Personlig assistent till resglad tjej Tjänst på 75% lediga jobb

Personlig assistent till resglad tjej  Tjänst på 75% jobb Personlig assistent till resglad tjej Tjänst på 75% jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personlig assistent till resglad tjej Tjänst på 75%. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personlig assistent till resglad tjej Tjänst på 75%. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lastare/packare med B-körkort sökes till Mat på Jobbet!- Solna

 2. Erfaren rekryterare till globalt företag- Stockholm

 3. Butikssäljare till St Eriksgatan Telenor Stores- Stockholm

 4. SO-lärare Viksjöskolan- Järfälla

 5. Mobilapplikationsutvecklare till företag med entreprenörsanda- Stockholm

 6. Projektledare inom marknad till TD Tech Data- Stockholm

 7. Convini® rekryterar baristakunnig säljledare inom drift/varuförsäljning- Stockholm

 8. Utvecklingsdriven förskollärare med passion för barn och pedagogik- Stockholm

 9. Utvecklingspedagog Vilans skola- Nacka

 10. Textilslöjdslärare Viksjöskolan- Järfälla


Mer beskrivning

Lastare/packare med B-körkort sökes till Mat på Jobbet!
Professional Consulting Professional Consulting söker, för Mat på Jobbets räkning, en medarbetare för en tjänst som lastare/packare med B-körkort. Mat på Jobbet ser till att anställda runt om på olika arbetsplatser i landet har tillgång till mat, dryck och mellanmål under hela sin arbetsdag genom installation av små butiker ute på arbetsplatserna. Mat på Jobbet arbetar även med leverans av varor samt underhåll av sina produkter. Arbetsuppgifterna för den aktuella tjänsten består av lastning och packning av varor för att förbereda för kommande dags leveranser. Arbetet utförs delvis i kylrum och visst arbete kan komma att utföras i frysrum. Du kommer att arbeta måndag till fredag fyra timmar om dagen inom tidsspannet 14.00-20.00. Arbetstiderna kan eventuellt även komma att utökas till söndagar. Tjänsten startar 1 september och sträcker sig därefter löpande framåt. Professional Consulting har hand om rekryteringsprocessen men du kommer att bli anställd av Mat på Jobbet och arbeta på deras lager i Solna. Vi söker dig som vill arbeta på deltid. Du bör trivas med att arbeta fysiskt och ha en god känsla för ordning och reda. Vi letar efter dig som har en positiv och ambitiös inställning samt som ser prestigelöshet som en självklarhet. B-körkort är ett krav och det är även mycket meriterande med truckkort A samt tidigare erfarenhet av lastning och lossning. Flytande kunskaper i svenska är ett krav och kunskaper i engelska är meriterande. Låter det här som rätt tjänst för dig? Sök redan idag! Mat på Jobbet har sedan 1995 arbetat med att leverera prisvärda måltider och mellanmål till arbetsplatser runt om i Sverige. Mat på Jobbet är ett helhetskoncept där installation, leverans och underhåll ingår i servicen. Företaget växer stadigt och månar om sina företagsvärderingar enkelhet, engagemang, omtanke och serviceanda.
Företag: Professional Consulting
Ort: Solna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lastare/packare med B-körkort sökes till Mat på Jobbet! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastare/packare med B-körkort sökes till Mat på Jobbet!

Erfaren rekryterare till globalt företag
Lernia AB Arbetsuppgifter Nu söker vi en erfaren och slipad rekryterare för arbete inom ett ledande globalt företag! Formell kompetens Erfarenhet av rekrytering av seniora tjänster på en internationell nivå. Utbildning inom OPQ är ett krav. Din bakgrund Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet som senior rekyterare på global nivå. Du uttrycker dig mycket väl i engelska i såväl tal som skrift. Personliga egenskaper Som person måste du vara konsultativ, säljande, självgående med stor organisationsförmåga samt flexibilitet vilket är en förutsättning för uppdraget. Resor inom Norden förekommer. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid/Heltid/Flexibel tjänstegöringsort Gävle,Sandviken,Falun, Uppsala eller Stockholm. Tillträdesdag Omgående eller enligt ÖK. Information Då tjänsten ska tillsättas omgående ber vi dig skicka in din ansökan redan idag! Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren rekryterare till globalt företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren rekryterare till globalt företag

Butikssäljare till St Eriksgatan Telenor Stores
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 12,3 Mdr SEK (2012) och cirka 2100 anställda. Butikssäljare St Eriksgatan Telenor Stores Som är lyhörd och kan coacha kunden till rätt lösning  Du blir en del av: Telenor Stores är butikskedjan med medarbetare som är kundens coach. Vår drivkraft är försäljning. Vårt kundlöfte är att i alla möten leverera service och kundupplevelse i världsklass. Som stor retailkedja med 72 butiker och cirka 400 medarbetare runtom i landet är vi en av Telenors viktigaste kanaler för direktförsäljning. Vår satsning på medarbetaren och inspirerande butiker har gett resultat – med en finalplats i Retail Awards som Årets butikskedja 2012 tillhör vi idag en av Sveriges ledande retailkedjor! Du får:Är du redo för nästa steg i din säljutveckling? Som butikssäljare inom Telenor Stores blir du expert på upplevelsebaserad försäljning och att coacha kunden till rätt lösning. Med professionalism och engagemang ska du bjuda kunden på en upplevelse – både i mötet och i själva butiken. När du säljer våra produkter och tjänster kommer du att arbeta mot en egen försäljningsbudget, samtidigt som du fokuserar på att ge god service och att skapa nöjda kunder. På Telenor satsar vi stort på intern utveckling och erbjuder goda karriärmöjligheter. Du får gå Telenor Business School – vår utbildningskanal med flera omfattade utbildningar med fokus på din utveckling inom försäljning, service och kundbemötande.  Du har:  * Erfarenhet av försäljning, kundvård och service är ett måste * Förmåga att presentera och kommunicera information krävs * Erfarenhet från retailbranschen/handel är meriterande  Du är: Som butikssäljare är du tydlig, professionell och kundfokuserad. Du har hög energi, älskar att ge god service och ser en nöjd kund som en belöning i sig. Dessutom är du resultatorienterad och trivs med att arbeta mot individuella mål. Att agera kundens coach för att ta fram en lyckad lösning är ett självklart mål för dig. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det – därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Be Inspiring, Keep Promises, Be Respectful, Make it Easy. Placeringsort: Stockholm.  Lön: Grundlön plus provision  Sök:Sök tjänsten via länken nedan. Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-07-31.  Följ oss gärna genom att gilla oss på Facebook på "Telenor Karriär", där du får ta del av nyheter inom bl.a. karriärutveckling hos oss.
Företag: Telenor Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare till St Eriksgatan Telenor Stores jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare till St Eriksgatan Telenor Stores

SO-lärare Viksjöskolan
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Viksjöskolan är en kommunal 6 – 9 skola med ca 700 elever. Skolan som byggdes 1975 ligger i kommundelen Viksjö i Järfälla kommun. Efter en total renovering 2003 – 2004 fick vi flera mindre arbetslagsområden, vilket gör att vi uppnådde intrycket av flera små skolenheter i den stora skolkroppen. Vi fick också högklassig standard på alla våra praktisk-estetiska klassrum. Pedagogiskt arbetar vi med gedigen screening av alla nya elever. Alla ämnen är lika viktiga för oss och eleverna får stöd när det behövs och fördjupningsuppgifter när de vill gå vidare. Enligt skolinspektörerna som inspekterade Viksjöskolan i september 2008 har vi en god anpassning av vår undervisning, vilket betyder att alla elever möts på den nivå där de befinner sig. Värdegrundsarbetet är mycket gediget och genomarbetat efter många år som ett prioriterat område i skolan och värdegrundslektioner genomförs regelbundet. Vi har reflektionsdagar då eleverna bereds möjlighet till fördjupning i något ämne eller kan ta igen missade lektioner t ex p g a sjukdom. I skolan finns traditioner som vi haft i många år, t ex uppskattade luciakonserter, julspex och festliga elevavslutningar. Viksjöskolan har ett eget tillagningskök och vi serverar dagligen tre rätter samt rikligt med grönsaker av olika slag. Läs mer på vår hemsida www.jarfalla.se/viksjoskolan ARBETSUPPGIFTER Undervisning i samtliga SO-ämnen, mentorsskap för en klass och delaktighet i skolans utvecklingsarbete. KVALIFIKATIONER Sökande bör vara behöriga i så många av SO-ämnena som möjligt. Erfarenhet av undervisning i SO-ämnena och av att vara mentor med de uppgifter som ingår i detta krävs
Företag: Järfälla kommun, Viksjöskolan
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga SO-lärare Viksjöskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SO-lärare Viksjöskolan

Mobilapplikationsutvecklare till företag med entreprenörsanda
Maxkompetens Sverige AB Dina arbetsuppgifter För direktrekrytering till kund söker vi nu mobilapplikationsutvecklare till ett mindre företag i Stockholm city. Vår kund är ett ungt innovativt teknikbolag som utvecklar mobila lösningar inom olika områden exempelvis HR/kompetensutveckling, träning & hälsa samt trafik. Bolaget arbetar internationellt och är ledande inom sitt område med världsledande lösningar. Företaget präglas av öppenhet, drivkraft, kreativitet och stark entreprenörsanda. I rollen som applikationsutvecklare kommer du tillsammans med andra programmerare, chefer och medarbetare designa programsystem och programmera samt implementera dessa. Du kommer att arbeta i olika projekt under tidens gång och arbetet blir därför varierat utvecklande. Du erbjuds att arbeta i fräscha lokaler i centrala Stockholm tillsammans med mycket kompetenta och trevliga kollegor. Din profil Vi söker dig som är färdigutbildad civil- eller högskoleingenjör, alternativt har läst en KY- utbildning i apputveckling/programmering. Mobilapplikationer är det du brinner för mest och du har troligen redan hunnit utveckla en eller flera egna appar. Vi ser därför att du har goda kunskaper i programmering till Android eller iOS. Du bör också ha något eller några års yrkeserfarenhet av utveckling i Java och/eller Objective C/C++. Som person är du kreativ, resultatinriktad, öppen och motiveras av att lösa problem. Du är en tävlingsmänniska samtidigt som du är en lagspelare, förmodligen så har du sysslat med lagsport i någon form. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och det är viktigt att du är en ansvarsfull person som har lätt att både ta och ge instruktioner och kritik samt dela med dig av kunskap till kollegor. Tjänsten kräver goda kunskaper i engelska samt god förståelse av svenska i tal och skrift. Om du vill jobba med ditt största intresse på ett mycket öppet företag, i en kreativ miljö och samtidigt ha roligt med dina kollegor både på och utanför jobbet ska du söka denna tjänst! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så sök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail, ansök istället via vår hemsida www.maxkompetens.se. Det tar bara några minuter! Start: Omgående/ enligt överenskommelse. Arbetsplats: Centrala Stockholm Arbetstid: Heltid, dagtid. Lön: Individuell lönesättning. Välkommen med din ansökan! Om oss Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och unga akademiker. Sedan 2003 har vi hjälpt våra kandidater och kundföretag att hitta varandra, med rätt person på rätt plats i rätt tid som resultat. Vi har tillgång till framtidens bästa arbetskraft och de mest spännande tjänsterna för unga akademiker och studenter. Läs mer om oss på www.maxkompetens.se!
Företag: Maxkompetens Konsult AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Mobilapplikationsutvecklare till företag med entreprenörsanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mobilapplikationsutvecklare till företag med entreprenörsanda

Projektledare inom marknad till TD Tech Data
GLM Rekrytering är ett unikt rekryteringsföretag för dig som behöver snabb och professionell hjälp med att hitta nya, duktiga medarbetare. Vi skräddarsyr en lösning efter ert rekryteringsbehov. Projektedare inom marknad till TD Tech Data Tech Data är Sveriges ledande IT-distributör med miljardomsättning på den nordiska marknaden. Bolaget ingår i Tech Data Corporation, en av världens största distributörer av IT-produkter och programvaror från marknadens ledande leverantörer med över 125 000 återförsäljare i mer än 100 länder. Koncernen har huvudkontor i Clearwater i Florida och företaget präglas av en internationell atmosfär. Vi söker nu Program Marketing Managers (företagets titel) till Tech Datas Svenska Marketing & Communications team. Placeringen för tjänsterna är på vårt huvudkontor i Spånga. Teamet består utav 8 personer. Rapportering sker direkt till Marketing Director. Arbetsbeskrivning Som Program Marketing Manager har du fullt ansvar för dina affärer och du använder hela portföljen av marknadstjänster för att tillgodose leverantörernas synlighet och behov hos en målgrupp bestående av återförsäljare och konsultföretag. Du är leverantörens främsta kontaktperson vad gäller marknadsfrågor vilket innefattar stor frihet under ansvar. Du planerar och genomför marknadsaktiviteter i nära samarbete för att få dem att växa och maximera synligheten på marknaden. Idégenerering och förmåga att utveckla koncept för respektive leverantör är viktiga egenskaper. Ditt engagemang och ditt intresse för affären kommer att vara avgörande för resultatet. Tjänsten är fördelad mellan planering, exekvering och administration. Du arbetar mot och ansvarar för egen budget. Målsättningen är att utforma skräddarsydda marknadslösningar som bidrar till en lönsam utveckling för leverantörerna, Marknadsteamet och Tech Data som företag. Du arbetar i nära samarbete med produktägare, finansavdelning och våra säljare vilket ställer höga krav på god samarbetsförmåga och kommunikation. Rollen innebär kontakt med flertalet externa personer inom reklam, PR, event, print, profilprodukter, annonsering etc. Vem söker vi Vi söker dig som är affärs- och kundorienterad, drivande och som vill komma framåt. Du kan ta affären från A till Ö och leverera på hög nivå. Det mesta av följande bör stämma in på dig: - Relevant utbildning inom ekonomi/marknad och/eller arbetslivserfarenhet inom marknad - Gärna erfarenhet från IT-branschen eller affärsdistribution - Goda kunskaper i förhandling och försäljning - En god kommunikatör i både tal och skrift - God samarbetsförmåga med teamet och lätt för att kommunicera med chef och externa kontakter - Innovativ, kreativ och med ett driv att vilja utveckla marknadsarbetet - Resultat- och affärsorienterad - Självgående - Flytande engelska i både tal och skrift Omfattning och tillträde Tillträde omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Två tjänster på heltid. En tjänst för Tillsvidareanställning och en Projektanställning fram till 140131. Välkommen med din ansökan via formuläret nedan! Ansök snarast då rekryteringsarbetet sker fortlöpande. Har du frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta Ida Garamvölgyi på 08-20 07 52 eller  via e-post: ida@glmrekrytreing.se.
Företag: GLM Rekrytering (Global Labour Market AB)
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare inom marknad till TD Tech Data jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare inom marknad till TD Tech Data

Convini® rekryterar baristakunnig säljledare inom drift/varuförsäljning
Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Convini® skapar uppiggande och avkopplande stunder på arbetsplatser. Mat på Jobbet®, har gjort det strategiska valet att starta systerbolaget Convini® för att särskilja koncepten för bästa fokus. Redan från starten 2011 tar Convini över en väletablerad och kompetent organisation från Mat på Jobbet. Convini® ger kundföretagen en känsla av extra omtanke för sina anställda och kunder genom idén ”Ditt café på jobbet”. Convini® tillhandahåller ett varmdryckskoncept med marknadens bästa automater receptprogrammerade för optimal smak och kontinuerligt kvalitetsäkrade av passionerade Vending Baristas. Redan från start har Convini® en omsättning på 25 miljoner SEK och 500 maskiner utplacerade kundföretag. Genom hög kompetens och rätt mental inställning tillfredsställer vi våra kunders behov och förväntningar. Vi agerar personligt, proaktivt och flexibelt och skapar mervärde i alla möten. För mer information se www.convini.se. Moderbolaget Mat på Jobbet® startade 1995 och är en helhetsleverantör av mat och dryck till arbetsplatser i Sverige och finns i fler än 15 städer runt om i Sverige. Mat på Jobbet® har i dag drygt 70 anställda och omsätter 140 miljoner kronor. Arbetsbeskrivning Som säljledare kommer du att ha ett personalansvar över fyra personer i Stockholm, (en gruppledare och tre VendingBaristas) samt ett coachande ansvar för en person i Malmö och en person i Göteborg (VendingBaristas). Dina arbetsuppgifter innebär ett totalt driftansvar för varuförsäljningen, att ta fram grundbudget årligen samt att säkerställa att prognos- och kostnadsbudget uppnås. I rollen ingår också att optimera det totala körschemat, att genomföra säljtävlingar samt att genomföra kvalitetsuppföljningar i enlighet med egenkontrollprogram och vid provisionsberäkningar. Andra delar i ditt arbete är att löpande utbilda och coacha VendingBaristas gällande kundbemötande och ökad försäljning. Din vardag består även av att hålla caféinvigningar hos nyinstallerade kunder och att hjälpa avtalssäljarna att bedöma maskinparker inför kommande avtalsförhandlingar hos befintliga kunder är andra delar som ingår.  Vem vi söker? Vi söker dig som har gedigen kunskap och erfarenhet inom kaffe/te, gärna baristacertifiering, och med erfarenhet av drift och varuförsäljning. Du är utvecklingsorienterad och har minst tre års ledarerfarenhet med ett coachande förhållningssätt och en fallenhet för att utveckla och inspirera dina medarbetare. För att lyckas med uppgiften krävs en stark egen drivkraft och att du tar ett stort eget ansvar för ditt arbete men även att du uppskattar ett nära samarbete med dina kollegor i organisationen.Som person är du relationsskapande, lösningsorienterad och kunnig. Du har förmågan att agera proaktivt och för dig är ordning och reda en självklarhet.  Du har eftergymnasial utbildning och goda kunskaper i MS Office samt körkort. Vad kan vi erbjuda dig? Convini erbjuder dig med rätt kvalifikationer och inställning arbete i ett bolag med många intressanta utvecklingsmöjligheter. Som anställd på företaget arbetar du i ett innovativt företag med marknadsledande produkter. Convini erbjuder marknadsmässiga löner och goda förmåner till sina medarbetare. Kontaktperson Tjänsten söker du via länken nedan. För mer information är du mycket välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Thomasson 08-736 11 26. Skicka gärna ett riktat personligt brev till kto@se.experis.com. Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att du bör skicka in din ansökan omgående. Tillträde så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Sverige
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Convini® rekryterar baristakunnig säljledare inom drift/varuförsäljning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Convini® rekryterar baristakunnig säljledare inom drift/varuförsäljning

Utvecklingsdriven förskollärare med passion för barn och pedagogik
Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.se18 pedagogoer söker en medarbetare och 14 barn söker en pedagog till en av våra åldershomogena grupper- GRODDEN (barn födda 2011). Du kommer att ha möjlighet att följa en barngrupp genom deras förskoletid. Du kommer att få vara med och forma vårt arbete med åldershohmogena barngrupper från starten. Du kommer få möjlighet att vara delaktig-medskapande och det krävs att du tycker om förskoleutveckling i samspel med andra pedagogoer och chef. Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsdriven förskollärare med passion för barn och pedagogik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsdriven förskollärare med passion för barn och pedagogik

Utvecklingspedagog Vilans skola
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.Arbetsplatsbeskrivning Vilans förskola är en förskola med snart nio avdelningar som ligger vid Danvikshem i Nacka kommun. Förskolan är inne i en expansiv fas. Du får delta i ett inspirerande utvecklingsarbete. Vi har nära till kommunikationer både till Nacka och Stockholm. Till enheten hör också Vilans skola. Vi har tillgång till en stor skolgård och har nära till skog och mark. Vår vision är att allas lika värde respekteras i en trygg och meningsfull tillvaro där alla känner ansvar. Vi vill skapa en pedagogisk miljö som ger barnen trygghet och möjlighet att mötas och utmanas i samspel med andra och tillsammans med vuxna och där vi tar vara på barnens nyfikenhet, skaparglädje och lust att lära. Genom att utveckla användandet av pedagogisk dokumentation vill vi göra vår barnsyn och kunskapssyn synlig. Arbetsbeskrivning Vi ändrar vår ledningsorganisation till hösten. 3 utvecklingspedagoger ska tillsammans med förskolechefen vidareutveckla Vilans förskola. Varje utvecklingspedagog kommer att arbeta i barngrupp 80 % och som utvecklingspedagog 20 %. Utvecklingspedagogerna ansvarar för 3 avdelningar var. Du är nyfiken och flexibel och ser bara möjligheter i ditt uppdrag som pedagog. Du tar ansvar för, och driver det pedagogiska arbetet tillsammans med dina kollegor men är heller inte rädd för att arbeta självständigt. Du vill vara med och driva förskolan framåt och har god kännedom om förskolans styrdokument. Vi söker nu 1 av dessa 3 pedagoger.   Vi erbjuder dig: • 2 planeringsdagar per år • planeringstid • subventionerad friskvård • tillgång till barnhälsoteam • Arbetskläder    Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad förskollärare/lärare mot yngre åldrar och har en påbyggnadsutbildning som utvecklingsledare eller liknande. Har du arbetat med modern teknik ser vi det som en stor fördel. Gillar du att vara ute, är flexibel och brinner för barns lärande, då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete. Lön Löneform: Månadslön Månadslön enlligt avtal Tillträde Snarast Mer information och ansökan Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du förskolechef Christer Svensson tel. 070-431 98 61 Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 4 augusti 2013. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.   Ansök Tillbaka Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingspedagog Vilans skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingspedagog Vilans skola

Textilslöjdslärare Viksjöskolan
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Viksjöskolan är en kommunal 6 – 9 skola med ca 700 elever. Skolan som byggdes 1975 ligger i kommundelen Viksjö i Järfälla kommun. Efter en total renovering 2003 – 2004 fick vi flera mindre arbetslagsområden, vilket gör att vi uppnådde intrycket av flera små skolenheter i den stora skolkroppen. Vi fick också högklassig standard på alla våra praktisk-estetiska klassrum. Pedagogiskt arbetar vi med gedigen screening av alla nya elever. Alla ämnen är lika viktiga för oss och eleverna får stöd när det behövs och fördjupningsuppgifter när de vill gå vidare. Enligt skolinspektörerna som inspekterade Viksjöskolan i september 2008 har vi en god anpassning av vår undervisning, vilket betyder att alla elever möts på den nivå där de befinner sig. Värdegrundsarbetet är mycket gediget och genomarbetat efter många år som ett prioriterat område i skolan och värdegrundslektioner genomförs regelbundet. Vi har reflektionsdagar då eleverna bereds möjlighet till fördjupning i något ämne eller kan ta igen missade lektioner t ex p g a sjukdom. I skolan finns traditioner som vi haft i många år, t ex uppskattade luciakonserter, julspex och festliga elevavslutningar. Viksjöskolan har ett eget tillagningskök och vi serverar dagligen tre rätter samt rikligt med grönsaker av olika slag. Läs mer på vår hemsida www.jarfalla.se/viksjoskolan ARBETSUPPGIFTER Undervisning i textilslöjd samt mentorsskap och de uppgifter som ingår i detta. Alla lärare på skolan ingår i ett arbetslag. KVALIFIKATIONER Sökande bör vara behöriga textilslöjdslärare. Erfarenhet av att arbeta som textilslöjdslärare och av mentorsskap.
Företag: Järfälla kommun, Viksjöskolan
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Textilslöjdslärare Viksjöskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textilslöjdslärare Viksjöskolan


Sök lediga jobb Personlig assistent till resglad tjej Tjänst på 75%

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se