnes närmiljö. Basen i vår verksamhet är våra habiliteringscenter som finns över hela länet. Som ett komplement till dessa finns ett flertal specialiserade verksamheter. På Habiliteringscenter Nacka arbetar vi i team med barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. I teamet ingår förutom arbetsterapeut även psykolog, kurator, sjukgymnast, specialpedagog och logoped. Många insatser riktas till brukarnas familjer och nätverk. Vikariatet har placering i de tvärprofessionella ungdoms- och vuxenteamen utifrån att vi har kö till arbetsterapeutiska insatser. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består av ett brett spektrum av arbetsterapeutiska insatser till personer med funktionsnedsättning. Många av dem som söker har neuropsykiatriska diagnoser, framför allt Asperger/autismspektrumstörning. I arbetet ingår bedömningar, kartläggningar, upprättande av habiliteringsplaner, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel inklusive högteknologiska hjälpmedel inom området kognitivt stöd. Som en del i arbetet förekommer också konsultation och kunskapsöverföring till personal i den enskildes närmiljö. Många av dem vi möter har komplexa behov där samverkan krävs, inte bara i teamet, utan med vårdgrannar, kommunal verksamhet och andra myndigheter. Insatserna syftar till att finna kompenserande strategier för att underlätta i vardagen samt att miljön runt den enskilde blir så optimal som möjligt utifrån de förutsättningar som finns. Journal förs i Take Care och förskrivningar görs genom Beställningssportalen. Arbetet präglas av rörlighet och variation och förutsätter en vilja och förmåga att arbeta självständigt.Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Kvalifikationer: Leg arbetsterapeut. Personliga egenskaper: Erfarenhet av habiliteringsarbete är en förutsättning och stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Vi lägger också stor vikt vid kompetens inom neuropsykiatri och hjälpmedel kring kognitivt stöd. Vi ser mycket positivt på stor datavana och en nyfikenhet på att lära sig nya system. Övrig information: Förutom ett kvalificerat, omväxlande och fritt arbete erbjuder Habilitering och Hälsa: * Flextid * Trevliga arbetskamrater med tvärprofessionell yrkesbakgrund och erfarenhet * Kollegialt stöd/mentorskap * Handledning i team * Friskvård * Ersättni Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Du behöver inte fylla i alla fält - det går bra att bifoga word-dokument. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Det finns ett antal olika blanketter för utdrag ur belastningsregistret. Inom Habilitering & Hälsa ska "LSS-blanketten" användas.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Nacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Leg arbetsterapeut, vik. 75% höstterminen -13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg arbetsterapeut, vik. 75% höstterminen -13

Socialsekreterare
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 41 000 invånare. Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för följande verksamheter: - Gymnasieskola - Gymnasiesärskola - Grundläggande och gymnasial vuxenutbildning - Kvalificerad Yrkesutbildning -Logistik - Svenskundervisning för invandrare, sfi - Särvux - Uppdragsutbildning - Arbetsmarknadsåtgärder - Bistånd enligt socialtjänstlagen - Integration ARBETSUPPGIFTER Som socialsekreterare i uppföljningsgruppen på Försörjningsstöd kommer du att arbeta med utredningsarbete vid ansökningar om ekonomiskt bistånd. I arbetet ingår också att arbeta fram och överenskomma om den handlingsplan som ska leda mot egen försörjning. Vi har nära samverkan med både externa och interna partners och ser därför att du gärna ser dig som koordinator av lämpliga insatser för kundens bästa. I kommunen finns ett Jobbcenter med arbetslivscoach och ett ungdomsprojekt som är en samlokalisering och samverkan mellan Arbetsförmedlingen och Sigtuna Kommun i syfte att bidra till att människor kommer i arbete. Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person med en egen drivkraft och god förmåga att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen eller annan jämförbar akademisk utbildning och utöver detta får du gärna ha erfarenhet av att arbeta med rehabilterande insatser. Du ska ha kunskap om aktuell sociallagstiftning och erfarenhet av att arbeta med försörjningsstöd och ekonomiska utredningar.
Företag: Sigtuna kommun, Enheten Försörjningsstöd
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Sigtuna, Socialsekreterare Sigtuna kommun, Enheten Försörjningsstöd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Norweigan Customer Service Representative to Oriflame
MultiMind Bemanning AB offers staffing and recrutiment services. Our niche is to supply staff with language skills and international experience within Logistics, Accounting/Finance, Marketing, HR and IT. Founded in 1967 by two brothers and their friend, Oriflame is now an international beauty company selling direct in more than 60 countries worldwide. Its wide portfolio of Swedish, nature-inspired, innovative beauty products are marketed through a sales force of approximately 3.6 million independent Oriflame Consultants, who together create annual sales of around €1.5 billion. Oriflame offers the leading business opportunity for people who want to start making money on day one and work towards fulfilling their personal dreams and ambitions through its unique business opportunity concept – Make Money Today and Fulfill Your Dreams Tomorrow™. Respect for people and nature underlies the company’s operating principles and is reflected in its social and environmental policies. Oriflame supports numerous charities worldwide and is a Co-founder of the World Childhood Foundation. Oriflame Cosmetics is listed on the Nasdaq OMX Nordic Exchange. Oriflame is now looking for a Norweigan speaking Customer Service Representative to further strengthen our team. Your responsibilities Currently the customer service team consists of five co-workers with the assignment to give support to clients through e-mail and telephone. The team is now looking for reinforcement of one full time co-workers. The work load is depending on marketing activities and can vary from one week to another. As a customer service representative you will focus on service, taking phone calls from resellers and clients. Placing orders, handling claims and common office duties are also part of your tasks. You will also be involved in projects, e.g. development of business systems and financially related matters. To succeed in this position you strive to give great service. We put focus on the ability to communicate and build relationships, which is important as the company has many long term clients. What we are looking for • Experience from customer support and /or sales • Excellent written and verbal communication skills in Swedish and Norwegian • Excellent knowledge in English • Enjoys working in an fast paced environment As a person you enjoy team work and have the ability to contribute to a good atmosphere at work and share energy with your co-workers. You also have integrity and the ability to differentiate between personal and professional aspects. As you will work with service we would like it if you are performance oriented and take initiative. What we offer We are offering you a chance to work in a modern beauty company with an entrepreneurial spirit. You will be offered a job in a fast pace organization with colleagues from all over the world. Oriflame is characterized by a decentralized organization and a down-to-earth management style. We are passionate about our products and business model, and we want our customers and our sales force to feel the same way. Is this the perfect match for you? Please apply as soon as possible via the link below and attach your CV and cover letter in English. We screen the applications continuously.
Företag: MultiMind Bemanning AB Oriflame
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Norweigan Customer Service Representative to Oriflame jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norweigan Customer Service Representative to Oriflame

Säljare – Databaser och Infrastruktur, offentlig sektor
Sale Nordic Staffing Service AB Personligheten ligger i fokus och vi letar efter personer som har ett stort teknikintresse, gillar att sälja och har ett stort driv att utvecklas inom ett framgångsrikt företag. Om kunden Vår största tillgång är människorna som arbetar i företaget och de arbetar i en miljö där deras kreativa tänkande och entreprenörsanda främjas. Hos oss ska man känna att man bidrar till att driva den tekniska utvecklingen framåt. Målet är en företagskultur som präglas av möjligheten att nå en personlig utveckling och växa professionellt med en god balans mellan arbete och privatliv. Idag arbetar omkring 450 personer på vårt kontor som ligger i Kista, strax norr om Stockholm. Företaget rankas som den bästa arbetsplatsen 2011 enligt Great place to work® Institute Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu för kunds räkning en energisk och utåtriktad Säljare med passion för försäljning inom vår kunds Plattform med fokus på Databaser och Infrastruktur mot små och medelstora kunder inom offentlig sektor. I din roll som Säljare / Technical Sales Specialist (TSS) kommer du att arbeta i nära samarbete med lokala Account Managers och Partners Account Manager och ansvara för försäljningen av Database Solutions och Infrastructure. Dina ansvarsområden i rollen är bl.a. att: - Bearbeta leads utifrån vår kunds core technology för Infrastruktur, databaser och virtualisering tillsammans med lokala Account Managers och Solution Partner. - Säkerställa alla steg försäljningsprocessen från leads till avslutad affär tillsammans med Partners och lokala kundansvariga samt driva försäljningen framåt. - Förkorta säljprocesser och säkra erbjudanden tillsammans med Partner Account Managers och Large Account Managers. - Aktivt bidra till att uppnå budgetmålen för produkter inom Infrastruktur och databaslösningar. Din bakgrund - Gymnasieutbildning och eftergymnasial utbildning Data IT, databaser, Infrastruktur, system och dyl. - Gedigen erfarenhet från försäljning av IT-lösningar mjukvara för företag. - Erfarenhet av försäljning av databaslösningar och infrastruktur är en fördel. - Förståelse för lösningsförsäljning till offentlig sektor, speciellt via partners - Goda IT-kunskaper är ett krav. - Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat då det är viktigt i rollen att du är en god kommunikatör. Personliga egenskaper: - Du är resultat- och serviceinriktad, kan fokusera på att nå positiva, konkreta resultat som bidrar till företagets framgång. - Stort intresse och kunskap inom Business Intelligence och databaslösningar. - Du är strukturerad och affärsdriven och gillar att bygga långsiktiga relationer - För att lyckas i denna tjänst krävs även rätt egenskaper såsom; positiv attityd, lyhördhet och att du är en god kommunikatör. - Intresse för teknik och utveckling ses som en självklarhet Övrigt Tycker du ovanstående låter intressant kan vi erbjuda dig en spännande tjänst i en framgångsrik organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Ansök nu via vårt webbformulär eller skicka din ansökan till: jessica.stordal@salenordic.com Urvalsprocessen kommer att påbörjas i vecka 31 och under semesterperioden kan det vara svårt att nå oss via telefon. Om du har frågor om tjänsten ber vi dig därför att skicka ett mail, så återkommer vi så snart som möjlighet. I det här uppdraget blir du anställd av Sale Nordic Sverige AB som konsult, vilket innebär att du får en anställning hos oss. Vi tillhandahåller utbildningar inom sälj och marknadsföring samt arbetar aktivt för att du ska vara nöjd i ditt uppdrag och känna att du utvecklas. Sale Nordic och vår kund ser detta som en långsiktig lösning och söker en person som vill utvecklas i denna spännande och varierande roll. Sale Nordic Sale Nordic är idag Nordens ledande expert inom bemanning, rekrytering och genomförande av säljdrivande aktiviteter. Vi grundades 1997 och finns idag lokalt representerade i alla 4 nordiska länder. Sale Nordic är specialiserade på tjänster inom sälj och marknad och tillsätter löpande roller såsom; Säljare, Account Manager, KAM, Marknadskoordinator, Marknadschef, Produktspecialist / Produktchef, m.fl. Som konsult hos Sale Nordic erbjuds du trygga anställningsvillkor, utbildning inom sälj och marknadsföring, utvecklande uppdrag hos spännande kunder och möjlighet till karriär i vårt långa och upparbetade nätverk i branschen. Sale Nordic har år efter år placerat sig på topplistor över Nordens snabbast växande företag. Vi har kunnat göra det eftersom vi hjälper våra kunder att lösa en av deras mest affärskritiska utmaningar: Hur de ska maximera sin försäljning. Vi vet att lösningen handlar om människor, konsten att attrahera rätt människor med rätt motivation och erfarenhet. Vi kallar det, Passion for People! Besök gärna http://www.salenordic.com/sv för mer information.
Företag: Sale Nordic Staffing Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare – Databaser och Infrastruktur, offentlig sektor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare – Databaser och Infrastruktur, offentlig sektor

Junior redovisningsekonom till redovisningsbyrå
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vår kund är en mindre redovisningsbyrå som sitter på söder i Stockholm. Dem söker nu en redovisningsekonom för att utöka sitt team. I dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom kommer det att ingå att arbeta med redovisning, periodiseringar, moms, avstämningar och bokslut. Du kommer att ansvara för dina egna kunder. Arbetsuppgifter i punktform: - Ansvara för bokslutsprocessen - Analysera och dokumentera månatliga resultat- och balansräkningar - Skatte- och momsdeklarationer - Löpande bokföring Vem är du? I rollen som junior redovisningsekonom söker vi dig som har tidigare erfarenhet från arbete som redovisningsekonom. Vi tror att du har läst en ekonomiskutbildning på universitetet eller motsvarande och du har 1-3 års yrkeserfarenhet inom området. Du är en person som är nyfiken och intresserad av att lära dig mer. Vidare är du serviceminded som person och du trivs med kundkontakt. Egenskaper: • Självgående med väl utvecklade analytiska kunskaper • Ska trivas att arbeta i högt tempo utan att tappa fokus • Har lätt för att organisera och strukturera samt se sammanhang • Stor arbetskapacitet • Positiv, noggrann med god samarbetsförmåga • Målfokuserad och lösningsorienterad • Intresse för att utvecklas och att driva verksamheten framåt Du erbjuds I rollen som junior redovisningsekonom får du här chansen att arbeta i ett nytänkande och entreprenörsfokuserad byrå. Du har med tiden möjlighet att växa med företaget och åta dig fler och större kunder. Denna tjänst är till en början en inhyrning via Jureks uthyrningsverksamhet och förväntas pågå i 6 månader. Därefter finns det goda möjligheter för rätt person att få en direkt anställning hos kund. Du som junior redovisningsekonom beräknas med förhoppning kunna tillträda denna tjänst i sep 2013. För mer information kring tjänsten eller vår kund är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rakel Jarl på 070-972 13 52 alternativt rakel.jarl@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande! Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en hungrig och utåtriktad redovisningsekonom till en redovisningsbyrå söder om Stockholm.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till redovisningsbyrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till redovisningsbyrå


Sök lediga jobb Personlig assistent till kvinna i Upplands Väsby

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se