Personlig assistent till ung kille i Ösmo jobb - lediga jobb

Personlig assistent till ung kille i Ösmo jobb Personlig assistent till ung kille i Ösmo jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personlig assistent till ung kille i Ösmo. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personlig assistent till ung kille i Ösmo. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Personlig assistent till ung kille i Ösmo- Nynäshamn

  2. Personlig assistent till ung kille i Ösmo- Nynäshamn


Mer beskrivning

Personlig assistent till ung kille i Ösmo
Jag vill ha en glad, positiv person som är lyhörd som personlig assistent. Ålder spelar igen roll utan det är personkemin som är viktigast och att du kan bjuda på dig själv. Erfarenhet är inget krav. Huvudsaken är att du är en person som vågar ta initiativ, är drivande och har fokus i alla situationer. Jag är en multifunktionsnedsatt kille på 22 år som behöver hjälp med allt dygnet runt. Jag har Epilepsi och PEG. Jag är social och gillar att vara ute mycket och hitta på olika saker. Jag söker nu en assistent för en deltids tjänst på 22,75 tim/v. Det är viktigt att du kan börja introduktion under v. 34 - v. 35 med början av första arbetspass den 30 augusti. Du kommer vara schemalagd nätter varannan vecka (ojämna v.) v. 2 (ojämn v.) Fre: 18.00-06,30 Lör: 16,30-06,30 Sön: 16,30-06,30 v. 4 (ojämn v.) Tors: 19,30-06,30 Fre: 18.00-06,30 Lör 17,00-06,30 Sön: 17,00-06,30 För tjänsten är det meriterande om du kan arbeta extra vid behov och då är det viktigt att du kan arbeta både dagar och nätter. Välkommen med din ansökan märkt med referens K0022-1207. Rekryteringen kommer ske löpnade.
Företag: AOM ASSISTANS AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till ung kille i Ösmo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till ung kille i Ösmo

Personlig assistent till ung kille i Ösmo
Jag vill ha en glad, positiv person som är lyhörd som personlig assistent. Ålder spelar igen roll utan det är personkemin som är viktigast och att du kan bjuda på dig själv. Erfarenhet är inget krav. Huvudsaken är att du är en person som vågar ta initiativ, är drivande och har fokus i alla situationer. Jag är en multifunktionsnedsatt kille på 22 år som behöver hjälp med allt dygnet runt. Jag har Epilepsi och PEG. Jag är social och gillar att vara ute mycket och hitta på olika saker. Jag söker nu en assistent som kan arbeta deltid som sommarvikarie hos mig under v. 23 t.o.m. v. 30. både dagpass och nattpass. Arbetstiderna är varierande mellan ca kl 6,30-19, kl 19-6,30. Det är viktigt att du kan introduceras i mina rutiner under v. 21-22. Välkommen med din ansökan! Var vänligt ange referens 1405-K70 i ämnesraden på din mailansökan.
Företag: LAVITA ASSISTANS AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till ung kille i Ösmo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till ung kille i Ösmo


Sök lediga jobb Personlig assistent till ung kille i Ösmo

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se