Plusgymnasiet jobb - lediga jobb

Plusgymnasiet jobb Plusgymnasiet jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Plusgymnasiet. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Plusgymnasiet. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vass mattelärare- Falun

 2. Lärare i matematik och naturkunskap till Plusgymnasiet- Gävle

 3. Modig pedagog- Kalmar

 4. Idrottslärare (vik) 40%- Kristianstad

 5. Plusgymnasiet söker modig pedagog i danska- Malmö

 6. Plusgymnasiet: Lärare i engelska och svenska, vikariat ett läsår- Malmö

 7. Plusgymnasiet söker modig pedagog i fotografi- Malmö

 8. Vikariat idrott och svenska- Sundsvall

 9. Extrajobb som informatör- Göteborg

 10. Skicklig resurspedagog i matematik- Göteborg

 11. Engagerad bygglärare- Göteborg

 12. Studie- och yrkesvägledare- Göteborg

 13. Studie- och yrkesvägledare till Plusgymnasiet i Örebro- Örebro

 14. Skolkurator till Plusgymnasiet i Örebro- Örebro

 15. Lärare i Ekonomi och Svenska- Stockholm

 16. Gymnasielärare - Ekonomi- Stockholm

 17. Gymnasielärare - Svenska- Stockholm

 18. Mattelärare till Plusgymnasiet- Sundsvall

 19. Plusgymnasiet: Lärare i engelska och svenska, vikariat ett läsår- Malmö

 20. Engagerad vårdlärare- Skövde

 21. Stylistlärare sökes!- Uddevalla

 22. Praktiksamordnare- Kristianstad

 23. Expansiva varumärken söker Business Controller- Göteborg

 24. Matematik & naturkunskap- Gävle

 25. Gymnasielärare i Tyska- Sundsvall

 26. Studie- och yrkesvägledare- Göteborg

 27. Modig Specialpedagog till Plusgymnasiet i Göteborg- Göteborg

 28. Engagerad Samhällslärare- Kalmar

 29. Skolsköterska/kurator till Plusgymnasiet- Falun

 30. Vikarie omgående inom ämnet matematik.- Stockholm

 31. Vi söker modig biträdande rektor- Göteborg

 32. Engagerad Hotell och Turismlärare- Skövde

 33. Plusgymnasiet söker skolkurator- Jönköping

 34. Engagerad pedagog i företagsekonomi- Stockholm

 35. Skolsköterska till Plusgymnasiet i Uddevalla- Uddevalla

 36. Stylistlärare sökes!- Uddevalla

 37. Ekonomilärare till Plusgymnasiet i sundsvall- Sundsvall

 38. Pedagoger: Matematik Naturkunskap Samhällskunskap- Malmö

 39. Lärarvikarier på timmar- Norrköping

 40. Naturkunskapspedagog!- Malmö


Mer beskrivning

Vass mattelärare
Pedagogerna vi rekryterar till Plusgymnasiet är extra engagerade i sina elever och deras utveckling. Det är därför vi kallar dem för pedagoger, inte lärare. Deras ansvar och engagemang går bortom de ämnen de undervisar i. De är måna om och vill stödja våra elevers personliga utveckling såväl som den kunskapsmässiga. Våra pedagoger ställer krav och kan vara tuffa och tydliga, men de är alltid rättvisa. De gör helt enkelt det som krävs för att våra elever ska nå framgång. Nu söker vi en engagerad pedagog för en tjänst på 100% till vår skola i Falun. Vi söker dig med behörighet inom Matematik, Idrott och Naturkunskap. Som pedagog på Plusgymnasiet förväntas du: • planera, genomföra och utvärdera lektioner • vara mentor och bidra till våra elevers personliga utveckling • tillsammans med övriga kollegor utveckla arbetslaget och skolan • aktivt samarbeta med näringslivet Förutom att du är modig ser vi att du brinner för att våra elever ska nå sina drömmar och få ut det mesta av sin tid hos oss. Dessutom tror vi att du är öppen för att arbeta ämnes- och programövergripande, är ansvarsfull och kan arbeta i ett högt tempo med att utveckla vår skola. Vi tror också du är intresserad av att arbeta i en one-to-one-skola (alla elever och lärare har en egen MacBook) och att i och med det föra in skolan i det 21:a århundrandet vad gäller pedagogiskt tänkande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 20130712. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Robert Schultz på robert.schultz@plusgymnasiet.se eller tel: 0702-749586. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes. Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Falun
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vass mattelärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vass mattelärare

Lärare i matematik och naturkunskap till Plusgymnasiet
Vill du vara med och skapa Sveriges bästa gymnasieskola? Är du intresserad av att bli en del av ett team som brinner för utveckling och har en klar bild över vilken kunskapssyn vi bygger vår verksamhet och vår organisation på?  Vi söker en engagerad pedagog till vår nystartade skola i Gävle. Undervisning sker i team utifrån tema och projekt men med fokus på kurserna Matematik och naturkunskap.  Du brinner för att våra elever ska nå sina drömmar och få ut det mesta av sin tid hos oss. Dessutom tror vi att du är öppen för att arbeta ämnes- och programövergripande, är ansvarsfull och kan arbeta i ett högt tempo med att utveckla vår skola. Vi tror också du är intresserad av att arbeta i en one-to-one-skola och att i och med det föra in skolan i det 21:a århundrandet vad gäller pedagogiskt tänkande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden skicka in din ansökan per omgående. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av tf rektor Michael Enghag på peter.heddelin@plusgymnasiet.se alternativt 070-779 86 86. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag och alla liknande serviceföretag undanbedes.   Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Gävle
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och naturkunskap till Plusgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och naturkunskap till Plusgymnasiet

Modig pedagog
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal. Pedagogerna vi rekryterar till Plusgymnasiet är extra engagerade i sina elever och deras utveckling. Det är därför vi kallar dem för pedagoger, inte lärare. Deras ansvar och engagemang går bortom de ämnen de undervisar i. De är måna om och vill stödja våra elevers personliga utveckling såväl som den kunskapsmässiga. Våra pedagoger ställer krav och kan vara tuffa och tydliga, men de är alltid rättvisa. De gör helt enkelt det som krävs för att våra elever ska nå framgång. Nu söker vi en engagerad pedagog för en tjänst till vår skola i Kalmar. Vi söker pedagoger med behörighet inom Tyska (15%), franska (15%) och Medicin (20%). Som pedagog på Plusgymnasiet förväntas du: • planera, genomföra och utvärdera lektioner • vara mentor och bidra till våra elevers personliga utveckling • tillsammans med övriga kollegor utveckla arbetslaget och skolan • aktivt samarbeta med näringslivet Förutom att du är modig ser vi att du brinner för att våra elever ska nå sina drömmar och få ut det mesta av sin tid hos oss. Dessutom tror vi att du är öppen för att arbeta ämnes- och programövergripande, är ansvarsfull och kan arbeta i ett högt tempo med att utveckla vår skola. Vi tror också du är intresserad av att arbeta i en one-to-one-skola (alla elever och lärare har en egen MacBook) och att i och med det föra in skolan i det 21:a århundrandet vad gäller pedagogiskt tänkande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 2013-07-20. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Michael Grenstadius på michael.grenstadius@plusgymnasiet.se. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes. Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Modig pedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modig pedagog

Idrottslärare (vik) 40%
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal.  Pedagogerna vi rekryterar till Plusgymnasiet är extra engagerade i sina elever och deras utveckling. Det är därför vi kallar dem för pedagoger, inte lärare. Deras ansvar och engagemang går bortom de ämnen de undervisar i. De är måna om och vill stödja våra elevers personliga utveckling såväl som den kunskapsmässiga. Våra pedagoger ställer krav och kan vara tuffa och tydliga, men de är alltid rättvisa. De gör helt enkelt det som krävs för att våra elever ska nå framgång.  Nu söker vi en engagerad Idrottslärare för ett vikariat som sträcker sig över höstterminen (40%). Måndagar och onsdagar är arbetsdagar. Som pedagog på Plusgymnasiet förväntas du:  • planera, genomföra och utvärdera lektioner  • tillsammans med övriga kollegor utveckla arbetslaget och skolan  • aktivt samarbeta med näringslivet  Förutom att du är modig ser vi att du brinner för att våra elever ska nå sina drömmar och få ut det mesta av sin tid hos oss. Dessutom tror vi att du är öppen för att arbeta ämnes- och programövergripande, är ansvarsfull och kan arbeta i ett högt tempo med att utveckla vår skola. Vi tror också du är intresserad av att arbeta i en one-to-one-skola (alla elever och lärare har en egen MacBook) och att i och med det föra in skolan i det 21:a århundrandet vad gäller pedagogiskt tänkande.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 2013-07-25. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Kristianstad
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottslärare (vik) 40% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottslärare (vik) 40%

Plusgymnasiet söker modig pedagog i danska
Plusgymnasiet Malmö förbereder sitt tredje skolår och söker därför fler modiga medarbetare! Och nej – vi heter inte Plusgymnasiet av en slump. Vi har bestämt oss för att flytta skolan från 1900-talet in i modern tid, med en miljö och ett arbetssätt som är kreativt, engagerande och nytänkande – både för elever och pedagoger! Om du har en brinnande entusiasm för att modernisera och bygga skola är det därför ett stort plus! Det kan även vara meriterande om du har intresse och erfarenhet av att involvera modern informationsteknologi i undervisningen, kunnighet om och ett aktivt intresse av datormjukvara inom olika områden, samt kunskap om modeller som SAMR och TPACK. Samtidigt är det självklart så att det viktigaste är din förmåga att som pedagog få med dig och stimulera elever till att nå sin fulla potintial, i kombination med en vilja till samarbete med andra pedagoger över ämnesgränserna. I höstas flyttade vi till den gamla Engelbrektsboden på Gibraltargatan 2 i Malmö. Huset har anpassats utifrån vårt skoltänk, med bland annat ljud och projektor i samtliga undervisningslokaler – och självfallet är hela huset trådlöst uppkopplat mot internet. Vi söker nu bland annat en behörig pedagog i danska. Tjänstegraden är ca 25%. Som pedagog på Plus får du bland annat tillgång till PlusAcademy – vårt interna utbildningsprogram där du tränas i mentorskap, arbetet med datorer som naturligt redskap, ledarutvecklingsprogram, en egen MacBook som arbetsredskap samt satsar vi på din hälsa genom frikostiga friskvårdsbidrag. Läs gärna mer på www.plusgymnasiet.se – eller varför inte besöka vår Facebooksida: http://www.facebook.com/PlusgymnasietMalmo Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 20:e juli 2013. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av biträdande rektor Stefan Burneski via i första hand e-post – stefan.burneski@plusgymnasiet.se – eller telefon 072-2302263. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Malmö
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Plusgymnasiet söker modig pedagog i danska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plusgymnasiet söker modig pedagog i danska

Plusgymnasiet: Lärare i engelska och svenska, vikariat ett läsår
Plusgymnasiet Malmö förbereder sitt tredje skolår och söker därför fler modiga medarbetare! Och nej – vi heter inte Plusgymnasiet av en slump. Vi har bestämt oss för att flytta skolan från 1900-talet in i modern tid, med en miljö och ett arbetssätt som är kreativt, engagerande och nytänkande – både för elever och pedagoger! Om du en brinnande entusiasm för att modernisera skola är det därför ett stort plus! Det kan även vara meriterande om har intresse och erfarenhet av att involvera modern informationsteknologi i undervisningen, kunnighet om och ett aktivt intresse av datormjukvara inom olika områden, samt kunskap om modeller som SAMR och TPACK. Samtidigt är det självklart så att det viktigaste är din förmåga att som pedagog få med dig och stimulera elever till att nå sin fulla potintial, i kombination med en vilja till samarbete med andra pedagoger över ämnesgränserna. I höstas flyttade vi till den gamla Engelbrektsboden på Gibraltargatan 2 i Malmö. Huset har anpassats utifrån vårt skoltänk, med bland annat ljud och projektor i samtliga undervisningslokaler – och självfallet är hela huset trådlöst uppkopplat mot internet. Vi söker nu bland annat en behörig lärare i engelska & svenska för ett års föräldraledighetsvikariat läsåret 2013-2014. Tjänstegrad 80–100%. Läs gärna mer på www.plusgymnasiet.se – eller varför inte besöka vår Facebooksida: http://www.facebook.com/PlusgymnasietMalmo Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 20:e juli 2013. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av biträdande rektor Stefan Burneski via i första hand epost – stefan.burneski@plusgymnasiet.se – eller telefon 072-2302263. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Malmö
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Plusgymnasiet: Lärare i engelska och svenska, vikariat ett läsår jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plusgymnasiet: Lärare i engelska och svenska, vikariat ett läsår

Plusgymnasiet söker modig pedagog i fotografi
Plusgymnasiet Malmö förbereder sitt tredje skolår och söker därför fler modiga medarbetare! Och nej – vi heter inte Plusgymnasiet av en slump. Vi har bestämt oss för att flytta skolan från 1900-talet in i modern tid, med en miljö och ett arbetssätt som är kreativt, engagerande och nytänkande – både för elever och pedagoger! Om du har en brinnande entusiasm för att modernisera och bygga skola är det därför ett stort plus! Det kan även vara meriterande om du har intresse och erfarenhet av att involvera modern informationsteknologi i undervisningen, kunnighet om och ett aktivt intresse av datormjukvara inom olika områden, samt kunskap om modeller som SAMR och TPACK. Samtidigt är det självklart så att det viktigaste är din förmåga att som pedagog få med dig och stimulera elever till att nå sin fulla potintial, i kombination med en vilja till samarbete med andra pedagoger över ämnesgränserna. I höstas flyttade vi till den gamla Engelbrektsboden på Gibraltargatan 2 i Malmö. Huset har anpassats utifrån vårt skoltänk, med bland annat ljud och projektor i samtliga undervisningslokaler – och självfallet är hela huset trådlöst uppkopplat mot internet. Vi söker nu bland annat en behörig pedagog i fotografikurser där det främst kommer arbetas med digital teknik. Tjänstegraden är ca 15% och tjänsten kan beroende på elevernas framtida val eventuellt komma att utökas eller förlängas efter HT13/VT14. Som pedagog på Plus får du bland annat tillgång till PlusAcademy – vårt interna utbildningsprogram där du tränas i mentorskap, arbetet med datorer som naturligt redskap, ledarutvecklingsprogram, en egen MacBook som arbetsredskap samt satsar vi på din hälsa genom frikostiga friskvårdsbidrag. Läs gärna mer på www.plusgymnasiet.se – eller varför inte besöka vår Facebooksida: http://www.facebook.com/PlusgymnasietMalmo Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 20:e juli 2013. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av biträdande rektor Stefan Burneski via i första hand e-post – stefan.burneski@plusgymnasiet.se – eller telefon 072-2302263. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Malmö
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Plusgymnasiet söker modig pedagog i fotografi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plusgymnasiet söker modig pedagog i fotografi

Vikariat idrott och svenska
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal.Söker lärare för heltidsvikariat i idrott och svenska till vår skola i Sundsvall. Till att börja med under höstterminen 2013 men kommer troligast att fortsätta under våren 2014. Kontakta rektor Per Håkansson, 070-271 10 94.Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Sundsvall
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat idrott och svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat idrott och svenska

Extrajobb som informatör
Nu söker vi dig med som på ett trevligt sätt tar kontakt med nya människor via telefon. Din arbetsuppgift är att utifrån en lista och samtalsmall ringa elever som sökt oss runt om i Sverige. Du ska genom telefonsamtal informera om, och bjuda in till vårt kommande event.  Vi ser gärna att du är:  • Utåtriktad, gillar att ta kontakt och prata med människor. • Driven, och gillar utmaningen att ringa många samtal under passet. • Tidigare erfarenhet av sälj eller kundkontakt via telefon är meriterande. Vi ger dig utbildning, introduktion och de verktyg du behöver för att känna dig trygg med ditt uppdrag. Det första uppdraget pågår mellan 26/8 och längst tom 13/9. Arbetstid är mellan kl 15.00–20.00, måndag – torsdag. Möjlighet till mer extrajobb på marknadsavdelningen under september och oktober finns. För rätt person finns möjlighet att jobba hemifrån. Ansök senast 9/8, vi tar inte emot ansökingar via mail. Frågor besvaras av Marknadschef Ylva Eriksson, 0725538021 eller ylva.eriksson@plusgymnasiet.se. Vi undanbeder all kontakt från rekryteringsbolag. Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som informatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som informatör

Skicklig resurspedagog i matematik
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal. Pedagogerna vi rekryterar till Plusgymnasiet är extra engagerade i sina elever och deras utveckling. Det är därför vi kallar dem för pedagoger, inte lärare. Deras ansvar och engagemang går bortom de ämnen de undervisar i. De är måna om och vill stödja våra elevers personliga utveckling såväl som den kunskapsmässiga. Våra pedagoger ställer krav och kan vara tuffa och tydliga, men de är alltid rättvisa. De gör helt enkelt det som krävs för att våra elever ska nå framgång. Nu söker vi en engagerad pedagog för en tjänst på 30% till vår skola i Göteborg. Tjänsten innebär att undervisa elever som behöver läsa någon av matematikkurserna 1a, 1b och 2b igen. Vi söker dig med behörighet inom matematik. Undervisningen är schemalagd till följande tider: mån 8-9.30, ons 15-16.30, tors 15-16.30, fre 14.30-16. Det går att dela tjänsten mellan flera personer.  Som resurspedagog på Plusgymnasiet förväntas du: • göra individuell planering och uppföljning för de elever du undervisar • ge elever stöd i sitt lärande individuellt och i grupp • bidra till elevernas personliga utveckling Förutom att du är modig ser vi att du brinner för att våra elever ska nå sina drömmar och få ut det mesta av sin tid hos oss. Dessutom tror vi att du är öppen för att arbeta ämnes- och programövergripande, är ansvarsfull och kan arbeta i ett högt tempo med att utveckla vår skola. Vi tror också du är intresserad av att arbeta i en one-to-one-skola (alla elever och lärare har en egen MacBook) och att i och med det föra in skolan i det 21:a århundrandet vad gäller pedagogiskt tänkande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 20/8. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av rektor på lotta.krus@plusgymnasiet.se. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes. Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Skicklig resurspedagog i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skicklig resurspedagog i matematik

Engagerad bygglärare
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal. Pedagogerna vi rekryterar till Plusgymnasiet är extra engagerade i sina elever och deras utveckling. Det är därför vi kallar dem för pedagoger, inte lärare. Deras ansvar och engagemang går bortom de ämnen de undervisar i. De är måna om och vill stödja våra elevers personliga utveckling såväl som den kunskapsmässiga. Våra pedagoger ställer krav och kan vara tuffa och tydliga, men de är alltid rättvisa. De gör helt enkelt det som krävs för att våra elever ska nå framgång. Nu söker vi en engagerad pedagog för en tjänst på 100% till vår skola i Göteborg. Vi söker dig med behörighet inom byggämnen. I tjänsten undervisar du i de olika hantverkskurser som ingår i byggprogrammet med inriktning mot husbyggnad. Det är meriterande att vara behörig lärare samt ha erfarenhet från byggbranschen. Lärarbehörighet är dock inget krav.  Som pedagog på Plusgymnasiet förväntas du: • planera, genomföra och utvärdera lektioner • vara mentor och bidra till våra elevers personliga utveckling • tillsammans med övriga kollegor utveckla arbetslaget och skolan • aktivt samarbeta med näringslivet Förutom att du är modig ser vi att du brinner för att våra elever ska nå sina drömmar och få ut det mesta av sin tid hos oss. Dessutom tror vi att du är öppen för att arbeta ämnes- och programövergripande, är ansvarsfull och kan arbeta i ett högt tempo med att utveckla vår skola. Vi tror också du är intresserad av att arbeta i en one-to-one-skola (alla elever och lärare har en egen MacBook) och att i och med det föra in skolan i det 21:a århundrandet vad gäller pedagogiskt tänkande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 30/7. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Lotta Krus på 0730-806055. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes. Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad bygglärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad bygglärare

Studie- och yrkesvägledare
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal.Nu söker vi nu en engagerad studie- och yrkesvägledare till våra skolor i Göteborg och Uddevalla. Tjänsten är på 30%.  Vi fäster mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du ska känna igen dig i följande: - social - nytänkande - självständig Vi tror också att du är trygg i din yrkesroll, har en stor ansvarskänsla och är noggrann i ditt arbete. Vi söker dig som har en högskoleutbildning som är relevant för tjänsten. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, men framförallt brinner du för att arbeta med våra tonåringar som går på Plusgymnasiet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 30 juli. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Lotta Krus på 0730-806055. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes. Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Studie- och yrkesvägledare till Plusgymnasiet i Örebro
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal.Nu söker vi en Studie- och yrkesvägledare till Plusgymnasiet i Örebro. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 10 procent. Tjänsten innebär att i huvudsak arbeta med att vägleda skolans elever i deras utbildnings- och yrkesval samt vara ledningen behälplig i processer som anknyter till detta område. Rektor är chef/arbetsledare för din funktion. Du måste ha en hög grad av självständighet då det förutsätts att du kan planera ditt arbete själv. Du bör vara flexibel, engagerad, stresstålig och trygg i dig själv. Vi ser också att du som person är lösningsinriktad, har en hög social kompetens och en god servicekänsla. Vi vill att du har ett intresse för våra gymnasieungdomar och deras tillvaro. Vidare tror vi att du har god datorvana och kunskaper i Schoolsoft ser vi som meriterande. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för denna roll. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 28 juli. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Jenny Abrahamsson på mobil 070-090 32 37 eller e-post jenny.abrahamsson@plusgymansiet.se (dock ej under perioden 12-28 juli). Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Örebro
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare till Plusgymnasiet i Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare till Plusgymnasiet i Örebro

Skolkurator till Plusgymnasiet i Örebro
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal.Nu söker vi nu en engagerad skolkurator till Plusgymnasiet i Örebro. Tjänsten är en tillsvidaretjänst och tjänstgöringsgraden är 10 %. Vi fäster mycket stor vikt vid de personliga egenskaperna och vill att du ska känna igen dig i följande: - social - nytänkande - självständig Vi tror också att du är trygg i din yrkesroll, har en stor ansvarskänsla och är noggrann i ditt arbete. Vi söker dig som ha en socionomutbildning eller liknande högskoleutbildning relevant för tjänsten. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, men framförallt brinner du för att arbeta med våra tonåringar som går på Plusgymnasiet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 28 juli. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Jenny Abrahamsson på e-post jenny.abrahamsson eller mobil 070-090 32 37 (ej under perioden 12-28 juli). Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Örebro
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator till Plusgymnasiet i Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator till Plusgymnasiet i Örebro

Lärare i Ekonomi och Svenska
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal. Pedagogerna vi rekryterar till Plusgymnasiet är extra engagerade i sina elever och deras utveckling. Det är därför vi kallar dem för pedagoger, inte lärare. Deras ansvar och engagemang går bortom de ämnen de undervisar i. De är måna om och vill stödja våra elevers personliga utveckling såväl som den kunskapsmässiga. Våra pedagoger ställer krav och kan vara tuffa och tydliga, men de är alltid rättvisa. De gör helt enkelt det som krävs för att våra elever ska nå framgång. Nu söker vi en engagerad pedagog för en tjänst på 100 till vår skola i Stockholm. Vi söker dig med behörighet inom företagsekonomi, Privatjuridik och svenska. Som pedagog på Plusgymnasiet förväntas du: • planera, genomföra och utvärdera lektioner • vara mentor och bidra till våra elevers personliga utveckling • tillsammans med övriga kollegor utveckla arbetslaget och skolan • aktivt samarbeta med näringslivet Förutom att du är modig ser vi att du brinner för att våra elever ska nå sina drömmar och få ut det mesta av sin tid hos oss. Dessutom tror vi att du är öppen för att arbeta ämnes- och programövergripande, är ansvarsfull och kan arbeta i ett högt tempo med att utveckla vår skola. Vi tror också du är intresserad av att arbeta i en one-to-one-skola (alla elever och lärare har en egen MacBook) och att i och med det föra in skolan i det 21:a århundrandet vad gäller pedagogiskt tänkande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 9 augusti. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Krister Tegnestrand på krister.tegnestrand@plusgymnasiet.se. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ekonomi och Svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ekonomi och Svenska

Gymnasielärare - Ekonomi
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal.Plusgymnasiet Stockholm ligger i Liljeholmen ut med den röda linjen. Vår skola ligger i fräscha lokaler som tidigare fungerat som kontor. Skolan har såväl traditionella undervisningslokaler som våra salonger för Stylisterna och Spa-eleverna. Din MacBook kan du använda överallt i skolan med hjälp av det trådlösa nätverket. Vi söker nu omgående en ekonomilärare på 65%. Vi ser gärna att du är en lugn och harmonisk i din roll som pedagog och att du känner dig trygg i arbetet som gymnasielärare. Erfarenhet av mentorsarbete och UF-arbete är önskvärt.Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare - Ekonomi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare - Ekonomi

Gymnasielärare - Svenska
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal.Plusgymnasiet Stockholm ligger i Liljeholmen ut med den röda linjen. Vår skola ligger i fräscha lokaler som tidigare fungerat som kontor. Skolan har såväl traditionella undervisningslokaler som våra salonger för Stylisterna och Spa-eleverna. Din MacBook kan du använda överallt i skolan med hjälp av det trådlösa nätverket. Vi söker nu omgående en svenskalärare på 30%. Vi ser gärna att du är en lugn och harmonisk i din roll som pedagog och att du känner dig trygg i arbetet som gymnasielärare. Erfarenhet av mentorsarbete och UF-arbete är önskvärt.Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare - Svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare - Svenska

Mattelärare till Plusgymnasiet
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal.Vi söker en mattelärare till Plusgymnasiet i Sundsvall. Tjänsten är på heltid med start den 12 augusti. Det är en fördel om du har fler kunskapsområden med dig. För mer information, kontakta rektor, Per Håkansson, 070-271 10 94. Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Mattelärare till Plusgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mattelärare till Plusgymnasiet

Plusgymnasiet: Lärare i engelska och svenska, vikariat ett läsår
Plusgymnasiet Malmö förbereder sitt tredje skolår och söker därför fler modiga medarbetare! Och nej – vi heter inte Plusgymnasiet av en slump. Vi har bestämt oss för att flytta skolan från 1900-talet in i modern tid, med en miljö och ett arbetssätt som är kreativt, engagerande och nytänkande – både för elever och pedagoger! Om du en brinnande entusiasm för att modernisera skola är det därför ett stort plus! Det kan även vara meriterande om har intresse och erfarenhet av att involvera modern informationsteknologi i undervisningen, kunnighet om och ett aktivt intresse av datormjukvara inom olika områden, samt kunskap om modeller som SAMR och TPACK. Samtidigt är det självklart så att det viktigaste är din förmåga att som pedagog få med dig och stimulera elever till att nå sin fulla potintial, i kombination med en vilja till samarbete med andra pedagoger över ämnesgränserna. I höstas flyttade vi till den gamla Engelbrektsboden på Gibraltargatan 2 i Malmö. Huset har anpassats utifrån vårt skoltänk, med bland annat ljud och projektor i samtliga undervisningslokaler – och självfallet är hela huset trådlöst uppkopplat mot internet. Vi söker nu bland annat en behörig lärare i engelska & svenska för ett års föräldraledighetsvikariat läsåret 2013-2014. Tjänstegrad 80–100%. Läs gärna mer på www.plusgymnasiet.se – eller varför inte besöka vår Facebooksida: http://www.facebook.com/PlusgymnasietMalmo Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 12:e augusti 2013. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av biträdande rektor Stefan Burneski via i första hand epost – stefan.burneski@plusgymnasiet.se – eller telefon 072-2302263. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Malmö
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Plusgymnasiet: Lärare i engelska och svenska, vikariat ett läsår jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plusgymnasiet: Lärare i engelska och svenska, vikariat ett läsår

Engagerad vårdlärare
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal. Pedagogerna vi rekryterar till Plusgymnasiet är extra engagerade i sina elever och deras utveckling. Det är därför vi kallar dem för pedagoger, inte lärare. Deras ansvar och engagemang går bortom de ämnen de undervisar i. De är måna om och vill stödja våra elevers personliga utveckling såväl som den kunskapsmässiga. Våra pedagoger ställer krav och kan vara tuffa och tydliga, men de är alltid rättvisa. De gör helt enkelt det som krävs för att våra elever ska nå framgång. Nu söker vi en engagerad pedagog för en tjänst på 60& till vår skola i Skövde. Vi söker dig med behörighet eller yrkeserfarenhet inom vård och omsorg för att starta upp och vara drivande i vårt nystartade program "Skydd, omsorg och säkerhet".  Som pedagog på Plusgymnasiet förväntas du: • planera, genomföra och utvärdera lektioner • vara mentor och bidra till våra elevers personliga utveckling • tillsammans med övriga kollegor utveckla arbetslaget och skolan • aktivt samarbeta med näringslivet Förutom att du är modig ser vi att du brinner för att våra elever ska nå sina drömmar och få ut det mesta av sin tid hos oss. Dessutom tror vi att du är öppen för att arbeta ämnes- och programövergripande, är ansvarsfull och kan arbeta i ett högt tempo med att utveckla vår skola. Vi tror också du är intresserad av att arbeta i en one-to-one-skola (alla elever och lärare har en egen MacBook) och att i och med det föra in skolan i det 21:a århundrandet vad gäller pedagogiskt tänkande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 20 augusti. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av rektor Catarina Higgins på 0727-341999. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes. Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Skövde
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad vårdlärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad vårdlärare

Stylistlärare sökes!
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal.Vi söker nu en engagerad stylistlärare för en tjänst på 100 % till vår skola i Uddevalla. Tjänsten är ett tillsvidare med tillsättning snarast.   Som lärare på Plusgymnasiet förväntas du: • planera, genomföra och utvärdera lektioner  • vara mentor och bidra till våra elevers personliga utveckling • tillsammans med övriga kollegor utveckla arbetslaget och skolan • aktivt samarbeta med näringslivet   Vi söker dig som vill vara med och utveckla Plusgymnasiet i Uddevalla. Förutom att du är en engagerad person ser vi att du brinner för att våra elever ska nå sina drömmar och få ut det mesta av sin tid hos oss. Dessutom tror vi att du är öppen för att arbeta ämnes- och programövergripande, är ansvarsfull och kan arbeta i ett högt tempo med att utveckla vår skola. Vi tror också du är intresserad av att arbeta i en one-to-one-skola och att i och med det föra in skolan i det 21:a århundrandet vad gäller pedagogiskt tänkande.  Vi söker dig med några av dessa kompetenser make up, hårstyling, klädstyling ,manikyr & nagelförlängning, pedagogik etc. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tar inte emot några ansökningar via epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan.  Frågor om tjänsten besvaras av rektor Richard Bagge,  richard.bagge@plusgymnasiet.se, 0722-15 45 89. eller Biträdande rektor Eva Sundelius, eva.sundelius@plusgymnasiet.se, 0703 48 82 99.   Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Uddevalla
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Stylistlärare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stylistlärare sökes!

Praktiksamordnare
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal. Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Vi söker nu en praktiksamordnare i Kristianstad med omnejd med en lärarexamen i botten. Dina arbetsuppgifter kommer vara att skaffa praktikplatser, dokumentera, utvärdera och besöka elever ute på dessa platser som sträcker sig över flera branscher. Även vissa administrativa och pedagogiska uppgifter kommer du arbeta med på skolan. Om du känner igen dig på nedan beskrivning samt har en hunger för att vara med och utveckla en snabbt växande gymnasieskola så är du välkommen med din ansökan. • Lärarexamen eller motsvarande • Erfarenhet från olika verksamheter/branscher • Brett kontaktnät • B körkort och tillgång till bil • ”bred” i din kompetens • Drivande • Initiativrik • Lätt för att skapa nya kontakter • Administrativ förmåga Inkom snarast med ansökan då vi kan tillsätta tjänsten under ansökningstiden.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Kristianstad
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Praktiksamordnare jobb, Praktiksamordnare Kristianstad, Praktiksamordnare Plusgymnasiet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Praktiksamordnare

Expansiva varumärken söker Business Controller
Vi fortsätter att växa och behöver nu utöka med ytterligare en Business Controller på 50% med placering på vårt huvudkontor i centrala Göteborg. Hur ser arbetsdagen ut?   Du kommer att stödja VD, Verksamhetschefer och Rektorer i frågor som rör ekonomisk uppföljning och planering. Det är ett omväxlande arbete i en dynamisk och förändringsbenägen organisation där du är ett viktigt bollplank för våra chefer. Du driver affärsplanering- och hela budgetprocessen samt säkerställer ekonomisk kvalité på inrapporterat innehåll. I rollen som Controller tar du fram ekonomiska prognoser, utbildar nya användare i våra digitala verktyg samt säkerställer kvalitén i arbetet. Du kommer att leda arbetet med analys av månads- och årsbokslut. Vem trivs hos oss? Vi är en värderingsstyrd organisation med korta beslutsvägar och vi arbetar ständigt för att våra elever skall känna vårt starka personliga engagemang för deras utveckling. För att lyckas i rollen tror vi att du har en god kommunikativ förmåga och har ett analytiskt sinne. Självklart har du en civilekonomutbildning och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i samarbete med ledningsgrupp/verksamhetschefer. Vad erbjuder vi? Du erbjuds en anställning i ett företag som ger stora möjligheter till personlig utveckling. Hos oss är beslutsvägar korta och du kommer att ha en stor påverkan för hur vi kan driva skola på bästa sätt. Viktiga nyckelord är personligt engagemang, dialog, delaktighet och samverkan. Det rör sig om en tillsvidaretjänst där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Har du frågor om tjänsten eller verksamheten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Olof Johansson på tel. 0722-097010, olof.johansson@plusgymnasiet.se. Vi vill ha din ansökan senast 10 september och behandlar ansökningar löpande. Plusgymnasiet, Drottning Blankas Gymnasieskola och Framtidsgymnasiet har gemensamt huvudkontor i Göteborg. Tillsammans har vi över 800 medarbetare och 6.000 gymnasieelever fördelade på 33 skolor över hela Sverige. Vi ingår i Academedia som är Sveriges största utbildningsföretag med över 68.000 elever och kursdeltagare och fler än 8.500 anställda. ?AcadeMedia tillämpar även en elevgaranti för gymnasieverksamheterna. Elever som börjar på någon av våra skolor ska få gå klart sin utbildning. Läs mer på www.plusgymnasiet.se www.drottningblanka.se www.framtidsgymnasiet.se www.academedia.se
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Expansiva varumärken söker Business Controller jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Expansiva varumärken söker Business Controller

Matematik & naturkunskap
 Plusgymnasiet gör en nationell satsning i matematik! Vill du vara med?   Med start HT2013 startar ett nationellt matematikprojekt. Projektet är specifikt riktat för att resultaten i matematik ska nå nya höjder!   Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa i matematik och naturkunskap. Du kommer att ingå i en nationell grupp matematiklärare vars syfte är att utveckla matematikundervisningen på våra skolor. Du kommer även arbeta med mentorskap och vara en tydlig handledare för eleverna.   Kvalifikationer Behörig/utbildad lärare i matematik och naturkunskap.   Personlighet Vi söker dig som är ansvarstagande och positiv. Du har en vilja och ett driv i att utveckla dig själv och eleverna. Du ser en utmaning i att nå ett högt resultat med dina elever och i din egen utveckling som lärare. Du är lagspelare och uppskattar att ingå i ett fantastiskt team på en skola med fräscha lokaler, modernt teknikstöd och där eleven alltid är i fokus.     Tillsättning av tjänsten sker löpande så skicka din ansökan idag.   Varaktighet Tillsvidare   Tjänstgöringsgrad 80%   Lön Fast lön   Ansökan Ansökan skickas till joakim.hellgren@plusgymnasiet.se    Företagsinformation Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsaktör med över 60 000 elever och 20 års erfarenhet av verksamhet inom förskola, grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning. Plusgymnasiet bedriver gymnasieutbildningar med både högskoleförberedande och yrkesprogram. Alla våra utbildningar ger dig möjlighet till högskolebehörighet. Vi startade den första skolan 2008 och finns idag på 15 orter runt om i Sverige. Våra skolor ligger centralt belägna eller på platser med bra kommunikationer nära tåg, bussar och spårvagnar. På skolan har vi fräscha lokaler med projektorer och trådlöst internet i alla klassrum.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Gävle
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Matematik & naturkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matematik & naturkunskap

Gymnasielärare i Tyska
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal.Vi behöver 20% tjänst i Tyska på Plusgymnasiet i Sundsvall. Hör av dig till rektor Per Håkansson, 070-271 10 94.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Sundsvall
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Tyska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Tyska

Studie- och yrkesvägledare
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal.Nu söker vi en engagerad studie- och yrkesvägledare till vår skola i Göteborg. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du ska känna igen dig i följande: - social - nytänkande - självständig Vi tror också att du är trygg i din yrkesroll, har en stor ansvarskänsla och är noggrann i ditt arbete. Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning alternativt dig som är under utbildning. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, men framförallt brinner du för att arbeta med våra tonåringar som går på Plusgymnasiet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och skicka därför din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 september. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av rektor Christer Ivarsson Österberg, tfn 070-2052124. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes. Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Modig Specialpedagog till Plusgymnasiet i Göteborg
Pedagogerna vi rekryterar till Plusgymnasiet är extra engagerade i sina elever och deras utveckling. Det är därför vi kallar dem för pedagoger, inte lärare. Deras ansvar och engagemang går bortom de ämnen de undervisar i. De är måna om och vill stödja våra elevers personliga utveckling såväl som den kunskapsmässiga. Våra pedagoger ställer krav och kan vara tuffa och tydliga, men de är alltid rättvisa. De gör helt enkelt det som krävs för att våra elever ska nå framgång. Nu söker vi en engagerad specialpedagog för en heltidstjänst till vår skola i Göteborg.  Som pedagog på Plusgymnasiet förväntas du: • planera, genomföra och utvärdera lektioner  • vara mentor och bidra till våra elevers personliga utveckling • tillsammans med övriga kollegor utveckla arbetslaget och skolan • aktivt samarbeta med näringslivet Vi söker dig som vill vara med och utveckla Göteborgs bästa gymnasieskola. Förutom att du är modig ser vi att du brinner för att våra elever ska nå sina drömmar och få ut det mesta av sin tid hos oss. Dessutom tror vi att du är öppen för att arbeta ämnes- och programövergripande, är ansvarsfull och kan arbeta i ett högt tempo med att utveckla vår skola. Vi tror också du är intresserad av att arbeta i en one-to-one-skola (alla elever och lärare har en egen MacBook) och att i och med det föra in skolan i det 21:a århundrandet vad gäller pedagogiskt tänkande.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 23/10. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan.  Frågor om tjänsten besvaras av Rektor Christer Ivarsson Österberg på epost: christer.ivarssonosterberg@plusgymnasiet.se. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes. Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 15 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 400 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Modig Specialpedagog till Plusgymnasiet i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modig Specialpedagog till Plusgymnasiet i Göteborg

Engagerad Samhällslärare
Pedagogerna vi rekryterar till Plusgymnasiet är extra engagerade i sina elever och deras utveckling. Det är därför vi kallar dem för pedagoger, inte lärare. Deras ansvar och engagemang går bortom de ämnen de undervisar i. De är måna om och vill stödja våra elevers personliga utveckling såväl som den kunskapsmässiga. Våra pedagoger ställer krav och kan vara tuffa och tydliga, men de är alltid rättvisa. De gör helt enkelt det som krävs för att våra elever ska nå framgång. Nu söker vi en engagerad pedagog för en vikarietjänst i anslutning till föräldraledighet. Vi söker dig med behörighet inom Samhällskunskap och Religion som tillträder den 26/9. Vikariatet kommer att pågå minst ett år. Som pedagog på Plusgymnasiet förväntas du: • planera, genomföra och utvärdera lektioner • vara mentor och bidra till våra elevers personliga utveckling • tillsammans med övriga kollegor utveckla arbetslaget och skolan • aktivt samarbeta med näringslivet Förutom att du är modig ser vi att du brinner för att våra elever ska nå sina drömmar och få ut det mesta av sin tid hos oss. Dessutom tror vi att du är öppen för att arbeta ämnes- och programövergripande, är ansvarsfull och kan arbeta i ett högt tempo med att utveckla vår skola. Vi tror också du är intresserad av att arbeta i en one-to-one-skola (alla elever och lärare har en egen MacBook) och att i och med det föra in skolan i det 21:a århundrandet vad gäller pedagogiskt tänkande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 130915. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Michael Grenstadius på michael.grenstadius@plusgymnasiet.se. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Kalmar
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad Samhällslärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad Samhällslärare

Skolsköterska/kurator till Plusgymnasiet
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Vi Ger Mer! Nu söker vi nu en engagerad Skolsköterska och eller kurator till vår skola i Falun. Tjänsten är på 60%. Vi fäster mycket stor vikt vid de personliga egenskaperna och vill att du ska känna igen dig i följande: - social - nytänkande - självständig Vi tror också att du är trygg i din yrkesroll, har en stor ansvarskänsla och är noggrann i ditt arbete. Vidare ser vi gärna att du har minst 2 års yrkeserfarenhet och att du tidigare arbetat i rollen som skolsköterska. Men framförallt brinner du för att arbeta med våra tonåringar som går på Plusgymnasiet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 20130915. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Robert Schultz på 0702749586 eller robert.schultz@plusgymnasiet.se. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes. Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Falun
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska/kurator till Plusgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska/kurator till Plusgymnasiet

Vikarie omgående inom ämnet matematik.
Pedagogerna vi rekryterar till Plusgymnasiet är extra engagerade i sina elever och deras utveckling. Det är därför vi kallar dem för pedagoger, inte lärare. Deras ansvar och engagemang går bortom de ämnen de undervisar i. De är måna om och vill stödja våra elevers personliga utveckling såväl som den kunskapsmässiga. Våra pedagoger ställer krav och kan vara tuffa och tydliga, men de är alltid rättvisa. De gör helt enkelt det som krävs för att våra elever ska nå framgång. Nu söker vi en engagerad pedagog för en vikarietjänst på 100% till vår skola i Liljeholmen. Vi söker dig med behörighet inom matematik. Som pedagog på Plusgymnasiet förväntas du: • planera, genomföra och utvärdera lektioner • vara mentor och bidra till våra elevers personliga utveckling • tillsammans med övriga kollegor utveckla arbetslaget och skolan • aktivt samarbeta med näringslivet   Detta vikariats längd kan för närvarande inte meddelas.   Frågor om tjänsten besvaras av Krister Tegnestrand på telefon 0703 87 89 98. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie omgående inom ämnet matematik. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie omgående inom ämnet matematik.

Vi söker modig biträdande rektor
Är du den som med stort engagemang vill anta utmaningen att utveckla Göteborgs bästa gymnasieskola? Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer!  Vad innebär framgång för dig? Vi menar att framgång är olika saker för olika personer och därför gör vi vårt bästa för att ringa in vad våra elevers framgångshistoria handlar om. Och vilken stimulans och hjälp på vägen de behöver för att nå sina mål och sin fulla potential under tiden hos oss. Som Biträdande Rektor hos oss på Plusgymnasiet förväntas du: – Hjälpa till och leda den pedagogiska utvecklingen mot ökad måluppfyllelse och förbättrade studieresultat – Utveckla och leda skolans medarbetare enlig vår ledstjärna – Skapa trygghet hos både elever och anställda – Vara en prestigelös ledare och en tydlig förebild som ledare – Ha visioner och se möjligheter till framgång hos både skolan, våra elever och medarbetare Som person är du målinriktad, drivande och har ett positivt förhållningssätt. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta ansvar för sig själva. Du agerar med fantasi och kreativa idéer för att möta oväntade utmaningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och kompetens inom skola, skolutveckling och pedagogisk utveckling. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 20130920. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Christer Ivarsson Österberg på Tel: 070-205 21 24 eller Christer.ivarssonOsterberg@plusgymnasiet.se Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes. Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker modig biträdande rektor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker modig biträdande rektor

Engagerad Hotell och Turismlärare
Nu söker vi en engagerad pedagog för en tjänst på 60% till vår skola i Skövde. Vi söker dig med behörighet eller yrkeserfarenhet inom vård och omsorg för att starta upp och vara drivande i vårt nystartade program ”Skydd, omsorg och säkerhet”. Som pedagog på Plusgymnasiet förväntas du: • planera, genomföra och utvärdera lektioner • vara mentor och bidra till våra elevers personliga utveckling • tillsammans med övriga kollegor utveckla arbetslaget och skolan • aktivt samarbeta med näringslivet   För mer information www.plusgymnasiet.se/ledigajobb eller rektor Catarina Higgins 0500-659802, 0727-341999 Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Skövde
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad Hotell och Turismlärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad Hotell och Turismlärare

Plusgymnasiet söker skolkurator
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal.Nu söker vi nu en engagerad skolkurator till Plusgymnasiet i Jönköping. Tjänsten är en visstidsanställning och tjänstgöringsgraden är 40 % med start omgående. Vi fäster mycket stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi vill att du ska känna igen dig i följande:  - social - empatisk - nytänkande  - självständig Vi tror också att du är trygg i din yrkesroll, har en stor ansvarskänsla och är noggrann i ditt arbete. Vi söker dig som har en socionomutbildning eller liknande högskoleutbildning relevant för tjänsten. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, men framförallt brinner du för att arbeta med våra elever som går på Plusgymnasiet. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 10 september. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Vill du veta mer om oss? Besök www.plusgymnasiet.se/jonkoping Frågor om tjänsten besvaras av Sofie Ejlefur på e-post sofie.ejlefur@plusgymnasiet.se Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Plusgymnasiet söker skolkurator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plusgymnasiet söker skolkurator

Engagerad pedagog i företagsekonomi
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal.Plusgymnasiet söker nu en engagerad pedagog för en tjänst på 65% till vår skola i Stockholm. Vi söker dig med behörighet inom företagsekonomi och/eller juridik.  Vi söker dig som vill vara med och utveckla Stockholms bästa gymnasieskola. Förutom att du är modig ser vi att du brinner för att våra elever ska nå sina drömmar och få ut det mesta av sin tid hos oss. Dessutom tror vi att du är öppen för att arbeta ämnes- och programövergripande, är ansvarsfull och kan arbeta i ett högt tempo med att utveckla vår skola. Vi tror också du är intresserad av att arbeta i en one-to-one-skola (alla elever och lärare har en egen MacBook) och att i och med det föra in skolan i det 21:a århundrandet vad gäller pedagogiskt tänkande.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden men skicka in din ansökan senast den 6 september. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan.  Frågor om tjänsten besvaras av Krister Tegnestrand på adress krister.tegnestrand@plusgymnasiet.se. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes. Lokalombud för LR: Linn Johansson, linn.johansson@plusgymnasiet.se Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad pedagog i företagsekonomi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad pedagog i företagsekonomi

Skolsköterska till Plusgymnasiet i Uddevalla
Företagsinformation Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsaktör med över 60 000 elever och 20 års erfarenhet av verksamhet inom förskola, grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning. Plusgymnasiet bedriver gymnasieutbildningar med både högskoleförberedande och yrkesprogram. Alla våra utbildningar ger dig möjlighet till högskolebehörighet. Vi startade den första skolan 2008 och finns idag på 15 orter runt om i Sverige. Våra skolor ligger centralt belägna eller på platser med bra kommunikationer nära tåg, bussar och spårvagnar. På skolan har vi fräscha lokaler med projektorer och trådlöst internet i alla klassrum.   Arbetsuppgifter Utföra skolhälsovårdens uppgifter enligt gällande råd och anvisningar. Tillsammans med skolledningen och elevhälsoteamet svara för det hälsovårdande arbetet på skolan. Du kommer delta i elevkonferenser, samarbeta med övrig personal, elever och föräldrar. Kvalifikationer Du skall vara legitimerad sjuksköterska, gärna specialistutbildad distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Tidigare erfarenhet av skolsköterskearbete är en merit. Personlighet Vi lägger stor vikt vid din personlighet, ditt brinnande intresse för ungdomars välmående och att du vill vara med och skapa studiemotivation hos våra elever. Du ska även känna inspiration i att profilera elevhälsan och vilja verka för att vara en integrerad och stöttande funktion till övrig verksamhet.? Du ser en utmaning i förändringar och har en vilja att utveckla och utvecklas. Du är lagspelare och uppskattar att ingå i ett fantastiskt team på en skola, med fräscha lokaler, modernt teknikstöd och där eleven alltid är i fokus.  Urval av sökande till tjänsten sker löpande så skicka din ansökan idag. Tillträde HT2013 Omfattning 40 % Varaktighet Tillsvidare Lön Fast lön
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Uddevalla
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till Plusgymnasiet i Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till Plusgymnasiet i Uddevalla

Stylistlärare sökes!
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal.Vi söker nu en engagerad stylistlärare för en tjänst på 100 % till vår skola i Uddevalla. Tjänsten är ett tillsvidare med tillsättning snarast.   Som lärare på Plusgymnasiet förväntas du: • planera, genomföra och utvärdera lektioner  • vara mentor och bidra till våra elevers personliga utveckling • tillsammans med övriga kollegor utveckla arbetslaget och skolan • aktivt samarbeta med näringslivet   Vi söker dig som vill vara med och utveckla Plusgymnasiet i Uddevalla. Förutom att du är en engagerad person ser vi att du brinner för att våra elever ska nå sina drömmar och få ut det mesta av sin tid hos oss. Dessutom tror vi att du är öppen för att arbeta ämnes- och programövergripande, är ansvarsfull och kan arbeta i ett högt tempo med att utveckla vår skola. Vi tror också du är intresserad av att arbeta i en one-to-one-skola och att i och med det föra in skolan i det 21:a århundrandet vad gäller pedagogiskt tänkande.  Vi söker dig med några av dessa kompetenser make up, hårstyling, klädstyling ,manikyr & nagelförlängning, pedagogik etc. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tar inte emot några ansökningar via epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan.  Frågor om tjänsten besvaras av rektor Richard Bagge,  richard.bagge@plusgymnasiet.se, 0722-15 45 89. eller Biträdande rektor Eva Sundelius, eva.sundelius@plusgymnasiet.se, 0703 48 82 99.   Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Uddevalla
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Stylistlärare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stylistlärare sökes!

Ekonomilärare till Plusgymnasiet i sundsvall
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal.Vi behöver en ekonomilärare till Plusgymnasiet i Sundsvall. Tjänsten är först och främst ett vikariat på 50% som kan gå över i fast anställning. Det gör ingenting om du har kunnande inom filosofi eller psykologi. Anställning per omgående. Frågor kontakta rektor, Per Håkansson, 070-271 10 94.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomilärare till Plusgymnasiet i sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomilärare till Plusgymnasiet i sundsvall

Pedagoger: Matematik Naturkunskap Samhällskunskap
Plusgymnasiet i MALMÖ växer och söker fler modiga medarbetare! Nej, vi heter inte Plusgymnasiet av en slump. Vi har bestämt oss för att flytta skolan från 1900-talet in i modern tid med en miljö och ett arbetssätt som är kreativt och engagerande. Elever och medarbetare får tillgång till en MacBook och vi implemen­terar one-to-one. Sökande pedagoger får därför med fördel ha kunskap om exempelvis SAMR/TPACK, ha ett genuint intresse av att involvera modern teknologi i undervisningen, ett aktivt intresse av datorprogram samt en genuin vilja att modernisera och bygga skola. Det är meriterande om man som sökande har gymnasielärarexman och legitimationen eller motsvarande. Som arbetsplats har vi högt i tak och det är i princip enbart kreativiteten och det egna drivet som sätter gränserna.   Skolan finns på Gibraltargatan 2 i Malmö, bredvid hovrätten och där MAH låg tidigare. Våra salar har givetvis ljud, projektorer och trådlöst internet. Vi söker nu en eller flera nya medarbetare för undervisning i ett av nedanstående ämnen eller företrädesvis en kombination av dem: • Matematik • Naturkunskap • Samhällskunskap   Undervisningen kommer ske på ekonomiprogrammet och avser en och samma kursgrupp i Samhällskunskap 1b, Naturkunskap 1b samt Matematik 1b. Tjänsten är visstids, ferie, och beräknas beroende på ämneskombinationen ligga på ca 30% fram till slutet av skolåret 2013/2014. En förlängning i någon form kan eventuellt vara möjlig i framtiden beroende på söktryck. Som pedagog på Plus får du bland annat tillgång till PlusAcademy – vårt interna utbildningsprogram där du tränas i mentorskap, arbetet med teknik som naturligt redskap, ledarutvecklingsprogram m.m. Läs gärna mer om vår verksamhet och profilering på www.plusgymnasiet.se Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Skicka in din ansökan senast den 30:e september 2013. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller e-post: Följ länken nedan för att registrera din ansökan i vårt system. Frågor om tjänsten besvaras av rektor Jonas Rying som med fördel kan nås via e-post jonas.rying@plusgymnasiet.se eller per telefon på 0708-891827. Samtal från annonsförsäljare, rekryteringsföretag och dylikt undanbedes. Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver i dag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Plusgymnasiet är även en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Malmö
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagoger: Matematik Naturkunskap Samhällskunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagoger: Matematik Naturkunskap Samhällskunskap

Lärarvikarier på timmar
Plusgymnasiet är en värderingsstyrd gymnasieskola som utvecklas under ledstjärnan: Plusgymnasiet Ger Mer! Under läsret 2011/2012 var Plusgymnasiet den gymnasieskola som ökade mest i elevantal.Brinner du för ungdomar och ungdomars lärande? Arbetsuppgifter Vi söker Dig som är intresserad av att vikariera på timmar för våra lärare som ibland är borta på utbildning, vård av barn eller har blivit sjuka. Som pedagog på Plusgymnasiet har du stora möjligheter att påverka ditt arbete, då vi arbetar med korta beslutsvägar och har högt i tak. Flera av våra timvikarier har fått visstidsanställningar på sikt och detta kan vara en bra chans för dig som vill jobba extra vid sidan av dina studier eller annat arbete. Vi söker timvikarier till vård- och omsorgsprogrammet, hantverksprogrammet dvs. frisör- och stylist yrken. Vi söker också timvikarier till naturvetenskapliga programmet och samhällsvetenskapliga programmet. Erfarenhet Vi söker dig som i första hand har erfarenhet av att jobba med ungdomar på gymnasiet. Vidare skall du ha goda datakunskaper, framförallt i Officepaketet då vi arbetar med en till en undervisning.   Personliga egenskaper Allra viktigast är din vilja och förmåga att arbeta med ungdomars lärande och idéer för att utveckla förutsättningarna för detta. Vi söker dig som brinner för att jobba med ungdomar, är driven, flexibel och positiv som gillar att samarbeta både med branschen och kollegor. För att passa in rollen som timvikarie bör du ha förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och miljöer. Du ska se möjligheter i att arbeta ämnesövergripande och i nära samarbete med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Fakta om anställningen Ansökan: Lämna in ansökan senast 27/9-13, vi arbetar med löpande rekrytering och kommer att kalla utvalda till gruppintervju/informationsträff. Alt 1. fre den 20/9 kl 13-15 alt.2 fre den 11/10 kl 13-15. Skriv i din ansökan vilken träff du kan tänkas närvara på om du bilir aktuell för tjänsten. Observera att det är timvikarier vi söker och att du kommer att stå med i vår vikariebank, vi kan således inte garantera ett visst antal timmar/månaden på dessa tjänster.   Kontaktuppgifter: Rektor. Peter Ekedahl, 070-090 42 01 Bitr. rektor Sofia Jardviken, 070- 779 34 15 Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Norrköping
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikarier på timmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikarier på timmar

Naturkunskapspedagog!
Plusgymnasiet i MALMÖ växer och söker fler modiga medarbetare! Nej, vi heter inte Plusgymnasiet av en slump. Vi har bestämt oss för att flytta skolan från 1900-talet in i modern tid med en miljö och ett arbetssätt som är kreativt och engagerande. Elever och medarbetare får tillgång till en MacBook och vi implemen­terar one-to-one. Sökande pedagoger får därför med fördel ha kunskap om exempelvis SAMR/TPACK, ha ett genuint intresse av att involvera modern teknologi i undervisningen, ett aktivt intresse av datorprogram samt en genuin vilja att modernisera och bygga skola. Det är meriterande om man som sökande har gymnasielärarexman och legitimationen eller motsvarande. Som arbetsplats har vi högt i tak och det är i princip enbart kreativiteten och det egna drivet som sätter gränserna.   Skolan finns på Gibraltargatan 2 i Malmö, bredvid hovrätten och där MAH låg tidigare. Våra salar har givetvis ljud, projektorer och trådlöst internet. Vi söker nu en pedagog i: Naturkunskap Du kommer ha två klasser i Naturkunskap 1a1 samt en klass i Naturkunskap 1b. Tjänsten är visstids, ferie, och ligger på ca 30% fram till slutet av skolåret 2013/2014. En förlängning i någon form kan eventuellt vara möjlig i framtiden beroende på söktryck. Som pedagog på Plus får du bland annat tillgång till PlusAcademy – vårt interna utbildningsprogram där du tränas i mentorskap, arbetet med teknik som naturligt redskap, ledarutvecklingsprogram m.m. Läs gärna mer om vår verksamhet och profilering på www.plusgymnasiet.se Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Skicka in din ansökan senast den 30:e september 2013. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller e-post: Följ länken nedan för att registrera din ansökan i vårt system. Frågor om tjänsten besvaras av rektor Jonas Rying som med fördel kan nås via e-post jonas.rying@plusgymnasiet.se eller per telefon på 0708-891827. Samtal från annonsförsäljare, rekryteringsföretag och dylikt undanbedes. Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver i dag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Plusgymnasiet är även en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Malmö
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Naturkunskapspedagog! jobb, Naturkunskapspedagog! Malmö, Naturkunskapspedagog! Plusgymnasiet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Naturkunskapspedagog!


Sök lediga jobb Plusgymnasiet

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se