Personlig assistent till musikälskande 7 åring jobb - lediga jobb

Personlig assistent till musikälskande 7 åring jobb Personlig assistent till musikälskande 7 åring jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personlig assistent till musikälskande 7 åring. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personlig assistent till musikälskande 7 åring. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Funkykidz söker danslärare för barn i Botkyrka- Botkyrka

  2. Funkykidz söker danslärare för barn i Solna- Solna

  3. Skolmåltidsbiträde 1-2 dag/vecka- Täby

  4. Englishspeaking nanny Östermalm 25 hours/week- Stockholm

  5. Kundansvarig till Salgsstilling.no- Stockholm

  6. Kallskänka- Stockholm

  7. 1:e Kallskänka- Stockholm

  8. Leg. Sjuksköterskor- Danderyd

  9. Vill du starta din karriär inom försäljning?- Sollentuna

  10. Telekommunikatör Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Funkykidz söker danslärare för barn i Botkyrka
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Tullinge och Tumba! Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som: *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling *Gedigen grundutbildning 3 dagar i augusti + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: pernilla.helsing@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Utbildningen ligger i mitten av augusti och sedan drar terminen snart igång, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare för barn i Botkyrka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare för barn i Botkyrka

Funkykidz söker danslärare för barn i Solna
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Solna! Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som: *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling *Gedigen grundutbildning 3 dagar i augusti + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: hilda@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Utbildningen ligger i mitten av augusti och sedan drar terminen snart igång, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare för barn i Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare för barn i Solna

Skolmåltidsbiträde 1-2 dag/vecka
Hjälp i köket 1 plats. augusti-december Habiliteket bedriver Förskola, Grundsärskola med inriktning träningsskola, Fritidshem och Korttidshem i specialanpassad form för barn med flerfunktionsnedsättning. På Habiliteket får barnen individuellt planerad och anpassad träning i lekens form. Det ska vara roligt att träna och lära sig nya saker. Habiliteket drivs i privat regi i specialanpassade lokaler i Roslags Näsby i Täby. Läs gärna mer om verksamheten på vår hemsida www.habiliteket.se Kvalifikationer Gymnasiekompetens, gärna med mat och hälsoinriktning. Förmåner arbetskläder Färdigheter Du har en personlig mognad och grundtrygghet. Du ska också vara flexibel, kreativ, lyhörd och bra på att samarbeta. Du vill vara med och skapa den bästa matsituationen för både elever och personal. Du skapar goda relationer, är kommunikativ, öppen och tydlig. Du vill jobba resultatinriktat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetsuppgifter Vi söker dig som kan laga enkel mat och värma ca 40 portioner samt förbereda en salladsbuffé, ta hand om disk mm. Du ska även kunna följa miljö och hälsas instruktioner. Vår gemensamma vision: Alla har rätt till ett bra liv Tjänsten kommer att tillsättas snarast. Du välkommen med Din ansökan. För att få en jämnare könsfördelning på vår arbetsplats ser vi gärna manliga sökande.
Företag: Habiliteket
Ort: Täby
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Skolmåltidsbiträde 1-2 dag/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolmåltidsbiträde 1-2 dag/vecka

Englishspeaking nanny Östermalm 25 hours/week
Barnflickan Stockholm erbjuder barnpassning till familjer i Stockholmsområdet. Vårt samarbete med både familjer och barnvakter bygger på en personlig kontakt, äkta engagemang och stor tillit. Fokus ligger på säkerhet och trygghet för alla inblandade parter. Förutom ett roligt stimulerande och omväxlande arbete får Du som anställd hos oss kontinuerlig kompetensutveckling. Vid anställning får Du delta i en heltäckande kurs i Första hjälpen och säkerhet för barn. Uppdraget Vi söker en engelskspråkig barnvakt till en familj med två barn som är 5 och 9 år. Familjen behöver hjälp ca 5 morgnar i veckan (ca kl.07-09), samt 3-5 eftermiddagar (ca kl.15-18). På morgonen ska man väcka barnen, ge frukost, ta barnen till skola och förskola. Sedan hämtar man barnen på eftermiddagen, går hem och lagar mat, leker och hjälper med läxor. Eventuellt kan lättare hushållssysslor ingå, som t ex handla. Vi söker en person som är ansvarsfull och prestigelös och flexibel. Ett plus är om man kan laga mat. Familjen bor på Östermalm och därför är det en fördel om du som söker bor i närheten, eller med bra kommunikationer. Detta är med fördel ett jobb för dig som studerar eller söker en extra inkomstkälla. Krav Du är minst 18 år fyllda Du har prickfritt belastningsregister Du är rök och drogfri Du har mycket god erfarenhet av barn Du är väldigt flexibel med tider Du är engelsktalande Du kan laga mat Som person är Du glad, lekfull, utåtriktad och har lätt för att skapa förtroende och goda relationer. Du är självständig och inte rädd för att ta egna initiativ. Du har en förmåga att lätt anpassa dig efter nya situationer. Självklart är Du serviceinriktad, flexibel och pålitlig. En förutsättning är förstås att Du är genuint barnkär och intresserad av barn och barns utveckling.
Företag: BARNFLICKAN STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Englishspeaking nanny Östermalm 25 hours/week jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Englishspeaking nanny Östermalm 25 hours/week

Kundansvarig till Salgsstilling.no
Salgsstilling.no är Norges nischade jobbsajt inom sälj sedan 2004. Vi tillhör Karriärguiden Sverige AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Norge äger Karriärguiden Sverige AB jobbsajterna www.okonomijobb.no, www.salgsstilling.no, www.teknologojobb.no, www.helsestillinger.no, www.pedagogjobb.no, www.ledelsejobb.no samt www.karriereguiden.no. Salgsstilling.no har förmedlat över 5200 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Salgsstilling.no och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Om oss Vi på Salgsstilling.no jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker säljare inom alla områden. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Salgsstilling.no från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och vill vara med och utveckla sajten. Ansvar Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett stort intresse för säljbranschen och säljyrket. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Salgsstilling.no. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 16 produkter från Salgsstilling.no som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Salgsstilling.no Sista ansökningsdag är 28 juli 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 20.
Företag: Karriärguiden Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kundansvarig till Salgsstilling.no jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundansvarig till Salgsstilling.no

Kallskänka
Inför hösten 2013 söker vi dig som är en kvick, kunnig och erfaren kallskänka. Vill du vara med och skapa Europas bästa mässrestaurangföretag? Tycker du om att arbeta med service i en internationell miljö, möta människor från när och fjärran och brinner du för att leverera "det lilla extra? Vi är ett glatt gäng med mycket spring i benen och lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör! Hösten 2013 kommer vi att genomföra många stora och betydelsefulla arrangemang så som ex.vis Kristallen galan, Kockarnas krog, Konditorernas Café där vi kommer att behöva duktig, lojal och driven personal. Vi söker därför dig som vill vara med och göra denna höst till något alldeles extra. Vår verksamhet driver tolv stycken permanenta restauranger under Stockholmsmässans tak. Allt ifrån caféer och fastfood till moderna à la carte-restauranger. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna. Nu söker vi erfaren kallskänka till våra produktionskök! Som kallskänka ligger tonvikten på att snabbt och effektivt tillverka smörgåsar, sallader och andra kalla rätter till våra stora arrangemang som äger rum under hösten. Som kallskänka arbetar du i team som tillsammans har stor betydelse för våra gästers matupplevelse. Du ska ha minst tre års erfarenhet av att jobba som kallskänka, god matlagningskännedom och brinner för det du gör. Arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer. Det är en säsongsanställning från mitten av augusti till slutet av november 2013. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt. Skicka din ansökan till personal@massrestauranger.se
Företag: MÄSSRESTAURANGER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka jobb, Kallskänka Stockholm, Kallskänka MÄSSRESTAURANGER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka

1:e Kallskänka
Mässrestauranger AB är ett familjeföretag som i generationer varit en framgångsrik restauratör i Sverige. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I företagsgruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott samt Stadshusrestauranger som driver all restaurangverksamhet i Stockholms Stadshus, där bl. a. Nobelbanketten äger rum. Mässrestauranger söker en 1:e Kallskänka Vi söker dig som är en kvick, kunnig och en erfaren kallskänka som kan ta ansvar. Vill du vara med och skapa Europas bästa mässrestaurangföretag? Tycker du om att arbeta med service i en internationell miljö, möta människor från när och fjärran och brinner du för att leverera "det lilla extra? Vi är ett glatt gäng med mycket spring i benen och lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör! Hösten 2013 kommer vi att genomföra många stora och betydelsefulla arrangemang så som ex.vis Kristallen galan, Kockarnas krog, Konditorernas Café där vi kommer att behöva en duktig, lojal och driven person som kan vara vår 1:e kallskänka. Vi söker därför dig som vill vara med och göra våra mässor och evenemang till något alldeles extra. Vår verksamhet driver tolv stycken permanenta restauranger under Stockholmsmässans tak. Allt ifrån caféer och fastfood till moderna à la carte-restauranger. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna. Nu söker vi en erfaren 1:e kallskänka till vår Entréavdelning! Som 1:e kallskänka ligger tonvikten på att snabbt och effektivt planera, köpa in och tillverka smörgåsar, sallader och andra kalla rätter till våra stora arrangemang som äger rum i huset. Som kallskänka arbetar du i team som tillsammans har stor betydelse för våra gästers matupplevelse. Du ska ha minst tre års erfarenhet av att jobba som kallskänka, god matlagningskännedom och brinner för det du gör. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Meriterande är om du har haft dokumenterat personalansvar tidigare. Arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer. Det är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt. Skicka din ansökan till personal@massrestauranger.se ange "1:e kallskänka" i rubriken. Vi tar endast emot ansökningar via mail med CV och ett personligt brev.
Företag: MÄSSRESTAURANGER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kallskänka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kallskänka

Leg. Sjuksköterskor
Om Företaget: Anooni AB erbjuder sina tjänster bl a genom uthyrning och rekrytering av personal inom administration, ekonomi, vård och omsorg. Vi hjälper företag att hitta flexibla rekryterings- och bemanningslösningar och även är behjälplig med att bemanna deras företag både kortsiktig och långsiktigt. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare med nöjda medarbetare kan vi erbjuda vår kund, kompetent och motiverad personal. Vi arbetar långsiktigt och sätter kund och konsult i fokus. Våra verksamhetsområden är: - Ekonomi; Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Controller, Löneadministratör - Administratör; Administratör, Receptionist, Sekreterare - Vård och omsorg; undersköterskor, sjuksköterskor och leg läkare Vi söker fler sjuksköterskor som vill arbeta som bemanningssköterska. Vi har uppdrag inom alla områden, Hemsjukvård, särskilt boende, Akutsjukvård, Vårdcentraler, mm Du har varit verksam som sjuksköterska i minst 2 år och har en god grundtrygghet i din yrkesroll som sjuksköterska. Du bestämmer helt själv om du vill arbeta heltid/deltid, dag/kväll eller natt. För att få en anställning hos oss, kräver vi att våra konsulter lämnar in ett utdrag från belastningsregistret. Vi erbjuder: Marknadsmässig lön Friskvårdsbidrag Rekryteringsbonus Arbetar du heltid, erbjuder vi ännu mer förmåner! Låter det här intressant? Sök via annonsen.
Företag: ANOONI AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Sjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Sjuksköterskor

Vill du starta din karriär inom försäljning?
Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem. Vi har idag 200 000 kunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden för larm och trygghet i bostäder. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Sverige, Norge och Storbritannien. Vårat långsiktiga mål att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Vill du bli en del av ett framgångsrikt team i en expansiv bransch? Är du driven, energisk och vill lyckas inom försäljning? Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker nu en ny medarbetare till vårt säljkontor i norra Stockholm. Som säljare/säkerhetskonsult kommer du arbeta med face-2-faceförsäljning där du aktivt jobbar med att boka och genomföra kundbesök för att presentera våra tjänster och produkter. Du kommer jobba i ett team med andra säljare som strävar mot gemensamma mål. För att du som säljare ska få de rätta förutsättningarna erbjuder vi den interna säljutbildningen Sector Business School. Utbildningen utförs parallellt med din anställning där vi utbildar dig, inte bara för jobbet som säljare hos oss, utan även för framtida utmaningar. Vi värdesätter social kompetens, drivkraft och energi. Till hands kommer du att ha en erfaren säljchef som coachar och utvecklar dig både på ett professionellt och personligt plan. För rätt person finns stora möjligheter att göra karriär inom företaget då vi ofta tillämpar internrekrytering för chefstjänster. Tjänsten är på heltid och eftersom vi jobbar mot privatmarknaden är arbetstiden förlagd till eftermiddag/kväll. Då vi jobbar med säkerhet och trygghet i våra kunders hem krävs det att du är prickfri i polisens belastningsregister. Du behöver också ha körkort och gärna tillgång till bil. Kontaktperson Maria Davidsson Rekryterare maria.davidsson@sectoralarm.se 0733-757 189 Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du starta din karriär inom försäljning? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du starta din karriär inom försäljning?

Telekommunikatör Stockholm
SASS CONSULTING AB är ett företag som arbetar på uppdrag åt ideella organisationer med 90-konto. Vi söker nu telekommunikatörer till vårt kontor i Stockholm. Arbetstid är måndag-torsdag 17-21. Anställningen är på visstid, 2-3 månader. Kravet är att du arbetar minst 2 pass i veckan. Fast timlön. Din arbetsuppgift är att kontakta medlemmar och givare via telefon, informera dem om organisationernas arbete och försöka väcka deras engagemang för att stötta organisationerna långsiktigt, ge sina gåvor via autogiro alt. höja sitt månatliga stöd. Du som söker ska ha ett brinnande intresse för att arbeta med kundkontakt via telefon. Du har lätt för att skapa god stämning både på din arbetsplats som i ditt dagliga arbete. Målet är att stärka relationen mellan givaren och organisationen. För att passa för arbetet är det också viktigt att du: Tycker om att prata med människor. Är duktig på att informera och väcka engagemang. Är ansvarsfull och kan arbeta resultatinriktat. Låter detta som ett jobb för dig? Då är du välkommen att skicka din ansökan till: jobb@nordicfundraising.se Märk din ansökan med TM STOCKHOLM Har du övriga frågor, kontakta Camilla Lundström på telefonnummer: 08-678 12 00
Företag: SASS CONSULTING AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Telekommunikatör Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telekommunikatör Stockholm


Sök lediga jobb Personlig assistent till musikälskande 7 åring

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se