Personlig assistent_samordnare! jobb - lediga jobb

Personlig assistent_samordnare! jobb Personlig assistent_samordnare! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personlig assistent_samordnare!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personlig assistent_samordnare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Personlig assistent/samordnare!- Stockholm

  2. Personlig assistent/samordnare- Stockholm

  3. Personlig assistent/samordnare- Stockholm

  4. Personlig assistent/Samordnare- Hallstahammar

  5. Man i Västra Frölunda söker Personlig assistent/Samordnare- Göteborg

  6. Personlig assistent/Samordnare- Gävle

  7. Personlig Assistent/Samordnare, Täby- Täby


Mer beskrivning

Personlig assistent/samordnare!
AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Jönköping, Örebro och Västerås. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, hemtjänst, avlösning, ledsagning, boendestöd, stödboende, serviceboende och hushållsnära tjänster. Vi växer ständigt och söker nu fler engagerade och glada assistenter OBS! KUND ÄR RÖKALLERGIKER, vi söker dig som är rökfri! För kunds räkning söker vi nu 2 st assistenter till en arbetsplats i Skogås varav en av dessa tjänster även innefattar rollen som samordnare i gruppen. Arbetpassen är av blandad art fördelat på dag, kväll och vissa helger. Vår kund är en aktiv kvinna som drabbats av en hjänstamsblödning hon är fullt kognitiv men behöver hjälp med sin ADL såsom påklädning, dusch, intimhytgien osv. Hon är verbal och träning är väldigt viktigt för henne. Målet med assistansen är att få igång de funktioner som påverkats av hjänblödningen, alla insatser ska ha ett rehab- perspektiv! På kundens önskemål söker vi nu assistenter; * av kvinnligt kön (på grund av att i arbetsuppgifterna ingår hjälp med dusch och toalettbesök) *har arbetat som assistent tidigare (detta är ett måste). * har ett glatt humör och social kompetens * dig som kan pusha och inspirera! *är självgående, lyhörd och vet när du ska "backa". * är i likhet med vår kund intresserad av träning, sund mat hålling och är duktig på att laga mat. Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats på ett roligt och trivsamt uppdrag. Om du passar in på beskrivningen är du varmt välkommen att söka denna tjänst. OmsorgsCompagniet har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. OmsorgsCompagniet värnar om både kunder och personals säkerhet/ trygghet och har därför som rutin att alltid ta ett utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon utan vi ber er därför att mejla era till den kundansvarige som är delaktig i rekryteringen.
Företag: OMSORGSCOMPAGNIET I NORDEN AB ASSISTANS
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent/samordnare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent/samordnare!

Personlig assistent/samordnare
AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Jönköping, Örebro och Västerås. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, hemtjänst, avlösning, ledsagning, boendestöd, stödboende, serviceboende och hushållsnära tjänster. Vi växer ständigt och söker nu fler engagerade och glada assistenter. Vi söker nu en samordare/ personlig assistent en av våra kunder, vårt kund har Als. Som samordare i assistansgruppen har du en arbetsledande roll när det kommer till schema, rapportering av tidrapporter, hjälpa kunden med att boka färdtjänst, hjälpa till med lättare bemanning i din assistansgrupp. Arbetstiden är förlagd på dag/kväll samt var tredje helg. Vår kund har dubbelassistans dygnet runt. Tjänstgöringsgraden är 100% Du som söker är - Ansvartagande och kan se helheter, du arbetar lösningsfokuserat och tycker att ansvar är roligt! - Kvinna ( pga hygien uppgifter förekommer) mellan 25 till 50 år - Har gärna erfarenhet av personlig assistans, tidigare erfarenhet av ALS är av stort värde. -har gott om humor samt ett glatt och trevligt sätt - Talar och skriver svenska obehindrat KORT REKRYTERING! Tveka inte att skicka in din ansökan! Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats i ett härligt gäng med positiva och duktiga assistenter. Om du passar in på beskrivningen är du varmt välkommen att söka denna tjänst. Vi tillämpar Almegas kollektivavtal. OmsorgsCompagniet har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. OmsorgsCompagniet värnar om både kunder och personals säkerhet/ trygghet och har därför som rutin att alltid ta ett utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon utan vi ber er därför att mejla era till den kundansvarige som är delaktig i rekryteringen.
Företag: OMSORGSCOMPAGNIET I NORDEN AB ASSISTANS
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent/samordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent/samordnare

Personlig assistent/samordnare
AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Jönköping, Örebro och Västerås. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, hemtjänst, avlösning, ledsagning, boendestöd, stödboende, serviceboende och hushållsnära tjänster. Vi växer ständigt och söker nu fler engagerade och glada assistenter. Vi söker nu en samordare/ personlig assistent en av våra kunder, vårt kund har Als. Som samordare i assistansgruppen har du en arbetsledande roll när det kommer till schema, rapportering av tidrapporter, hjälpa kunden med att boka färdtjänst, hjälpa till med lättare bemanning i din assistansgrupp. Arbetstiden är förlagd på dag/kväll samt var tredje helg. Vår kund har dubbelassistans dygnet runt. Tjänstgöringsgraden är 100% och arbetstiden är dagtid. Du som söker är - Ansvartagande och kan se helheter, du arbetar lösningsfokuserat och tycker att ansvar är roligt! - Kvinna ( pga hygien uppgifter förekommer) mellan 25 till 50 år - Har gärna erfarenhet av personlig assistans, tidigare erfarenhet av ALS är av stort värde. -har gott om humor samt ett glatt och trevligt sätt - Talar och skriver svenska obehindrat KORT REKRYTERING! Tveka inte att skicka in din ansökan! Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats i ett härligt gäng med positiva och duktiga assistenter. Om du passar in på beskrivningen är du varmt välkommen att söka denna tjänst. Vi tillämpar Almegas kollektivavtal. OmsorgsCompagniet har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. OmsorgsCompagniet värnar om både kunder och personals säkerhet/ trygghet och har därför som rutin att alltid ta ett utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon utan vi ber er därför att mejla era till den kundansvarige som är delaktig i rekryteringen.
Företag: OMSORGSCOMPAGNIET I NORDEN AB ASSISTANS
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent/samordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent/samordnare

Personlig assistent/Samordnare
Vi söker peronlig assistent/Samordnare Timanställning med varierade arbetstider. I samordnar rollen fungerar du som en arbetsledare som sköter en del av det administrativa uppgifterna i arbetsgruppen, det kan vara allt från ekonomi till bemanning. Det vi söker är dig som vill jobba som personlig assistent och även vara samordnare. Till ung självständig glad man med ett helt assistansbehov dygnet runt som bor själv i eget boende och har egen bil. Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida, www.assistanspartner.se/ledigajobb. Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form. Dina egenskaper och dig vi söker behöver vara trygg och stabil i din personlighet och ha tidigare erfarenhet av personlig assistans, ha körkort och vara en van bilförare, du måste vara minst 24 år gammal. Flexibilitet kan både lämnas och behöver fås tillbaka. Du ska gilla att vara aktiv och ta initiativ, det är värdefullt. Gilla musik är nog ett måste. Du behöver vara lyhörd för signaler och gilla att följa dem och upptäcka saker tillsammans med brukaren. Gärna ha en pedagogisk bakgrund men viktigast är personlig lämplighet och det ställs högt att du både vill och kan jobba så som brukaren behöver få leva. Du kommer att jobba både självständigt och med dubbelgång och med en person som alltid kan kontaktas och rådfrågas gällande jobbet. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn, och vara lyhörd för kundens önskemål. Det är kunden som styr ditt arbete. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete, vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Att tänka på som assistent hos AssistansPartner: • Att vara intresserad av människor. • Att kunna sätta sig in i andra människors situation. • Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. • Personliga assistenter har tystnadsplikt. • Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt. • Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent/Samordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent/Samordnare

Man i Västra Frölunda söker Personlig assistent/Samordnare
Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen. . Har du erfarenhet av livet samt av vård/omsorg eller personlig assistans och tror dig vara en engagerad, tålmodig och utåtriktad person? Då kanske den här tjänsten kan vara något för dig! Vår kund som är en glad man på 68 år tycker om att lyssna på musik och komma ut och hitta på olika saker. Mannen har på grund av stroke en halvsidesförlamning, epilepsi och grav afasi (kan säga Ja och Nej). Till följd av detta behöver han assistans kring förflyttningar, hushållssysslor och personlig hygien samt stöttning vid måltider, aktiviteter och träning. I tjänsten ingår en del köksbestyr och det är därför kul om du även tycker om att baka och laga mat.  En del av denna tjänst innebär samordningsansvar. Som samordnare i arbetslaget har du ett särskilt ansvar för att de dagliga rutinerna efterlevs. Har du kunskap om epilepsi eller är utbildad undersköterska är detta mycket meriterande för tjänsten. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenheter av samordningsansvar eller motsvarande.  Att du är rökfri är också önskvärt. Tjänstens omfattning: ca. 60% Arbetstider: Skift, kl. 9-17, 12-20 och 19-11. Tjänsten inbegriper arbete varannan helg. Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:  http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ Välkommen med din ansökan! Annonsens referensnummer: 1110 Vid eventuella frågor kontakta rekryterare: David Henriksson tfn 010-7077814
Företag: Passal AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-08
Sök fler jobb liknande: lediga Man i Västra Frölunda söker Personlig assistent/Samordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Man i Västra Frölunda söker Personlig assistent/Samordnare

Personlig assistent/Samordnare
Det är viktigt att du som söker är trygg i dig själv och har båda fötterna på jorden. Du bör vara van att jobba både ensam och med dubbelgång, och tycka om att ta egna initiativ och göra saker tillsammans med kunden samt ta hand om en vardag, med göromål som matlagning, handla osv. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Din främsta arbetsuppgift är att mer tillse en skön vardag, hälsa och välmående. Stor vikt läggs vid personkemi och vid din personlighet. Vi söker personal till manlig kund i Hallstahammar. Kunden har behov av assistans dygnet runt med sovande jour/väntetid. Arbetstiderna är förlagda dygnet runt så det är bra om du kan arbeta vid alla tillfällen. Kan du endast jobba natt, eller dag/kväll, anteckna gärna dina möjligheter i din ansökan. Du som söker bör vara mellan 25-40 år, gärna också manlig sökande. Du behöver har erfarenhet av assistans yrket sedan tidigare. Du behöver ha körkort och vara van bilförare, vilket förekommer i tjänsten. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn, och vara lyhörd för kundens önskemål. Det är kunden som styr ditt arbete. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete, vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Att tänka på som assistent hos AssistansPartner: • Att vara intresserad av människor. • Att kunna sätta sig in i andra människors situation. • Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. • Personliga assistenter har tystnadsplikt. • Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt. • Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Gävle
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent/Samordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent/Samordnare

Personlig Assistent/Samordnare, Täby
Vi söker en driven och mogen kvinna, gärna över 25 år, för ett jobb som personlig assistent och samordnare för ett arbetslag som kommer att byggas upp kring ett nyuppstartat ärende. En personalgrupp finns alltså inte i dagsläget, och det blir ditt jobb som samordnare att vara med och sätta ihopett väl fungerande team (i samarbete med ENKV Assistans), lägga upp ett schema, samt ansvara för bemanning. Du behöver ha god initiativförmåga samt behärska svenska språket mycket väl i tal och skrift. Som personlig assistent jobbar du för en kvinna boende nära Täby Centrum. Hon förflyttar sig i permobil och tycker om att ha ett aktivt liv, och som hennesassistent är din uppgift att hjälpa henne leva det liv hon vill och vara henne behjälplig med vad som behövs för att få tillvaron i vardagen att fungera. Tycker du om att ha ett ansvarsfullt och viktigt arbete? Har du tidigare erfarenhet av ledarskap och organisation? Är du empatisk och lyhörd? Då är du välkommen att skicka in din ansökan.
Företag: ENKV
Ort: Täby
Publicerad : 01-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent/Samordnare, Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent/Samordnare, Täby


Sök lediga jobb Personlig assistent_samordnare!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se