Personliga assistenter sökes jobb - lediga jobb

Personliga assistenter sökes jobb Personliga assistenter sökes jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personliga assistenter sökes. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personliga assistenter sökes. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personliga assistenter sökes omgående!- Sigtuna

 2. Engagerade personliga assistenter sökes!- Stockholm

 3. Personliga assistenter sökes till 12 årig pojke- Stockholm

 4. Personliga assistenter sökes till 12 årig pojke- Stockholm

 5. Personliga assistenter sökes till trevlig kvinna i Huddinge- Huddinge

 6. Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov- Nykvarn

 7. Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg- Sundbyberg

 8. Personliga assistenter sökes till kvinna med ALS på Södermalm- Stockholm

 9. Kvinnliga personliga assistenter sökes till Jordbro- Stockholm

 10. 2 personliga assistenter sökes- Jönköping

 11. Personliga assistenter sökes- Nybro

 12. Personliga assistenter sökes i Oskarshamn- Oskarshamn

 13. Personliga assistenter sökes över sommaren i Växjö.- Växjö

 14. Personliga assistenter sökes- Simrishamn

 15. Personliga assistenter sökes till man i Helsingborg- Helsingborg

 16. 2 Personliga assistenter sökes, Knivsta- Knivsta

 17. Personliga Assistenter sökes till kvinna i centrala Uppsala- Uppsala

 18. Personliga assistenter sökes i Åsele- Åsele

 19. Personliga assistenter sökes- Göteborg

 20. Personliga assistenter sökes- Göteborg

 21. Personliga assistenter sökes till 19-årig tjej- Göteborg

 22. Personliga assistenter sökes till Linköping och Norrköping med omnejd.- Linköping

 23. Två personliga assistenter sökes i Vilhelmina- Vilhelmina

 24. Personliga assistenter sökes till sport- o musikintr man, Västra Frölunda- Göteborg

 25. Personliga assistenter sökes till kvinna i Skövde omgående- Skövde

 26. Två Personliga assistenter sökes, Tibro- Tibro

 27. Personliga assistenter sökes till Linköping och Norrköping med omnejd.- Norrköping

 28. KVINNLIGA PERSONLIGA ASSISTENTER sökes- Örebro

 29. Personliga assistenter sökes- Uppsala

 30. Personliga assistenter sökes, Västerås- Västerås

 31. Personliga assistenter sökes, hel- och deltid.- Nacka

 32. Personliga assistenter sökes i Nordanstigskommun- Nordanstig

 33. Personliga assistenter sökes- Östersund

 34. Två kvalificerade personliga assistenter sökes- Stockholm

 35. Personliga assistenter sökes, Västerås- Västerås

 36. Personliga assistenter sökes omgående till 7-årig pojke, Göteborg- Göteborg

 37. Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg- Sundbyberg

 38. Personliga assistenter sökes- Göteborg

 39. 2 Personliga assistenter sökes, Knivsta- Knivsta

 40. Personliga assistenter sökes i Uppsala- Uppsala


Mer beskrivning

Personliga assistenter sökes omgående!
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu personliga assistenter till en glad och aktiv 19-årig kille med grav utvecklingsstörning och nedsatt hörsel och syn. Vi söker dig som kan jobba varannan helg samt under skollov dag- och kvällstid. Arbetet innebär att fungera som ett stöd i hemmet och hjälpa till med det mesta som kan uppkomma i vardagen. Har du utbildning eller erfarenhet av utvecklingstörning och är teckenkunnig är detta meriterande. Mest vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är en aktiv och engagerad person som kan ta egna initiativ. Du ska ha en positiv inställning och ha förmågan att kunna stimulera och motivera andra människor. Vi ser gärna att du delar kundens intresse av djur, musik och promenader. Det finns djur i hemmet så du bör inte vara pälsallergiker. Tillgång till bil är ett krav då kunden bor på landet. Arbetet kommer innebära att arbeta varannan helg samt under lov. Vecka 31 och 32 kommer vara mer tid enligt schema, därefter varannan helg. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort fordras. Tillgång till egen bil krävs. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse Kontaktperson: Maria Juhlin/Evelina Madheim De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes omgående!

Engagerade personliga assistenter sökes!
Är just du den person vi söker? Vi på Assistanskompaniet söker engagerade personliga assistenter till vår kund som bor på söder. Vi erbjuder dig möjligheten att visa oss vem du är och höra hur du vill arbeta. Vårt mål är att hitta rätt assistent till våra kunder där personkemin klickar och där vi tillsammans kan skapa en stimulerande och givande atmosfär. Just nu söker vi specifikt: För vår kvinnliga kunds räkning söker vi kvinnor och män som vill jobba heltid på söder. Du bör vara i åldersspannet 35-40 pga krav på personlig mognad samt vara mycket duktig på att arbeta i ett team. Du bör även ha god fysisk form utan några allergier (pga husdjur och parfymanvändande). Hos denna kund är det viktigt att vara mjuk och inkännande, samt ha förmåga att vänta in kunden och följa hennes takt beroende på dagsform men framförallt lyssna på henne. Du bör vara tålmodig och metodiskt och kunna stötta samt coacha på ett positivt sätt utan att dominera. Det är även viktigt för kunden att du har ett generöst och humoristiskt sinnelag. Det är även av vikt att du har förmågan att kunna ta och arbeta efter givna instruktioner och utstakade mål. Så låter detta som du är du välkommen att sända in ditt CV och ett personligt brev till oss via mail redan nu då urval sker löpande.
Företag: 1:A ASSISTANSKOMPANIET AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerade personliga assistenter sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerade personliga assistenter sökes!

Personliga assistenter sökes till 12 årig pojke
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker två personliga assistenter till en 12 årig kille som bor på Södermalm. Arbetet är förlagt dagtid i pojkens skola som ligger i Sollentuna. Hans intressen är fysisk aktivitet såsom att gå i skogen och simma. Han leker gärna med sin Ipad, tittar i böcker, ritar, leker och busar. Han är en stark kille som kommunicerar med enstaka ord. Han har grav autism, ADHD och epilepsi.Vi söker dig man eller kvinna som trivs att arbeta med barn med särskilda behov. Viktigt att du har god fysik då arbetet ibland kan vara tungt. Har du erfarenhet av TBA (tillämpad beteende analys) och har tidigare jobba med personer som har epilepsi är det mycket meriterande. Har du ett intresse för specialpedagogik är detta ett stort plus. Handledning och utbildning för assistenterna förekommer. Då pojkens mamma snart ska skaffa hund är det viktigt att du inte är allergisk. Du ska behärska god svenska i tal och skrift. Då du ska följa med pojken till badhuset är det viktigt att du tål klor. Vi söker två personer på deltid. Det är en stor fördel om du är flexibel och kan gå in och arbeta extra då din kollega har frånvaro. Välkommen med din ansökan! Arbetstid/Varaktighet: Två tjänster på 50 %. Dagtid. Schema kl 0800-1530. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Augusti, uppdraget startar med introduktion Kontaktperson: Emma Bjurbäck Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till 12 årig pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till 12 årig pojke

Personliga assistenter sökes till 12 årig pojke
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker två personliga assistenter till en 12 årig kille som bor på Södermalm. Arbetet är förlagt dagtid i pojkens skola som ligger i Sollentuna. Hans intressen är fysisk aktivitet såsom att gå i skogen och simma. Han leker gärna med sin Ipad, tittar i böcker, ritar, leker och busar. Han är en stark kille som kommunicerar med enstaka ord. Han har grav autism, ADHD och epilepsi.Vi söker dig man eller kvinna som trivs att arbeta med barn med särskilda behov. Viktigt att du har god fysik då arbetet ibland kan vara tungt. Har du erfarenhet av TBA (tillämpad beteende analys) och har tidigare jobba med personer som har epilepsi är det mycket meriterande. Har du ett intresse för specialpedagogik är detta ett stort plus. Handledning och utbildning för assistenterna förekommer. Då pojkens mamma snart ska skaffa hund är det viktigt att du inte är allergisk. Du ska behärska god svenska i tal och skrift. Då du ska följa med pojken till badhuset är det viktigt att du tål klor. Vi söker två personer på deltid. Det är en stor fördel om du är flexibel och kan gå in och arbeta extra då din kollega har frånvaro. Välkommen med din ansökan! Arbetstid/Varaktighet: Två tjänster på 50 %. Dagtid. Schema kl 0800-1530. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Augusti, uppdraget startar med introduktion Kontaktperson: Emma Bjurbäck Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till 12 årig pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till 12 årig pojke

Personliga assistenter sökes till trevlig kvinna i Huddinge
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu personliga assistenter till vår kvinnliga kund. Vår kund heter Inger och är i 60 års ålder. Hon bor med sin make i en villa i Huddinge nära kommunikationer. Hon behöver din hjälp vid hygien, på – och avklädning, toalettbesök, matlagning och komma ut på utflykter. Hon sitter i rullstol men kan stå själv och kommunicerar obehindrat. Hon gillar att pyssla med blommor. Hon har en katt hemma så det är viktigt att du inte är pälsdjursallergiker. Hennes dotter har hästar och när våren kommer vill hon gärna att du följer med henne ut till stallet. Det är meriterande om du har körkort för att kunna köra kundens bil, men det är inget krav. Vi söker dig, kvinna som kan vara hennes stöd i vardagen. Vår kund har fått beslut om personlig assistans och därmed ska vi starta upp en assistentgrupp. En assistent i gruppen kommer bli arbetsledare och ta extra ansvar kring bemanning, inköp och introduktion. Ange i din ansökan om du är intresserad av att bli arbetsledare. Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba som personlig assistent. Ålder har ingen betydelse utan personkemin avgör. Du ska vara en aktiv och lyhörd person som kan ta initiativ samtidigt som du ska se när du bör hålla dig i bakgrunden och lämna utrymme för privatliv. Det är viktigt att du talar god svenska och kan läsa och skriva på svenska. Har du egen bil finns möjlighet att parkera utanför kundens hus. Arbetstid/Varaktighet: Deltid. Cirka 57,50 timmar aktiv tid + 50 timmar väntetid i månaden. Fem arbetspass i månaden. Schema: 21,5 timmar i sträck varav 10 timmar väntetid på natten. Passet börjar kl. 21.00 – 18,30 dagen efter. Väntetiden är förlagd mellan kl. 22.00–08.00. Jourersättning enligt kollektivavtal. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "Så längre assistansuppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Emma Bjurbäck Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till trevlig kvinna i Huddinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till trevlig kvinna i Huddinge

Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu personliga assistenter till vår kund. Kunden är en man i 60 års ålder boende med sin fru i en villa ca 1 mil utanför Nykvarn. Han har efter en stroke en funktionsnedsättning i vänster sida. Han kan kommunicera själv och gå med hjälp av ditt stöd. Arbetet är förlag till hans hem. I dina arbetsuppgifter ingår att assistera mannen med det dagliga, såsom på och avklädning, hygien, handla, gå promenader med hunden, hushållsarbete med mera. Han gillar att lösa korsord, läsa, titta på sport eller spela Yatzy. Du får gärna uppmuntra till aktivitet tillsammans med kunden. Vi söker dig som är kvinna. Ålder spelar ingen roll utan personkemin är avgörande. Vi tycker det är viktigt att du är positiv, flexibel och trivs att arbeta med människor. Du får inte vara allergisk då paret har en hund samt att rökning förkommer. Eftersom mannen bor utanför Nykvarn är det ett krav att du har körkort och tillgång till bil. Kommunikationer via lokaltrafik saknas. Vi söker assistenter som kan arbeta extra vid förfrågan. Detta är uppdrag som är lämpligt att kombinera med studier eller annat deltidarbete. Välkommen med din ansökan! Körkort: B körkort och tillgång till bil är ett krav Arbetstid / Varaktighet: Deltid samt vikarier vid behov. Schema kl 09.00-16.00 eller 16.00–23.00. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: omgående Kontaktperson: Emma Bjurbäck Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov

Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg
STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1300 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall. Jag är en man född i början av 50-talet. Jag är bosatt i Katrineholm, sedan 2003, då jag flyttade från Stockholm. Kommer nu att flytta tillbaka till Stockholm och Sundbyberg från och med första augusti eller tidigare. Söker därför flera nya assistenter. För drygt 20 år sedan fick jag diagnosen MS och är rullstolsburen. Flera år senare har jag tagit reda på, nyfiken som jag är, vad som ligger bakom sjukdomen, som i mitt fall är en utmattad sköldkörtel/binjure som även kallas Hypoteros typ 2. Mitt immunförsvar och immunsystem är svårt angripet av överkänslighet mot bland annat elektromagnetiska fält, ljus ljud och dofter. Har även födoämnens intolerans. Listan kan göras lång. Jag har arbetat som fritidspedagog och lärare. Vidare har jag ett brett idrottsintresse och speciellt fotboll. Andra intressen jag har är livsåskådning, humor, musik, meditation, naturen och alternativa vägar till ökat välbefinnande. Jag har ett så kallat holistiskt synsätt. Du som söker måste vara icke rökare och inte heller använda starka dofter. Jag vill att du har empati och ett öppet sinne när humöret mitt kan gå upp och ner. Därför också vara förstående för min situation. Du skall ha ett ”tredje öga”, det vill säga se vad som behöver göras och vara lyhörd för det. Du ska kunna assistera mig i hygien situationer och inte vara främmande för det. Tålmodig är önskvärt då jag ibland kan låta krävande och har koncentrationssvårigheter. Jag strävar efter öppenhet och tydlighet då kommunikationen är viktigt för ett gott samarbete och en god relation. Man eller kvinna spelar ingen roll, men ser gärna att du är över 25 år. Du får gärna dela något eller några av mina intressen. Arbetspassen är vanligast 9 timmar långa men kan variera. Normala är mellan 8-17 eller 9-19 på helger. OB ersättning och övriga anställningsvillkor regleras enligt gällande kollektivavtal mellan KFO & kommunal. Två tjänster på ca 32h per vecka vardera (80%). Samt flera timvikarier som kan arbeta vid behov.  Viss tidsanställning eller timanställning, uppge i din ansökan vad du är intresserad ut av. Tillträde: 1 augusti eller tidigare Välkommen med din ansökan Obs! Rekrytering sker löpande
Företag: STIL
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg

Personliga assistenter sökes till kvinna med ALS på Södermalm
Assistans för Dig söker nu personliga assistenter till en kvinna med ALS boende vid Skanstull på Södermalm. Hennes intressen är bland annat matlagning, bakning, konst och film. Trots viljan att komma ut varje dag orkar kvinnan inte alltid med. Vissa dagar stannar hon i lägenheten hela dagen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i att hjälpa kvinnan med den dagliga livsföringen såsom hygien, WC, av- och påklädning samt vid måltider. Du kan också behöva följa med på olika ärenden med rullstol och/eller färdtjänst. Uppdraget är utmanande och ställer stora krav på dig som assistent. Vi ser helst att du som söker har erfarenhet av arbete som personlig assistent men det är inget krav. Du bör vara lugn och trygg i dig själv med en varm personlighet och inneha förmågan att, samtidigt som du hjälper kvinnan med hennes omsorgsbehov, skapa en god personlig relation till både henne och den övriga familjen. God svenska är ett krav och vi ser allra helst att du som söker har erfarenhet av att hantera rullstol. Kvinnan söker olika slags assistenter. Både de som har intresse av att sköta ett hem i minsta detalj och andra som har intressen kring konst och kultur. Universitetsstuderande är välkomna. Om du är massagekunnig är det ett plus. Familjen har en katt så du bör inte vara pälsallergiker. Då kvinnan bor centralt i Stockholm med närhet till kollektivtrafik är körkort inget krav. Tjänsten innefattar arbetstid förlagd till dag, kväll och natt både vardagar och helger. Tillträdesdatum är 1 augusti men introduktion samt utbildning kan bli aktuellt innan dess.    Tycker du att det låter intressant? Då kan det vara dig vi söker!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till kvinna med ALS på Södermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till kvinna med ALS på Södermalm

Kvinnliga personliga assistenter sökes till Jordbro
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Kvinnlig personlig assistent sökes till kvinna i 60-årsåldern. Kvinnan har Parkinsons. Du kommer att hjälpa kunden med allt i sin vardag från personlig hygien till vanliga hushållssysslor som inhandling, matlagning, städning etc. Du arbetar aktivt för att kunden ska uppnå högsta livskvalitet och jobbar alltid utifrån kundens behov och önskemål. Den person vi söker är en ansvarskännande, tålmodig, trygg, mogen och som kan se sin egen del i uppdraget. Du behöver vara lyhörd och kunna jobba utifrån kundens behov och önskemål samt tänka lösningsfokuserat i ditt arbetssätt. Utifrån kunds önskemål  ska du vara en kvinna minst 25 år gammal, men din personliga mognad och personkemin mellan dig och kund är självklart det som är avgörande. Gärna utbildad undersköterska eller annan vårdutbildning, dock inget krav. Kännedom om parkinsons sjukdom, track och peg är en fördel. Utbildning kring skötsel av track samt sondmatning kommer att ges. Önskemål från kund: Assistent behöver prata svenska. Gärna kunnig i massage då kunden är stel och behöver masage dagligen. Gärna körkort. Kunden är allergisk mot katt. Ansökan skickas per mail! Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Tillsvidare så länge assistans uppdraget varar. Sökes 3-4 personer. Rullande schema.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga personliga assistenter sökes till Jordbro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga personliga assistenter sökes till Jordbro

2 personliga assistenter sökes
Kooperativet VIOL är ett brukarstyrt assistanskooperativ. Kontoret ligger i Habo men medlemmarna bor på olika platser i Sverige. På varje arbetsplats finns en arbetsledare som ansvarar för sin assistentgrupp. Som anställd i VIOL får du lön enligt kollektivavtal, möjlighet till friskvård och kompetensutveckling Personliga assistenter sökes, en assistent på fast schemarad ca 80% samt en timvikarie vid sjukdom och ledighet Jag är en social och aktiv kille i 40-årsåldern, som behöver två assistenter, en ordinarie och en som kan hoppa in med kort varsel när de ordinarie assistenterna blir sjuka eller ska vara lediga. Jag tycker om att åka bil, umgås med vänner, se på sport, resa och ta en runda på stan emellanåt. I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa mig med alla i ett hem förekommande sysslor, följa med till dagcentret och delta i mina fritidsaktiviteter. Manuella lyft förekommer men det finns hjälpmedel i hemmet. Resor med övernattning kan förekomma. Du som söker: * ska vara flexibel, empatisk och cirka 25- 45 år, kvinna eller man har mindre betydelse. * Du ska tycka om att titta på idrott och köra bil samt ha god hälsa och bra kondition/styrka. Jag ser det som en självklarhet att du är öppen för att träna för att upprätthålla din styrka och goda hälsa, då detta är avgörande i lyftsituationer .*Det är bra om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare men din personliga lämplighet är avgörande. * Du ska ha lätt för att kunna kommunicera på svenska både i tal och skrift. *Du måste ha körkort och god körvana då jag har egen bil som assistenterna kör. *Du måste vara rökfri Tidsbegränsad anställning (schema ca 80%) med förlängning årligen. Dag, kväll, natt (sovande jour) och helg. Timvikariat vid behov, dag, kväll, natt (sovande jour) och helg. Inringning samt möjlighet att boka in ett fåtal pass per månad med god planering. Tillträde snarast på båda tjänsterna. Om du tycker detta låter intressant vill jag att du skriver ett personligt brev som berättar vem du är, vad du har för bakgrund och kompetens samt vad som gör just dig lämpad för att arbeta hos mig. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Företag: KOOPERATIVET VIOL
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga 2 personliga assistenter sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 personliga assistenter sökes

Personliga assistenter sökes
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Nu söker vi nya assistenter åt en av våra kunder i Nybro. Kunden är en man i 50-årsåldern som har diagnoserna grav utvecklingsstörning och epilepsi samt autismliknande symptom. Din uppgift som assistent blir att hjälpa kunden med personlig hygien, hushållsarbete, handling etc. Du kommer också få följa med på Dagcenter. Kunden rider och simmar i bassäng en gång per vecka, han gillar att promenera och att cykla. Kunden är glad för det mesta, men har ett behov av att vara själv ibland. Utåtagerande beteende kan förekomma om man inte förstår hans behov eller om bemötandet blir fel. Man jobbar alltid två och två. Assistenterna som vi söker bör vara omkring 35 år eller äldre. Man bör ha god erfarenhet av utvecklingsstörning och autism. Stor vikt läggs också vid personlig lämplighet, personkemi och flexibilitet. Du som söker ska vara trygg i dig själv och samtidigt kunna förmedla detta till kunden. Körkort är meriterande. Vi utgår från att du är en positiv person som tycker att arbete med människor är stimulerande. Vi vill att du är rak och ärlig och ser ditt arbete seriöst. Omfattning: Enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/natt (inklusive vaken natt och jour), både vardagar och helger. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: 1:a augusti, eventuellt tidigare. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Nybro
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes

Personliga assistenter sökes i Oskarshamn
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Frösunda LSS AB i Oskarshamn söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos oss.  Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet och är du en person som snarare ser möjligheter än hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig. Vi söker nu både dig som vill jobba extra som timvikarie och dig som söker en fast schemarad hos en eller flera av våra kunder. Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är därför av största vikt att du är lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och personlig mognad. Utbildning och yrkeserfarenhet inom området är meriterande, men ej ett krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du får gärna vara studerande eller ha ett annat deltidsarbete som du vill kombinera med jobbet som personlig assistent. Körkort ett krav men du måste ej ha tillgång till egen bil. Frösunda LSS AB blir din arbetsgivare och vi står för arbetsledning och utbildning efter behov. Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns. Ansökan endast via denna länk. Bifoga personligt brev och CV där din ålder framgår. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes i Oskarshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes i Oskarshamn

Personliga assistenter sökes över sommaren i Växjö.
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vår kund i Växjö söker personliga assistenter över sommaren som är intresserade av timanställning. Som sökande är det en fördel att vara ordningsamma och ansvarsfulla, med en stor portion humor. Kunden är en man, som efter en stroke behöver hjälp och stöd i sin vardag. Kunden bor tillsammans med sin fru i en villa och din uppgift som personlig assistent blir, att hjälpa kunden att leva ett bra liv. Arbetet som personlig assistent består av, att vara vår kund behjälplig i hans vardagliga liv, med t.ex. personlig omvårdnad, daglig träning hemma, bassängträning och hushållsarbete. Eftersom vår kund är trädgårdsintresserad förekommer det även arbete utomhus. barn och barnbarnen kommer ofta på besök, varför det är viktigt att du är barnkär. För att arbeta hos kunden krävs att du har körkort, då du ska kunna köra kundens bil. I övrigt är det ett krav att du är rökfri och helst inte har några husdjur, då kundens fru är allergisk. Någon form av erfarenhet inom vård, omsorg eller personlig assistans är ett plus. Andra viktiga egenskaper hos dig är att du vågar ta egna initiativ, är samarbetsvillig och har förmågan att vara lyhörd, inför en annan persons behov. Arbetspassen är förlagda till varierande tider under dygnet. Även om du under arbetstid arbetar som ensam assistent, kommer du ingå i ett assistentteam och därför önskar vi samarbetsförmåga och stor flexibilitet. CV önskas, gärna bild. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, natt och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar", samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Frågor hänvisas till viktor.hedberg@humana.se Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Växjö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes över sommaren i Växjö. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes över sommaren i Växjö.

Personliga assistenter sökes
Personliga assistenter sökes till en glad, positiv kvinna i trettioårsåldern som har en grav cp-skada, är rullstolsburen och behöver hjälp med all daglig livsföring så som hygien, matlagning, hushållssysslor och fritidsaktiviteter. Kvinnan bor i egen lägenhet i centrala Simrishamn och har assistans dygnet runt. Du bör vara kvinna (kundens önskemål), ickerökare, med stort intresse för fysisk träning och hälsokost. Du bör leva ett aktivt liv, vara rökfri och tala god svenska. Det finns fyra tjänster med varierande tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta enligt schema med start 16/8-2013. Utdrag ur belastningsregistret krävs. Beställ det redan idag på polisens hemsida då handläggningstiden är ca 2 veckor.
Företag: Anemon Personlig Assistans AB
Ort: Simrishamn
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes

Personliga assistenter sökes till man i Helsingborg
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Assistenter sökes till man i 60-årsåldern boende i Helsingborg. Vi söker kvinnliga assistenter i 40-50 årsåldern. Vi letar efter dig som är initiativrik, glad och positiv med erfarenhet från liknande arbeten. Du får gärna dela kundens intressen som bland innefattar matlagning, burfåglar, fotboll och kortspel. Undersköterske-examen, eller assistentutbildning liksom körkort är en fördel.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till man i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till man i Helsingborg

2 Personliga assistenter sökes, Knivsta
Brukarkooperativet JAG är en av landets största privata assistansanordnare. Vi har specialiserat oss på att anordna kvalificerad personlig assistans till personer med flera stora funktionsnedsättningar. Jag som nu behöver utöka antalet assistenter är en ung kvinna med stora rörelsehinder. Jag söker er som har ett positivt sinne och är lyhörd för mina signaler och behov. Mina önskemål är att vi tillsammans arbetar för att ger mig nya utmaningar i min vardag och att vi kan hitta nya upplevelser. Jag vill att ni är ödmjuka, fokuserade,initiativrika, noggranna och pålitliga samt skapar en trygghet i min vardag. Jag vill att vi ska ha kul när alla måsten är avklarade. Trots att jag har bra utrustning av hjälpmedel är det bra om ni har en bra fysik och vill lära hur jag bäst behöver få stöd och hjälp. Jag vill helst ha rökfria kvinnliga sökande och ni bör vara mellan 20 - 45 år. Ett plus är om ni även har körkort då jag har tillgång bil. Mina intressen är att umgås med personer jag känner väl. Jag badar en gång i veckan, åker på utflykter, lyssnar på musik, ibland konserter och dans. Besöker gärna biblioteket. När jag är hemma spelar jag gärna olika dataspel, spelar skivor, ser på Tv och film. För att jag inte ska bli för stel så behöver jag dagligen hjälp med träning.Jag behöver assistans hela dygnet med sovande natt och vistas på daglig verksamhet fyra dagar i veckan. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Som assistent till mig arbetar ni oftast ensamma, men ibland förekommer dubbelassistans, som vid bad och ibland vid utflykter. Då jag fortfarande delar bostad med min familj, finns det alltid någon mer runt mig. Det tar lång tid att lära känna mig och förstå mina signaler och mitt sätt att kommunicera, men med extra stöd av min familj har det fungerat bra. Därför har jag önskemål att man ser jobbet som långsiktigt så vi lär känna varandra väl. Möjligheten att utvecklas mer blir ofta en morot. Brukarkooperativet JAG erbjuder fortlöpande utbildning men ibland också via andra aktörer. Om ni har tidigare erfarenhet av att jobba som assistent i familjemiljö är det en merit. Även kunskap om personer med omfattande funktionsnedsättning och nödvändiga hjälpmedel kan vara en merit. Men sådant kan man lära efter noggrann introduktion. Tjänst 1: deltid ca 20-25 h/v dag, kväll och helg. Ev kan det bli aktuellt med natt (sovande jour) Tjänst 2: timanställning, hoppa in extra vid behov när ordinarie personal är sjuka eller har semester SÖK TJÄNSTEN HÄR: http://w1.jag.se/53622666
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Knivsta
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Personliga assistenter sökes, Knivsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Personliga assistenter sökes, Knivsta

Personliga Assistenter sökes till kvinna i centrala Uppsala
Olivia Personlig Assistans är en större assistanssamordnare. Vi erbjuder funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och administrera den personliga assistansen. Vi har idag 230 uppdragsgivare och 1000 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Vi finns på ett 10-tal platser i landet. Personliga assistenter från 27 års ålder sökes till en rullstolsburen kvinna med MS som bor i centrala Uppsala. Du som söker ska vara positiv och engagerad, men samtidigt lugn och stabil. Du ska ha lätt att samarbeta och ha förmågan att ta egna initiativ. Det är viktigt att du är lyhörd. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistans är ett krav. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. I dina arbetsuppgifter ingår alla i hemmet förekommande sysslor. Arbetet innebär också daglig omvårdnad såsom personlig hygien, på/avklädning mm. Du följer med och hjälper till vid aktiviteter såsom träning, handla, läkarbesök mm. Vikarier på timanställning och 1 tjänst på ca 50% from 1/9 Timlön/Individuell lönesättning Vi kommer att hantera ansökningarna fortlöpande under ansökningstiden.
Företag: Olivia Personlig Assistans AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga Assistenter sökes till kvinna i centrala Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga Assistenter sökes till kvinna i centrala Uppsala

Personliga assistenter sökes i Åsele
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu personliga assistenter till en nyuppstartad assistans i Åsele. Vår kund är en man i 60-årsåldern som efter en stroke behöver assistans i sin vardag. Som personlig assistent hos honom kommer du bland annat att vara till hjälp vid rehabiliteringsträning. Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs med lugn och ro och gillar att ta egna initiativ. Vi ser gärna att du delar vår kunds intresse för natur, skog och idrott. Det är en fördel om du gillar matlagning och har B-kort. Du bör ej vara allergisk då vår kund har hund. På grund av överkänslighet bör du vara rökfri. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och urvalsprocessen sker löpande. Vi söker både dig som är intresserad av att gå på en schemarad och dig som vill hoppa in vid ordinarie assistenters frånvaro. Nämn i din ansökan vad du främst är intresserad av samt vilken sysselsättningsgrad du önskar om du är intresserad av en schemarad. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Åsele
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes i Åsele jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes i Åsele

Personliga assistenter sökes
Vi söker personliga assistenter till en funktionshindrad kvinna. Vi söker dig med erfarenhet av vårdarbete. Du som söker skall vara lugn, stresstålig och ha empati. I arbetsuppgifterna ingår att vara behjälplig med omvårdnad och hushållsuppgifter. Tjänstgöringen är förlagd till arbetspass mellan 8,30-16,30. Vi söker både fast personal och vikarier.
Företag: Team Assistans i Göteborg AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes

Personliga assistenter sökes
Du kommer främst att vistas tillsammans med klienten i hemmet där ni gör hushållssysslor samt rehabiliteringstränar, arbetet innebär även sociala aktiviteter ute i samhället. Du som söker bör ha livserfarenhet samt vara flexibel. Vi ser att du som söker är erfaren och utbildad inom omsorg. Du måste vara kreativ och energisk samtidigt lugn, tålmodig och glad. Det är viktigt att du har egenskapen att se lösningar och inte problem. Du bör anse att arbetet är roligt och se det som en utmaning att motivera, det är viktigt att du är stabil som person med hjärtat på rätt plats. Arbetstiderna är varierande och innefattar även helgjobb. Luna Care är ett företag som arbetar för och med människor som behöver personlig assistans vilket vi har lång erfarenhet av att utföra och administrera. Vårt fokus är att klientens tillvaro ska vara optimal och vi lägger stor vikt vid att väl anpassad personal ska arbeta hos våra klienter samt att klienter har aktiviteter efter personliga behov och önskemål. Vi arbetar nära våra klienter samt anställda och eftersträvar teamkänslan för maximal närhet och delaktighet.
Företag: LUNA CARE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes

Personliga assistenter sökes till 19-årig tjej
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vår kund är en 19-årig tjej med en skelettsjukdom som flyttar från Norrland till Göteborg 1 augusti för att studera på Kvinnofolkhögskolan. Vår kund lever ett aktivt liv och tycker bland annat om att gå på konserter och festivaler. Vi söker tre personliga assistenter. Två av tjänsterna är ungefär på halvtid och är förlagda under tiden som vår kund är i skolan, dagtid på vardagar. Tanken är att man jobbar varannan vecka. Den tredje tjänsten kommer att vara förlagd på fritid och helger. Då vår kunds behov av assistans främst är när hon är utanför hemmet och gör saker krävs en viss flexibilitet gällande när arbetspassen kommer att vara förlagda. Vi kommer även att behöva en vikarie vid behov. Känner du att du är rätt person för någon av tjänsterna är du varmt välkommen att skicka in en ansökan med personligt brev och cv. Då vår kund i nuläget bor långt bort kommer intervjuer att göras via telefon eller Skype.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till 19-årig tjej jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till 19-årig tjej

Personliga assistenter sökes till Linköping och Norrköping med omnejd.
Olivia Personlig Assistans är en större assistanssamordnare. Vi erbjuder funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och administrera den personliga assistansen. Vi har idag 230 uppdragsgivare och 1000 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Vi finns på ett 10-tal platser i landet. Olivia Personlig Assistans i Linköping och Norrköping söker personliga assistenter för inhopp vid ordinarie personals sjukdom och ledighet. Att arbeta som personlig assistent innebär att du assisterar och hjälper en person med någon form av funktionsnedsättning. Hos många av våra kunder gäller det även att kunna sköta ett hushåll med bl a tvätt, städning och matlagning. Hos flera kunder gäller det dessutom att vara social, kunna ta initiativ till olika aktiviteter samt fungera väl ihop med anhöriga. Goda språk- och kommunikationsfärdigheter krävs samt viljan att hugga i och göra det lilla extra för kunden. Du bör vara lugn, lyhörd, nyfiken, initiativrik, tålmodig, social, kunna inge trygghet och stabilitet samt ha humor. Det är meriterande om du har utbildning/erfarenhet inom vård och omsorg, men det viktigaste är att du har erfarenhet av arbete med människor, d v s vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Du bör vara flexibel, vilket innebär att du med kort varsel ska kunna acceptera arbetspass och kunna arbeta dag, kväll och natt; vardag som helg. Då våra kunder bor i Linköping och Norrköping  med omnejd bör du ha möjlighet att förflytta dig smidigt med hjälp av kollektivtrafik eller egen bil. Skriv och berätta lite om dig själv för en effektivare matchning. Individuell lönesättning. Behovet är akut, men tillträdelse enligt överenskommelse. Löpande rekrytering. Ej ansökan via telefon, endast via nedanstående länk.
Företag: Olivia Personlig Assistans AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till Linköping och Norrköping med omnejd. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till Linköping och Norrköping med omnejd.

Två personliga assistenter sökes i Vilhelmina
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. För en av våra kunders räkning i Vilhelmina söker vi två personlig assistenter som efter inskolning har möjlighet till anställning. Arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar och nätter med viss  jourtjänstgöring, vardagar och helger. Ena tjänsten är deltid och den andra är ungefär heltid. Som assistent är det av största vikt att du är lyhörd och flexibel samt har förmåga att sätta kundens behov i centrum. Du jobbar som kundens armar och ben då kunden behöver hjälp med allt i sin dagliga tillvaro.   Du är en del av ett team som jobbar i tajt samarbete med både varandra och kunden. Du bör därför vara en person som gillar att jobba i nära samverkan med andra.   Arbetet sker till största delen i kundens hem varför respekt för kunden och dennes privatliv är mycket viktigt.   Kunden har hund så du bör ej vara allergisk.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Två personliga assistenter sökes i Vilhelmina jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två personliga assistenter sökes i Vilhelmina

Personliga assistenter sökes till sport- o musikintr man, Västra Frölunda
GIL ek. förening är ett brukarkooperativ som arbetar för och styrs av funktionshindrade, som själva är arbetsledare åt sina assistenter. ?Jag är en 42-årig man som pga en stroke har en högersidig förlamning samt afasi. Min vardag består av rehabilitering, dvs träning för att kunna förbättra och bevara mina förmågor. Jag behöver stöd i allt det jag inte klarar själv, tex daglig träning, personlig hygien, påklädning, vissa förflyttningar, hushållsgöromål etc. Du måste klara av att både vänta in att jag behöver din hjälp till att jag behöver dig vid min sida hela tiden. Du behöver vara lyhörd för mina behov utan att vara framträdande och din arbetsmiljö är mitt och min sambos hem, vilket innebär att du ska ta hänsyn till vår integritet. Vardagarna är fyllda med rehabilitering, på bla ett aktivitetscenter, gym- och bassängträning och hos sjukgymnast, men även vila eftersom jag lätt blir hjärntrött. Jag har många olika intressen såsom träffa familj och vänner, fotboll, musik och datorer och jag går gärna på matcher, konserter och mässor. För att detta ska fungera krävs personer som är lyhörda, tålmodiga och lugna. Jag tror att du har egenskaper som glad, positiv, trygg, engagerad, samarbetsvillig, flexibel och ansvarsfull. Då jag har afasi är det viktigt att du kan svenska flytande i tal och skift, dels för att vi ska kunna förstå varandra men också för att jag ibland behöver din hjälp att läsa och skriva och tolka min omgivning. Jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet och social förmåga. Jag ser helst att du är rökfri och har B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av förvärvad hjärnskada och har arbetat som personlig assistent, men det viktigaste är att du och jag förstår och har respekt för varandra. Arbetstiderna varierar med arbetspass på dag, kväll, natt med sovande jour, samt helger. Vi strävar efter att schemalägga främst 24-timmarspass. I denna rekrytering söker jag vikarier då ordinarie assistenter ska studera, du börjar på timanställning men syftet är att du ska gå över på schema med sysselsättningsgrad. Du måste kunna arbeta dagtid på vardagar.  Planerad start är i månadsskiftet augusti/september, intervjuer sker löpande och bredvidgång sker under augusti månad. Jag ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in och hjälpa i personalgruppen vid sjukdom och frånvaro. Mer information om tjänsten får du om du kontaktar bitr. arbetsledare Helene 0702-135207 Avtal Kommunal-KFO Lön enl. överenskommelse Välkommen med din ansökan!
Företag: GIL
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till sport- o musikintr man, Västra Frölunda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till sport- o musikintr man, Västra Frölunda

Personliga assistenter sökes till kvinna i Skövde omgående
Hej   Jag är en 59-årig kvinna som söker erfarna personiga assistenter. Jag har reumatisk atrit och är stelopererad i nacken, jag sitter i en elrullstol som jag kör själv inne. Ute har jag en manuell rullstol.  Jag behöver hjälp med det mesta som förekommer i ett hem. Det är viktigt för mig att den som söker tjänst här kan stanna ett tag, och att man är lugn och försiktig och inte stressar mig.  Mina intressen är virkning, stickning, kolla i affärer, mina barn och barnbarn.  Vana av taklift och manuell rullstol är ett plus. Arbetstiden är varierande och förlagd på dag, kväll och helg. Jag söker någon som vill arbeta deltid och som kan börja omgående. Ser fram emot ett möte!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Skövde
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till kvinna i Skövde omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till kvinna i Skövde omgående

Två Personliga assistenter sökes, Tibro
Jag är en go och glad kille på 33 år som heter Daniel och bor med min familj på en gård utanför Fagersanna, Tibro. Nu söker jag en personlig assistent som kan assistera mig i mina dagliga rutiner och sysslor. Du som arbetar med mig måste ha en god inlevelseförmåga och vara lyhörd för mina behov. Dina arbetsuppgifter är att vara min ?tolk?, du hjälper mig även då jag äter, klär mig, lagar mat och övriga hushållssysslor. Din arbetsplats är där jag befinner mig, om jag är hemma eller åker iväg på utflykter mm. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete och gärna har stort tålamod för de dagar jag inte mår bra. Då kan viss medicinsk utbildning vara en fördel. Har du erfarenhet av epilepsi är det en fördel. Huvudsaken är dock en vänlig och empatisk attityd. Du bör inte vara pälsdjursallergiker eftersom min familj har hund, katt och hästar på gården. Välkommen med din ansökan! Sök tjänsten här: http://w1.jag.se/10852685
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Tibro
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Två Personliga assistenter sökes, Tibro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två Personliga assistenter sökes, Tibro

Personliga assistenter sökes till Linköping och Norrköping med omnejd.
Olivia Personlig Assistans är en större assistanssamordnare. Vi erbjuder funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och administrera den personliga assistansen. Vi har idag 230 uppdragsgivare och 1000 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Vi finns på ett 10-tal platser i landet. Olivia Personlig Assistans i Linköping och Norrköping söker personliga assistenter för inhopp vid ordinarie personals sjukdom och ledighet. Att arbeta som personlig assistent innebär att du assisterar och hjälper en person med någon form av funktionsnedsättning. Hos många av våra kunder gäller det även att kunna sköta ett hushåll med bl a tvätt, städning och matlagning. Hos flera kunder gäller det dessutom att vara social, kunna ta initiativ till olika aktiviteter samt fungera väl ihop med anhöriga. Goda språk- och kommunikationsfärdigheter krävs samt viljan att hugga i och göra det lilla extra för kunden. Du bör vara lugn, lyhörd, nyfiken, initiativrik, tålmodig, social, kunna inge trygghet och stabilitet samt ha humor. Det är meriterande om du har utbildning/erfarenhet inom vård och omsorg, men det viktigaste är att du har erfarenhet av arbete med människor, d v s vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Du bör vara flexibel, vilket innebär att du med kort varsel ska kunna acceptera arbetspass och kunna arbeta dag, kväll och natt; vardag som helg. Då våra kunder bor i Linköping och Norrköping  med omnejd bör du ha möjlighet att förflytta dig smidigt med hjälp av kollektivtrafik eller egen bil. Skriv och berätta lite om dig själv för en effektivare matchning. Individuell lönesättning. Behovet är akut, men tillträdelse enligt överenskommelse. Löpande rekrytering. Ej ansökan via telefon, endast via nedanstående länk.
Företag: Olivia Personlig Assistans AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till Linköping och Norrköping med omnejd. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till Linköping och Norrköping med omnejd.

KVINNLIGA PERSONLIGA ASSISTENTER sökes
Jag söker nu två ny assistenter. En tjänst är tillsvidare och den andra tjänsten är ett föräldravikariat (to.m 2014-11-15). Du som söker bör uppfylla följande krav: - Du är kvinna mellan 25 och 45 år. - Du är positiv, ansvarsfull och pedantisk person. - Du har erfarenhet av assistans- eller omvårdnadsyrket. - Du har lätt att lära dig nya rutiner och är snabb, smidig och noggrann i ditt arbetssätt. - Du har inga skador sedan tidigare och har bra grundkondition, då det kan förekomma arbetsmoment som kan upplevas som tunga. - Du kan tala, skriva och förstå svenska flytande. - Du har B-körkort och är en van förare. (Det är meriterande om du har tillgång till egen bil.) Det som är viktigast är att personkemin mellan oss fungerar och att vi trivs med varandra. Så tveka inte att höra av dig till mig om du känner igen dig själv i beskrivningen och uppfyller kraven! Jag är en 42-årig elrullstolburen kvinna som bor i Örebro och p.g.a. en muskelsjukdom behöver hjälp med mesta i min vardag, vilket innebär allt från personlig omvårdnad till dagliga hushållssysslor. Du kommer att vara anställd av Örebro kommun i form av en s.k. PAN-anställning kopplad till mig som brukare. Du kommer ha en schemalagd arbetstid (ca.80 %) vilket innebär varannan helg (fredag 16.15-22.45, lördag 09.00-22.45, söndag 09.00-22.45) och 2 kvällspass (15.00-22.30) i veckan. Utöver det kommer du även kunna jobba fler pass som sjuk- eller semestervikarie.
Företag: Örebro Kommun, Förvaltning för funktionshindrade
Ort: Örebro
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga KVINNLIGA PERSONLIGA ASSISTENTER sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KVINNLIGA PERSONLIGA ASSISTENTER sökes

Personliga assistenter sökes
Timvikarie samt en deltid ca 90 % A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi är IfA-godkända och utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Är du en trygg och stabil kvinna/tjej som söker efter ett arbete, så kan du vara den rätta för mig. Jag söker en ny assistent då min nuvarande assistens fortsätter sina studier. Jag söker en assistent som kan hjälpa mig med viss påklädning, personlig hygien, alla i ett hem förekommande hushållssysslor , ett plus om du kan laga vegetarisk mat. På grund av ett uppkommet rörelsehinder mitt i livet är jag beroende av rullstol. Då jag ibland är begränsad att köra min egen bil behöver jag hjälp av min assistent, du behöver därför ha körkort. Du som söker får inte ha allergi eftersom kontakt med djur kommer att förekomma. Du som söker får heller inte vara rökare. Jag är intresserad av musik, från rock till opera, litteratur, kultur, mode och allt som hör till ett naturligt liv. Du som söker ska vara ung i sinnet, vara med i din tid, ha koll och vara en modern människa som är "Street-smart" Jag lever som vilken vanlig människa som helst, går till jobbet och har intressen och vänner men behöver extra hjälp i vardagen. Du bör vara flexibel och klara av att vissa dagar är fyllda av aktiviteter medan andra dagar innebär stillsamhet och vistelse i hemmet. Jag behöver en fördomsfri person som ser mig som en hel människa och respekterar mina förmågor och hinder. Jag vill att livet ska fortsätta att rocka fast jag har fyllt 60. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på A-Assistans samt av kunden. Missa inte detta tillfälle utan hör av dig med din ansökan, ansökan sker genom att du registrerar dig i vår rekryteringsportal, den finner du genom vår hemsida (www.a-assistans.se) /rekryteringsportalen/ skapa konto och följ sedan instruktionerna. Tillträde omgående. Välkommen in med din ansökan!
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes

Personliga assistenter sökes, Västerås
JAG är en ideell riksförening och samtidigt, genom sitt brukarkooperativ, Sveriges största privata anordnare av personlig assistans som inte är riskkapitalägd. JAGs assistanskooperativ, Brukarkooperativet JAG, drivs utan vinstintresse och styrs av sina medlemmar; ca 400 assistansanvändare i hela Sverige. Jag som nu söker assistenter är en glad, aktiv och pigg kille på 20 år. Jag har funktionsnedsättningar, infantil autism samt epilepsi, och använder mig därför av personlig assistans för att göra de saker jag tycker om. Detta innefattar alltifrån att göra cykelutflykter och bada till att titta på film och gå i affärer. På dagarna går jag även i skola, men där är inte mina personliga assistenter med. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Då jag har ett begränsat ordförråd behöver jag även assistans med att kommunicera. Eftersom jag är beroende av schema och planering för att få vardagen att fungera så är det viktigt att du som söker är en trygg, flexibel och ansvarsfull person som förstår vikten av att arbetet kring mig sker på ett enhetligt sätt. Jag vill även att du ska vara empatisk och lyhörd för mina behov och önskemål. Då det förekommer en fysisk aktivitet såsom cykling ser jag gärna att du är en aktiv person. Har du utbildning och/eller erfarenhet av arbete med personer med autism så är detta meriterande. Jag ser helst att du är rökfri. Körkort är ett krav. Du kommer erbjudas introduktion, handledning, utbildning och möjlighet till friskvård. Skulle du bli erbjuden tjänsten kommer jag för min trygghet kräva utdrag från polisens belastningsregister i enlighet med Lag (2010:479). Arbetstid: schemalagt i första hand eftermiddag, kväll, helg och natt (sovande jour). Dagtid vardagar bli aktuellt röda dagar, semestrar och vid sjukdom. SÖK TJÄNSTEN HÄR: http://w1.jag.se/57182692
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Västerås
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes, Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes, Västerås

Personliga assistenter sökes, hel- och deltid.
Jag är en 26 årig tjej som i höst kommer att flytta till ett eget litet hus i Älta, efter att ha bott många år i gruppboende. Jag söker därför ett flertal assistenter på både heltid och deltid, varav minst en ska ha arbetsledande funktion. Jag behöver stöd i att bygga och befästa strukturer och rutiner kring alla vardagliga situationer. Jag behöver också hjälp att utveckla min kommunikation med omvärlden på ett konkret och tydligt sätt. Dessutom behöver jag ha hjälp med att skapa och upprätthålla mitt sociala nätverk, samt hjälp med mina medicinska kontakter. Du som söker ska ha utbildning/kunskap om autism samt ha omvårdnadserfarenhet (uska). Du behöver ha erfarenhet både av att ha arbetat med personer med intellektuella funktionshinder och av AKK (alternativ kommunikation). Du kommer att få betald introduktion och utbildning, löpande adekvat fortbildning, samt kvalificerad handledning. Ålder och kön är mindre viktigt - det viktigaste är att du har en stor personlig mognad, är tydlig och pedagogisk, samt har ett stort intresse för arbete av detta slag! Du ska ha nära till skratt och gärna dela mina intressen som är musik, ridning, promenader och bad, samt att åka bil. Jag kommer att ha egen bil så det är önskvärt att du har körkort. Tjänster: 10-12 st , heltid/deltid, varav 1-2 med arbetsledaransvar. Arbetstider enligt schema, alla förekommande tider på dygnet. Natten är både jour och vaken. Dubbelassistans hela dygnet. Välkommen med din ansökan! SÖK TJÄNSTEN HÄR: http://w1.jag.se/37882696
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Nacka
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes, hel- och deltid. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes, hel- och deltid.

Personliga assistenter sökes i Nordanstigskommun
A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi är IfA-godkända och utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Jag är en glad och öppen tjej på 47 år som söker dig som är intresserad av att arbeta extra som personlig assistent vid ordinarie assistents ledighet eller sjukdom. Jag har en muskelsjukdom som gör att jag behöver hjälp och stöd i vardagen med de grundläggande behoven och de dagliga sysslorna som förekommer i ett hem. Det ingår också att följa med mig på mina aktiviteter. Du som söker ska vara en tjej som är framåt, glad och positiv som kan ta egna initiativ. Du bör även vara flexibel. Det är viktigt att du helt behärskar svenska språket och du får ej vara rökare. Då jag har katter hemma får du inte vara allergisk. Som person tror vi även att du är en ansvarsfull och lyhörd person som har lätt för att samverka med andra och tycker om att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på A-Assistans samt av kunden och dess anhöriga. Ansökan sker genom att du registrerar dig i vår rekryteringsportal, den finner du genom vår hemsida (www.a-assistans.se) /rekryteringsportalen/ skapa konto och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan!
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Nordanstig
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes i Nordanstigskommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes i Nordanstigskommun

Personliga assistenter sökes
Hjärnstyrkan Assistans AB är ett företag som anordnar assistans för personer med olika funktionsnedsättningar. Våra uppdragsgivare finns i Jämtlands och Västernorrlands län. Vi är anslutna till KFO och är kvalitetssäkrade enligt IfA (Intresseföreningen för Assistansanslutna). Grunden för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett gott liv och att varje assistansberättigads behov och önskemål skall styra. Vi har Socialstyrelsens tillstånd att bedriva personlig assistans för barn och vuxna i Jämtland och Västernorrland. Vi behöver nu personal till en man i 25-årsåldern, bosatt i Östersund. Vi söker främst assistenter som vill jobba vaken natt men framöver kan det även bli aktuellt med dagpersonal. Vi ser helst att du har erfarenhet av vård och omsorg. Det är meriterande om du har erfarenhet av autism och epilepsi. Som person ska du vara lyhörd och noggrann och vill ge ett gott bemötande. Körkort är ett krav. Skicka din ansökan tillsammans med referenser till ansokan@hjarnstyrkan.se, senast den 31 aug men gärna så fort som möjligt då vi kommer att behandla ansökningarna fortlöpande. Vid frågor kontakta, Maria Wenehed tel. 063-14 85 77.
Företag: HJÄRNSTYRKAN ASSISTANS AB
Ort: Östersund
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes

Två kvalificerade personliga assistenter sökes
Jag är en liten kille som bor tillsammans med mina föräldrar, som även assisterar mig, i Liljeholmen. Som de flesta barn älskar jag musik, sång och dans, att läsa böcker, och att vara ute i friska luften. Men på grund av en neurologisk sjukdom behöver jag hjälp med precis allt i min vardag, och söker nu ytterligare två personer som kan ge mig assistans på dagtid. För min hälsa och mitt välbefinnande är det viktigt att jag får regelbunden stimulans, rörelseträning och massage. Jag medicinerar, och får min näring via PEG. Du som söker ska ha erfarenhet av arbete med barn, vård och omsorg. Du får gärna ha en viss medicinsk kunskap, men detta är inget krav. Jag vill att du är en erfaren kvinna, rökfri som både kan svenska och engelska. Mina assistenter ska kunna bära mig då och då och det förekommer en del lyft och förflyttningar så du bör ha en god fysik. Arbetsplatsen är där jag befinner mig, oftast är det hemma med min familj, men jag vistas både på sjukhus och på andra platser ofta. Du kommer att erbjudas betald introduktion och utbildning, samt fortbildning. Även friskvårdsersättning utgår Arbetstid: halvtid, i första hand vardagar dagtid, men andra tider kan förekomma. Tillträde: september, eventuellt tidigare. Skulle du bli erbjuden tjänsten krävs enligt Lag (2010:479) ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det gärna omgående! Blankett hittar du på www.polisen.se eller www.jag.se. Välkommen med din ansökan! SÖK TJÄNSTEN HÄR: http://w1.jag.se/47892703
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Två kvalificerade personliga assistenter sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två kvalificerade personliga assistenter sökes

Personliga assistenter sökes, Västerås
JAG är en ideell riksförening och samtidigt, genom sitt brukarkooperativ, Sveriges största privata anordnare av personlig assistans som inte är riskkapitalägd. JAGs assistanskooperativ, Brukarkooperativet JAG, drivs utan vinstintresse och styrs av sina medlemmar; ca 400 assistansanvändare i hela Sverige. Jag som nu söker assistenter är en glad, aktiv och pigg kille på 20 år. Jag har funktionsnedsättningar, infantil autism samt epilepsi, och använder mig därför av personlig assistans för att göra de saker jag tycker om. Detta innefattar alltifrån att göra cykelutflykter och bada till att titta på film och gå i affärer. På dagarna går jag även i skola, men där är inte mina personliga assistenter med. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Då jag har ett begränsat ordförråd behöver jag även assistans med att kommunicera. Eftersom jag är beroende av schema och planering för att få vardagen att fungera så är det viktigt att du som söker är en trygg, flexibel och ansvarsfull person som förstår vikten av att arbetet kring mig sker på ett enhetligt sätt. Jag ser gärna att du är över 25 år. Att du är empatisk och lyhörd för mina behov och önskemål är ett måste. Då det förekommer en fysisk aktivitet såsom cykling ser jag gärna att du är en aktiv person. Det förekommer mycket arbete då det bara är du och jag, så jag ser gärna att du är självgående och kan strukturera arbetet någorlunda själv. Har du utbildning och/eller erfarenhet av arbete med personer med autism så är detta meriterande. Jag ser helst att du är rökfri. Körkort är ett krav. I och med att jag är allergisk mot pälsdjur ser jag gärna att du själv inte har djur. Du kommer erbjudas introduktion, handledning, utbildning och möjlighet till friskvård. Skulle du bli erbjuden tjänsten kommer jag för min trygghet kräva utdrag från polisens belastningsregister i enlighet med Lag (2010:479). Arbetstid: schemalagt i första hand eftermiddag, kväll, helg och natt (sovande jour). Dagtid vardagar bli aktuellt röda dagar, semestrar och vid sjukdom. SÖK TJÄNSTEN HÄR: http://w1.jag.se/57182692
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Västerås
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes, Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes, Västerås

Personliga assistenter sökes omgående till 7-årig pojke, Göteborg
GIL ek. förening är ett brukarkooperativ som arbetar för och styrs av funktionshindrade, som själva är arbetsledare åt sina assistenter. Personliga assistenter sökes till energisk pojke på 7 år med cerebral pares. Han har en enorm aptit på livet, älskar att leka med kompisar, röra sig och göra allt som andra barn gör. Arbetsuppgifterna innebär lyft, förflyttningar, ADL, sondmatning, lek, ledsagning, arbete med både hög- och lågteknologiska kommunikationshjälpmedel. Han älskar att busa med lillebror, när man spelar teater och skrattar och att gå till Liseberg och åka karusell. Trots att han inte har något tal är han extremt kommunikativ med stort rörelsebehov.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 En helt ny arbetsgrupp ska byggas upp så det är flera tjänster som ska tillsättas. Arbetet är förlagt till tidig morgon, dag, kväll och helg både i hemmet och skola/fritids. Du kommer att börja på timmar som kan komma att övergå i tjänster mellan 50%-80%. Vi söker dig som är lyhörd för familjens behov, är lekfull och initiativrik. Du ska tycka om att vara fysiskt aktiv såväl inne som ute och det är viktigt att du är genuint intresserad av just detta jobbet och att du ser långsiktigt på dittengagemang som personlig assistent. Det är ett krävande arbete på många sätt men vi tror att du kommer att uppleva en personlig utveckling och få tillbaka så mycket mer när du ser att din assistans hjälper honom att få leva som andra barn. Det är bra om du har erfarenhet vad gäller sondmatning, AKK, bliss, specialpedagogik eller konduktiv pedagogik men det är absolut inget krav. Den personliga lämpligheten är viktigast. Dock kräver vi att du är rökfri. Vid anställning till barn krävs ett giltigt utdrag från belastningsregistret "LSS-utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder" Beställ snarast om du inte redan har ett giltigt på www.polisen.se/service/blanketter/ Om du har frågor angående jobbet så maila dem gärna till gustin.angbah@gmail.com så besvarar vi dem så snart vi kan. Känner du att detta är jobbet för dig ska du söka omgående. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och påbörja inskolning ganska omgående. Avtal Kommunal-KFO. Lön enl. överenskommelse.
Företag: GIL
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes omgående till 7-årig pojke, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes omgående till 7-årig pojke, Göteborg

Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg
STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1300 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall. Jag är en man född i början av 50-talet. Jag är bosatt i Stockholm, Sundbyberg. Söker flera nya assistenter. För drygt 20 år sedan fick jag diagnosen MS och är rullstolsburen. Flera år senare har jag tagit reda på, nyfiken som jag är, vad som ligger bakom sjukdomen, som i mitt fall är en utmattad sköldkörtel/binjure som även kallas Hypoteros typ 2. Mitt immunförsvar och immunsystem är svårt angripet av överkänslighet mot bland annat elektromagnetiska fält, ljus ljud och dofter. Har även födoämnens intolerans. Listan kan göras lång. Jag har arbetat som fritidspedagog och lärare. Vidare har jag ett brett idrottsintresse och speciellt fotboll. Andra intressen jag har är livsåskådning, humor, musik, meditation, naturen och alternativa vägar till ökat välbefinnande. Jag har ett så kallat holistiskt synsätt. ??Du som söker måste vara icke rökare och inte heller använda starka dofter. Jag vill att du har empati och ett öppet sinne när humöret mitt kan gå upp och ner. Därför också vara förstående för min situation. Du skall ha ett ”tredje öga”, det vill säga se vad som behöver göras och vara lyhörd för det. Du ska kunna assistera mig i hygien situationer och inte vara främmande för det. Tålmodig är önskvärt då jag ibland kan låta krävande och har koncentrationssvårigheter. Jag strävar efter öppenhet och tydlighet då kommunikationen är viktigt för ett gott samarbete och en god relation. Man eller kvinna spelar ingen roll, men ser gärna att du är över 25 år. Du får gärna dela något eller några av mina intressen. Arbetspassen är vanligast 9 timmar långa men kan variera. Normala är mellan 8-17 eller 9-19 på helger. OB ersättning och övriga anställningsvillkor regleras enligt gällande kollektivavtal mellan KFO & kommunal. Två tjänster på ca 32h per vecka vardera (80%). Samt flera timvikarier som kan arbeta vid behov.  Viss tidsanställning eller timanställning, uppge i din ansökan vad du är intresserad ut av.?Tillträde: omgående. Välkommen med din ansökan Obs! Rekrytering sker löpande
Företag: STIL
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg

Personliga assistenter sökes
Du kommer främst att vistas tillsammans med klienten i hemmet där ni gör hushållssysslor samt rehabiliteringstränar, arbetet innebär även sociala aktiviteter ute i samhället. Du som söker bör ha livserfarenhet samt vara flexibel. Vi ser att du som söker är erfaren och utbildad inom omsorg. Du måste vara kreativ och energisk samtidigt lugn, tålmodig och glad. Det är viktigt att du har egenskapen att se lösningar och inte problem. Du bör anse att arbetet är roligt och se det som en utmaning att motivera, det är viktigt att du är stabil som person med hjärtat på rätt plats. Arbetstiderna är varierande och innefattar även helgjobb. Luna Care är ett företag som arbetar för och med människor som behöver personlig assistans vilket vi har lång erfarenhet av att utföra och administrera. Vårt fokus är att klientens tillvaro ska vara optimal och vi lägger stor vikt vid att väl anpassad personal ska arbeta hos våra klienter samt att klienter har aktiviteter efter personliga behov och önskemål. Vi arbetar nära våra klienter samt anställda och eftersträvar teamkänslan för maximal närhet och delaktighet.
Företag: LUNA CARE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes

2 Personliga assistenter sökes, Knivsta
Brukarkooperativet JAG är en av landets största privata assistansanordnare. Vi har specialiserat oss på att anordna kvalificerad personlig assistans till personer med flera stora funktionsnedsättningar. Jag som nu behöver utöka antalet assistenter är en ung kvinna med stora rörelsehinder. Jag söker er som har ett positivt sinne och är lyhörd för mina signaler och behov. Mina önskemål är att vi tillsammans arbetar för att ger mig nya utmaningar i min vardag och att vi kan hitta nya upplevelser. Jag vill att ni är ödmjuka, fokuserade,initiativrika, noggranna och pålitliga samt skapar en trygghet i min vardag. Jag vill att vi ska ha kul när alla måsten är avklarade. Trots att jag har bra utrustning av hjälpmedel är det bra om ni har en bra fysik och vill lära hur jag bäst behöver få stöd och hjälp. Jag vill helst ha rökfria kvinnliga sökande och ni bör vara mellan 20 - 45 år. Ett plus är om ni även har körkort då jag har tillgång bil. Mina intressen är att umgås med personer jag känner väl. Jag badar en gång i veckan, åker på utflykter, lyssnar på musik, ibland konserter och dans. Besöker gärna biblioteket. När jag är hemma spelar jag gärna olika dataspel, spelar skivor, ser på Tv och film. För att jag inte ska bli för stel så behöver jag dagligen hjälp med träning.Jag behöver assistans hela dygnet med sovande natt och vistas på daglig verksamhet fyra dagar i veckan. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Som assistent till mig arbetar ni oftast ensamma, men ibland förekommer dubbelassistans, som vid bad och ibland vid utflykter. Då jag fortfarande delar bostad med min familj, finns det alltid någon mer runt mig. Det tar lång tid att lära känna mig och förstå mina signaler och mitt sätt att kommunicera, men med extra stöd av min familj har det fungerat bra. Därför har jag önskemål att man ser jobbet som långsiktigt så vi lär känna varandra väl. Möjligheten att utvecklas mer blir ofta en morot. Brukarkooperativet JAG erbjuder fortlöpande utbildning men ibland också via andra aktörer. Om ni har tidigare erfarenhet av att jobba som assistent i familjemiljö är det en merit. Även kunskap om personer med omfattande funktionsnedsättning och nödvändiga hjälpmedel kan vara en merit. Men sådant kan man lära efter noggrann introduktion. Tjänst 1: deltid ca 20-25 h/v dag, kväll och helg. Ev kan det bli aktuellt med natt (sovande jour) Tjänst 2: timanställning, hoppa in extra vid behov när ordinarie personal är sjuka eller har semester SÖK TJÄNSTEN HÄR: http://w1.jag.se/53622666
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Knivsta
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Personliga assistenter sökes, Knivsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Personliga assistenter sökes, Knivsta

Personliga assistenter sökes i Uppsala
Jag är en 15-årig kille som bor tillsammans med min familj 3 mil norr om Uppsala. Jag har autism och epilepsi. Jag har svårigheter med kommunikation och använder hjälpmedel till detta. Jag är intensiv, rymningsbenägen och kan vara utåtagerande. Jag behöver aktiv tillsyn och hjälp med ADL. I mitt hem finns det två katter och två hundar. Jag älskar att bada och att spela dator. Du som vill jobba med mig ska vara glad med en positiv inställning. Du måste vara stresstålig och ha mycket tålamod. Du måste vara strukturerad, vara tydlig och framförallt lyhörd. Du ska vara mogen i ditt agerande, engagerad i ditt arbete och ha en känsla för integritet eftersom arbetet sker i närhet med min familj. Du ska behärska svenska språket flytande i både tal och skrift eftersom jag behöver hjälp med kommunikation. En fördel om du har kunskaper i data då jag använder kommunikationshjälpmedel och tycker själv om att sitta vid dator. Att du har körkort, är rökfri och inte är allergisk mot pälsdjur är samtliga krav. Omfattningen är 25-30 timmar/vecka, fördelat på eftermiddagar, kvällar och helger. Under skollov kan det även bli aktuellt med dagtid. Du kommer att erbjudas introduktion, handledning och friskvårdsbidrag. Jag söker även timvikarier som kan jobba extra vid behov. Tillträde omgående. SÖK TJÄNSTEN HÄR: http://w1.jag.se/57752708
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes i Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes i Uppsala


Sök lediga jobb Personliga assistenter sökes

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se