Personliga handläggare Aktivitetsersättning och Funktionsnedsättning

Personliga handläggare Aktivitetsersättning och Funktionsnedsättning jobb Personliga handläggare Aktivitetsersättning och Funktionsnedsättning

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Personliga handläggare Aktivitetsersättning och Funktionsnedsättning. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Personliga handläggare Aktivitetsersättning och Funktionsnedsättning. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Sjuksköterska AKA- Värmdö

  2. Studie- och yrkesvägledare- Solna

  3. Avlösare sökes till 7 årig pojke- Sollentuna

  4. Studentuppdrag som IT-support på branschledande företag- Stockholm

  5. Kursadministratör till uppdrag inom staten- Stockholm

  6. Printtekniker till Dustins Konfigurationsavdelning- Sigtuna

  7. Kemister med erfarenhet av GC/MS- Stockholm

  8. Projektledare uppföljning sociala barnavården, visstid. Dnr 2.2.1:0619/13- Stockholm

  9. Intervjustöd/Assistent- Stockholm

  10. Ambitiös Ekonomiassistent sökes!- Stockholm


Mer beskrivning

Sjuksköterska AKA
Gustavsbergs akademiska vårdcentral Gustavsbergs akademiska vårdcentral söker en sjuksköterska till uppdraget som adjungerad klinisk adjunkt (AKA). Att vara akademisk vårdcentral innebär ett särskilt ansvar för frågor gällande pedagogik varför uppdraget som AKA är ett nyckeluppdrag. Arbetsuppgifter: Som AKA har du ett operativt ansvar för pedagogisk utveckling inom Gustavsbergs akademiska vårdcentral. Det pedagogiska arbetet är inte begränsat till sjuksköterskeutbildningen utan gäller för samtliga vårdprofessioner inom primärvården. Du samarbetar i ett team av fyra AKOr där övriga har grundutbildning som sjukgymnast, läkare och arbetsterapeut. En central arbetsuppgift är att leda arbetet vid den studentledda mottagningen vid Gustavbergs akademiska vårdcentral. I uppdraget ingår också att samverka med högskolor i Stockholm och vårdcentraler i Nacka och Värmdö. Kvalifikationer: Leg sjuksköterska, fil mag tidigare arbete med verksamhetsförlagd utbildning, högskoleutbildning i pedagogik är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att självständigt arbeta med pedagogiskt utvecklingsarbete inom primärvården. Personliga egenskaper: Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Egenskaper som värdesätts är förmåga att självständigt kunna leda pedagogiska projekt, initiativförmåga och samarbetsförmåga. Uppdraget ger en unik möjlighet att arbeta med pedagogiska frågor inom primärvården, men förutsätter att du är beredd att hårdsatsa på det. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska AKA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska AKA

Studie- och yrkesvägledare
Solna är en stad som växer och utvecklas. Här finns utmärkta kommunikationer med förstklassig samhällsservice och ett omfattande utbud av kultur och idrottsarrangemang. Staden är inne i en spännande utvecklingsfas och många företag söker sig hit. Stadens vuxenutbildning söker en engagerad medarbetare som vill vara med och utveckla Solna till en än mer attraktiv stad för våra medborgare. Vuxenutbildningen i Solna genomförs på entreprenad med 22 stycken upphandlade skolor. Vuxenutbildningen är en beställarorganisation bestående av ett vuxenutbildningskansli samt ett vägledningscentrum. Avdelningens uppdrag består bland annat av att genomföra vägledning och antagning av Solnabor till de olika skolorna för kommunala vuxenutbildningen samt SFI. ARBETSUPPGIFTER Som studie- och yrkesvägledare arbetar du huvudsakligen med att vägleda och informera Solnabor som vill påbörja studier inom vuxenutbildningen. I din roll som vägledare möter du många sökande, men även elever som befinner sig i utbildning. Du ingår i en arbetsgrupp bestående av vägledare, administratörer och rektor. I dina arbetsuppgifter ingår att: - arbeta i vägledningscentrat med att ta emot sökande i vår drop in mottagning - genomföra inbokade samtal med sökande samt ha kontakter via Mail och telefon - utforma och justera studieplaner med sökande och elever - planera och genomföra uppsökande verksamhet med vuxenutbildningens olika målgrupper - arbeta med handläggning av ansökningar samt antagning till sfi och övrig vuxenutbildning Arbetsuppgifterna kan även variera utifrån verksamhetens aktuella behov. Befattningen kommer att utformas utifrån den nyrekryterade medarbetarens kompetens och erfarenheter. För oss är det viktigt att alla medarbetare kan arbeta i team med gemensamma arbetsuppgifter men även ha egna ansvarsområden att utveckla. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig studie- och yrkesvägledare med några års erfarenhet. Du har ett lösningsinriktat arbetssätt, god initiativförmåga och lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Solna Stad, Kompetensförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Avlösare sökes till 7 årig pojke
SOLOM är det kommunala alternativet inom vård och omsorg i Sollentuna kommun. Vi är en flexibel och utvecklingsorienterad organisation som präglas av rätt kompetens och rätt kvalitet.   Har Du en plats i Ditt hjärta för barn och ungdomar med funktionshinder och har några timmar över i månaden som Du skulle vilja ägna åt ett intressant och lärorikt arbete? Då är det Dig vi söker! Söker nu avlösare för timanställning till en 7 årig pojke.  Som avlösare tar du hand om barnet i det egna hemmet eller dess omgivningar, några timmar så att föräldrarna kan få lite egen tid och eller tid för syskon, det vill säga att en person tillfälligt övertar omvårdnaden från anhöriga eller andra närstående. Arbetet kan passa för Dig som vill arbeta ett fåtal fasta tider per vecka, eller kombinera med studier eller annat arbete. För det barn som vi nu söker personal till handlar det om 50 timmar/månad.Önskemål från anhöriga är att dessa timmar fördelas på tre vardagkvällar per vecka, ca. 3 1/2 timme per gång och en  lördag eller söndag per månad, ca. 8 timmar per gång. Struktur kring hur och när timmarna ska utföras gör du upp tillsammans med de anhöriga och i samråd med arbetsledningen utifrån det beslut som finns för barnet. Vi ser helst att du har utbildning inom vård och omsorg och erfarenhet av barn med funktionsnedsättning. Pojken har Celebral Pares och medföljande motorisk försening, är spastisk, behöver hjälp och gåträning vid förflyttningar, kan äta själv, men behöver då stöd. Pojken har ett stort behov av lek och behöver aktiveras utifrån sina egna förutsättningar, du ska även kunna utföra viss träning när det gäller det motoriska. Bra om du har erfarenhet av att använda vissa hjälpmedel. Han har ståskal, rullstol ute och specialanpassad stol inne.  Du ska behärska flytande svenska i tal och i skrift, då pojken själv har talsvårigheter. Arbetet bygger på frihet under stort ansvar utifrån givna instruktioner. Intresse, personlig mognad, lyhördhet, väl utvecklad samarbets-, initiativ- och handlingsförmåga är viktiga egenskaper hos Dig, liksom förmåga att lätt kunna anpassa sig till ändrade omständigheter. Frågor angående anställning besvaras av  ansvarig ärendehandläggare Lena Larnesjö på arbetsmobil 08-5792 24 53 lena.larnesjo@sollentuna.seigheter.
Företag: Sollentuna Kommun
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Avlösare sökes till 7 årig pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avlösare sökes till 7 årig pojke

Studentuppdrag som IT-support på branschledande företag
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker för uppdragsgivares räkning en junior helpdeskmedarbetare för arbete 1-3 dagar/vecka. Kunden är ledande i Sverige inom installationstjänster och har över 4000 medarbetare på cirka 150 kontor. IT-supporten sitter på huvudkontoret i Solna, där du kommer att mötas av ett glatt och sammansvetsat gäng! Som helpdeskmedarbetare kommer du att arbeta i IT-supportens första linje och tillhandahålla företagets anställda support via telefon. Ärenden rör exempelvis AD, Outlook, felsökning och installationer i Windows-miljö samt hårdvarusupport. Är du den vi söker? Vi tror att du som söker studerar en IT-relaterad utbildning och har ett intresse och kunnande inom IT. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete ser vi det som meriterande. Meriterande är även kunskaper i AD liksom att vara familjär med hårdvara såsom skrivare. Som person bör du vara stresstålig, social och serviceinriktad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Detta är ett uppdrag som ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet men arbeta ute hos en av våra kunder. Information om uppdraget: Start: Omgående Omfattning: 1-2 dagar i veckan Arbetstid: Kontorstider, kl 8:00-16:30
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Studentuppdrag som IT-support på branschledande företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentuppdrag som IT-support på branschledande företag

Kursadministratör till uppdrag inom staten
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker omgående en kursadministratör till en statlig myndighet i Solna. Arbetat innebär att utifrån lärares och gruppchefers schemaplanering, planera och sammanställa scheman för klasser och lärare. Vid sidan av detta kan det komma att bli aktuellt med kursadministration. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas 5 augusti och pågår under 4 månader med eventuell förlängning. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund för detta uppdrag. Vem är du? Gymnasieutbildning inom administration eller motsvarande samt tidigare erafarenhet som kursadministratör eller liknande. Du har även tidigare arbetat med schemaläggning i Time Edit eller motsvarande schemaläggningssystem. Mycket goda språkkunskaper i svenska samt goda kunskaper i Officepaketet. Som person är du noggrann, har stor servicekänsla samt kan arbeta självständigt och bidra med ett positivt förhållningssätt i organisationen. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan.
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kursadministratör till uppdrag inom staten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kursadministratör till uppdrag inom staten

Printtekniker till Dustins Konfigurationsavdelning
Dustin är Nordens ledande återförsäljare av IT och hemelektronik. Sedan starten 1984 har vi vuxit till en koncern med över 500 anställda i Sverige, Danmark och Norge med en omsättning på 4,6 miljarder kronor. Vi erbjuder ca 200 000 produkter med tillhörande tjänster via webben, vår katalog och genom våra engagerade medarbetare. Våra kunder utgörs av företag, offentlig sektor och privatpersoner. Vi erbjuder smarta helhetslösningar, brett sortiment och snabba leveranser - allt för att tillgodose dina IT-behov. Mer information hittar du på dustin.se.Vi behöver utöka vår Konfigurationsenhet och söker nu en duktig Printtekniker till vårt prestigelösa och glada team på 11 personer. Målet för gruppen är att sätta Dustins kunder i fokus genom att leverera önskade konfigurationstjänster med fokus på print som tjänst. Tjänsten är belägen på Dustins Logistikcenter i Rosersberg. Du kommer bland annat att arbeta med att • hantera konfiguration av Dustins kunders skrivare/datorer/servrar etc. • montera komponenter i Dustins produktportfölj enligt kundönskemål. • installera mjukvara enligt kundönskemål på avsedda IT produkter. • dokumentera utförda installationer och konfigurationer åt Dustins kunder i WinServ. • packa upp och funktionstesta kunders beställda MFP. • hantera och hålla lager för Dustin Print Solutions pool-kunder samt DPS begagnat-maskiner samt rekonditionera begagnade maskiner. • sköta inventering och uppdatering av begagnat-lager. • bevaka och kommunicera förändring av leveransdatum med transportbolag och slutkund, samt ansvara för att uppdatera information. Vi söker dig som har • goda kunskaper inom området skrivare, gärna med teknisk certifiering med fokus på MFP och service. • lägst gymnasieutbildning (gärna någon teknisk inriktning) • erfarenhet av att arbeta med mekanik samt elektronik • kunskap inom området Drivrutiner med fokus på skrivare • mjukvarukännedom • har grundläggande kunskaper i konfiguration och administration av nätverk • god produktkännedom inom Xerox, HP och Kyocera Det är meriterande om du har arbetat med SafeCom och WinServ, har erfarenhet av Symantec Ghost och SCCM, Altiris, Acronis eller andra klienthanteringprogram. Även serverkännedom är meriterande. För att trivas hos oss tror vi att du är en nyfiken, teknisk, flexibel och drivande person som sköter arbetet på ett självständigt och ansvarsfullt sätt och som trivs i prestigelösa team. Det är viktigt att vara serviceinriktad, kreativ, ha förståelse för vårt affärsfokus och att se helheten i arbetet. Du är en ordningssam och strukturerad person som tycker om att arbeta i ett tidvis högt tempo. Din intresseanmälan med meritförteckning vill vi ha senast 2013-08-05 genom att du registrerar din ansökan via webbportalen. Urvalsprocessen påbörjas i augusti. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konfigurationschef Fadi Qamhawi via mail fadi.qamhawi@dustin.se.
Företag: Dustin AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Printtekniker till Dustins Konfigurationsavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Printtekniker till Dustins Konfigurationsavdelning

Kemister med erfarenhet av GC/MS
Vi söker nu två stycken drivna kemister med erfarenhet av kemiskt laboratoriearbete för konsultuppdrag i Stockholm. Uppdraget sträcker sig fram till årsskiftet, med start i mitten av augusti. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att utföra diverse provanalyser och de aktuella teknikerna du kommer arbeta med är GC/MS, TLC, FTIR, GC-FID, HPLC samt våtkemiska metoder. I arbetet ingår även att delta i laboratoriets kvalitetsarbete. Detta inkluderar bl.a. instrumentkontroller och deltagande i laboratoriets förbättringsarbete samt internrevisioner. Uppdragsgivare: Proffice Life Science AB Ort: Stockholm Kvalifikationer : Vi söker dig med högskoleutbildning inom kemi, med lägst kandidatexamen. För uppdraget krävs mycket goda kunskaper inom analytisk eller organisk kemi, särskilt GC/MS, samt tidigare erfarenhet av arbete med läkemedels- och/eller livsmedelsanalyser. Det är starkt meriterande om du har goda kunskaper i statistik och/eller kemometri. Likaså är tidigare erfarenhet av att arbeta med LIMS och olika kvalitetsledningssystem mycket meriterande För att trivas på detta uppdrag tror vi att du har god samarbetsförmåga, är noggrann, strukturerad och har lätt att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du har ett självständigt arbetssätt och trivs även med rutinmässiga arbetsuppgifter. Du uttrycker dig korrekt i tal och skrift på både svenska och engelska och har goda färdigheter i MS Office. Du bör vidare ha en positiv människosyn samt ha lätt för att skapa förtroende i mötet med andra. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Då intervjuer och urval görs löpande uppmuntrar vi dig med rätt profil att inte vänta med din ansökan, utan skicka in den omgående. Jag ser fram emot att läsa din ansökan! Kontakperson: Maria Lönn, 0733-434335 Organisations-/företagsbeskrivning Proffice Life Science är den nordiska specialisten på bemanning inom Biotech och Chemtech som kan säkerställa rätt specialister från hela Europa med Norden som marknad. Proffice konsulter är specialister. Det är det som har gjort att Proffice är ett av Sveriges största och äldsta bemanningsföretag. Som Profficekonsult har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Du får möjlighet att skaffa dig erfarenhet från olika branscher och företag. Våra uppdragsgivare ställer höga krav på oss och vi ställer höga krav på våra konsulter. Eftersom du har din dagliga arbetsplats ute hos våra kunder måste du vara skicklig på det du gör, flexibel, självgående och social. Du gillar att ständigt stå inför nya utmaningar och möjligheter. Har du vad som krävs, kan du se fram emot ett stimulerande arbete och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Keep Improving.
Företag: Proffice Life Science AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kemister med erfarenhet av GC/MS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kemister med erfarenhet av GC/MS

Projektledare uppföljning sociala barnavården, visstid. Dnr 2.2.1:0619/13
I Sverige lever 2 miljoner barn och ungdomar under 18 år. Som alla andra i vårt samhälle påverkas deras liv av beslut som fattas av makthavare och tjänstemän. Barnombudsmannen är en statlig myndighet med uppdrag att företräda barns och ungas rättigheter utifrån FN:s konvention om barnets rättigheter. Vi har regelbunden dialog med barn och unga för att få kunskap om deras villkor och vad de tycker i aktuella frågor. Vi bevakar och driver på genomförandet av barnkonventionen i kommuner, landsting/regioner och myndigheter. Barnombudsmannen informerar, bildar opinion och föreslår förändringar i lagar och förordningar i frågor om barns och ungas rättigheter. Myndigheten har cirka 25 medarbetare som arbetar från kontoret som är centralt beläget i Stockholm. Barnombudsman och myndighetschef är Fredrik Malmberg sedan 2008.Projektledare till kommunikationsenheten Barnombudsmannen ska enligt lag informera och bilda opinion i angelägna frågor som rör barns och ungas rättigheter och intressen. Kravet på kommunikation ingår alltså i lagen som styr Barnombudsmannens verksamhet, vilket ställer stora krav på kommunikationens relevans och kvalitet. Som projektledare medverkar du i regeringsuppdraget i nära samverkan med Socialstyrelsen för att ta fram en modell för att lyssna på barn som är placerade i familjehem. I arbetet ingår en förstudie för att identifiera relevanta frågor och ta fram en modell för en pilotundersökning. Barnen själva är viktiga aktörer, involverade i detta arbete. Du kommer också att delta i det löpande kommunikationsarbetet med idéer, genomförande och uppföljning och att bidra i omvärldsbevakning och opinionsbildning, skriva texter, ta fram presentationer och att stötta den övriga organisationen i kommunikationsfrågor. I arbetet ingår även att delta i det löpande arbetet med remissvar, brev och telefonsamtal. Kvalifikationer • Akademisk utbildning med inriktning på journalistik/kommunikation eller motsvarande praktisk erfarenhet. • God stilistisk förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. • Stor erfarenhet och snabbhet i att producera texter. • Kunskap och erfarenhet av grafisk formgivning och trycksaksproduktion. • Kunskaper om programmen i Office och Adobe. • Erfarenhet av att möta barn och unga. Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som tycker om att arbeta målinriktat med hög grad av flexibilitet. Du har stort intresse för barns och ungas situation och en god orientering om samhällets insatser på området. Du har god analytisk förmåga och är social och utåtriktad med förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Praktiska upplysningar Anställningen är visstidsanställning på heltid med tillträde snarast och tills vidare, dock längst till och med 2013-12-31. Lön: Individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i ansökan. Ansökan Vi vill ha din ansökan senast 2013-07-28. Ansökningarna hanteras löpande och intervjuer kan bli aktuella före ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan!
Företag: Barnombudsmannen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare uppföljning sociala barnavården, visstid. Dnr 2.2.1:0619/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare uppföljning sociala barnavården, visstid. Dnr 2.2.1:0619/13

Intervjustöd/Assistent
Prime Professional Prime Professional söker för kunds räkning en person som skall assistera funktionsnedsatta under ca 3 veckor i september. Som assistent kommer du att träffa funktionsnedsatta personer i Stockholms kommuner och hjälpa dem besvara ett enkätformulär. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Prime Professional. Arbetsuppgifter Du kommer att besöka funktionsnedsatta personer i deras hem eller dagverksamheter och fungera som ett stöd i en enkätundersökning. Du kommer att assistera genom att hjälpa till att läsa frågor och svar, hålla i pennan etc. I detta uppdrag är det viktigt att assistenten inte påverkar utgången av frågeformuläret och endast fungerar som ett praktiskt stöd. Du kommer att få tydliga instruktioner och utbildning före undersökningens start. Arbetet kommer att utföras måndag till fredag dagtid men det kan även bli arbete på kvällstid. Vem är du? Vi söker dig som har någon typ av erfarenhet, och har ett naturligt intresse, av målgruppen. Det får gärna vara yrkesmässig erfarenhet. Du bör ha lätt att få kontakt med människor och ha en mjuk och varm personlighet. Du är självständig i ditt arbete, flexibel och ser service som en självklar del av ditt arbete. Detta är ett uppdrag som passar dig som studerar eller har möjlighet att vara flexibel i dina arbetstider. Körkort är meriterande men ej ett krav. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Företagsbeskrivning Prime är ett marknadsledande bemanningsföretag som genom verksamhetsområdena Professionals, Service och Care levererar tjänster och helhetslösningar för bemanning, rekrytering, outsourcing och coachning. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Genom samarbete med Arbetsförmedlingen erbjuder även Prime professionell jobbcoachning för dig som är arbetssökande. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida www.prime.se
Företag: Prime Professional
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Intervjustöd/Assistent jobb, Intervjustöd/Assistent Stockholm, Intervjustöd/Assistent Prime Professional
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Intervjustöd/Assistent

Ambitiös Ekonomiassistent sökes!
Har du ett sinne för siffror, är analytisk och ser saker utifrån ett helhetsperspektiv? Då har Adecco ett uppdrag för dig! Hur ser din arbetsdag ut? I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta brett inom ekonomiområdet och vara en del av företagets supportkontor. Supportkontoret stöttar företaget i bl.a. marknadsföring, utveckling, IT-drift och Inköp. Din roll som ekonomiassistent innebär att du assisterar ekonomichefen i uppgifter som t.ex. löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, diverse avstämningar samt påminnelser. Du kommer även att själv få ansvara för att uppdatera och underhålla företagets statistik- och bonusverktyg. Har du erfarenhet av projektstyrning, nyckeltalsstyrning eller kedjeverksamhet inom service eller detaljhandel,  jobbat dagligen i Excel eller ekonomisystemet Pyramid kommer du känna igen dig i de dagliga uppgifterna direkt! Vem trivs här? Du som är gymnasieekonom eller är högskoleutbildad inom ekonomi med ett par års erfarenhet av liknande uppgifter kommer att trivas i rollen som ekonomiassistent! Brinner du för siffror, är analytisk lagt samt har en god förståelse för hela flödet på en ekonomiavdelning kommer att känna dig som hemma hos vår kund! Som person ser du utmaningen i att arbeta tillsammans med andra i ett högt tempo, värdesätter god kommunikation och är positiv och flexibel i ditt sätt! Vad erbjuder vi? Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i augusti/september. Resor inom Sverige kan komma att ingå i arbetsuppgifterna på uppdraget. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos vår kund efter en prövotid! Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ambitiös Ekonomiassistent sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambitiös Ekonomiassistent sökes!


Sök lediga jobb Personliga handläggare Aktivitetsersättning och Funktionsnedsättning

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se