Produktionsledare till Autotube AB, Varberg jobb - lediga jobb

Produktionsledare till Autotube AB, Varberg jobb Produktionsledare till Autotube AB, Varberg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Produktionsledare till Autotube AB, Varberg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Produktionsledare till Autotube AB, Varberg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Produktionsledare till Autotube AB, Varberg- Varberg

  2. Produktionsledare till Autotube AB, Varberg- Varberg


Mer beskrivning

Produktionsledare till Autotube AB, Varberg
Produktionsledare till Autotube AB, Varberg Produktionsledaren ansvarar inom egen avd för: . Produkt- och leveranskvalitet, ledtider . Rätt utnyttjande av resurser (maskin och personal) . Arbetsmiljön, känna till policys, lagar och förordningar . Bemannings- och kapacitetsplanering för personal och utrustning . Upprätta omkostnads- investerings- och personalbudget . Att driva personalfrågor såsom, rekryterings-, introducerings-, utvecklings-, avvecklings- och rehabsamtal . Upprätta och driva utbildningsplaner . Attestera personal och bevilja frånvaro . Att driva avdelningsmöten, kunna sprida information både uppåt och neråt i org. . Att driva förbättringsarbetet och reklamationsarbetet Produktionsledaren ingår i produktionsledningsgruppen och rapporterar till produktionschef. Uppdragsgivare: Autotube AB Ort: Varberg Omfattning: Heltid / Dagtid Sista ansökningsdag: 4 augusti För information: Kontakta Patrik Artman på Proffice, tel: 0733-434589. Sök tjänsten på www.proffice.se senast den 4 augusti, 2013 Kvalifikationer: Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot produktion. Vidare har du några års erfarenhet som chef/ledare inom tillverkningsindustri samt erfarenhet om lagar och avtal, såsom arbetsmiljö, arbetsrätt m.m. Meriterande: . Erfarenhet som chef/ledare från två eller fler företag. . Erfarenhet inom fordonsindustrin och dess kvalitetssäkringsmetoder . Produktionsplanering, materialflöde, logistik, produktionsteknik . Erfarenhet/utbildning inom Lean produktion Dina personliga egenskaper: Du har förmåga att skapa delaktighet och motivera andra. Du är strukturerad och ger klara besked samt är drivande i att få saker och ting gjorda. För detta tror vi det krävs en god analytisk förmåga, ett strategiskt tänk, dvs. du har förmåga att tänka långsiktigt och i breda banor samtidigt som du är resultat- och målinriktad.Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Organisations-/företagsbeskrivning: Autotube, som ägs av Accent Equity Partners, är fordonsindustrins resurs för formade rör och ledningar i metalliska material med hög teknisk kompetens inom luft- och vätskedistribution. Autotube AB med fabriker i Varberg och Ulricehamn omsätter 500 MSEK och har ca 300 anställda.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare till Autotube AB, Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare till Autotube AB, Varberg

Produktionsledare till Autotube AB, Varberg
Produktionsledaren ansvarar inom egen avd för: . Produkt- och leveranskvalitet, ledtider . Rätt utnyttjande av resurser (maskin och personal) . Arbetsmiljön, känna till policys, lagar och förordningar . Bemannings- och kapacitetsplanering för personal och utrustning . Upprätta omkostnads- investerings- och personalbudget . Att driva personalfrågor såsom, rekryterings-, introducerings-, utvecklings-, avvecklings- och rehabsamtal . Upprätta och driva utbildningsplaner . Attestera personal och bevilja frånvaro . Att driva avdelningsmöten, kunna sprida information både uppåt och neråt i org. . Att driva förbättringsarbetet och reklamationsarbetet Produktionsledaren ingår i produktionsledningsgruppen och rapporterar till produktionschef. Uppdragsgivare: Autotube AB Ort: Varberg Sista ansökningsdag: 17 november För information: Kontakta Patrik Artman på Proffice, tel: 0733-434589. Sök tjänsten på www.proffice.se senast den 17 november, 2013. Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Kvalifikationer: Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot produktion. Vidare har du några års erfarenhet som chef/ledare inom tillverkningsindustri samt erfarenhet om lagar och avtal, såsom arbetsmiljö, arbetsrätt m.m. Meriterande: . Erfarenhet som chef/ledare från två eller fler företag. . Erfarenhet inom fordonsindustrin och dess kvalitetssäkringsmetoder . Produktionsplanering, materialflöde, logistik, produktionsteknik . Erfarenhet/utbildning inom Lean produktion Dina personliga egenskaper: Du har förmåga att skapa delaktighet och motivera andra. Du är strukturerad och ger klara besked samt är drivande i att få saker och ting gjorda. För detta tror vi det krävs en god analytisk förmåga, ett strategiskt tänk, dvs. du har förmåga att tänka långsiktigt och i breda banor samtidigt som du är resultat- och målinriktad.Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Organisations-/företagsbeskrivning: Autotube, som ägs av Accent Equity Partners, är fordonsindustrins resurs för formade rör och ledningar i metalliska material med hög teknisk kompetens inom luft- och vätskedistribution. Autotube AB med fabriker i Varberg och Ulricehamn omsätter 500 MSEK och har ca 300 anställda.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Varberg
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare till Autotube AB, Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare till Autotube AB, Varberg


Sök lediga jobb Produktionsledare till Autotube AB, Varberg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se