Prizta Rekrytering & Bemanning AB jobb - lediga jobb

Prizta Rekrytering & Bemanning AB jobb Prizta Rekrytering & Bemanning AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Prizta Rekrytering & Bemanning AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Prizta Rekrytering & Bemanning AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Elektriker till FM-kontrakt sökes- Gällivare

 2. Ventilationstekniker/montör sökes till ISS- Göteborg

 3. Elektriker- Göteborg

 4. Serviceledare sökes- Göteborg

 5. Kyltekniker/kylmontör sökes till Caverion (YIT)- Göteborg

 6. Drifttekniker El / Elansvar- Göteborg

 7. Drifttekniker/industrielekriker sökes till Coor Service Management- Borås

 8. Serviceprojektledare till Kiruna sökes- Kiruna

 9. Teknisk förvaltare / Projektledare- Stockholm

 10. Tekniker med erfarenhet inom VVS, svets och mekanik- Göteborg

 11. Elektriker- Göteborg

 12. Ventilationstekniker/montör sökes till ISS- Göteborg

 13. Drifttekniker El / Elansvar- Göteborg

 14. Kyltekniker/kylmontör sökes till Caverion (YIT)- Göteborg

 15. Drifttekniker inriktning ventilation/energi sökes- Hörby

 16. Dalkia söker Affärsutvecklare till Stockholm- Stockholm

 17. Konstruktör till Caverion- Göteborg

 18. Dalkia söker kyltekniker- Bjuv

 19. Ställverkselektriker- Mölndal

 20. Kyltekniker/kylmontör sökes till Caverion (YIT)- Göteborg

 21. El-behörig Arbetsledare- Göteborg

 22. Distributionselektriker/Linjemontör- Mölndal

 23. Drifttekniker inriktning ventilation/energi sökes- Lund

 24. Ventilationstekniker ISS Facility Services- Göteborg

 25. Styr- & reglerteknik sökes- Göteborg

 26. Elektriker till Coor Service Management sökes- Göteborg

 27. Ventilationstekniker- Göteborg

 28. Gruppchef inom drift och underhåll- Borås

 29. Brandskyddskoordinator till Coor Service Management- Mölndal

 30. Arbetsledare El installationer- Malmö

 31. Dalkia söker drifttekniker med erfarenhet av ammoniak- Bjuv

 32. Platschef sökes till vår kund- Göteborg

 33. Drifttekniker- Göteborg

 34. Arbetsledare- Göteborg

 35. Drifttekniker till vår kund i Stockholm sökes- Stockholm

 36. Arbetsledare/projektledare sökes till vår kund i Stockholmsområdet- Stockholm

 37. Tekniker med OVK-behörighet sökes- Göteborg

 38. Drifttekniker inriktning ventilation/energi sökes- Lund

 39. Brandskyddskoordinator/projektledare till Coor Service Management- Göteborg

 40. Fastighetstekniker med spetskompetens inom ventilation sökes- Göteborg


Mer beskrivning

Elektriker till FM-kontrakt sökes
Just nu söker vår kund en Elektriker med placering på ett FM-kontrakt i Gällivare.  Arbetsuppgifter * Dina arbetsuppgifter som elektriker kommer att variera inom industri- och serviceinstallationer.  * Du kommer att arbeta med allt från installationer till skräddarsydda system lösningar för alla typer av byggnader, industrier och processer. * Du kommer även att få arbeta med service- och underhållstekniska tjänster. * God erfarenhet av fastighetsunderhåll. * Utföra skötsel och tillsyn av fastigheter och dess system. Din bakgrund Du har utbildning inom el/elektronik och har en BB1- eller BB2- behörighet. Kunskaper inom UPS:er alternativt reservkraft är meriterande. Du är självgående och en kreativ problemlösare som tar egna initiativ och gillar att jobba med frihet under ansvar. Samtidigt fungerar du väl i ett team där många kompetenser samverkar och jobbar ihop. Du är prestigelös och framåt som person och trivs i din roll som elektriker där du vill utvecklas vidare. God social förmåga är viktigt då det är mycket kontakter med hyresgäster och uppdragsgivare. Du är rak, ärlig och trivs i en miljö där det är mycket att göra. Körkort är ett krav. Låter det intressant? Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast. För mer information om tjänsten ring Karin Theander på tel: 0763-40 04 12 alt. karin@prizta.se
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker till FM-kontrakt sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker till FM-kontrakt sökes

Ventilationstekniker/montör sökes till ISS
Iss söker nu en ventilationstekniker/montör. Iss är en av de stora aktörerna inom fastighetsunderhåll. Tjänsten är placerad i Göteborg. Du kommer att bli anställd hos ISS. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår det att utföra service på ventilationsaggregat, montage av nya anläggningar samt att utföra ombyggnationer. Injusteringar och felsökning ingår i arbetet. Du kommer att ha möjlighet att driva och utveckla egna projekt. Hos vår kund har du stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och växa inom företaget. Din profil * Kunskap i montering av ventilation både aggregat och kanalsystem. * Kunskap i styr & reglerteknik. * Viss kunskap inom el. * Kunskap gällande reparation/service t.ex. lagerbyte är ett krav. * Svenska i tal och skrift samt att du behärskar engelska. * B-körkort är ett krav och körkort BE är meriterande. * Ha god kännedom om Officepaketet * Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en person som är prestigelös, lyhörd, serviceinriktad och som har god samarbetsförmåga såväl som organisationsförmåga. Stämmer ovanstående in på dig? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi kommer att göra urval och intervjua löpande så vi vill gärna ha in den så snart som möjligt. Vill du fråga något så är du välkommen att kontakta Pernilla Embertsdotter pernilla@prizta.se tel: 0735-41 66 11 alt. Karin Theander tel: 0763-40 04 12 karin@prizta.se Välkommen in med din ansökan!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ventilationstekniker/montör sökes till ISS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ventilationstekniker/montör sökes till ISS

Elektriker
Prizta Rekrytering och Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal inom områdena El, Energi, Drift och Underhåll Då vi fått ett flertal förfrågningar från olika kunder söker vi nu efter Elektriker för långvarig uthyrning och med mycket goda möjligheter till framtida anställning hos vår kunder. Prizta sammarbetar idag med ca 12 installationsföretag i Göteborgsområdet och har genom detta många bra kontakter. Vi erbjuder mycket bra löner! Just nu söker vi fullbetalda Elektriker samt 1 , 2 och 3- års montörer. Dina arbetsuppgifter som elektriker kommer att variera inom industri- och entreprenadinstallationer. Du kommer att arbeta med allt från installationer till skräddarsydda system lösningar för alla typer av byggnader,industrier och processer. Du kommer även att få arbeta med service- och underhållstekniska tjänster. Din bakgrund: Du har utbildning inom el/elektronik och har gärna en BB1- eller BB2- behörighet. Du är självgående och en kreativ problemlösare. Du tar egna initiativ och gillar att jobba med frihet under ansvar. Samtidigt fungerar du väl i ett team där många kompetenser samverkar och jobbar ihop. Du är prestigelös, framåt och social person som trivs i din roll som elektriker och vill utvecklas vidare. Du är rak, ärlig och trivs i en miljö där det är mycket att göra. Tjänsten kommer att inledas med en anställning hos Prizta Rekrytering & Bemanning AB enligt gällande kollektivavtal och är tänkt att gå över till vår kund efter några månader. Kollektivavtal med SEF ( Svenska Elektrikerförbundet ) finns. Låter det intressant? Uppdraget kommer att dra igång mycket snart och vi behöver därför din ansökan snarast! För mer information om tjänsten ring Embert Larsson på tfl: 031-7890192 Välkommen med din ansökan!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker jobb, Elektriker Göteborg, Elektriker Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker

Serviceledare sökes
Vi söker nu en ansvarsfull och driven Serviceledare till en av våra kunder som är en av de ledande i Sverige inom installation och service av industri-, energi- och fastighetstekniska tjänster. De erbjuder ett komplett utbud inom tekniska installationer, energitjänster, drift & underhåll och facilities management och hjälper deras kunder att göra lönsamma investeringar och att bibehålla dess värde. Deras omkring 4700 medarbetare på mer än 100 orter i Sverige jobbar alla efter samma filosofi - att skapa, utveckla och bibehålla en god livsmiljö för människan. Arbetsuppgifter Som serviceledare kommer Du i din roll vara ansvarig för en grupp med tekniker som arbetar främst med tillsyn/ skötsel samt service av kommersiella fastigheter. Arbetsuppgifterna innebär arbetsledning och samordning av serviceteamet. Du ansvarar för att följa upp serviceteknikerna, har sälj- och uppföljningsmöten med kunder, samt har kontakt med leverantörer.  I rollen ingår även: * Personaladministrativt ansvar för tidrapportering och arbetsordrar * Ekonomiskt ansvar för kalkylering, fakturering samt uppföljning * Ansvar för den dagliga kontakten med kunder och medarbetare * Vidareutveckla och effektivisera den tekniska driften * Miljö- och arbetsmiljöansvar Kompetens * Gymnasialutbildning med inriktning mot VS, Kyla, El, bygg eller liknande * Meriterande är högskoleutbildning eller YH/KY utbildning inom dessa områden * Dokumenterad erfarenhet av arbetsledande roll Meriterande är en teknisk bakgrund med inriktning mot bygg, energi eller liknande * Du ska vara affärs- och målinriktad med förmåga att bygga goda långvariga relationer * Stark säljinriktning, serviceanda och är driven av nykundsbearbetning * Som person är du ansvarsfull, noggrann, initiativrik, kreativ och strukturerad med goda ledaregenskaper samt vana att entusiasmera och utveckla team Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan idag. Vid frågor kontakta Karin Theander 0763-40 04 12 alt karin@prizta.se
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceledare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceledare sökes

Kyltekniker/kylmontör sökes till Caverion (YIT)
”YIT byter namn till Caverion och expanderar. Vi skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel.”  I denna rekrytering samarbetar Caverion med Prizta Rekrytering & Bemanning AB som är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal inom områdena Energi, Drift/Underhåll och Industri.  Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av installation och montage av kylmaskiner. Arbetet består av både planerade jobb och akuta utryckningar.  Caverion söker en kyltekniker/kylmontör med goda kunskaper inom , installation, montage och service med placering i Göteborg. Vi söker dig som har: - Kylteknikerutbildning - Erfarenhet från liknande verksamhet - Certifiering är meriterande - Goda kunskaper inom el, styr och regler - Körkort Vi tror att du som person är serviceinriktad och tycker om att arbeta med kunden i centrum. Vi ser helst att du besitter egenskaper som flexibel, initiativrik och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Stämmer detta in på dig så ser vi fram emot din ansökan snarast då vi gör kontinuerligt urval. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Theander på tel: 0763-40 04 12
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kyltekniker/kylmontör sökes till Caverion (YIT) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kyltekniker/kylmontör sökes till Caverion (YIT)

Drifttekniker El / Elansvar
Drifttekniker El / Elansvar Coor Service Management är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 7 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 8 000 MSEK. Vi söker nu en drifttekniker med placering i Lundby, Göteborg. Ditt nya arbete: Till ett av våra uppdrag söker vi nu drifttekniker El med ansvar för att samordna och säkerställa driften av tekniska system vad gäller kvalitet, leveransprecision och ekonomi. I arbetsuppgifterna ingår att utöva tillsyn, skötsel, reparation och underhåll av installationer samt utföra övriga fastighetsrelaterade åtaganden inom ramen av vårt uppdrag till kund. Din bakgrund: För att säkra leveransen av fastighetsrelaterade tjänster är vi i behov av en bred kompetens och söker därför en driftstekniker med kvalifikationer inom olika områden och som har relevant utbildning och erfarenhet inom EL där elansvar ingår i tjänsten. Den sökande skall kunna räkna effekter på installationer och ha elansvaret för kundens installationer. Det innebär både beräknings och dimensioneringsarbeten vad gäller el. AB Behörighet är en merit. Du själv: Du utför och dokumenterar allt arbete noggrant och metodiskt. Du är en ansvarsfull och serviceinriktad person som har lätt för att skapa positiva kontakter, såväl internt som externt med kund, leverantörer och kollegor. Du lever upp till företagets ledstjärnor och är en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans. Stämmer ovanstående in på dig? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi kommer att göra urval och intervjua löpande så vi vill gärna ha in den så snart som möjligt. Vill du fråga något så är du välkommen att kontakta Pernilla Embertsdotter på tel: 0735-416611 alt. pernilla@prizta.se Välkommen in med din ansökan!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker El / Elansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker El / Elansvar

Drifttekniker/industrielekriker sökes till Coor Service Management
Coor Service Management är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 7 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 8 000 MSEK. Nu söker vår kund Coor Service Management en drifttekniker/industrielketriker med placering i Viared, Borås. Ditt nya arbete: Till ett av Coors uppdrag söker vi nu drifttekniker/industrielektriker för att samordna och säkerställa driften av tekniska system gällande kvalitet, leveransprecision och ekonomi. Du kommer att vara en betydande del av deras serviceorganisation, få jobba med utmanande och varierande arbetsuppgifter. I arbetsuppgifterna ingår att utöva tillsyn, skötsel, reparation och underhåll av installationer samt utföra övriga fastighetsrelaterade samt processrelaterade åtaganden inom ramen av Coors uppdrag till kund. Din bakgrund: För att säkra leveransen av fastighetsrelaterade tjänster är vi i behov av en bred kompetens och söker därför en drifttekniker med kvalifikationer inom olika områden och som har relevant utbildning och erfarenhet inom EL. Den sökande skall kunna räkna effekter på installationer. Det innebär både beräknings- och dimensioneringsarbeten gällande el. Det är meriterande om du har AB Behörighet. Du själv: Du utför och dokumenterar allt arbete noggrant och metodiskt. Du är en ansvarsfull entreprenör och serviceinriktad person som har lätt för att skapa positiva kontakter, såväl internt som externt med kund, leverantörer och kollegor. Som person är du initiativrik, social och flexibel och kan lätt ta dig an nya arbetsuppgifter och ändrade förutsättningar. Du är en prestigelös person som är beredd att hjälpa till och stötta där behovet är som störst för tillfället. Vi lägger stor vikt vid Din personlighet, Din servicekänsla och Din samarbetsförmåga samt förmågan att under eget ansvar och även i grupp tillsammans med kund lösa problem och utveckla fastighetsbestånd. Stämmer ovanstående in på dig? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi kommer att göra urval och intervjua löpande så vi vill gärna ha in den så snart som möjligt. Vill du fråga något så är du välkommen att kontakta Karin Theander på tel: 0763-400412 alt. karin@prizta.se Välkommen in med din ansökan!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Borås
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker/industrielekriker sökes till Coor Service Management jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker/industrielekriker sökes till Coor Service Management

Serviceprojektledare till Kiruna sökes
  Nu söker vår kund en serviceprojektledare till deras FM-kontrakt. Arbetsuppgifter Som serviceprojektledare ansvarar du för bland annat ekonomifrågor, hantering av administrativa uppgifter, teknikfrågor, kvalitet och miljö, kalkylering och offerering, beställarkontakter samt kundrelationer. Kompetens * Ingenjörsutbildning alt högskoleutbildning med flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. * Goda kunskaper inom el, styr och reglerteknik samt VVS. * Kunskap inom medicinska gaser är meriterande * Körkort Vi vill att du ska ha god erfarenhet och arbetat med ovanstående tidigare. Som person är du flexibel, serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi fäster för alla våra tjänster stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning. Du har relevant utbildning och B-körkort. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Theander på tel: 0763-40 04 12 alt. karin@prizta.se Då vi gör kontinuerligt urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceprojektledare till Kiruna sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceprojektledare till Kiruna sökes

Teknisk förvaltare / Projektledare
Teknisk förvaltare / Projektledare Till en av våra kunder i Stockholm, ett större företag inom fastighetsförvaltning, söker vi nu en Teknisk förvaltare / Projektledare Du blir anställd direkt av vår kund. Som teknisk förvaltare/projektledare kommer du att ha ansvar för kontakten med dina kunder och du skall se till att våra åtaganden mot kund efterlevs och att resultatet i uppdraget säkerställs. Du bereder och dimensionerar våra uppdrag inför driftsättning och ansvarar för de målsättningar vår personal skall arbeta efter i uppdraget. Du kommer även att arbeta med försäljning både till såväl befintliga som nya kunder. Visst kvällsarbete kan förekomma. Vi söker dig som har * En teknisk läggning med bakgrund från fastighetsbranschen inom t ex ”teknisk förvaltning” då många av våra kunders fastigheter är tekniskt komplexa * Lätt för att samarbeta med kunder och kollegor och trivs med ett tidvis högt tempo * Känsla för affärer och kundrelationer - en förutsättning för att klara jobbet * Körkort för personbil Då du även kommer att leda projekt är det meriterande om du har * Utbildning som bygg- och/eller VVS-ingenjör * Kvalitetsansvar enligt PBL * Erfarenhet från bostadsrättsförvaltning och administrativ förvaltning * kunskaper inom fastighets- och hyresjuridik Vi lägger stor vikt vid din personlighet, engagemang och servicekänsla samt din förmåga att lösa problem på bästa sätt. Vi ser det som självklart att du är kvalitetsmedveten, analytisk och att du har en förmåga att strukturera och organisera. Har vi beskrivit dig och din kompetens ovan? Tveka inte i så fall att skicka in en ansökan till oss. Vi kommer att göra urval och intervjua löpande så vi vill gärna ha in den så snart som möjligt. Du ansöker genom vår hemsida. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Pernilla Embertsdotter 031- 789 00 91. Välkommen in med din ansökan!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk förvaltare / Projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk förvaltare / Projektledare

Tekniker med erfarenhet inom VVS, svets och mekanik
”Dalkia är Europas ledande leverantör av energi- och tekniktjänster till företag och myndigheter. Vi är ett dotterbolag till Veolia Environnement och Electricité de France (EDF) och har sedan företaget grundades fokuserat på energi- och miljöoptimering. Dalkia har 52 700 anställda i 40 länder och en omsättning på 8,3 miljarder euro för år 2011. Dalkias nordiska verksamhet bedrivs av Dalkia AB med dotterbolag, som har 1 100 anställda och en total omsättning på nära 2 miljarder kronor.” Dalkia söker nu en duktig tekniker som har erfarenhet av industrirör, mekanik och svets. Du erbjuds stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter. Placering är i Göteborg, Arendal. * Du kommer att arbeta med ett bestämt industrifastighetsbestånd där du även kommer att vara stationerad. * Vi tror att du som söker är utbildad rörmontör eller motsvarande samt har minst 2 års praktisk erfarenhet av VVS, installation, reparation och service. * Meriterande om du kan svetsa samt har licens. * Som person är du självgående och besitter ett helhetstänkande och du måste kunna uppvisa en trevlig och tillmötesgående attityd mot företagets kunder. Tycker du att ovanstående stämmer in på dig? Då är du välkommen in med din ansökan så snart som möjligt. Vi kommer att göra urval och intervjua fortlöpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. Har du några frågor om tjänsten så är du välkommen att höra av dig till rekryterare Karin Theander på 0763-40 04 12 alt. karin@prizta.se.
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Tekniker med erfarenhet inom VVS, svets och mekanik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tekniker med erfarenhet inom VVS, svets och mekanik

Elektriker
Prizta Rekrytering och Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal inom områdena El, Energi, Drift och Underhåll Då vi fått ett flertal förfrågningar från olika kunder söker vi nu efter Elektriker för långvarig uthyrning och med mycket goda möjligheter till framtida anställning hos vår kunder. Prizta sammarbetar idag med ca 12 installationsföretag i Göteborgsområdet och har genom detta många bra kontakter. Vi erbjuder mycket bra löner! Just nu söker vi fullbetalda Elektriker samt 1 , 2 och 3- års montörer. Dina arbetsuppgifter som elektriker kommer att variera inom industri- och entreprenadinstallationer. Du kommer att arbeta med allt från installationer till skräddarsydda system lösningar för alla typer av byggnader,industrier och processer. Du kommer även att få arbeta med service- och underhållstekniska tjänster. Din bakgrund: Du har utbildning inom el/elektronik och har gärna en BB1- eller BB2- behörighet. Du är självgående och en kreativ problemlösare. Du tar egna initiativ och gillar att jobba med frihet under ansvar. Samtidigt fungerar du väl i ett team där många kompetenser samverkar och jobbar ihop. Du är prestigelös, framåt och social person som trivs i din roll som elektriker och vill utvecklas vidare. Du är rak, ärlig och trivs i en miljö där det är mycket att göra. Tjänsten kommer att inledas med en anställning hos Prizta Rekrytering & Bemanning AB enligt gällande kollektivavtal och är tänkt att gå över till vår kund efter några månader. Kollektivavtal med SEF ( Svenska Elektrikerförbundet ) finns. Låter det intressant? Uppdraget kommer att dra igång mycket snart och vi behöver därför din ansökan snarast! För mer information om tjänsten ring Embert Larsson på tfl: 031-7890192 Välkommen med din ansökan!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker jobb, Elektriker Göteborg, Elektriker Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker

Ventilationstekniker/montör sökes till ISS
Iss söker nu en ventilationstekniker/montör. Iss är en av de stora aktörerna inom fastighetsunderhåll. Tjänsten är placerad i Göteborg. Du kommer att bli anställd hos ISS. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår det att utföra service på ventilationsaggregat, montage av nya anläggningar samt att utföra ombyggnationer. Injusteringar och felsökning ingår i arbetet. Du kommer att ha möjlighet att driva och utveckla egna projekt. Hos vår kund har du stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och växa inom företaget. Din profil * Kunskap i montering av ventilation både aggregat och kanalsystem. * Kunskap i styr & reglerteknik. * Viss kunskap inom el. * Kunskap gällande reparation/service t.ex. lagerbyte är ett krav. * Svenska i tal och skrift samt att du behärskar engelska. * B-körkort är ett krav och körkort BE är meriterande. * Ha god kännedom om Officepaketet * Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en person som är prestigelös, lyhörd, serviceinriktad och som har god samarbetsförmåga såväl som organisationsförmåga. Stämmer ovanstående in på dig? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi kommer att göra urval och intervjua löpande så vi vill gärna ha in den så snart som möjligt. Vill du fråga något så är du välkommen att kontakta Pernilla Embertsdotter pernilla@prizta.se tel: 0735-41 66 11 alt. Karin Theander tel: 0763-40 04 12 karin@prizta.se Välkommen in med din ansökan!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ventilationstekniker/montör sökes till ISS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ventilationstekniker/montör sökes till ISS

Drifttekniker El / Elansvar
Drifttekniker El / Elansvar Coor Service Management är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 7 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 8 000 MSEK. Vi söker nu en drifttekniker med placering i Lundby, Göteborg. Ditt nya arbete: Till ett av våra uppdrag söker vi nu drifttekniker El med ansvar för att samordna och säkerställa driften av tekniska system vad gäller kvalitet, leveransprecision och ekonomi. I arbetsuppgifterna ingår att utöva tillsyn, skötsel, reparation och underhåll av installationer samt utföra övriga fastighetsrelaterade åtaganden inom ramen av vårt uppdrag till kund. Din bakgrund: För att säkra leveransen av fastighetsrelaterade tjänster är vi i behov av en bred kompetens och söker därför en driftstekniker med kvalifikationer inom olika områden och som har relevant utbildning och erfarenhet inom EL där elansvar ingår i tjänsten. Den sökande skall kunna räkna effekter på installationer och ha elansvaret för kundens installationer. Det innebär både beräknings och dimensioneringsarbeten vad gäller el. AB Behörighet är en merit. Du själv: Du utför och dokumenterar allt arbete noggrant och metodiskt. Du är en ansvarsfull och serviceinriktad person som har lätt för att skapa positiva kontakter, såväl internt som externt med kund, leverantörer och kollegor. Du lever upp till företagets ledstjärnor och är en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans. Stämmer ovanstående in på dig? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi kommer att göra urval och intervjua löpande så vi vill gärna ha in den så snart som möjligt. Vill du fråga något så är du välkommen att kontakta Pernilla Embertsdotter på tel: 0735-416611 alt. pernilla@prizta.se Välkommen in med din ansökan!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker El / Elansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker El / Elansvar

Kyltekniker/kylmontör sökes till Caverion (YIT)
”YIT byter namn till Caverion och expanderar. Vi skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel.”  I denna rekrytering samarbetar Caverion med Prizta Rekrytering & Bemanning AB som är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal inom områdena Energi, Drift/Underhåll och Industri.  Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av installation och montage av kylmaskiner. Arbetet består av både planerade jobb och akuta utryckningar.  Caverion söker en kyltekniker/kylmontör med goda kunskaper inom , installation, montage och service med placering i Göteborg. Vi söker dig som har: - Kylteknikerutbildning - Erfarenhet från liknande verksamhet - Certifiering är meriterande - Goda kunskaper inom el, styr och regler - Körkort Vi tror att du som person är serviceinriktad och tycker om att arbeta med kunden i centrum. Vi ser helst att du besitter egenskaper som flexibel, initiativrik och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Stämmer detta in på dig så ser vi fram emot din ansökan snarast då vi gör kontinuerligt urval. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Theander på tel: 0763-40 04 12
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kyltekniker/kylmontör sökes till Caverion (YIT) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kyltekniker/kylmontör sökes till Caverion (YIT)

Drifttekniker inriktning ventilation/energi sökes
  Dalkia är Europas ledande leverantör av energi- och tekniktjänster till företag och myndigheter. Vi är ett dotterbolag till Veolia Environnement och Electricité de France (EDF) och har sedan företaget grundades fokuserat på energi- och miljöoptimering. Dalkia har 52 700 anställda i 40 länder och en omsättning på 8,3 miljarder euro för år 2011. Dalkias nordiska verksamhet bedrivs av Dalkia AB med dotterbolag, som har 1 100 anställda och en total omsättning på nära 2 miljarder kronor. Målinriktad och affärsfokuserad? Dalkia utmanar dig!   Dalkia söker en drivande och affärsfokuserad drift/energi tekniker med erfarenhet av ventilation och energiuppdrag, gärna med ovk-behörighet till deras uppdrag mot Hörby kommun. Arbetsuppgifterna innebär drift och underhåll av Dalkias kunders fastigheter. Det innebär installation, service och problemlösning med kontinuerliga förbättringsarbeten, felsökning, och funktionskontroller samt energiberäkningar/förbättringar. Du ska ha en positiv inställning och kan arbeta både i grupp och självständigt vana att driva egna projekt. Vi söker dig med några års praktiskt arbetslivserfarenhet från fastighets och energibranschen med kunskaper om kyla, ventilation och värme. Vi ser gärna att du också  har erfarenhet av pannskötsel och kraft och värme branschen. Du är lösningsorienterad, flexibel, noggrann, stresstålig och har en social förmåga. Du har minst gymnasieutbildning med relevant påbyggnad eller högskoleutbildning. Du har goda datakunskaper i Microsoft Office. Vana av arbete med energiberäkningsprogram är meriterande.  Vi förutsätter att du har B-körkort.   För mer information om tjänsten kontakta Carina Stenqvist tel: 0702-36 65 80.   Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du uppfyller och delar Dalkias värderingar som innovationsförmåga, teamkänsla, lyhördhet och yrkesskicklighet.  I denna rekrytering samarbetar vi med Rekryteringskonsult Karin Theander på Prizta tel: 031-7890092 alt karin@prizta.  Låter tjänsten intressant för dig är du välkommen att ansöka på vår hemsida www.dalkia.se. Vi behandlar ansökningarna löpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt.   Utmana dig och ta chansen till ett intressant och givande arbete - sök idag! Välkommen till ett spännande företag i en internationell koncern med stora karriärmöjligheter!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Hörby
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker inriktning ventilation/energi sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker inriktning ventilation/energi sökes

Dalkia söker Affärsutvecklare till Stockholm
Beskrivning               Dalkia söker en person som ska vara ansvarig för framtagning av professionella anbud vid privata och offentliga upphandlingar. Personen ska kunna uttrycka sig väl i skrift och ha kunskap i kalkylering samt bidra till att skapa en effektiv anbudshantering som stödjer det strategiska försäljningsarbetet. Personen samordnar och leder hela processen vid upphandlingar tillsammans med kundansvariga och regionsansvariga. Arbetet omfattar allt från kvalificering, planering, skrivande och kalkyleringen av anbudet till att hantera legala frågor, att samordna anbudsprocessen och ansvara för alla dess steg samt att vi uppfyller alla krav och tidramar. Efter tilldelningsbeslut ska utvärdering och orsaken till resultatet analyseras.  Rollen kräver ett stort internt samarbete då många parter är involverade i anbudsarbetet. Detta innebär bl.a. att  * Skriva professionella anbud i samråd med övriga projektmedlemmar  * Bevaka, analysera och förkvalificera anbudsinbjudningar  * Leverera anbud i tid och i enlighet med kundens specifikationer  * Bedöma och utvärdera ansvarskrav  * Sätta tidsramar i pågående upphandlingar  * Arbeta i och leda projekt för att samla in information, expertkunskap och referenser i syfte att skapa det vinnande anbudet * Utvärdera tilldelningsbeslut Utbildning/erfarenhet Vi söker någon som har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har tillräcklig erfarenhet och kunskap för att kunna bidra till att utveckla våra nuvarande rutiner och processer för att göra de ännu bättre. Du behöver ha erfarenhet av LOU samt viss juridisk kunskap och erfarenhet att driva nya affärsprojekt kring komplexa tekniska tjänster eller helhetslösningar i form av outsourcingavtal, serviceavtal och funktionsavtal. Du bör ha god kunskap om någon av de branscher vi verkar inom; fastighet, industri, energi, miljö och offentliga sektorn. Vi söker dig med akademisk examen som civilingenjör, civilekonom eller Jur.kand., projektledarerfarenhet och vana vid att arbeta med förhandling, avtal och juridiska texter. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska och ett tekniskt intresse. Du tycker det är roligt att läsa och formulera texter, har hög administrativ kompetens, är stresstålig och är en van projektledare. Du vill aktivt bidra till att vi gör goda affärer. Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete med stora möjligheter till utveckling! I denna rekrytering samarbetar vi med Rekryteringskonsult Karin Theander på Prizta, tel: 031-7890092 alt karin@prizta.
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Dalkia söker Affärsutvecklare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dalkia söker Affärsutvecklare till Stockholm

Konstruktör till Caverion
YIT byter namn till Caverion och expanderar. Vi skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel. Vi söker nu en ansvarsfull Konstruktör till vår kund Caverion med placering i Göteborg. Arbetsuppgifter Inom Kraft och Industri önskar vi utöka vår grupp med ytterligare en konstruktör för byggnation av stationer och ställverk 0,4kV- 130kV med placering i Göteborg. Distriktet består idag av 55 personer och vi har för avsikt att växa.  Vår uppgift är att sälja och genomföra om- och nybyggnation av stationer och ställverk med tillhörande kontrollutrustning. Arbetet präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp och vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation. Som konstruktör på Caverion arbetar du med att: * Upprätta tekniska förslag och tekniska lösningar samt konstruktion av stationer och ställverk 0,4kV-130kV inkl. relä och kontrollutrustning enligt gällande krav, lagar och föreskrifter * Delta i konstruktionsgenomgångar * Handlägga konstruktionsändringar * Genomföra egenkontroll enligt upprättade kontrollplaner * Genomföra tekniska produkt- och systemval * Hantera/förvara konstruktionsdokument * Genomföra provning av både köpta och egna konstruktioner * Hjälpa till med kalkyler genom att ta fram underlag för offerter och att ha anbudkontakter med kunder och myndigheter m.m. Kompetens * Vi ser att du har el-teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper * Då konstruktionerna utförs i datormiljö krävs att du har datorvana och kan hantera de vanligaste programvarorna * Praktisk erfarenhet av stations och ställverksarbete ser vi som meriterande * För att du snabbt ska komma in i jobbet, tror vi att du jobbat med liknande arbetsuppgifter i några år * Lätt för att samarbeta och ha ett serviceinriktat arbetssätt är viktiga personliga egenskaper * Körkort är ett krav. Varför Caverion? Caverion är ett stort expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden. Välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor kontakta ansvarig rekryterare; Pernilla Embertsdotter på pernilla@prizta.se alt. 0735-41 66 11.
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör till Caverion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör till Caverion

Dalkia söker kyltekniker
Dalkia är Europas ledande leverantör av energi- och tekniktjänster till företag och myndigheter. Vi är ett dotterbolag till Veolia Environnement och Electricité de France (EDF) och har sedan företaget grundades fokuserat på energi- och miljöoptimering. Dalkia har 52 700 anställda i 40 länder och en omsättning på 8,3 miljarder euro för år 2011. Dalkias nordiska verksamhet bedrivs av Dalkia AB med dotterbolag, som har 1 100 anställda och en total omsättning på nära 2 miljarder kronor. Målinriktad och affärsfokuserad? Dalkia utmanar dig! Dalkia söker en drivande och fokuserad drift/kyltekniker gärna med erfarenhet av ammoniak kylanläggningar. Arbetsuppgifterna innebär drift och underhåll av Dalkias uppdrag på Findus kyl/frysanläggningar i Bjuv. Det innebär, service och problemlösning med kontinuerliga förbättringsarbeten, felsökning, och funktionskontroller samt förbättringar, i en av norra Europas största ammoniak anläggningar.  Du ska ha en positiv inställning och kan arbeta både i grupp och självständigt. Vi söker dig med några års praktiskt arbetslivserfarenhet gärna med kunskaper om kyla eller drift av ång-/värmeanläggningar. Du är lösningsorienterad, flexibel, noggrann, stresstålig och har en social förmåga. Du har minst gymnasieutbildning med relevant påbyggnad eller högskoleutbildning.  För mer information om tjänsten kontakta Per Albers tel. 0705-86 18 58. I denna rekrytering samarbetar Dalkia med Prizta Rekrytering & Bemanning AB. Ansvarig rekryterare för denna rekrytering är Karin Theander tel. 0763-40 04 12.    Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du uppfyller och delar Dalkias värderingar som innovationsförmåga, teamkänsla, lyhördhet och yrkesskicklighet.   Låter tjänsterna intressanta för dig är du välkommen att ansöka på vår hemsida www.dalkia.se. Vi behandlar ansökningarna löpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Utmana dig och ta chansen till ett intressant och givande arbete - sök idag!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Bjuv
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Dalkia söker kyltekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dalkia söker kyltekniker

Ställverkselektriker
”Dalkia är Europas ledande leverantör av energi- och tekniktjänster till företag och myndigheter. Vi är ett dotterbolag till Veolia Environnement och Electricité de France (EDF) och har sedan företaget grundades fokuserat på energi- och miljöoptimering. Dalkia har 52 700 anställda i 40 länder och en omsättning på 8,3 miljarder euro för år 2011. Dalkias nordiska verksamhet bedrivs av Dalkia AB med dotterbolag, som har 1 100 anställda och en total omsättning på nära 2 miljarder kronor.” Dalkia söker nu en Ställverkselektriker med placering i Göteborg. Arbetsuppgifter I rollen som Ställverkselektriker ingår bland annat: * Att arbeta med ställverk, både låg- och högspänning. * 50-60% högspännings relaterade arbeten. * Att arbeta med planerat underhåll samt att lösa akuta fel som uppkommer. Din bakgrund I ditt tidigare arbete var du förmodligen Ledande montör. Vi ser att du har stor arbetserfarenhet inom branschen. Personliga egenskaper Som person är du affärsdriven, prestigelös och lojal. Du är social och har lätt för att interagera med både kollegor, leverantörer och kunder. Du tycker om att ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta med andra men är även självgående. Tar egna beslut och har ett entreprenörstänk. God datavana krävs. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du uppfyller och delar Dalkias värderingar som innovationsförmåga, teamkänsla, lyhördhet och yrkesskicklighet. I denna rekrytering samarbetar vi med Rekryteringskonsult Karin Theander på Prizta Rekrytering, tel: 031-789 00 92 alt karin@prizta.se.
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Ställverkselektriker jobb, Ställverkselektriker Mölndal, Ställverkselektriker Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ställverkselektriker

Kyltekniker/kylmontör sökes till Caverion (YIT)
”YIT byter namn till Caverion och expanderar. Vi skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel.”  I denna rekrytering samarbetar Caverion med Prizta Rekrytering & Bemanning AB som är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal inom områdena Energi, Drift/Underhåll och Industri.  Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av installation och montage av kylmaskiner. Arbetet består av både planerade jobb och akuta utryckningar.  Caverion söker en kyltekniker/kylmontör med goda kunskaper inom , installation, montage och service med placering i Göteborg. Vi söker dig som har: - Kylteknikerutbildning - Erfarenhet från liknande verksamhet - Certifiering är meriterande - Goda kunskaper inom el, styr och regler - Körkort Vi tror att du som person är serviceinriktad och tycker om att arbeta med kunden i centrum. Vi ser helst att du besitter egenskaper som flexibel, initiativrik och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Stämmer detta in på dig så ser vi fram emot din ansökan snarast då vi gör kontinuerligt urval. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Theander på tel: 0763-40 04 12
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kyltekniker/kylmontör sökes till Caverion (YIT) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kyltekniker/kylmontör sökes till Caverion (YIT)

El-behörig Arbetsledare
El-behörig Arbetsledare. För vår kunds räkning söker vi nu en Arbetschef till el avdelningen. Vår kund är fokuserad på att bygga och sköta om Sveriges vägar och infrastruktur. Deras 2 800 medarbetare finns på 130 platser i hela Sverige och vi omsätter drygt 8 miljarder. De arbetar med belysning, trafiksignaler och Intelligenta Transportsystem (ITS). De är 100 anställda runt om i Sverige och har fokus på entreprenader, drift & underhåll och teknikutveckling.   Vi söker nu för kunds räkning en Arbetschef som skall vara ansvarig för 20 Montörer. Du skall även stå för el-behörigheten för företaget. Din bakgrund: Du har minst 5 års erfarenhet från liknande tjänst i arbetsledande roller med resultatansvar, antingen med linjeansvar eller som projektledare eller arbetschef. Du har därmed förmågan att coacha ett lag och utveckla dess kompetens. Du har även ett ekonomiskt kunnande och en dokumenterad erfarenhet av entreprenadjuridik. Slutligen har du ett utpräglat affärstänk och trivs i möten med kunder på olika nivåer likväl som med medarbetare på kontoret. stämmer ovanstående in på dig? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi kommer att göra urval och intervjua löpande så vi vill gärna ha in den så snart som möjligt. Vill du fråga något så är du välkommen att kontakta Pernilla Embertsdotter på tel: 0735-416611 alt. pernilla@prizta.se Välkommen in med din ansökan!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga El-behörig Arbetsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: El-behörig Arbetsledare

Distributionselektriker/Linjemontör
För vår kunds räkning söker vi nu en distributionselektriker. Vår kund är fokuserad på att bygga och sköta om Sveriges vägar och infrastruktur. Deras 2 800 medarbetare finns på 130 platser i hela Sverige och vi omsätter drygt 8 miljarder. De arbetar med belysning, trafiksignaler och Intelligenta Transportsystem (ITS). De är 100 anställda runt om i Sverige och har fokus på entreprenader, drift & underhåll och teknikutveckling.   Du skall arbeta med service och underhåll på gatubelysning.  Stämmer ovanstående in på dig? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi kommer att göra urval och intervjua löpande så vi vill gärna ha in den så snart som möjligt. Vill du fråga något så är du välkommen att kontakta Pernilla Embertsdotter på tel: 0735-416611 alt. pernilla@prizta.se Välkommen in med din ansökan!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Distributionselektriker/Linjemontör jobb, Distributionselektriker/Linjemontör Mölndal, Distributionselektriker/Linjemontör Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distributionselektriker/Linjemontör

Drifttekniker inriktning ventilation/energi sökes
  Dalkia är Europas ledande leverantör av energi- och tekniktjänster till företag och myndigheter. Vi är ett dotterbolag till Veolia Environnement och Electricité de France (EDF) och har sedan företaget grundades fokuserat på energi- och miljöoptimering. Dalkia har 52 700 anställda i 40 länder och en omsättning på 8,3 miljarder euro för år 2011. Dalkias nordiska verksamhet bedrivs av Dalkia AB med dotterbolag, som har 1 100 anställda och en total omsättning på nära 2 miljarder kronor. Målinriktad och affärsfokuserad? Dalkia utmanar dig!   Dalkia söker en drivande och affärsfokuserad drift/energi tekniker med erfarenhet av ventilation och energiuppdrag, gärna med ovk-behörighet till deras uppdrag mot Hörby kommun. Arbetsuppgifterna innebär drift och underhåll av Dalkias kunders fastigheter. Det innebär installation, service och problemlösning med kontinuerliga förbättringsarbeten, felsökning, och funktionskontroller samt energiberäkningar/förbättringar. Du ska ha en positiv inställning och kan arbeta både i grupp och självständigt vana att driva egna projekt. Vi söker dig med några års praktiskt arbetslivserfarenhet från fastighets och energibranschen med kunskaper om kyla, ventilation och värme. Vi ser gärna att du också  har erfarenhet av pannskötsel och kraft och värme branschen. Du är lösningsorienterad, flexibel, noggrann, stresstålig och har en social förmåga. Du har minst gymnasieutbildning med relevant påbyggnad eller högskoleutbildning. Du har goda datakunskaper i Microsoft Office. Vana av arbete med energiberäkningsprogram är meriterande.  Vi förutsätter att du har B-körkort.   För mer information om tjänsten kontakta Carina Stenqvist tel: 0702-63 65 80.   Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du uppfyller och delar Dalkias värderingar som innovationsförmåga, teamkänsla, lyhördhet och yrkesskicklighet.  I denna rekrytering samarbetar vi med Rekryteringskonsult Karin Theander på Prizta tel: 031-7890092 alt karin@prizta.se Låter tjänsten intressant för dig är du välkommen att ansöka på vår hemsida www.dalkia.se. Vi behandlar ansökningarna löpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt.   Utmana dig och ta chansen till ett intressant och givande arbete - sök idag! Välkommen till ett spännande företag i en internationell koncern med stora karriärmöjligheter!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Lund
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker inriktning ventilation/energi sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker inriktning ventilation/energi sökes

Ventilationstekniker ISS Facility Services
ISS söker nu en ventilationstekniker med OVK-behörighet.  ISS är en av de stora aktörerna inom fastighetsunderhåll. Tjänsten är placerad i Göteborg. Du kommer att bli anställd hos ISS. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår det att utföra service på ventilationsaggregat, montage av nya anläggningar samt att utföra ombyggnationer. Injusteringar och felsökning ingår i arbetet. Det är du som kommer vara ansvarig över OVK-besiktningar. Du kommer att ha möjlighet att driva och utveckla egna projekt. Hos vår kund har du stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och växa inom företaget. Din profil * Kunskap i styr & reglerteknik. * Viss kunskap inom el. * Kunskap gällande reparation/service t.ex. lagerbyte är ett krav. * Svenska i tal och skrift samt att du behärskar engelska. * B-körkort är ett krav och körkort BE är meriterande. * Ha god kännedom om Officepaketet * Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en person som är prestigelös, lyhörd, serviceinriktad och som har god samarbetsförmåga såväl som organisationsförmåga. Stämmer ovanstående in på dig? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi kommer att göra urval och intervjua löpande så vi vill gärna ha in den så snart som möjligt. Vill du fråga något så är du välkommen att kontakta Pernilla Embertsdotter pernilla@prizta.se tel: 0735-41 66 11 alt. Karin Theander tel: 0763-40 04 12 karin@prizta.se Välkommen in med din ansökan!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Ventilationstekniker ISS Facility Services jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ventilationstekniker ISS Facility Services

Styr- & reglerteknik sökes
Coor Service Management är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har 4 300 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är på ca 6,3 miljarder SEK. ”Coor Service Management är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 7 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 8 000 MSEK.” Nu söker Coor Service Management en Styr- och reglertekniker med placering i Göteborg (Volvo Arendal). För denna roll innefattar det att övervaka, utveckla och upprätthålla tänkt funktion i de komplexa styr- och regleranläggningarna. I denna rekryteringsprocess samarbetar Coor Service Management med Prizta Rekrytering & Bemanning AB. Arbetsuppgifter * Delta i driftsättningen av de mest vitala styr- och regleranläggningarna såsom energicentral, rumsfunktioner och larmhantering med fokus på funktion. * Bistå med driftkunskaper för att säkerställa en god driftsättning. * Lära sig anläggningen för att kunna hantera olika driftsituationer som kan uppstå samt upprätta rutiner och arbetssätt.  Kompetens Det här är en spännande roll för dig som är utbildad styr- och reglertekniker, automationstekniker alternativt drifttekniker. Vi ser gärna att du har arbetat med fastighetsdrift samt har flerårig erfarenhet. Du har god systemkunskap inom VVS, kyla, värme och värmepumpar. Du är en person som arbetar noggrant, metodiskt och har förmågan att analysera och förklara de tekniska sambanden. Det är viktigt att du i mötet med kunder, kollegor och entreprenörer är lyhörd och kommunikativ. Du har passion för tekniken och motiveras av att hitta lösningar samt strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen. Vi ser även positivt på att du vågar tänka och agera i nya banor. Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer kontakta då Rekryteringsansvarig, Karin Theander, Prizta Rekrytering & Bemanning, tel:0763-40 04 12 alt. karin@prizta.se. Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Styr- & reglerteknik sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Styr- & reglerteknik sökes

Elektriker till Coor Service Management sökes
Coor Service Management är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har 4 300 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är drygt 5,9 miljarder SEK. Just nu söker Coor Service Management en Elektriker med placering i Torslanda. I denna rekrytering samarbetar Coor Service Management med Prizta Rekrytering och Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal inom områdena El, Energi, Drift och Underhåll Arbetsuppgifter * Dina arbetsuppgifter som elektriker kommer att variera inom industri- och entreprenadinstallationer. * Du kommer att arbeta med allt från installationer till skräddarsydda system lösningar för alla typer av byggnader, industrier och processer. * Du kommer även att få arbeta med service- och underhållstekniska tjänster.  * Utföra skötsel och tillsyn av fastigheter och dess system.  * Ombesörja felavhjälpande och planerat underhåll både i egen regi men även med hjälp av UE. Din bakgrund Du har utbildning inom el/elektronik och har en BB1- eller BB2- behörighet. Du är självgående och en kreativ problemlösare. Du tar egna initiativ och gillar att jobba med frihet under ansvar. Samtidigt fungerar du väl i ett team där många kompetenser samverkar och jobbar ihop. Du är prestigelös och framåt som person och trivs i din roll som elektriker där du vill utvecklas vidare. God social förmåga är viktigt då det är mycket kontakter med hyresgäster och uppdragsgivare. Du är rak, ärlig och trivs i en miljö där det är mycket att göra. Körkort är ett krav. Låter det intressant? Uppdraget kommer att dra igång mycket snart och vi behöver därför din ansökan snarast! För mer information om tjänsten ring Embert Larsson på tel: 031-789 01 92 alt. embert@prizta.se
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker till Coor Service Management sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker till Coor Service Management sökes

Ventilationstekniker
”Coor Service Management är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 7 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 8 000 MSEK.” Nu söker Coor Service Management en Ventilationstekniker med placering i Göteborg (Volvo Arendal). Du kommer att bli anställd hos Coor. I denna rekryteringsprocess samarbetar Coor Service Management med Prizta Rekrytering & Bemanning AB. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår det att utföra service på ventilationsaggregat, installation, samt att utföra ombyggnationer. Injusteringar och felsökning ingår i arbetet. Du kommer att ha möjlighet att driva och utveckla egna projekt. Hos Coor har du stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och växa inom företaget. Din profil * Kunskap i styr & reglerteknik. * Viss kunskap inom el. * Kunskap gällande reparation/service t.ex. lagerbyte är ett krav. * Svenska i tal och skrift samt att du behärskar engelska. * B-körkort är ett krav och körkort BE är meriterande. * Ha god kännedom om Officepaketet * Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en person som är prestigelös, lyhörd, serviceinriktad och som har god samarbetsförmåga såväl som organisationsförmåga. Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer kontakta då Rekryteringsansvarig, Karin Theander, Prizta Rekrytering & Bemanning, tel: 0763-40 04 12 alt. karin@prizta.se. Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt, välkommen in med din ansökan!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ventilationstekniker jobb, Ventilationstekniker Göteborg, Ventilationstekniker Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ventilationstekniker

Gruppchef inom drift och underhåll
”Coor Service Management är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 7 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 8 000 MSEK.” Nu söker vår kund Coor Service Management en erfaren gruppchef till deras leverans till Volvo Bussar i Borås. I denna rekryteringsprocess samarbetar Coor Service Management med Prizta Rekrytering & Bemanning AB. Ditt nya arbete: Det här är rollen för dig som har kompetens och ambition att leda och utveckla vår tekniska leverans. Vi söker dig som kan service och underhåll och vill satsa i ett spännande och offensivt tillväxtbolag med goda möjligheter till utveckling inom företaget. Tillsammans med ca 10 medarbetare ska du säkerställa, utveckla och förbättra leveransen mot Volvos fastighetsbolag Volvo Group Real Estate samt processunderhållet mot Volvo Bussar i Borås. I rollen som gruppchef ansvarar du för den operativa driften av vårt uppdrag och rapporterar till Sitechef. Leveransen uppgår till stor del av ett fast avtal men även en hel del uppdrag, såsom ombyggnadsprojekt i produktion, byggprojekt, el-projekt mm. Du har personalansvar för medarbetare samt ansvarar för att koordinera våra underentreprenörers arbete. Vidare ska du leda den dagliga serviceleveransen, driva möten med kontaktpersoner och leverantörer, utbilda personalen samt genomföra utvecklings- och lönesamtal. Du ska även kontinuerligt arbeta med utveckling och förbättring av vår serviceleverans, såväl som för din grupp som för hela siten. Rollen innebär också att du har resultatansvar för verksamheten. I dina arbetsuppgifter ingår bl a: Ansvaret som gruppchef innebär att du har helhetsansvar verksamheten, bl.a. inom följande områden: * Medarbetar- och organisationsutveckling * Beredning och planering av det dagliga arbetet för gruppen * Leveransansvar * Ekonomisk uppföljning och analys * Utveckling av drift samt optimering av processer och arbetssätt * Framtagande av beställningar, offerter och kalkyler * Kundansvar och löpande dialog med kund inom ramen för sin leverans * Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund Din bakgrund: Vi ser gärna att Du har teoretisk utbildning, gärna på högskolenivå, samt god erfarenhet av arbete inom fastighets- och/eller produktionsunderhåll. Du har några års erfarenhet av motsvarande befattning i en kund- och servicefokuserad organisation. Du har ett gott sinne för administration och ekonomiska uppgifter samt är analytisk. Du är van att använda samt lära dig olika datasystem. Din profil: För att lyckas i denna roll bör du kunna hålla många bollar i luften samt vara strukturerad. Vidare ser vi att du har en stark drivkraft och en stor förmåga att se möjligheter istället för problem. Du är förtroendeingivande samt har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Du är entusiastisk och behöver kunna leda och motivera gruppen i det dagliga arbetet. Som person är du flexibel, serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning. Att visa respekt för andra samt kunna samarbeta för att nå ett bästa resultat är en självklarhet. B-körkort är ett krav. Vill du vara med och utveckla Coors underhållsleverans till Volvo Bussar i Borås? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande, välkommen in med din ansökan. Vid frågor kontakta Rekryterare Karin Theander 0763-40 04 12 alt. karin@prizta.se.
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Borås
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppchef inom drift och underhåll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppchef inom drift och underhåll

Brandskyddskoordinator till Coor Service Management
  Ditt nya arbete: Till deras Fastighetsserviceleverans, söker vi Brandskyddskoordinatorer med mycket goda kunskaper inom SBA. Som Brandskyddskoordinator kommer du att arbeta med en rad olika åtaganden inom ramen för tjänsten. Du kommer att få arbeta en hel del på egen hand men också tillsammans med gruppen. Du kommer att vara mycket ute hos kund, och vara ett ansikte utåt. Till din hjälp har du också duktiga kollegor.   I dina arbetsuppgifter ingår bl a: * Vara rådgivande och leda/fördela det dagliga tillsyn- & skötselarbetet relaterat till brandskydd * Planera och utföra riskanalyser och inventeringar för de olika verksamheterna * Initiera, planera och utföra olika typer av övningar och utbildningar relaterade till brandskydd * Revidera och granska underlag till utrymningsplaner * Instruktörsutbildad i heta arbeten * Bevaka myndighetskrav och kundkrav, kontakter med räddningstjänsten * Utföra SBA, samt rapportera tillsyn och skötsel i kundens fastighetssystem * Bevaka, initiera och medverka vid besiktningar och revisioner * Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund * Arbete på andra siter kan förekomma vid behov * God vana vid brandprojektering   Din bakgrund: Vi vill att du ska ha god erfarenhet och arbetat med ovanstående tidigare. Du har relevanta utbildningar (t.ex. SMO el. liknande) och certifikat inom ramen för tjänsten. Du har tidigare erfarenhet av arbetsledning och utveckling av liknande tjänst. B-körkort är ett krav.   Du själv: Som person är det mycket viktigt att du är pedagogisk och tydlig och kan nå fram med ett budskap ex. vid genomförande av utbildningar och övningar. Du är flexibel och har lätt för att samverka med andra personer. Du är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du beskriver dig själv som organiserad och strukturerad och är duktig på att planera. Du har förmågan att entusiasmera, leda och stötta dina kollegor. Du har ett förtroendeingivande sätt och har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och övriga medarbetare. Du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt och tycker om att dela med dig av dina kunskaper till andra. Vi fäster för alla våra tjänster stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande, välkommen in med din ansökan. Vid frågor kontakta Rekryterare Karin Theander 0763-40 04 12 alt. karin@prizta.se.
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Brandskyddskoordinator till Coor Service Management jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brandskyddskoordinator till Coor Service Management

Arbetsledare El installationer
För vår kunds räkning söker vi nu en Arbetsledare el-installationer Vår kund är fokuserad på att bygga och sköta om Sveriges vägar och infrastruktur. Deras 2 800 medarbetare finns på 130 platser i hela Sverige och vi omsätter drygt 8 miljarder. De arbetar med belysning, trafiksignaler och Intelligenta Transportsystem (ITS). De är 100 anställda runt om i Sverige och har fokus på entreprenader, drift & underhåll och teknikutveckling. Du skall ha gedigen erfarenhet som installations/service elektriker, och vara van att arbeta mot företag. Du förstår vikten av kundservice och älskar att göra kunderna nöjda. Du behöver inte tidigare ha varit arbetsledare, men du skall vara genuint intresserad av människor och nu känna att du är redo att ta klivet till leda andra människor i, ibland stressiga miljöer. Naturligtvis har du alla erforderliga behörigheter. Du skall ha körkort och du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Om du är intresserad av detta arbete vill vi gärna ha in din ansökan med CV, med dokumenterad utbildning   och behörigheter. Stämmer ovanstående in på dig? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi kommer att göra urval och intervjua löpande så vi vill gärna ha in den så snart som möjligt. Vill du fråga något så är du välkommen att kontakta Pernilla Embertsdotter på tel: 0735-416611 alt. pernilla@prizta.se
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare El installationer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare El installationer

Dalkia söker drifttekniker med erfarenhet av ammoniak
Dalkia är Europas ledande leverantör av energi- och tekniktjänster till företag och myndigheter. Vi är ett dotterbolag till Veolia Environnement och Electricité de France (EDF) och har sedan företaget grundades fokuserat på energi- och miljöoptimering. Dalkia har 52 700 anställda i 40 länder och en omsättning på 8,3 miljarder euro för år 2011. Dalkias nordiska verksamhet bedrivs av Dalkia AB med dotterbolag, som har 1 100 anställda och en total omsättning på nära 2 miljarder kronor. Målinriktad och affärsfokuserad? Dalkia utmanar dig! Dalkia söker en drivande och fokuserad drifttekniker/kyltekniker gärna med erfarenhet av ammoniak kylanläggningar. Arbetsuppgifterna innebär drift och underhåll av Dalkias uppdrag på Findus kyl/frysanläggningar i Bjuv. Det innebär, service och problemlösning med kontinuerliga förbättringsarbeten, felsökning, och funktionskontroller samt förbättringar, i en av norra Europas största ammoniak anläggningar. Meriterande med tidigare arbete inom pannskötsel och ångpannor. Du ska ha en positiv inställning och kan arbeta både i grupp och självständigt. Vi söker dig med några års praktiskt arbetslivserfarenhet gärna med kunskaper om kyla eller drift av ång-/värmeanläggningar. Du är lösningsorienterad, flexibel, noggrann, stresstålig och har en social förmåga. Du har minst gymnasieutbildning med relevant påbyggnad eller högskoleutbildning.  För mer information om tjänsten kontakta Per Albers tel. 0705-86 18 58. I denna rekrytering samarbetar Dalkia med Prizta Rekrytering & Bemanning AB. Ansvarig rekryterare för denna rekrytering är Karin Theander tel. 0763-40 04 12.    Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du uppfyller och delar Dalkias värderingar som innovationsförmåga, teamkänsla, lyhördhet och yrkesskicklighet.   Låter tjänsterna intressanta för dig är du välkommen att ansöka på vår hemsida www.dalkia.se. Vi behandlar ansökningarna löpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Utmana dig och ta chansen till ett intressant och givande arbete - sök idag!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Bjuv
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Dalkia söker drifttekniker med erfarenhet av ammoniak jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dalkia söker drifttekniker med erfarenhet av ammoniak

Platschef sökes till vår kund
Vi söker nu en ansvarsfull och driven Platschef till en av våra kunder som är en av de ledande i Sverige inom installation och service av industri-, energi- och fastighetstekniska tjänster. De erbjuder ett komplett utbud inom tekniska installationer, energitjänster, drift & underhåll och hjälper deras kunder att göra lönsamma investeringar och att bibehålla dess värde. Just nu söker vi en Platschef med placering i Göteborg.  Din profil * Bra på att skapa relationer med kunder * Inge förtroende * Kreativ/Innovativ i att hitta nya affärsmöjligheter * Gott affärsmannaskap och teknisk kompetens * Resultatorienterad, tydlig och att vara en bra teambyggare * Budget- och resultatuppföljning * Att vara processorienterad * Vana av projektledning och Kontraktsjuridik * Viktigt att vara driven och säljande Erfarenhet Vår kund kräver att du har minst några års erfarenhet ledarskap inom teknisk organisation. Teknisk utbildning på lägst gymnasie-nivå är meriterande. Du ska ha erfarenhet av arbete inom industri. Vi tror att du har arbetat med projektstyrning, projektlett större projekt och varit projektchef. Besitter erfarenhet av affärsmässiga kundkontakter samt kontraktsvana. Personalansvar är något som du tidigare varit i kontakt med.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du uppfyller värderingar som innovationsförmåga, teamkänsla, lyhördhet och yrkesskicklighet.  Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Är du intresserad av att veta mer eller har några frågor? Ring Karin Theander: 0763-40 04 12 alt. karin@prizta.se
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef sökes till vår kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef sökes till vår kund

Drifttekniker
Prizta Rekrytering söker en Drifttekniker med placering i Göteborg till en av våra kunder. Vår kund är en huvudaktör inom kommersiella fastigheter. Arbetsuppgifter I rollen som Drifttekniker ingår bland annat: * Mycket goda generella yrkeskunskaper som Drifttekniker inom fastighetsservice. * Viss tillsyn och skötsel av befintliga anläggningar/maskiner. * Primärt felavhjälpande underhåll, (felsökning och avhjälpande) Din bakgrund Tidigare arbetat som drifttekniker och gärna med styr-och reglerteknik eller har El-behörighet. Meriterande om du har någon utbildning inom fastighetsteknik eller erfarenhet inom fastighetsunderhåll. Personliga egenskaper Som person är du affärsdriven, prestigelös och lojal. Du är social och har lätt för att interagera med både kollegor, leverantörer och kunder. Du tycker om att ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta med andra men är även självgående. Tar egna beslut och har ett entreprenörstänk. God datavana krävs. Har du frågor kontakta Karin Theander, 0763-40 04 12 alt karin@prizta.se
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker jobb, Drifttekniker Göteborg, Drifttekniker Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker

Arbetsledare
Prizta Rekrytering söker en Arbetsledare/Drifttekniker med placering i Göteborg till en av våra kunder. Vår kund är en huvudaktör inom kommersiella fastigheter. Arbetsuppgifter I rollen som Arbetsledare/Drifttekniker ingår bland annat: * Leda och fördela arbetet * Arbeta med FU * Tar emot felanmälan från kunder * Tekniskt stöd för drifttekniker * Planerar resurser  Din bakgrund Tidigare arbetat som Arbetsledare/Drifttekniker och gärna med kommersiella fastigheter. Meriterande om du har någon utbildning inom fastighetsteknik eller erfarenhet inom fastighetsunderhåll. Personliga egenskaper Som person är du affärsdriven, prestigelös och lojal. Du är social och har lätt för att interagera med både kollegor, leverantörer och kunder. Du tycker om att ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta med andra men är även självgående. Tar egna beslut och har ett entreprenörstänk. God datavana krävs. Har du frågor kontakta Karin Theander, 0763-40 04 12 alt karin@prizta.se
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare jobb, Arbetsledare Göteborg, Arbetsledare Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare

Drifttekniker till vår kund i Stockholm sökes
Till en av våra kunder, en av de stora aktörerna inom fastighetsunderhåll, söker vi nu en Drifttekniker med kompetens inom ventilation och värme.   Tjänsten är placerad i Stockholm. Du kommer att bli anställd hos vår kund. Arbetsuppgifter Du kommer att vara stationerad på ett pågående uppdrag ute hos kund där du kommer att arbeta med drift och underhåll inom ventilationsteknik. Kunden arbetar mot kommersiella fastigheter i Stockholmsområdet. Du utgör även en kugge inom vår servicegrupp, där kunden har högt i tak. Beredskap kan förekomma i tjänsten. Du har stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och växa inom företaget. Din profil * Vi söker dig med Teknisk utbildning inom VVS alt Värme. * Du har förmåga att bygga relationer, vara drivande och målinriktad. * Ditt arbetssätt präglas av entreprenörskap och teknisk kunnighet. * Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en person som är prestigelös, lyhörd, serviceinriktad och som har god samarbetsförmåga såväl som organisationsförmåga. Stämmer ovanstående in på dig? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi kommer att göra urval och intervjua löpande så vi vill gärna ha in den så snart som möjligt. Vill du fråga något så är du välkommen att kontakta Karin Theander på tel: 0763-40 04 12 alt. karin@prizta.se Välkommen in med din ansökan!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker till vår kund i Stockholm sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker till vår kund i Stockholm sökes

Arbetsledare/projektledare sökes till vår kund i Stockholmsområdet
Vår kund i Stockholmsområdet söker nu en Arbetsledare/Projektledare inom fastighetsunderhåll. Arbetsuppgifter I rollen som Arbetsledare ingår bland annat: * att kunna utföra energibesparings kalkyler samt utföra energiuppdrag * att stötta och fördela arbetet till tekniker i sitt arbete med bla anbud och kalkylering * att räkna på lönsamhet och marginaler i projekten för att få en god ekonomisk översikt * ansvar för att skapa nya affärer * personalansvar för gruppen med fokus på bland annat kompetensutveckling, bemanning, rehab, sjukfrånvaro, övertid, lönesättning, lönejustering och arbetsmiljö. Din bakgrund För att lyckas i tjänsten krävs det erfarenhet från fastighetsbranschen och gedigna energi kunskaper, gärna inom området för kyla och el. Vidare skall du ha erfarenhet som arbetsledare med personalansvar och vana vid att räkna på projekt, meriterande är om du har kunskaper inom entreprenadjuridik. Personliga egenskaper Som person är du affärsdriven, prestigelös, lojal och ekonomiskt sinnad. Du är social och har lätt för att interagera med både kollegor, leverantörer och kunder. Du tycker om att ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta med andra. Framförallt har du ett coachande förhållningssätt och är självständig i ditt ledarskap. Ansvarig rekryterare är Karin Theander på Prizta, tel: 0763-40 04 12 alt karin@prizta
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare/projektledare sökes till vår kund i Stockholmsområdet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare/projektledare sökes till vår kund i Stockholmsområdet

Tekniker med OVK-behörighet sökes
ISS Facility Services söker en erfaren tekniker med OVK-behörighet. ISS Facility Services är Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Arbetsuppgifter Du kommer vara företagets specialist inom OVK och arbeta självständigt men även i team med andra kompetenser i de fall där uppdragen kräver det. ISS kan erbjuda dig ett arbete med stor variation av arbetsuppgifter och personliga utvecklingsmöjligheter i ett driftteam med stort engagemang samt hög grad av laganda. Din bakgrund Vi söker dig som självständigt kan utföra OVK, felsökning samt felavhjälpande underhåll. Du behärskar styr & regler och har erfarenhet av att leda mindre projekt. I din roll har du ett beställaransvar samt många kontakter med både entreprenörer och leverantörer. Du besitter en gymnasie- eller högskoleutbildning och givetvis erfarenhet av kvalificerad fastighetsskötsel och drift. God datavana är viktigt eftersom all rapportering sker via dator. OVK-behörighet K är ett krav för tjänsten samt körkort B. Personliga egenskaper Du är en serviceinriktad, engagerad, social och självgående person som har en god samarbets-och initiativförmåga. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Karin Theander på 0763-40 04 12 alt. karin@prizta.se.
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Tekniker med OVK-behörighet sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tekniker med OVK-behörighet sökes

Drifttekniker inriktning ventilation/energi sökes
  Dalkia är Europas ledande leverantör av energi- och tekniktjänster till företag och myndigheter. Vi är ett dotterbolag till Veolia Environnement och Electricité de France (EDF) och har sedan företaget grundades fokuserat på energi- och miljöoptimering. Dalkia har 52 700 anställda i 40 länder och en omsättning på 8,3 miljarder euro för år 2011. Dalkias nordiska verksamhet bedrivs av Dalkia AB med dotterbolag, som har 1 100 anställda och en total omsättning på nära 2 miljarder kronor. Målinriktad och affärsfokuserad? Dalkia utmanar dig!   Dalkia söker en drivande och affärsfokuserad drift/energi tekniker med erfarenhet av ventilation och energiuppdrag, gärna med ovk-behörighet till deras uppdrag mot Hörby kommun. Arbetsuppgifterna innebär drift och underhåll av Dalkias kunders fastigheter. Det innebär installation, service och problemlösning med kontinuerliga förbättringsarbeten, felsökning, och funktionskontroller samt energiberäkningar/förbättringar. Du ska ha en positiv inställning och kan arbeta både i grupp och självständigt vana att driva egna projekt. Vi söker dig med några års praktiskt arbetslivserfarenhet från fastighets och energibranschen med kunskaper om kyla, ventilation och värme. Vi ser gärna att du också  har erfarenhet av pannskötsel och kraft och värme branschen. Du är lösningsorienterad, flexibel, noggrann, stresstålig och har en social förmåga. Du har minst gymnasieutbildning med relevant påbyggnad eller högskoleutbildning. Du har goda datakunskaper i Microsoft Office. Vana av arbete med energiberäkningsprogram är meriterande.  Vi förutsätter att du har B-körkort.   För mer information om tjänsten kontakta Carina Stenqvist tel: 0702-63 65 80.   Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du uppfyller och delar Dalkias värderingar som innovationsförmåga, teamkänsla, lyhördhet och yrkesskicklighet.  I denna rekrytering samarbetar vi med Rekryteringskonsult Karin Theander på Prizta tel: 031-7890092 alt karin@prizta.se Låter tjänsten intressant för dig är du välkommen att ansöka på vår hemsida www.dalkia.se. Vi behandlar ansökningarna löpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt.   Utmana dig och ta chansen till ett intressant och givande arbete - sök idag! Välkommen till ett spännande företag i en internationell koncern med stora karriärmöjligheter!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Lund
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker inriktning ventilation/energi sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker inriktning ventilation/energi sökes

Brandskyddskoordinator/projektledare till Coor Service Management
  Ditt nya arbete: Till deras Fastighetsserviceleverans, söker vi Brandskyddskoordinatorer med mycket goda kunskaper inom SBA. Som Brandskyddskoordinator kommer du att arbeta med en rad olika åtaganden inom ramen för tjänsten. Du kommer att få arbeta en hel del på egen hand men också tillsammans med gruppen. Du kommer att vara mycket ute hos kund, och vara ett ansikte utåt. Till din hjälp har du också duktiga kollegor.   I dina arbetsuppgifter ingår bl a: * Vara rådgivande och leda/fördela det dagliga tillsyn- & skötselarbetet relaterat till brandskydd * Planera och utföra riskanalyser och inventeringar för de olika verksamheterna * Initiera, planera och utföra olika typer av övningar och utbildningar relaterade till brandskydd * Revidera och granska underlag till utrymningsplaner * Instruktörsutbildad i heta arbeten * Bevaka myndighetskrav och kundkrav, kontakter med räddningstjänsten * Utföra SBA, samt rapportera tillsyn och skötsel i kundens fastighetssystem * Bevaka, initiera och medverka vid besiktningar och revisioner * Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund * Arbete på andra siter kan förekomma vid behov * God vana vid brandprojektering   Din bakgrund: Vi vill att du ska ha god erfarenhet och arbetat med ovanstående tidigare. Du har relevanta utbildningar (t.ex. SMO el. liknande) och certifikat inom ramen för tjänsten. Du har tidigare erfarenhet av arbetsledning och projektledning. B-körkort är ett krav.   Du själv: Som person är det mycket viktigt att du är pedagogisk och tydlig och kan nå fram med ett budskap ex. vid genomförande av utbildningar och övningar. Du är flexibel och har lätt för att samverka med andra personer. Du är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du beskriver dig själv som organiserad och strukturerad och är duktig på att planera. Du har förmågan att entusiasmera, leda och stötta dina kollegor. Du har ett förtroendeingivande sätt och har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och övriga medarbetare. Du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt och tycker om att dela med dig av dina kunskaper till andra. Vi fäster för alla våra tjänster stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande, välkommen in med din ansökan. Vid frågor kontakta Rekryterare Karin Theander 0763-40 04 12 alt. karin@prizta.se.
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Brandskyddskoordinator/projektledare till Coor Service Management jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brandskyddskoordinator/projektledare till Coor Service Management

Fastighetstekniker med spetskompetens inom ventilation sökes
Nu söker vår kund en Ventilationstekniker med placering i Göteborg. Vår kund arbetar inom Facility Management och har ett spännande uppdrag hos en stor leverantör inom fordonsbranschen. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår det att utföra service på ventilationsaggregat, installation, samt att utföra ombyggnationer. Injusteringar och felsökning ingår i arbetet. Du kommer att ha möjlighet att driva och utveckla egna projekt. Hos vår kund har du stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och växa inom företaget. Din profil * Kunskap i styr & reglerteknik. * Viss kunskap inom el. * Kunskap gällande reparation/service t.ex. lagerbyte är ett krav. * Svenska i tal och skrift samt att du behärskar engelska. * B-körkort är ett krav och körkort BE är meriterande. * Ha god kännedom om Officepaketet * Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en person som är prestigelös, lyhörd, serviceinriktad och som har god samarbetsförmåga såväl som organisationsförmåga. Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer kontakta då Rekryteringsansvarig, Karin Theander, Prizta Rekrytering & Bemanning, tel: 0763-40 04 12 alt. karin@prizta.se. Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt, välkommen in med din ansökan!
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker med spetskompetens inom ventilation sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker med spetskompetens inom ventilation sökes


Sök lediga jobb Prizta Rekrytering & Bemanning AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se