Placera Personal AB jobb - lediga jobb

Placera Personal AB jobb Placera Personal AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Placera Personal AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Placera Personal AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Administratör- Stockholm

 2. Ekonomiassistent leverantörsreskontra- Sollentuna

 3. Teamleader leverantörsreskontra- Stockholm

 4. Norsktalande säljassistent med ekonomikunskaper- Sollentuna

 5. Kundtjänstmedarbetare med SAP-kunskaper- Sollentuna

 6. Adminstratör inom kommunikation- Stockholm

 7. Nordisktalande kundtjänst- Stockholm

 8. Norsktalande kredithandläggare- Sollentuna

 9. Driven dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare sökes!- Stockholm

 10. Operativ inköpare till spännande företag i Järfälla- Järfälla

 11. Norsktalande kundservicemedarbetare- Sollentuna

 12. Kontorschef till spännande företag i Sollentuna- Sollentuna

 13. Driven Technical Account Manager- Stockholm

 14. Platsannonssäljare med stort driv till attraktivt bolag- Stockholm

 15. Teamleader kundreskontra- Stockholm

 16. Erfaren inköpare med erfarenhet inom bygg- Huddinge

 17. Innesäljare mot nya och befintliga kunder till spännande bolag- Solna

 18. Dansk kundtjänstmedarbetare sökes!- Stockholm

 19. Prissättare / servicerådgivare till Audi i Hammarby sjöstad- Stockholm

 20. Redovisningsekonom deltid- Sollentuna

 21. Projektkoordinator/projektledare med kundfokus och IT intresse- Stockholm

 22. 2nd line support med Cisco kunskaper- Stockholm

 23. Account Manager inom IT- Stockholm

 24. Auktoriserad redovisningskonsult sökes för rekrytering- Stockholm

 25. Dansktalande kundtjänstmedarbetare till företag i Stockholm- Stockholm

 26. Finsktalande innesäljare inom IT- Stockholm

 27. Säljare/bilsäljare till en av Sveriges största bilhandlare- Järfälla

 28. Platsannonssäljare med höga ambitioner inom miljö- Stockholm

 29. Strategisk Inköpare med stort driv till telekomföretag!- Stockholm

 30. Norsk kundtjänst 50%- Sundbyberg

 31. Dansktalande säljare till företag i Ljusdal- Gävle

 32. Dansk teknisk support till Ljusdal- Gävle

 33. Dansktalande säljare till företag i Ljusdal- Ljusdal

 34. Dansk teknisk support till Ljusdal- Ljusdal

 35. Projektkoordinator/projektledare med kundfokus och IT intresse- Stockholm

 36. Finsktalande kundtjänstmedarbetare sökes!- Stockholm

 37. Finsktalande kundtjänstmedarbetare till city- Stockholm

 38. Dansktalande kundtjänstmedarbetare till företag i Stockholm- Stockholm

 39. Norsktalande kundservicemedarbetare- Sollentuna

 40. Dansktalande säljare till Ljusdal- Hudiksvall


Mer beskrivning

Administratör
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. För rekrytering hos vår kund i Hammarby Sjöstad söker vi nu 3 nya medarbetare inom handläggning och administration. Är du en självständig och noggrann administratör med god datorvana och ett klanderfritt förflutet? Då kan vi ha rätt tjänst för dig.  Vår kund är ett auktoriserat och rikstäckande företag som nu behöver stärka upp med tre nya administratörer. Tjänsten Tjänsten som administratör är på heltid med tillträde i augusti. Du kommer ingå i ett drivet team som alltid har kunden i fokus. Arbetsuppgifter I tjänsten som administratör har du följande huvudsakliga arbetsuppgifter: • Handlägga inkommande uppdrag • Skriftliga och muntliga kontakter med kunder, myndigheter och fältpersonal • Övrig administration Kvalifikationer För att passa i rollen som administratör ser vi att du har följande bakgrund: • Minst gymnasieutbildning • God datorvana • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift • Ekonomisk och/eller juridisk erfarenhet/kunskap är meriterande men inget krav Vi söker självgående personer som drivs av att ge god service till sina kunder. Viktiga egenskaper är noggrann, stresstålig, ordningssam och uppmärksam. Tjänsten ställer krav på att du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är social och har lätt att anpassa dig till olika kunder och myndigheter. Genom ett kunnigt och förtroendeingivande sätt byggs långsiktiga kundrelationer. Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör jobb, Administratör Stockholm, Administratör Placera Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör

Ekonomiassistent leverantörsreskontra
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. För ett långt uppdrag hos kund söker vi nu en ekonomiassistent med inriktning leverantörsreskontra. Tjänsten Du kommer att vara en del av ett glatt och trivsamt gäng på ekonomiavdelningen där du har huvudansvaret för leverantörsreskontran. Det innebär att du arbetar med leverantörsreskontran från ax till limpa samt med löpande bokföring. Vår kund är ett internationellt företag och du kommer att ha mycket internationella kontakter i ditt arbete. Kvalifikationer För att passa för tjänsten som ekonomassistent inom leverantörsreskontra ser vi att du har följande bakgrund: • Gymnasieekonom • Några års erfarenhet av leverantörsreskontra från större företag • Goda kunskaper i svenska och engelska För att trivas i rollen som ekonomassistent inom leverantörsreskontra tror vi att du är positiv, snabb och lättlärd. Andra egenskaper som vi värdesätter är att du är initiativtagande och själv kan planera ditt arbete. Om du är intresserad av tjänsten tveka inte att skicka in din ansökan omgående! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra

Teamleader leverantörsreskontra
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Är du en hungrig, framåt och noggrann ekonomiassistent som vill axla rollen som teamleader? Då har vi en spännande jobb som kan vara aktuellt för dig! Tjänsten Vår kund levererar kompletta helhetslösningar till kontor och har sitt kontor i Kista, norr om Stockholm. Som teamleader leverantörsreskontra arbetar du löpande med leverantörsreskontra samt är teamleader för leverantörsreskontraavdelningen på fyra-fem personer.. Du kommer ingå i en ekonomiavdelning bestående av 12 medarbetare. Initialt arbetar du som konsult via Placera Personal och efter sex månader övergår du till en anställning hos kundföretaget. Arbetsuppgifter I tjänsten som teamleader leverantörsreskontra har du bland annat följande arbetsuppgifter: • Registrera och kontera inkommande leverantörsfakturor • Kreditera och utreda fakturor • Avstämningar • Ha kontakt med säljare och kunderna gällande fakturafrågor • Stötta och leda dina kollegor på leverantörsreskontra • Ansvara för att vidarutveckla och förbättra processer och rutiner på avdelningen Kvalifikationer Vi ser följande bakgrund som lämplig: • Minst gymnasieekonom • Några års erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra • Förståelse för hela flödet inom leverantörsreskontran • Tidigare ledarerfarenhet Som person är du driven, initiativrik och drivs av nya utmaningar. Du är noggrann, strukturerad och kan själv prioritera ditt arbete. Vi ser att du är trygg i din roll som ledare och har förståelse för vikten av en hög servicenivå. Tycker du att detta låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan! Sökord: ekonomiassistent, Kista, leverantörsreskontra, teamleader
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Teamleader leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamleader leverantörsreskontra

Norsktalande säljassistent med ekonomikunskaper
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. För uppdrag hos vår kund söker vi nu en norsktalande säljassistent med ekonomikunskaper. Vår kund är marknadsledande i sin nisch och tillhandahåller kontorsteknik och tjänster som hjälper företag att bli effektivare. Här får du ta del av styrkan hos ett stort, väletablerat företag samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i en dynamisk organisation med högt i tak. Tjänsten Som norsktalande säljassistent  kommer du att vara en del av en avdelning på tio personer och arbeta i nära samarbete med säljorganisationen. Du kommer att arbeta mot norska kunder och ha kontakt med dem gällande olika avtalsfrågor. Tjänsten är på heltid med start 1 september. Du arbetar initialt som konsult via Placera Personal för att sedan övergå till en anställning hos kundföretaget. Arbetsuppgifter Som norsktalande säljassistent har du följande arbetsuppgifter: • Uppdatera och ändra avtal • Ge support till säljarna i frågor kring avtal • Kontakt med kunder och Outsorcingpartner gällande avtalsfrågor • Viss rapportering Kvalifikationer För att passa och lyckas i rollen som säljassistent ser vi gärna följande bakgrund: • Något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter • Goda kunskaper i svenska och engelska • Goda kunskaper i norska • Ekonomikunskaper • Kunskap i SAP är meriterande För denna roll söker vi dig som är effektiv, driven och själv kan prioritera ditt arbete. Du trivs i en social roll med många kontakter och har mycket god servicekänsla. Eftersom det är högt tempo söker vi dig som trivs i en sådan organisation och klarar av att hantera många bollar samtidigt. Är du vår nästa stjärna? Tveka inte att söka detta uppdrag! Vi gör löpande urval och intervjuer och uppdraget ska tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande säljassistent med ekonomikunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande säljassistent med ekonomikunskaper

Kundtjänstmedarbetare med SAP-kunskaper
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. För uppdrag hos vår kund söker vi nu en kundtjänstmedarbetare med SAP-kunskaper. Vår kund är marknadsledande i sin nisch och tillhandahåller kontorsteknik och tjänster som hjälper företag att bli effektivare. Här får du ta del av styrkan hos ett stort, väletablerat företag samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i en dynamisk organisation med högt i tak. Tjänsten Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara en del av ett kundcenter som ger service till företagskunder. Tjänsten är på heltid med start efter sommaren. Du arbetar initialt som konsult via Placera Personal för att sedan övergå till en anställning hos kundföretaget. Arbetsuppgifter Som kundtjänstmedarbetare har du följande arbetsuppgifter: • Besvara inkommande telefonsamtal • Hantera frågor kring fakturering och krediteringar • Registrera och ändra uppgifter i systemen Kvalifikationer För att passa och lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare ser vi gärna följande bakgrund: • Något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter • Goda kunskaper i svenska och engelska • Kunskap i SAP För denna roll söker vi dig som är effektiv, driven och själv kan prioritera ditt arbete. Du trivs i en social roll med många kontakter och har mycket god servicekänsla. Eftersom det är högt tempo söker vi dig som trivs i en sådan organisation och klarar av att hantera många bollar samtidigt. Är du vår nästa stjärna? Tveka inte att söka detta uppdrag! Vi gör löpande urval och intervjuer och uppdraget ska tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare med SAP-kunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare med SAP-kunskaper

Adminstratör inom kommunikation
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Nu söker vi en  administratör till ett uppdrag hos vår kund som är en facklig organisation. Tjänsten kommer att vara på kundens kommunikationsavdelning.  Du arbetar som konsult via Placera Personal för ett uppdrag på fyra månader med start i mitten av september. Tjänsten  I rollen som administratör kommer du att stötta kommunikationsavdelningen med olika administrativa uppgifter samt delta i olika projekt kring tryckt material. Tjänsten innebär även mycket kontakter både internt och externt. Arbetsuppgifter Som administratör på kommunikationsavdelningen kommer du att ha följande arbetsuppgifter: • ansvara för trycksakshantering • fakturahantering • ta fram material till projekt • allmänna kontorsgöromål Kvalifikationer För att passa som tjänsten som administratör på kommunikationsavdelningen ser vi att du har följande bakgrund: • Gymnasieutbildning • Några års erfarenhet som administratör, gärna från en kommunikationsavdelning eller marknadsföringsbyrå • Erfarenhet av att arbeta i projekt • Goda kunskaper i Word och Excel • Erfarenhet av fakturahantering • Mycket god svenska i tal och skrift Vi söker dig som trivs i en bred roll på en avdelning där det är fart och fläkt. Vidare tror vi att du är kommunikativ, serviceinriktad och trivs i en utåtriktad roll. Är du intresserad av arbetet som administratör, skicka in din ansökan omgående! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Adminstratör inom kommunikation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Adminstratör inom kommunikation

Nordisktalande kundtjänst
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Vi ser ett stort behov av nordisktalande personal till hösten och söker därför dig som har norska, danska eller finska som modersmål. Är du intresserad av att arbeta som kundtjänstmedarbetare i en internationell miljö hos någon av våra kunder? Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som dansktalande / norsktalande kundtjänstmedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter: • Besvara inkommande telefonsamtal från kunder • Orderhantering • Administrativa arbetsuppgifter Kvalifikationer För att passa och lyckas i rollen som dansktalande / norsktalande kundtjänstmedarbetare ser vi att du har: • Tidigare erfarenhet av service och kundkontakt • Danska eller norska som modersmål och kan kommunicera obehindrat genom tal och skrift • Meriterande om du kan svenska dock ej ett krav Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och en social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande. Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Nordisktalande kundtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nordisktalande kundtjänst

Norsktalande kredithandläggare
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. För uppdrag till vår kund söker vi nu en norsktalande kredithandläggare. Vår kund är marknadsledande i sin nisch och tillhandahåller kontorsteknik och tjänster som hjälper företag att bli effektivare. Här får du ta del av styrkan hos ett stort, väletablerat företag samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i en dynamisk organisation med högt i tak. Tjänsten Som norsktalande kredithandläggare är du en del av en avdelning på tio personer och ansvar tillsammans med ett par kollegor för kredithandläggningen. Avdelningen arbetar mot hela norden och du kommer att arbeta mot Norge i din roll som kredithandläggare. I rollen har du ett nära samarbete med säljorganisationen, framför allt kundansvariga säljare. Tjänsten är på heltid med start 1 september. Du arbetar initialt som konsult via Placera Personal för att sedan övergå till en anställning hos kundföretaget. Arbetsuppgifter Som norsktalande kredithandläggare har du följande arbetsuppgifter: • Bevaka kundfodringar • Koordinera påminnelser och inkasso • Hantera kreditspärrade orders • Uppföljning av kunder med betalproblem • Rapportering och uppföljning Kvalifikationer För att passa och lyckas i rollen som norsktalande kredithandläggare ser vi gärna följande bakgrund: • Något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter • Goda kunskaper i svenska och engelska • Goda kunskaper i norska • Kunskaper i SAP är meriterande För denna roll söker vi dig som trivs med att arbeta i team men även kan prioritera dina arbetsuppgifter självständigt. Du trivs i en utåtriktad roll med mycket kundkontakt och förstår vikten av en hög servicenivå. Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kredithandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kredithandläggare

Driven dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare sökes!
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Är du en dansk/svensktalande serviceinriktad person som tycker om att jobba med administration och kundtjänst? Då ska du se hit!  Tjänsten Som dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare ingår du i ett team med trevliga kollegor från alla de nordiska länderna. Tillsammans ansvarar ni för att ge kunderna professionell service med hög tillgänglighet och flexibilitet. Du kommer arbeta i deras nordiska huvudkontor som ligger mitt i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid med start omgående. Du börjar med att vara konsult via Placera Personal, det finns stora möjligheter till anställning hos kund. Arbetsuppgifter Som dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter: • Besvara inkommande telefonsamtal från kunder • Jobba mot både svenska och danska kunder • Orderhantering • Aministrativa arbetsupggifter Kvalifikationer För att passa och lyckas i rollen som dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare ser vi att du har: • Tidigare erfarenhet av service och kundkontakt • Danska som modersmål och kan kommunicera obehindrat genom tal och skrift • Goda kunskaper i svenska Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och en social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande. Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Driven dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare sökes!

Operativ inköpare till spännande företag i Järfälla
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Vi söker för rekrytering en driven operativ inköpare till vår kund. Tjänsten Tjänsten som operativ inköpare innebär att du ansvarar för det dagliga inköpsarbetet och den löpande kontakten med leverantörer. Vår kund är ett stort elektronikföretag beläget i Järfälla i norra Stockholm. Tjänsten är på heltid med start omgående. Arbetsuppgifter I rollen som inköpare har du bland annat följande arbetsuppgifter: • Orderbeställning • Leveranspåminnelser/leveransbevakning • Hantering av leveransavvikelser • Kommunicera med ansvarig strateg vid större förändringar gällande leverantörers ledtider • Masterdatauppdatering • Administrera och bevaka tillfälligt inköpsbehov av kampanjartiklar enligt riktlinjer från marknads/försäljningsavdelning Kvalifikationer För att passa i rollen som inköpare ser vi gärna att du har följande bakgrund: • Tidigare erfarenhet av operativt inköp • Goda kunskaper i engelska • Goda kunskaper i Excel • Erfarenhet av SAP är starkt meriterande Som person är du serviceinriktad, noggrann och känner ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Låter det intressant? Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare till spännande företag i Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare till spännande företag i Järfälla

Norsktalande kundservicemedarbetare
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till vår kund söker vi nu en driven och utåtriktad norsktalande kundservicemedarbetare. Vår kund är marknadsledande i sin nisch och tillhandahåller kontorsteknik och tjänster som hjälper företag att bli effektivare. Här får du ta del av styrkan hos ett stort, väletablerat företag samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i en dynamisk organisation med högt i tak. Initialt kommer att du vara anställd hos Placera Personal och uthyrd till kunden, för att sedan bli anställd av kundföretaget. Tjänsten I den här tjänsten som norsktalande kundservicemedarbetare ingår du i den nordiska kundtjänstgruppen och ansvarar för den norska marknadens kunder. Du kommer arbeta på det svenska huvudkontoret med placering i Sollentuna. Arbetsuppgifter I rollen som kundtjänstmedarbetare har du följande arbetsuppgifter: • Besvara inkommande telefonsamtal och mail från kunder som behöver hjälp med service, installationer och serviceavtal • Administration • Förmedla serviceuppdrag till interna servicetekniker • Registrera och ändra serviceavtal • Rapportering och uppföljning • Kontakt med servicetekniker, ordergrupp, säljkår och andra funktioner inom företaget Kvalifikationer För att passa i tjänsten som norsktalande kundservicemedarbetare ser vi gärna att du har följande kvalifikationer: • Gymnasiekompetens • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en kundorienterad verksamhet • Erfarenhet av att ha arbetat med telefonen som redskap • Behärskar norska och svenska i tal och skrift • God datorvana • Ett tekniskt intresse är en fördel För att trivas på företaget, i rollen som norsktalande kundservicemedarbetare, tror vi att du gillar högt arbetstempo, är stresstrålig och älskar att kommunicera med kunder via telefon. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och har en förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Du är noggrann, ansvarsfull, initiativtagande och levererar alltid goda resultat i tid. Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via brev. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundservicemedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundservicemedarbetare

Kontorschef till spännande företag i Sollentuna
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Vår kund är ett expansivt företag i en spännande bransch och söker för direkt rekryteringen en driven och ambitiös kontorschef som vill växa in i en roll som CFO.   Tjänsten På det trevliga kontoret i Sollentuna arbetar idag 8 personer i händelserik miljö där ingen dag är den andra lik. Tjänsten som kontorschef innebär att du har övergripande ansvar för administrationen på företaget. Inom ca. ett år kommer även tjänsten innefatta ansvar för ekonomin (ej det löpande). Tjänsten är på heltid med start i augusti. Arbestuppgifter I tjänsten som kontorschef har du bland annat följande arbetsuppgifter: • Övergripande ansvar för administration • Anbudshantering och förhandling med kunder • Övergripande ansvar att projektbudget följs upp • Löpande ekonomisk uppföljning • Uppdatera likviditetsöversikt samt ta fram balans -och resultaträkning Kvalifikationer För att passa i rollen som kontorschef ser vi följande bakgrund som lämplig: • Ekonomiutbildning • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter • Mycket goda kunskaper i engelska • Mycket goda kunskaper i Excel Som person är du pålitlig, serviceinriktad och trivs med att arbeta på ett mindre företag där det händer mycket. Du är noggrann, ambitiös, kommunikativ och driven. Är du intresserad av tjänsten? Skicka in din ansökan omgående. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorschef till spännande företag i Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorschef till spännande företag i Sollentuna

Driven Technical Account Manager
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Vi söker en ansvarsfull och driven Technical Account Manager (TAM) till ett outsourcingföretag som bland annat levererar IT-drifts lösningar till sina kunder. Du kommer ha ett övergripande leveransansvar för dina kunders tekniska lösningar på solution architecture och driftsnivå. Arbetsuppgifter Som Technical Account Manager (TAM) kommer dina arbetsuppgifter bestå av: • Tekniskt leveransansvar för ett antal kunder • Presale och Design av nya lösningar på befintliga kunder • Vara drivkraften för proaktivt förbättringsarbete och att aktivt utveckla befintliga kunder • Delaktig i koordinering och planering av ändringar Kvalifikationer För att passa i tjänsten Technical Account Managers (TAM) ser vi gärna att du har följande kvalifikationer: • Bred kompetens inom Microsofts plattform • Bred kompetens inom Citrix • Några års erfarenhet av IT-leverans i stora och komplexa miljöer • Kunskap och Certifieringar inom ITIL • Grundläggande IT-kunskaper inom områden som nätverk/kommunikation, storage, backup, virtualisering, databaser etc • Flytande svenska i tal och skrift • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift Som person har du ett stort driv och är självgående, du är lugn och strukturerad. Du har lätt att samarbeta internt och externt och ska kunna behålla ditt fokus även när det blir högt tempo. God förmåga att även i tuffa lägen bibehålla positiv energi och stämning. Om du är intresserad av tjänsten som Technical Account Manager (TAM) tveka inte att skicka in din ansökan omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi har inte möjligheten att ta emot ansökningar per brev. Välkommen med din ansökan.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Technical Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Technical Account Manager

Platsannonssäljare med stort driv till attraktivt bolag
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till vår kund söker vi en driven platsannonssäljare till Sveriges och världens största mediehus inom IT, teknik och affärer. Vi söker dig som vill arbeta med B2B-sälj på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter där bara du själv sätter gränserna för hur högt du vill nå. Tjänsten Som säljare kommer du att bearbeta kunder per telefon men även vara på fältet när det krävs. Du kommer att arbeta med uppsökande försäljning inom platsannonsering samt profilering på de digitala kanalerna. Företagen du säljer till finns rikstäckande (största delen stor Stockholm) och är av varierande storklek och finns i blandade branscher. Den gemensamma faktorn för alla kunder är inköpsområdet. Din arbetsplats blir på det moderna kontoret i city och du får en position i ett drivet team. Vår kund satsar på att utbilda och utveckla sin personal, samt uppmanar sina medarbetare till egna initiativ för att växa i sin roll. Är du rätt person finns givetvis goda möjligheter för att utvecklas inom organisationen som är under tillväxt. Kvalifikationer För att passa i rollen som platsannonssäljare ser vi att du har: • Minst gymnasieutbildning • Tidigare erfarenhet inom försäljning, gärna inom platsannonsering och media • Stort intresse att utvecklas inom försäljning • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift Är du säljaren med DET? Den person vi söker ska drivas av att hitta de bästa annonseringslösningarna för våra kunder. Har du en enorm energi, drivkraft och en stark vilja att lyckas? Vi söker dig som är kommunikativ och social, som älskar affärer och vill jobba mot högt uppsatta mål, en teamplayer som även är duktig på att arbeta självständigt. Vi erbjuder dig en arbetsplats som karaktäriseras av entreprenörskap, resultatfokus och trevliga kollegor. För rätt person finns goda möjligheter till personlig utveckling och en intern karriär på ett expanderande företag. Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sökord: säljare, innesäljare, Account mananger, platsannonssäljare.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Platsannonssäljare med stort driv till attraktivt bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platsannonssäljare med stort driv till attraktivt bolag

Teamleader kundreskontra
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Är du en hungrig, framåt och noggrann ekonomiassistent som vill axla rollen som teamleader? Då har vi en spännande jobb som kan vara aktuellt för dig! Tjänsten Vår kund levererar kompletta helhetslösningar till kontor och har sitt kontor i Kista, norr om Stockholm. Som teamleader kundreskontra arbetar du löpande med kundreskontra samt är teamleader för kundreskontraavdelningen på fyra-fem personer.. Du kommer ingå i en ekonomiavdelning bestående av 12 medarbetare. Initialt arbetar du som konsult via Placera Personal och efter sex månader övergår du till en anställning hos kundföretaget. Arbetsuppgifter I tjänsten som teamleader kundreskontra har du bland annat följande arbetsuppgifter: • Registrera och kontera inkommande kundfakturor • Kreditera och utreda fakturor • Avstämningar • Ha kontakt med säljare och kunderna gällande fakturafrågor • Stötta och leda dina kollegor på kundreskontra • Ansvara för att vidarutveckla och förbättra processer och rutiner på avdelningen Kvalifikationer Vi ser följande bakgrund som lämplig: • Minst gymnasieekonom • Några års erfarenhet av arbete med kundreskontra • Förståelse för hela flödet inom kundreskontran • Tidigare ledarerfarenhet Som person är du driven, initiativrik och drivs av nya utmaningar. Du är noggrann, strukturerad och kan själv prioritera ditt arbete. Vi ser att du är trygg i din roll som ledare och har förståelse för vikten av en hög servicenivå. Tycker du att detta låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan! Sökord: ekonomiassistent, Kista, kundreskontra, teamleader
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Teamleader kundreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamleader kundreskontra

Erfaren inköpare med erfarenhet inom bygg
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Är du en driven och engagerad inköpare med mångårig erfarenhet inom byggsektorn? Då kan vi ha rätt tjänst för dig! Tjänsten Vår kund är ett byggföretag under stor utveckling och fokuserar på hög kvalité samt engagerade medarbetare. Företaget bygger kostnadseffektiva flerfamiljshus med låga driftskostnader och god boendemiljö. Du kommer arbeta på det trevliga kontoret i Vårby tillsammans med 8 kollegor och i nära samarbete med en annan inköpare. Arbetsuppgifter I tjänsten som inköpare har du bland annat följande arbetsuppgifter: • Ta emot förfrågningar och göra anbudsutvärderingar • Inköpsmöten med produktion • Ansvara för inköp mot budget • Uppföljning och utvärdering av gjorda inköp • Ansvara för uppdateringar av leverantörs- och underentreprenörsregister • Kontroll av alternativa affärsmöjligheter Kvalifikationer För att passa i rollen som inköpare ser vi följande bakgrund som lämplig: • Minst 5 års erfarenhet som inköpare inom byggsektorn • Erfarenhet av större entreprenadupphandlingar • Utbildning inom regelverk och konsumentlagen • Kompetens inom produktion och byggnation • Goda kunskaper inom entreprenadjuridik • B-körkort • Kunskap i Plancon-Sitecon är meriterande För att passa i rollen tror vi att du har ett brett kontaktnät inom branschen och är självständig i din roll som inköpare. Som person är du social, nyfiken, driven och engagerad i ditt arbete. Andra egenskaper vi uppskattar är om du är flexibel, stresstålig, strukturerad och affärsmässig. Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren inköpare med erfarenhet inom bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren inköpare med erfarenhet inom bygg

Innesäljare mot nya och befintliga kunder till spännande bolag
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Vill du ha en rolig och stimulerande säljtjänst på ett företag i stor utveckling? Är du driven, målfokuserad och älskar försäljning? Då kan vi ha ditt nästa drömjobb! Tjänsten Vår kund har ett heltäckande utbud av posthanteringsmaskiner och finns över hela världen. De har sin svenska verksamhet i både Stockholm, Göteborg och Malmö. På kontoret i Solna arbetar 15 medarbetare i en ung organisation som har roligt tillsammans. Du kommer ingå i ett team med 12 säljare med god sammanhållning och gemensamt driv. Initialt arbetar du som konsult via Placera Personal och har efter 6 månader möjlighet att övergå till en anställning på kundföretaget. Arbetsuppgifter I rollen som innesäljare säljer du frankeringsmaskiner och förbrukningsmaterial (såsom papper, färg, toner osv.). Du bearbetar både företagets befintliga kunder samt söker upp nya via telefon. Kvalifikationer För att passa i rollen som innesäljare ser vi att du har: • Minst 1 års erfarenhet av försäljning, gärna B2B • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift Du som har oändlig energi, en stor dos eget driv och är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna kommer att trvias hos vår kund. Du erbjuds en energisk arbetsplats med stark säljkultur, triggande tävlingar och höga ambitioner. Du har en stabil grundlön och ett mycket fördelaktigt provisionssystem. Vill du jobba på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter? Är du redo att anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Solna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare mot nya och befintliga kunder till spännande bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare mot nya och befintliga kunder till spännande bolag

Dansk kundtjänstmedarbetare sökes!
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till en av våra trevliga kunder söker vi nu en serviceinriktad dansktalande kundtjänstmedarbetare. Företaget är välkänt inom bank & försäkringsbranschen och befinner sig i en mycket expansiv fas och växer i hela Norden.  Tjänsten Som dansktalande kundtjänstmedarbetare ingår du i ett team med trevliga kollegor från alla de nordiska länderna. Tillsammans ansvarar ni för att ge kunderna professionell service med hög tillgänglighet och flexibilitet. Du kommer arbeta i deras nordiska huvudkontor som ligger mitt i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid med start omgående. Det är ett långt uppdrag och du kommer att vara konsult via Placera Personal. Arbetsuppgifter Som dansktalande kundtjänstmedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter: • Besvara inkommande telefonsamtal från kunder • Orderhantering • Aministrativa arbetsupggifter Kvalifikationer För att passa och lyckas i rollen som dansktalande kundtjänstmedarbetare ser vi att du har: • Tidigare erfarenhet av service och kundkontakt • Danska som modersmål och kan kommunicera obehindrat genom tal och skrift • Meriterande om du kan svenska dock ej ett krav Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och en social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande. Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Dansk kundtjänstmedarbetare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansk kundtjänstmedarbetare sökes!

Prissättare / servicerådgivare till Audi i Hammarby sjöstad
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Har du erfarenhet av mekaniskt arbete eller som servicerådgivare i bilbranschen och vill ta nästa steg i utvecklingen? Då kan vi ha en spännande tjänst för dig. Tjänsten Vår kund är Sveriges största återförsäljare och servicepartner för Audi och Volkswagen och har en fräsch anläggning i Hammarby sjöstad. Kedjan har totalt 1400 anställda på flera anläggningar runt om i Sverige. Huvudfokus i tjänsten är prissättning samt arbetsledning men du kommer även till viss del arbeta som servicerådgivare. Arbetsuppgifter Som prissättare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att gå igenom och prissätta arbetsorder, kontrollera serviceprotokoll och hjälpa till att ringa kunder för merförsäljning. Arbetsledning för 10 mekaniker. Du ska tillsammans med övriga arbetsledare säkerställa att verkstadens arbetsprocesser fungerar på bästa tänkbara sätt. Som servicerådgivare kommer du att hålla kontakten med kunden genom hela processen samt ge kundstöd och vägledning vid eventuella tekniska frågor. Du ska se till att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att lösa deras eventuella problem. Du ska också aktivt arbeta för att hålla nere väntetider, upprätta jobbkalkyler, leda och fördela arbetet på verkstaden, svara på offertförfrågningar och hantera vissa försäkringsfrågor. Kvalifikationer För att passa i rollen som prissättare / servicerådgivare ser vi gärna att du har följande bakgrund: • Några års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete och/eller arbete som servicerådgivare alternativt kundmottagare • God förståelse för servicemarknad och dess processer • Kunskaper i Cabas, Automaster, Elsa och Apos • Goda datakunskaper • Du uttrycker dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska • B körkort Då arbetet innebär många sociala kontakter, interna såväl som externa, är det viktigt att du tycker om kundkontakt och du inser vikten av att vara kommunikativ, socialt utåtriktad och serviceminded. Du är engagerad och motiverad till att göra ett bra jobb och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du trivs i en rörlig och stundtals stressfylld miljö. För att lyckas i rollen är det viktigt att du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet och att du har lätt för att samarbeta i grupp. Då vi kontinuerligt arbetar med förbättringsarbete värdesätter vi analytisk förmåga och förståelse för hur tjänsten bidrar till helheten. Är du intresserad av tjänsten? Skicka in din ansökan omgående. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Prissättare / servicerådgivare till Audi i Hammarby sjöstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Prissättare / servicerådgivare till Audi i Hammarby sjöstad

Redovisningsekonom deltid
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Nu söker vi en erfaren redovisningsekonom som är intresserad av att arbeta 10 timmar varje månad. Vår kund är ett mindre mjukvaruföretag som sitter i Sollentuna. Uppdraget startar i september. Tjänsten Du kommer att självständigt ansvara för företagets redovisning, högt som lågt. Företaget behöver hjälp ca 10 timmar varje månad, vid årsbokslut och budgetarbete kan de behöva ytterligare lite hjälp. Du kommer antingen var anställd som konsult via Placera Personal, eller gå som underkonsult. Företaget är ett aktiebolag med sex personer på kontoret i Sollentuna. Arbetsuppgifter I rollen som redovisningsekonom ingår det bland annat följande arbetsuppgifter: • Kund- och leverantörsreskontra • Fakturering • Löpande bokföring • Avstämningar • Moms/ deklarationer • Månadsbokslut • Löneadministration • Ta fram årsredovisning Kvalifikationer För att passa för tjänsten som redovisningsekonom ser vi att du har: • Utbildning som civilekonom allternativt gymnasieekonom • Några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter • Goda kunskaper i Excel • Erfarenhet av SPCS är meriterande Är du självgående, prestigelös och trivs med att ta eget ansvar då kan det här vara uppdraget för dig. Om du är intresserad av tjänsten som redovisningsekonom tveka inte att skicka in din ansökan omgående! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Vi tar inte emot ansökan via post.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom deltid

Projektkoordinator/projektledare med kundfokus och IT intresse
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Projektledare/projektkoordinator med start i augusti Till vår kund söker vi dig som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med leverans/projektledning inom IT/PBX- området. Du förstår komplexiteten av att leverera i teknisk miljö och sätter kunden i fokus. Du gillar att arbeta i team, tänka utanför ramarna och ta stort eget ansvar. Du vill göra skillnad, ta plats och vara med och bygga något nytt. Du är duktig på att hitta lösningar där andra ser svårigheter. Dina arbetsuppgifter som projektledare/projektkoordinator och profil: Du kommer att arbeta som leveranskoordinator/projektledare för leveranser av vår kunds telefonisystem till nya och befintliga kunder. I rollen ingår bland annat att koordinera våra tekniska resurser, operatörer, konsulter samt hårdvara så att vi levererar våra system inom avtalad tid och med hög kvalitet. Du kommer även att samarbeta med motsvarande roller inom våra andra affärsområden – dokumenthantering, video och IT. Du kommer att ingå i arbetsgrupper där man utvecklar nya funktioner och tjänster till produktportföljen I ditt dagliga arbete kommer du ha direktkontakt med kunder så det är bra om du är kommunikativ och kan förstå och besvara deras behov. Vår kund fokuserar på förebyggande åtgärder och långsiktiga lösningar, varför det är viktigt att du delar dessa värderingar. Du brinner för problemlösning och utveckling och tycker om att vara bäst på det du gör. God analytisk förmåga, samt struktur och noggrannhet i ditt arbete är egenskaper som värdesätts. Serviceinriktad, initiativ- och ansvarstagande, kommunikativ förmåga samt ett konsultmässigt beteende och en hög grad av affärsmässighet är egenskaper som är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har kunskaper inom ITIL.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Projektkoordinator/projektledare med kundfokus och IT intresse jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektkoordinator/projektledare med kundfokus och IT intresse

2nd line support med Cisco kunskaper
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Vi söker nu en 2nd line support med genuint IT-intresse! Som 2nd line support hos vår kund har du en positiv attityd och ser möjligheter före hinder. Du har ett stort tekniskt intresse och eftersträvar alltid att ge den bästa servicen. Du får lära dig yrket från grunden och har stora möjligheter att utvecklas inom företaget. 80-90% av tiden sker arbetet inhouse och 10-20 % är du ute hos kund varför körkort är ett krav.  Dina arbetsuppgifter: • Ansvara för felanmälningar i 2nd line  • Att ta ägandeskap för kundens problem och att finna en lösning som återspeglar kvalitet i det arbete som du utför För att lyckas i tjänsten som 2nd line supporttekniker ser vi att du: • har tidigare erfarenhet inom support • har god förståelse för servrar och nätverk • har erfarenhet inom videokonferenssupport • är effektiv och håller en hög kvalitet • brinner för service och teknik • Erfarenhet av Cisco och CCNA certifikat är meriterande • Körkort är ett krav Som 2nd line supporttekniker hos vår kund kommer du att arbeta i ett team om 3 personer. Att ta ansvar över ditt arbete är något du ser som en självklarhet och du har struktur för att kunna hantera flera saker samtidigt.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga 2nd line support med Cisco kunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2nd line support med Cisco kunskaper

Account Manager inom IT
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till vår kund söker vi en driven Account Manager som ser långsiktigt på sin anställning. Vår kund är ett större IT-bolag i stadig tillväxt som erbjuder det mesta inom data- och dokumentlösningar upptill outsourcing av datadrift. Tjänsten I tjänsten som Account Manager kommer du att bearbeta både befintliga och nya kunder och erbjuda helhetslösningar inom IT. Som Account Manager hos vår kund besitter du en entreprenörsanda, ser affärsmöjligheter och håller löpande och goda relationer med dina kunder. Kontoret finns beläget i centrala Stockholm. Arbetsuppgifter I rollen som Account Manager har du följande arbetsuppgifter: • Telefonprospektering/besöksbokning av förutbestämda kundämnen • Genomföra kundmöten på befintliga och nya kunder med syfte att löpande utveckla vårt åtagande gentemot kund • Hantera orderadministration Kvalifikationer För att passa i rollen som Account Manager ser vi att du har: • Gymnasial utbildning • Dokumenterad god säljerfarenhet B2B och SMB (small/medium business) - marknaden • B-körkort Det är din personlighet som är det absolut viktigaste. Vi söker en affärsmässig, hungrig person med stor social kompetens. Du är en resultatdriven tävlingsmänniska som älskar att jobba mot högt uppsatta mål och är väl medveten om att ju fler samtal, desto fler möten och desto fler möjligheter till affärer. Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager inom IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager inom IT

Auktoriserad redovisningskonsult sökes för rekrytering
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. För kunds räkning söker vi nu en auktoriserad redovisningskonsult till deras lokaler i centrala Stockholm. Tjänsten Vår kund är en ekonomikonsultbyrå som specialiserat sig på löner, redovisning och skatter. De arbetar med både stora och små företag över hela Sverige. Nu behöver de utöka sin personalstyrka och söker en ambitiös och ansvarsfull  auktoriserad redovisningskonsult. Som auktoriserad redovisningskonsult hos vår kund kommer du att arbeta med bland annat redovisning, bokslut och löner. Tjänsten startas omgående och du blir direkt rekryterad av vår kund. Arbetsuppgifter Som redovisningskonsult har du bland annat följande uppgifter: • Löpande bokföring • Avstämningar • Momsredovisning • Skattedeklarationer • Bokslut • Årsredovisningar Kvalifikationer För att passa och lyckas i rollen som redovisningskonsult ser vi gärna att du har följande bakgrund: • Du ska vara auktoriserad • Relevant ekonomiutbildning • Mycket goda kunskaper inom redovisning • Några års erfarenhet av liknande arbete   Som person är du engagerad, driven och noggrann i ditt arbete. Du ser möjligheter, vill utvecklas och tar egna initiativ. Om du anser uppfylla kravprofilen så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Auktoriserad redovisningskonsult sökes för rekrytering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Auktoriserad redovisningskonsult sökes för rekrytering

Dansktalande kundtjänstmedarbetare till företag i Stockholm
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till en av våra trevliga kunder söker vi nu en serviceinriktad dansktalande kundtjänstmedarbetare. Företaget erbjuder sina kunder mobiltjänster och arbetar med att skapa bekvämare, säkrare och effektivare parkeringsvardag för alla bilister som vill förenkla sin parkeringsvardag. Tjänsten Som dansktalande kundtjänstmedarbetare ingår du i ett team med trevliga kollegor i en internationell miljö. Tillsammans ansvarar ni för att ge kunderna professionell service med hög tillgänglighet och flexibilitet. Du kommer arbeta i deras lokaler som ligger på Gärdet, i Stockholm. Tjänsten är på heltid med start omgående. Du arbetar initialt som konsult via Placera Personal för att sedan övergå till en anställning hos kundföretaget. Arbetsuppgifter Som dansktalande kundtjänstmedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter: • Besvara inkommande sälj- och kundservicesamtal samt e-post • Säkra nya säljmöjligheter genom utgående samtal • Aktivt arbeta med merförsäljning, kundlojalitet och winback • Arbeta mot uppsatta försäljningsmål Kvalifikationer För att passa och lyckas i rollen som dansktalande kundtjänstmedarbetare ser vi att du har: • Tidigare arbetat med sälj- och/eller kundservice • Du har danska som modersmål och kan kommunicera obehindrat genom tal och skrift • Motiveras av att arbeta målfokuserat Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och en social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande. Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Dansktalande kundtjänstmedarbetare till företag i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansktalande kundtjänstmedarbetare till företag i Stockholm

Finsktalande innesäljare inom IT
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till vår kund söker vi nu en finsktalande, driven innesäljare till ett välkänt internationellt IT-bolag. Vi söker dig som vill arbeta med B2B-sälj på ett företag i Kista. Tjänsten Som innesäljare hos vår kund kommer du att arbeta med både försäljning och leadsgenerering via telefon. De företag du kontaktar känner väl till denna leverantör och du kommer att bearbeta både den svenska och finska marknaden. Du kommer att vara anställd av Placera Personal som konsult och arbeta ute hos kundföretaget. Din arbetsplats är belägen i Kista och du ingår i ett säljteam. Tjänsten som innesäljare är på heltid med start omgående och kommer att pågå under minst 12 månader framåt. Kvalifikationer För att passa i rollen som innesäljare ser vi att du har: • Minst gymnasieutbildning • Flytande finska i tal och skrift • Erfarenhet och intresse att utvecklas inom försäljning • God datorvana • Grundläggande IT-terminologi • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift Har du en enorm energi, drivkraft och en stark vilja att lyckas? Vi söker dig som tycker om att prata i telefon, är kommunikativ, serviceminded och har lätt att skapa relationer. För rätt person finns goda möjligheter till överrekrytering hos kundföretaget. Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande innesäljare inom IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande innesäljare inom IT

Säljare/bilsäljare till en av Sveriges största bilhandlare
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Är du en driven säljare som vill utvecklas inom bilbranschen i ett snabbväxande, framgångsrikt och ungt företag? Hos vår kund får du chansen till ett spännande och utvecklande jobb som bilsäljare.. sök tjänsten idag! Tjänsten Vår kund är en av Sveriges största bilhandlare för begagnade bilar och har fräscha lokaler i Barkarby, Järfälla. Du kommer ingå i ett drivet team med sex andra säljare. Din roll blir att bearbeta kunder och sköta hela säljprocessen från ax till limpa. Vår kund är unik i branschen på flera olika sätt: - Har vuxit från 30 miljoner till 250 miljoner i omsättning på 4 års tid - En platt organisation där dina åsikter är värdefulla och det är nära till beslut - En hårt präglad säljkultur där goda resultat belönas stort - Säljarna har en hög teamkänsla och ställer upp för varandra - Orgaisnationen gör mycket kul tillsammans Kvalifikationer Vi ser följande bakgrund som lämplig: • Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning • Goda kunskaper i Officepaketet • Goda kunskaper i engelska • B körkort Vi söker dig som älskar försäljning och vill börja i en ny spännande bransch - bilbranschen. Vi tror att du är resultatinriktad, driven, kreativ och trivs att utveckla relationer med människor. Du gillar att jobba i högt tempo och ser provisionslön som något utmanande och stimulerande. Är du beredd att jobba hårt och visa framfötterna? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/bilsäljare till en av Sveriges största bilhandlare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/bilsäljare till en av Sveriges största bilhandlare

Platsannonssäljare med höga ambitioner inom miljö
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till vår kund söker vi en driven platsannonssäljare till Sveriges och världens största mediehus inom IT, teknik, affärer och miljö. Vi söker dig som vill arbeta med B2B-sälj på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter där bara du själv sätter gränserna för hur högt du vill nå. Har du dessutom ett intresse för miljö och hållbar utveckling ser vi det som ett stort plus! Tjänsten Som platsannonssäljare bearbetar du i stort sett alla företag/organisationer som har behov av Miljö- eller hållbarhetskompetens. Varumärket (mediakanalen) som du arbetar för är mycket välkänd och uppskattad i sin nisch. Arbetet består av både ringa på eftermarknaden 50% dvs på platsannonser som redan publicerats någon annan stans. 30% proaktivt arbeta med stora kunder som kommer köpa flera gånger under samma år och där det är viktigt att bygga relationer och förtroende och 20% employer branding, dvs varumärkesbyggande annonsering för kunden som arbetsgivare. Framöver får du även möjlighet att hålla möten på egen hand ute hos kund och prospekts. Din arbetsplats är på det moderna kontoret i city och du kommer ingå i ett team med fem drivna kollegor. Som platsannonssäljare erbjuds du en spännande tjänst i ett växande företag som satsar stort. Företaget erbjuder en fast och stabil grundlön samt ett generöst provisionssystem. Kvalifikationer För att passa i rollen som platsannonssäljare ser vi att du har: • Minst gymnasieutbildning • Tidigare erfarenhet inom försäljning är meriterande • Stort intresse att utvecklas inom försäljning • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift Är du säljaren med DET? Den person vi söker ska drivas av att hitta de bästa annonseringslösningarna för våra kunder. Har du en enorm energi, drivkraft och en stark vilja att lyckas? Vi söker dig som är kommunikativ och social, som älskar affärer och vill jobba mot högt uppsatta mål, en teamplayer som även är duktig på att arbeta självständigt. Vi erbjuder dig en arbetsplats som karaktäriseras av entreprenörskap, resultatfokus och trevliga kollegor. För rätt person finns goda möjligheter till personlig utveckling och en intern karriär på ett expanderande företag. Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sökord: säljare, innesäljare, Account mananger, platsannonssäljare.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Platsannonssäljare med höga ambitioner inom miljö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platsannonssäljare med höga ambitioner inom miljö

Strategisk Inköpare med stort driv till telekomföretag!
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till vår kund som är ett väletablerat telekomföretag söker vi nu en strategisk inköpare. Vår kund erbjuder bland annat tv-utbud, bredband och telefoni. Tjänsten I tjänsten som strategisk inköpare krävs det att du är van att förhandla och driva upphandlingar. Du kommer att arbeta på huvudkontoret i centrala Stockholm och ingå i en central inköpsgrupp och rapportera till inköpschefen. Arbetsuppgifter I rollen som strategisk inköpare har du följande arbetsuppgifter: • Att tillsammans med kollegor jobba för att bland annat uppnå en låg totalkostnad samt minimera affärsrisker   • Säkra avtal som tecknas med leverantörer • Upprätta, säkra och förenkla inköpsprocesserna • Utveckla underlag till upphandling, förhandla, ta fram avtal och dokumentera överenskommelser Kvalifikationer För att passa i rollen som strategisk inköpare ser vi att du: • Gärna har en universitets-/högskoleexamen • Erfarenhet från medelstora/stora organisationer inom telekommunikation, IS/IT eller andra likvärdiga delar av tjänsteindustrin • Goda kunskaper i avtalsjuridik • God erfarenhet att upprätta avtal • Flerårig erfarenhet av att arbeta som strategisk inköpare eller liknande med utländska leverantörer För att arbeta som strategisk inköpare hos vår kund är det viktigt att du besitter en stor kommunikations- och samarbetsförmåga. Tjänsten kräver självständighet i arbetet, stor drivkraft, affärsmässighet och förmågan att se helheten i de processer du jobbar med.  Vill du jobba på ett seriöst och väletablerat företag med utvecklingsmöjligheter som satsar på sin personal? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Strategisk Inköpare med stort driv till telekomföretag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strategisk Inköpare med stort driv till telekomföretag!

Norsk kundtjänst 50%
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till vår trevliga kund söker vi nu en norsktalande medarbetare på 50% till kundtjänst. Företaget är verksamt i hela Norden och erbjuder produkter och tjänster till både privat- och företagskunder. Tjänsten Som kundtjänst kommer du ingå i ett team med 7 personer och du kommer att ha en varierad roll med både kundkontakt och administrativa uppgifter. Tjänsten är ett löpande konsultuppdrag med start i augusti och du blir anställd hos Placera Personal. Tjänsten är på 50 % med önskemål om att man arbetar måndagar, hur resterande arbetstid fördelas är mer flexibelt. Arbetsuppgifter Som norsk kundtjänstmedarbetare kommer du att ha följande arbetsuppgifter: • Ta emot och besvara inkommande samtal och e-mail från kunder • Administration av kundärenden • Enklare kreditgivning Kvalifikationer För att passa och lyckas i rollen som norsktalande kundtjänst ser vi gärna följande bakgrund: • Tidigare erfarenhet av kundservice och administration • Gymnasieutbildning • Mycket god datorvana • Flytande norska i tal och skrift Som person är du öppen och kommunikativ med en hög grad servicekänsla. Du trivs med mycket kundkontakt och är ansvarsfull och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Är du vår nya stjärna redo att visa dina kundservicekunskaper? Sök redan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och uppdragen tillsätts när vi hittat rätt personer. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Norsk kundtjänst 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsk kundtjänst 50%

Dansktalande säljare till företag i Ljusdal
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till en av våra kunder i Ljusdal söker vi nu dansktalande teknisk säljare. Tjänsten Vår kund ska nu starta upp ett nytt projekt och behöver din hjälp med att leverera service till sina kunder. Du kommer att arbeta med försäljning till danska kunder via telefon och e-store från kontoret i Ljusdal. Du kommer få möjlighet att bli tränad i produkterna och ta produktcertifikat. Tjänsten är med start 1:a augusti, alternativt 2:a september. Kvalifikationer För att passa för tjänsten som dansk teknisk support ser vi att du har följande bakgrund: • Talar flytande danska • God engelska i tal och skrift • Kunskap om hård- och mjukvara • Meriterande är tidigare erfarenhet av försäljning Vi söker dig som har en hög serviceförmåga och själv kan prioritera och strukturera ditt arbete. Vi ser att du har ett genuint teknikintresse och motiveras av att få vara med och bygga upp någonting nytt.  Är du redo att ta chansen att utveckla såväl din serviceförmåga som ditt tekniska kunnande hos en ledande företag inom IT-produkter? Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Dansktalande säljare till företag i Ljusdal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansktalande säljare till företag i Ljusdal

Dansk teknisk support till Ljusdal
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till en av våra kunder i Ljusdal söker vi nu dansktalande teknisk support. Tjänsten Vår kund ska nu starta upp ett nytt projekt och behöver din hjälp med att leverera service till sina kunder. Du kommer att arbeta med danska kunder och ge teknisk support via telefon och mail från kontoret i Ljusdal. Du kommer att arbeta med felsökning av såväl hård- som mjukvara. Du kommer få möjlighet att bli tränad i produkterna och ta produktcertifikat.Tjänsten är med start 1:a augusti, alternativt 2:a september. Kvalifikationer För att passa för tjänsten som dansk teknisk support ser vi att du har följande bakgrund: • Talar flytande danska • God engelska i tal och skrift • Kunskap om hård- och mjukvara • Meriterande är erfarenhet av felsökning av problem över telefon Vi söker dig som har en hög serviceförmåga och själv kan prioritera och strukturera ditt arbete. Vi ser att du har ett genuint teknikintresse och motiveras av att få vara med och bygga upp någonting nytt. Är du redo att ta chansen att utveckla såväl din serviceförmåga som ditt tekniska kunnande hos en ledande företag inom IT-produkter? Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Dansk teknisk support till Ljusdal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansk teknisk support till Ljusdal

Dansktalande säljare till företag i Ljusdal
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till en av våra kunder i Ljusdal söker vi nu dansktalande teknisk säljare. Tjänsten Vår kund ska nu starta upp ett nytt projekt och behöver din hjälp med att leverera service till sina kunder. Du kommer att arbeta med försäljning till danska kunder via telefon och e-store från kontoret i Ljusdal. Du kommer få möjlighet att bli tränad i produkterna och ta produktcertifikat. Tjänsten är med start 1:a augusti, alternativt 2:a september. Kvalifikationer För att passa för tjänsten som dansk teknisk support ser vi att du har följande bakgrund: • Talar flytande danska • God engelska i tal och skrift • Kunskap om hård- och mjukvara • Meriterande är tidigare erfarenhet av försäljning Vi söker dig som har en hög serviceförmåga och själv kan prioritera och strukturera ditt arbete. Vi ser att du har ett genuint teknikintresse och motiveras av att få vara med och bygga upp någonting nytt. Är du redo att ta chansen att utveckla såväl din serviceförmåga som ditt tekniska kunnande hos en ledande företag inom IT-produkter? Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Dansktalande säljare till företag i Ljusdal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansktalande säljare till företag i Ljusdal

Dansk teknisk support till Ljusdal
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till en av våra kunder i Ljusdal söker vi nu dansktalande teknisk support. Tjänsten Vår kund ska nu starta upp ett nytt projekt och behöver din hjälp med att leverera service till sina kunder. Du kommer att arbeta med danska kunder och ge teknisk support via telefon och mail från kontoret i Ljusdal. Du kommer att arbeta med felsökning av såväl hård- som mjukvara. Du kommer få möjlighet att bli tränad i produkterna och ta produktcertifikat. Tjänsten är med start 1:a augusti, alternativt 2:a september. Kvalifikationer För att passa för tjänsten som dansk teknisk support ser vi att du har följande bakgrund: • Talar flytande danska • God engelska i tal och skrift • Kunskap om hård- och mjukvara • Meriterande är erfarenhet av felsökning av problem över telefon Vi söker dig som har en hög serviceförmåga och själv kan prioritera och strukturera ditt arbete. Vi ser att du har ett genuint teknikintresse och motiveras av att få vara med och bygga upp någonting nytt. Är du redo att ta chansen att utveckla såväl din serviceförmåga som ditt tekniska kunnande hos en ledande företag inom IT-produkter? Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Dansk teknisk support till Ljusdal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansk teknisk support till Ljusdal

Projektkoordinator/projektledare med kundfokus och IT intresse
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Projektledare/projektkoordinator med start i augusti Till vår kund söker vi dig som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med leverans/projektledning inom IT/PBX- området. Du förstår komplexiteten av att leverera i teknisk miljö och sätter kunden i fokus. Du gillar att arbeta i team, tänka utanför ramarna och ta stort eget ansvar. Du vill göra skillnad, ta plats och vara med och bygga något nytt. Du är duktig på att hitta lösningar där andra ser svårigheter. Dina arbetsuppgifter som projektledare/projektkoordinator och profil: Du kommer att arbeta som leveranskoordinator/projektledare för leveranser av vår kunds telefonisystem till nya och befintliga kunder. I rollen ingår bland annat att koordinera våra tekniska resurser, operatörer, konsulter samt hårdvara så att vi levererar våra system inom avtalad tid och med hög kvalitet. Du kommer även att samarbeta med motsvarande roller inom våra andra affärsområden – dokumenthantering, video och IT. Du kommer att ingå i arbetsgrupper där man utvecklar nya funktioner och tjänster till produktportföljen I ditt dagliga arbete kommer du ha direktkontakt med kunder så det är bra om du är kommunikativ och kan förstå och besvara deras behov. Vår kund fokuserar på förebyggande åtgärder och långsiktiga lösningar, varför det är viktigt att du delar dessa värderingar. Du brinner för problemlösning och utveckling och tycker om att vara bäst på det du gör. God analytisk förmåga, samt struktur och noggrannhet i ditt arbete är egenskaper som värdesätts. Serviceinriktad, initiativ- och ansvarstagande, kommunikativ förmåga samt ett konsultmässigt beteende och en hög grad av affärsmässighet är egenskaper som är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har kunskaper inom ITIL.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Projektkoordinator/projektledare med kundfokus och IT intresse jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektkoordinator/projektledare med kundfokus och IT intresse

Finsktalande kundtjänstmedarbetare sökes!
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till vår kund söker vi nu en serviceinriktad finsktalande kundtjänstmedarbetare. Du ska ha hand om den finska marknaden tillsammans med ett team. Du kommer vara en del av ett internationellt företag med kollegor från andra nordiska länder. Tjänsten I den här tjänsten som finsktalande kundtjänstmedarbetare ingår du i den nordiska kundtjänstgruppen och ansvarar för den finska marknadens kunder. Du kommer arbeta på det nordiska huvudkontoret med placering mitt i city. Tjänsten är på heltid med start omgående. Du kommer att börja som konsult på Placera Personal för att sedan gå över till kundföretaget. Arbetsuppgifter I rollen som finsktalande kundtjänstmedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter: • Besvara inkommande telefonsamtal från kunder som behöver hjälp med service och serviceavtal  • Administration • Rapportering och uppföljning Kvalifikationer För att passa i tjänsten som finsktalande kundtjänstmedarbetare ser vi gärna att du har följande kvalifikationer: • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en kundorienterad verksamhet • Erfarenhet av att ha arbetat med telefonen som redskap • Behärskar finska i tal och skrift • God datorvana För att trivas som finsktalande kundtjänstmedarbetare på företaget tror vi att du gillar högt arbetstempo, är stresstrålig och älskar att kommunicera med kunder via telefon. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och har en förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Du är noggrann, ansvarsfull, initiativtagande och levererar alltid goda resultat i tid. Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via brev. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande kundtjänstmedarbetare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande kundtjänstmedarbetare sökes!

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till city
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Vi söker en finsktalande kundtjänstmedarbetare till en kund i centrala Stockholm. Företaget är verksamt inom försäkringsbranschen och sitter i fina lokaler mitt i city. Tjänsten Tjänsten är tillsvidareanställning i Placera Personals verksamhet där detta uppdrag blir ditt första. Placera Personal arbetar med bemanning och rekrytering inom tjänstemannaområdet med en stor variation av uppdrag inom kontor på såväl mindre som större företag och organisationer i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifter I rollen som kundtjänstmedarbetare har du bland annat följande uppgifter: • Ta emot inkommande samtal • Ta emot inkommande order • Ge support och råd kring produkter • Administration För att passa i rollen som kundtjänstmedarbetare ser vi att du har följande: • Gymnasieutbildning • Talar och skriver flytande finska • Goda kunskaper i engelska • Goda kunskaper i Officepaketet • Erfarenhet av arbete inom service   Som person är det viktigt att du är serviceminded, pedagogisk och kommunikativ. Du är noggrann och känner ett ansvar för ditt arbete.Om du är intresserad av tjänsten tveka inte att skicka in din ansökan omgående! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande kundtjänstmedarbetare till city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande kundtjänstmedarbetare till city

Dansktalande kundtjänstmedarbetare till företag i Stockholm
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till en av våra trevliga kunder söker vi nu en serviceinriktad dansktalande kundtjänstmedarbetare. Företaget erbjuder sina kunder mobiltjänster och arbetar med att skapa bekvämare, säkrare och effektivare parkeringsvardag för alla bilister som vill förenkla sin parkeringsvardag. Tjänsten Som dansktalande kundtjänstmedarbetare ingår du i ett team med trevliga kollegor i en internationell miljö. Tillsammans ansvarar ni för att ge kunderna professionell service med hög tillgänglighet och flexibilitet. Du kommer arbeta i deras lokaler som ligger på Gärdet, i Stockholm. Tjänsten är på heltid med start omgående. Du arbetar initialt som konsult via Placera Personal för att sedan övergå till en anställning hos kundföretaget. Arbetsuppgifter Som dansktalande kundtjänstmedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter: • Besvara inkommande sälj- och kundservicesamtal samt e-post • Säkra nya säljmöjligheter genom utgående samtal • Aktivt arbeta med merförsäljning, kundlojalitet och winback • Arbeta mot uppsatta försäljningsmål Kvalifikationer För att passa och lyckas i rollen som dansktalande kundtjänstmedarbetare ser vi att du har: • Tidigare arbetat med sälj- och/eller kundservice • Du har danska som modersmål och kan kommunicera obehindrat genom tal och skrift • Motiveras av att arbeta målfokuserat Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och en social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande. Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Dansktalande kundtjänstmedarbetare till företag i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansktalande kundtjänstmedarbetare till företag i Stockholm

Norsktalande kundservicemedarbetare
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till vår kund söker vi nu en driven och utåtriktad norsktalande kundservicemedarbetare. Vår kund är marknadsledande i sin nisch och tillhandahåller kontorsteknik och tjänster som hjälper företag att bli effektivare. Här får du ta del av styrkan hos ett stort, väletablerat företag samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i en dynamisk organisation med högt i tak. Initialt kommer att du vara anställd hos Placera Personal och uthyrd till kunden, för att sedan bli anställd av kundföretaget. Tjänsten I den här tjänsten som norsktalande kundservicemedarbetare ingår du i den nordiska kundtjänstgruppen och ansvarar för den norska marknadens kunder. Du kommer arbeta på det svenska huvudkontoret med placering i Sollentuna. Arbetsuppgifter I rollen som kundtjänstmedarbetare har du följande arbetsuppgifter: • Besvara inkommande telefonsamtal och mail från kunder som behöver hjälp med service, installationer och serviceavtal • Administration • Förmedla serviceuppdrag till interna servicetekniker • Registrera och ändra serviceavtal • Rapportering och uppföljning • Kontakt med servicetekniker, ordergrupp, säljkår och andra funktioner inom företaget Kvalifikationer För att passa i tjänsten som norsktalande kundservicemedarbetare ser vi gärna att du har följande kvalifikationer: • Gymnasiekompetens • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en kundorienterad verksamhet • Erfarenhet av att ha arbetat med telefonen som redskap • Behärskar norska och svenska i tal och skrift • God datorvana • Ett tekniskt intresse är en fördel För att trivas på företaget, i rollen som norsktalande kundservicemedarbetare, tror vi att du gillar högt arbetstempo, är stresstrålig och älskar att kommunicera med kunder via telefon. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och har en förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Du är noggrann, ansvarsfull, initiativtagande och levererar alltid goda resultat i tid. Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via brev. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundservicemedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundservicemedarbetare

Dansktalande säljare till Ljusdal
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till en av våra kunder i Ljusdal söker vi nu dansktalande teknisk säljare. Tjänsten Vår kund ska nu starta upp ett nytt projekt och behöver din hjälp med att leverera service till sina kunder. Du kommer att arbeta med försäljning till danska kunder via telefon och e-store från kontoret i Ljusdal. Du kommer få möjlighet att bli tränad i produkterna och ta produktcertifikat. Tjänsten är med start 1:a augusti, alternativt 2:a september. Kvalifikationer För att passa för tjänsten som dansk teknisk support ser vi att du har följande bakgrund: • Talar flytande danska • God engelska i tal och skrift • Kunskap om hård- och mjukvara • Meriterande är tidigare erfarenhet av försäljning Vi söker dig som har en hög serviceförmåga och själv kan prioritera och strukturera ditt arbete. Vi ser att du har ett genuint teknikintresse och motiveras av att få vara med och bygga upp någonting nytt. Är du redo att ta chansen att utveckla såväl din serviceförmåga som ditt tekniska kunnande hos en ledande företag inom IT-produkter? Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Dansktalande säljare till Ljusdal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansktalande säljare till Ljusdal


Sök lediga jobb Placera Personal AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se