Produktionsledare jobb - lediga jobb

Produktionsledare jobb Produktionsledare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Produktionsledare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Produktionsledare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Finsktalande produktionsledare till reklambyrå- Stockholm

 2. Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag- Stockholm

 3. Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning- Stockholm

 4. Arbetsledare / produktionsledare Stomme- Stockholm

 5. Arbetsledare / produktionsledare ROT- Stockholm

 6. Arbetsledare /produktionsledare till anläggningsprojekt (bro)- Stockholm

 7. En produktionsledare/maskinsnickare anstalten Beateberg- Huddinge

 8. Produktionsledare- Olofström

 9. Essverk söker produktionsledare!- Ludvika

 10. Produktionsledare till Autotube AB, Varberg- Varberg

 11. LEAN-inriktad produktionsledare- Vetlanda

 12. Manpower söker en produktionsledare omgående- Mönsterås

 13. Produktionsledare till industriföretag.- Kalmar

 14. PRODUKTIONSLEDARE VAKTMÄSTERI- Piteå

 15. Hortonom/Produktionsledare till Anstalten Tygelsjö- Malmö

 16. LBi söker teknisk produktionsledare- Malmö

 17. Produktionsledare sökes till LSI Inredningar AB!- Lund

 18. Teknisk produktionsledare/Release Manager- Malmö

 19. Driven Produktionsledare- Västerås

 20. Produktionsledare- Köping

 21. Produktionsledare- Åmål

 22. Produktionsledare- Bengtsfors

 23. Driven och erfaren produktionsledare sökes!- Göteborg

 24. Produktionsledare- Göteborg

 25. Produktionsledare till region Syd- Lindesberg

 26. Produktionsledare- Linköping

 27. Produktionsledare Maskinverkstad- Linköping

 28. Produktionsledare; PC Packning AB- Malmö

 29. Produktionsledare till Heléns Rör- Halmstad

 30. Produktionsledare med erfarenhet av prefabricering- Arboga

 31. Driven och erfaren produktionsledare inom bygg sökes!- Göteborg

 32. Produktionsledare Tekoindustri till anstalten Kumla- Kumla

 33. Produktionsledare Tvätteri till anstalten Kumla- Kumla

 34. Erfaren produktionsledare inom bygg (Betong) sökes- Stockholm

 35. Produktionsledare- Haninge

 36. Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning- Stockholm

 37. Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag- Stockholm

 38. Arbetsledare / produktionsledare ROT- Stockholm

 39. Arbetsledare /produktionsledare till anläggningsprojekt (bro)- Stockholm

 40. Toppsäljande produktionsledare åt Clarity Media- Eskilstuna


Mer beskrivning

Finsktalande produktionsledare till reklambyrå
Academic Work söker för kunds räkning en finsktalande produktionsledare till en reklambyrå. Vår kund är en av Nordens största reklam- och produktionsbyråer som jobbar med ett antal internationella storföretag. Företaget finns representerade och har produktion på flera olika orter i Sverige. För detta uppdrag sitter man i fräscha lokaler på Kungsholmen i centrala Stockholm. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. ARBETSUPPGIFTER Som finsktalande produktionsledare kommer du att arbeta med och ansvara för tidsplanering och samordning av olika projekt. Det är din uppgift att förverkliga kundernas efterfrågan genom att agera spindeln i nätet mellan kund och din arbetsgrupp. Du kommer till exempel att: - Leda produktionen från idé till färdig produkt - Ansvara för planering av kundprojekt - Se till att tidsplan och budget håller Du kommer arbeta mot den finska marknaden men sitta på vår kunds kontor i centrala Stockholm. Utvecklingsmöjligheter: Detta är en stor möjlighet för dig att utvecklas i rollen som produktionsledare på en av nordens största reklam- och produktionsbyrå. VI SÖKER DIG SOM Har utbildning inom relevant område och ett par års arbetslivserfarenhet från produktionsledning. Vi ser gärna att du arbetat på en reklambyrå tidigare och har erfarenhet av grafisk tryckproduktion. Vidare har du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Eftersom du kommer arbeta mot finska kunder ser vi att du är flytande i det finska språket i såväl tal som skrift. Som person är du kundorienterad och strukturerad. Vidare har du lätt för att arbeta i team och du trivs i en ansvarstagande roll och att agera spindel i nätet. START: Mitten av augusti UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider PLATS: Centrala Stockholm URVAL: Sker löpande KONTAKT: Elin Jacobsson, 08 - 56 24 4810 För att söka tjänsten - maila eller kontakta Elin Jacobsson. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail stn01@academicwork.se under kontorstid. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB -Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande produktionsledare till reklambyrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande produktionsledare till reklambyrå

Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. För kunds räkning söker vi flera arbetsledare / produktionsledare inom mark och anläggning för stora och spännande projekt. Vår kund är ett av de största byggföretagen i Sverige och har i dagsläget flertalet projekt runt om i Stockholm där de behöver förstärkning. Din huvudsakliga arbetsuppgift som arbetsledare / produktionsledare kommer vara att leda och planera arbetet inom tilldelade projekt. Du ansvarar för att se till att projektet genomförs inom de ramar som ges av produktionskalkylen och produktionstidsplanen samt att företagets miljö- och kvalitetsmål uppnås. I rollen som arbetsledare ingår även ansvar för arbetsledning, styrning samt samordning av personal och underentreprenörer. För att trivas i rollen som arbetsledare /produktionsledare tror vi att du är en positiv och engagerad person som brinner för rollen som ledare. Du tycker om att strukturera arbetet och de har förmågan att få din omgivning med dig. Som arbetsledare hos vår kund krävs att du har flera års erfarenhet inom mark- och anläggning samt några års erfarenhet från rollen som arbetsledare. Är du den arbetsledare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan: Arbetsledare- mark/anläggning till stort byggföretag Kontakta Julia Olsson om du har några frågor angående tjänsten som arbetsledare inom mark /anläggning, på 08-53034378 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag

Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. För kunds räkning söker vi arbetsledare/ produktionsledare inom mark och anläggning till spännande projekt. Vår kund är ett stort anläggningsföretag som behöver förstärkning med erfarna arbetsledare /produktionsledare till projekt i Stockholm. Din huvudsakliga arbetsuppgift som arbetsledare / produktionsledare kommer vara att leda och planera arbetet inom tilldelade projekt. Du ansvarar för att se till att projektet genomförs inom de ramar som ges av produktionskalkylen och produktionstidsplanen samt att företagets miljö- och kvalitetsmål uppnås. I rollen som arbetsledare / produktionsledare ingår även ansvar för arbetsledning, styrning samt samordning av personal och underentreprenörer. För att trivas i rollen som arbetsledare /produktionsledare tror vi att du är en positiv och engagerad person som brinner för rollen som ledare. Du tycker om att strukturera arbetet och de har förmågan att få din omgivning med dig. Som arbetsledare hos vår kund krävs att du har flera års erfarenhet inom mark- och anläggning samt några års erfarenhet från rollen som arbetsledare /produktionsledare. Är du den arbetsledare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan: Arbetsledare- mark/anläggning Kontakta Julia Olsson om du har några frågor angående tjänsten som arbetsledare inom mark /anläggning, på 08-53034378 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Enligt överenskommelse
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning

Arbetsledare / produktionsledare Stomme
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och fastighet. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker för kunds räkning en arbetsledare / produktionsledare stomme. Kunden som behöver förstärkning är ett företag som är välkänt i branschen och har specialiserat sig på ny- och ombyggnation. Vår kund söker en arbetsledare som har erfarenhet av stomkomplettering. Du har som arbetsledare några års erfarenhet av nyproduktion och ROT. Du har flera års erfarenhet från rollen som arbetsledare och sköta ÄTA samt en hanteringen av en godkänd besiktning av stomme. Som person är du en naturlig ledare, prestigelös, professionell, servicemedveten och är duktig på att planera och strukturera ditt arbete som arbetsledare. Det är viktigt att du är initiativrik och självgående då du som arbetsledare är platschefens högra hand och snabbt kommer att få ta ett stort ansvar. Har du några frågor angående tjänsten som arbetsledare är du välkommen att höra av dig till Julia Olsson 08-530 343 78 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Vi ser fram emot din ansökan! Märk din ansökan: Arbetsledare Stomme
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare / produktionsledare Stomme jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare / produktionsledare Stomme

Arbetsledare / produktionsledare ROT
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och fastighet. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker för kunds räkning en arbetsledare / produktionsledare inom ROT. Du kommer som arbetsledare att planera, leda och fördela olika ROT-projekt ute hos kund. Vår kund är ett etablerat företag som satsar på miljön och håller på med stomkompletteringar och hyresgästanpassningar. Vi söker dig som arbetat som arbetsledare /produktionsledare tidigare, samt att du har arbetat med ROT-projekt tidigare. Som person har du ett positivt förhållningssätt och trivs att arbeta både i grupp och självständigt. Vi ser fram emot din ansökan till tjänsten som arbetsledare / produktionsledare redan idag. Har du några frågor kring tjänsten som arbetsledare är du välkommen att kontakta Julia Olsson på 08-530 343 78. Registrera din ansökan på ExpanderaMeras hemsida eller maila den direkt till Julia.Olsson@expanderamera.se Märk din ansökan: Arbetsledare ROT
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare / produktionsledare ROT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare / produktionsledare ROT

Arbetsledare /produktionsledare till anläggningsprojekt (bro)
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker efter en erfaren arbetsledare /produktionsledare inom anläggning/betong till uppdrag hos kund. Vår kund genomför ett stort broprojekt och behöver nu förstärkning med en kunnig arbetsledare. Som arbetsledare kommer du leda och fördela arbetet samt sköta viss administration. Du är en naturlig ledare, prestigelös, professionell, servicemedveten samt bra på att strukturera ditt arbete som arbetsledare. Det är viktigt att du är initiativrik och självgående då du som arbetsledare är platschefens högra hand och kommer få ta ett stort ansvar. Kvalifikationer: - Minst fem års erfarenhet som arbetsledare - Betong klass II - Erfarenhet som arbetsledare vid infrastruktur- eller broprojekt Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor om tjänsten som arbetsledare / produktionsledare till anläggning (bro) kontakta Julia Olsson på 08-53034378 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Enligt överenskommelse
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare /produktionsledare till anläggningsprojekt (bro) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare /produktionsledare till anläggningsprojekt (bro)

En produktionsledare/maskinsnickare anstalten Beateberg
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. VO Stockholm Syd består av anstalterna Asptuna, anstalten Beateberg och häktet Huddinge. Anstalten Beateberg har 50 platser och ligger i Trångsund, söder om Stockholm. Vi söker nu en produktionsledare som ska ansvara för intagnas sysselsättning vid anstalten. Du kommer att ingå i en grupp om två produktionsledare på anstalten som samverkar med övriga produktionsledare inom verksamhetsområdet Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Anstaltens produktionslokal består av snickeri- och monteringsavdelning. I snickeriet tillverkas möbler, inredningssnickerier och andra typer av produkter i större eller mindre serier. Produktionsledarna ansvarar för att handleda de intagna i arbetsmomenten, lönesättning, kundkontakter, fakturahantering, lagerhållning, kvalitetssäkra utförda arbeten, medverka till att säkerheten upprätthålls och att säkerhetsbestämmelser rörande maskiner och arbetsutförande efterlevs. Vidare ska produktionsledaren samverka med anstalten och myndighetens övriga anställda som är involverade i de intagnas behandling. I arbetsuppgifterna ingår kontakt med kunder, planering, kvalitetskontroll, fakturering och timregistrering. Vidare har produktionsledarna ett arbetsmiljöansvar för intagna i arbetsdriften. Produktionsledarna ska i samverkan med produktionssamordnaren aktivt arbeta med att utveckla och kvalitetssäkra sysselsättningen vid anstalten i enlighet med Kriminalvårdens kvalitetsmanual Q-arb. KVALIFIKATIONER Grundläggande krav är utbildning mot snickeri, gymnasiekompetens alternativt motsvarande yrkesskola. Du ska vidare ha human människosyn, vara psykiskt stabil, kunna visa empati, social kompetens, och kunna samarbeta samt vara flexibel och stresstålig. Du har en yrkesbakgrund med praktisk erfarenhet av industriell verksamhet inom snickeri. En förutsättning för att klara arbetsuppgifterna är att du är utbildad hantverkare med inriktning mot snickeri. Detta för att kunna hantera anstaltens maskinpark och handleda de intagna för att upprätthålla en god och säker arbetsmiljö. Erfarenhet av kriminalvårdsarbete är meriterande. Utöver grundläggande krav skall du vara resultatorienterad och ha goda vitsord om att kunna leverera beställningar i tid för att uppnå ekonomiska incitament. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och möjlighet till utveckling och förändring. Goda IT-kunskaper är ett krav. Erfarenhet av Q-arb och/eller genomförd produktionsledarutbildning inom kriminalvården är meriterande. Det är viktigt att du har ett gott affärssinne då en del av arbetet består i att odla kontakter externt och internt. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig på ett bra sätt i tal och skrift och att du kan representera Kriminalvården utåt. Körkort är ett krav
Företag: Kriminalvården, VO Stockholm Syd
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga En produktionsledare/maskinsnickare anstalten Beateberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En produktionsledare/maskinsnickare anstalten Beateberg

Produktionsledare
Stans & Press AB är ett företag som tillverkar plåtdetaljer åt många av Sveriges stora verkstadsföretag. Omsättningen är ca 120 miljoner och vi är ca 90 anställda varav ca: 55 medarbetare jobbar i Vilshult. De andra tillverkningsenheterna finns i Olofström, Ronneby och Blomstermåla. Företaget ingår i Midway Holding AB som är noterat på stockholmsbörsen. Vi söker nu en produktionsledare/planerare för produktionen i Vilshultsfabriken. Jobbet innebär personalledning för ca 20 skiftgående medarbetare på avdelningarna inom laserskärning och kantbockning. I arbetet ingår även närplanering och nära kontakt med logistik och säljavdelning för att säkerställa hög leveransprecision. Du har också ansvaret för kvalitetsarbete på avdelningarna samt nära kontakt med de som jobbar med produktionsberedning. Ständiga förbättringar och målstyrning är en naturlig del i vårt arbetssätt som kräver intresse och engagemang. Du har en teknisk utbildning på gymnasie eller högskolenivå och erfarenhet av personalledning i verkstadsindustri. Kunskaper i Inventor, CAD/CAM, ISO/TS 16949, SAM och Lean Production ser vi som ytterligare meriter. Det är också viktigt är att du har ett genuint intresse för samverkan mellan människor och teknik och förmåga att skapa laganda i ett kundorienterat processflöde. Samarbetsförmåga med andra avdelningar med ett helhetsperspektiv på företagets mål ser vi som en självklarhet. Befattningen rapporterar direkt till produktionschefen. Kollektivavtal finns. För mer information prata med med produktionschef Anders Larsson (anders.larsson@stanspress.se) tfn. 0454-772402 eller personalchef Per-Olof Clarin tfn. 0454-772418
Företag: Stans och Press i Olofström AB
Ort: Olofström
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare jobb, Produktionsledare Olofström, Produktionsledare Stans och Press i Olofström AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare

Essverk söker produktionsledare!
Essverk är en ledande tillverkare och leverantör av bearbetade metallprodukter – främst i stål, aluminium och koppar. Essverk grundades 1958 och har sina rötter i Bergslagens gruvnäring. Verksamheten delas in i tre huvudområden: industriteknik, legoteknik och grävteknik. Inom samtliga grenar konstruerar Essverk specialanpassade komponenter och maskiner för att uppfylla kundernas individuella krav där vår egen verkstad med legotillverkning spelar en central roll. Läs mer på www.essverk.se. Vill du ha en utmanande arbetsdag i en spännande miljö? Nu har du chansen! Hur ser din dag som produktionsledare ut? Är du en person som motiveras och drivs av att ha stort eget ansvar i ditt arbete? Tycker du om att driva och arbeta i projekt? Har du förmåga och vana av att planera och strukturera produktionen och tillverkningen utifrån ett helhetsperspektiv? Då kan du vara den person som vi söker! Som produktionsledare hos oss så kan du räkna med att spendera mycket tid ute i verksamheten och på produktionsgolvet – alltid nära den övriga personalen! Förutom att du ansvarar för produktionen och leder verksamheten i det dagliga arbetet, så kommer du också bland annat att arbeta med produktionsplanering för de olika momenten: svets och maskin, arbeta med försäljning och direkt mot kunder samt arbeta med förbättring och effektivisering av verksamheten – både på egen hand och i grupp. Vem trivs här? Har du ett stort intresse för produktion och tillverkande industri? Har du erfarenhet av produktionsledning och förbättringsarbete? Vill du arbeta nära företagets VD och vara dennes högra hand? Då passar du perfekt hos oss! För att klara av de utmanande arbetsuppgifterna hos oss måste du ha mångårig erfarenhet av arbete inom tillverkande industri och erfarenhet med både personal- och arbetsledning. Det är en också stor fördel om du har högre utbildning där du fått fördjupad förståelse inom maskinteknik, processer och lagerhantering. Sök redan idag! Tjänsten som produktionsledare ska tillsättas så snart som möjligt! Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se eller ansök här/länk till annonsen.  Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta rekryteringskonsult Madeleine Olivemark på tel 0223-65 20 53 eller madeleine.olivemark@adecco.se. För frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår kandidatsupport på tel 08-598 980 10. Vad erbjuder vi dig? Adecco är världens största rekryterings och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco Fagersta har kunduppdrag i området norra Västmanland och södra Dalarna. Mer information på www.adecco.se
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Ludvika
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Essverk söker produktionsledare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Essverk söker produktionsledare!

Produktionsledare till Autotube AB, Varberg
Produktionsledare till Autotube AB, Varberg Produktionsledaren ansvarar inom egen avd för: . Produkt- och leveranskvalitet, ledtider . Rätt utnyttjande av resurser (maskin och personal) . Arbetsmiljön, känna till policys, lagar och förordningar . Bemannings- och kapacitetsplanering för personal och utrustning . Upprätta omkostnads- investerings- och personalbudget . Att driva personalfrågor såsom, rekryterings-, introducerings-, utvecklings-, avvecklings- och rehabsamtal . Upprätta och driva utbildningsplaner . Attestera personal och bevilja frånvaro . Att driva avdelningsmöten, kunna sprida information både uppåt och neråt i org. . Att driva förbättringsarbetet och reklamationsarbetet Produktionsledaren ingår i produktionsledningsgruppen och rapporterar till produktionschef. Uppdragsgivare: Autotube AB Ort: Varberg Omfattning: Heltid / Dagtid Sista ansökningsdag: 4 augusti För information: Kontakta Patrik Artman på Proffice, tel: 0733-434589. Sök tjänsten på www.proffice.se senast den 4 augusti, 2013 Kvalifikationer: Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot produktion. Vidare har du några års erfarenhet som chef/ledare inom tillverkningsindustri samt erfarenhet om lagar och avtal, såsom arbetsmiljö, arbetsrätt m.m. Meriterande: . Erfarenhet som chef/ledare från två eller fler företag. . Erfarenhet inom fordonsindustrin och dess kvalitetssäkringsmetoder . Produktionsplanering, materialflöde, logistik, produktionsteknik . Erfarenhet/utbildning inom Lean produktion Dina personliga egenskaper: Du har förmåga att skapa delaktighet och motivera andra. Du är strukturerad och ger klara besked samt är drivande i att få saker och ting gjorda. För detta tror vi det krävs en god analytisk förmåga, ett strategiskt tänk, dvs. du har förmåga att tänka långsiktigt och i breda banor samtidigt som du är resultat- och målinriktad.Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Organisations-/företagsbeskrivning: Autotube, som ägs av Accent Equity Partners, är fordonsindustrins resurs för formade rör och ledningar i metalliska material med hög teknisk kompetens inom luft- och vätskedistribution. Autotube AB med fabriker i Varberg och Ulricehamn omsätter 500 MSEK och har ca 300 anställda.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare till Autotube AB, Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare till Autotube AB, Varberg

LEAN-inriktad produktionsledare
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu en produktionsledare som har ett LEAN-tänk. Dina arbetsuppgifter kommer bla. vara följande: * Planering och ledning av produktionen på stationer som försörjer Montering med ingående komponenter. * Ansvara för säkerställande av att rätt underlag används * Ansvara för att förbättrings och effektiviseringsarbetet drivs och prioriteras av grupperna. * Hålla kontinuerlinga medarbetarsamtal och APT * Stödja och coacha teamledaren i utvecklingen av dennes ledarskap. * Ställa krav mot leverantörer (Logistik Inbound) Din bakgrund Det absolut avgörande för denna tjänst är att du har erfarenhet från LEAN-arbete sedan tidigare, du har arbetat inom tillverkningsindustrin med förändringsarbete och drivs av det. Du har goda datakunskaper samt kunskaper i affärssystem. Ledarskapserfarenhet är en merit. Personliga egenskaper Som person ser vi att du är dynamisk, flexibel och drivande. Du har ett sinne för detaljer och tycker om ordning coh reda. Du är diplomatisk i ditt ledarskap men ändå tydlig. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Anställning direkt hos kund, heltid. Tillträdesdag Urval sker löpande. Tjänsten tillsätts tidig höst. Information Mer info lämnas i mån av tid genom mail, då tillgängligheten är mindre under semesterperiod. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga LEAN-inriktad produktionsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEAN-inriktad produktionsledare

Manpower söker en produktionsledare omgående
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Du kommer jobba som konsult inom vår uthyrningsverksamhet hos en av våra kunder i Mönsteråsområdet. Som produktionsledare kommer du ha ett övergripande ansvar för avdelningens verksamhet och utveckling genom ständiga förbättringar i enlighet med företagets mål och visioner. Du kommer arbeta med produktionsledning, detaljplanering, kvalitets- och teknikfrågor. Du har ansvar för leveransbesked och upprätthållande av leveranstider samt produktions- och lönerapportering. Vidare ska du säkerställa att rutiner inom kvalitet och miljö följs samt ansvarar för skyddsronder, riskbedömningar och tillbudsrapportering. Uppdraget är på heltid med start omgående. Vem är du? Du har arbetat några år som produktionsledare med personalansvar på ett tillverkande företag. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i förbättringsarbete (LEAN). Ett krav är att du har goda kunskaper i Word, Excel samt Outlook och har jobbat i något affärssystem tidigare. Som person är du en tydlig och rak ledare med ett positivt engagemang. Du är ansvarsfull, pålitlig och har en god samarbetsförmåga. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Tjänsten söker du via länken nedan. För mer information är du välkommen att kontakta Mary Winblad via mlwi@manpower.se eller 0480-42 52 44 eller Charlotte Gustafsson via chgust@manpower.se eller 0470-745590. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower
Ort: Mönsterås
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker en produktionsledare omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker en produktionsledare omgående

Produktionsledare till industriföretag.
Om tjänsten: I tillverkningen är det i dag 3 produktionsledare. Vi söker nu en ersättare för en av dessa. Det aktuella produktionsteamet består av cirka 30 medarbetare och arbetet är utlagt på två skift. Du rapporerar till produktionschef och ingår i tillverkningens styrgrupp. I rollen som produktionsledare ansvarar du för att leda, utveckla och coacha dina medarbetare och ditt mål är att skapa en så effektiv verksamhet som möjligt. Genom tydligt ledarskap alltid med dina medarbetare i fokus, skapar du engagemang, motivation och förändringsvilja. På så sätt når ni uppsatta mål och levererar produkter med en hög kvalitet. Företaget arbetar just nu med att införa ett produktions & kvalitetssystem kopplat mot ”Lean” filosofin. I denna förändringsprocess är du som ledare är en viktig spelare för att driva och implementera detta inom ditt ansvarsområde. Ständig förbättring är en självklar del av ditt arbete, såsom resultat och budgetansvar. Uppdraget är på heltid med tillträde snarast och innebär en tillsvidareanställning hos vårt kundföretag, som är ett producerande industriföretag i Kalmars närområde. Kvalifikationer: Vi söker dig med högskoleutbildning inom det tekniska området. Du har tidigare arbetat som produktionsledare och har flera års erfarenhet av ledarskap med personalansvar av större grupper inom tillverkningsindustrin eller liknande. Erfarenhet av "Lean" produktion eller annat förändringsarbete är meriterande. Du är en van användare av Officepaketet (Excel, Word och Outlook) samt något större produktions och/eller affärssystem. Du har en god kommunikativ förmåga, ett stort engagemang och är en kombination av praktiker och teoretiker. B- körkort är ett krav. Hur du ansöker: Du söker tjänsten via CV databasen; www.sententiarekrytering.se Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller vill veta mer så kan du kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare till industriföretag. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare till industriföretag.

PRODUKTIONSLEDARE VAKTMÄSTERI
Fastighet- och servicekontoret bidrar till att skapa attraktiva och uthålliga miljöer för medborgare, kommunala verksamheter och näringsliv genom att leverera tjänster och service professionellt med rätt kvalitet Produktionsavdelningens uppdrag är att som utföraravdelning agera på beställningar av Lokaler och Bostäder, när det gäller drift, felavhjälpande underhåll, daglig skötsel och tillsyn samt planerat underhåll, ny-, till- och ombyggnader, med egen personal och ramavtalspartners. Underhåll samt ny- till- och ombyggnader utförs även åt kommunens bolag. Dessutom utförs verksamhetsservice, kontorsservice, bostadsanpassningar och höghöjdsstädning åt andra förvaltningar. ARBETSUPPGIFTER Din roll som produktionsledare är att tillsammans med en kollega leda och utveckla personal, drift- och skötsel av fastigheter samt verksamhetsservice mot fastställda mål. I rollen ingår även att stärka relationer med kunder, beställare och leverantörer. KVALIFIKATIONER Gymnasial ingenjörsutbildning inom bygg/VVS/energi, eller annan teknisk utbildning som kan bedömas likvärdig, i kombination med erfarenhet från drift och skötsel av fastigheter. Erfarenhet av personalledning inom målstyrda organisationer är meriterande. Vår bedömning är att en produktionsledare bör vara en självgående, flexibel och stresstålig person med som bidrar med gott ledarskap och har en god samarbetsförmåga. B- körkort är ett krav
Företag: Piteå kommun, Fastighets och Servicekontoret
Ort: Piteå
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga PRODUKTIONSLEDARE VAKTMÄSTERI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PRODUKTIONSLEDARE VAKTMÄSTERI

Hortonom/Produktionsledare till Anstalten Tygelsjö
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Tygelsjö är en anstalt med 65 platser i säkerhetsklass 3. Anstalten ligger ca 15 km söder om Malmö, och togs i bruk 1947. Anstalten är en s.k. öppen anstalt och hyser enbart män. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Som produktionsledare har du direktkontakten med våra klienter i anstaltens handelsträdgård. Under den dagliga kontakten med de intagna innebär ditt arbete att du bidrar till klienternas lärande men också till att klienterna reflekterar över sin situation. Produktionen omfattar 6000 kvm växthusyta med inriktning på lökdrivning och odling av sommarblommor. I arbetet ingår dagliga kundkontakter samt leveranser av produkter till kunder inom Malmöområdet samt samarbete med övriga produktionsgrenar och anstaltspersonal. KVALIFIKATIONER Du har en naturvetenskaplig högskoleutbildning inom trädgård t.ex. hortonom eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Kunskaper i växtpatologi är ett krav. Erfarenhet från produktion av prydnadsväxter, trädgårdsbranschen eller regelverken inom området är meriterande Erfarenhet av myndighetsarbete, nätverksbyggande och förhandlingsvana är också ett plus. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift. Andra språkkunskaper är en tillgång. Som person är du strukturerad och kommunikativ. Du är initiativtagande och duktig på att samarbeta. Eftersom uppgifterna är varierande är det viktigt att du är flexibel och har ett öppet förhållningsätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en humanistisk grundsyn och delar kriminalvårdens grundläggande värderingar. Vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet och du förväntas, med ditt förhållningssätt, bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Till ansökan ska bifogas CV/meritförteckning. I ansökan ska samtliga meriter som åberopas vara upptagna.
Företag: Kriminalvården, VO Malmö Frivård/Tygelsjö
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Hortonom/Produktionsledare till Anstalten Tygelsjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hortonom/Produktionsledare till Anstalten Tygelsjö

LBi söker teknisk produktionsledare
TNG Group AB På LBi väntar en omväxlande och utvecklande tjänst i en kreativ och teknisk miljö. Om detta är något du söker, se vidare! Om uppdragsgivaren LBi är en digital marknadsförings- och kommunikationsbyrå med över 2 000 anställda på 30 kontor i 17 länder. I Norden är vi cirka 200 anställda på kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Köpenhamn och Trondheim. Beskrivning av tjänsten För kunds räkning söker vi nu en teknisk produktionsledare/release manager med ansvar för releaseplanering, att stödja projektledaren under produktionsfasen och all hantering av JIRA. Dina primära arbetsuppgifter faller in under nedan: - Övergripande ansvarig för administrationen under utvecklingsprocessen i JIRA. - Ansvara för releaseprocess och releaseplanering. - Säkerställa att produktion sker enligt projekt och tidsplan. - Ansvara för löpande uppdatering av projektets issue-logg. - Ansvara för produktion av releasedokumentation (handböcker, guider, versionsinformation m.m.) och säkerställa att denna uppdateras löpande vid behov. - Identifiera scope-förändringar under pågående utveckling och kommunicera dessa till projektledare/teknisk lead. - Assistera vid tids- och kostnadsestimering. - Ge input från release/maintenance-perspektiv vid nyutveckling. - Hantera supportärenden. Vem är du? Vi söker dig med ett par års erfarenhet av teknisk produktionsledning och webbproduktion. Du är van vid arbete med flerspråkslösningar och har erfarenhet från uppdrag mot internationella kunder. Utöver detta är du van användare av EPiServer och arbete med JIRA eller motsvarande. Som person har du förmåga att kunna arbeta självständigt mot tighta deadlines men har samtidigt en skarp paraplyblick och vet hur skapa och strukturera en projektplan. Intresserad? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Tobias Falck. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk. Om TNG TNG - The Next Generation - är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Genom att vi ständigt utmanar och ser bortom fördomar hittar vi den vassaste arbetskraften och bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Bland våra samarbetspartners återfinns flera av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare som vi erbjuder bemannings- och rekryteringstjänster inom tjänstemannaområdet. TNG är Sveriges tredje snabbast växande bemannings- och rekryteringsföretag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012 och finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
Företag: TNG Group AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga LBi söker teknisk produktionsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LBi söker teknisk produktionsledare

Produktionsledare sökes till LSI Inredningar AB!
Professional Consulting Nu söker vi dig som vill ta steget vidare och ta på dig rollen som produktionsledare. Vill du ta på dig mer ansvar och vara med på en spännande resa? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker Professional Consulting en produktionsledare till vår kund LSI Inredningar AB. LSI ritar och bygger kompletta inomhusmiljöer och inredningar åt en mängd olika företag i vitt skilda branscher. De har dock en sak gemensamt; att inomhusmiljöer, inredningar och kundupplevelser är en betydelsefull del av deras marknadskommunikation. Inredningen är ett sätt att visa vad man står för, och ett sätt att stärka sin image. LSI hjälper sina kunder med konsultation, design, projektledning, konstruktion, produktion, lagerhållning, avrop, distribution, byggnation och montering på plats. LSI går nu in i en långsiktig expansionsplan och söker dig som kan komma att bli en betydelsefull del av LSI framöver. Vi letar efter dig som vill vara med och fortsätta bygga företaget! Kanske har du tidigare arbetat med beredning inom produktion eller så har du kanske bakgrund som hantverkare? Huvudsaken är att du är driven, strukturerad och prestigelös! Du vill nu ta steget vidare och tillsammans med dina kollegor arbeta mot det gemensamma målet - att åstadkomma bästa möjliga interiör hos kund! Du arbetat tätt med projektledare och produktionen. Tjänsten innebär både administrativt arbete och att kunna styra och fördela arbetet i produktionen till viss del. I dina arbetsuppgifter ingår: - Arbetsledning av produktionen - Produktionsplanering - Beredning - Leveransplanering - Leverens- och orderbevakning Vid behov ska du också kunna hjälpa till i själva produktionen. Tjänsten är placerad på LSI Inredningars kontor i Lund. Arbetstiderna är måndag-fredag 07.00-16.00. Professional Consulting sköter rekryteringsprocessen, men du kommer att erbjudas tjänst direkt hos LSI Inredningar. Vi söker dig som: - Har bakgrund som snickare eller hantverkare, alternativt har arbetat med beredning tidigare - Har körkort och truckkort B1-B2 - Har vana från att arbeta med ritningar Kunskaper i CAD är mycket meriterande, särskilt om det är i Autodesk Inventor. Som person är du en ärlig, engagerad och ansvarstagande lagspelare. Du är självgående, tar initiativ och klarar av ett högt tempo. Du kommer med nya tankar och idéer och söker en tjänst där du får vara med och påverka! Sök redan idag om du är intresserad! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Lund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare sökes till LSI Inredningar AB! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare sökes till LSI Inredningar AB!

Teknisk produktionsledare/Release Manager
LBi söker nu en teknisk produktionsledare/Release Manager med ansvar för releaseplanering, att stötta projektledaren under produktionsfasen samt all hantering av ärendehanteringssystemet JIRA. Arbetsuppgifter Ditt arbete blir omväxlande i en kreativ och teknisk miljö. Fokusområden: - Övergripande ansvarig för administrationen under utvecklingsprocessen i JIRA. - Ansvara för releaseprocess och -planering. - Säkerställa att produktion sker enligt projekt och tidsplan. - Ansvara för löpande uppdatering av projektets issue-logg. - Ansvara för produktion av releasedokumentation (handböcker, guider, versionsinformation m.m.) och säkerställa att denna uppdateras löpande vid behov. - Identifiera scope-förändringar under pågående utveckling och kommunicera dessa till projektledare/teknisk lead. - Assistera vid tids- och kostnadsestimering. - Ge input från release/maintenance-perspektiv vid nyutveckling. - Hantera supportärenden. Din profil Den vi söker är ansvarstagande, öppen, noggrann, har en utvecklad samarbetsförmåga och tar egna initiativ. Du uppfyller även följande: - Ett par års erfarenhet av teknisk produktionsledning och webbproduktion med internationella kunder. - Vana vid att arbeta med flerspråkslösningar. - Erfarenhet av arbete med EPiServer. - Erfarenhet av arbete med JIRA eller motsvarande. - Erfarenhet av konsultuppdrag gentemot globala kunder. - Förmåga att arbeta självständigt mot tighta deadlines och kunna prioritera moment och uppgifter i flera produktioner på samma gång. - Förmåga att skapa och strukturera en projektplan. - Möjlighet att ta uppdrag som löper under olika tidsperioder. - Erfarenhet av backend-lösningar är ett plus. Personer vi tycker om extra mycket: Smarta och roliga personer som vill arbeta mot ett gemensamt mål och ha roligt under tiden. ?Kreativa problemlösare med passion för det digitala. OM LBi LBi är en fullservice, digital kommunikationsbyrå och del av ett av de största digitala nätverken i världen. Vi finns på Brogatan i Malmö och arbetar i nära samarbete med våra kollegor i Göteborg. Stockholm, Köpenhamn och Trondheim med kunder som Volvo, Ikea, SCA, Reebok, Mærsk och Swedbank. LBi är en del av Publicis Group med systerföretag som Starcom, Razorfish, Saatchi & Saatchi och Leo Burnett. För mer info om LBi, vänligen besök vår webbsida www.lbi.com/se. INTRESSERAD? Välkommen med din ansökan snarast, eftersom intervjuer sker löpande. Märk ansökan 'teknisk PL'. Skicka din ansökan till ansokan@lbi.com.
Företag: LBi SVERIGE AB, Malmö
Ort: Malmö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk produktionsledare/Release Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk produktionsledare/Release Manager

Driven Produktionsledare
Experis Engineering erbjuder kompetensförsörjning av tekniska chefer och specialister via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Engineering finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Arbetsbeskrivning Är du en driven Produktionsledare med erfarenhet från industri? Då kan det vara dig vi söker. Vi har fått in ökade förfrågningar till hösten från våra kunder i Västmanland med omnejd och därför behöver vi nu utöka vårt Experis team. Dina arbetsuppgifter innebär att styra produktionsavdelningen mot uppsatta mål och ansvara för leveranssäkerheten, förbättringsarbeten samt kvalitet och miljöfrågor. Det är du som leder och organiserar arbetet på avdelningen, och du kommer att ansvara för ca 25-30 medarbetare. Det är ett omväxlande arbete med stort ansvar och vi söker dig som kan möta dessa förväntningar. Arbetstiderna för avdelningen är oftast dagtid men kan på sikt och under perioder bli skift. Vem är du? Vi ser gärna att du som söker har en akademisk examen samt minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från arbetsledning är ett krav. Att arbeta mål- och resultatinriktat ser du som en självklarhet och du har god ledarskapsförmåga. Du har en fallenhet för att motivera och utveckla människor omkring dig och har en bra människokännedom och självkänsla. Du tycker om att samarbeta, är kommunikativ och trivs med en ledande position. Några andra personliga egenskaper som kännetecknar dig är drivkraft, målinriktning, stresstålighet, prestigelöshet och ett strukturerat samt praktiskt arbetssätt. Vidare så har du god erfarenhet av att jobba med Lean-production. Vad kan vi erbjuda dig? Vi arbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan erbjuda jobb inom de flesta branscher och på alla nivåer. Vi kan erbjuda: – Spännande tjänster på marknadens hetaste företag – Karriärmöjligheter på företaget du alltid drömt om – Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerad CV. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Intervjuer sker löpande och därför önskar vi att få din ansökan så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. 8/7 tom 2/8 har jag semester men därefter är du välkommen att kontakta konsultchef Iréne Olsson via mail irene.olsson@se.experis.com eller på telefon 021-15 12 06.
Företag: Experis Engineering
Ort: Västerås
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Produktionsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Produktionsledare

Produktionsledare
Experis Engineering erbjuder kompetensförsörjning av tekniska chefer och specialister via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Engineering finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Arbetsbeskrivning Är du en driven Produktionsledare med erfarenhet från industri? Då kan det vara dig vi söker. Ditt första uppdrag kommer att vara hos en av våra större kunder i Köping. Dina arbetsuppgifter innebär att styra avdelningen mot uppsatta mål och ansvarar för leveranssäkerheten, förbättringsarbete samt kvalitet och miljöfrågor. Det är du som leder och organiserar arbetet på avdelningen, och du ansvar för ca 30 medarbetare. Det är ett omväxlande arbete med stort ansvar och vi söker dig som kan möta dessa förväntningar. Dina arbetstider kommer att vara belagda kvällstid, måndag – torsdag klockan 15:54 – 00:06. Vem är du? Vi ser gärna att du som söker har en akademisk examen samt minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Att arbeta mål- och resultatinriktat ser du som en självklarhet och du har god ledarskapsförmåga. Du har en fallenhet för att motivera och utveckla människor omkring dig och har en bra människokännedom och självkänsla. Du tycker om att samarbeta, är kommunikativ och trivs med en ledande position. Några andra personliga egenskaper som kännetecknar dig är drivkraft, målinriktning, stresstålighet, prestigelöshet och ett strukturerat samt praktiskt arbetssätt. Vidare så har du god erfarenhet av att jobba med Lean-production. Vad kan vi erbjuda dig? Låt Experis öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan erbjuda jobb inom de flesta branscher och på alla nivåer. Vi kan erbjuda: – Spännande tjänster på marknadens hetaste företag – Karriärmöjligheter på företaget du alltid drömt om – Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt Experis eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerad CV. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Intervjuer sker löpande och därför önskar vi att få din ansökan så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Iréne Olsson 021- 15 12 06. Välkommen med din ansökan.
Företag: Experis Engineering
Ort: Köping
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare jobb, Produktionsledare Köping, Produktionsledare Experis Engineering
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare

Produktionsledare
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. För kunds räkning söker vi en självgående och praktisk medarbetare som har både teoretisk och praktisk erfarenhet från produktionsstyrning. Tjänsten är operativ, och uppgiften är att säkra att produktionen levereras i rätt tid, rätt kvalitet och till rätt kostnad. En fördel är om du arbetat med svetsning, eller har goda kunskaper i svetsning. Arbetsuppgifter: - Till viss del personalledning - Ordermottagning - Produktionsplanering - Produktionsstyrning - Lagerstyrning - Kunna i vissa fall arbeta i produktionen, - Kunna hantera affärssystem - Kunna arbeta med att kvalitetssäkra sin verksamhet. - Arbeta efter Lean producion. Ytterligare frågor om tjänsten besvaras av Kalle Hagelberg 0708-370 100 Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Åmål
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare jobb, Produktionsledare Åmål, Produktionsledare GOveteran
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare

Produktionsledare
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. För kunds räkning söker vi en självgående och praktisk medarbetare som har både teoretisk och praktisk erfarenhet från produktionsstyrning. Tjänsten är operativ, och uppgiften är att säkra att produktionen levereras i rätt tid, rätt kvalitet och till rätt kostnad. En fördel är om du arbetat med svetsning, eller har goda kunskaper i svetsning. Arbetsuppgifter: - Till viss del personalledning - Ordermottagning - Produktionsplanering - Produktionsstyrning - Lagerstyrning - Kunna i vissa fall arbeta i produktionen, - Kunna hantera affärssystem - Kunna arbeta med att kvalitetssäkra sin verksamhet. - Arbeta efter Lean producion. Ytterligare frågor om tjänsten besvaras av Kalle Hagelberg 0708-370 100 Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Bengtsfors
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare jobb, Produktionsledare Bengtsfors, Produktionsledare GOveteran
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare

Driven och erfaren produktionsledare sökes!
StudentWork Sharper AB Om företaget Till ett ledande företag inom sin bransch söker vi nu en erfaren produktionsledare. Företaget befinner sig i en expansiv fas och behöver nu ytterligare en produktionsledare. Dina arbetsuppgifter Du kommer ha det övergripande ansvaret för ditt produktionsavsnitt samt personalansvar för ca 10-15 personer. Din roll innebär att du leder och planerar produktionen på ett sådant effektivt sätt som möjligt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att; - Ansvara för att produktionen är effektiv och att leveranserna sker i tid. - Fungera som produktionsledare med personalansvar för ca 10-15 personer i produktion. - Arbeta med materialprognoser, tidsstudier, efterkalkyler m.m - Rapportera direkt till produktions - och fabrikschef. Din profil Vi tror att du idag jobbar i en liknande roll alternativt har tidigare erfarenhet som produktionsledare inom byggbranschen. Du har god erfarenhet av ledarskap och personalansvar. Du är prestigelös och har lätt för att kommunicera. Målinriktad, ha en förmåga att kunna omsätta teori till praktik samt ett strukturerat arbetssätt. Tjänsten kommer att tillsättas efter semestern så skicka in din ansökan redan idag! Om oss Sharper rekryterar inom fastighet, bygg, ekonomi, administration, finans, försäkring, HR, IT, juridik, marknad, pharma, sälj och teknik.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Driven och erfaren produktionsledare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven och erfaren produktionsledare sökes!

Produktionsledare
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsföretag med ett rikstäckande nät av filialer och produktionsanläggningar. Företaget omhändertar avfall från industri, handel och kommuner och erbjuder kvalitets- och miljösäkrade lösningar för insamling och förädling av järn- och metallskrot, rostfritt, returpapper, plast, farligt avfall och andra kemikalier samt övrigt verksamhetsavfall. Stena Recycling ingår i Stena Metallkoncernen som också återvinner elektronikskrot och aluminium samt bedriver internationell handel med stål, metaller och olja. Hos oss på Stena Recycling i Sävenäs arbetar vi med att bearbeta och sortera diverse material för återvinning. Filialen är under utveckling med hög omsättning som kräver god moral. Som medarbetare och produktionsledare arbetar du med allt förekommande arbete på gården och planerar dess utförande. Agerar även som ersättare för platsansvarig under dennes frånvaro. Såsom produktionsledare har du ett gott ordningssinne och förmåga att fatta beslut. Vi ser gärna att du har erfarenhet från återvinningsindustrin, maskiner, datorer och av att arbeta i affärsdatasystem. Körkort B är ett krav. Hos Stena sätter vi kunder, miljö och säkerhet i fokus. Våra medarbetare har stort egenutrymme med ansvar. Ett mål är att trivas tillsammans på arbetet varje dag. Stor vikt kommer därför att läggas på personlig lämplighet. Vår nuvarande arbetstid är dagtid 07.00 – 16.00. Detta kan komma att förändras framöver. Tycker du detta verkar intressant och vill veta mer är du välkommen att ringa platsansvarig, Sven Hofving på telefon 010-4458654 mellan 07.00 – 16.00. (Semester V 25,26). Anställning är aktuell i augusti. Vi ber dig söka tjänsten snarast möjligt, dock senast den 19 juli. Du söker tjänsten nedan under ansök.
Företag: Stena Metall AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare jobb, Produktionsledare Göteborg, Produktionsledare Stena Metall AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare

Produktionsledare till region Syd
BillerudKorsnäs erbjuder högkvalitativt papper och spetskunskap inom förpackningar. Tillsammans med vårt globala nätverk av konverterare utvecklar vi smartare förpackningslösningar som sparar kostnader, stärker varumärken genom förbättrad design, bidrar till smidigare logistik och en renare miljö. Vi omsätter 20 miljarder SEK och har 4400 anställda i 13 länder. www.billerudkorsnas.se Som produktionsledare kommer du att planera, styra och utveckla avverkningsverksamheten på region Syd. Regionen sträcker sig från Nyköping och Askersund i söder, upp mot Kopparberg, Ludvika och Avesta i norr. Arbetet sker i huvudsak på kontoret men du kommer att resa inom regionen, varför B-körkort är en förutsättning. Möjlighet finns, att i viss utsträckning, arbeta hemifrån. Som person bör du trivas med att ha mycket kontakt med och skapa goda relationer till både dina medarbetare, entreprenörer och åkerier. Arbetet går ut på att operativt flödesplanera och styra avverkningarna så att rätt volym av rätt sortiment avverkas i rätt tid och med rätt kvalitet. Du kommer också att långtidsplanera regionens maskinresurser, driva kvalitets- och förbättringsfrågor, delta i BillerudKorsnäs produktionsgrupp, hantera utbetalningar och avräkningar mot entreprenörer m.m. Arbetet underlättas av en analytisk fallenhet och förmåga att ha ett helhetsperspektiv på en operativ verksamhet. Vi söker dig som har en skoglig utbildning eller har förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Du är drivande och trivs med att arbeta målinriktat och strukturerat. Hör gärna av dig till oss om du har frågor kring tjänsten och BillerudKorsnäs. Kontakta Regionchef Johan Karlhager på 073-8381075, eller Skogschef Göran Andersson på 070-3036909. Välkommen med din ansökan senast 2013-08-04.
Företag: BillerudKorsnäs Forestry, region Syd
Ort: Lindesberg
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare till region Syd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare till region Syd

Produktionsledare
Sententia Rekrytering: Sententia Rekrytering erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, bemanning och HR till privata företag och offentliga organisationer. Vi har ett personligt engagemang, kunskap, erfarenhet och ett stort kontaktnät - detta är sammantaget vår styrka. Sententia Rekrytering grundades 2011 och har redan från start ett mycket brett nätverk inom de områden vi är verksamma. Våra konsulter har många års erfarenhet av rekrytering, personbedömning, HR och affärsutveckling i ledande positioner inom olika branscher. Produktionsledare: För ett företag i Östergötland söker vi nu en Produktionsledare. Som Produktionsledare är Du ansvarig för att uppnå kvalitet och kostnadseffektivitet i den löpande produktionen. Målsättningen är att kontinuerligt säkerställa att de olika produktionsavsnitten har rätt förutsättningar samt att utveckla respektive avsnitt. Du ansvarar för detaljplaneringen, kvalitetsuppföljning och produktivitetsuppföljning av Ditt avsnitt. I rollen ansvar Du för: - Daglig planering - Målstyrning av gruppen - Samarbetslösningar mellan avdelningar, t.ex. flytta kapacitet - Ständiga förbättringar som t.ex. 5S - Ta fram analyser och beslutsunderlag - Genomföra utvecklings- och lönesamtal - Korrigerande och förebyggande åtgärder vid kvalitetsavvikelser inom respektive ansvarsområde - Skapa förutsättningar för gruppen - Information, t.ex. genom gruppmöten - Administrativt arbete med arbets- och närvarotider - Medverka vid personalfrågor, exempelvis sjukfrånvaro - Arbetsmiljöförbättrande åtgärder Kvalifikationer: För att lyckas i rollen krävs en stark resultatfokus som kan omsättas i praktisk handling och kraftfullt genomförande för att skapa resultat ”här och nu”. Du är strukturerad och har förmågan att med noggrannhet säkerställa kvalitet på grunddata i produktions- och planeringsunderlag i affärssystemet. Du är duktig på att hantera samspelet mellan såväl planering och produktionsteknik som med andra funktioner inom och utanför organisationen. Vi tror att du har några års erfarenhet som ledare inom produktion och har en för tjänsten relevant utbildningsbakgrund. Det är meriterande med praktiska erfarenheter inom LEAN. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via Sententia Rekryterings CV databas (www.sententiarekrytering.se) . Vid frågor om tjänsten kan du kontakta rekryteringskonsult Stefan Johansson på 0767 - 85 85 65 alt. stefan.johansson@sententia.se.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare jobb, Produktionsledare Linköping, Produktionsledare Sententia Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare

Produktionsledare Maskinverkstad
Saab erbjuder världsledande lösningar, produkter och tjänster för militärt försvar och säkerhet. Ny teknologi utvecklas, anpassas och förbättras ständigt för att möta kundernas föränderliga behov i fler än 100 länder. De viktigaste marknaderna är Europa, Asien och Nordamerika. Saab har omkring 14 000 medarbetare och försäljningsintäkterna uppgick 2012 till cirka SEK 24 miljarder, varav cirka 25 procent var relaterat till forskning och utveckling. Vad du blir en del av Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet. Vi vill att du som produktionsledaren ska skapa förutsättningar för att alla medarbetare tar fullt ansvar för sina arbetsuppgifter genom att informera och kommunicera utifrån helheten, de övergripande målen och strategierna. Som produktionsledare ingår även ansvaret att aktivt anpassa resurserna och ha kontroll på kostnaderna. Produktionsledare ska sätta sig in i företagets affärsmässiga villkor och vad de innebär för den egna verksamheten. Som produktionsledare har du även ansvar för att budgetera din verksamhet och har fullt ansvar för tillverkningsresultat inom ditt område, vilket inkluderar produktionsekonomi, kvalitet och leveransförmåga.  Då vi inom avdelning produktion på Saab Aeronautics har lean produktion som en av våra huvudstrategier vilar ett stort ansvar på produktionsledaren att förändra sin verksamhet utefter dessa principer. Som produktionsledare kommer du att ingå i detaljtillverkningens ledningsgrupp och rapportera till områdeschefen. Den du är idag Vi söker dig, som med stor vilja och engagemang vill leda din verksamhet med en helhetssyn och en strategisk inriktning med fokus på verksamhetens mål och affärer. Tidigare ledarerfarenheter och erfarenhet inom lean produktion är ett krav. Att utveckla och förbättra verksamheten genom att skapa delaktighet och motivation är självklart för dig. Vi tror att du är drivande, uthållig och energisk samt är van att påverka och ta ansvar. Att leda i förändring kräver både omdöme och personlig mognad som är egenskaper som kännetecknar dig. För att lyckas i det här jobbet bör du vara en god kommunikatör och ha förmågan att engagera samt skapa förtroende. Stor hänsyn kommer att tas till dina personliga egenskaper och erfarenheter. Då vi arbetar med underlag som ofta är skrivna på engelska samt att en del externa kontakter förekommer, förutsätter vi att du har goda kunskaper i det engelska språket. Vad du blir en del av Detaljtillverkningen omfattar i huvudsak Gripenproduktion men även militär- och civil prototyptillverkning samt civil serietillverkning som underleverantör till Saab Aerostructures. Verksamheten sysselsätter i dag ca 200 medarbetare, är uppdelat på åtta produktionsledarområden vilka innefattar följande övergripande tillverkningsarter: * Maskinbearbetning * Plåtbearbetning * Ytbehandling/målning  Läs\xC2_mer_om_Saab!
Företag: Saab
Ort: Linköping
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare Maskinverkstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare Maskinverkstad

Produktionsledare; PC Packning AB
PC Packning AB är ett helägt dotterbolag till Personalcentralen AB, vilket tillhandahåller personallösningar till industri och logistikföretag i Öresundsregionen. PC Packning AB utför legotillverkning och tjänsteproduktion på uppdrag av kunder. Vi producerar, packar torra livsmedel samt har tredjepartslogistik med inleverans, lagring, plock och pack, utleverans, distribution mm. Vi finns i lokaler på Källvattengatan i Malmö och Företagsvägen i Arlöv. Då vi har stor beläggning i vår produktion söker vi nu en produktionsledare till vår verksamhet. Beskrivning av tjänsten Vi ser att du har vana av arbetsledning. Du kommer att vara underställd VD. Din uppgift är att leda och motivera ca 15 personer i produktionen. Det är viktigt att du har arbetat inom produktion och har erfarenhet av snabba flöden och kan effektivisera arbetet. Har du erfarenhet av livsmedelsproduktion eller liknande är detta en merit då vi arbetar med HACCP. Arbetsuppgifterna innefattar att se till att ankommande varor snabbt tas omhand och lagerläggs. Planera personal och produktionsorder samt registrera uppföljning för de olika produktionslinjerna. I arbetet ingår det att hålla löpande kontakt med uppdragsgivarna då det sker snabba omprioriteringar. Allt arbete sköts i PC packnings egna affärssystem. Det kan förekomma att du får medverka operativt i verksamheten. Personliga egenskaper Som person har du en förmåga att se till helheten. Du har ett coachande ledarskap med tydlighet i kommunikation. Förmåga att motivera personal samtidigt som du kan ställa krav. Du agerar ansvarsfullt och i riktlinje med företagets rutiner framförallt gällande livsmedelshygienregler mm. Vi förutsätter att du har ett logiskt tänkande och kan leda personalen på ett effektivt sätt. Körkort och truckkort är ett krav.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare; PC Packning AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare; PC Packning AB

Produktionsledare till Heléns Rör
Vill du arbeta på Heléns Rör som Produktionsledare? Är du en erfaren och coachande arbetsledare med teknisk kompetens så läs vidare nedan!   Hur ser din arbetsdag ut? Du ansvarar för att planera, leda och följa upp produktionen så att avdelningens resurser tillvaratas och utvecklas på bästa sätt. Du kommer att arbeta mot uppsatta mål samt föreslå, genomföra och driva utvecklingsmöjligheter. Vidare kommer Du att säkerställa att rutiner inom kvalitet och miljö efterlevs samt ansvara för en säker och utvecklande arbetsmiljö. Tjänsten innebär personalansvar och Du rapporterar till Lager/Produktionschef. Vem trivs här? Vi söker Dig med goda ledaregenskaper som bygger på ett positivt och prestigelöst ledarskap. Det är viktigt att Du har förmåga att leda och utveckla Din personal och verksamhet. Du har en bra utbildning med teknisk inriktning och har erfarenhet från tillverkande industri, gärna med stål- och rörbearbetning. Du besitter en bred teknisk kompetens samt har ett brinnande intresse för produktionsutveckling, leankoncept och ständiga förbättringar. Då engelska är koncernspråk krävs goda kunskaper i engelska både i tal och i skrift. Vad erbjuder vi? Du erbjuds en anställning på Heléns Rör som ger stora möjligheter till fortlöpande personlig utveckling. Viktiga nyckelord är ansvar, dialog, delaktighet och samverkan. Vår arbetsmiljö präglas av öppenhet, stort engagemang och god kamratskap. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på Adeccos hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Sista ansökningsdag är dock 25 Augusti. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Anders Jansson, Rekryteringkonsult. 035-260 85 34. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare till Heléns Rör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare till Heléns Rör

Produktionsledare med erfarenhet av prefabricering
Eltel Networks är norra Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. I Sverige har vi cirka 1 850 anställda fördelade över hela landet. Eltel Networks i Sverige är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och 14001:2004. Sedan ett par år tillbaka har Eltel Networks satsat stort på att bli en av de stora järnvägsentreprenörerna och vi är på god väg att lyckas. Inom division Rail& Road arbetar vi bl a med järnvägsprojekt över hela landet, ofta hand i hand med våra systerorganisationer i Finland och Norge. Men affärsområdet omfattar även drift- och underhållskontrakt och byggnation åt SL och Trafikverket/väg. Nu söker vi en erfaren produktionsledare för att samordna arbetet på vår nystartade verkstad i ARboga. Du kommer att ha personalansvar för 3 – 4 medarbetare och rapportera till teamchefen. Dina arbetsuppgifter innebär att: * planera den dagliga verksamheten och bevaka aktiviteter inom produktionen * ha ett övergripande ansvar för logistik t ex transporter, inköp och leverantörer * hantera personalfrågor exempelvis resursplanering, kompetensutvecklingsåtgärder, coaching av medarbetarna * kontrollera och arbeta med produktions- och kostnadseffektivitet * tillsammans med teamchefen räkna på anbud till både interna och externa kunder Vem är du? Du har erfarenhet av att prefabricera järnvägstekniska produkter inom verkstad och du har goda ledaregenskaper som bygger på ett positivt och prestigelöst ledarskap. Du har en god förmåga och vilja att utveckla verksamheter och dina medarbetare. Utbildning/Erfarenhet! Gymnasium, teknikprogram eller motsvarande erfarenhet. Du rapporterar till Teamchefen för Eltels Verkstad, Dick Sulander Välkommen med din ansökan!
Företag: Eltel Networks Infranet AB
Ort: Arboga
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare med erfarenhet av prefabricering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare med erfarenhet av prefabricering

Driven och erfaren produktionsledare inom bygg sökes!
StudentWork Sharper AB Om företaget Till ett ledande företag inom sin bransch söker vi nu en erfaren produktionsledare. Företaget befinner sig i en expansiv fas och behöver nu ytterligare en produktionsledare. Dina arbetsuppgifter Du kommer ha det övergripande ansvaret för ditt produktionsavsnitt samt personalansvar för ca 10-15 personer. Din roll innebär att du leder och planerar produktionen på ett sådant effektivt sätt som möjligt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att; - Ansvara för att produktionen är effektiv och att leveranserna sker i tid. - Fungera som produktionsledare med personalansvar för ca 10-15 personer i produktion. - Arbeta med materialprognoser, tidsstudier, efterkalkyler m.m - Rapportera direkt till produktions - och fabrikschef. Din profil Vi tror att du idag jobbar i en liknande roll alternativt har tidigare erfarenhet som produktionsledare inom byggbranschen. Du har god erfarenhet av ledarskap och personalansvar. Du är prestigelös och har lätt för att kommunicera. Målinriktad, ha en förmåga att kunna omsätta teori till praktik samt ett strukturerat arbetssätt. Tjänsten kommer att tillsättas efter semestern så skicka in din ansökan redan idag! Om oss Sharper rekryterar inom fastighet, bygg, ekonomi, administration, finans, försäkring, HR, IT, juridik, marknad, pharma, sälj och teknik.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Driven och erfaren produktionsledare inom bygg sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven och erfaren produktionsledare inom bygg sökes!

Produktionsledare Tekoindustri till anstalten Kumla
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Under de senaste åren har våra verkstäder expanderat, nya lokaler har uppförts och maskinparken breddats och moderniserats. Vi har nyligen startat upp en helt ny Tekoindustri med inriktning mot den medelgrova konfektionsindustrin. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att tillsammans med övriga produktionsledare introducera och handleda klienter som är placerade i våra verkstäder. Planering, kvalitetskontroll, kundkontakter och skötsel av arbetsdriftens lokaler/maskiner/förråd ingår i arbetsuppgifterna. Även administrativt arbete som fakturering etc kan bli aktuellt. Du ska även medverka till att säkerheten på anstalten upprätthålls och att säkerhetsbestämmelser rörande arbetet efterlevs. I säkerhet ingår bevakning och kontroller med mera. KVALIFIKATIONER Du har kompetens motsvarande treårigt gymnasieprogram, textilteknisk utbildning eller annan gymnasial/eftergymnasial utbildning eller yrkeserfarenhet inom Teko, som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du är tydlig och stabil och kan sätta gränser. Du har lätt för att samverka i grupp. Du är flexibel och initiativrik och kan arbeta självständigt. Dessutom delar du kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar. Du förväntas ha goda kunskaper i svenska språket i såväl muntlig som skriftlig framställan. Du får gärna ha kunskaper i flera språk. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Kumla
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare Tekoindustri till anstalten Kumla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare Tekoindustri till anstalten Kumla

Produktionsledare Tvätteri till anstalten Kumla
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Under de senaste åren har våra verkstäder expanderat, nya lokaler har uppförts och maskinparken har breddats och moderniserats. Anstalten är sedan ett par år tillbaka självförsörjande vad gäller tvätt av intagnas kläder med mera. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att tillsammans med övriga produktionsledare introducera och handleda klienter som är placerade i tvätteriet. Planering, kvalitetskontroll, kundkontakter och skötsel av arbetsdriftens lokaler/maskiner/förråd ingår i arbetsuppgifterna. Även administrativt arbete som fakturering etc kan bli aktuellt. Du ska även medverka till att säkerheten på anstalten upprätthålls och att säkerhetsbestämmelser rörande arbetet efterlevs. I säkerhet ingår bevakning och kontroller med mera. KVALIFIKATIONER Du har kompetens motsvarande treårigt gymnasieprogram eller annan gymnasial/eftergymnasial utbildning eller yrkeserfarenhet inom tvättindustrin, som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du är tydlig och stabil och kan sätta gränser. Du har lätt för att samverka i grupp. Du är flexibel och initiativrik och kan arbeta självständigt. Dessutom delar du kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar. Du förväntas ha goda kunskaper i svenska språket i såväl muntlig som skriftlig framställan. Du har gärna kunskaper i flera språk. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Kumla
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare Tvätteri till anstalten Kumla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare Tvätteri till anstalten Kumla

Erfaren produktionsledare inom bygg (Betong) sökes
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten Vi på Rent A Worker Sweden AB söker för kunds räkning en produktionsledare/Bygg (Betong). Vår kund är marknadsledande inom hydrodemolering och betongreparationer. Verksamheten är inriktad på reparationer och underhåll av betongbaserad infrastruktur som broar, parkeringshus och vattenkraftanläggningar. Företaget är etablerat rikstäckande och i Norge. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir: - Att leda arbetet i gruppen och ansvara för att arbetet sköts på ett professionellt och fackmannamässigt sätt. - Upprätthålla kundkontakter. - Deltaga i projektmöten. - Upprättande och avstämning av respektive projektbudget. - Upprätthålla leverantörskontakter. - Deltaga i upphandlingsmöten. - Sammankallande till startmöten, anbudsräkning. - Sammankallande till anbudsgenomgångar. - Riskinventering. - Marknadsbevakningsansvar tillsammans med VD. - På marknadsmöten presentera aktuella och kommande intressanta projekt som kan leda till anbud. - Att föra nödvändig information av betydelse för företaget vidare till berörd chef. Dina befogenheter: - Ekonomiska beslut inom budgeterad ram. - Attesträtt enligt företagets attestordning. Alla medarbetare skall: - Internt uttrycka sina idéer och åsikter tillsammans med ledningsgruppen. Kvalifikationer Den vi söker har erfarenhet av anläggningsprojekt inom betong. Du har B-körkort. Du har betongklass 1 Egenskaper Den vi söker skall vara flexibel, driven, noggrann, kvalitetsmedveten, inneha ledaregenskaper samt vara resultatinriktad. Vi erbjuder Ett arbete med mycket frihet under eget ansvar. Ett konkuranskraftigt förmånspaket. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av kunden. Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Vänta inte med ansökan! Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren produktionsledare inom bygg (Betong) sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren produktionsledare inom bygg (Betong) sökes

Produktionsledare
Arbetsuppgifter Är du en driven Produktionsledare med erfarenhet från industri? Då kan det vara dig vi söker. Dina arbetsuppgifter innebär att styra produktionsavdelningen mot uppsatta mål och ansvara för leveranssäkerheten, förbättringsarbeten samt kvalitet och miljöfrågor. Det är du som leder och organiserar arbetet på avdelningen, och du kommer att ansvara för ca 15-20 medarbetare. Det är ett omväxlande arbete med stort ansvar och vi söker dig som kan möta dessa förväntningar. Arbetstiderna för avdelningen är oftast dagtid. Din profil Vi söker Dig med goda ledaregenskaper som bygger på ett positivt och prestigelöst ledarskap. Du har en fallenhet för att motivera och utveckla människor omkring dig och har en bra människokännedom och självkänsla. Du har en bra utbildning med teknisk inriktning och har erfarenhet från tillverkande industri, gärna med el/tele eller mekanisk/ rörbearbetning. Du besitter en bred teknisk kompetens samt har ett brinnande intresse för produktionsutveckling, leankoncept och ständiga förbättringar. Några andra personliga egenskaper som kännetecknar dig är drivkraft, målinriktning, stresstålighet, prestigelöshet och ett strukturerat samt praktiskt arbetssätt. Ansökan Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter. Vi tar emot din ansökan via databasen. Ansvarig rekryterare är Susanne Appelkvist och nås på 0455-341511 eller på susanne.appelkvist@unikresurs.se Väl mött! Unik Resurs: Välkommen till Unik Resurs! Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag. Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil. Lycka till!
Företag: Unik Resurs i Sverige AB
Ort: Haninge
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare jobb, Produktionsledare Haninge, Produktionsledare Unik Resurs i Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare

Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. För kunds räkning söker vi arbetsledare/ produktionsledare inom mark och anläggning till spännande projekt. Vår kund är ett stort anläggningsföretag som behöver förstärkning med erfarna arbetsledare /produktionsledare till projekt i Stockholm. Din huvudsakliga arbetsuppgift som arbetsledare / produktionsledare kommer vara att leda och planera arbetet inom tilldelade projekt. Du ansvarar för att se till att projektet genomförs inom de ramar som ges av produktionskalkylen och produktionstidsplanen samt att företagets miljö- och kvalitetsmål uppnås. I rollen som arbetsledare / produktionsledare ingår även ansvar för arbetsledning, styrning samt samordning av personal och underentreprenörer. För att trivas i rollen som arbetsledare /produktionsledare tror vi att du är en positiv och engagerad person som brinner för rollen som ledare. Du tycker om att strukturera arbetet och de har förmågan att få din omgivning med dig. Som arbetsledare hos vår kund krävs att du har flera års erfarenhet inom mark- och anläggning samt några års erfarenhet från rollen som arbetsledare /produktionsledare. Är du den arbetsledare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan: Arbetsledare- mark/anläggning Kontakta Julia Olsson om du har några frågor angående tjänsten som arbetsledare inom mark /anläggning, på 08-53034378 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Enligt överenskommelse
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning

Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. För kunds räkning söker vi flera arbetsledare / produktionsledare inom mark och anläggning för stora och spännande projekt. Vår kund är ett av de största byggföretagen i Sverige och har i dagsläget flertalet projekt runt om i Stockholm där de behöver förstärkning. Din huvudsakliga arbetsuppgift som arbetsledare / produktionsledare kommer vara att leda och planera arbetet inom tilldelade projekt. Du ansvarar för att se till att projektet genomförs inom de ramar som ges av produktionskalkylen och produktionstidsplanen samt att företagets miljö- och kvalitetsmål uppnås. I rollen som arbetsledare ingår även ansvar för arbetsledning, styrning samt samordning av personal och underentreprenörer. För att trivas i rollen som arbetsledare /produktionsledare tror vi att du är en positiv och engagerad person som brinner för rollen som ledare. Du tycker om att strukturera arbetet och de har förmågan att få din omgivning med dig. Som arbetsledare hos vår kund krävs att du har flera års erfarenhet inom mark- och anläggning samt några års erfarenhet från rollen som arbetsledare. Är du den arbetsledare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan: Arbetsledare- mark/anläggning till stort byggföretag Kontakta Julia Olsson om du har några frågor angående tjänsten som arbetsledare inom mark /anläggning, på 08-53034378 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag

Arbetsledare / produktionsledare ROT
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och fastighet. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker för kunds räkning en arbetsledare / produktionsledare inom ROT. Du kommer som arbetsledare att planera, leda och fördela olika ROT-projekt ute hos kund. Vår kund är ett etablerat företag som satsar på miljön och håller på med stomkompletteringar och hyresgästanpassningar. Vi söker dig som arbetat som arbetsledare /produktionsledare tidigare, samt att du har arbetat med ROT-projekt tidigare. Som person har du ett positivt förhållningssätt och trivs att arbeta både i grupp och självständigt. Vi ser fram emot din ansökan till tjänsten som arbetsledare / produktionsledare redan idag. Har du några frågor kring tjänsten som arbetsledare är du välkommen att kontakta Julia Olsson på 08-530 343 78. Registrera din ansökan på ExpanderaMeras hemsida eller maila den direkt till Julia.Olsson@expanderamera.se Märk din ansökan: Arbetsledare ROT
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare / produktionsledare ROT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare / produktionsledare ROT

Arbetsledare /produktionsledare till anläggningsprojekt (bro)
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker efter en erfaren arbetsledare /produktionsledare inom anläggning/betong till uppdrag hos kund. Vår kund genomför ett stort broprojekt och behöver nu förstärkning med en kunnig arbetsledare. Som arbetsledare kommer du leda och fördela arbetet samt sköta viss administration. Du är en naturlig ledare, prestigelös, professionell, servicemedveten samt bra på att strukturera ditt arbete som arbetsledare. Det är viktigt att du är initiativrik och självgående då du som arbetsledare är platschefens högra hand och kommer få ta ett stort ansvar. Kvalifikationer: - Minst fem års erfarenhet som arbetsledare - Betong klass II - Erfarenhet som arbetsledare vid infrastruktur- eller broprojekt Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor om tjänsten som arbetsledare / produktionsledare till anläggning (bro) kontakta Julia Olsson på 08-53034378 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Enligt överenskommelse
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare /produktionsledare till anläggningsprojekt (bro) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare /produktionsledare till anläggningsprojekt (bro)

Toppsäljande produktionsledare åt Clarity Media
Är du en dokumenterat duktig mediasäljare som är beredd att avancera? Clarity Media House är en av våra senaste uppdragsgivare och specialister på riktade reklambilagor i landets ledande dagspress. Genom att omsätta sina kunders affärsidé till relevant och intressant läsning i en grafiskt tilltalande produkt nås målgruppen direkt och precist. RTM Business Partners uppdrag är att bistå Clarity Media House i produktion av bilagor och annonsförsäljning. Du kommer att arbeta i en grupp med eget ansvar att utifrån varje bilagas tema, sälja in lämpliga annonser, samla in redaktionellt material och kontraktera frilansare, allt inom en given budget. Har du ett gediget intresse av att leda och skapa goda affärer, utveckla och stärka varumärken och även utvecklas som person, då ser vi fram emot din ansökan. Villkor: - fullständig gymnasieutbildning - arbetslivserfarenhet inom eller starkt intresse av försäljning/service - dokumenterad erfarenhet av B2B-försäljning via telefon - ett mycket gott svenskt språkbruk - vana att hantera en kundportfölj - produktionsledning och flerspråkighet är ett plus Vi arbetar efter en handfull värderingar som hjälper oss att nå uppsatta mål, bl.a. att bli ett av Sveriges mest respekterade varumärken inom försäljning. Därför är det viktigt att du är: - positiv och öppen - serviceminded - ansvarsfull - driftig och nyfiken - förtroendeingivande - en målinriktad teamplayer - beredd att satsa och utvecklas Löfte: - 20 dagars högklassig betald säljutbildning genom vår egen RTM Sales Academy - fast garantilön i enlighet med vår branschorganisation, läs mer på kontakta.se - generös och tydlig bonus- och provisionsbaserad lönedel - möjlighet till vidare karriär inom vårt nätverk av säljkontor runt om i Sverige - plan för vidareutbildning inom våra affärsområden - plats i ett mycket etablerat företag och ungt härligt gäng, mitt i city i stora, nyrenoverade lokaler Ansök om platsen redan idag, urval och intervjuer görs fortlöpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. RTM Business Partner är ledande specialist på mediaförsäljning via telefon i Eskilstunaregionen. 2012 firade vi 5-årsjubileum. Medarbetare: 35 st. Årsomsättning: 17 mkr. Kreditvärdighet AAA rating i Soliditet ABs värderingssystem. Medlem i Kontakta (tidigare Sveriges Callcenter Förening), och förbundna att följa deras regelverk i form av en alltigenom god, etisk affärssed och sunda principer mot såväl medarbetare som kunder. Titta gärna närmare på oss på www.rtmab.com samt vår presentationsfilm: http://www.youtube.com/watch?v=7F69WrdrYSA
Företag: RTM Business Partner AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Toppsäljande produktionsledare åt Clarity Media jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Toppsäljande produktionsledare åt Clarity Media


Sök lediga jobb Produktionsledare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se