Produktionsingenjör till Wikmanshyttan Safety jobb - lediga jobb

Produktionsingenjör till Wikmanshyttan Safety jobb Produktionsingenjör till Wikmanshyttan Safety jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Produktionsingenjör till Wikmanshyttan Safety. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Produktionsingenjör till Wikmanshyttan Safety. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Produktionsingenjör till Wikmanshyttan Safety- Hedemora


Mer beskrivning

Produktionsingenjör till Wikmanshyttan Safety
Wikmanshyttan Safety är en ledande leverantör av personlig skyddsutrustning till ett flertal branscher. Vi är en världsvan samarbetspartner till stora, globala koncerner samtidigt som vi drivs av att vara jordnära och pragmatiska. Ägare är Deva Group, ett familjeägt investmentbolag som har ett långsiktigt och hållbart perspektiv på bolagets framtid. Vi omsätter knappt 60 MSEK och är 55 medarbetare, vårt kontor och vår produktion finns i Vikmanshyttan. Läs mer om oss på www.wikmanshyttan.se.   I vårt ingenjörsteam har du en bred roll och har ett centralt uppdrag kring förbättringsarbete och rationaliseringar. Du samverkar med och avlastar ingenjörsteamet inom olika områden bland annat kvalitetsledningssystemet, automation och mekanisk konstruktion. En viktig uppgift är att vara ett stöd för vår produktion och på ett pedagogiskt sätt nå fullt genomslag i de förbättringar ingenjörsteamet vill genomföra. Söker du ett brett tekniskt, produktionsnära arbete som ställer stora krav på din kreativitet, initiativförmåga och kraft att skapa hållbara förbättringar, är det här rätt jobb för dig. Vi vill att du har gedigen erfarenhet av breda produktionstekniska roller och är van att arbeta med ständiga förbättringar. Det är viktigt att du är duktig på att kommunicera och kan skapa förståelse och engagemang omkring dig. Att du har en analytisk förmåga och har ett strukturerat arbetssätt tar vi för givet. Hoppas du vill vara med på vår resa in i framtiden. Registrera din ansökan via Ansök-knappen nedan, senast den 11 maj.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Hedemora
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsingenjör till Wikmanshyttan Safety jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsingenjör till Wikmanshyttan Safety


Sök lediga jobb Produktionsingenjör till Wikmanshyttan Safety

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se