Poolia IT jobb - lediga jobb

Poolia IT jobb Poolia IT jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Poolia IT. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Poolia IT. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Teknisk support med Linux-kompetens- Stockholm

 2. Söker supportagent till stort välkänt IT-företag i Solna- Stockholm

 3. Söker projektledare för ett intergrationsprojekt- Stockholm

 4. Teknisk support- Stockholm

 5. Vi söker nu en Nätverkstekniker/kommunikations specialist- Stockholm

 6. Vi söker juniora IT-tekniker som vill växa och utvecklas- Uppsala

 7. Mjukvaruutvecklare- Umeå

 8. Teknisk testare sökes för uppdrag med start i höst- Sundsvall

 9. Vi söker nu fyra Systemtestare- Sundsvall

 10. Två systemutvecklare sökes till längre uppdrag- Sundsvall

 11. Testare icke funktionella krav- Sundsvall

 12. Söker supportagent till stort välkänt IT-företag i Solna- Stockholm

 13. Drifttekniker till konsultuppdrag- Uppsala

 14. Drivna IT-tekniker till konsultuppdrag- Västerås

 15. Vi söker en senior IT-administratör- Mölndal

 16. 2:nd line support med fokus på AD och Exchange- Södertälje

 17. On-site support till Trollhättan- Trollhättan

 18. Söker supportagent till stort välkänt IT-företag i Solna- Stockholm

 19. Teknisk IT-support- Jönköping

 20. Endagsuppdrag som tekniker- Älvsbyn

 21. Kontorsansvarig med IT intresse- Stockholm

 22. Endagsuppdrag som tekniker- Skövde

 23. IT-konsult till kundsupporten- Gävle

 24. Endagsuppdrag som tekniker- Östersund

 25. IT-tekniker till spännande företag i Södertälje- Södertälje

 26. Juniora helpdeskmedarbetare till konsultuppdrag- Västerås

 27. Driven senior drifttekniker till Linköping- Linköping

 28. Är du vår nya onsitetekniker?- Stockholm

 29. Är du en IT fantast och tycker om den sociala kontakten med människor?- Stockholm

 30. Microsoft NAP- Luleå

 31. Teknisk support- Stockholm

 32. Är du en hjälpsam och social Helprunner?- Stockholm

 33. Vi söker en social och problemlösande Senior Support Engineer- Stockholm

 34. Söker servicedesk agent till spännande uppdrag- Stockholm

 35. Helpdeskmedarbetare- Linköping

 36. Helpdesk tekniker söker vi till internationellt företag i modebranschen- Stockholm

 37. Vi söker webbutvecklare- Växjö

 38. Vi söker IT-tekniker som vill växa och utvecklas- Enköping

 39. Helpdesk tekniker söker vi till internationellt företag i modebranschen- Stockholm

 40. Teknisk support- Stockholm


Mer beskrivning

Teknisk support med Linux-kompetens
Poolia IT Presentation Vår kund är ett internationellt företag med global IT-verksamhet. Företaget agerar på en marknad där konkurrens och expansionsplaner ställer stora krav på IT-stödet vad gäller förmåga till förändring och kvalitét på levererade tjänster. Kunden söker nu en konsult med Linuxkunskaper. Uppdraget startar i mitten på augusti och kommer att pågå fram till årsskiftet. Konsulten kan komma att ingå i ett beredskapsschema. Varmt välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande. Arbetsuppgifter Som teknisk support kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av: - Konfiguration och felsökning av en Linux plattform, - konfiguration av DNS, LDAP och konfigurationsdatabas för nya klienter i en utrullning, - support mot installationstekniker under installation. Utbildning/erfarenhet Vi söker en person som är service minded och har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter i en IT-organisation. Du måste vara bra på att kommunicera muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska dessutom bör du ha lätt för att lära samt en positiv och hjälpsam attityd. Obligatorisk erfarenhet/kunskap: - Minst 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter - God Linux-kunskap Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk support med Linux-kompetens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk support med Linux-kompetens

Söker supportagent till stort välkänt IT-företag i Solna
Poolia IT Presentation Vi söker nu för ett långt uppdrag en supportagent till ett stort välkänt IT- företag i Solna. Företaget växer och behöver stärka upp med ytterligare en serviceminded kollega till gruppen. Uppdraget kommer att tillsättas i augusti, därför kommer urval och intervjuer ske löpande. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna bedrivs i 1:a linjens support då man kommer ge god service till användare och hantera inkomna ärenden via telefon och mail. Vår kund hanterar transaktioner från bla butik, internethandel, bankomatuttag, detta gör att de vanligaste ärendena rör frågor om tex köptransaktioner, returer, misstämningar på dagsavslut, terminalsupport, bankomatuttag och avstämningar. Flera ärenden löses direkt över telefon medan andra registreras i ärendesystem för vidare utredning i nära samarbete med backoffice eller driftavdelningen. Framöver kommer man också ingå i interna projekt och specifik områdesgrupp med inriktning på tex ATM, terminaler mm. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du som söker detta jobb har någon form av erfarenhet från support/kundservice uppdrag men vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du mycket serviceminded och sätter kunden i fokus. Mycket goda kunskaper i svenska, engelska samt finska då kunden har många finsktalande kunder. Förmåner Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram. Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär? Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Söker supportagent till stort välkänt IT-företag i Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker supportagent till stort välkänt IT-företag i Solna

Söker projektledare för ett intergrationsprojekt
Poolia IT Presentation Vi söker omgående en IT-Projektledare kommer att vara en nyckelperson i arbetet med att effektivisera myndighetens verksamhet med hjälp av IT-system och tjänster. IT-projektledarna kommer att leda flera projekt inom utveckling och förvaltning av verksamhetens system. Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter - Genomföra förstudier för att fånga upp verksamhetens behov av IT-system och tjänster - Konkretisera behov och författa kravspecifikationer till utvecklingsinsatser och/eller upphandlingar - Upphandla IT-stöd - Planera och fördela arbetsuppgifter - Följa upp projektet - Följa upp leveranser gentemot leverantörer - Medverka i verksamhetsprojekt som IT-representant Utbildning/erfarenhet Vi ser att du har minst 10-års erfarenhet från att leda projekt, där något av dina uppdrag har handlat om att leda intergrationsprojekt och att införa Office 365 i en federerad miljö. Har du även kunskap och erfarenhet av någon projektledningsmodell, tex Props men även ITIL kunskaper är detta meriterande. Tjänsten är säkerhetsklassad och för detta krävs svenskt medborgarskap. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Söker projektledare för ett intergrationsprojekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker projektledare för ett intergrationsprojekt

Teknisk support
Poolia IT Presentation Vi söker dig med erfarenhet från arbete i servicedesk 1st line ett spännande heltidsuppdrag i Stockholm. Vår kund är en myndighet med kontor beläget på Kungsholmen. Uppdraget startat omgående och kommer pågå fram till årets slut. Svenskt medborgarskap är ett krav. Välkommen med din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande. Arbetsuppgifter Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att ge IT-support i 1st line till kundens användare. Det kan röra sig om allt från printerproblem till frågor kring Officepaketet. Viktigt är att du brinner för att både lösa problem och ge god service samt motiveras av att hjälpa både kollegor och användare. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har 2-3 års erfarenhet från tidigare arbete i servicedesk i 1st line. Du bör ha - kunskaper i Windows Vista och Windows 7 - erfarenhet av GroupWise - erfarenhet av MS Office - erfarenhet av remotehanteringsverktyg. Förmåner Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram. Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär? Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk support jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk support

Vi söker nu en Nätverkstekniker/kommunikations specialist
Poolia IT Presentation Vill du arbeta som kommunikationsspecialist? Har du erfarenhet av routing och switching med inriktning på Cisco? Uppdraget är på heltid/ konsultbasis och skall påbörjas under augusti månad. Arbetsuppgifter Vi söker för kunds räkning som är en stor aktör inom IT-branschen en rutinerad kommunikationsspecialist inom enhet Network Services Change inom ES Network Services. Network Services Change bemannar och jobbar inom samtliga tjänsteområden inom kommunikations området. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att förvalta och effektivisera driften. Du kommer även att - Agera 3:d line kvalificerad support - Bemanna processer - Delta i projekt och ändringshantering både internt och i kunduppdrag. Hög kvalitet och säkerhet i processerna och projekten med avseende på tjänsteleverans inom driftsområdet är ett måste. Som teknikspecialist är dina arbetsuppgifter att säkerställa driftsleverans av både kundunika och gemensamma kommunikationstjänster. Utbildning/erfarenhet I rollen som kommunikationsspecialist bör du ha mycket god teknisk kompetens och lång erfarenhet inom följande områden: - Routing och Switching med inriktning på Cisco. Du är väl förtrogen med begrepp som BGP/MPLS/switching och routing samt ISP tjänster och funktioner. Du har någon certifiering inom området. - Checkpoint - Fortigate – UTM plattform - VPN med inriktning på Cisco - Vana att jobba i projekt Som person är du analytisk, driven och är van att arbeta i team. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du värdesätter goda relationer och ett positivt arbetsklimat. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu en Nätverkstekniker/kommunikations specialist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu en Nätverkstekniker/kommunikations specialist

Vi söker juniora IT-tekniker som vill växa och utvecklas
Poolia IT Presentation Poolia söker till vår konsultverksamhet nu ett flertal helpdeskmedarbetare som brinner för service. Poolias uppdragsgivare i Uppsala är både stora och små företag inom olika branscher samt med olika organisationsstrukturer. Du kan få komma att arbeta självständigt eller på en avdelning, allt beroende på vår kunds behov. Därför är det viktigt att du är både självständig och flexibel. Genom att svara på den här annonsen ansöker du inte till en specifik tjänst, utan visar ett allmänt intresse för att jobba som konsult inom IT helpdesk/PC teknik hos Poolia. Urval görs löpande, sök därför tjänsten så snart du kan! Arbetsuppgifter I rollen som IT-tekniker kommer du att arbeta ute hos företagets kunder och får alla verktyg och förutsättningar att utvecklas i din roll. I dina arbetsuppgifter ingå bland annat: - telefonsupport samt ärendehantering - felsökning av datorer, tillbehör och skrivare - underhålla befintliga program - lösa IT- relaterade frågor, från de enklaste problemen till de mer komplicerade - installationer - beställningar. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot IT samt har arbetat med IT-support tidigare. Du är van att arbeta under press och med att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Som person är du socialt orienterad, pedagogisk och med en mycket hög servicekänsla då du i ditt dagliga arbete kommer att vägleda och hjälpa företagets användare.Vidare är du prestigelös, samarbetsvillig och har en god kommunikationsförmåga. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker juniora IT-tekniker som vill växa och utvecklas jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker juniora IT-tekniker som vill växa och utvecklas

Mjukvaruutvecklare
Poolia IT Presentation Till vår kunds i Umeå söker vi en Mjukvaruutvecklare. Vår kund är ett av Europas ledande leverantörer av IT-tjänster. I dagsläget har företaget 17 000 anställda och kontor världen över. Här har du goda möjligheter att utveckla kreativa idéer och växa i ett företag som värdesätter kundnytta och personlig utveckling. Utvecklingsmöjligheter: Här finns det möjlighet att utveckla sina juniora kompetenser genom att placeras i ett stort bolag med stora möjligheter. Du ges möjlighet att knyta nya kontakter med personer med lång bakgrund inom systemutveckling. Tjänsten är tillsvidare och du börjar med att vara anställd via Poolia för att sedan efter 6 månader kunna övertas till företaget. Arbetsuppgifter Som systemutvecklare kommer du att arbeta med olika spännande projekt på uppdrag av företagets kunder. Du arbetar ofta med utveckling av processer och de flesta uppdrag pågår under en längre tid. Du kommer att programmera i inbyggda system och alltså jobba med realtidsprogrammering. I ditt team kommer du ges möjlighet att jobba enligt Agila-metodiken. Du kommer till exempel att: - Programmera i olika programspråk, Linux eller liknande - Programmera och utveckla inbyggda system Utbildning/erfarenhet Relevant utbildning inom IT, exempelvis Datavetenskap, Systemvetenskap, Civilingenjörsprogrammet i Interaktion och Design eller Högskoleingenjörsprogrammet i Elektronik och Datorteknik. Du vill utveckla din kompetens genom att programmerare i högnivåspråk så som C++ såväl som lågnivåspråk som C samt Java. Du har vana att hantera Linux och bör även kunna kommunicera flytande på svenska både muntligt och skriftligt. Efterfrågade specifika kompetenser: - Kännedom om realtidsprogrammering/programmering i inbyggda system eller kurser lästa i ämnet - Linux - Kännedom om JAVA och SQL Som person är du en problemlösare som kan jobba självständigt såväl som i grupp. Du är driven att lösa uppgifter, men tar gärna hjälp om du ser att andra kan ge dig möjligheter. Du har ett stort intresse för programmering såväl i jobbet som på fritiden och du har dessutom ett logiskt tankesätt. Förmåner Som ”hyr-först”-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Umeå
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Mjukvaruutvecklare jobb, Mjukvaruutvecklare Umeå, Mjukvaruutvecklare Poolia IT
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mjukvaruutvecklare

Teknisk testare sökes för uppdrag med start i höst
Poolia IT Presentation Vi har nu behov av en teknisk testare för heltidsuppdrag ute hos kund. Uppdraget startar i mitten på augusti och pågår fram till 2014-06-30. Uppdraget kommer att utföras uteslutande i unix/linux-miljö. Utbildning/erfarenhet Det krävs att du som konsult under de senaste sex åren har: – Minst ett års dokumenterad arbetslivserfarenhet från systemutveckling i stora ej inbyggda system som till exempel från bank- och försäkringsbranschen. – Två års dokumenterad arbetslivserfarenhet av objektorienterad programmering, Java eller motsvarande. – Två referensuppdrag som visar på 1 års arbetslivserfarenhet av funktionella tester, prestandatester eller testautomatisering. – Minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet från att arbeta med UNIX/Linux. Att du är väl förtrogen med att navigera, editera filer och jobba med shellscripting. – Minst ett halvårs dokumenterad arbetslivserfarenhet från att arbeta med SQL i DB2 eller motsvarande. Det är meriterande att ha dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta med applikationsplattformarna wls eller tuxedo. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk testare sökes för uppdrag med start i höst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk testare sökes för uppdrag med start i höst

Vi söker nu fyra Systemtestare
Poolia IT Presentation För kunds räkning söker vi fyra systemtestare för heltidsuppdrag som startar i slutet på augusti och löper fram till 2014-06-30 med möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifter Uppdraget är att medverka som systemtestare i IT-utvecklingsprojekt. I rollen ingår att ansvara för genomförande av tester av både befintliga och nya lösningar som utvecklas. I uppdraget kan även arbete med kravfångst ingå. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att: • Ta fram testfall som behövs och verifiera förväntad funktion eller resultat • Självständigt utföra tester • Skriva felrapporter och utvärdera testresultat Utbildning/erfarenhet För att arbeta som systemtestare krävs att du som konsult: - Har god kompetens/kunskap om testmetodik - Har mycket god erfarenhet av att skriva testfall och utföra systemtest samt regressionstester. Det är meriterande om du har erfarenhet av testverktyget Jameleon eller QTP, har arbetat med Agila metoder eller om du tidigare har arbetat med kravfångst. Om du även har erfarenhet av SQL och relationsdatabaser samt har arbetat i Unix/Linux är det en fördel. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu fyra Systemtestare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu fyra Systemtestare

Två systemutvecklare sökes till längre uppdrag
Poolia IT Presentation Vi söker två systemutvecklare för heltidsuppdrag som startar i slutet på augusti och fortsätter till 2014-06-30 med möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifter I rollen som systemutvecklare kommer du att arbeta med utveckling och förvaltning av Java/JEE baserade system med fokus på tjänster som riktas till externa kunder, integrationer med kringliggande system, kommunikation samt applikationsinfrastruktur. Huvudsakliga arbetsuppgifter är design och implementation samt utformning av systemarkitekturen, kvalitetssäkring och test av utvecklade lösningar ingår också i uppdraget. Arbetsområdet kommer att vara befintliga och tillkommande lösningar inom ramen för projekt och förvaltning. Utbildning/erfarenhet Följande krav ställs för att du ska kunna vara aktuell som konsult: 1: Du har mycket stor och dokumenterad erfarenhet av systemutveckling med Java/JEE 2: Du har erfarenhet av webbramverk t ex JSF 3: Du har erfarenhet av applikationsservar, ex WebLogic, JBoss 4: Du har erfarenhet av EJB 3.0 Meriterande kompetenser är XML och XML-scheman, webbramverk JSF, Portlet JSR 286, webbramverk Struts, JBoss Applikationsserver, Maven eller JAXB. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Två systemutvecklare sökes till längre uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två systemutvecklare sökes till längre uppdrag

Testare icke funktionella krav
Poolia IT Presentation För kunds räkning söker vi en testare icke funktionella krav för heltidsuppdrag mellan slutet på augusti och 2014-06-30 med möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifter Uppdraget består av att utföra tester mot icke funktionella krav i Linuxbaserad miljö. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att: • Ta fram testfall riktade mot prestanda, kapacitet och tillgänglighet. • Analysera icke funktionella krav och realisera testfall utifrån dessa • Analysera, dra slutsatser och dokumentera resultatet • Felsökning i testmiljöerna • Skriva felrapporter Utbildning/erfarenhet Kraven för att kunna arbeta som testar på detta uppdrag är: - Att du har flerårig erfarenhet från att utföra tester mot icke funktionella krav (IFK) - Att du har flerårig erfarenhet från arbete med Linux/Unixbaserade system - Att du har erfarenhet från automatiseringsverktyg kopplat till tester mot IFK - att du har erfarenhet av utveckla automatiserade regressionstester Bör-krav för detta uppdrag är att du: - Har minst 2 års erfarenhet av testverktyget Loadrunner - Har minst 2 års erfarenhet av testverktyget QTP - Har erfarenhet av prestandatuning - Har erfarenhet scriptprogrammering i Linux/Unix - Har erfarenhet av att arbeta i Linux/unixpromt Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Testare icke funktionella krav jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Testare icke funktionella krav

Söker supportagent till stort välkänt IT-företag i Solna
Poolia IT Presentation Vi söker nu för ett långt uppdrag en supportagent till ett stort välkänt IT- företag i Solna. Företaget växer och behöver stärka upp med ytterligare en serviceminded kollega till gruppen. Uppdraget kommer att tillsättas i augusti, därför kommer urval och intervjuer ske löpande. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna bedrivs i 1:a linjens support då man kommer ge god service till användare och hantera inkomna ärenden via telefon och mail. Vår kund hanterar transaktioner från bla butik, internethandel, bankomatuttag, detta gör att de vanligaste ärendena rör frågor om tex köptransaktioner, returer, misstämningar på dagsavslut, terminalsupport, bankomatuttag och avstämningar. Flera ärenden löses direkt över telefon medan andra registreras i ärendesystem för vidare utredning i nära samarbete med backoffice eller driftavdelningen. Framöver kommer man också ingå i interna projekt och specifik områdesgrupp med inriktning på tex ATM, terminaler mm. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du som söker detta jobb har någon form av erfarenhet från support/kundservice uppdrag men vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du mycket serviceminded och sätter kunden i fokus. Mycket goda kunskaper i svenska, engelska samt finska då kunden har många finsktalande kunder. Förmåner Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram. Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär? Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Söker supportagent till stort välkänt IT-företag i Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker supportagent till stort välkänt IT-företag i Solna

Drifttekniker till konsultuppdrag
Poolia IT Presentation För konsultuppdrag med uppdragsstart i september söker vi nu till vår konsultverksamhet erfarna drifttekniker. Du kommer tillsammans med Poolia att arbeta åt ett av de större it-bolagen på svenska marknaden vilket ger möjlighet till många och omväxlande uppdrag. Urval kommer att skeöpande och intervjuer kommer att genomföras under augusti. Varmt välkommen med din ansökan. Arbetsuppgifter I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med att lösa kunders behov, den interna servermiljön och vara stöd åt interna specialister. Rollen är bred och innebär drift och underhåll av infrastruktur med fokus på serversystem, nätverk och applikationer. Grunden till de IT-projekt som drivs är hela tiden att hitta nya och förbättrade tekniska lösningar som stödjer verksamhetens krav och behov. Exempel på arbetsuppgifter; - Drift, underhåll och förvaltning av befintliga system men även driftsättning av nya system - Backuphantering - IT-säkerhet Utbildning/erfarenhet För att passa in i den här tjänsten söker vi dig med minst tre års arbetslivserfarenhet av driftarbete med huvudsaklig kompetens inom IT-infrastruktur och serverarbete. Vi ser gärna att du kommer från ett större bolag med stor IT-miljö men det är inte ett krav. Vi vill att du har mycket goda kunskaper inom Windows7 och Microsofts produkter. Vi vill även att du har god erfarenhet av arbetsmetodik för drift, underhåll och förvaltning av nätverk, e-postsystem och databaser. Exempel på meriterande områden är databaser (t.ex. SQL), Microsoft Server (t.ex. 2008/2012), servervirtualisering, klienthantering (t.ex. MS System Center, klientvirtualisering), Citrix XenApp, Exchange, Lync. Vid ansökan vänligen specificera dina kompetensområden. Vi ser att du har ett intresse för konsultrollen och driftstöd samt är öppen för varierande uppgifter. Du tar ansvar och arbetar självständigt men är samtidigt prestigelös och delar gärna med dig av dina kunskaper till andra i bolaget. Förutom detta är det viktigt att du är kommunikativ och har en hög social förmåga samt att du har en teknisk nyfikenhet och vilja att utveckla din kompetens. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker till konsultuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker till konsultuppdrag

Drivna IT-tekniker till konsultuppdrag
Poolia IT Presentation Är du tekniskt intresserad, serviceminded och sugen på att arbeta som konsult? Vi söker nu IT-tekniker för framtida uppdrag hos våra kunder i Västerås, Eskilstuna och Enköping. Du kommer att arbeta i spännande miljöer och få stora möjligheter att utöka dina kunskaper inom IT-området. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Arbetsuppgifter Uppdragen innebär arbete i helpdesk, antingen med first- eller second line support. Du ska ha fokus på service och hjälpa användare med dagliga problem inom IT-miljön. Du kommer även att fungera som helprunner och ge support på plats hos användare. Arbetsuppgifterna är varierande och kräver hög grad av flexibilitet och tillgänglighet. Utbildning/erfarenhet Vi ser att du har en relevant utbildning inom IT samt något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har tidigare erfarenhet av Windows, Officepaketet samt något ärendehanteringssystem. Du har grundläggande teknisk kunskap och förmåga att lösa inkommande ärenden självständigt, via remote desktop eller på plats. Det är meriterande om du har erfarenhet av datakommunikation i nätverk. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team samt i kontakten med nya människor. Du har ett brett tekniskt intresse med förmåga att se helheten. Som person ser vi gärna att du är social, serviceminded och tycker om att hjälpa kunder och/eller medarbetare på ett pedagogiskt sätt. B-körkort är ett krav. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Västerås
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Drivna IT-tekniker till konsultuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivna IT-tekniker till konsultuppdrag

Vi söker en senior IT-administratör
Poolia IT Presentation Vi söker en senior IT-administratör för vår kunds räkning i Mölndal. Uppdraget sträcker sig från den 1 september till den 31 augusti 2014 med möjlighet till förlägning. Vi går igenom urvalet löpande så dröj inte med din ansökan. Arbetsuppgifter Detta är en global roll där du har kontakt med verksamhetens kunder över hela välden. Du är en del av ett globalt team på 7 personer som agerar som en stödfunktion vad det gäller andvändning och implementering av dess system, LMS ( Learning Managment System) Du anvarar för att all information och utbildning tillhandahålls. Du ser till att all hjälpmedel såsom användarguider, FAQs och processer kring systemet finns uppdaterat och är lätttillgängligt för användarna. Du agerar supportfunktion vid problem såsom installation, databashantering, administration som kan behövas för användaren. I din roll kommer du även agera i viss mån som projektledare då du kommer att leda förbättringsarbeten och säkerställa så att information och dokumentation finns uppdaterat. Du stöttar även vid tekniska frågor, har hand om utbildningar och ser till att uppdatera och tillhandahålla utbildning av systemet till verksamhetens kunder över hela världen. Det är också viktigt att du kan vara proaktiv när det kommer till användarnas krav och förebygga eventuella hinder, problem som kan uppstå. Utbildning/erfarenhet Du har en universitetsexamen i datavetenskap eller liknande. Du har erfarenhet av att ha arbetat som en supportfunktion, gärna i en internationell miljö. Du har dokumenterad erfarenhet av databashantering samt god förståelse för att kunna tolka data. Har du erfarenhet av läkemedelsindustrin och tidigare arbetat med ett Learning Managment System är det meriterande. Du har dokumenterad erfarenhet av att utveckla och implementera system för administrativa processer samt utbildningar. Du har även dokumenterad erfarenhet av stötta slutanvändare i en global miljö så som beskrivet ovan. Du talar engelska flytande i både tal och skrift. Som person är du noggrann, strukturerad och organisatorisk. Du är en administratör ut i fingerspetsarna och är bra på att samordna. Du är samtidigt kommunikativ och social i ditt sätt och trivs med att skapa goda relationer. Du har tekniks fallenhet och goda datakunskaper. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Mölndal
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en senior IT-administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en senior IT-administratör

2:nd line support med fokus på AD och Exchange
Poolia IT Presentation Nu söker vi en 2:nd/3:rd line supporttekniker till en av våra kunder som är IT-partner till en av Sveriges ledande bilåterförsäljare. Tjänsten som är på konsultbasis och heltid beräknas starta omgående. Din placering blir på vår kunds kontor beläget i Södertälje. Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Arbetsuppgifter Den resurs vi söker skall jobba som 2nd/3rd-line support med frågor som i första hand rör Microsoft Active Directory och Microsoft Exchange. Naturligtvis förekommer andra arbetsuppgifter men det handlar främst om att lösa problem som är relaterade till företagets AD, mailen och/eller kommunikation. Vår kund kommer att erbjuda dig ett intressant arbete med utvecklingsmöjligheter inom IT och teknik. Du kommer att få arbeta i en miljö som är jordnära och prestigelös tillsammans med mycket trevliga medarbetare. Utbildning/erfarenhet För att lyckas och trivas som i rollen så ser vi att du har jobbat i en liknande position under ett par år. Som person är du är målinriktad, initiativrik och proaktiv och har en bra felsökningförmåga. Du är samtidigt social, serviceinriktad och trivs i en roll där du ibland får rycka ut och hjälpa slutanvändare med att lösa problem. Vidare är du intresserad av utveckling inom IT, följer trender och håller dig uppdaterad inom dina kunskapsområden Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga 2:nd line support med fokus på AD och Exchange jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2:nd line support med fokus på AD och Exchange

On-site support till Trollhättan
Poolia IT Presentation För kunds räkning i Trollhättan söker vi nu en on-site tekniker. Uppdraget kommer att starta 1 september och pågå till november 2013, med option ev förlängning tom februari 2014. Uppdraget innebär PC- och användarsupport via onsite- och remote insatser avseende kundens IT-standard arbetsplats, med relaterade IT tjänster. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med PC- och användarsupport via onsite- och remote insatser avseende kundens IT-standard arbetsplats, med relaterade IT tjänster. Det innefattar datorer, skrivare, IT utrustningen i Konferensrum (AV-kanoner, Videosystem), mobiltelefoner, olika tillbehör till datorer, mobiler samt enklare nätverksärenden. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära: - Hantera ärende via kundens ärendesystem (Remedy) - Installera, leverera och återta hårdvara och program inkl. skrothantering av hårdvara. - Support av kundens hårdvaror och mjukvaror - Arbetssätt är ofta via remote (telefon, fjärrstyrning), även onsite inom kundens kontor i Trollhättan - Servicedesk first line vid behov Utbildning/erfarenhet Du som söker har minst 4 års arbetserfarenhet av användaresupport i PC, Microsoft miljö inkl. Windows Mobile, erfarenhet från att jobbat i huvudsak i 2-3 linjens support, kännedom om standardarbetsplats koncept, arbetslivserfarenhet från medelstora eller större företag och av ärendehanteringssystem. Vidare har du kunskap av Mobiltelefoner/Windows Mobile/ Google Android, Wireless, Multiskrivare, Windows XP, MS Office 2002/2003/2007, MS Exchange, Outlook AD (allmän kunskap) och LAN, Wikipedia. Du har körkort och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du social och har stort tekniskt driv, du är en problemlösnare och har bra helhetssyn, mycket god känsla för service och förmåga att jobba direkt mot våra användare och förståelse för att kunden är i fokus. Du har också god initiativförmåga och förmåga att jobba självständigt. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Trollhättan
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga On-site support till Trollhättan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: On-site support till Trollhättan

Söker supportagent till stort välkänt IT-företag i Solna
Poolia IT Presentation Vi söker nu för ett långt uppdrag en supportagent till ett stort välkänt IT- företag i Solna. Företaget växer och behöver stärka upp med ytterligare en serviceminded kollega till gruppen. Uppdraget kommer att tillsättas i augusti, därför kommer urval och intervjuer ske löpande. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna bedrivs i 1:a linjens support då man kommer ge god service till användare och hantera inkomna ärenden via telefon och mail. Vår kund hanterar transaktioner från bla butik, internethandel, bankomatuttag, detta gör att de vanligaste ärendena rör frågor om tex köptransaktioner, returer, misstämningar på dagsavslut, terminalsupport, bankomatuttag och avstämningar. Flera ärenden löses direkt över telefon medan andra registreras i ärendesystem för vidare utredning i nära samarbete med backoffice eller driftavdelningen. Framöver kommer man också ingå i interna projekt och specifik områdesgrupp med inriktning på tex ATM, terminaler mm. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du som söker detta jobb har någon form av erfarenhet från support/kundservice uppdrag men vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du mycket serviceminded och sätter kunden i fokus. Mycket goda kunskaper i svenska, engelska samt finska då kunden har många finsktalande kunder. Förmåner Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram. Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär? Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Söker supportagent till stort välkänt IT-företag i Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker supportagent till stort välkänt IT-företag i Solna

Teknisk IT-support
Poolia IT Presentation Vi söker just nu efter en serviceminded supportmedarbetare för ett rikstäckande projekt. Du kommer att tillhöra ett kundcenter i centrala Jönköping. Uppdraget är på konsultbasis året ut, med start omgående. Urval sker löpande så ansök snarast möjligast. Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter I rollen som teknisk IT-support kommer du främst att arbeta med 2:a linjens support på ett kundcenter, där man hanterar cirka 3.000 ärenden per månad. 3 personer totalt jobbar med att supporta det rikstäckande projektet. Ärenden kommer in via mail eller telefon, registreras i ärendehanteringssystemet och det finns möjligheter att fråga vidare hos leverantörer. Även arbete i övrig supportverksamhet utanför projektet då dessa samtal inte är fler än ca 20-30 per dag. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har teknisk kompetens och förståelse. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av teknisk support. För att trivas i rollen är det viktigt att du är stresstålig, serviceminded och har ett tydligt kundfokus. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Två år i rad har Poolia vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk IT-support jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk IT-support

Endagsuppdrag som tekniker
Poolia IT Presentation För ett endagsprojekt som tekniker söker vi nu en person som kan hjälpa en stor kund som vi arbetar med över hela sverige med ett utrullningsprojekt. Utrullningen kommer att ske den 17/9. Arbetsuppgifter Under dagen kommer du att: - Verifiera att uppgifter om lokalt adminkonto, ip-inställningar, rumsplacering och nätverksuttag finns dokumenterade - Hämta utrustningen hos kontaktpersonen på orten - Ta med utrustningen till dokumenterat rum - Gå till angivet rum, packa upp, placera och anslut utrustningen på dokumenterat nätverksuttag - Ta kontakt med Workplace tekniker och verifiera funktionalitet - Bestäm förvaringsplats för emballage med kontaktpersonen, gå också igenom var utrustningen är placerad och ansluten. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har kunskap inom området och som är van att utföra liknande uppgifter. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Endagsuppdrag som tekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Endagsuppdrag som tekniker

Kontorsansvarig med IT intresse
Poolia IT Presentation Vår kund som jobbar inom konsultbranschen växer och behöver försträkning med ytterligare en serviceminded kollega. Tjänsten innefattar kontorsansvar men även att hantera enklare uppgifter på IT sidan. Tjänsten ska tillsättas omgående och är på 75% Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Din roll som kontorsansvarig är väldigt varierande och du är ansvarig för kontoret som finns i centrala Stockholm. Ditt ansvar är att se till att allting fungerar i t ex konferensrum och de allmäna ytorna. Du kan hantera enklare skrivarproblem och göra enklare installationer av datorer vid flytt. Utöver kontorsansvaret kommer du att ansvara för en mindre reception, beställning och inköp av kontorsmaterial, kaffe och andra kringtjänster. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du har jobbat i en liknande roll under något år alternativt i en mer itintriktad tjänst och har stort fokus på service. I rollen krävs det att kunna ta tag i saker högt som lågt därav är det viktigt med intiativförmåga. Viktigt att du är även har ett tekniskt intresse eftersom det är endel IT-relaterade frågor som du ska hjälpa till med. Till din personlighet är du en social teamplayer som älskar att ge service. Då företaget är ett internationellt bolag är det viktigt att du hanterar engelska i tal- och skrift. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorsansvarig med IT intresse jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorsansvarig med IT intresse

Endagsuppdrag som tekniker
Poolia IT Presentation För ett endagsprojekt som tekniker söker vi nu en person som kan hjälpa en stor kund som vi arbetar med över hela Sverige med ett utrullningsprojekt. Utrullningen kommer att ske den 26 september. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Arbetsuppgifter Under dagen kommer du att: - Verifiera att uppgifter om lokalt adminkonto, ip-inställningar, rumsplacering och nätverksuttag finns dokumenterade - Hämta utrustningen hos kontaktpersonen på orten - Ta med utrustningen till dokumenterat rum - Gå till angivet rum, packa upp, placera och anslut utrustningen på dokumenterat nätverksuttag - Ta kontakt med Workplace tekniker och verifiera funktionalitet - Bestäm förvaringsplats för emballage med kontaktpersonen, gå också igenom var utrustningen är placerad och ansluten Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har kunskap inom området och som är van att utföra liknande uppgifter. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Skövde
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Endagsuppdrag som tekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Endagsuppdrag som tekniker

IT-konsult till kundsupporten
Poolia IT Presentation Poolia söker en IT-konsult till kundsupporten hos en av våra uppdragsgivare. Tjänsten är 100% och placering i Gävle/Sandviken. Arbetsuppgifter I din roll som IT konsult kommer du att arbeta med IT relaterad kundsupport via telefon och mail. Utbildning/erfarenhet Du har minst gymnasiekompetens med IT inriktning och har med fördel tidigare arbetat inom kundsupport och eller IT support. Som person är du kommunikativ, kundorienterad och IT intresserad. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Två år i rad har Poolia vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Gävle
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga IT-konsult till kundsupporten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-konsult till kundsupporten

Endagsuppdrag som tekniker
Poolia IT Presentation För ett endagsprojekt som tekniker söker vi nu en person som kan hjälpa en stor kund som vi arbetar med över hela Sverige med ett utrullningsprojekt. Utrullningen kommer att ske den 17/9. Arbetsuppgifter Under dagen kommer du att: - Verifiera att uppgifter om lokalt adminkonto, ip-inställningar, rumsplacering och nätverksuttag finns dokumenterade - Hämta utrustningen hos kontaktpersonen på orten - Ta med utrustningen till dokumenterat rum - Gå till angivet rum, packa upp, placera och anslut utrustningen på dokumenterat nätverksuttag - Ta kontakt med Workplace-tekniker och verifiera funktionalitet - Bestäm förvaringsplats för emballage med kontaktpersonen, gå också igenom var utrustningen är placerad och ansluten. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har kunskap inom området och som är van att utföra liknande uppgifter. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Östersund
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Endagsuppdrag som tekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Endagsuppdrag som tekniker

IT-tekniker till spännande företag i Södertälje
Poolia IT Presentation Till vår kund som verkar inom energibranschen söker vi nu en 1:st/2:nd line support med intresse för IT-samordning. Företaget växer och behöver stärka upp IT-avdelningen med ytterligare en IT-tekniker. Uppdraget skall påbörjas omgående. Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Du kommer att tillhöra IT-avdelnignen där det idag jobbar fyra personer som ger support till en 140 anställda. Du jobbar till största delen i windows miljö där du hanterar och löser problem via mail och telefon. Den andra delen i rollen innebär att jobba med IT-administration vilket är inköp, fakturaregistrering via inköp, köpa in och installera nya datorer och utrustning. Andra arbetsuppgifter är att installera Photoshop och andra interna applikationer. Beroende på konsultens bakgrund så kan man få jobba med andra delar som AD, Exchange eller script. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du har jobbat i en liknande roll under minst ett år och som person är du initiativrik, social, serviceminded och stor felsökningförmåga Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker till spännande företag i Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker till spännande företag i Södertälje

Juniora helpdeskmedarbetare till konsultuppdrag
Poolia IT Presentation Är du tekniskt intresserad, serviceminded och sugen på att arbeta som konsult? Vi söker nu helpdesk/helprunners för framtida uppdrag hos våra kunder i Västerås, Eskilstuna och Enköping. Du kommer att arbeta i spännande miljöer och få stora möjligheter att utöka dina kunskaper inom IT-området. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Arbetsuppgifter Uppdragen innebär enklare arbete i helpdesk, antingen med first- eller second line support. Du ska ha fokus på service och hjälpa användare med dagliga problem inom IT-miljön. Du kommer även att fungera som helprunner och ge support på plats hos användare. Arbetsuppgifterna är varierande och kräver hög grad av flexibilitet och tillgänglighet. Utbildning/erfarenhet Vi ser att du har en relevant utbildning inom IT samt någon erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har tidigare erfarenhet av Windows, Officepaketet samt något ärendehanteringssystem. Du har grundläggande teknisk kunskap och förmåga att lösa inkommande ärenden självständigt, via remote desktop eller på plats. Det är meriterande om du har erfarenhet av datakommunikation i nätverk. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team samt i kontakten med nya människor. Du har ett brett tekniskt intresse med förmåga att se helheten. Som person ser vi gärna att du är social, serviceminded och tycker om att hjälpa kunder och/eller medarbetare på ett pedagogiskt sätt. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Västerås
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Juniora helpdeskmedarbetare till konsultuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juniora helpdeskmedarbetare till konsultuppdrag

Driven senior drifttekniker till Linköping
Poolia IT Presentation Ett av våra kundföretag i Linköping söker för rekrytering en driven drifttekniker för Windows serverplattformar. Förhoppningen är att tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt, så välkommen in med din ansökan redan idag. Arbetsuppgifter Företaget är ett starkt expansivt internationellt IT-konsultbolag med 100 anställda varav 60 i Linköping. Du kommer att arbeta hos en större kund med driften av kundens Windows serverplattform. Arbetet som senior drifttekniker innebär bland annat att att övervaka kundens servrar, arbeta med felsökning och backuphantering. Vi ser att du är en problemlösare som vill utvecklas snarare än en administratör. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av IT-drift. Du har bred teknisk kompetens, är serviceminded, driven och strukturerad. Du är en problemlösare som trivs att arbeta i team och som har förmåga att lära dig nya saker snabbt. Arbetet ställer stora krav på ett lösningsorienterat förhållningssätt och ett stort engagemang för kunders alla typer av problem, stora som små. Vi ser att du har en högskoleutbildning eller en KY med just inriktningen mot Windows serverplattform. Du bör även ha minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Företagsbeskrivning Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Linköping
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Driven senior drifttekniker till Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven senior drifttekniker till Linköping

Är du vår nya onsitetekniker?
Poolia IT Presentation Är du en driven onsitetekniker som söker ny utmaning? Vi hoppas på det för nu söker Poolia IT drivna personer som har erfarnehet av onsite arbete till vår konsultverksamhet. Uppdragen som är på konsultbasis och heltid beräknas tillsättas omgående och sträcker sig inledningsvis tre till sex månader med stor chans till förlängning. Du kommer att arbeta som konsult ute hos våra kunder i Stockholm. Behovet är stort och därför uppmanar vi dig att ansöka redan idag. Varmt välkommen med din ansökan. Poolia är ett möjligheternas företag där du kan växa och utvecklas i din yrkesroll i ett rasande tempo. Genom oss får du tillfälle att jobba på populära arbetsplatser hos företag med välkända varumärken. Att vara konsult på Poolia är ett strategiskt steg i din karriär. Du hamnar i strålkastarljuset – både hos oss på Poolia, hos våra kunder och de medarbetare du kommer i kontakt med på de arbetsplatser du befinner dig. Missa inte chansen att bli en av våra eftertraktade konsulter. Arbetsuppgifter Rollen som onsitetekniker innebär att hjälpa slutanvändare med it-support. Du kan komma att ingå i ett team eller arbeta självständigt. Du kommer arbetar med mjuk- och hårdvaruinstallationer samt backuper. Du kommer även att ge stöd till användare på plats och finnas tillgänglig för support via telefon. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du har en adekvat it-utbildning, god teknisk kompetens och ett genuint intresse för IT. Du har arbetat med liknande uppgifter enligt ovan och har mycket goda kunskaper i Microsoft Server 2003-2008 R2, Windows XP/Vista/7 och Active Directory. För att lyckas i rollen som onsitetekniker ser vi att du har en god kommunikativ förmåga, tycker om att arbeta med många kontaktytor, har stor social närvaro och är en positiv person. Du är utåtriktad, noggrann och har en god förmåga att skapa bra relationer med både kunder och kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. körkort är ett stort plus, men inget krav. Förmåner Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram. Dessutom får du din alldeles egna konsultchef, som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär? Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Företagsbeskrivning Poolias framgång bygger på att vi ständigt strävar efter högsta kvalitet och att vi har specialiserat oss på att hyra ut och rekrytera kvalificerad personal inom våra fokusområden Ekonomi, Administration, Life Science och IT & Teknik. Poolia har funnits sedan 1989, har verksamhet i fem länder och är noterat på Stockholmsbörsen. Vi arbetar effektivt och engagerat, med det stora företagets resurser och det lilla företagets närhet till både kunder och kandidater. Sluttext Ansökan sker endast genom att du registrerar ditt CV här på vår webbplats. Klicka på knappen Ansök till höger i denna annons. När du registrerar ditt CV rekommenderar vi att du fyller i så många uppgifter som möjligt samt att du bifogar ett färdigt CV. Kontrollera även att din e-postadress är korrekt ifylld. Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär att vi uppfyller de krav som är uppsatta av Bemanningsföretagen.
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nya onsitetekniker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nya onsitetekniker?

Är du en IT fantast och tycker om den sociala kontakten med människor?
Poolia IT Presentation Ett av Stockholms största IT företag söker nu en onsite tekniker. Nu söker vi dig som har ett stort intresse för hårdvara och felsökning. Du ska tycka om att träffa nya människor och vilja vara en hjälpande hand. Tjänsten är på heltid, ska tillsättas omgående och sträcker sig inledningsvis till sex månader med stor chans till förlängning. Uppdraget är på konsultbasis vilket innebär att du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Poolia IT. Behovet är stort och därför uppmanar vi dig att ansöka redan idag. Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Vi söker dig som har ett stort intresse för IT. Du bör ha grundläggande teknisk kunskap och det är bra om du har tidigare erfarenhet av att lösa inkommande ärenden självständigt ute hos kunder. - Relevant IT-utbildning och gärna något/några års erfarenhet av support men det är inte ett krav - god kunskap kring Windows 7 och 8, Microsoft Office, Active Directory, TCP/IP, ärendehanteringssystem - god kunskap kring installation av klienter och annan hårdvara så som svitchar och routrar - teknisk kunskap om diverse applikationer och system är meriterande - körkort är ett krav. Du som onsite tekniker kommer till en början att utbildas i vår kunds IT miljöer 2 dagar i veckan för att resterande dagar vara ute hos kunder och arbeta. Du bör även vara praktiskt lagd och ha ett ödmjukt tankesätt då arbetsuppgifterna är av blandad karaktär. En anpassningsbar problemlösare som har förmågan att arbeta i grupp men också på egen hand, är precis vad vi söker. Utbildning/erfarenhet Vi ser att du har gått på IT gymnasium eller IT relaterad KY utbildning. Det är meriterande om du har 6 mån till 1 års erfarenhet av PC support. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Är du en IT fantast och tycker om den sociala kontakten med människor? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du en IT fantast och tycker om den sociala kontakten med människor?

Microsoft NAP
Poolia IT Presentation Är du en fena på Microsoft NAP? Då söker vi dig för ett uppdrag med start omgående och till att börja med ca två veckor. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Vi behöver en resurs kunnig i Micosoft Network Access Protection till en leverans mot extern kund. Uppdraget handlar om installation av NAP och få det att fungera med övriga pgm i core/da/uag. Uppskattningsvis rör det sig om ca 80 timmars uppdrag. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Luleå
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Microsoft NAP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Microsoft NAP

Teknisk support
Poolia IT Presentation Vi söker dig med erfarenhet från arbete i servicedesk 1st line ett spännande heltidsuppdrag i Stockholm. Vår kund är en myndighet med kontor beläget på Kungsholmen. Svenskt medborgarskap är ett krav. Välkommen med din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande. Arbetsuppgifter Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att ge IT-support i 1st line till kundens användare. Det kan röra sig om allt från printerproblem till frågor kring Officepaketet. Viktigt är att du brinner för att både lösa problem och ge god service samt motiveras av att hjälpa både kollegor och användare. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har1-3 års rfarenhet från tidigare arbete i servicedesk i 1st line. Du bör ha - kunskaper i Windows Vista och Windows 7 - erfarenhet av GroupWise - erfarenhet av MS Office - erfarenhet av remotehanteringsverktyg. Förmåner Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram. Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär? Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk support jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk support

Är du en hjälpsam och social Helprunner?
Poolia IT Presentation Nu söker vi en helprunner till en av våra kunder. Tjänsten som är på konsultbasis och heltid beräknas starta omgående. Du kommer att vara placerad på vår kunds kontor som är beläget i Stockholm. Tjänsten skall tillsättas omgående därför uppmanar vi dig skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av lokal support, felsökning, byte och installation av hård- och mjukvara. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du har en adekvat it-utbildning och kan både hård- och mjukvara samt har erfarenhet av arbete som helprunner. Goda PC-kunskaper är meriterande. För att lyckas och trivas i rollen som helprunner tror vi att du är effektiv, engagerad och noggrann. Du tycker om att arbeta med många kontaktytor och är en positiv person. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Förmåner Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram. Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär? Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Wasting your talent? Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Är du en hjälpsam och social Helprunner? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du en hjälpsam och social Helprunner?

Vi söker en social och problemlösande Senior Support Engineer
Poolia IT Presentation Vi söker nu dig som har lång erfarenhet som drifttekniker till vår kund som är ett stort svenskt industriföretag i Stockholm. Tjänsten är på konsultbasis i ca 3-6 månader men kommer sedan att gå över till en anställning hos vår kund. Tjänsten ska tillsättas inom kort så vi uppmanar dig att skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Du kommer ingå i ett större supportteam där du kommer var den som tillför med spetskompetensen i teamet. I din roll som Senior Support Engineer kommer du att dagligen arbeta främst i en Windows miljö. Det är önskvärt om du även har god kunskap kring Windows servers, Lotus Notes, nätverkstrift och det är meriterande om du är insatt i ITIL. Du kommer att arbeta i den dagliga driften och att hantera incidenter, problem samt förändringsarbeten. En annan del av arbetet innebär att vara resurs i olika projektarbeten. I rollen som drifttekniker kommer du dagligen att ha kontakt med kunder, leverantörer och kollegor för att lösa dina arbetsuppgifter. Därför att det viktigt att du som person är social och tycker om att arbeta med och bland människor. Du kommer även i din roll att ge support till företagets ledning. Då kunden har många globala kontakter är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska språket. Du ska ha kunskap inom: - Windows 2000/2003/2008 server - windows XP/ Win 7/ Win 8 clients - microsoft Office XP/2003/2007/2010 - PC management software - Lotus Notes användarsupport. - LAN/WAN. Utbildning/erfarenhet Vi ser att du har: - Minst 5 års erfarenhet av att ha arbetat som drifttekniker eller i en liknande roll - god vana av att ha frekvent kundkontakt - erfarenhet av dokumentering och troubleshooting - vana av att ge telefonsupport. Utbildning: - Examen i i relevant IT utbildning - flytande i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Kunskap kring andra språk är meriterande - är du certifierad inom ITIL är det meriterande. Förmåner Som ”hyr-först”-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en social och problemlösande Senior Support Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en social och problemlösande Senior Support Engineer

Söker servicedesk agent till spännande uppdrag
Poolia IT Presentation Har du ett erfarenhet från IT- supportuppdrag? Då har vi ett uppdrag för dig. Vi söker nu en Service desk agent till ett stort företag i Solna, Tjänsten är på konsultbasis och ska tillsättas inom en snar framtid Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna bedrivs i 1:a linjens support då man kommer ge god service till användare och hantera inkomna ärenden via telefon och mail. Vår kund hanterar transaktioner från bla butik, internethandel, bankomatuttag, detta gör att de vanligaste ärendena rör frågor om tex köptransaktioner, returer, misstämningar på dagsavslut, terminalsupport, bankomatuttag och avstämningar. Flera ärenden löses direkt över telefon medan andra registreras i ärendesystem för vidare utredning i nära samarbete med backoffice eller driftavdelningen. Framöver kommer man också ingå i interna projekt och specifik områdesgrupp med inriktning på tex ATM, terminaler mm. Utbildning/erfarenhet Du som söker detta jobb har studerat på en KY/YH-utbildning inom IT alternativt på ett gymnasium med IT-inriktning. Krav är att du har erfarenhet från supportuppdrag och gärna från bank- och finanssektorn, helst från kortbetalningar. Vi ser också att du har erfarenhet från problemlösningar. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Ytterligare språkkunskaper är meriterade, gärna nordiska språk. Förmåner Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram. Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär? Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Söker servicedesk agent till spännande uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker servicedesk agent till spännande uppdrag

Helpdeskmedarbetare
Poolia IT Presentation Till en av våra kunder söker vi en helpdeskmedarbetare med bra datorvana och hög servicegrad. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning behöver ske snarast. Vänta därför inte, utan ansök redan idag! Arbetsuppgifter Du kommer via fjärrstyrning ta över klienter och avhjälpa fel i Windowsmiljö, såsom Outlook och Office. Uppdraget kommer att starta tämligen omgående och pågå fram till årsskiftet, med möjlighet till förlängning. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom 1st line support. Vi ser helst att du har erfarenhet av att ha jobbat med problemlösning via fjärrstyrning. Erfarenhet av någon form av kundtjänst, företrädesvis inom helpdesk / IT-support, är ett krav. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Linköping
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Helpdeskmedarbetare jobb, Helpdeskmedarbetare Linköping, Helpdeskmedarbetare Poolia IT
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Helpdeskmedarbetare

Helpdesk tekniker söker vi till internationellt företag i modebranschen
Poolia IT Presentation Vår kund är ett internationellt företag med global IT-verksamhet. Företaget agerar på en marknad där konkurrens och expansionsplaner ställer stora krav på IT-stödet vad gäller förmåga till förändring och kvaltiet på levererade tjänster där Helpdesken är själva hjärtat i tjänsteleveransen. Vi söker nu dig som tycker om att lösa IT relaterade problem, avancerade likväl som lite mindre avancerade problem. Det är viktigt att du är anpassningsbar och vilja hitta bästa möjliga lösning för kunden. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Poolia IT. Tjänsten skall tillsättas omgående och därför uppmanar vi dig att skicka din ansökan redan idag. Den kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Global IT Helpdesk söker en konsult som kan stärka dess nuvarande team på 35 personer. Placering är i Stockholm och omfattar stöd till kundens användare globalt avseende IT-relaterad frågor och support i enlighet med kundens process för Incident Management. Tjänsten innebär även skifttjänstgöring eftersom det är en global helpdesk som ger support till användarna i hela världen Utbildning/erfarenhet Vi söker en person som är service minded och har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter i en IT-organisation. Du måste vara bra på att kommunicera muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska dessutom bör du ha lätt för att lära samt en positiv och hjälpsam attityd. Du som person: - Service Minded - Positiv och hjälpsam attityd - Lättlärd - Lagspelare - Administrativ Obligatorisk erfarenhet/kunskap: - Minst 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter - Bra på att kommunicera muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska - Bra kunskap om Windows XP och Windows 7 - Kunskap om Active Directory - Kunskap om Microsoft Office 2010 Önskvärd erfarenhet/kunskap: - ITIL-kunskap Förmåner Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram. Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär? Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Wasting your talent?
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Helpdesk tekniker söker vi till internationellt företag i modebranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Helpdesk tekniker söker vi till internationellt företag i modebranschen

Vi söker webbutvecklare
Poolia IT Presentation Vi söker nu efter webbutvecklare till ett företag i Växjö som är en ledande leverantör av lösningar inom IT- och kommunikation för den globala marknaden. Uppdraget är på konsultbasis under tre månader. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som webbutvecklare i ett projekt hos vår kund. Uppdraget startar den 30 september och förväntas pågå till årsskiftet. Utbildning/erfarenhet Du som söker bör ha en eftergymnasial utbildning inom data/IT alternativt har du några års erfarenhet som webbutvecklare. Du brinner för webbutveckling och håller dig uppdaterad inom den senaste tekniken. Vi ser att du har erfarenhet av systemutveckling för webben i frontend eller backend där du arbetat med bl.a. PHP-utveckling, SQL, javascript, HTML 5. Som person är du prestigelös och för att trivas med tjänsten har du en god social kompetens och därmed förmåga att arbeta bra i team. För övrigt tror vi att du är en engagerad och drivande person som gillar att jobba på ett snabbväxande företag och att få saker uträttade. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Växjö
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker webbutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker webbutvecklare

Vi söker IT-tekniker som vill växa och utvecklas
Poolia IT Presentation Poolia söker till vår konsultverksamhet nu helpdeskmedarbetare som brinner för service. Placeringsort för uppdraget är Enköping och är under visstid; 1 oktober fram till slutet av november. Du behöver ha körkort men ej tillgång till egen bil. Urval görs löpande, sök därför tjänsten så snart du kan! Arbetsuppgifter I detta uppdrag kommer du att arbeta i projektform med fokus på att bistå vid utrullning av Windows7. Du kommer att ställa datorer på plats, förbereda dem för installationer samt genomföra dessa. Till detta uppdrag söker vi tre konsulter: 2 konsulter som kommer att vara ansvariga för installationer hos kund och 1 konsult som bemannar Helpdesk. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot IT samt har arbetat med IT-support tidigare. Du är van att arbeta under press och med att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Som person är du socialt orienterad, pedagogisk och med en mycket hög servicekänsla då du i ditt dagliga arbete kommer att vägleda och hjälpa företagets användare.Vidare är du prestigelös, samarbetsvillig och har en god kommunikationsförmåga. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Enköping
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker IT-tekniker som vill växa och utvecklas jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker IT-tekniker som vill växa och utvecklas

Helpdesk tekniker söker vi till internationellt företag i modebranschen
Poolia IT Presentation Vår kund är ett internationellt företag med global IT-verksamhet. Företaget agerar på en marknad där konkurrens och expansionsplaner ställer stora krav på IT-stödet vad gäller förmåga till förändring och kvaltiet på levererade tjänster där Helpdesken är själva hjärtat i tjänsteleveransen. Vi söker nu dig som tycker om att lösa IT relaterade problem, avancerade likväl som lite mindre avancerade problem. Det är viktigt att du är anpassningsbar och vilja hitta bästa möjliga lösning för kunden. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Poolia IT. Tjänsten skall tillsättas omgående och därför uppmanar vi dig att skicka din ansökan redan idag. Den kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Global IT Helpdesk söker en konsult som kan stärka dess nuvarande team på 35 personer. Placering är i Stockholm och omfattar stöd till kundens användare globalt avseende IT-relaterad frågor och support i enlighet med kundens process för Incident Management. Tjänsten innebär även skifttjänstgöring eftersom det är en global helpdesk som ger support till användarna i hela världen Utbildning/erfarenhet Vi söker en person som är service minded och har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter i en IT-organisation. Du måste vara bra på att kommunicera muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska dessutom bör du ha lätt för att lära samt en positiv och hjälpsam attityd. Du som person: - Service Minded - Positiv och hjälpsam attityd - Lättlärd - Lagspelare - Administrativ Obligatorisk erfarenhet/kunskap: - Minst 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter - Bra på att kommunicera muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska - Bra kunskap om Windows XP och Windows 7 - Kunskap om Active Directory - Kunskap om Microsoft Office 2010 Önskvärd erfarenhet/kunskap: - ITIL-kunskap Förmåner Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram. Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär? Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Wasting your talent?
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Helpdesk tekniker söker vi till internationellt företag i modebranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Helpdesk tekniker söker vi till internationellt företag i modebranschen

Teknisk support
Poolia IT Presentation Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet från arbete i servicedesk 1st line ett spännande heltidsuppdrag i Stockholm. Vår kund är en myndighet med kontor beläget på Kungsholmen. Eftersom vår kund är en myndighet är svenskt medborgarskap är ett krav. Tjänsten skall tillsättas omgående och kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Vi uppmanar dig därför att ansöka redan idag. Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att ge IT-support i 1st line till kundens användare. Det kan röra sig om allt från printerproblem till frågor kring Officepaketet. Viktigt är att du brinner för att både lösa problem och ge god service samt motiveras av att hjälpa både kollegor och användare. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har1-3 års rfarenhet från tidigare arbete i servicedesk i 1st line. Du bör ha - kunskaper i Windows Vista och Windows 7 - erfarenhet av GroupWise - erfarenhet av MS Office - erfarenhet av remotehanteringsverktyg. Förmåner Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram. Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär? Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk support jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk support


Sök lediga jobb Poolia IT

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se