Personlig assistent jobb - lediga jobb

Personlig assistent jobb Personlig assistent jobb - alla lediga jobb

Personliga assistenter ger stöd i vardagen åt människor med funktionshinder till exempel rörelsehinder eller en intellektuell funktionsnedsättning. I ett personlig assistent jobb försöker man stötta sin brukare att kunna leva sitt liv som han eller hon själv vill. En personlig assistents uppgift är att underlätta för brukaren, personen med funktionshinder, att sköta sig själv. Det kan ofta gälla mat, hygien och att sköta hemmet, men det kan också handla om att hjälpa brukaren att vara förälder och att sköta sitt jobb.

Assistenten hjälper brukaren att kunna ägna sig åt fritidsintressen, vara med i olika föreningsaktiviteter eller att studera. Ofta är det flera personliga assistenter som turas om att hjälpa brukaren enligt ett fastlagt schema. Rätten att ha en personlig assistent finns i lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, (LSS). Läs mer om personlig assistent jobb.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personlig assistent. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig assistent med sjuksköterskeutbildning- Stockholm

 2. Kvinnlig personlig assistent. 10- Södertälje

 3. Personlig assistent/samordnare!- Stockholm

 4. Personlig assistent till 27-årig kvinna, Solna- Stockholm

 5. Personlig assistent till flicka 5 år-Sollentuna- Sollentuna

 6. Personlig Assistent - Johanneshov, Ref 116- Stockholm

 7. Personlig assistent till nyfödd bebis; VH- Stockholm

 8. Personlig assistent till man i Norrtälje- Norrtälje

 9. Personlig assistent vikarier i Rimbo- Norrtälje

 10. Personlig assistent till 60-årig kvinna med mycket humor, i Enebyberg!- Danderyd

 11. Personlig assistent- Danderyd

 12. Personlig assistent till glad 13 årig kille- Stockholm

 13. Stabil personlig assistent Solna- Solna

 14. Personlig assistent- Stockholm

 15. Engagerad personlig assistent i Södertälje- Södertälje

 16. Personlig assistent- Stockholm

 17. Personlig assistent sökes till eftermiddagar i Södertälje- Södertälje

 18. Personlig assistent till 5-årig pojke med autism- Stockholm

 19. Personlig assistent sökes- Stockholm

 20. Mediaintresserad personlig assistent sökes.- Norrtälje

 21. 70% tjänst Personlig assistent Kvinna Sigtuna- Sigtuna

 22. Timvik Personlig assistent Kvinna Sigtuna- Sigtuna

 23. Personlig assistent till kvinna på Södermalm- Stockholm

 24. Personlig assistent- Stockholm

 25. Personlig assistent i Saltsjöbaden- Nacka

 26. Personlig assistent till 21-årig kille, Märsta- Upplands Väsby

 27. Personlig Assistent-Solna, Ref 184- Solna

 28. Personlig Assistent - Tullinge, Ref 201- Botkyrka

 29. Personlig assistent till kvinna på Ekerö.- Ekerö

 30. Personlig assistent- Stockholm

 31. Personlig assistent- Stockholm

 32. Personlig assistent ca 25%, Skogås- Huddinge

 33. Personlig assistent, natt- och extra vid behov- Stockholm

 34. personlig assistent- Stockholm

 35. Personlig assistent sökes till kvinna på Södermalm, ca 80 %.- Stockholm

 36. Personlig assistent till Täby start omgående- Stockholm

 37. Personlig assistent/Vikariat- Stockholm

 38. Personlig assistent tilll Värmdö- Värmdö

 39. Personlig assistent till ung kille i Ösmo- Nynäshamn

 40. Personlig Assistent- Sundbyberg


Mer beskrivning

Personlig assistent med sjuksköterskeutbildning
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på: http://www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent med sjuksköterskeutbildning. Vi söker dig som: - är utbildad sjuksköterska - är kvinna mellan 20-35 år - talar flytande svenska - är ärlig och ödmjuk - är positiv och engagerad - är ansvarsfull och tycka om att ta eget ansvar - kan jobba både dag, kväll och natt Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet vid rekrytering. Mer information ges vid en eventuell intervju. * Ange STHLM3 i ämnesraden när du skickar in din ansökan. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. När det gäller anställning av assistenter till barn har vi som rutin att alltid begära ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent med sjuksköterskeutbildning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent med sjuksköterskeutbildning

Kvinnlig personlig assistent. 10
50 Årig muskelsjuk kvinna boende i Järna söker assistent som vikarie med start i september. Personen vi söker bör vara noggrann, ödmjuk,glad, positiv och inte rädd för att ta i. Du ska ha tillgång till bil då det saknas kollektiva färdmedel. Familjen har hund så du får ej vara allergisk. Du som söker skall kunna arbeta varierande arbetstider dag/kväll/helg.
Företag: DIN FÖRLÄNGDA ARM I NORR AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnlig personlig assistent. 10 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnlig personlig assistent. 10

Personlig assistent/samordnare!
AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Jönköping, Örebro och Västerås. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, hemtjänst, avlösning, ledsagning, boendestöd, stödboende, serviceboende och hushållsnära tjänster. Vi växer ständigt och söker nu fler engagerade och glada assistenter OBS! KUND ÄR RÖKALLERGIKER, vi söker dig som är rökfri! För kunds räkning söker vi nu 2 st assistenter till en arbetsplats i Skogås varav en av dessa tjänster även innefattar rollen som samordnare i gruppen. Arbetpassen är av blandad art fördelat på dag, kväll och vissa helger. Vår kund är en aktiv kvinna som drabbats av en hjänstamsblödning hon är fullt kognitiv men behöver hjälp med sin ADL såsom påklädning, dusch, intimhytgien osv. Hon är verbal och träning är väldigt viktigt för henne. Målet med assistansen är att få igång de funktioner som påverkats av hjänblödningen, alla insatser ska ha ett rehab- perspektiv! På kundens önskemål söker vi nu assistenter; * av kvinnligt kön (på grund av att i arbetsuppgifterna ingår hjälp med dusch och toalettbesök) *har arbetat som assistent tidigare (detta är ett måste). * har ett glatt humör och social kompetens * dig som kan pusha och inspirera! *är självgående, lyhörd och vet när du ska "backa". * är i likhet med vår kund intresserad av träning, sund mat hålling och är duktig på att laga mat. Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats på ett roligt och trivsamt uppdrag. Om du passar in på beskrivningen är du varmt välkommen att söka denna tjänst. OmsorgsCompagniet har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. OmsorgsCompagniet värnar om både kunder och personals säkerhet/ trygghet och har därför som rutin att alltid ta ett utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon utan vi ber er därför att mejla era till den kundansvarige som är delaktig i rekryteringen.
Företag: OMSORGSCOMPAGNIET I NORDEN AB ASSISTANS
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent/samordnare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent/samordnare!

Personlig assistent till 27-årig kvinna, Solna
Personlig assistent till 27-årig kvinna, Solna VH ASSISTANS AB 130711 VH assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Sverige och har i dag 900 personliga assistenter anställda som arbetar över hela Sverige, från Kiruna till Ystad. Vi är ett familjeägt företag med 16 års erfarenhet av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi tror på den individuellt anpassade assistansen och arbetar därför mycket målgruppsinriktat. Vi har vår egen barnklubb VH Kids, för barn med funktionshinder, deras syskon och kompisar. Vi har även startat VH Action, som vänder sig till unga vuxna med funktionshinder med fokus på frågor som sex och relationer, flytta hemifrån och att söka jobb. Vi är ett aktivitetsinriktat företag och går ofta på kultur- och sportevenemang, ordnar konferenser, utbildningar och olika event. Vi arrangerar också skidresor, cityresor och sol- och badresor för personer med funktionshinder och deras familjer. Arbetet innebär att du ser till att assistansen är av god kvalitet utifrån LSS intentioner, dvs. delaktighet och självständighet. Respekt, trygghet och förtroende är nyckelord för vår verksamhet. Din arbetsplats är där jag befinner mig, till exempel i hemmet, på semesterresa eller på någon fritidsaktivitet. 1 plats, deltid 40% Jag är en 27-årig som bor i Solna, som söker dig som vill arbeta som min personliga assistent. Jag studerar och behöver din hjälp både i skolan och på fritiden. Jag vill att du är flexibel, ansvarsfull och gillar att arbeta självständigt. Du ska kunna ta dagen som den kommer och ha ett positivt tankesätt. Tjänsten är förlagd dag, kväll och helg och innebär att följa mig där jag är; i hemmet, i skolan och på de aktiviteter och resor som jag deltar på. Varierande arbetstider. Välkommen att skicka in cv och ett personligt brev, där du beskriver varför just du vill jobba som min assistent. Skicka din ansökan till vhassistans2@vhassistans.se senast den 30 juli. Skriv ?Solna? i ämnesraden. Intervjuer kommer att hållas löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Utdrag ur belastningsregistret kommer att behövas så beställ ett redan nu. Pga sekretess kan vi inte lämna ut mer information ang tjänsten varken via telefon eller mail.
Företag: VH ASSISTANS STOCKHOLM
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 27-årig kvinna, Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 27-årig kvinna, Solna

Personlig assistent till flicka 5 år-Sollentuna
Vi söker en personlig assistent till en glad flicka på 5 år. Hon har en kromosomavvikelse som gör att hon ligger mycket efter i sin utvecklingen. Hon behöver därför din hjälp med matning, hygien, förflyttning och rätt stimulans. Arbetet kräver att man tål tunga lyft, hon väger drygt 15 kilo. Utöver sitt handikapp är hon en glad flicka som ofta skrattar. Hon gör stora framsteg motoriskt med hjälp av sina hjälpmedel. Hon bor med sin familj i Helenelund, Sollentuna. Vi söker en eller två assistent som kan börja arbeta from augusti. Det är en deltidstjänst med följande tider; 07,00 - 09,00 15,00 - 18,00 Du börjar i Sollentuna och slutar i Täby. Önskvärt är att man kan vara flexibel och ta någon heldag vid tex sjukdom, planeringsdagar och vid aktivitet på helgen. Vi söker nu dig som är barnkär och intresserad av barns utveckling. Har jobbat med barn tidigare. Det viktigaste är att du har de rätta personliga egenskaperna. Du ska vara ansvarstagande, noggrann, lyhörd, flexibel och ha ett stort tålamod. Vi tror att du som söker är tjej, 23 år och uppåt och rökfri, kanske studerande med behov av ett givande extra jobb. Boende i Sollentuna är en fördel. NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans. Vi administrerar personlig assistans åt våra SERVICEKUNDER, vilka har valt att vara egna arbetsgivare samt åt HELKUNDER & FLEXKUNDER vilka har valt att NÄRA skall ta arbetsgivaransvaret. Detta är en annons åt en av våra SERVICEKUNDER.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till flicka 5 år-Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till flicka 5 år-Sollentuna

Personlig Assistent - Johanneshov, Ref 116
Lyssna på djupet, en ängels tålamod förståelse för brukarens behov. Brukaren har stora omvårdnadsbehov både fysiskt och psykiskt. Hon bor hemma med sin familj vilket är en viktig aspekt utifrån arbetsmiljöfokus. Respekt för familjens liv och trångboddhet är något man behöver ta med sig in i ett kommande arbete! De som jobbar i verksamheten förstår att de finns där för att ge en människa stöd utan att blanda in sina egna värderingar. De lyssnar på djupet för att förstå hur personen vill ha det i sitt liv och jobbar intensivt med att möta upp brukarens behov. Arbetsgruppen är van vid att ta verksamhetsansvar och reflekterar dagligen över hur man kan förbättra verksamheten "brukarens vardag och liv". Kommunikationskanalerna mellan föräldrar och assistenter är öppna så att allt som kan tänkas påverka ett gott samspel skall lyftas fram. Brukaren; "Jag vill ha en person som är glad, snäll. Och som stannar kvar åtminstone ett år. Det är tråkigt för mig när assistenter slutar efter bara två månader! Sökande bör ha erfarenhet i att arbeta tillsammans med andra människor. Ha vana att ta ansvar och har erfarenhet av liknande arbete. Lätt till skratt och humor i bakfickan! Vill du bli en i arbetsgruppen och arbeta lösningsfokuserat så är du välkommen med din ansökan. Anställningen går över i en tillsvidare anställning om man passar för verksamheten. Kompis Assistans står för utbildning i rollen som assistent. Detta efter att man visat sig passa för arbetet. Om du vet med dig på djupet av dig själv att du har ett brett spektra av insikter och kunskaper du fått genom att lyssna och förstå andra då är du välkommen att söka tjänsten hos oss! Tillträde i mitten av augusti. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Johanneshov, Ref 116 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Johanneshov, Ref 116

Personlig assistent till nyfödd bebis; VH
2st personliga assistenter till nyfödd bebis; VH ASSISTANS STOCKHOLM; Järfälla VH assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Sverige och har i dag ca 900 personliga assistenter anställda som arbetar över hela Sverige, från Kiruna till Ystad. Vi är ett familjeägt företag med 16 års erfarenhet av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi tror på den individuellt anpassade assistansen och arbetar därför mycket målgruppsinriktat. Vi har vår egen barnklubb VH Kids, för barn med funktionshinder och deras syskon och kompisar. Vi har även startat VH Action som vänder sig till unga vuxna med funktionshinder. Vi är ett aktivitetsinriktat företag och vi går ofta på kultur- och sportevenemang, ordnar konferenser, utbildningar och olika event. Vi arrangerar också skidresor, cityresor och sol- och badresor för personer med funktionshinder och deras familjer. Arbetet innebär att du ser till att assistansen är av god kvalitet utifrån LSS intentioner, dvs. delaktighet och självständighet. Respekt, trygghet och förtroende är nyckelord för vår verksamhet. Din arbetsplats är där pojken befinner mig, till exempel i hemmet, på någon fritidsaktivitet eller på semesterresa. Personliga assistenter till nyfödd bebis Några platser tillsatta, men vi söker fortfarande efter 2 kandidater. Vi söker personliga assistenter till vår nyfödda bebis, som bor tillsammans med sin syster och familj i Barkarby, Stockholm.(bra kommunikation, då vi bor nära pendeltåget). Det är viktigt att du är flexibel, ansvarsfull och lyhörd och gillar att arbeta självständigt och kan lösa uppgifter på egen hand. Vi vill att du är positiv och ser möjligheter hellre än svårigheter samt är initiativrik. Tjänsten innebär kvalificerade omvårdnadsinsatser då jag har en track. Jag har inga andra funktionshinder. Vi vill att du som söker är icke rökare och det är meriterande är om du har erfarenhet av tracheostomi. Vi ser gärna att du har arbetat inom vården tidigare alternativt utbildad undersköterska alt sjuksköterska. Eftersom jag inte har haft assistans tidigare, så kommer vi att rekrytera flera assistenter till gruppen. Jag har assistans dygnet runt och då vaken natt samt dagtid. Viktigt att det framkommer i din ansökan om du är intresserad av vaken natt alternativt dagtids tjänsten. Vi kommer att rekrytera löpande och ser fram emot din ansökan. Arbetspass kommer att vara fördelade efter mitt behov dvs veckodagar och helg, så viktigt att du kan arbeta varierade arbetstider. Uppfyller du kraven och är seriöst intresserad av tjänsten är du varmt välkommen att söka denna tjänst. Maila då in CV samt personligt brev till vhassistans2@vhassistans.se så snart som möjligt men senast den 30juli . OBS! Skriv i ämnesraden: Bebis så din ansökan hamnar rätt. P.g.a. sekretess kommer vi ej att ge ut mer information angående tjänsten, och vi tar enbart emot skriftliga ansökningar. Innan påbörjad anställning måste du kunna visa utdrag från belastningsregister. Detta beställs från polisen och tar ca 10 dagar, så var ute i god tid.
Företag: VH ASSISTANS STOCKHOLM
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till nyfödd bebis; VH jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till nyfödd bebis; VH

Personlig assistent till man i Norrtälje
Jag är en man med flera funktionsnedsättningar som använder mig av personlig assistans för att min vardag ska fungera. Behöver hjälp med praktiska saker, omvårdnad, träning mm. Jag gillar bl.a. musik och sport. Du som söker ska vara punktlig, tålmodig och har lätt att anpassa sig till olika situationer, samt arbetar bra i grupp. Har du arbetat med personer med funktionsnedsättningar och har omvårdnadserfarenhet är det meriterande. För kommunikationens skull är det viktigt att du både förstår och pratar mycket bra svenska. Jag ser gärna att du kan hoppa in med kort varsel då mina ordinarie assistenter är sjuka eller lediga. Introduktion och utbildning får du hos mig. Arbetstid: extra vid behov. Kollektivavtal KFO-Kommunal. Individuell lönesättning. Välkommen med din ansökan! TJÄNSTEN SÖKER DU HÄR:http://w1.jag.se/10292681
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till man i Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till man i Norrtälje

Personlig assistent vikarier i Rimbo
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. I uppdraget ingår att tillsammans med mannen delta i vardagsgöromål som hushållsskötsel, följa med på sjukhusbesök, aktiviteter mm.  Vi söker dig som är personligt mogen, gärna med omsorgserfarenhet (demens, förvärvade hjärnskador etc). Du besitter en förmåga att skapa trygghet och struktur genom att vara noggrann och genomtänkt. Vi tror att du är en positiv och engagerad person som gillar att ta ansvar och är empatisk. Kunden ser gärna att du är + 40 år. Arbetstiderna är dag/kväll/helg med början snarast. Vi ser gärna att du kan börja inskolning snarast. Lön/Förmåner: Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns Ansökningar mottages endast via denna länk. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV som bifogas i angivna format. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent vikarier i Rimbo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent vikarier i Rimbo

Personlig assistent till 60-årig kvinna med mycket humor, i Enebyberg!
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vår kund bor i lägenhet i Enebyberg tillsammans med sambo och en son. Hon ser till att ta tillvara på de glädjeämnen som livet erbjuder. Intresset för konst och aktier är stort. Hon har nära till skratt och har ett varmt hjärta. Helgerna spenderas på lantstället. Hon har ALS och behöver din hjälp med det mesta som hör vardagen till, men kommunicerar utan problem. De 3 första veckorna i september åker hennes sambo bort och det är viktigt att du är tillgänglig då. Hon söker dig som kan jobba dagar och kvällar, främst måndag-fredag. Du har tidigare erfarenhet av yrket som personlig assistent och kan lyftteknik. Som person är du prestigelös, flexibel och har ett varmt hjärta. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag och kväll. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: I mitten på augusti. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 60-årig kvinna med mycket humor, i Enebyberg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 60-årig kvinna med mycket humor, i Enebyberg!

Personlig assistent
Vi är ett nära och personligt assistansföretag som kännetecknas av att vi, på våra kunders villkor, ger den bästa service. Genom att vi har engagerade och drivna medarbetare som delar med sig av sina erfarenheter på ett professionellt sätt, är vi ett assistansföretag som ger lite mer. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda professionella personliga assistenter. Att vara professionell innebär att assistenten kan skilja på "jag och du", på sitt liv och kundens. En professionell personlig assistent vill göra en skillnad till det bättre för varje individ. Det är en medveten människa med stort hjärta och äkta engagemang. Assistanskompaniet är medlemmar av KFO och har kollektivavtal med Kommunal. Personlig assistent Personlig Assistent till kvinna i Haninge (Stockholm) På uppdrag av kund söker Assistanskompaniet AB kvinnliga personliga assistenter. Är du social, engagerad och har glimten i ögat? Har du lätt för att samarbeta och är lyhörd för andra människors behov? Om du svarat ja på dessa frågor så kanske du är den jag söker! Jag är en kvinna på 66 och bor i Haninge. Jag har haft två strokes som bland annat innebär att jag är halvsidesförlamad och använder mig av rullstol. På grund av detta behöver jag stöd och hjälp med praktiska saker i min vardag. Nu söker jag flera assistenter som kan arbeta både vid behov och på fast rullande schema. Arbetstiden kommer att variera och vara förlagd såväl dagar, kvällar, nätter och helger. Det är en fördel om du har intresse för promenader, korsord, yatzy, filmer och serier. Jag ser också att du har god social förmåga, empati och humor. Var beredd på ett omväxlande arbete där du har en oerhört viktig roll! Välkommen med din ansökan! Det är en fördel om du har intresse för promenader, korsord, yatzy, filmer och serier. Jag ser också att du har god social förmåga, empati och humor. Ett krav är att ... * du talar flytande svenska, pga. mitt funktionshinder * du tål cigarettrök. Försöker sluta genom att använda e-cigarett men i bland förekommer att jag behöver ta en cigarett ibland och det sker inomhus då mina möjligheter att komma ut är begränsade * du klarar tunga lyft
Företag: 1:A ASSISTANSKOMPANIET AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent till glad 13 årig kille
VH assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Sverige och har i dag ca 900 personliga assistenter anställda som arbetar över hela Sverige, från Kiruna till Ystad. Vi är ett familjeägt företag med 16 års erfarenhet av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi tror på den individuellt anpassade assistansen och arbetar därför mycket målgruppsinriktat. Vi har vår egen barnklubb VH Kids, för barn med funktionshinder, deras syskon och kompisar. Vi har även startat VH Action, som vänder sig till unga vuxna med funktionshinder med fokus på frågor som sex och relationer, flytta hemifrån och att söka jobb. Vi är ett aktivitetsinriktat företag och går ofta på kultur- och sportevenemang, ordnar konferenser, utbildningar och olika event. Vi arrangerar också skidresor, cityresor och sol- och badresor för personer med funktionshinder och deras familjer. Arbetet innebär att du ser till att assistansen är av god kvalitet utifrån LSS intentioner, dvs. delaktighet och självständighet. Respekt, trygghet och förtroende är nyckelord för vår verksamhet. Deltidtjänst- personlig assistent Jag är en glad 13-årig kille som bor i Hammarby Sjöstad tillsammans med min familj. På min fritid tycker jag om att hitta på roliga aktiviteter och gillar att bada . Ett intresse är även att lyssna på musik och böcker samt umgås med min bror och vänner. En gång i veckan är jag med kompisar på kulturhuset. Träning, massage och kommunikation är en viktig del i min vardag, så jag vill att du ska vara lyhörd, målinriktad och social. Din sociala kompetens, rak kommunikation och intiativförmåga är viktig för att min assistans ska fungera optimalt och säkerheten och kvalitén ska kunna garanteras då du arbetar tillsammans med mig. Jag vill gärna att vi delar samma intressen samt att du har humor. Jag vill att du ska vara påhittig och kunna ta egna initiativ i arbetet med mig och hjälpa mig att organisera och planera min vardag. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av omvårdnad och/eller att arbete vaken natt. Jag vill att du är icke rökare. Arbetet innebär att du ser till att assistansen kring mig är av god kvalitet utifrån LSS intentioner. Arbetet innebär dagpass och då vara med mig i skolan samt vaken natt. Det är viktigt att du är flexibel vad gäller resa bort, samt att du har möjlighet att jobba en helg i månaden. Välkommen med din ansökan till vhassistans2@vhassistans.se senast den 28 juli. Det är mycket viktigt att du märker din ansökan med "Assistent13" så den hamnar rätt. Då intervjuer kommer att ske löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Med tanke på sekretess kan vi inte ge ut mer om tjänsten på förhand. Utdrag ur belastningsregistret kommer att behövas så förbered dig redan nu genom att beställa ett utdrag från polisens hemsida. Välkommen med din ansökan!
Företag: VH ASSISTANS STOCKHOLM
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till glad 13 årig kille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till glad 13 årig kille

Stabil personlig assistent Solna
Ansvarsfull och positiv personlig assistent sökes till ung man i Bergshamra, Solna Smart Assistans är ett företag som bedriver personlig assistans med mycket hög servicegrad. Vi har tillkommit på assistansberättigades begäran om assistans på ett modernt, affärsmässigt och kundtillvänt sätt. Därför söker vi dig som gillar att vara "på tå" för kunden och strävar efter att alltid leverera på en nivå över kundens förväntan. Vi söker nu en assistent till en av våra kunder; en ung man i 30 års-åldern som är bosatt i Bergshamra och som har en neurologisk sjukdom (MS). Sjukdomen påverkar hans tal, syn samt rörelseförmåga. Han behöver hjälp med allt som kan uppkomma i vardagen, inslag av sjukvårdande arbetsuppgifter ingår i assistanstuppdraget varför du som söker bör ha någon form av erfarenhet eller utbildning inom vård och omsorg. Du är kvinna 30 +, du är ärlig, mycket ansvarsfull, noggrann, lugn och stabil i dig själv. Du bör ha stor empati, ha mycket tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation. Du bör ha en uppmuntrande och positiv läggning. Du ska tåla rök då kunden är rökare. Du måste vara mycket lyhörd och förstå vikten av att respektera kundens vilja samt integritet. Du kommer ingå i ett team av flera assistenter där det förekommer dubbelassistans dagtid. Du kommer att arbeta på ett rullande schema dag samt natt och även helger. Det finns även möjlighet till enbart nattjänstgöring. Det är också viktigt att du talar perfekt svenska då du skall kunna tolka kundens tal. Vi vill att du som söker har mycket goda referenser, gärna från tidigare arbete som personlig assistent eller andra vård- alternativt serviceyrken. Skriv och berätta om din bakgrund och varför du söker just detta arbete och vad som gör just dig till en bra assistent. Tjänsterna innefattar: Fast timlön 12 % semesterersättning tillkommer OB-tillägg Kollektivavtal Almega/Vårdföretagarna
Företag: SMART ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Stabil personlig assistent Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stabil personlig assistent Solna

Personlig assistent
Vi söker en polsktalande personlig assistent till äldreomsorg, i kombination med kontorsarbete. Du är en glad och positiv person som är ambitiös, arbetsam och ordningsam. I denna tjänst är det viktigt att Du är flexibel och mångsidig, och har ett varmt hjärta. Krav: Flytande Polska, B-körkort Patienten är svårdrabbad av Stroke och behöver stöd med vardagliga sysslor, såsom matlagning, hygien, ombyte mm. Patienten behöver även daglig kroppsträning och språkträning. Helst ser vi Dig som inneboende. Vi ser positivt på om du kan kombinera tjänsten med kontorsarbete och administration. Vi ser fram emot Ditt CV och personliga brev som Du kan skicka till work@wonnafast.se Med vänliga hälsningar
Företag: YXTAHOLMS SLOTT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Engagerad personlig assistent i Södertälje
Ansvarsfull och engagerad personlig assistent till kvinna i 65-årsåldern i centrala Södertälje Smart Assistans är ett företag som bedriver personlig assistans med mycket hög servicegrad. Vi har tillkommit på assistansberättigades begäran om assistans på ett modernt, affärsmässigt och kundtillvänt sätt. Därför söker vi dig som gillar att vara "på tå" för kunden och strävar efter att alltid leverera på en nivå över kundens förväntan. Nu söker vi fast anställda personliga assistenter till en relativt nyskadad kvinna i 65-årsåldern som har levt ett aktivt liv, drivit många projekt och rest mycket. Hon tar dagligen små steg framåt varför det är av största vikt att du som söker arbetet är engagerad och aktiv och vill bidra till hennes utveckling samt ser till hennes bästa i varje situation. Hon har en omfattande assistans där en stor del av assistansen är dubbelassistans varför du också skall kunna samarbeta och med flera andra i personalgruppen. Ett väl fungerande samspel med kollegor och hennes make är viktigt för att hon skall känna harmoni och trygghet. Du som söker är kvinna 35+, du är ärlig, ansvarsfull, lugn och stabil i dig själv. Du bör ha stor empati, ha mycket tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation. Du bör ha en uppmuntrande och positiv läggning. Du bör vara beredd på att kunna resa ibland. Du bör vara lyhörd, mycket ordningsam och förstå vikten av regelbundna rutiner. Du skall också hjälpa till med de hushållssysslor som förekommer. Det är viktigt att du är road och kunnig vad gäller matlagning, gärna svensk husmanskost. Viktigast är att du engagerar dig fullt ut i ditt arbete och att du har förmågan att skapa en positiv och harmonisk atmosfär omkring dig. Det är också av största vikt att du behärskar svenska språket mycket väl både i tal och skrift. Vi söker två assistenter, på ca 65-90 % tjänst som kan arbeta på rullande 4 veckors schema dagpass, vaken natt och kvällspass, sju dagar i veckan. Vi vill att du som söker har mycket goda referenser, gärna från tidigare arbete som personlig assistent eller andra serviceyrken. Det är meriterande om du har erfarenhet av sondmatning. Körkort är ett plus, då det ibland kan finnas behov av att köra en minibuss. Skriv och berätta om din bakgrund och varför du söker detta arbete och vad som gör just dig till en bra assistent. Vi rekryterar löpande och tjänsterna kommer tillsättas snarast. Du får timlön, OB-tillägg och 12 % semesterersättning Kollektivavtal Almega/Vårdföretagarna.
Företag: SMART ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad personlig assistent i Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad personlig assistent i Södertälje

Personlig assistent
Du som söker jobbet som personlig assistent bör vara en kvinna i 30 - 50 årsåldern med erfarenhet av personlig assistans. Anställningen är fast och på halvtid. Själv är jag en 70-årig kvinna med MS och är rullstolsburen och har assistans på heltid. Jag bor i en villa tillsammans med min man i Bromma kyrka. Du ska vara självgående och kunna ta egna initiativ för saker som behöver göras såsom att sköta mig och hjälpa mig med alla förekommande sysslor i hemmet.  Det är meriterande om du har erfarenhet av MS. Störst vikt lägger vi vid personlig lämplighet samt att personkemin överenstämmer. Det är ett plus om du tycker om att vistas utomhus, t.ex. gärna tar promenader då jag åker i min utomhusrullstol. Och du kanske tillsammans med mig jobbar litet på vår skogstomt. Tillträde snarast, efter överenskommelse.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent sökes till eftermiddagar i Södertälje
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker en assistent till en 14-årig kille i Södertälje. Du kommer vara med på fritids ca 4 dagar i veckan mellan 14-17 med start i mitten av augusti. Du kommer hjälpa till med kommunikationen och stöttar pojken i de aktiviteter som utförs på fritids. Vi söker dig som tycker om att vara aktiv, då de tränar en hel del, du ska kunna teckenspråk samt att det är meriterande om du har erfarenhet av autism. Vi ser gärna manliga sökanden pga den personliga hygienen vid ombyten. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: 4 eftermiddagar/vecka 14-17. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Kajsa Friman Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till eftermiddagar i Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till eftermiddagar i Södertälje

Personlig assistent till 5-årig pojke med autism
Vi söker en assistent till en 5-årig pojke med autism. Arbetsuppgifterna består främst av att utföra pojkens träningsprogram, samt att hjälpa honom i hans vardag. Träningsprogrammet utgår från så kallade tillämpad beteendeanalys (TBA) och syftar till att hjälpa barnet att utvecklas. Träning pågår i stort sett hela dagen och stor vikt läggs vid socialt samspel och talövningar. Det är inte fråga om ren barnpassning. Nya assistenter lärs upp från grunden, och alla tränare får fortlöpande handledning av professionella barnpsykologer. Man arbetar delvis ensam med pojken, delvis tillsammans med en annan assistent. Arbetet utförs mesta dels i hemmet (i Jakobsberg) samt den närmaste omgivningen, men viss utbildning sker i innerstan. Arbetstiderna är fördelade på för- och eftermiddagspass, vardagar samt var tredje helg, totalt 35 tim/vecka. Enstaka kvällspass kan förekomma. Schemaläggning sker i samråd med assistenter och familjen. Eftersom alla tränare lärs upp från grunden så finns inga krav på utbildning eller tidigare erfarenhet, även om sådant är meriterande. Arbetet kräver att man är aktiv och fysiskt stark, empatisk, tålmådig och villig att lära, samt pratar flytande svenska. Vid eventuell anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Vi vill skapa ett arbetslag med kompetenta tränare som finner glädje i att hjälpa ett barn att utvecklas, trots han svåra förutsättningar. Vid erbjuder ett stimulerande arbete med goda arbetsvillkor och möjlighet att utvecklas som pedagogisk tränare. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: Tillits-Teamet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 5-årig pojke med autism jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 5-årig pojke med autism

Personlig assistent sökes
Jag är en 39-årig, levnadsglad kvinna, som bor i Stockholm. Några av mina stora intressen är hockey och djur. Jag gillar då det händer saker kring mig, men uppskattar även lugna stunder. Just nu har en av mina personliga assistenter gått på mammaledighet, behöver därför hitta en långtidsvikarie. Tjänsten är ca 75-90% och arbetspassen är förlagd till dag samt kväll (sovande jour) och helg. Jag söker också personal till ytterligare en tjänst på c:a 90%. Du som söker får gärna vara kvinna 25-45 år. Jag ser gärna att vi har liknande intressen. Jag gillar ju djur, därför får du inte ha några allergier. Jag är känslig för rök så det är bra om du är rökfri. Då jag sitter i permobil och det förekommer en del förflyttningar, så är det bra om du har erfarenhet. Känns tryggare för mig om du har jobbat som personlig assistent, eller med liknande yrke tidigare. Men det viktigaste av allt är vår personkemi. Jag söker också vikarier vid ordinarie personals sjukdom och semester. Inskickade handlingar går ej i retur. Vi hör av oss till de personer som vi finner intressanta för en personlig intervju!
Företag: LAVITA ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes

Mediaintresserad personlig assistent sökes.
Jag är en kille på 30 år som bor i Norrtälje. Jag sitter i rullstol och därför behöver jag assistans med mycket av det dagliga i mitt liv. Till mina stora intressen hör fotografering, musik och teater. Jag tror att du som söker är både lyhörd och kan ta egna initiativ. Kille eller tjej spelar mindre roll- det viktiga är att personkemin mellan oss stämmer och att vi kan samarbeta på bästa sätt. Du bör vara över 25 år och får gärna vara ungefär jämnårig med mig. Det är ett plus om du delar mina intressen inom musik och foto. Arbetstid: Hel/Deltid. ett par kväll/natt pass och ibland dygnspass inkl. helgarbete och sovande jour, arbetstidens förläggning bestäms i dialog. Är bra om Du inte har någon form av pälsdjursallergi då jag kommer i kontakt med en del djur i mitt liv. Vi vill att du skriver ner följande i din ansökan: -Skriv lite om dig själv. Hur du är, utbildning och tidigare arbete. -Erfarenhet av personlig assistans. -Skriv ner hur du kan tänka dig jobba. Hur mycket? Under vilka tider? Ju mer specificerat, desto bättre. Vi kommer enbart att höra av oss till dem vi finner intressanta för intervju.
Företag: LAVITA ASSISTANS AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Mediaintresserad personlig assistent sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediaintresserad personlig assistent sökes.

70% tjänst Personlig assistent Kvinna Sigtuna
IGS Assistans AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans och ledsagarservice till personer med funktionshinder. Personlig service och kvalitet är utmärkande för vårt företag. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm - Globen. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för personliga assistenter som söker arbete och för kunder som behöver duktig personal. Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent åt en kvinna i 60-års åldern i Sigtuna. Som personlig assistent är du kundens förlängda armar och ben. Du gör det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning. Arbetet kan innebära hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, matlagning och annat som ingår i kundens liv. Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är mycket viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en hög personlig mognad. Utbildning och yrkeserfarenhet som personliga assistent eller vård är meriterande. Gärna kvinnliga sökande. Arbetspass mellan kl. 8.00-16.00 och kl. 22.00-23.00. Passen kan ligga på alla veckodagar måndag-söndag. Tar enbart emot skriftliga ansökningar via mail eller vanlig post. Inskickade handlingar går ej i retur. Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Ange "Sigtuna" som referens. Tillträde så snart som möjligt, så vänta inte med att svara till sista ansökningsdagen!
Företag: IGS ASSISTANS AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga 70% tjänst Personlig assistent Kvinna Sigtuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 70% tjänst Personlig assistent Kvinna Sigtuna

Timvik Personlig assistent Kvinna Sigtuna
IGS Assistans AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans och ledsagarservice till personer med funktionshinder. Personlig service och kvalitet är utmärkande för vårt företag. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm - Globen. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för personliga assistenter som söker arbete och för kunder som behöver duktig personal. Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent åt en kvinna i 60-års åldern i Sigtuna. Som personlig assistent är du kundens förlängda armar och ben. Du gör det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning. Arbetet kan innebära hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, matlagning och annat som ingår i kundens liv. Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är mycket viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en hög personlig mognad. Utbildning och yrkeserfarenhet som personliga assistent eller vård är meriterande. Gärna kvinnliga sökande. Arbetspass mellan kl. 8.00-16.00 och kl. 22.00-23.00. Passen kan ligga på alla veckodagar måndag-söndag. Tar enbart emot skriftliga ansökningar via mail eller vanlig post. Inskickade handlingar går ej i retur. Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Ange "Sigtuna" som referens. Tillträde så snart som möjligt, så vänta inte med att svara till sista ansökningsdagen!
Företag: IGS ASSISTANS AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Timvik Personlig assistent Kvinna Sigtuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvik Personlig assistent Kvinna Sigtuna

Personlig assistent till kvinna på Södermalm
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vill du ha ett omväxlande arbete där knasig humor och en rak dialog uppskattas hos en av våra trevliga kunder med konstintresse? - Då ska du söka denna tjänst! Du kommer hjälpa vår kund med det mesta i vardagen. Kundens intressen är bland annat matlagning, bakning, konst och kultur. Kunden förflyttar sig med rullstol utomhus och rullator inomhus. Som person bör du vara lyhörd, strukturerad, kunna vara energifylld när situationen krävs men även finna dig i lugnare stunder samt uttrycka dig tydligt och får gärna vara 30 år och uppåt. Kunden uppskattar både manliga och kvinnliga sökanden! Du får ej vara rökare eller allergisk mot katt, då kunden har katt. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll helg samt journatt. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Snarast Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till kvinna på Södermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till kvinna på Södermalm

Personlig assistent
BonZi personligt stöd AB bedriver personlig assistans, ledsagarservice och avlösarservice. Vår sjukgymnast utbildar personalen i förflyttningsteknik och hjälpmedelshantering. Våra samordnare ansvarar för vikarietillsättning och är tillgängliga under kontorstid under årets alla dagar. Rullstolsburen man i medelåldern söker personliga assistenter på såväl schema som vikarier. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra alla sedvanliga rutiner i ett hem såväl som att vara behjälplig med personlig hygien. Lift finns. Brukaren kör själv sin elrullstol. Brukaren röker inomhus, luftrenare finns installerad. Arbetsplats: brukarens bostad i Skarpnäck/Stockholm. Du ska ha erfarenhet av arbete med funktionshindrade som t.ex boendestödjare eller personlig assistent. Önskvärt är att du är noggrann, kan ta emot direktiv och har ett lättsamt sätt.
Företag: BonZi Personligt Stöd AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent i Saltsjöbaden
Beskrivning av arbetsuppgifter: Tjänsten innebär att vara en personligassistent till en av våra kunder som har diagnosen MS. Kunden är i 50års åldern och sitter i rullstol. Kunden klarar av vissa moment själv men är i stort behov av assistans och stöd. I din arbetsuppgift ingår att vara behjälplig med allt som kunden behöver och inte klarar av själv längre. Beskrivning av kvalifikationer: Det är klart meriterande om du har utbildning och tidigare erfarenheter inom assistans och/eller hemtjänst. Viktigast är att du tycker om att arbeta med människor, är sympatisk, flexibel, har stor socialkompetens och är samarbetsvillig. Du behärskar svenska språket för att kunna kommunicera med kunden. Körkort är en merit.
Företag: Svanen Hemtjänst AB
Ort: Nacka
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Saltsjöbaden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Saltsjöbaden

Personlig assistent till 21-årig kille, Märsta
VH ASSISTANS AB 130711 VH assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Sverige och har i dag 900 personliga assistenter anställda som arbetar över hela Sverige, från Kiruna till Ystad. Vi är ett familjeägt företag med 16 års erfarenhet av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi tror på den individuellt anpassade assistansen och arbetar därför mycket målgruppsinriktat. Vi har vår egen barnklubb VH Kids, för barn med funktionshinder, deras syskon och kompisar. Vi har även startat VH Action, som vänder sig till unga vuxna med funktionshinder med fokus på frågor som sex och relationer, flytta hemifrån och att söka jobb. Vi är ett aktivitetsinriktat företag och går ofta på kultur- och sportevenemang, ordnar konferenser, utbildningar och olika event. Vi arrangerar också skidresor, cityresor och sol- och badresor för personer med funktionshinder och deras familjer. Arbetet innebär att du ser till att assistansen är av god kvalitet utifrån LSS intentioner, dvs. delaktighet och självständighet. Respekt, trygghet och förtroende är nyckelord för vår verksamhet. Din arbetsplats är där jag befinner mig, till exempel i hemmet, på semesterresa eller på någon fritidsaktivitet. 1 plats, heltid Jag är en 21-årig glad och social kille som bor utanför Märsta, som söker dig som vill arbeta som min personliga assistent. Jag ser gärna att du är kvinna mellan 25 och 50 år och har erfarenhet av yrket som personlig assistent och av ryggmärgsskador. Jag vill att du är flexibel, ansvarsfull och gillar att arbeta självständigt. Du ska kunna ta dagen som den kommer och ha ett positivt tankesätt. Det förekommer lyft, matlagning och viss träning i tjänsten. Tjänsten är förlagd dag, kväll och helg och innebär att följa mig där jag är; i hemmet, i skolan och på de aktiviteter och resor som jag deltar på. Varierande arbetstider. Körkort och bil är ett krav då kollektivtrafiken hit går för sällan, Välkommen att skicka in cv och ett personligt brev, där du beskriver varför just du vill jobba som min assistent. Skicka din ansökan till sophie@vhassistans.se senast den 17 juli. Skriv "Märsta" i ämnesraden. Intervjuer kommer att hållas löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Utdrag ur belastningsregistret kommer att behövas så beställ ett redan nu.
Företag: VH ASSISTANS STOCKHOLM
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 21-årig kille, Märsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 21-årig kille, Märsta

Personlig Assistent-Solna, Ref 184
Vi söker en personlig assistent till vår glada och funktionshindrade son som är 12 år. Han behöver stöd med personliga angelägenheter som hygien, klädsel, måltider och kommunikation med andra barn/vuxna samt även stöd med fritidsaktiviteter och annat. I arbetet ingår det att smälta in i brukarens vardag och att göra saker på det sätt som brukaren önskar eller själv skulle ha gjort. Arbetsplats kommer att vara i skolan och på fritids, i lokaler för annan fritidsverksamhet och i brukarens hem i Solna. Kvalifikationer: Du trivs med att få och ta ansvar samt att arbeta självständigt. Som person är du trygg, socialt kompetent och besitter en god kommunikationsförmåga. Du måste snabbt kunna sätta dig in i nya situationer och uppskatta växlande arbetsmiljöer och vara initiativrik. Vi ser helst att du har någon form av formell utbildning och/eller erfarenhet av yrket. Har du erfarenhet av teckenkommunikation och/eller synnedsättning så är det ett plus. Arbetstider: Som personlig assistent arbetar du på ett schema som innehåller dag-, kvälls- och helgtjänstgöring. Tjänsten omfattar ca 25-40 timmar/vecka. Eventuellt utökad arbetstid under skollov och helger. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Solna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent-Solna, Ref 184 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent-Solna, Ref 184

Personlig Assistent - Tullinge, Ref 201
Jag är en elvaårig pojke som bor i Tullinge och som går på träningsskola där. Jag har en förvärvad hjärnskada. Jag behöver assistenter, helst killar, som vill arbeta med mig främst på dag och kvällstid när jag är i skolan, på fritids, hemma eller på andra ställen. Jag gillar att vara utomhus och röra på mig, att rida, cykla och att simma och att kasta boll. Jag är bestämd och vet vad jag vill och inte vill. Jag pratar inte utan behöver någon som kan kommunicera med mig på ett bra sätt bl a genom bilder. Jag brukar åka på kollo och på resor med min familj och då behöver min assistent följa med. Ett bra bemötande är också viktigt för mig och att du verkligen vill arbeta och stödja mig i min väg framåt i livet. Jag vill att du följer med mig på olika aktiviteter som simning och sjukgymnastik. Jag har epilepsi så du måste ge mig mediciner varje dag. Jag vill inte att du röker. Det viktigaste är att du är lugn och är har ett mycket trevligt sätt mot mig och kommunicerar mycket med mig. Det förekommer tunga lyft. 2 tillsvidaretjänster. En på ca 52% och en på ca 98% där ingår även samordning med administrativa uppgifter. Söker även timvikarier som kan jobba vid behov. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företaget har en central administration i Vansbro i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Tullinge, Ref 201 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Tullinge, Ref 201

Personlig assistent till kvinna på Ekerö.
Jag är en glad och pigg kvinna på 60 år som söker en ny assistent som kan jobba 3 dagar i veckan samt varannan lördag. Är rullstolsburen efter en hjärnblödning och behöver hjälp med vardagssysslor (ej intimhygien). Enklare lyft ingår. Jag älskar att shoppa, fika och skratta. Söker efter dig som delar mina intressen och känner energi inför livet. Ser gärna att du är kvinna och över 25 år. Viktiga egenskaper du bör ha är ordningssinne, galghumor och godhet. Samt att du respekterar min integritet. Jag ser gärna att du är flexibel samt talar flytande svenska då jag ibland kan höra dåligt. Lön Timlön. Kollektivavtal KFS-PASS Ansökan Ange referensnummer: 13682 Vänligen ansök via länken nedan Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till kvinna på Ekerö. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till kvinna på Ekerö.

Personlig assistent
BonZi personligt stöd AB bedriver personlig assistans, ledsagarservice och avlösarservice i samverkan med kunder och personal. Vi har en sjukgymnast som handleder/utbildar i förflyttningsteknik och hjälpmedelshantering. Verksamheten är öppen kontorstid under årets alla dagar. Vi söker nu en personlig assistent till en rullstolsbunden man i Skarpnäck/Stockholm. I tjänsten ingår att på morgonen vara behjälplig med den personliga hygienen. Lift finns. Du ledsagar under tolkuppdrag då du förväntas göra anteckningar, ta emot/kalenderföra beställningar . Beställa färdtjänst. Du förväntas att utföra andra allmänna, nära och vardagliga uppgifter som det fysiska funktionshindret hindrar uppdragsgivaren att själv utföra. Beskrivning av kvalifikationer: Stor social kompetens, noggrannhet, tålamod. God svenska i tal och skrift är ett måste. Erfarenhet av att hantera rullstol och lift.
Företag: BonZi Personligt Stöd AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent
Jag är en 61-årig pensionerad filmfotograf som har en neurologisk sjukdom som gör mig beroende av assistenter dygnet runt. Jag måste utöka min stab med en heltid samt två vikarier för arbete dagtid och vakten natt. Eftersom jag har fått respirator för ett år sedan som mina assistenter sköter själva krävs det en 5-timmars-utbildning på Danderyds sjukhus som du kan gå under din inlärningstid hos mig. Jag är gift särbo och har en dotter och ett barnbarn och bor i en stor fyra i Solberga. Körkort krävs samt svenska modersmål.
Företag: Hans Nordén
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent ca 25%, Skogås
Omsorgshuset i Stockholm AB vänder sig till äldre- och funktionshindrade personer och ger vård och omsorg i och utanför deras hem. Vi jobbar med brukaren i centrum. Integritet, medbestämmande, flexibilitet och trygghet är några av våra grundpelare i arbetet med den enskilde. Personlig assistans är till för dem som behöver dagligt stöd med att äta, sköta sin personliga hygien, förflytta sig eller kommunicera. Vi söker nu en personlig assistent till en 69-årig kvinna. Hon fick för några år sedan en stroke och har haft assistans sedan dess, hon är rullstolsburen och behöver hjälp med sina dagliga aktiviteter. Arbetstiderna är varierade mellan kl 9 och 23. Schemalagd ca 25 % samt vikarie vid behov. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med personer med hjärnskador. Kunden önskar att du är kvinna i åldern 40-50 år, är samarbetsinriktad, flexibel och lugn. Du bör behärska det svenska språket. Vi ser gärna att du är rökfri. Tillträde: introduktion omgående och start på schema i mitten av augusti. Rekryteringen kommer att ske omgående så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via e-post, ange referens So13.
Företag: OMSORGSHUSET I STOCKHOLM AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent ca 25%, Skogås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent ca 25%, Skogås

Personlig assistent, natt- och extra vid behov
Brukarkooperativet JAG söker några personliga assistenter åt en man i Stockholm som behöver stöd i sin dagliga livsföring. För tillfället behövs förstärkning med assistans då ordinarie assistenter är lediga. Personen som du ska arbeta för har svårt att kommunicera och har kognitiva svårigheter. Det är därför mycket viktigt att du vill lära, och har en förmåga att se och känna av vad han förmedlar. Det är också mycket viktigt att du respekterar hans integritet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta för personer med funktionsnedsättningar, men det viktigaste är personlig lämplighet. Då det förekommer dubbelassistans vid vissa tider på dagen är det viktigt att du kan samspela med andra och även arbeta självständigt. Det finns en liten katt i huset så du kan inte vara pälsdjursallergiker och du bör vara rökfri. SÖK TJÄNSTEN HÄR: http://w1.jag.se/17282671
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, natt- och extra vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, natt- och extra vid behov

personlig assistent
Extraknäck som pesonlig assistent ? något som kanske passar dig som är frilansare? Jag söker två personliga assistenter. Jag är 69 år gammal, har tidigare bott i Tyskland och USA, använder elektrisk rullstol, ventilator opch personlig assistans. Min fru jobbar heltid och jag deltid. Vi har en 19-årig dotter och bor i Vårberg 10 min från T-banastationen. Mina förväntningar på mina personliga assistenter Mina assistenters uppgift är att hjälpa mig leva mitt liv med familj, arbete, olika intressen och ett omfattande funktionshinder. Jag har f n sammanlagt 7 personliga assistenter som jag schemalägger för vissa fasta tider under veckan. De hjälper mig med personlig omvårdnad, handlar, lagar enkla måltider, städar och håller rent i huset, gör enka reparationer av tekniska hjälpmedel och bilen, hjälper till i trädgården, uträttar ärenden i stan och följer med mig i arbetet och ute på stan eller på resor. Jag är beroende av tekniska hjälpmedel som t ex elektriska rullstol, ventilator som underlättar min andning på dagen och under natten, min bil och mina datorer. Det blir en del batterier och batteriladdare, sladdar och kontakter som det gäller att hålla reda på. Mina assistenter - lyssnar och är lyhörda för mina behov, - respekterar min och min familjs integritet, - är noggranna, pålitliga och ansvarsfulla, - har ett praktiskt och tekniskt handlag, - kan arbeta självständigt, - lär sig snabbt mina rutiner och kommer ihåg dem, - har lätt för öppen kommunikation Jag väger 55 kg och har taklyft i hemmet. Det behövs alltså inga tunga lyft. Du behöver inte ha arbetat som personlig assistent förut. Arbetstillstånd, körkort och körvana, flytande engelska (för utlandsresor) erfordras. God svenska är en merit. Du kan svara på annonsen även på engelska, tyska eller spanska. Arbetstider Jag söker personer som jobbar deltid på fasta tider (inget rullande schema) och är flexibla att arbeta mer vid behov. Idealet vore en frilansande kulturarbetare. Max ca halvtid per person. Arbetstid/Varaktighet Timanställning på deltid Lön Inträdeslön 120 kr/tim i grundlön inkl semesterlön men före OB-tillägg (45:50 kr i timmen för helg). Efter en provtid på 3 månader kan grundlönen gå upp. Vem är du? Om du är intresserad, kan vi träffas. Men först vill jag att du svarar med epost om -adress, ålder, kön, evtl. barn och deras ålder -utbildning, tidigare arbetslivserfarenhet -körkort -nuvarande sysselsättning och dess tidsomfattning -evtl. astma eller allergier (dottern har två katter) -språkkunskaper och hur du förvärvade dem Tillträde 1 augusti 2013 eller senare Ansökningstid Sista ansökningsdag 2013 09 30 Min e-post är adolf.ratzka@gmail.com
Företag: RATZKA, ADOLF DIETER
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: personlig assistent

Personlig assistent sökes till kvinna på Södermalm, ca 80 %.
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Rullstolsburen, yrkesarbetande kattmatte i Stockholm lever ett liv värt att leva och behöver nu en ny personlig assistent för att kunna fortsätta med det. Tål varken rökare, snusare, eller de som använder stark parfym. Det är viktigt att du trivs med dig själv. Samt att du är uppriktigt, pålitlig och anspråkslös. Välkommen med din ansökan! Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Caroline Gustavsson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till kvinna på Södermalm, ca 80 %. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till kvinna på Södermalm, ca 80 %.

Personlig assistent till Täby start omgående
Omsorgshuset i Stockholm AB vänder sig till äldre- och funktionshindrade personer och ger vård och omsorg i och utanför deras hem. Vi jobbar med brukaren i centrum. Integritet, medbestämmande, flexibilitet och trygghet är några av våra grundpelare i arbetet med den enskilde. Personlig assistans är till för de som behöver dagligt stöd med att äta, sköta sin personliga hygien, förflytta sig eller kommunicera. Vi söker nu en assistent till en kvinna i Täby. Tjänsten är på ca 50% med start vecka 30. Arbetet innebär att assistera personen i dennes vardag, i hemmet och vid fritidsaktiviteter. Arbetet innefattar matlagning, hushållssysslor såsom tvätt, städ mm. Utövar talträning och fysisk träning. Önskemål ifrån kund är kvinnliga assistenter. Du ska vara initiativrik, flexibel, professionell och lyhörd. Eftersom personkemin är viktig så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Pågrund av handikappets art är det mycket viktigt är att du behärskar svenska i både tal och skrift då kunden behöver hjälp att kommunicera med omvärlden. Tidigare erfarenhet av personlig assistans är meriterande. En person som kan hoppa in med kort varsel, ser vi som ett stort plus. Arbetstiderna är fördelade på dagtid mellan 9-14 och varannan helg 9-14. Omsorgshuset värnar om våra kunder och deras säkerhet. Vi har därför som rutin att ta ett utdrag ur belastningsregistret på personer som anställs i organisationen. Vi kommer därför vid anställning att begära av dig ett utdrag innan du får börja arbeta. Du kan själv beställa utdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följade adress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du fyller i heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Polisens handläggningstid är upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så fort som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Omsorgshuset samt av kunden och dennes anhöriga. På grund av stort intresse för våra utannonserade tjänster har vi tyvärr inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon. Vi tar emot ansökningar via e-post, ange referens VT2 i ämnesraden.
Företag: OMSORGSHUSET I STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Täby start omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Täby start omgående

Personlig assistent/Vikariat
Cura Assistans AB är ett litet familjeföretag som erbjuder personlig assistans till funktionshindrade. Vi är måna om att hålla en hög kvalité på verksamheten och erbjuder som ett led i detta löpande utbildningar för våra anställda. Då en av våra anställda väntar barn behöver vi en vikarie som kan arbeta under hennes ledighet. Som personlig assistent till en funktionshindrad är du dennes armar och ben. Du hjälper till där det behövs och efterfrågas. Du följer med den funktionshindrade på aktiviteter och sköter dennes hushåll. Arbetet inkluderar både sjukgymnastik och hygien. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet eller utbildning inom vården, men lägger störst vikt vid personlig lämplighet och personkemi med den funktionshindrade. Då kommunikationen pga. funktionsnedsättning endast kan ske via tal är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket väl. Ange i din ansökan om du har någon allergi, t ex pälsdjur då vi har kunder som har husdjur. Pga. det intima momentet med personlig hygien ser vi gärna kvinnliga sökanden med respekt för den funktionshindrades önskemål. Vi tar ENDAST emot ansökningar via epost: samordnare@cura-care.se
Företag: CURA ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent/Vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent/Vikariat

Personlig assistent tilll Värmdö
Personlig assistent sökes till en man med förvärvad hjärnskada som bor på Värmdö. Mannen behöver hjälp med det mesta praktiska i sin vardag och har ett omfattande omvårdanadsbehov och begränsat tal. Till den här tjänsten söker vi en social, lugn och stabil person, gärna med erfarenhet av liknande arbeten. Du som söker kommer att få ordentlig introduktion och bli en del av ett trevligt och engagerat arbetslag. Vi behöver 1-2 assistenter som kan arbeta både dagar och nätter på vardagar och helger. På nätterna är det tre timmar jourtid. Arbetspassen är långa, mellan 12-26 timmar. Vi söker dig som vill hoppa in och jobba vid behov, men det kan bli aktuellt med fasta tider efter sommaren. Har du körkort och tillgång till egen bil för att ta dig till och från jobbet är det en fördel men inget inget krav för tjänsten. Har du lång resväg kan viss ekonomisk kompensation för restid erbjudas. Tillträde snarast. Välkommen med din ansökan märkt med referens K0055
Företag: AOM ASSISTANS AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent tilll Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent tilll Värmdö

Personlig assistent till ung kille i Ösmo
Jag vill ha en glad, positiv person som är lyhörd som personlig assistent. Ålder spelar igen roll utan det är personkemin som är viktigast och att du kan bjuda på dig själv. Erfarenhet är inget krav. Huvudsaken är att du är en person som vågar ta initiativ, är drivande och har fokus i alla situationer. Jag är en multifunktionsnedsatt kille på 22 år som behöver hjälp med allt dygnet runt. Jag har Epilepsi och PEG. Jag är social och gillar att vara ute mycket och hitta på olika saker. Jag söker nu en assistent för en deltids tjänst på 22,75 tim/v. Det är viktigt att du kan börja introduktion under v. 34 - v. 35 med början av första arbetspass den 30 augusti. Du kommer vara schemalagd nätter varannan vecka (ojämna v.) v. 2 (ojämn v.) Fre: 18.00-06,30 Lör: 16,30-06,30 Sön: 16,30-06,30 v. 4 (ojämn v.) Tors: 19,30-06,30 Fre: 18.00-06,30 Lör 17,00-06,30 Sön: 17,00-06,30 För tjänsten är det meriterande om du kan arbeta extra vid behov och då är det viktigt att du kan arbeta både dagar och nätter. Välkommen med din ansökan märkt med referens K0022-1207. Rekryteringen kommer ske löpnade.
Företag: AOM ASSISTANS AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till ung kille i Ösmo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till ung kille i Ösmo

Personlig Assistent
Wisby Assistans AB söker personal Wisby Assistans AB anordnar personlig assistans åt barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning bosatta på Gotland. Företaget grundades 2003 och har drygt 120 anställda. Vårt mål är att vara Gotlands ledande assistansbolag genom att erbjuda våra kunder en självbestämd assistans, trygghet och god livskvalité. Vi tror på att god assistans bygger på ett nära och respektfullt samarbete mellan personliga assistenter, kunder och arbetsgivare. Vi satsar mycket på personalvård både vad det gäller kompetensutveckling, friskvård och trivselaktiviteter. Våra värdeord är Närhet, Trygghet och Respekt vilka genomsyrar vårt arbetssätt. Är du en person med rätt kompetens, har bra samarbetsförmåga, ett gott empatiskt omdöme, är initiativrik och pålitlig. Då är du rätt person för oss. Vi tillämpar utdrag ur belastningsregistret. Vi har kollektivavtal hos Vårdföretagarna och anställningsformen heter: så länge assistansuppdraget varar eller då särskilda skäl finns att bringa anställningen att upphöra. Vi söker nu för kunds räkning nedanstående assistenter: Ung man i Visby söker assistenter. Ung man boende i Visby, söker assistenter. Du som söker ska ha personlig lämplighet och erfarenhet från assistentyrket men framförallt är personkemin det viktigaste. Dina intressen får gärna vara film, musik och media för att sammanfalla med kundens intressen. Du får inte vara allergisk mot katt eftersom det finns i hemmet. Tjänsterna är enligt kundens önskemål på deltid ca 30 timmar per vecka. Arbetstiderna är i huvudsak dygnspass. Du följer kunden i hans dagliga liv i allt från morgonrutiner till att följa med på olika aktiviteter. Eventuellt kommer kunden att studera i Stockholm/Sundbyberg nästa läsår, varvid han kommer att bo där under terminerna. Du som söker tjänsten måste därmed ha eget boende i Stockholm. Kunden har behov av assistans dygnet runt och det förekommer lyft varför bra fysik på den sökande är en förutsättning. Att arbeta i någons hem innebär att du som assistent ska ha respekt för inte bara den du arbetar hos utan även för kundens privatliv. Det ställer stora krav på lyhördhet, engagemang och empati . Körkort och erfarenhet från assistentyrket är meriterande. Skicka din CV med ett personligt brev där du beskriver varför just du skulle passa för den här tjänsten till jobba@wisbyassistans.se Bifoga gärna ett foto på dig själv. Du kan gå in på vår hemsida www.wisbyassistans.se för att se mer information om vad du kan skriva i ditt personliga brev, där finns frågor som vi önskar få besvarade. På grund av hög arbetsbelastning har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot frågor via telefon eller e-post rörande tjänsten. Det som står i annonsen är de uppgifter som vi kan lämna ut. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kunden är med i rekryteringsprocessen Ange ref: 106
Företag: Wisby Assistans AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent


Mer om Personlig assistent
Vilka praktiska arbetsuppgifter man har i ett personlig assistent jobb har beror helt på brukarens behov och önskemål. Det kan gälla att hjälpa brukaren att gå upp ur sängen, äta frukost och tvätta sig och klä sig. Assistenten är kanske med brukaren under hans eller hennes arbetsdag. På kvällen kan man följa med på olika fritidsaktiviteter, föräldramöte eller på middag hos brukarens vänner.

Oftast är den personlige assistenten anställd av kommunen, av ett brukarkooperativ eller ett privat bolag, men man kan också vara anställd direkt av brukaren. En personlig assistent måste ha stor respekt för brukarens behov av ett privatliv, samtidigt som uppgiften är att hjälpa den som assisteras i privatlivet. I arbetet ingår att smälta in i brukarens vardag, och göra saker på det sätt brukaren önskar eller själv skulle ha gjort. Det krävs att man har förmåga att samspela med såväl brukarens anhöriga, arbetskamrater, vänner och andra människor som finns runt honom eller henne.

Det förekommer att människor som assisteras är svårt sjuka. Det kan vara mycket krävande, även man som assistent kanske inte har några sjukvårdsuppgifter. Personliga assistenter kan ha mycket olika bakgrund. Brukaren ska själv påverka valet av vem som blir hans eller hennes assistent, även om det är kommunen som fattar beslut i de fall kommunen är arbetsgivare, vilket är det vanligaste. Ofta betyder personliga egenskaper och referenser från tidigare anställningar minst lika mycket som utbildning för att bli anställd.

Lämplig utbildning för personlig assistent jobb kan man få genom gymnasieskolan med inriktning mot vård och omsorg eller barn och fritid. Skolverket har mer information om gymnasiestudier. Motsvarande utbildning kan även finnas inom Kommunal vuxenutbildning. Lämplig utbildning finns också vid ett antal folkhögskolor. Oftast genomgår personliga assistenter en introduktionsutbildning då de anställts.

I ett personlig assistent jobb är det viktigt att tänka på att personlig assistans är ett ansvarsfullt arbete som bygger på ömsesidig respekt. Körkort och tillgång till bil krävs ibland. Man kan behöva lyfta tungt. Brukaren har dock ofta tekniska hjälpmedel för olika förflyttningar. Som personlig assistent har man tystnadsplikt. Arbetsmiljöproblem kan förekomma, då man arbetar i brukarens hem och detta inte alltid är ergonomiskt utformat. Arbetstiderna kan vara oregelbundna. Det är vanligt att personliga assistenter arbetar på kvällar och helger. Arbetstidens förläggning kan göra att man har möjlighet att kombinera arbetet med studier eller fritidsintressen. Källa: Arbetsförmedlingen.se

Sök lediga jobb Personlig assistent

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se