Plusgymnasiet söker modig pedagog i fotografi jobb - lediga jobb

Plusgymnasiet söker modig pedagog i fotografi jobb Plusgymnasiet söker modig pedagog i fotografi jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Plusgymnasiet söker modig pedagog i fotografi. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Plusgymnasiet söker modig pedagog i fotografi. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Plusgymnasiet söker modig pedagog i fotografi- Malmö


Mer beskrivning

Plusgymnasiet söker modig pedagog i fotografi
Plusgymnasiet Malmö förbereder sitt tredje skolår och söker därför fler modiga medarbetare! Och nej – vi heter inte Plusgymnasiet av en slump. Vi har bestämt oss för att flytta skolan från 1900-talet in i modern tid, med en miljö och ett arbetssätt som är kreativt, engagerande och nytänkande – både för elever och pedagoger! Om du har en brinnande entusiasm för att modernisera och bygga skola är det därför ett stort plus! Det kan även vara meriterande om du har intresse och erfarenhet av att involvera modern informationsteknologi i undervisningen, kunnighet om och ett aktivt intresse av datormjukvara inom olika områden, samt kunskap om modeller som SAMR och TPACK. Samtidigt är det självklart så att det viktigaste är din förmåga att som pedagog få med dig och stimulera elever till att nå sin fulla potintial, i kombination med en vilja till samarbete med andra pedagoger över ämnesgränserna. I höstas flyttade vi till den gamla Engelbrektsboden på Gibraltargatan 2 i Malmö. Huset har anpassats utifrån vårt skoltänk, med bland annat ljud och projektor i samtliga undervisningslokaler – och självfallet är hela huset trådlöst uppkopplat mot internet. Vi söker nu bland annat en behörig pedagog i fotografikurser där det främst kommer arbetas med digital teknik. Tjänstegraden är ca 15% och tjänsten kan beroende på elevernas framtida val eventuellt komma att utökas eller förlängas efter HT13/VT14. Som pedagog på Plus får du bland annat tillgång till PlusAcademy – vårt interna utbildningsprogram där du tränas i mentorskap, arbetet med datorer som naturligt redskap, ledarutvecklingsprogram, en egen MacBook som arbetsredskap samt satsar vi på din hälsa genom frikostiga friskvårdsbidrag. Läs gärna mer på www.plusgymnasiet.se – eller varför inte besöka vår Facebooksida: http://www.facebook.com/PlusgymnasietMalmo Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 20:e juli 2013. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av biträdande rektor Stefan Burneski via i första hand e-post – stefan.burneski@plusgymnasiet.se – eller telefon 072-2302263. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Malmö
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Plusgymnasiet söker modig pedagog i fotografi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plusgymnasiet söker modig pedagog i fotografi


Sök lediga jobb Plusgymnasiet söker modig pedagog i fotografi

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se