Pizzabagare Nabaz Jalizada jobb - lediga jobb

Pizzabagare Nabaz Jalizada jobb Pizzabagare Nabaz Jalizada jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Pizzabagare Nabaz Jalizada. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Pizzabagare Nabaz Jalizada. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Säljare inom telekom - deltid- Stockholm

  2. Säljare inom telekom - Heltid Sommarjobb!- Stockholm

  3. Hungrig Säljare inom el - Extrajobb med dagersättning och provision- Stockholm

  4. Sommarjobb som säljare- Stockholm

  5. Mediasäljare - Deltid- Stockholm

  6. Säljare- Stockholm

  7. Innesäljare, perfekt start på karriären!- Stockholm

  8. Säljare elavtal heltid- Stockholm

  9. Säljare elavtal på heltid- Stockholm

  10. TELEFONSÄLJARE!- Stockholm


Mer beskrivning

Säljare inom telekom - deltid
Åt uppdragsgivares räkning söker vi nu nya hungriga säljare till ett spännande och växande telekomprojekt med stora förtjänstmöjligheter. Vi söker dig som vill utvecklas inom försäljning, har ett intresse av telekom, är tävlingsinriktad och har en bra lagkänsla! Om du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare är det plus men inget krav, i jobbet ingår den utbildning som behövs för att utvecklas inom försäljning. Skicka in din ansökan med kontaktuppgifter till cv@thunderworker.se , interjuver hålls löpande!
Företag: Thunderworker KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare inom telekom - deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare inom telekom - deltid

Säljare inom telekom - Heltid Sommarjobb!
Nu har du möjligheten att skaffa dig erfarenhet inom försäljning över sommaren. Startdatum är flexibelt men sträcker sig över minst 6 veckor (krav vid anställning), med möjlighet att förlänga efter sommaren. Projektet: Åt uppdragsgivares räkning söker vi nu nya hungriga säljare till ett spännande och växande telekomprojekt med stora förtjänstmöjligheter. Vi söker dig som vill utvecklas inom försäljning, har ett intresse av telekom, är tävlingsinriktad och har en bra lagkänsla! Om du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare är det plus men inget krav, i jobbet ingår den utbildning som behövs för att utvecklas inom försäljning. Skicka in din ansökan med kontaktuppgifter till cv@thunderworker.se , interjuver hålls löpande!
Företag: Thunderworker KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare inom telekom - Heltid Sommarjobb! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare inom telekom - Heltid Sommarjobb!

Hungrig Säljare inom el - Extrajobb med dagersättning och provision
Åt uppdragsgivares räkning söker vi nu 3 st elsäljare som kommer att arbeta med försäljning av el till privatpersoner i sverige. Du kommer att arbeta med rösten som verktyg och representera ett mycket starkt varumärke med ett oslagbart erbjudande! Hos oss kommer du att erhålla all utbildning som du behöver. Vi söker dig som är: -Tålmodig -Engagerad -Kvicktänkt Om du är den vi söker så kan du förvänta dig: -Timlön -Säljtävlingar -Bonusar -Stora utvecklingsmöjligheter Arbetstiderna är måndag & tisdag 10-21 onsdag-fredag 10-17 Deltid: onsdag-fredan 17-21 Skicka ditt CV idag till cv@thunderworker.se Intervjuer hålls löpande.
Företag: Thunderworker KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Hungrig Säljare inom el - Extrajobb med dagersättning och provision jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungrig Säljare inom el - Extrajobb med dagersättning och provision

Sommarjobb som säljare
Sommarjobb som säljare! Vi letar nu efter personer som vill jobba som säljare över sommaren. Kravet är att man kan jobba heltid i minst 6 veckor. Självklart finns det möjlighet till förlängning. Projektet: Åt uppdragsgivares räkning söker vi nu 4 st elsäljare som kommer att arbeta med försäljning av el till privatpersoner i sverige. Du kommer att arbeta med rösten som verktyg och representera ett starkt varumärke med prisvärda produkter. Yrket i sig innebär personlig utveckling samt att det finns möjlighet till karriärsmöjligheter inom bolaget. Hos oss kommer du att erhålla all utbildning som du behöver. Vi söker dig som är: -Tålmodig -Engagerad -Kvicktänkt Om du är den vi söker så kan du förvänta dig: -Dagersättning -Säljtävlingar -Bonusar -Stora utvecklingsmöjligheter -Arbetsplatsen är i stora och ljusa lokaler lokaliserade i Farsta Strand med nära tillgång till bussar, tunnelbana och pendeltåg. Arbetstiderna är måndag & tisdag 10-21 onsdag-fredag 10-17 (det finns även deltid 17-21 onsdag-fredag samt lör 12-18) Skicka ditt CV idag till cv@thunderworker.se Intervjuer hålls löpande.
Företag: Thunderworker KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobb som säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobb som säljare

Mediasäljare - Deltid
4 platser. Oavsett om du har arbetat i flera år eller om du är intresserad av att komma in på arbetsmarknaden för första gången så kan du vända dig till oss.  Vi arbetar med rekrytering och bemanning inom försäljning, lager , kontor, butik och ekonomi. Vår tjänst består i att matcha, coacha och utbilda lämpliga kandidater till passande arbetsgivare inom branschen. Vem söker vi? Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är lyhörd, uppmärksam och sätter kunden i fokus. Du ska även vara lojal både mot uppdraget och mot dina kollegor. Vad erbjuder vi dig? Vi kan erbjuda dig en tjänst som säljare med goda förtjänstmöjligheter, bra arbetsmiljö och trevliga kollegor. Skicka din ansökan idag till: cv@thunderworker.se
Företag: Thunderworker KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Mediasäljare - Deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediasäljare - Deltid

Säljare
Säljare till ett lättsålt och trevligt projekt inom el sökes! Vi är ett ungt, positivt och engagerat gäng där teamwork står i centrum. Du behöver inte ha någon erfarenhet. Kanske är det här ditt första riktiga jobb? Är du sugen på att skapa en karriär som säljare, då kan du börja med att söka det här jobbet! Skicka ditt cv till jobba@speaker.nu så hör vi av oss. Eller ring oss på 08-41051025 Vi ligger i Farsta Strand, 5 minuters promenad från t-bana och pendeltåg
Företag: Speaker Sweden Ltd UK Filial
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Stockholm, Säljare Speaker Sweden Ltd UK Filial
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Innesäljare, perfekt start på karriären!
Ledig tjänst som säljare. Speaker Sweden är ett callcenter vars motto är "kvalité i varje samtal". Detta uppnår vi genom härliga och kunniga medarbetare med mycket säljglädje! Just nu jobbar vi för en uppdragsgivare inom elbranschen och söker nya avtalssäljare. Hos oss på Speaker Sweden har du möjlighet att utvecklas som säljare genom en lättsålt & roligt projekt. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av att sälja. Du kommer få en grundkurs i säljteknik samt produktutbildning. Självklart är det meriterande om du arbetat med försäljning tidigare och/eller har kunskap inom elbranschen. Skicka ditt cv redan idag till jobba@speaker.nu. Intervjuer och urval sker löpande så ansök redan idag! Vi ligger i ljusa lokaler i Farsta strand endast 5 minuters promenad från stationerna.
Företag: Speaker Sweden Ltd UK Filial
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare, perfekt start på karriären! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare, perfekt start på karriären!

Säljare elavtal heltid
Säljare till ett lättsålt och trevligt projekt inom el sökes! Vi erbjuder dig - Ett ungt, positivt och engagerat gäng där teamwork står i centrum. - Fräscha lokaler - Inget lönetak - Kunniga och drivande coacher som hjälper dig att utvecklas Du som söker - Behöver inte ha erfarenhet inom försäljning - Kunskap eller intresse för elbranchen - Driven, engagerad och positiv - Vill utvecklas Är du sugen på att skapa en karriär som säljare, då kan du börja med att söka det här jobbet! Skicka ditt cv till jobba@speaker.nu så hör vi av oss. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag Vi ligger i Farsta Strand, 5 minuters promenad från t-bana och pendeltåg
Företag: Speaker Sweden Ltd UK Filial
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare elavtal heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare elavtal heltid

Säljare elavtal på heltid
Säljare till ett lättsålt och trevligt projekt inom el sökes! Vi är ett ungt, positivt och engagerat gäng där teamwork står i centrum. Du behöver inte ha någon erfarenhet. Kanske är det här ditt första riktiga jobb? Är du sugen på att skapa en karriär som säljare, då kan du börja med att söka det här jobbet! Skicka ditt cv till jobba@speaker.nu så hör vi av oss. Vi ligger i Farsta Strand, 5 minuters promenad från t-bana och pendeltåg
Företag: Speaker Sweden Ltd UK Filial
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare elavtal på heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare elavtal på heltid

TELEFONSÄLJARE!
Är det här du?: Social? Framåt? Tävlingsinriktad? Arbetstaggad? Gillar pengar? Driven? Har lätt för att snacka? Kaxig? Envis? Då ska du söka jobb hos oss som säljare. Vi är ett ungt företag där teamwork och arbetsglädje är våra vinnande faktorer. Det finns bara ett grundkrav, att du är duktig på svenska!  skicka ditt CV till jobba@speaker.nu. Intervjuer och urval sker löpande. Vi ligger i ljusa lokaler i Farsta Strand endast 5 minuters promenad från stationerna. Arbetstid: Måndag - fredag.
Företag: Speaker Sweden Ltd UK Filial
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga TELEFONSÄLJARE! jobb, TELEFONSÄLJARE! Stockholm, TELEFONSÄLJARE! Speaker Sweden Ltd UK Filial
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TELEFONSÄLJARE!


Sök lediga jobb Pizzabagare Nabaz Jalizada

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se