Personlig assistent till pojke i Örkelljunga! jobb - lediga jobb

Personlig assistent till pojke i Örkelljunga! jobb Personlig assistent till pojke i Örkelljunga! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personlig assistent till pojke i Örkelljunga!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personlig assistent till pojke i Örkelljunga. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Personlig assistent till pojke i Örkelljunga!- Örkelljunga


Mer beskrivning

Personlig assistent till pojke i Örkelljunga!
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Nu söker vi en personlig assistent till en 6-årig pojke med epilepsi, inget tal och kan inte heller gå. Han behöver således hjälp med allt det dagliga som hör vardagen till. Vi söker dig som är varm och kärleksfull som person, personkemin med familjen är väldigt viktig, du ska kunna fungera att arbeta både i hemmet, skolan och även ta med pojken ut på lek och utomhusvistelse. Har du erfarenhet av arbete som personlig assistent eller arbete med barn är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet av tecken som stöd och av PEG är det ett stort plus. Du ser detta som ett långsiktigt uppdrag, du är ickerökare och har körkort. Tjänsten är på dagtid 36 timmar i veckan med start den 19 augusti. Sök redan i dag då inskolnig och bredvidgång kommer att starta omgående. OBS! Tänkt på att beställa registerutdraget så fort som möjligt! Läs vidare längre ner i annonsen. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Kontaktperson: Maria Simonsson Nicolaidis Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till pojke i Örkelljunga! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till pojke i Örkelljunga!


Sök lediga jobb Personlig assistent till pojke i Örkelljunga!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se