Plåtmekaniker till Holmgrens Bil jobb - lediga jobb

Plåtmekaniker till Holmgrens Bil jobb Plåtmekaniker till Holmgrens Bil jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Plåtmekaniker till Holmgrens Bil. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Plåtmekaniker till Holmgrens Bil. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Fastighetsförvaltare- Stockholm

  2. Gitarrpedagog till Kulturskolan- Södertälje

  3. 13701 Extrapersonal sökes till Rönninge både dag och natt!- Salem

  4. Erfaren ekonomiassistent till Becton Dickinson- Stockholm

  5. Kökschef till Bällstabergsskolans skolrestaurang- Vallentuna

  6. Barnsjuksköterska med inriktning neurologi- Stockholm

  7. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

  8. Handläggare med akademisk examen till Fora- Stockholm

  9. Produktionschef inom skötsel till Green Landscaping, Stockholm- Stockholm

  10. Boendesamordnare inom äldreomsorgen sökes till Danderyds kommun- Danderyd


Mer beskrivning

Fastighetsförvaltare
Kyrin Fastighetsrekrytering AB Om företaget För kunds räkning söker vi fastighetsförvaltare med placering i Stockholm. Du kommer att vara anställd av Kyrin Fastighetsrekrytering men verka som konsult hos en av våra uppdragsgivare. Dina arbetsuppgifter Som fastighetsförvaltare har du det totala affärsansvaret för ett antal fastigheter. Arbetet är självständigt och ställer stora krav på såväl social som affärsmässig förmåga. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: •Att skapa och upprätthålla goda relationer med hyresgäster och samarbetspartners •Att ha budget- och resultatansvar för de egna fastigheterna •Att ansvara för hyresförhandlingar och upprättande av hyresavtal •Att ansvara för ombyggnadsprojekt och hyresgästanpassningar •Att se till fastighetens långsiktiga värdeutveckling och miljöpåverkan Till din hjälp att förvalta och drifta fastigheterna har du ett antal duktiga fastighetstekniker. Din profil Som förvaltare är det av stor vikt att kunna arbeta självständigt med att planera och driva egna frågor från start till mål. Samtidigt ställs höga krav på god samarbetsförmåga, både med kollegor, leverantörer och andra beslutsfattare. Som person är du självständig, kommunikativ och har ett gott sinne för ordning och reda. Du är genuint intresserad av kunderna och anstränger dig för att leverera väl fungerande lösningar. Vi söker dig som har: •Relevant högskoleutbildning (fastighet/bygg/ekonomi) eller motsvarande arbetslivserfarenhet •Yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen, gärna inom fastighetsförvaltning •God förhandlingsvana •Erfarenhet av budget- och prognosarbete •God kunskap i svenska språket samt god förmåga att formulera sig i tal och skrift •Lätt för att arbeta självständigt •Kommunikativ •Serviceinriktad •Affärsdriven •Lösningsorienterad •Körkort för personbil Kontakt & ansökan Kontaktperson för denna tjänst är Suzanna Öckert på Kyrin Fastighetsrekrytering, tel. 08-555 363 21. Rekryteringen kommer att ske löpande och intervjuerna startar v. 33. Välkommen med din ansökan!
Företag: Kyrin Fastighetsrekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsförvaltare jobb, Fastighetsförvaltare Stockholm, Fastighetsförvaltare Kyrin Fastighetsrekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsförvaltare

Gitarrpedagog till Kulturskolan
Vi tar vara på medarbetarnas potential, utvecklar välfärden och ser medborgaren som vår största tillgång. De senaste tusen åren har Södertälje präglats av möten mellan kulturer och människor som bedrivit handel och utbytt idéer. Vill du vara med och göra det med oss i tusen år till? Kulturskolan i Södertälje har ett brett utbud av estetik inom ämnena musik, konst, dans, teater och digitala medier med 50 anställda pedagoger och administratörer. Kulturskolan i Södertälje är en kreativ mötesplats för unga, där de ges möjligheten att skapa ett rikare liv ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter blir att undervisa och inspirera inom gitarr, och att verksamheten når sin vision att vidga barn och ungas liv – att öppna nya dörrar. Arbetsuppgifterna kommer att innefatta undervisning främst i grupp. Arbetsområdet kommer att vara antingen inom elgitarr eller akustiskgitarr alternativt en kombination av dem båda.. Arbetstiderna är huvudsakligen eftermiddag och kvällstid. Kan även förekomma arbete någon lördag och söndag vid framträdanden och konserter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, exempelvis pedagog eller musiker alternativt förvärvat liknande kunskaper inom ämnet. Arbetsområdet ska vara inom elgitarr/akustisk gitarr eller en kombination. Bred kunskap och erfarenhet inom gitarrområdet är betydelsefullt. Som en del av undervisningen kommer du att förväntas framföra musik i olika former. Pedagogiken bygger på att spela tillsammans med barnen samt ha flera framträdanden tillsammans med barnen. Mycket goda kunskaper och erfarenhet inom gitarr är ett krav för tjänsten. På Kulturskolan i Södertälje möter vi människor och grupper med mycket olika erfarenheter och bakgrund, därav ställs höga krav på din förmåga att anpassa ditt bemötande. Viktigt är också att du ser möjligheter i dessa olikheter. Önskvärda meriter Vi ser gärna att du har kompetens och även kan undervisa inom sång och studio. Tidigare erfarenhet och intresse för sociala frågor och arbete med barn och ungdomsfrågor. Vi ser gärna att du är en person som tycker om att jobba högt och lågt. Meriterande om du varit med och byggt upp ny verksamhet inom kulturområdet. Mångfald är en styrka, därför eftersträvar vi sökande med olika etnicitet, kön och ålder. Mångfald är en styrka, därför eftersträvar vi sökande med olika etnicitet, kön och ålder.
Företag: Södertälje kommun, Kulturskolan
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Gitarrpedagog till Kulturskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gitarrpedagog till Kulturskolan

13701 Extrapersonal sökes till Rönninge både dag och natt!
Jag är en man i 45-årsåldern bosatt i Rönninge som har MS, jag behöver flera assistenter som kan hoppa in och jobba extra både dag och natt. Gärna att du kan vikariera för ordinarie assistenter under sommaren. För att få en jämnare könsfördelning bland mina assistenter så söker jag kvinnliga assistenter som kanske har ett deltidsjobb eller studerar. Jag kräver ingen större erfarenhet av att du har jobbat som personlig assistans innan men jag vill att du ska besitta diverse kunskaper och personlighetsdrag för att vi ska komplettera varandra på ett bra sätt. Du kommer framförallt vara mina armar och ben men jag ser gärna att du är en person som har nära till skratt och är ärlig och rak. Du bör också kunna arbeta självständigt och ta egna intiativ men även ha en förståelse för att du arbetar i mitt hem och därför kunna ta direktiv och handla därefter. Hushållsarbete ingår som t.ex städ, tvätt, handling och allmänt hålla rent runt mig. Du kommer även att behöva laga både lunch och middag och då förklarar jag gärna för dig hur jag önskar få min mat. I arbetet kommer det förekomma en del tunga lyft, så för bådas skull och för en långsiktig anställning så är det bra om man är medveten om detta och känner att man har fysiken, dock finns taklift. Viktigt: Jobb hos mig kräver en del fingertopps känsla. Önskvärt är att du ska kunna ge mig känslan av att vara ifred och ändå finnas där hela tiden. Du behöver ha god kunskap i det svenska språket, både i att tal skrift. TJÄNSTEN BEHÖVER TILLSÄTTAS OMGÅENDE! Om du känner att detta är en tjänst för dig så är du välkommen att mejla mig din ansökan på meljadressen: maria.rehn@sarnmark.se och märk din ansökan i ämnesfältet med referens "13701".
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Salem
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga 13701 Extrapersonal sökes till Rönninge både dag och natt! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13701 Extrapersonal sökes till Rönninge både dag och natt!

Erfaren ekonomiassistent till Becton Dickinson
Brainpeople AB Dina arbetsuppgifter Arbetsbeskrivning: Kontrollera kontering fakturor från Shared Service Centre (SSC) i Belgien för alla Nordiska enheter Informera SSC om kontering vid nya leverantörer Följa upp förfallna fakturor Betalningar Avstämningar Lönekontering Sverige, hjälpa till för Danmark och Norge Skattedeklaration Anläggningstillgångar Periodisk sammanställning Eventuellt kontrollera reseräkingar Arbetets omfattning: start helst den 9:e Sept. Du kommer att arbeta som uthyrd konsult via Brainpeople och uppdraget är på sex månader med stor möjlighet till förlängning. Din profil Kompetenskrav: Vi ser att du arbetat med liknade uppgifter tidigare och känner dig mycket trygg med detta. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av liknande uppgifter. Du talar och skriver både svenska och engelska flytande. Du har god kunskap i SAP. Personliga egenskaper: För att passa in i företaget är du en flexibel person som motiveras av att samarbeta och hjälpa din kollegor. Du trivs med att arbeta administrativt och vara behjälplig över telefon då Service Centre finns i Beligien. Om företaget Becton Dickinson är ett medicintekniskt företag som har sitt kontor i Årsta. Deras huvudkontor finns i USA och de har kontor i fler än 50 oilka länder världen över. Se mer information om företaget på www.bd.com Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Karin Malmqvist hos Brainpeople på tel. 08-501 685 20 alternativt karin.malmqvist@brainpeople.se Välkommen med din ansökan! Om oss Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholm och Göteborg. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, service, kontor, kundtjänst och administration. Brainpeople önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor! Brainpeople tar extra stor hänsyn till våra kunders företagskultur och din personlighet när vi matchar dig till våra uppdrag. Att vara konsult genom oss ger dig viktig arbetslivserfarenhet och breddar ditt kontaktnät inför framtiden. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och förmåner som t ex friskvårdsbidrag. Följ oss på Facebook!
Företag: Brainpeople AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren ekonomiassistent till Becton Dickinson jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren ekonomiassistent till Becton Dickinson

Kökschef till Bällstabergsskolans skolrestaurang
Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 31 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt. BARN- OCH UNGDOMSFÖRVALTNINGEN I Vallentuna finns tio grundskolor, ett tjugotal förskolor/familjedaghem samt en gymnasieskola i kommunal regi. Resurscentrum är samordnare för barn i behov av särskilt stöd. Kostenheten ansvarar för skolrestaurangerna. Inom barn- och ungdomsförvaltningen arbetar ca 800 medarbetare och ca 5 500 barn och elever. Kostenheten inom barn- och ungdomsförvaltningen söker en kökschef till Bällstabergsskolans skolrestaurang.  Bällstabergsskolan är Vallentuna kommuns senast byggda skola och den startade hösten 2002. Skolan har förskola och åk F-9 och serverar totalt ca 600 portioner. Skolan är indelad i hemvister där eleverna äter sina måltider. Maten serveras av husvärdar. Skolan har ett tillagningskök och lagar frukost, lunch och mellanmål till skolans elever och en förskola. I köket arbetar tre personer. Arbetsuppgifter: I arbetet som kökschef för skolrestaurangen ansvarar du för planering, inköp och produktion. Du ansvarar även för arbetsmiljön, egenkontrollen och HACCP. Arbetsledning och utveckling av verksamheten och medarbetarna är en viktig uppgift. Kökschefen ska ha god kontroll på enhetens ekonomi. Du deltar i samtliga förekommande arbetsuppgifter. Kvalifikationer: Vi söker dig som har en grundutbildning som kock inom storhushåll eller restaurang eller lång verifierad erfarenhet från motsvarande verksamhet. Det är en fördel om du även har en vidareutbildning inom området kostvetenskap, som kan komma hela kostenheten tillgodo. Du är mycket intresserad av att ge service till barn och ungdomar och har erfarenhet av arbetsledning inom offentlig måltidsverksamhet. Då kraven på god näringsriktig mat i skolan blev tydligare i samband med nya skollagen ska dina kunskaper kunna tillämpas vid tillagning av såväl den ordinarie menyn som vid specialkoster. Du har goda kunskaper i gällande hygienföreskrifter och lagstiftning. Du trivs att arbeta i verksamhet för barn och ungdomar, har goda ledaregenskaper och god samarbetsförmåga då kontakten med skolans rektor och personal är en viktig uppgift. Du behöver ha bra datakunskaper då vi sköter beställningar av varor, fakturahantering och personalrapportering via nätet. Även intern rapportering sköts via datorkommunikation. Organisation: I Vallentuna är skolrestaurangerna och förskolornas kök organiserade i en kostenhet under kostchefen. Kökschefen har ansvar för sin skolrestaurang avseende personal och planering av verksamheten. Vi använder kostplaneringssystemet Mashie för näringsberäkningar och arbetar efter en gemensamt utarbetad meny. Till lunch serverar vi dagligen två alternativa rätter samt en vegetarisk rätt. Tjänsten är en semestertjänst på heltid. Tillträde snarast efter överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.vallentuna.se, senast den 29 juli 2013. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post. Mer information och fackliga representanter hittar du på http://www.vallentuna.se under Sök lediga jobb. VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.
Företag: Vallentuna kommun
Ort: Vallentuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kökschef till Bällstabergsskolans skolrestaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökschef till Bällstabergsskolans skolrestaurang

Barnsjuksköterska med inriktning neurologi
Sachsska barn- och ungdomssjukhuset På vår neurologmottagning får du ett stimulerade och omväxlande arbete på dagtid. Arbetsuppgifter: Barnmottagningen tar emot barn och ungdomar mellan 0 och 18 år. Du kommer att arbeta med patienter med neurologiska sjukdomar, habilitering och med specifik inriktning på epilepsi. Vi är en liten arbetsgrupp med stor teamkänsla. Hos oss kan du få en bra fördjupning inom ett stort intressant område och möjlighet till utbildning och utveckling. På Sachsska barn- och ungdomssjukhuset har vi ett prestigefritt samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Vi satsar mycket på friskvård för vår personal och Södersjukhuset har egna träningslokaler. Vi finns centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Tidigare erfarenhet inom neurologi/epilepsi är meriterande. Personliga egenskaper: Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterska med inriktning neurologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterska med inriktning neurologi

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Skanskvarnsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Skanskvarnsskolan ligger i Årsta. Skolan ligger med naturen runt knuten, samtidigt som kommunikationerna hit är goda. Vi är en F-6 skola med ca. 400 elever och vi också har Rh-klasser för rörelsehindrade elever. Till hösten genomför vi en ny organisation där vi inför åldersblandade fritidshem för åk F-2 samt ett årskurs 3-fritids. Vi arbetar också med stadens "Plan för utveckling av fritidshem". Vill du vara en drivkraft i dessa utvecklingsarbeten kan du vara den vi söker. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera fritidshemsverksamheten samt att vara en resurs under skoltid. Du ska kunna samarbeta men också arbeta självständigt och ta egna initiativ. 2 plats(er).Under förmiddagen samverkar du med skolan och under eftermiddagar och lov arbetar du med fritidshemsverksamhet. Fritidspedagogutbildning eller liknande. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av barnpedagogiskt arbete. Arbetstid: Dagtid. Dagtid enligt schema. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: rektor Elisabeth Bäck,08-508 166 61 Marianne Zetterlund, Lärarförbundet, 08-508 166 60 (facklig) Tillträde: 2013-08-12. Tillträde 21030812 eller enligt överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Skanskvarnsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Handläggare med akademisk examen till Fora
Fora är ett serviceföretag som arbetar med att skapa rationella, kostnadseffektiva lösningar som förenklar för kunder och partners. Fora administrerar kollektivavtalade försäkringar och andra trygghetslösningar som cirka 3 miljoner anställda omfattas av via sin anställning. Varje år förmedlar Fora drygt 20 miljarder kronor i premier och avgifter från 210 000 företag till ett 40-tal försäkringsbolag, stiftelser och fonder. Dessutom sköter Fora pensionsavtal och information för Avtalspension SAF-LO och andra pensionslösningar inom det privata området. På kontoret i Stockholm arbetar cirka 150 anställda. Läs mer på www.fora.se Arbetsbeskrivning Vi söker nu ytterligare handläggare till vår kund Fora som sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Detta är ett uppdrag för dig som brinner för service och vill bygga på ditt CV med administrativ erfarenhet. Som handläggare kommer du att tillhöra Företagsservice och där arbeta med handläggning av kundärenden som inkommer via brev, blanketter och e-post. Företagsservice ansvara för att nyteckna och administrera arbetsgivares årliga lönerapportering, avtalsändringar samt avslut av arbetsgivares försäkringar. Tjänsten påbörjas med en internutbildning och därefter tilldelas du en mentor. För några av dessa tjänster är det meriterande om man har IT-bakgrund och erfarenhet av testning eller som super user. För denna tjänst, som är på heltid, blir du anställd av Manpower och uthyrd till Fora. Uppdraget ska tillsättas 12 augusti och pågår till årsskiftet med eventuellt förlängning. Vem är du? Du har en relativt nyligen avslutad akademisk utbildning eller liknande på eftergymnasial nivå och ser detta som en bra möjlighet att få administrativ erfarenhet. Vidare har du någon form av administrativ arbetslivserfarenhet samt har god erfarenhet från service. Meriterande är kunskap om kollektivavtal, pensioner och försäkringar. Dina datorkunskaper i MS Office är mycket goda och det är ett plus om du har erfarenhet av SAP eller något annat större affärssystem. Goda kunskaper i tal och skrift i svenska samt engelska är ett krav och du har därmed lätt för att kommunicera med kunder både via telefon, e-post och brev. Som person för att passa i denna roll är du noggrann, strukturerad och trivs med ett högt arbetstempo. Du har förmågan att få rutinuppgifter utförda snabbt och effektivt samt arbetar väl såväl självständigt som i grupp. Du drivs av att arbeta mot tydliga och mätbara mål samt förstår att din arbetsinsats är en viktig bidragande del av resultatet. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08-764 25 17. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare med akademisk examen till Fora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare med akademisk examen till Fora

Produktionschef inom skötsel till Green Landscaping, Stockholm
Om Bravura: Bravura är rekryterings- och bemanningsföretaget som arbetar med tjänster över hela tjänstemannaområdet. Vi har jobb för dig som är i början i karriären och för dig med erfarenhet. Gemensamt är att vi erbjuder schyssta anställningsvillkor för alla våra anställda och att vi är personliga och satsar på service lite utöver det som förväntas. Om kunden: Bravura söker för Green Landscapings räkning en produktionschef till Stockholm. Green Landscaping arbetar med skötsel och anläggning av utemiljö och grönområden. Företaget är en av de ledande aktörerna i Sverige och arbetar för offentlig sektor, fastighetsbolag, näringsliv och bostadsrättsföreningar. Green Landscaping omsätter 650 MSEK och i hela Sverige arbetar ca 550 medarbetare. Arbetsuppgifter: I rollen som produktionschef driver, leder och utvecklar du verksamhetens affärer och medarbetare. Du har i din roll ett tydligt personal - , resultat - och kundansvar. Tillsammans med dina medarbetare planerar du verksamheten på ett optimalt sätt. Du driver projekt och planerar tidsåtgång, maskiner och bemanning samt deltar på byggmöten hos uppdragsgivaren. Projekten involverar tillexempel vinterväghållning, underhåll av gårdsanläggningar och grönyta samt mindre anläggningsarbeten på befintliga skötseluppdrag. Vidare kommer du att vara ansvarig för att utveckla befintliga kundrelationer och merförsäljning. Profil: -Utbildning inom trädgårds- eller markanläggning -Arbetsliverfarenhet från liknande roller -Du har en grundläggande datorvana och goda ekonomiska kunskaper -Du uttrycker dig väl i tal och skrift -B-körkort -Beredskap kan ingå i tjänsten Personliga egenskaper Som person är du driven, resultatinriktad och har god social kompetens. Du har förmågan att inspirera och leda andra i en roll där god planering är A och O. Du drivs av att effektivisera och driva igenom förbättringar på arbetsplatsen. Dessutom är du ansvarstagande och har en känsla för vad som krävs för att utföra ett bra jobb gentemot Green Landscapings kunder. Övrig information: Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, 08-400 240 50 Sökord: skötsel, underhåll, anläggning, entreprenad, produktionschef, personal, Stockholm, heltid Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionschef inom skötsel till Green Landscaping, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionschef inom skötsel till Green Landscaping, Stockholm

Boendesamordnare inom äldreomsorgen sökes till Danderyds kommun
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Socialkontoret är ett beställarkontor med ansvar för individ- och familjeomsorg samt äldre- och funktionshindersomsorg. Avdelningen för äldre- och funktionshindersomsorg består av gruppledare, biståndshandläggare, LSS-handläggare, handläggare för bostadsanpassningsbidrag, anhörigkonsulent, handläggare för färdtjänst/riksfärdtjänst och seniorbostäder, syn- och hörselinstruktör, ekonomiassistent, förvaltningsassistent och boendesamordnare. Vi finns i trevliga lokaler i Mörby Centrum, nära bussar och med tunnelbana i huset, cirka 15 minuters resväg från T-centralen ARBETSUPPGIFTER Din främsta uppgift blir att utifrån biståndsbeslut och kundens val ansvara för att fördela platser till särskilt boende, korttidsboende och dagverksamhet. Även andra handläggaruppgifter kan bli aktuella t ex uppföljning av beslut om särskilt boende ur ett kundperspektiv. Du kommer att ha kontakt med kunder och anhöriga samt ett nära samarbete med övriga handläggare på avdelningen samt kommunala och privata utförare. Vi arbetar med verksamhetssystemet Treserva KVALIFIKATIONER Du är socionom med inriktning mot äldreomsorg/motsvarande utbildning, du har erfarenhet av arbete som biståndshandläggare och boendeplacerare.
Företag: Danderyds kommun, Socialkontoret, Enheten för äldre- och handikappomsorg
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Boendesamordnare inom äldreomsorgen sökes till Danderyds kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendesamordnare inom äldreomsorgen sökes till Danderyds kommun


Sök lediga jobb Plåtmekaniker till Holmgrens Bil

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se