Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret jobb - lediga jobb

Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret jobb Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. PRODUKTIONSLEDARE VAKTMÄSTERI- Piteå

 2. Handläggare Uthyrning- Piteå

 3. Projektledare Bygg- Piteå

 4. Produktionsledare Vaktmästeri- Piteå

 5. Projektledare Bygg- Piteå

 6. Projektchef- Piteå

 7. Drift och servicechef- Piteå

 8. Nämndssekreterare/administratör- Piteå

 9. Handläggare Uthyrning- Piteå

 10. Målare- Piteå

 11. Projektledare Bygg- Piteå


Mer beskrivning

PRODUKTIONSLEDARE VAKTMÄSTERI
Fastighet- och servicekontoret bidrar till att skapa attraktiva och uthålliga miljöer för medborgare, kommunala verksamheter och näringsliv genom att leverera tjänster och service professionellt med rätt kvalitet Produktionsavdelningens uppdrag är att som utföraravdelning agera på beställningar av Lokaler och Bostäder, när det gäller drift, felavhjälpande underhåll, daglig skötsel och tillsyn samt planerat underhåll, ny-, till- och ombyggnader, med egen personal och ramavtalspartners. Underhåll samt ny- till- och ombyggnader utförs även åt kommunens bolag. Dessutom utförs verksamhetsservice, kontorsservice, bostadsanpassningar och höghöjdsstädning åt andra förvaltningar. ARBETSUPPGIFTER Din roll som produktionsledare är att tillsammans med en kollega leda och utveckla personal, drift- och skötsel av fastigheter samt verksamhetsservice mot fastställda mål. I rollen ingår även att stärka relationer med kunder, beställare och leverantörer. KVALIFIKATIONER Gymnasial ingenjörsutbildning inom bygg/VVS/energi, eller annan teknisk utbildning som kan bedömas likvärdig, i kombination med erfarenhet från drift och skötsel av fastigheter. Erfarenhet av personalledning inom målstyrda organisationer är meriterande. Vår bedömning är att en produktionsledare bör vara en självgående, flexibel och stresstålig person med som bidrar med gott ledarskap och har en god samarbetsförmåga. B- körkort är ett krav
Företag: Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret
Ort: Piteå
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga PRODUKTIONSLEDARE VAKTMÄSTERI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PRODUKTIONSLEDARE VAKTMÄSTERI

Handläggare Uthyrning
ARBETSUPPGIFTER Fastighets- och servicekontoret fyller en viktig funktion för samhällsplaneringen i allmänhet och för utformningen av Piteå kommuns fastighetsbestånd i synnerhet. Genom att leverera tjänster och service professionellt till överenskommen kvalitet strävar vi efter att skapa attraktiva och uthålliga miljöer för medborgare, besökare, kommunal verksamhet och näringsliv. Avdelningen Lokaler och Bostäder ansvarar för den strategiska lokalförsörjningen och fastighetsförvaltningen av Piteå Kommuns fastighetsbestånd på kort och lång sikt. I detta ingår bland annat att planera och genomföra underhållsprojekt och ny, till och ombyggnationer av fastigheterna samt uthyrning av lokaler och bostäder. Tjänsten som handläggare uthyrning innebär att du är ansvarig för handläggning, samordning och utveckling av uthyrningen av Piteå Kommuns bostäder och parkeringsplatser. I tjänsten ingår att samordna och administrera uthyrningsarbetet samt att vara samordnare mellan Pitebo, Piteå Kommuns ekonomikontor, bovärdar och lägenhetsbesiktare. Du handlägger uppsägningar, störningar och hyreskrav mot hyresgäster samt sköter kontakterna med Kronofogdemyndigheten och hyresnämnden. Du ansvarar för hyresförhandling och hyressättning av bostäderna. Utför löpande ekonomisk uppföljning av bostadsuthyrningen och ansvarar för budget. I rollen kommer du även att ha ett nära samarbete med avdelningschef och verksamhetsansvarig för uthyrningen och vara med i arbetet med lokalplanering, lokaluthyrning, fastighetsunderhåll och planering av modernisering av lägenhetsbeståndet. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har en högskoleexamen med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig utbildning och/eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta med uthyrning, ekonomi och administration. Tjänsten fordrar personliga egenskaper som noggrannhet, servicekänsla, initiativförmåga samt en god samarbetsförmåga då tjänsten innebär många kontakter internt och externt. Kunskap i hyresrätt är meriterande.
Företag: Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret
Ort: Piteå
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare Uthyrning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare Uthyrning

Projektledare Bygg
ARBETSUPPGIFTER Fastighets- och servicekontoret fyller en viktig funktion för samhällsplaneringen i allmänhet och för utformningen av Piteå Kommuns fastighetsbestånd i synnerhet. Genom att leverera tjänster och service professionellt till överenskommen kvalitet strävar vi efter att skapa attraktiva och uthålliga miljöer för medborgare, besökare, kommunal verksamhet och näringsliv. Avdelningen Lokaler och Bostäder ansvarar för den strategiska lokalförsörjningen och fastighetsförvaltningen av Piteå Kommuns fastighetsbestånd på kort och lång sikt. I detta ingår bland annat att planera och genomföra ny, till och ombyggnationer av fastigheterna. Inom avdelningen finns idag totalt 15 medarbetare. Som Projektledare Bygg är du ansvarig för att planera och säkerställa att investeringsprojekt och större underhållsprojekt genomförs på ett professionellt och affärsmässigt sätt. Du deltar i förstudiearbete tillsammans med förvaltare och teknikansvariga för att sedan leda och samordna projekten från projektering till genomförande och avslut. Detta innebär att du är kommunens representant under byggskedet och ansvarar för samordning och kommunikation med myndigheter, intern och extern verksamhet samt entreprenörer. Som Projektledare Bygg ansvarar du för att projekten verkställs enligt fastställda beslut när det kommer till ekonomi, tidplan och kvalitet. Det innebär också att du fattar beslut om åtgärder inom projektets ramar samt ansvarar för att krav uppfylls enligt de regelverk som reglerar våra projekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad ingenjör med inriktning mot bygg alternativt har annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet från byggsektorn och är van att driva byggentreprenader på ett affärsmässigt sätt. Vidare har du goda kunskaper om gällande regelverk, entreprenadjuridik och LOU. Som person är du självgående, drivande och har god samarbetsförmåga. Du har lätt att engagera och motivera människor i din omgivning och du uttrycker dig väl i tal och skrift samt har en god datorvana. Kunskaper i BAS-P och BAS-U samt erfarenhet från arbete hos kommun, entreprenör och/eller konsult är meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Företag: Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret
Ort: Piteå
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare Bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare Bygg

Produktionsledare Vaktmästeri
ARBETSUPPGIFTER Fastighet- och servicekontoret bidrar till att skapa attraktiva och uthålliga miljöer för medborgare, kommunala verksamheter och näringsliv genom att leverera tjänster och service professionellt med rätt kvalitet Produktionsavdelningens uppdrag är att som utföraravdelning agera på beställningar av Lokaler och Bostäder, när det gäller drift, felavhjälpande underhåll, daglig skötsel och tillsyn samt planerat underhåll, ny-, till- och ombyggnader, med egen personal och ramavtalspartners. Underhåll samt ny- till- och ombyggnader utförs även åt kommunens bolag. Dessutom utförs verksamhetsservice, kontorsservice, bostadsanpassningar och höghöjdsstädning åt andra förvaltningar. Din roll som produktionsledare är att tillsammans med en kollega leda och utveckla Vaktmästeriets personal mot fastsällda mål för drift- och skötsel av fastigeter samt tillhandahållande av tjänster inom kommunal verksamhet. I rollen ingår även att stärka relationer med kunder, beställare och leverantörer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av personalledning inom målstyrda organisationer. Gärna i kombination med drift och skötsel av fastigheter. Teknisk utbildning inom bygg, VVS eller energi är meriterande. Som produktionsledare bör du vara en självgående, flexibel och stresstålig person med som bidrar med gott ledarskap och har en god samarbetsförmåga. Då verksamheten finns inom hela Piteå Kommun är B- körkort är ett krav.
Företag: Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret
Ort: Piteå
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare Vaktmästeri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare Vaktmästeri

Projektledare Bygg
ARBETSUPPGIFTER Det är mycket på gång i Piteå. Därför söker Fastighets- och servicekontoret en Projektledare Bygg som vill vara med och bidra till att utveckla attraktiva och uthålliga Piteå! Fastighets- och servicekontoret fyller en viktig funktion för samhällsplaneringen i allmänhet och för utformningen av Piteå Kommuns fastighetsbestånd i synnerhet. I detta ingår bland annat att planera och genomföra ny, till och ombyggnationer av de kommunala fastigheterna. Vill du bli en nyckelspelare i vårt lag? Som Projektledare Bygg är du ansvarig för att planera och säkerställa att investeringsprojekt och större underhållsprojekt genomförs på ett professionellt och affärsmässigt sätt. Du deltar i förstudiearbete tillsammans med förvaltare och teknikansvariga för att sedan leda och samordna projekten från projektering, upphandling till genomförande och avslut. Detta innebär att du är kommunens representant under byggskedet och ansvarar för samordning och kommunikation med myndigheter, intern och extern verksamhet samt entreprenörer. Som Projektledare Bygg ansvarar du för att projekten verkställs enligt fastställda beslut när det kommer till ekonomi, tidplan och kvalitet. Det innebär också att du fattar beslut om åtgärder inom projektets ramar samt ansvarar för att krav uppfylls enligt de regelverk som reglerar våra projekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad ingenjör med inriktning mot bygg alternativt har annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet från byggsektorn och är van att driva byggentreprenader på ett affärsmässigt sätt. Vidare har du goda kunskaper om gällande regelverk, entreprenadjuridik och LOU. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kalkylarbete och/eller projekteringsledning. Som person är du självgående, drivande och har god samarbetsförmåga. Du är en van ledare som har lätt att engagera och motivera människor i din omgivning och du uttrycker dig väl i tal och skrift samt har en god datorvana. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Företag: Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret
Ort: Piteå
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare Bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare Bygg

Projektchef
ARBETSUPPGIFTER Det är mycket på gång i Piteå. Därför söker Fastighets- och servicekontoret en Projektchef som vill vara med och bidra till att utveckla attraktiva och uthålliga Piteå! Fastighets- och servicekontoret fyller en viktig funktion för samhällsplaneringen i allmänhet och för utformningen av Piteå Kommuns fastighetsbestånd i synnerhet. I detta ingår bland annat att planera och genomföra ny, till och ombyggnationer av de kommunala fastigheterna. Vill du leda och utveckla projektenhetens verksamhet och kompetenta medarbetare? Som projektchef är du övergripande ansvarig för ledning, styrning, utveckling och uppföljning av projektenhetens verksamhet. Du är personalansvarig för våra projekt- och byggledare, teknikansvariga samt personalen inom vår egen byggenhet, totalt 20 personer. Du ansvarar för enhetens budget och resultat samt kvalitetssäkrar arbetet med projektuppföljningar. I rollen som Projektchef är du övergripande ansvarig för planering, bemanning och uppföljning av samtliga bygg och installationsprojekt i kommunens fastighetsbestånd. I rollen ingår även att styra vilka projekt som skall utföras i egen regi, på ramavtal och vilka som skall upphandlas som entreprenader för att uppnå bästa produktivitet och kvalitet. Vidare förväntas du samordna och stödja projektledarna med upphandlingar och entreprenadjuridiska frågor samt även agera beställarombud mot entreprenörer. Du arbetar nära avdelningschefen och ingår i avdelningens ledningsgrupp. KVALIFIKATIONER Vi tror att du har; • lämplig högskole- eller universitetsutbildning, eller erfarenheter som bedöms likvärdiga •chef och ledarerfarenhet •erfarenhet av att arbete med budget och ekonomisk uppföljning •goda kunskaper inom entreprenadjuridik •kunskap om byggprocessen och dess aktörer •god datavana •B-körkort •det är meriterande om du har kunskaper om lagen om offentlig upphandling Du har förmågan att: •agera på ett affärsmässigt och professionellt sätt •organisera och strukturera arbetet runt omkring dig •utveckla verksamheten och dina medarbetare •skapa ett gott klimat som främjar samverkan och samarbete •arbeta i en dynamisk verksamhet som kräver att du kan ha många bollar i luften samtidigt •uttrycka dig väl i tal och skrift
Företag: Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret
Ort: Piteå
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Projektchef jobb, Projektchef Piteå, Projektchef Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektchef

Drift och servicechef
ARBETSUPPGIFTER Det är mycket på gång i Piteå. Därför behöver Fastighets- och servicekontoret förstärka sin organisation med en Drift- och servicechef! Fastighets- och servicekontoret fyller en viktig funktion för samhällsplaneringen i allmänhet och för upplevelsen av Piteå Kommuns fastigheter och lokaler i synnerhet. Drift- och serviceenheten ingår i avdelningen Fastigheter och har i uppdrag att sköta den dagliga driften och skötseln av Piteå Kommuns fastigheter. I detta ingår bland annat skötsel, tillsyn samt felavhjälpande underhåll av fastigheterna. Enheten ansvarar även för arbetet med energioptimering och inomhuskomfort samt att säkerställa att fastigheterna uppfyller gällande regelverk och myndighetskrav. Vidare utför enheten verksamhetsservice till de kommunala verksamheterna och bolagen. Totalt arbetar cirka 50 personer inom enheten. Vill du leda arbetet med att utveckla vår drift- och serviceenhet på Fastighets- och servicekontoret? Som Drift- och servicechef är du övergripande ansvarig för att leda och utveckla enheten mot uppsatta mål, vilket omfattar personal, verksamhet och ekonomi. I rollen ingår att säkerställa en effektiv och väl fungerande drift och skötsel av fastigheterna samt verksamhetsservice till våra kunder. Till din hjälp har du totalt 50 medarbetare där du har ett direkt personalansvar för sex tjänstemän som är experter inom olika områden. Du ansvarar för enhetens budget och resultat och arbetar aktivt med att utveckla arbetssätt och metoder för att effektivisera arbetet inom enheten. I rollen som enhetschef kommer du även att ha mycket kontakter och samverkan med förvaltare, kunder, leverantörer och entreprenörer. Vidare arbetar du nära avdelningschefen och ingår i avdelningens ledningsgrupp. KVALIFIKATIONER Vi tror att du har; • lämplig högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot fastigheter, bygg eller installation, alternativt annan utbildning och/eller erfarenhet som bedöms likvärdig • chefs och ledarerfarenhet • erfarenhet av att ha ekonomiskt resultatansvar (budget och uppföljning) • god förståelse för hur fastigheter och dess tekniska installationer fungerar • erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande •B-körkort •god datavana Du har förmågan att: • agera på ett affärsmässigt, professionellt och kundorienterat sätt • leda och utveckla verksamheten och dina medarbetare • organisera och strukturera arbetet runt omkring dig • skapa ett gott klimat som främjar samverkan och samarbete • arbeta i en dynamisk verksamhet som kräver att du kan ha många bollar i luften samtidigt • uttrycka dig väl i tal och skrift
Företag: Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret
Ort: Piteå
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Drift och servicechef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drift och servicechef

Nämndssekreterare/administratör
ARBETSUPPGIFTER Piteå kommun är på väg in i en ny politisk organisation som träder i kraft 2015. Fastighets- och servicekontoret söker en nämndssekreterare/administratör som vill vara med och bygga upp nämndadministrationen för Fastighets- och servicenämnden! Vi söker dig som tycker om att arbeta med varierande administrativa uppgifter i en kreativ och social miljö. Fastighets- och servicekontoret är den förvaltning som tillhandahåller service till kommunens övriga förvaltningar i form av ändamålsenliga och trivsamma lokaler, städ, vaktmästeri och måltider. Avdelningen Stab utgör ett kvalificerat stöd till förtroendevalda politiker och medarbetarna i förvaltningen. Vi ansvarar för flera förvaltningsövergripande frågor inom bl.a. arkiv, ärende- och informationshantering, ekonomi och utredning samt tillhandahåller kontorsservice åt kommunens förvaltningar. Arbetsuppgifterna inom avdelningen är omväxlande med stort eget inflytande och ansvar. Arbetet präglas av nära dialog med professionella kollegor med stora möjligheter att delta i utvecklingen av verksamheten och kommunen. Vi erbjuder en öppen och trivsam arbetsmiljö där vi månar om din hälsa och utveckling. Du kommer att ha huvudansvaret som nämndsekreterare i fastighets- och servicenämnden. I uppdraget ingår att kvalitetssäkra sammanträdeshandlingar, förbereda handlingar och kallelser inför sammanträden, skriva protokoll vid sammanträdanden, delta i utvecklingsarbeten, samt dokumentering och arkivering. Vidare ansvarar du för posthantering och diarieföring för din nämnd. Som nämndsekreterare arbetar du även med övrig administration efter förvaltningens behov. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en relevant gymnasieutbildning samt erfarenhet från administrativt arbete, gärna inom politiskt styrd organisation. Erfarenhet av, kunskap och förståelse för arbete med IT-baserade ärende- och dokumenthanteringssystem är meriterande. Som person har du en god förmåga att uttrycka dig klart och tydligt i skrift, har ett strukturerat arbetssätt och arbetar självständigt. Du tycker om att ge service, har ett professionellt förhållningssätt och är noggrann. Vidare har du god samarbetsförmåga.
Företag: Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret
Ort: Piteå
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Nämndssekreterare/administratör jobb, Nämndssekreterare/administratör Piteå, Nämndssekreterare/administratör Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nämndssekreterare/administratör

Handläggare Uthyrning
ARBETSUPPGIFTER Fastighets- och servicekontoret fyller en viktig funktion för samhällsplaneringen i allmänhet och för utformningen av Piteå kommuns fastighetsbestånd i synnerhet. Genom att leverera tjänster och service professionellt till överenskommen kvalitet strävar vi efter att skapa attraktiva och uthålliga miljöer för medborgare, besökare, kommunal verksamhet och näringsliv. Avdelningen Fastigheter ansvarar för den strategiska lokalförsörjningen och fastighetsförvaltningen av Piteå Kommuns fastighetsbestånd på kort och lång sikt. I detta ingår bland annat att planera och genomföra underhållsprojekt och ny, till och ombyggnationer av fastigheterna samt uthyrning av lokaler och bostäder. Tjänsten som handläggare uthyrning innebär att du är ansvarig för handläggning, samordning och utveckling av uthyrningen av Piteå Kommuns bostäder och parkeringsplatser. I tjänsten ingår att samordna och administrera uthyrningsarbetet samt att vara samordnare mellan Pitebo, Piteå Kommuns ekonomikontor, bovärdar och lägenhetsbesiktare. Du handlägger uppsägningar, störningar och hyreskrav mot hyresgäster samt sköter kontakterna med Kronofogdemyndigheten och hyresnämnden. Du ansvarar för hyresförhandling och hyressättning av bostäderna. Utför löpande ekonomisk uppföljning av bostadsuthyrningen och ansvarar för budget. I rollen kommer du även att ha ett nära samarbete med avdelningschef och verksamhetsansvarig för uthyrningen och vara med i arbetet med lokalplanering, lokaluthyrning, fastighetsunderhåll och planering av modernisering av lägenhetsbeståndet. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har en högskoleexamen med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig utbildning och/eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta med uthyrning, ekonomi och administration. Tjänsten fordrar personliga egenskaper som noggrannhet, servicekänsla, initiativförmåga samt en god samarbetsförmåga då tjänsten innebär många kontakter internt och externt. Kunskap i hyresrätt är meriterande.
Företag: Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret
Ort: Piteå
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare Uthyrning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare Uthyrning

Målare
ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter som målare på Fastighets och servicekontoret består av underhållsarbete, samt om och tillbyggnader i kommunens lokaler. Arbete kan även utföras vid bostadsanpassningar i privata bostäder. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är yrkesutbildad målare med bred erfarenhet av yrkesområdet. Som person är du positiv, problemlösare och mån om att göra ett bra arbete. Du har en god samarbetsförmåga och hanterar våra kunder på ett professionellt sätt med ett gott bemötande. Du är flexibel och kan planera och utföra ditt arbete självständigt, då arbetet innebär att du ofta arbetar ensam. Samordning med kunder och övriga yrkesgrupper ingår. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Företag: Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret
Ort: Piteå
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Målare jobb, Målare Piteå, Målare Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Målare

Projektledare Bygg
ARBETSUPPGIFTER Det är mycket som är på gång i Piteå och därför söker Fastighets- och servicekontoret en Projektledare Bygg som vill vara med och bidra till att utveckla attraktiva och uthålliga Piteå! Fastighets- och servicekontoret fyller en viktig funktion för samhällsplaneringen i allmänhet och för utformningen av Piteå Kommuns fastighetsbestånd i synnerhet. I detta ingår bland annat att planera och genomföra ny, till och ombyggnationer av de kommunala fastigheterna. Vill du bli en nyckelspelare i vårt lag? Som Projektledare Bygg är du ansvarig för att planera och säkerställa att investeringsprojekt och större underhållsprojekt genomförs på ett professionellt och affärsmässigt sätt. Du deltar i förstudiearbete tillsammans med förvaltare och teknikansvariga för att sedan leda och samordna projekten från projektering, upphandling till genomförande och avslut. Detta innebär att du är kommunens representant under byggskedet och ansvarar för samordning och kommunikation med myndigheter, intern och extern verksamhet samt entreprenörer. Som Projektledare Bygg ansvarar du för att projekten verkställs enligt fastställda beslut när det kommer till ekonomi, tidplan och kvalitet. Det innebär också att du fattar beslut om åtgärder inom projektets ramar samt ansvarar för att krav uppfylls enligt de regelverk som reglerar våra projekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad ingenjör med inriktning mot bygg alternativt har annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet från byggsektorn och är van att driva byggentreprenader på ett affärsmässigt sätt. Vidare har du goda kunskaper om gällande regelverk, entreprenadjuridik och LOU. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kalkylarbete och/eller projekteringsledning. Som person är du självgående, drivande och har god samarbetsförmåga. Du är en van ledare som har lätt att engagera och motivera människor i din omgivning och du uttrycker dig väl i tal och skrift samt har en god datorvana. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Företag: Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret
Ort: Piteå
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare Bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare Bygg


Sök lediga jobb Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se