Platschef Försäkringskassan jobb - lediga jobb

Platschef Försäkringskassan jobb Platschef Försäkringskassan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Platschef Försäkringskassan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Platschef Försäkringskassan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Account Manager inom IT- Stockholm

  2. Leg Psykolog med KBT inriktning / Organisationskonsult- Stockholm

  3. International Product Manager till Universal Music- Stockholm

  4. International Exploitation Manager till Universal Music- Stockholm

  5. Creative Developer to Universal Music- Stockholm

  6. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Mariehällskolan- Stockholm

  7. Redovisningsekonom till fastighetsbolag- Stockholm

  8. Extrajobb för driven student inom marknadsföring- Stockholm

  9. Säljare- Nynäshamn

  10. Oracle DBA/MW konsult- Stockholm


Mer beskrivning

Account Manager inom IT
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till vår kund söker vi en driven Account Manager som ser långsiktigt på sin anställning. Vår kund är ett större IT-bolag i stadig tillväxt som erbjuder det mesta inom data- och dokumentlösningar upptill outsourcing av datadrift. Tjänsten I tjänsten som Account Manager kommer du att bearbeta både befintliga och nya kunder och erbjuda helhetslösningar inom IT. Som Account Manager hos vår kund besitter du en entreprenörsanda, ser affärsmöjligheter och håller löpande och goda relationer med dina kunder. Kontoret finns beläget i centrala Stockholm. Arbetsuppgifter I rollen som Account Manager har du följande arbetsuppgifter: • Telefonprospektering/besöksbokning av förutbestämda kundämnen • Genomföra kundmöten på befintliga och nya kunder med syfte att löpande utveckla vårt åtagande gentemot kund • Hantera orderadministration Kvalifikationer För att passa i rollen som Account Manager ser vi att du har: • Gymnasial utbildning • Dokumenterad god säljerfarenhet B2B och SMB (small/medium business) - marknaden • B-körkort Det är din personlighet som är det absolut viktigaste. Vi söker en affärsmässig, hungrig person med stor social kompetens. Du är en resultatdriven tävlingsmänniska som älskar att jobba mot högt uppsatta mål och är väl medveten om att ju fler samtal, desto fler möten och desto fler möjligheter till affärer. Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager inom IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager inom IT

Leg Psykolog med KBT inriktning / Organisationskonsult
Hälsoföretaget Feelgood är ett av Sveriges ledande företag inom företagshälsa och friskvård. Vi erbjuder moderna och innovativa hälsotjänster, både lokalt och rikstäckande, till företag och organisationer. Vårt motto är att satsningar på medarbetarnas hälsa ska vara en lönsam investering genom ökad produktivitet och sänkta kostnader för ohälsa. Feelgood är ett rikstäckande företag med cirka 650 medarbetare och erbjuder hälsotjänster på 150 orter över hela landet, varav sextiotalet är egna anläggningar. Företaget grundades år 1995 och är noterat på Nasdaq OMX Stockholm, Small Cap.Feelgood växer. Till vår affärsenhet i Marievik/Liljeholmen söker vi därför en PSYKOLOG med KBT-inriktning /Organisationskonsult Vår vision är Sveriges friskaste kunder. På vår enhet i Marievik/Liljeholmen är vi idag ca 40 medarbetare som arbetar i team gentemot våra olika kundföretag och levererar tjänster inom arbetsmiljö- och hälsoutveckling, rehabilitering och sjukvård. Positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap. Som psykolog / organisationskonsult hos oss arbetar du förebyggande med arbetsmiljöfrågor i nära samverkan med våra kunder och i samarbete med övriga kompetenser på enheten. Du arbetar konsultativt på både individ, grupp och organisationsnivå. Uppdragen innebär samtal, utredningar, grupphandledning, rådgivning till chefer, utbildningar samt akuta arbetsmiljöinsatser som kris- och konflikthantering. Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Önskvärt är om du även har dokumenterad utbildning/erfarenhet av kognitiv beteendeterapi. Du har erfarenhet av arbetspsykologisk utredning och arbetsförmågebedömning samt arbete på individ, grupp och organisationsnivå, konsulterfarenhet är meriterande. Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och promotivt sätt. Vi ser även att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt samt social kompetens och är en god lagspelare. Önskvärt är kunskaper i OBM och GDQ. I denna tjänst är vi inte intresserade av PTP. Har du frågor kontakta affärsenhetschef Jonas Carlberg, tfn 0703 75 76 96, jonas.carlberg@feelgood.se. Sista ansökningsdatum: vi intervjuar löpande Välkommen med din ansökan!
Företag: Feelgood
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog med KBT inriktning / Organisationskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog med KBT inriktning / Organisationskonsult

International Product Manager till Universal Music
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Bravura söker för Universal Musics räkning en Product Manager för den internationella avdelningen. Universal Music är Sveriges och världens ledande musikbolag med representation i 71 länder. Universal Music i Sverige är helägda av Universal Music Group. Under huvudetiketten återfinns en mängd framgångsrika, klassiska skivmärken som bl.a. Motown, Interscope, Stranded Rekords, Sonet, Stockholm Records, Def Jam, Polar, Verve och Deutsche Grammophone. Universal arbetar med internationella och svenska artister inklusive Rihanna, Lady Gaga, U2, Lars Winnerbäck, Metallica, Eminem, Kanye West, The Killers och The Rolling Stones. På kontoret i Stockholm arbetar 50 anställda i en social miljö och en snabb och kreativ bransch. Företaget erbjuder en unik möjlighet att utvecklas i en dynamisk arbetsmiljö och vara med i utvecklingen av musikindustrin i världens största skivbolag. Arbetsuppgifter: Som International Product Manager arbetar du med ett helhetsansvar för etableringen av internationella artister i Sverige. Du tar fram marknadsplaner för samtliga artistprojekt inklusive kommunikations- och försäljningsplaner. Du ansvarar för releaseplanering och sätter PR-strategier tillsammans med Promotion Manager. I dina arbetsuppgifter ingår även ansvar för uppföljning av kampanjer. Du har ett budgetansvar för varje projekt och har daglig kontakt med internationella kontor. Profil: - Erfarenhet och kunskap inom kreativ, strategisk och digital marknadsföring - Erfarenhet och kunskap inom kreativ och strategisk PR och kommunikation - Erfarenhet inom projektledning - Erfarenhet från musik- eller mediabranschen (meriterande) - Goda kunskaper i svenska och engelska Personliga egenskaper Vi tror att du som söker är utåtriktad och målinriktad samt en duktig kommunikatör som kan engagera en publik. Du är strukturerad, kan hantera hög arbetsbelastning och har en förmåga att driva flera processer samtidigt och en god förmåga att prioritera i ditt arbete. Övrig information: Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: Produktchef, product manager, marknadsföring, kommunikation, PR Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga International Product Manager till Universal Music jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: International Product Manager till Universal Music

International Exploitation Manager till Universal Music
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Bravura söker för Universal Musics räkning en International Exploitation Manager. Universal Music är Sveriges och världens ledande musikbolag med representation i 71 länder. Universal Music i Sverige är helägda av Universal Music Group. Under huvudetiketten återfinns en mängd framgångsrika, klassiska skivmärken som bl.a. Motown, Interscope, Stranded Rekords, Sonet, Stockholm Records, Def Jam, Polar, Verve och Deutsche Grammophone. Universal arbetar med internationella och svenska artister inklusive Rihanna, Lady Gaga, U2, Lars Winnerbäck, Metallica, Eminem, Kanye West, The Killers och The Rolling Stones. På kontoret i Stockholm arbetar 50 anställda i en social miljö och en snabb och kreativ bransch. Företaget erbjuder en unik möjlighet att utvecklas i en dynamisk arbetsmiljö och vara med i utvecklingen av musikindustrin i världens största skivbolag. Arbetsuppgifter: Som International Exploitation Manager kommer du att ansvara för internationella lanseringar av svenska artister. Du kommer att ansvara för att skapa och implementera globala marknadsplaner för svenska artister med individuella målsättningar och strategier anpassade för den globala marknaden. Uppdraget kan komma att innebära mycket resor samt artistnära relationer. I dina arbetsuppgifter ingår även ansvar för internationell kommunikation internt i koncernen samt nätverksbyggande med internationell media. Profil: - Tidigare erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö - Erfarenhet och goda kunskaper inom strategisk marknadsföring - Erfarenhet och goda kunskaper inom PR och kommunikation - Erfarenhet av att driva större projekt - Erfarenhet av försäljning - God presentationsteknik - Erfarenhet av artist-/ musikbranschen (meriterande) - Mycket goda kunskaper i engelska Personliga egenskaper Vi tror att du som söker är en stark kommunikatör och relationsbyggare. Du arbetar målinriktat och har en förmåga att hantera hög arbetsbelastning. Vidare är det viktigt att du har hög social kompetens, skinn på näsan och vana av att hantera olika typer av professionella kontakter i internationell miljö. Övrig information: Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: Internationell marknadsföring, PR, kommunikation, projektledare Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga International Exploitation Manager till Universal Music jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: International Exploitation Manager till Universal Music

Creative Developer to Universal Music
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Bravura is, on behalf of Universal Music, looking for a creative Developer to the company’s Creative Labs. Universal Music is Sweden's and the world's leading music company with representation in 71 countries. Universal Music in Sweden is owned by Universal Music Group. Universal works with Swedish and international artists including Rihanna, Lady Gaga, U2, Lars Winnerbäck, Metallica, Eminem, Kanye West, The Killers and The Rolling Stones. Creative Labs exist to strengthen artist brands with strong ideas and innovative communication. Their ambition is to create campaigns and products that helps their artists create the perfect noise. They are a creative digital agency within Universal Music. At Univeral's Stockholm office 50 employees work in a social environment and a fast paced and creative industry. The company offers a unique opportunity to develop professionally in a dynamic work environment and to participate in the development of the music industry in the world's largest record company. Arbetsuppgifter: As a Developer, you will be part of the Creative Labs team at Universal Music. The team consists of five people who work with enhancing, building and developing campaigns for Universal Music's artists. You will be responsible for the development within the team and work with pushing forward the latest technology when it comes to award winning sites, campaigns and Spotify Apps. You should have back-end skills and a strong front-end focus. You have a creative focus at the side of your development interest and an interest in interaction design and different APIs. Profil: - A couple of years of development experience from a creative web production agency or alternatively documented freelance work - Knowledge of HTML / CSS - Javascript - PHP - MySQL - Experience with WordPress - Experience with API with Facebook or Google Maps Personal characteristics You are an outgoing and driven person. You have a great interest in music and an interest in new technology combined with great creativity. Övrig information: Start: According to agreement Location: Stockholm Salary: According to agreement Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 developer, utvecklare, programmer, HTML, CSS, Javascript, MySQL, Wordpress, API Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Creative Developer to Universal Music jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Creative Developer to Universal Music

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Mariehällskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Grundskoleavdelningen Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Sundbyskolan är en av Stockholms största grundskolor med över 900 elever i åk F-9. Skolan ligger i Spånga - precis på gränsen till Bromma - i ett område med övervägande villor/radhus, men även en del flerfamiljshus. Kommande läsår kommer att ägnas åt bl a matematiklyftet, likabehandlingsarbete och implementering av plan för fritidshem. 2 plats(er).Du blir pedagogiskt ansvarig för fritidshemsverksamheten i ditt arbetslag (2 klasser åk F + 1), där du också arbetar med på fth vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du kommer även att - tillsammans med övriga fth-ansvariga och skolledning - utveckla fritidshemmens verksamhet på Sundby- och Mariehällskolan, bl a genom att medverka i implementeringen av "Plan för utveckling av fritidshem". I tjänsten ingår även visst arbete i klass samt rastverksamhet. På Sundbyskolans fritidshem arbetar vi utifrån Lgr 11. Här förenar vi omsorg och lärande, och arbetar med såväl socialaförmågor som praktiska kunskaper och faktakunskaper. Skapande arbete och lek är väsentliga delar i det aktiva lärandet. Varje elev ska ges möjlighet att uppleva delaktighet, trygghet och självkänsla på "fritids". Du som arbetar här ska vara utbildad fritidspedagog/-lärare. Du ska "brinna" för fth verksamhet, och ha förmåga att initiera och driva förbättringar. Du ska ha förmåga att samverka, i första hand med ditt arbetslag men även med andra arbetslag och personalgrupper på skolan. Du ska vara ansvarstagande och flexibel. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Annika Hammer,08 508 03 889 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Grundskoleavdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Mariehällskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Mariehällskolan

Redovisningsekonom till fastighetsbolag
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag. SJR söker för kunds räkning en redovisningsekonom. Kunden är ett av landets största bostadsföretag och har sitt kontor på Söder i Stockholm. Det är ett konsultuppdrag på ett år och med start i mitten på augusti. Arbetsuppgifter Du kommer att tillhöra en grupp som idag består av 13 personer. I rollen som redovisningsekonom kommer du bl.a. göra; -             Den löpande bokföringen -             Avstämningar -             Momsdeklarationer -             Årsbokslut -             Kassaavstämningar Du kommer även att vara stödjande i övriga ekonomigruppens arbete och du får inte vara rädd att hugga i där det behövs. Lämplig bakgrund Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbete. Det är meriterande om du jobbat med redovisning i fastighetsbranschen men det är inget krav. Som person är du prestigelös, ansvarsfull och självständig. Det är viktigt att du är social, kommer med idéer och bidrar till den positiva atmosfären i gruppen. Vad erbjuder SJR? Vi erbjuder konsultuppdrag, ofta av längre karaktär och många gånger med möjlighet till anställning hos kundföretaget. Att arbeta som konsult hos oss innebär en chans att upptäcka nya inspirerande miljöer och kan ge dig den personliga och erfarenhetsmässiga utveckling du söker. Tillsammans med din konsultchef har du en kontinuerlig diskussion kring dina behov, dina önskemål och hur du ser på din framtid. Med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Ansökan Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Vindenberg på 08-407 55 20. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: SJR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till fastighetsbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till fastighetsbolag

Extrajobb för driven student inom marknadsföring
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Företaget är ett försäljningsbolag av tekniklösningar. Idag har de cirka 500 aktivt köpande kunder, bland annat Scania, ABB och Siemens. På företaget arbetar åtta personer. Det råder en familjär stämning; det här är en arbetsplats med öppet klimat där det värdesätts att du trivs på jobbet och där allas röst kan bli hörd. Företaget har funnits sedan 2003 och har kontor söder om Stockholm i fräscha lokaler. De söker nu en marknadsassistent för extrajobb. Det här är förteaget där du ges möjlighet till en trygg anställning - du har viljan och drivet att bidra och göra allt för företagets bästa! Arbetsuppgifter: Som marknadsassistent kommer du bland annat att: - skriva och skicka ut nyhetsbrev till kunder - samarbeta med säljare om vad som ska förmedlas till kunderna i nyhetsbrev - uppdatering av hemsida (företaget har tre olika) - förbereda inför och efter mässor - arbeta med bildbehandling och företagspresentationer Profil: - Studerar marknadsföring eller liknande med minst 1 år kvar på studierna - Liknande arbetslivserfarenhet (meriterande) - Goda kunspaer i Office paketet (power point) - Adobe Indesign (meriterande) - Photoshop (meriterande) - Teknikintresse (meriterande) - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Personliga egenskaper Eftersom detta är ett företag som värdesätter gemenskap och gemensamt ansvar, så ser vi att du som söker har hög arbetsmoral och är lojal. Du räds inte för att fråga dina kollegor så att saker blir rätt. Du är noggrann, driven, vågar ta för dig och är kreativ. Du brinner för marknadskommunikation och att uttrycka dig i tal och skrift. Övrig information: Start: Mitten av augusti Plats: Södra Stockholm Omfattning: 1 heldag/vecka första månaden för introduktion. Därefter ca 4-5 h/vecka Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: marknadsföring, marknad, assistent, Adobe Indesign, Photoshop, extrajobb, student, Stockholm Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb för driven student inom marknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb för driven student inom marknadsföring

Säljare
OKKI TRADING AB tillverkar, importerar, och säljer till byggnadsindustrin i Sverige. Jobb beskrivning: Vi söker en erfaren fältsäljare att bearbeta befintliga arbetsplatser och regions kontor i Storstockholm och Stockholmslän . Vi söker dig som har erfarenhet som säljare inom branschen, och/eller har arbetat som byggnadsingenjör eller certifierad betongarbetare med stor erfarenhet av betongarbeten och armering. Vi söker en person med stora ambitioner och har en god social talang. Kunskaper i Tyska och Engelska är en bra merit men ej ett absolut krav. Som säljare har du stora möjligheter att utvecklas och avancera hos oss på OKKI-Trading AB.
Företag: Okki Trading AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Nynäshamn, Säljare Okki Trading AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Oracle DBA/MW konsult
Oracle DBA/MW konsult Beskrivning av arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta i projekt hos kund i ledande position avseende införande av och vidareutveckling av databas, prestanda och SOA/MW. Du kommer i vissa fall att leda och ansvara för projekt och vara en sammanhållande länk mellan databasansvariga och SOA-ansvariga. Placeringsort kommer att vara i Stockholm men kunduppdrag kan förekomma utanför länet. I vissa fall kan uppdragen utföras via remoteuppkoppling. Beskrivning av kvalifikationer: Du måste vara senior och ha minst 8 års erfarenhet som Oracle DBA, en universitetsutbildning eller motsvarande och ha certifiering OCP. Du ska också vara kunnig i PL/SQL och kunna analysera prestanda i både standardapplikationer och kundutvecklad kod. Du ska kunna hantera Oracles verktyg Developer, Forms och Reports såpass mycket att du självständigt kan bygga och vidareutveckla dessa. Som operationssystem önskar vi att du behärskar Linux och Solaris. Vi ser det som ett plus om du behärskar ClearCase och är kunnig i ITIL. Kort beskrivning av företaget: Emineo AB är sveriges ledande oberoende Oraclespecialister med inriktning mot databasen med +25 anställda Oracle DBA:er. Vi är även särskilt kunniga inom området BI och Middleware.
Företag: Emineo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Oracle DBA/MW konsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Oracle DBA/MW konsult


Sök lediga jobb Platschef Försäkringskassan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se