Personliga assistenter sökes i Nordanstigskommun jobb - lediga jobb

Personliga assistenter sökes i Nordanstigskommun jobb Personliga assistenter sökes i Nordanstigskommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personliga assistenter sökes i Nordanstigskommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personliga assistenter sökes i Nordanstigskommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Personliga assistenter sökes i Nordanstigskommun- Nordanstig


Mer beskrivning

Personliga assistenter sökes i Nordanstigskommun
A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi är IfA-godkända och utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Jag är en glad och öppen tjej på 47 år som söker dig som är intresserad av att arbeta extra som personlig assistent vid ordinarie assistents ledighet eller sjukdom. Jag har en muskelsjukdom som gör att jag behöver hjälp och stöd i vardagen med de grundläggande behoven och de dagliga sysslorna som förekommer i ett hem. Det ingår också att följa med mig på mina aktiviteter. Du som söker ska vara en tjej som är framåt, glad och positiv som kan ta egna initiativ. Du bör även vara flexibel. Det är viktigt att du helt behärskar svenska språket och du får ej vara rökare. Då jag har katter hemma får du inte vara allergisk. Som person tror vi även att du är en ansvarsfull och lyhörd person som har lätt för att samverka med andra och tycker om att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på A-Assistans samt av kunden och dess anhöriga. Ansökan sker genom att du registrerar dig i vår rekryteringsportal, den finner du genom vår hemsida (www.a-assistans.se) /rekryteringsportalen/ skapa konto och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan!
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Nordanstig
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes i Nordanstigskommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes i Nordanstigskommun


Sök lediga jobb Personliga assistenter sökes i Nordanstigskommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se