Praktiska (Borås) jobb - lediga jobb

Praktiska (Borås) jobb Praktiska (Borås) jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Praktiska (Borås). På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Praktiska (Borås). Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kock/ Köksmästare- Borås

  2. VF/Fastighetslärare till Praktiska i Borås- Borås

  3. Fordon- och transportlärare Praktiska Borås- Borås

  4. El- och energilärare Praktiska i Borås- Borås

  5. BA/målerilärare Praktiska Borås- Borås

  6. Restaurang- och livsmedelslärare Praktiska Borås- Borås

  7. Gymnasielärare- Borås

  8. Gymnasielärare- Borås


Mer beskrivning

Kock/ Köksmästare
Köksmästare Restaurang; Praktiska (Borås); Borås; 1 plats. Köksmästare på Resturang Baggen/ Borås praktiska Gymnasium Praktiska Gymnasiet i Borås har 155 elever och är en gymnasieskola med små klasser och mycket praktik. Vi vänder oss till ungdomar som vill lära sig ett yrke under sin gymnasietid och samtidigt få behörighet från nationellt program. Vi utbildar till yrken som elektriker, kockar, målare, larmtekniker, låssmeder, fordonsmekaniker, maskinmekaniker, plattsättare, anläggare och fastighetstekniker. Vi söker nu en köksmästare till vår lunchrestaurang Baggen. Praktiska Gymnasiet i Borås är ett av 36 gymnasier inom den fristående koncernen Praktiska Sverige AB. Skolan etablerades 2007. Eleven hos oss knyts till en arbetsplats under sin utbildningstid och en stor del av den treåriga gymnasietiden förläggs på arbetsplatsen. Vårt mål är att eleven skall kunna få en anställning direkt efter gymnasiet. Våra yrkeslärare fungerar som handledare ute i arbetslivet och som karaktärsämneslärare på skolan. Vi har samarbete med övriga Praktiska Gymnasier i regionen. Du som söker är en flexibel person. Du har god förmåga att leda köksarbetet samt vara med i produktionen av lunch och elevmat. Vi serverar mellan 300-350 luch per dag. Vi ställer krav på på yrkeskunskaper men kommer också att lägga mycket stor stor vikt vid sökandes vilja och förmåga att arbeta med ungdomar. Tjänsterna är en allmän visstidsanställning med chans till förlängning. Vi kommer att intervjua sökande löpande. Tillträde 2013-08-01 Besök gärna www.praktiska.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Praktiska (Borås)
Ort: Borås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/ Köksmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/ Köksmästare

VF/Fastighetslärare till Praktiska i Borås
VF/Fastighets-lärare till Praktiska i Borås. Praktiska är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet. Praktiska har sedan 1999 utvecklat en modell för lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi gymnasieskolor på 35 orter i Sverige med ca 4700 elever och ca 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt för att utbildningen ska bli den bästa. Nu söker vi en VF/Fastighetslärare till vår gymnasieskola i Borås. Skolan i Borås har idag ca 15 anställda som utbildar ca 100 jobbsugna talanger! Vi är en mindre skola med stor gemenskap mitt i hjärtat av arbetslivet. Nu söker vi en VF/Fastighets-lärare på 100 % som är hungrig på att odla jobbsugna talanger som kan börja till terminstart HT2014! Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit! Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan, samt göra APL-besök osv. Du som söker är engagerad och intresserad av ungdomar, samt har kunnighet och gärna erfarenhet av yrket. Är du även kreativ och lösningsfokuserad erbjuder vi dig en spännande och lärorik arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och erbjuder dig även god möjlighet att påverka ditt arbete. Vi söker i första hand en legitimerad lärare med ett stort kontaktnät i branschen samt ett genuint intresse av att arbeta med ungdomar. För mer information gå gärna in på vår hemsida www.praktiska.se Skicka ansökan tillsammans med meritförteckning, eventuell legitimation och ett personligt brev till rektor i Borås, Richard Edström, richard.edstrom@vindora.se Sista dag för ansökan är söndag 14 april. Vänlig märk din ansökan med "VF/fastighet i Borås" Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Praktiska (Borås)
Ort: Borås
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga VF/Fastighetslärare till Praktiska i Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VF/Fastighetslärare till Praktiska i Borås

Fordon- och transportlärare Praktiska Borås
Fordon- och transportlärare till Praktiska i Borås. Praktiska är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet. Praktiska har sedan 1999 utvecklat en modell för lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi gymnasieskolor på 35 orter i Sverige med ca 4700 elever och ca 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt för att utbildningen ska bli den bästa. Nu söker vi en Fordon-och transportlärare till vår gymnasieskola i Borås. Skolan i Borås har idag ca 15 anställda som utbildar ca 100 jobbsugna talanger! Vi är en mindre skola med stor gemenskap mitt i hjärtat av arbetslivet. Nu söker vi en Fordon- och transportlärare på 80 % som är hungrig på att odla jobbsugna talanger som kan börja till terminstart HT2014! Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit! Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan, samt göra APL-besök osv. Du som söker är engagerad och intresserad av ungdomar, samt har kunnighet och gärna erfarenhet av yrket. Är du även kreativ och lösningsfokuserad erbjuder vi dig en spännande och lärorik arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och erbjuder dig även god möjlighet att påverka ditt arbete. Vi söker i första hand en legitimerad lärare med ett stort kontaktnät i branschen samt ett genuint intresse av att arbeta med ungdomar. För mer information gå gärna in på vår hemsida www.praktiska.se Skicka ansökan tillsammans med meritförteckning, eventuell legitimation och ett personligt brev till rektor i Borås, Richard Edström, richard.edstrom@vindora.se Sista dag för ansökan är söndag 14 april. Vänlig märk din ansökan med "Fordon- och transportlärare i Borås" Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Praktiska (Borås)
Ort: Borås
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Fordon- och transportlärare Praktiska Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordon- och transportlärare Praktiska Borås

El- och energilärare Praktiska i Borås
El- och energilärare till Praktiska i Borås. Praktiska är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet. Praktiska har sedan 1999 utvecklat en modell för lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi gymnasieskolor på 35 orter i Sverige med ca 4700 elever och ca 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt för att utbildningen ska bli den bästa. Nu söker vi en El- och energilärare till vår gymnasieskola i Borås. Skolan i Borås har idag ca 15 anställda som utbildar ca 100 jobbsugna talanger! Vi är en mindre skola med stor gemenskap mitt i hjärtat av arbetslivet. Nu söker vi en El- och energilärare på 100 % som är hungrig på att odla jobbsugna talanger som kan börja till terminstart HT2014! Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit! Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan, samt göra APL-besök osv. Du som söker är engagerad och intresserad av ungdomar, samt har kunnighet och gärna erfarenhet av yrket. Är du även kreativ och lösningsfokuserad erbjuder vi dig en spännande och lärorik arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och erbjuder dig även god möjlighet att påverka ditt arbete. Vi söker i första hand en legitimerad lärare med ett stort kontaktnät i branschen samt ett genuint intresse av att arbeta med ungdomar. För mer information gå gärna in på vår hemsida www.praktiska.se Skicka ansökan tillsammans med meritförteckning, eventuell legitimation och ett personligt brev till rektor i Borås, Richard Edström, richard.edstrom@vindora.se Sista dag för ansökan är söndag 14 april. Vänlig märk din ansökan med "El- och energi i Borås" Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Praktiska (Borås)
Ort: Borås
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga El- och energilärare Praktiska i Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: El- och energilärare Praktiska i Borås

BA/målerilärare Praktiska Borås
BA/Målerilärare till Praktiska i Borås. Praktiska är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet. Praktiska har sedan 1999 utvecklat en modell för lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi gymnasieskolor på 35 orter i Sverige med ca 4700 elever och ca 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt för att utbildningen ska bli den bästa. Nu söker vi en BA/Målerilärare till vår gymnasieskola i Borås. Skolan i Borås har idag ca 15 anställda som utbildar ca 100 jobbsugna talanger! Vi är en mindre skola med stor gemenskap mitt i hjärtat av arbetslivet. Nu söker vi en BA/målerilärare på 100 % som är hungrig på att odla jobbsugna talanger som kan börja till terminstart HT2014! Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit! Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan, samt göra APL-besök osv. Du som söker är engagerad och intresserad av ungdomar, samt har kunnighet och gärna erfarenhet av yrket. Är du även kreativ och lösningsfokuserad erbjuder vi dig en spännande och lärorik arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och erbjuder dig även god möjlighet att påverka ditt arbete. Vi söker i första hand en legitimerad lärare med ett stort kontaktnät i branschen samt ett genuint intresse av att arbeta med ungdomar. För mer information gå gärna in på vår hemsida www.praktiska.se Skicka ansökan tillsammans med meritförteckning, eventuell legitimation och ett personligt brev till rektor i Borås, Richard Edström, richard.edstrom@vindora.se Sista dag för ansökan är söndag 14 april. Vänlig märk din ansökan med "BA/målerilärare i Borås" Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Praktiska (Borås)
Ort: Borås
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga BA/målerilärare Praktiska Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BA/målerilärare Praktiska Borås

Restaurang- och livsmedelslärare Praktiska Borås
Restaurang- och livsmedelslärare till Praktiska i Borås. Praktiska är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet. Praktiska har sedan 1999 utvecklat en modell för lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi gymnasieskolor på 35 orter i Sverige med ca 4700 elever och ca 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt för att utbildningen ska bli den bästa. Nu söker vi en Restaurang- och livsmedelslärare till vår gymnasieskola i Borås. Skolan i Borås har idag ca 15 anställda som utbildar ca 100 jobbsugna talanger! Vi är en mindre skola med stor gemenskap mitt i hjärtat av arbetslivet. Nu söker vi en Restaurang- och livsmedelslärare på 100 % som är hungrig på att odla jobbsugna talanger som kan börja till terminstart HT2014! Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit! Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan, samt göra APL-besök osv. Du som söker är engagerad och intresserad av ungdomar, samt har kunnighet och gärna erfarenhet av yrket. Är du även kreativ och lösningsfokuserad erbjuder vi dig en spännande och lärorik arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och erbjuder dig även god möjlighet att påverka ditt arbete. Vi söker i första hand en legitimerad lärare med ett stort kontaktnät i branschen samt ett genuint intresse av att arbeta med ungdomar. För mer information gå gärna in på vår hemsida www.praktiska.se Skicka ansökan tillsammans med meritförteckning, eventuell legitimation och ett personligt brev till rektor i Borås, Richard Edström, richard.edstrom@vindora.se Sista dag för ansökan är söndag 14 april. Vänlig märk din ansökan med "Restaurang och livsmedel i Borås" Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Praktiska (Borås)
Ort: Borås
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurang- och livsmedelslärare Praktiska Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurang- och livsmedelslärare Praktiska Borås

Gymnasielärare
Praktiska gymnasiet i Borås startade 2007och är idag en skola med ca 130 elever fördelat på ett flertal olika yrkesprogram. Skolan kännetecknas av ett nära branschsamarbete, små klasser och undervisningsgrupper samt att eleverna har mycket praktik. Våra elever ges möjlighet till en stor del arbetsplatsförlagd utbildning i nära samverkan med bransch och lokala företag. Eleverna får på så sätt en god inblick i yrkeslivet redan under studietiden och når en mycket god anställningsbarhet efter sina tre år på skolan. Vi söker nu legitimerade lärare för undervisning i: Svenska som andra språk (timanst) Samhällskunskap ca 20% Vi söker dig som har ett stort engagemang för elever och för lärandet. Stor vikt läggs till lämplighet och erfarenhet till undervisning. Vi förutsätter att Du är legitimerad. - - - - - - - Rekryteringsföretag etc. undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.
Företag: Praktiska (Borås)
Ort: Borås
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare jobb, Gymnasielärare Borås, Gymnasielärare Praktiska (Borås)
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare

Gymnasielärare
Praktiska gymnasiet i Borås startade 2007och är idag en skola med ca 130 elever fördelat på ett flertal olika yrkesprogram. Skolan kännetecknas av ett nära branschsamarbete, små klasser och undervisningsgrupper samt att eleverna har mycket praktik. Våra elever ges möjlighet till en stor del arbetsplatsförlagd utbildning i nära samverkan med bransch och lokala företag. Eleverna får på så sätt en god inblick i yrkeslivet redan under studietiden och når en mycket god anställningsbarhet efter sina tre år på skolan. Vi söker nu legitimerade lärare för undervisning i: Svenska ca 60% Matematik ca 80-100% Religion ca 20% Naturkunskap ca 20% Vi söker dig som har ett stort engagemang för elever och för lärandet. Stor vikt läggs till lämplighet och erfarenhet till undervisning. Vi förutsätter att Du är legitimerad. - - - - - - - Rekryteringsföretag etc. undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.
Företag: Praktiska (Borås)
Ort: Borås
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare jobb, Gymnasielärare Borås, Gymnasielärare Praktiska (Borås)
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare


Sök lediga jobb Praktiska (Borås)

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se