Professional Consulting jobb - lediga jobb

Professional Consulting jobb Professional Consulting jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Professional Consulting. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Professional Consulting. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Student sökes för tjänst som ekonomiadministratör i Märsta!- Stockholm

 2. Fakturahanterare sökes till långsiktigt uppdrag!- Stockholm

 3. Produktkoordinator sökes till ledande högteknologiskt bolag! Rekrytering- Stockholm

 4. Projektadministratör sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!- Stockholm

 5. Systemkoordinator sökes till bank i Solna!- Solna

 6. Junior projektledare till växande företag sökes! Rekrytering.- Tyresö

 7. Controller sökes för rekrytering till vårdkoncern!- Stockholm

 8. Vi söker ambulerande receptionister på deltid!- Stockholm

 9. Ekonom sökes för långsiktigt uppdrag!- Stockholm

 10. Senior projektadministratör sökes inom återförsäkringsbransch!- Stockholm

 11. Lastare/packare med B-körkort sökes till Mat på Jobbet!- Solna

 12. Student sökes till tjänst som systemkoordinator!- Stockholm

 13. Säljande lånehandläggare till Lendo!- Stockholm

 14. Ekonom sökes till litet bolag!- Stockholm

 15. Junior marknadsassistent sökes!- Sollentuna

 16. Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!- Stockholm

 17. Kundtjänstmedarebetare till logistikföretag i Spånga för start omgående!- Stockholm

 18. Testledarassistent sökes, studerandeuppdrag!- Stockholm

 19. Är du student och vill arbeta på butikssupport?- Stockholm

 20. Engagerad mekanikkonstruktör till konsultföretag sökes!- Stockholm

 21. Javautvecklare till spännande konsultbolag!- Stockholm

 22. Konsultmässig junior IT-tekniker sökes!- Stockholm

 23. Fakturamatchare till stort bolag inom dagligvaruhandeln sökes!- Stockholm

 24. Driven kommunikatör sökes till mediaföretag!- Stockholm

 25. Cobolutvecklare till konsultbolag mot bank- och finansbranschen- Stockholm

 26. Säljare sökes till långsiktigt uppdrag!- Stockholm

 27. Junior IT-tekniker med minst 6 månaders erfarenhet sökes!- Stockholm

 28. Student sökes för uppdrag som ekonomiassistent under sommaren!- Stockholm

 29. Projektledande leveranskoordinator sökes!- Stockholm

 30. Senior konsult inom HR sökes för direktrekrytering till vår kund!- Stockholm

 31. Vi söker en junior projektledare till Avesta- Avesta

 32. .Net-utvecklare sökes till CDON.COM- Malmö

 33. IT-tekniker sökes till spännande uppdrag i Malmö!- Malmö

 34. Optiker till Specsavers i Södra Sverige!- Eslöv

 35. Nätverkstekniker till bredbandbolag i Lund- Lund

 36. Produktionsledare sökes till LSI Inredningar AB!- Lund

 37. Lager- och logistikansvarig sökes till LSI Inredningar AB!- Staffanstorp

 38. Journaladministratör sökes till kortare uppdrag hos myndighet!- Uppsala

 39. Ekonom sökes till företag inom hälsovården!- Uppsala

 40. Högskoleingenjör sökes till meriterande uppdrag i Västerås!- Västerås


Mer beskrivning

Student sökes för tjänst som ekonomiadministratör i Märsta!
Professional Consulting Är du en glad och driven person som söker extrajobb bredvid studierna? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi en student som ska agera ekonomiadministratör inom området logistik och transport. Vår kund arbetar globalt med rötterna i Skandinavien med specialisering inom tunga gods. Tjänsten innebär arbetsuppgifter som: * Hantera filer kring transport * Se till att fakturor är rätt mot kund * Sköta leverantörsfakturor * Hantera kontering mot uppdrag * Se till att fakturor stämmer mot offereten samt att offerten stämmer Uppdraget innebär att du är anställd av oss på Professional Consulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Märsta. Tjänsten är på deltid minst 1-2 dagar i veckan, eventuellt extra vid bokslut, kontorstider tillämpas. Tjänsten beräknas starta i augusti och vår kund ser långsiktigt på tjänsten. Vi söker dig som kan jobba löpande under studietiden och har minst 1 år kvar på studierna. Du ska studera ekonomi eller ha ekonomiskt intresse. Vidare har du någon form av erfarenhet inom ekonomisk administration eller annan form av administration. Det är meriterande om du har kunskap i något ekonomisystem, exempelvis Navision. Du ska även ha goda kunskaper i Excel och Office-paketet, samt vara flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du initiativtagande, stresstålig samt har lätt för att samarbeta. Vidare är du kommunikativ samt strukturerad. Känner du att den ovanstående profilen passar väl in på dig? Tveka inte att söka, vi tar in ansökningar löpande. Vi på Professional Consulting är experter på unga akademiker och vet hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan men också en nyttig erfarenhet och möjlighet att få en fot in i näringslivet. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Student sökes för tjänst som ekonomiadministratör i Märsta! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student sökes för tjänst som ekonomiadministratör i Märsta!

Fakturahanterare sökes till långsiktigt uppdrag!
Professional Consulting Är du en självgående och effektiv person som tidigare arbetat med fakturering? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi för kunds räkning två personer som under ett år ska arbeta med fakturahantering inför deras centralisering. Den huvudsakliga uppgiften är löpande fakturering men även lite administrering. I det vardagliga arbetet kommer du arbeta kreativt och analyserande. Tjänsten är på heltid med start i augusti och fortlöper 12 månader framåt. Kontorstider nyttjas. Arbetet är placerat hos kundens lokaler i Solna, men du kommer att vara anställd hos oss på Professional Consulting. Du som söker denna tjänst ska ha arbetat med fakturering tidigare. Du kan antingen ha gymnasieutbildning med några års erfarenhet inom området alternativt ha en ekonomiutbildning med mindre praktisk erfarenhet inom fakturering, exempelvis från sommarjobb under studierna. Det är meriterande om du arbetat med SAP då faktureringen på sikt ska lyftas in i SAP. Faktureringen sker idag i ett system som heter Alystra. Som person ser vi gärna att du är självständig, driven och tycker om att arbeta med effektivisering och förbättringar. Kreativitet och nytänkande är centralt i denna tjänst. Känner du att detta är en tjänst för dig? Vill Du bygga Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fakturahanterare sökes till långsiktigt uppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fakturahanterare sökes till långsiktigt uppdrag!

Produktkoordinator sökes till ledande högteknologiskt bolag! Rekrytering
Professional Consulting Ser du dig själv i en roll med stora utvecklingsmöjligheter? Där du får arbeta kreativt och självständigt? Läs vidare! Vår kund är en av världens ledande leverantörer av flexibla systemlösningar inom obevakade betalnings- och avgiftssystem. De är specialister på betalterminaler, elektronisk betalning och internetbaserade BackOfficelösningar. Vår kund har funnits i mer än 50 år och deras produkter för betalning av parkering, kollektivtrafik och entréavgifter finns idag i fler än 40 länder världen över. Vår kund letar nu efter en produktkoordinator som kan bidra till att deras verksamhet fortsätter tillverka högkvalitativa produkter och tjänster som håller måttet även i framtiden. Som produktkoordinator kommer du bland annat att arbeta med förvaltning av befintliga produkter, dels arbete kring kravställning och release av nya funktioner och produkter. Du kommer ansvara för en del mindre projekt och driva dessa självständigt internt eller mot extern part. Du kommer också ha stort ansvar för dokumentation och underhållande av tekniska underlag och prislistor gällande vår kunds produkter. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du anställs av vår kund och kommer att arbeta på deras moderna kontor i Kista. Start är senast 1 september. Vi ser gärna att du som söker har en ingenjörsutbildning, gärna inom systemvetenskap, maskinteknik eller data. Du har 1-2 års erfarenhet av att arbeta med inbyggda system och teknisk dokumentation. Som person är du väldigt driven och kreativ, du gillar att arbeta självständigt men trivs i gruppkonstellationer. Du är lösningsfokuserad, prestigelös, socialt kompetent och gillar att driva på och leverera med kvalitet på utsatt tid. Rollen har stora utvecklingsmöjligheter och därför söker vi dig med höga ambitioner. Eftersom att tjänsten är internationell talar och skriver du svenska och engelska, ytterligare språk därutöver är meriterande. Låter detta som en tjänst för dig! Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att söka tjänsten redan idag! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Produktkoordinator sökes till ledande högteknologiskt bolag! Rekrytering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktkoordinator sökes till ledande högteknologiskt bolag! Rekrytering

Projektadministratör sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!
Professional Consulting Har du erfarenhet av att arbeta i projekt? Är du driven och har lätt för att ta egna initiativ och hugga in där det behövs? Då kan det vara dig vi söker! Just nu söker Professional Consulting en duktig projektadministratör för kund räkning. Vår kund är ledande inom dagligvaruhandeln med huvudkontor i Solna. Som projektadministratör fungerar du i en assisterande roll gentemot projektledaren inom både huvud och delprojekt. Din roll innebär att administrera, dokumentera och driva i mål olika projektdelar. Du kommer även ansvara för informationshantering, kalla in till möten och föra mötesanteckningar. Tjänsten är med start 18 augusti och löper fram till 31 december 2014. Du kommer vara anställd av Professional Consulting, men uthyrd till vår kund i Solna. Tjänsten är på heltid måndag-fredag kl. 08.00-17.00. Vi söker dig som är prestigelös, är van att arbeta självständigt och som har ett brinnande intresse för projektarbete. Som person ser vi att du är: -Positiv -Driven -Social Du bör vara handlingskraftig och inte rädd för att ta initiativ. Du ska ha tidigare erfarenhet av projektarbete. Utbildning inom området är en merit, men inget krav. Är det dig vi söker? Skicka då in ansökan till Professional Consulting redan idag! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Projektadministratör sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektadministratör sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Systemkoordinator sökes till bank i Solna!
Professional Consulting Har du tidigare erfarenhet av arbete som systemkoordinator eller superuser? Har du erfarenhet av transaktionsflöde? Då kan du vara den vi söker! Just nu söker Professional Consulting för kunds räkning en systemkoordinator för uppdrag i Solna. Vår kund är ett stort livsmedelsbolag och i rollen som systemkoordinator kommer du vara placerad inom kundens bank i Solna. Rollen som systemkoordinator innebär att du är bryggan mellan brukare och förvaltningsorganisation. I din roll arbetar du med taktiska och operativa frågor inom ditt ansvarsområde. I rollen ingår att vara mottagare av ärenden från våra partners (dagligvaruhandel och lojalitetspartners) och hantera de ärendeflöden med tillhörande frågor som kommer in den vägen. Du kommer även att vara ambassadör för kundtjänst och kunders önskemål på process/systemförbättring. I rollen ingår att aktivt delta i olika forum såsom förvaltningsmöten, samverkansmöten etc. Arbetet är i övrigt självständigt och man ansvarar för att aktiviteter blir genomförda på rätt sätt i rätt tid. Arbetet är måndag-fredag under kontorstider 08.00-17.00 och uppdraget är heltid, tillsvidare. Uppdraget startar så snart vi hittat rätt person och du kommer arbeta som konsult för Professional Consulting men uthyrd till kund i Solna. För att trivas i rollen som systemkoordinator ser vi att du är skicklig inom problemlösning och planering. Du har god analytisk förmåga då du bistår verksamheten med att förstå helheten, hur applikationer, processer och målgrupper interagerar. Det är viktigt att du har en utpräglad servicekänsla och god förmåga att hantera tillfälliga arbetsanhopningar. Vidrare bör du ha goda språkkunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet som systemförvaltare är meriterande och du bör ha mycket goda kunskaper i MS Office Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Solna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Systemkoordinator sökes till bank i Solna! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemkoordinator sökes till bank i Solna!

Junior projektledare till växande företag sökes! Rekrytering.
Professional Consulting Vill du arbeta i en bransch där det alltid händer något nytt? Vill du påverka din egen utveckling och ha frihet under ansvar? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund befinner sig nu i en expansiv fas och vi söker för dennes räkning en junior projektledare som tycker om att arbeta på en arbetsplats där det händer något hela tiden. Där det endast är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling! Vår kund är ett snabbväxande företag inom byggbranschen med målet att ständigt utveckla och modernisera hantverkartraditionen samtidigt som man månar om att hålla en hög kvalitet arbetet igenom. Vår kund levererar lösningar inom hela tak- och fasadområdet, allt från totalentreprenader till mindre servicearbeten och de jobbar just nu med många spännande projekt runt om i landet. Dina arbetsuppgifter som projektledare kommer bland annat bestå av att mer eller mindre självständigt hålla i olika projekt, i detta arbete ingår bland annat att strukturera projekten, göra betalningsplaner, hålla i kundmöten samt att bemöta och följa upp kunders önskemål och förfrågningar. Du kommer att sköta den primära kontakten med kunder via telefon och mail men även ute på plats för att se till att allt flyter, fördelningen kommer att vara ca 20% ute och 80% inne. Arbetstiderna är måndag-fredag, 7-16. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd av vår kund. Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Vår kund söker nu dig som är nyutexaminerad från en ingenjörsutbildning eller en utbildning inom ekonomi. Det är mycket meriterande om du läst projektledning. Du är initiativtagande och ser vad som behöver göras, du är alltid hands-on och sitter inte och väntar på instruktioner. Vidare är du strukturerad och ordningsam, du är van vid att hålla många bollar i luften samtidigt och du är flexibel i ditt arbetssätt. Vi ser det som en självklarhet att du är bra på att bemöta människor. Har du dessutom tidigare erfarenhet av arbete inom ägarledda företag, byggbranschen och/eller projektledararbete ser vi det som mycket meriterande. Är du/har du varit aktiv inom någon sport är det ett plus men självklart inget krav! Körkortskrav: B Du är välkommen med din ansökan omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan senaste ansökningsdatum. Vi arbetar löpande med urvalsarbetet. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Tyresö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Junior projektledare till växande företag sökes! Rekrytering. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior projektledare till växande företag sökes! Rekrytering.

Controller sökes för rekrytering till vårdkoncern!
Professional Consulting Är du resultatmedveten och har arbetat med redovisning och controlling? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som affärsinriktad controller till en av Sveriges största vårdkoncerner. Som affärsinriktad controller kommer du tillhöra ServiceGruppen hos vår kund, där du kommer bidra med expertkunskap. Du rapporterar till verksamhetschefen för ServiceGruppen och har nära kontakt med sjukhusters ekonomichef och övriga klinikers controllers. I ditt dagliga arbete har du mycket kontakt med enheterna inom ServiceGruppen. Dina arbetsuppgifter kan bland annat innebära: - Månadsrapportering och uppföljning - Prognoser och budget - Produktionsuppföljning och analys - Investeringskalkyler och verksamhetsutveckling - Fakturering och momshantering Uppdraget innebär att vi på Professional Consulting sköter rekryteringsprocessen för vår kunds räkning och du blir direktanställd av vår kund som sitter i Stockholm. Tjänsten är på heltid, med flexibla arbetstider och beräknas starta så fort vi hittat rätt person. Vi söker dig som har universitet/högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning mot företagsekonomi och redovisning. Du har tidigare arbetat inom redovisning samt som controller. Det är ett krav att du som söker tjänsten har goda kunskaper inom moms. Du har även goda kunskaper i Excel. Som person är du pedagogisk, du ska kunna stå för din sak samt kunna förklara alla siffror för kollegor inom koncernen. Vidare är du självgående och kan kavla upp ärmarna när det behövs. Du är även analytisk, strukturerad och drivs av engagemang. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta. Vidare är du flytande på både svenska och engelska, i tal och skrift. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Controller sökes för rekrytering till vårdkoncern! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller sökes för rekrytering till vårdkoncern!

Vi söker ambulerande receptionister på deltid!
Professional Consulting Brinner du för att ge god service, är noggrann och vill ha ett varierande deltidsarbete? Då har vi rätt tjänst för dig! Vi söker nu ambulerande receptionister till vår kund som har kontor på Stureplan, i Solna, Södermalm, city samt Östermalm. Som receptionist har du en otroligt viktig roll då du är företagets ansikte utåt. Din främsta arbetsuppgift är att ta emot företagets besökare i receptionen samt att svara i telefon och hänvisa dem till rätt kontaktperson. Du har ansvar för att arbetsplatsen är i ordning, vilket kan innebära alltifrån att plocka disk, fylla på papper i skrivaren, ställa i ordning mötesrum, assistera vid möbelflytt samt att hantera post. Utöver detta kommer du att vara en allmän resurs till den ordinarie personalen. Du kommer arbeta vid behov, ca 1-2 dagar per vecka på de olika anläggningarna. Arbetstiderna är 8-17. Du bör kunna arbeta heltid under vecka 30. Företaget har dresscoden business professional. Tillträde omgående. Uppdraget är löpande. Du blir anställd av Student Consulting men arbetar hos kund. Vi söker nu dig som studerar, till en studiegrad av minst 50 %, på högskola eller motsvarande. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i reception. Du ska kunna arbeta minst två dagar per vecka och ha möjlighet att ta dig till samtliga av företagets kontor. Du har mycket goda kunskaper i engelska och är van vid att använda datorn som arbetsredskap. Som person är du representabel, prestigelös och initiativrik. Du har en god helhetssyn och ser vad som behövs göras. Du har tidigare erfarenhet från serviceyrket och ser långsiktigt på tjänsten. Låter det som en tjänst för dig? Sök tjänsten redan idag! Vi på Professional Consulting är experter på unga akademiker och vet hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan men också en nyttig erfarenhet och möjlighet att få en fot in i näringslivet. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker ambulerande receptionister på deltid! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker ambulerande receptionister på deltid!

Ekonom sökes för långsiktigt uppdrag!
Professional Consulting För kunds räkning söker vi nu efter en ekonom. Har du tidigare erfarenhet av ekonomiarbete, är serviceminded och brinner för att göra det lilla extra? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund fungerar som ett konsulthus som hjälper företag och offentlig verksamhet att både styra, leda och utveckla sina verksamheter. De erbjuder tjänster inom affärs- och verksamhetsutveckling, organisationsutveckling, utveckling av ledare, grupper och individer. De har även specialister inom Teknik/IT. Hos vår kund kommer du att sitta som ansvarig för kontakt och löpande ekonomi mot deras konsulter. Dina främsta arbetsuppgifter kommer bland annat vara: * Kontering * Lönehantering * Fakturahantering * Kontakt med banker och leverantörer * Redovisning till skattemyndiget * Service mot konsulter Tjänsten är på 80 % och med start i augusti/september. Omfattningen kan komma att bli 100 % såsmåningom. Vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten. Du kommer att arbeta som konsult via Professional Consulting, men arbeta på plats ute på kundens kontor. Kunden har sitt kontor i centrala Stockholm. Du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vidare har du 1-3 års erfarenhet inom ekonomi efter din utbildning. Det är ett krav att du har arbetat i Visma eller liknande affärssystem. Som person är du flexibel, lätt att samarbeta med och serviceminded. Du arbetar självständigt och är en god kommunikatör. Passar du för tjänsten? Skicka in din ansökan redan idag! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom sökes för långsiktigt uppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom sökes för långsiktigt uppdrag!

Senior projektadministratör sökes inom återförsäkringsbransch!
Professional Consulting För kunds räkning söker vi nu en senior projektadministratör! Har du tidigare erfarenhet ifrån att arbeta i projekt? Har du erfarenhet utav återförsäkrings eller bankbranschen? Då kan vi ha tjänsten för dig! Vår kund är en global aktör på återförsäkringsmarknaden och är branschledande på den nordiska marknaden. Som projektledare hos vår kund kommer du att tillsammans med andra projektledare vara delaktig i ett antal delprojekt i samband med att ett affärssystem ska bytas ut. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta: * Uppdatering av rutiner * Delta och sätta upp möten och föra anteckningar * Rapportera status i projekten * Ansvara för att få in kravdokument Tjänsten är på heltid och med start i augusti. Uppdraget kommer att sträcka sig under 1 år, men det finns en chans till att projektet blir längre. Du kommer att arbeta som konsult via Proffesional Consulting, men sitta på plats på kundens kontor i centrala Stockholm. Du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot projektledning. Vidare har du tidigare deltagit i/bedrivit projekt. Har du jobbat inom försäkringsbranschen eller inom bank tidigare ses det som meriterande. Vidare är du flytande i tal och skrift, både i engelska såsom i svenska. Du ha goda datakunskaper och det är ett plus om du har jobbat i ett projektledningssystem sedan tidigare. Som person är du serviceminded och kommunikativ. Du är noggrann i ditt arbete och arbetar självständigt. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Senior projektadministratör sökes inom återförsäkringsbransch! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior projektadministratör sökes inom återförsäkringsbransch!

Lastare/packare med B-körkort sökes till Mat på Jobbet!
Professional Consulting Professional Consulting söker, för Mat på Jobbets räkning, en medarbetare för en tjänst som lastare/packare med B-körkort. Mat på Jobbet ser till att anställda runt om på olika arbetsplatser i landet har tillgång till mat, dryck och mellanmål under hela sin arbetsdag genom installation av små butiker ute på arbetsplatserna. Mat på Jobbet arbetar även med leverans av varor samt underhåll av sina produkter. Arbetsuppgifterna för den aktuella tjänsten består av lastning och packning av varor för att förbereda för kommande dags leveranser. Arbetet utförs delvis i kylrum och visst arbete kan komma att utföras i frysrum. Du kommer att arbeta måndag till fredag fyra timmar om dagen inom tidsspannet 14.00-20.00. Arbetstiderna kan eventuellt även komma att utökas till söndagar. Tjänsten startar 1 september och sträcker sig därefter löpande framåt. Professional Consulting har hand om rekryteringsprocessen men du kommer att bli anställd av Mat på Jobbet och arbeta på deras lager i Solna. Vi söker dig som vill arbeta på deltid. Du bör trivas med att arbeta fysiskt och ha en god känsla för ordning och reda. Vi letar efter dig som har en positiv och ambitiös inställning samt som ser prestigelöshet som en självklarhet. B-körkort är ett krav och det är även mycket meriterande med truckkort A samt tidigare erfarenhet av lastning och lossning. Flytande kunskaper i svenska är ett krav och kunskaper i engelska är meriterande. Låter det här som rätt tjänst för dig? Sök redan idag! Mat på Jobbet har sedan 1995 arbetat med att leverera prisvärda måltider och mellanmål till arbetsplatser runt om i Sverige. Mat på Jobbet är ett helhetskoncept där installation, leverans och underhåll ingår i servicen. Företaget växer stadigt och månar om sina företagsvärderingar enkelhet, engagemang, omtanke och serviceanda.
Företag: Professional Consulting
Ort: Solna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lastare/packare med B-körkort sökes till Mat på Jobbet! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastare/packare med B-körkort sökes till Mat på Jobbet!

Student sökes till tjänst som systemkoordinator!
Professional Consulting På uppdrag av kund söker vi nu en testkoordinator. Har du tidigare arbetat med test och har erfarenhet av testmetodik? Sök då tjänsten redan idag! Vår kund är en global aktör på återförsäkringsmarknaden och är branschledande på den nordiska marknaden. Som testkoordinator kommer du att attestera testledare. Din roll innebär att du kommer administrera tester, sköta kontakt och uppföljning kring testerna. Vidare kommer du att återkoppla till utvecklarna med uppföljning om hur testerna har gått, samt logga dokument i system. Till sist ska testprotokoll läsas igenom och granskas. Tjänsten är på heltid med start i september. Uppdragets längd är 1-2 år. Du kommer att vara anställd av Professional Consulting, men arbeta i kundens lokaler, belägna i centrala Stockholm. Du som söker tjänsten har gärna en eftergymnasial utbildning relevant för tjänsten. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att ha jobbat med tester tidigare och har du har kunskap om testmetodik. Du är flytande i tal och skrift, både i engelska och svenska. Som person är du noggrann och strukturerad. Vidare är du social och är serviceminded. Är du den vi söker? Sök tjänsten redan idag, intervjuer sker löpande. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Student sökes till tjänst som systemkoordinator! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student sökes till tjänst som systemkoordinator!

Säljande lånehandläggare till Lendo!
Professional Consulting Vill du arbeta på ett företag som genomsyras av energi och kraft där du kan kombinera försäljning och serviceinriktad rådgivning? Trivs du att arbeta i ett högt tempo och i en resultatinriktad miljö? Då kan den här tjänsten intressera dig! Professional Consulting söker nu säljinriktade lånehandläggare för direktrekrytering till Lendo. Lendo är Sveriges ledande låneförmedlare och ingår i Schibstedkoncernen. Schibsted är en av nordens största mediakoncern och har drygt 7 700 medarbetare och en omsättning per år på 13,6 miljarder kronor. Lendo har funnits på den Svenska marknaden i 5 år och växer kraftigt. Som lånehandläggare på Lendo har du en mycket viktig uppgift och ett stort ansvar. Du kommer att arbeta i ett team på 12 personer och ha en dedikerad säljcoach som kan coacha och motivera dig i ditt dagliga arbete. Din primära uppgift är att säkerställa att kunden får en så bra lösning som möjligt, där du har en aktiv del i beslutsfasen och hjälper till vid den faktiska ansökningen av ett lån. Du kommer att arbeta med utgående samtal till Lendos befintliga kunder för att följa upp låneansökan samt erbjuda tilläggstjänster som är passande till den ansökan kunden har gjort. Dina arbetstider som heltidsanställd på Lendo kommer att vara måndag-torsdag 08.30-18.00 och fredag 09.00-16.00. Tjänsten har tillträde omgående och är tillsvidare. Din arbetsplats kommer att vara på Lendos nybyggda kontor vid kungsbron i centrala Stockholm. Vi söker dig som är en social och tävlingsinriktad person som kan kombinera din drivkraft med stor servicekänsla, engagemang och genuin ödmjukhet. Vi vill att du ska ha arbetat med försäljning och kundtjänst i någon form och det är meriterande om du kan uppvisa goda resultat inom försäljning. Det är även meriterande om du har arbetat i en liknande bransch såsom exempelvis bank eller försäkringsbolag. Vi ser det även som en fördel om du har någon utbildning inom ekonomi eller försäkring, dock behöver du inte ha en universitetsexamen. Vi värdesätter personliga egenskaper som målmedvetenhet och framåtanda och att du är självgående och har lätt för att skapa kontakt med olika typer av människor. Du har även en god förhandlingsförmåga, ett gott finansiellt omdöme och trivs på ett företag som genomsyras av energi och kraft. Låter det här som ett jobb för dig? Ansök redan idag! Kom ihåg att ett uppdaterat CV och personligt brev ökar dina chanser till en vidare intervju. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande lånehandläggare till Lendo! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande lånehandläggare till Lendo!

Ekonom sökes till litet bolag!
Professional Consulting Har du tidigare arbetat med ekonomi och söker efter ett arbete som breddar dina kunskaper? Är du en glad och pigg problemlösare? Då har vi jobbet för dig! Vår kund SkiSelector är ett mindre men växande företag inom vintersport och de söker just nu en person till deras företag med start omgående. Företaget är ett svenskt innovationsföretag med en internationell kundkrets och finns hos sportbutiker, producenter, importörer i tiotalet länder som arbetar med skidor. Skiselector är en maskin och ett system som analyserar och matchar ihop bäst passande skidor med respektive skidåkare. Företaget behöver framförallt någon som kan sköta deras ekonomi, där arbetsuppgifter består av: * Bokföring * Bokslut * Dokumentation och arkivering Utöver detta kan det även bli aktuellt att du agerar marknadsassistent, där arbetsuppgifterna består av att boka event, ringa kunder och leverantörer samt göra utskick till kunder. Uppdraget är med start omgående och kunden ser långsiktigt på tjänsten. Du kommer till att börja med arbeta som konsult via Professional Consulting, men med möjlighet till direktrekrytering. Din arbetsplats är i kundens lokaler i Solna med kontorstider. Du som söker tjänsten ska ha utbildning inom ekonomi på högskola eller universitet. Du ska tidigare ha arbetat med ekonomi och förstå dess delar, detta då det krävs att du arbetar självständigt. Det är meriterande om du arbetat i programmet Mamut. Språkkunskaper inom svenska/engelska är krav, och norska/engelska ses som starkt meriterande. Även kunskaper inom tyska, finska och italienska är meriterande. SkiSelector ser det som ett plus om du uppskattar längdskidåkning och vintersport. Som person ska du ha god initiativförmåga, vara driven och ha en känsla för service och struktur i vardagen. Känner du att detta är en tjänst för dig? Sök redan idag, tillsättning kommer att ske omgående och vi tar emot ansökningar löpande. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom sökes till litet bolag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom sökes till litet bolag!

Junior marknadsassistent sökes!
Professional Consulting Är du kommunikativ och utåtriktad? Har du mycket goda kunskaper i InDesign och Photoshop? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker vi för kunds räkning en junior marknadsassistent. Som marknadsassistent kommer du arbeta på marknadsavdelningen hos vår kund, som är ett internationellt företag och stora inom sin bransch. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att: - Hjälpa till att lägga upp kampanjer och tävlingar - Vara support till regioncheferna - Ansvara för att beställa marknadsmaterial - Redovisa tävlingarna som du lagt upp - Producera enklare marknadsmaterial som till exempel foldrar - Administration Tjänsten innebär att du är anställd av oss på Professional Consulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Sollentuna. Tjänsten startar v. 35 och beräknas pågå i 6 månader. Uppdraget är på heltid, med flexibla arbetstider. Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i InDesign och Photoshop. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom bank och finans. Du är flytande i svenska i både tal och skrift. Som person vågar du ta tag i saker och ser vad som behöver göras. Du arbetar självständigt, är strukturerad, kommunikativ samt utåtriktad. Låter det här som något för dig? Ansök då snarast då urval och intervjuer sker löpande! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Junior marknadsassistent sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior marknadsassistent sökes!

Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!
Professional Consulting Vi söker nu för kunds räkning en analytisk och flexibel person som vill jobba i en bred roll som varuplanerare. Tjänsten erbjuder dig ett omväxlande arbete i en spännande arbetsmiljö! Inom avdelningen Varuflöde är huvuduppdraget att via effektiva processer säkra varuförsörjningen hela vägen från leverantör till butikens hylla. Vi söker nu en varuplanerare som vill vara med och bidra till en bättre vardag för våra kunder. Som varuplanerare kommer du att ha ett ansvar för ett antal leverantörer. I det ansvaret ingår att optimera och styra sortiment samt lagernivåer på terminalerna inom ditt område. Detta görs efter beslutade måltal i form av servicegrad, lagerdagar etc. Arbetet innehåller bland annat: * planering och bevakning av leverantörsorder * Kontakter, både internt inom Supply Chain Management och externt med leverantörer. * Regelbunden uppföljning på ditt område och av avvikelser och potentiella risker. Tjänstens omfattning är tillsvidare med start omgående. Arbetstiderna är heltid, kontorstider. Uppdraget är ett föräldravikariat som startar i mitten av augusti och kommer att pågå till maj 2014. Du kommer att arbeta som konsult via Professional Consulting men sitta på plats på kundens kontor i Solna. Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi eller logistik. Vi söker dig som är resultatorienterad och som trivs att arbeta mot förbättring av rutiner och arbetssätt. Vi tror också att du har lätt till samarbete och att kommunicera med andra. Har du dessutom kvalitetsfokus, god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i team är du precis den vi söker! Är det dig och din nästa utmaning vi beskriver ovan? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringsprocessen avslutas då vi hittat rätt kandidater. Ansöker gör du enkelt genom att ladda upp CV/personligt brev på vår hemsida tillsammans med en motivering till varför just du är den vi söker! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Kundtjänstmedarebetare till logistikföretag i Spånga för start omgående!
Professional Consulting Vi söker just nu en serviceminded och driven person som kundtjänstmedarbetare för ett uppdrag i Spånga! Arbetsplatsen är ett företag som tillhandahåller transportlösningar och leveranser. Som medarbetare i deras kundtjänst kommer du ta emot inkommande samtal från kunder. Du kommer även hantera utgående samtal gällande bokning av tid för leverans hos kund och övriga ärenden. Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma. Arbetstiderna är måndag till fredag 8.00-16.30. Uppdraget startar omgående och det finns goda chanser till tillsvidareanställning. Du blir anställd av Professional Consulting men arbetar hos vår kund. Du som söker ska ha hög arbetsmoral och vara flexibel. Det är viktigt att du är tillgänglig för anställning omgående. Vidare vill vi att du är lyhörd och serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete eller annan vana av att arbeta med telefonen som redskap samt service. Du ska ha god datavana, då främst av Excel, och behärska engelska språket utan problem. Passar beskrivningen in på dig? Ta chansen att få erfarenhet hos ett respekterat logistikföretag och sök tjänsten redan idag! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarebetare till logistikföretag i Spånga för start omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarebetare till logistikföretag i Spånga för start omgående!

Testledarassistent sökes, studerandeuppdrag!
Professional Consulting Vår kund söker efter en testledarassistent på deltid. Läser du en eftergymnasial utbildning, gärna som ingenjör eller inom ekonomi? Har du tidigare erfarenhet ifrån administrativt arbete? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund är en global aktör på återförsäkringsmarknaden och är branschledande på den nordiska marknaden. Som testledarassistent kommer du att sitta med uppgifter såsom: * Administration kring affärer * Föra testprotokoll * Utföra och dokumentera tester Tjänsten är en studerandetjänst med start i september. Du som söker ska kunna arbeta 2-3 heldagar per vecka. Vidare ser vi att du har minst 2 år kvar av din utbildning. Du kommer att arbeta som konsult via Professional Consulting, men sitta på plats på kundens kontor i centrala Stockholm. Du som söker tjänsten studerar en eftergymnasial utbildning gärna inom ekonomi eller en ingenjörsutbildning. Du har tidigare erfarenhet ifrån administrativa sysslor, samt goda datakunskaper. Har du jobbat i olika företagssystem sedan tidigare är det ett plus. Som person är du effektiv, har lätt för att lära och är noggrann i ditt arbete. Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, vi kallar in kandidater på intervju löpande! Vi på Professional Consulting är experter på unga akademiker och vet hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan men också en nyttig erfarenhet och möjlighet att få en fot in i näringslivet. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Testledarassistent sökes, studerandeuppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Testledarassistent sökes, studerandeuppdrag!

Är du student och vill arbeta på butikssupport?
Professional Consulting Är du i början av dina studier och vill ha ett roligt extrajobb inom butikssupport? Är du en serviceinriktad problemlösare som tycker om att föra en dialog via telefon? Då kan vi ha ett jobb för dig. Professional Consulting söker för kunds räkning en medarbetare till vår kunds butikssupport. Vår kund med kontor i Solna är en stor kedja inom dagligvaruhandeln som hanterar inköp och logistik för dagligvaror. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med att bevaka och besvara telefonsamtal från vår kunds butiker gällande pris, sortiment, kampanj, leverans och varuförsörjning. I tjänsten ingår även att registrera och följa upp alla butiksärenden samt att ansvara för reklamationshantering mellan butik och terminal. Din uppgift är att hantera inkommande ärenden med ett kund- och servicefokuserat bemötande. Uppdraget kommer att starta så snart vi har hittat rätt kandidat. Arbetstiden är kontorstider 8-17 måndag till fredag. Du ska kunna arbeta 2 pass/vecka Vi söker dig som: * har god datavana * är i början av dina studier på eftergymnasial nivå och studerar minst 50 % * är stresstålig och bra på att bemöta kundsynpunkter * har ett självgående arbetssätt * strävar efter att förbättra de processer du arbetar med. Då du dagligen kommer bemöta såväl nationella som internationella samtal är det ett krav att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vidare ser vi att du har en god känsla för service och det är meriterande om du tidigare har jobbat inom kundtjänst eller dagligvaruhandel. Vi ser gärna att du har ett flexibelt schema och kan arbeta vid behov. Passar den här tjänsten för dig? Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka in din ansökan redan idag med en motivering till varför du är rätt kandidat. Vi på Professional Consulting är experter på unga akademiker och vet hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan men också en nyttig erfarenhet och möjlighet att få en fot in i näringslivet. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Är du student och vill arbeta på butikssupport? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du student och vill arbeta på butikssupport?

Engagerad mekanikkonstruktör till konsultföretag sökes!
Professional Consulting Är du nyutexaminerad civilingenjör med intresse för mekanikkonstruktion? Vill du arbeta på ett spännande bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Missa inte den här chansen! För kunds räkning söker vi nu en mekanikkonstruktör med ett brinnande tekniskt intresse! Vår kund är ett konsultföretag som arbetar på nationell och internationell nivå med uppdrag mot varierande branscher. De hjälper sina partners med anpassade lösningar efter deras behov och detta görs med tillgång till ett stort nätverk av specialister. Som mekanikkonstruktör kommer du i ditt dagliga arbete att utveckla mekaniska konstruktioner och utföra olika beräkningar. Företaget har sitt kontor i Solna men du bör inte vara främmande för att resa i tjänsten. Tjänsten är på heltid under vanliga kontorstider. Till en början kommer du arbeta som uthyrd konsult via oss på Professional Consulting men för den som visar framfötterna finns stora chanser att tjänsten övergår till en direktanställning hos vår kund framöver. Uppdraget påbörjas omgående. Du som söker tjänsten har en högskoleexamen, gärna en civilingenjörsexamen. För att vara aktuell för tjänsten bör du ha: * Kunskaper i någon CAD-programvara, gärna Catia v5, SolidWorks och/eller Proengineer. * Erfarenhet av mekaniska konstruktioner * Goda kunskaper inom svenska och engelska Meriterande är erfarenhet från och/eller intresse för stål- eller fordonsbranschen. Vi tror att du är en problemlösare med gruppfokus och du har inga svårigheter att ta egna initiativ och arbeta utan detaljerade instruktioner. Uppdragen varierar vilket kräver att du är flexibel och intresserad av att lära nytt. Känner du att ovanstående passar väl in på dig? Då kan detta vara tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval av sökande. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad mekanikkonstruktör till konsultföretag sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad mekanikkonstruktör till konsultföretag sökes!

Javautvecklare till spännande konsultbolag!
Professional Consulting Är du passionerad och vill utveckla i java? Här har du chansen att arbeta med modern teknik och utvecklas tillsammans med duktiga kollegor. Vår kund är ett ledande it-konsultbolad vars verksamhet omfattas till största del av utveckling, drift och underhåll samt support av hårdvara, system, och infrastrukturrlösningar till varierande kunder. Tillsammans med många duktiga kollegor ges du nu en otroligt unik möjlighet att utvecklas i din roll som utvecklare varje dag i rollen som java-utvecklare hos vår kund. Arbetet sker agilt i ett nära samarbete med dina kollegor i ett team om cirka tio personer. Ni kommer tillsammans ny- och vidareutveckla vår kunds produkter mot marknaden i korta projekt efter deadline. Tjänsten är på heltid och du kommer arbeta vanliga kontorstider. Under en första period på sex månader så sker arbetet som uthyrd konsult via oss på Professional Consulting därefter finns det stor möjlighet till tillsvidareanställning hos kund. Vi söker dig som är passionerad och vill utveckla i java med tung backendkompetens . Du ska trivas bäst i applikationslagren just ovanför databasen och du har goda kunskaper i SQL. Som person är du initiativrik och strävar alltid efter kvalitet i ditt arbete. Vi ser att du är en driven och nyfiken person som motiveras av att arbeta i team, du delar gärna med dig av dina kunskaper till andra likväl som du tar till dig kunskaper från dina kollegor. Vi kommer att sätta igång urvalsprocessen omgående, så sök tjänsten redan idag! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Javautvecklare till spännande konsultbolag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Javautvecklare till spännande konsultbolag!

Konsultmässig junior IT-tekniker sökes!
Professional Consulting Vill du jobba inom IT-området få möjlighet att bygga ditt CV och utveckla framtida kontakter? Läs vidare! För kunds räkning söker vi nu en driven person som vill jobba inom IT med on-sitesupport. Du kommer att arbeta hos en av våra intressanta kunder som är ett stort konsultföretag inom IT/teknik, vi lägger stor vikt vid gott kundbemötande och konsultmässighet. Du kommer främst arbeta med PC-support, det är viktigt att du känner dig hemma inom hårdvaruområdet men även med enklare mjukvaruinstallationer, hjälpa till vid synknig av mobiltelefoner etc. Tjänsten är ett heltidsuppdrag med arbetstider måndag-fredag 8-17.Du kommer att vara anställd som konsult via Professional Consulting men arbeta i kundens lokaler. Start efter överenskommelse. För att vara aktuell för tjänsten krävs att Du läst en data-/IT-/teknisk inriktning på gymnasiet samt har minst ett års erfarenhet av arbete it-support eller helpdesk där du använt telefon som främsta arbetsredskap. För att vara aktuell för tjänsten krävs även att du har: * Minst ett års erfarenhet av felsökning av PC, kringutrustning och nätverkskommunikation via telefon * Minst ett års erfarenhet av Novell NetWare, eDirectory eller AD * Minst ett års erfarenhet av inom MS Outlook * Minst ett års erfarenhet av Microsoft Windows NT/XP * Minst ett års erfarenhet av ärendehanteringssystemet ARS eller likvärdigt system * Förmåga att uttrycka sig mycket väl i tal och i skrift på svenska. Vi söker Dig som är social, arbetar på ett lösningsinriktat sätt samt har en stor känsla för service. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Är det dig och ditt framtida jobb som vi beskriver ovan? Skicka in Din ansökan redan idag! Ansöker gör du enklast genom att ladda upp ditt CV under annonsen på vår hemsida. Glöm inte att motivera varför just Du är rätt person för tjänsten Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultmässig junior IT-tekniker sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultmässig junior IT-tekniker sökes!

Fakturamatchare till stort bolag inom dagligvaruhandeln sökes!
Professional Consulting Har du god erfarenhet av fakturahantering? Har du arbetat i Excel samt SAP? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker nu för kunds räkning en fakturamatchare till stort bolag inom dagligvaruhandeln i Solna. Vår kund är ett stort bolag uppdelat på olika enheter och just nu söker vi för enhet Inköp och Kategori en ny fakturamatchare. Arbetsuppgifterna kommer bestå av dataregistrering och övriga administrativa uppgifter. Tjänsten är heltid, under kontorstider med start den 15 juli. Tjänsten kommer att pågå fram till slutet av oktober. Du kommer att arbeta som konsult på Professional Consulting, men sitta på plats ute i kundens lokaler i Solna. Arbetet är måndag-fredag 08.00-17.00. Uppdraget är med start omgående och löper fram till den 30 oktober. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete med fakturering och gärna en ekonomisk utbildning. Det är meriterande om du förstår och har jobbat lite praktiskt med redovisning. Du ska ha god erfarenhet av Excel och gärna vara arbetat med SAP, men detta är inget krav. För att passa för tjänsten krävs noggrannhet och att man har ett logiskt tänkande, vidare är det viktigt att man snabbt kan sätta sig in i nya arbetsuppgifter. Som person är du prestigelös, självständig och trygg i dig själv. Vidare agerar du professionellt i ditt arbete vilket innebär att du utför ditt arbete med noggrannhet och engagemang. Är det Dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Fakturamatchare till stort bolag inom dagligvaruhandeln sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fakturamatchare till stort bolag inom dagligvaruhandeln sökes!

Driven kommunikatör sökes till mediaföretag!
Professional Consulting Är du en duktig skribent och en skicklig administratör? Har du tidigare arbetat med administration? Då kan det vara dig vi söker! Just nu söker Professional Consulting en kommunikatör till vård kund i Stockholm. Vår kund är ett välkänt mediahus inom IT/teknik, miljö, affärer och är störst i världen inom sitt område. I rollen som kommunikatör kommer du att skriva inbjudningstexter till företagets olika evenemang. Du kommer också att analysera tidigare arbete och utvärdera vad som var bra och vad som kan göras bättre till näta gång. Du kommer sköta all administration kring medlemmar och bjuda in till olika nätverksträffar. Tjänsten är på heltid måndag-fredag under kontorstider. Du kommer vara anställd av Professional Consulting men uthyrd till vår kund i Stockholm. Tjänsten är med start 29 juli och vi ser långsiktigt på uppdraget. Vi söker dig som är nyfiken, orädd och som söker nya utmaningar. Du ska ha lätt för att skriva och formulera dig i ord. Du har minst gymnasiekompetens samt erfarenhet av administration tidigare. Tidigare erfarenhet av event eller evenemang är meriterande men inget krav. Är du den vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan till Professional Consulting redan idag! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Driven kommunikatör sökes till mediaföretag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven kommunikatör sökes till mediaföretag!

Cobolutvecklare till konsultbolag mot bank- och finansbranschen
Professional Consulting Söker du ett spännande supportarbete med stora utvecklingsmöjligheter? Har du en eftergymnasial utbildning inom IT och i startgroparna av din karriär? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund är ett konsultbolag som levererar marknadsledande lösningar till bank- och finansmarknaden i from av att förnya och förbättra IT-stödet för att optimera affärsprocesser. De söker nu en ny medarbetare till deras supportverksamhet ute hos kund som vill arbeta med avancerad first line support. Som supportmedarbetare kommer du att supportera internt mot handlarna, du kommer att sitta onsite hos kunden och hantera inkommande ärenden via telefon, mail och walk-ins. Arbetat innebär felsökning och felavhjälpning inom både mjuk- och hårdvaruområdet med fokus på support i affärssystem utvecklade i Cobol. Tjänsten innebär till en början arbete i supportverksamheten men det finns stora utvecklingsmöjligheter och chans att gå vidare inom bolaget på sikt. Tjänsten är på heltid, du kommer att vara anställd som konsult via Professional Consulting och arbeta i kundens lokaler i centrala Stockholm under vanliga kontorstider. För rätt person finns på sikt goda möjligheter att erbjudas anställning direkt hos vår kund. Start så snart vi hittat rätt person, för denna tjänst tillämpar vi löpande urvalsarbete. Vi söker dig som läst en eftergymnasial utbildning (KY, YH eller universitetsutbildning) inom IT som vill starta din karriär i en first line support med stora chanser till vidareutveckling och nya utmaningar. För att vara aktuell för tjänsten bör du ha mycket god kompetens inom Windows och Microsoft Office samt känna till ITIL. Du bör även ha kunskaper i Cobol alternativt .Net kompetens samt gärna erfarenhet av tidigare supportarbete. Vi söker dig med rätt inställning och vilja att lära och utvecklas, det är viktigt att du är social och gillar att supportera både över telefon och onsite. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Cobolutvecklare till konsultbolag mot bank- och finansbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cobolutvecklare till konsultbolag mot bank- och finansbranschen

Säljare sökes till långsiktigt uppdrag!
Professional Consulting Är du en driven och energifylld person som brinner för försäljning? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi en person för en direktrekrytering till ett företag med nytänkandet och framåtstridande som fokus. Företaget arbetar med att sälja platsannonser och andra medieprodukter till företag i hela landet och dina arbetsuppgifter blir att över telefon skräddarsy lösningar efter kundens behov. Uppdraget är mycket varierande och du kommer självständigt att få ta hand om hela säljprocesser, allt ifrån första telefonkontakten till offertskrivande till fakturering. Tjänsten är en direktrekrytering med start omgående och är på heltid, kontorstider. Det är en tillsvidare anställning då företaget ser långsiktigt på tjänsten. Placeringen är på företagets huvudkontor beläget i centrala Stockholm. Vi söker dig som har mycket energi, en känsla för försäljning och drivs av att nå dina mål. Du ska vara verbal och trivas som telefon som arbetsredskap. Vidare är du positiv, social och har lätt för att ta kontakt och skapa relationer. Tidigare erfarenhet är ej ett krav då utbildning sker på plats. Även daglig coachning och utbildning av din teamleader kommer att ske för att du lätt ska kunna finna de bästa vägarna för att du ska bli en duktig säljare. Låter detta något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan, tillsättning kommer att ske löpande. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes till långsiktigt uppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes till långsiktigt uppdrag!

Junior IT-tekniker med minst 6 månaders erfarenhet sökes!
Professional Consulting Vill du jobba inom IT-området och få möjlighet att bygga ditt CV och utveckla framtida kontakter? Läs vidare! För kunds räkning söker vi nu en driven person som vill jobba inom IT. Du kommer att arbeta hos en av våra intressanta kunder som är ett stort konsultföretag inom IT/teknik, vi lägger stor vikt vid gott kundbemötande och konsultmässighet. Du kommer att arbeta i en helpdesk där telefon och mail är dina arbetsverktyg, du kommer att hantera lättare ärenden som lösenord, allmän felsökning och support. Tjänsten är ett heltidsuppdrag med arbetstider måndag-fredag 8-17.Du kommer att vara anställd som konsult via Professional Consulting men arbeta på kundens kontor i Stockholm. Start efter överenskommelse För att vara aktuell för tjänsten krävs att du läst en data-/IT-/teknisk inriktning på gymnasiet och har minst 6 månaders erfarenhet som pc-tekniker, onsitesupport eller helpdesk. Du har jobbat i ett ärendehanteringssystem tidigare och vet hur processen löper. Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska. Vi söker dig som är social, arbetar på ett lösningsinriktat sätt samt har en stor känsla för service. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Är det dig och ditt framtida jobb som vi beskriver ovan? Skicka in Din ansökan redan idag! Ansöker gör du enklast genom att ladda upp ditt CV under annonsen på vår hemsida. Glöm inte att motivera varför just Du är rätt person för tjänsten! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Junior IT-tekniker med minst 6 månaders erfarenhet sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior IT-tekniker med minst 6 månaders erfarenhet sökes!

Student sökes för uppdrag som ekonomiassistent under sommaren!
Professional Consulting Är du en noggrann, snabblärd och utåtriktad student med minst ett år kvar av dina ekonomistudier? Då har vi tjänsten för dig! På uppdrag av vår kund söker vi nu dig som vill arbeta som ekonomiassistent under sommaren. Vår kund arbetar med elektronik och deras arbetsplats är belägen i Älvsjö. Som ekonomiassistent hos företaget kommer du att arbeta med ekonomiska uppgifter på ekonomiavdelningen. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara: * Scanna fakturor * Sortera och verifiera fakturor * Fakturamatchning Tjänsten är ett konsultuppdrag där du är anställd av Professional Consulting. Din arbetsplats är på plats hos kunden som har kontor i Älvsjö. Arbetets omfattning kommer att vara heltid, uppdraget startar så fort vi hittat rätt person för tjänsten och pågår till mitten/slutet av augusti. Du som söker tjänsten studerar ekonomi på högskola eller universitet och vi ser gärna att du har något år kvar på dina studier. Har du arbetslivserfarenhet som påminner om beskrivningen ovan så är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska obehindrat samt har goda datakunskaper. Som person ser vi att du är noggrann, proaktiv och utåtriktad. Vidare är du snabb, serviceminded och initiativtagande. Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Då kan du vara rätt person för oss! Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag! Ansöker gör du enklast genom att ladda upp CV och personligt brev under annonsen! Glöm inte att motivera varför just du är rätt person! Vi på Professional Consulting är experter på unga akademiker och vet hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan men också en nyttig erfarenhet och möjlighet att få en fot in i näringslivet. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Student sökes för uppdrag som ekonomiassistent under sommaren! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student sökes för uppdrag som ekonomiassistent under sommaren!

Projektledande leveranskoordinator sökes!
Professional Consulting Har du bra ordningssinne, är serviceminded och är van vid att ha många bollar i luften? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker vi för kunds räkning en kommunikativ projektledande leveranskoordinator. Vår kund levererar tele- och datakommunikationstjänster till företag. I denna roll kommer du tillhöra den avdelning som sitter och tar emot beställningar. En vanlig dag handlar till stor del om mycket kommunikation, dokumentation, kundkontakt, uppföljningar etc. Du har cirka 15-20 kundcase, dessa kunder och projekt är du som projektledande leveranskoordinator ensamt ansvarig för. Dina arbetsuppgifter kan bland annat innebära att: - Samordna och planera nödvändiga aktiviteter för slutförande av leverans - Agera primär kontaktperson för kunden under leveransprocessen - Koordinera avtalsbiten - Kontinuerligt och tydligt informera berörda parter externt och internt om status på leverans - Tillse att underlag för att slutföra leveranser finns dokumenterade - Tillse att nödvändiga beslut tas internt för att säkerställa leverans enligt befintligt avtal Uppdraget innebär att du kommer arbeta som konsult via Professional Consulting men sitta på vår kunds kontor i Uppsala. Tjänsten är på heltid, kontorstider. Då vår kund har ett behov i dagsläget startar uppdraget omgående och beräknas pågå tom 31/1 2014. Vi söker dig som minst har en gymnasial utbildning. Vidare har du ca tre års erfarenhet av arbete som projektkoordinator alternativt erfarenhet av samordning av flera arbetsmoment. Det är meriterande om du har erfarenhet av koordinering och/eller planering inom en leverans- eller supportorganisation inom IT/telecom. Som person är du van vid att ha många bollar i luften, är utåtriktad, kommunikativ samt flexibel. Vidare har du en känsla för struktur, ser vad som behöver göras, har ordningssinne och stort kundfokus med god förmåga att planera och prioritera vid behov. Det är meriterande om du har teknisk förståelse. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledande leveranskoordinator sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledande leveranskoordinator sökes!

Senior konsult inom HR sökes för direktrekrytering till vår kund!
Professional Consulting Har du tidigare erfarenhet av arbete med utbildning inom HR eller har du arbetat med sälj? Är du flexibel, karriärsdriven och initiativrik? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker vi för kunds räkning dig som är senior konsult. Vår kund är ett företag som arbetar med att skräddarsy och sälja utbildningar inom olika områden till kunder. Företaget är beläget mitt i centrala Stockholm i fina lokaler. Just nu söker de en erfaren entreprenör med en analytisk förmåga och affärskompetens till att självständigt arbeta fram utbildningar inom HR- området. Som senior konsult hos vår kund kan dina arbetsuppgifter bland annat bestå av: * Försäljning av uppdrag till både nya och existerande kunder * Projektledning av uppdrag * Leverans av uppdrag själv och i projektgrupp * Utveckling av existerande produkter och tjänster * Utbildning av kunder * Skriva artiklar och inlägg * Utveckling och handledning av juniorkonsulter Uppdraget innebär att du kommer att bli direktrekryterad av vår kund och sitta på deras kontor som är beläget i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och viss övertid kan förekomma. Kontorstider tillämpas. Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning. Det är ett krav att du har minst 3 års erfarenhet av konsultuppdrag inom Hr-området. Vidare har du arbetslivserfarenhet från att sälja och leverera konsultuppdrag. För att passa in i rollen är du som person effektiv, målinriktad, initiativrik och flexibel. Vidare är du karriärsdriven och självständig. Stor vikt läggs vid att du har rätt personlighet och inställning till jobbet. Det krävs att du har passion för att förbättra effektiviteten i kundernas organisationer och har ett engagemang för att leverera högkvalitativa tjänster tillsammans med ett högt presterande team. Känner du att detta är tjänsten för dig och att du vill vara med och medverka i vår kunds expansion? Ansök du idag! Rekrytering sker löpande. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Senior konsult inom HR sökes för direktrekrytering till vår kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior konsult inom HR sökes för direktrekrytering till vår kund!

Vi söker en junior projektledare till Avesta
Professional Consulting Söker du en ny utmaning och en spännande karriärsmöjlighet? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en nyexaminerad projektledare till en av våra kunder. Vår kund är ett av de mest attraktiva alternativen vid tak och fasadentreprenader och har en mängd stora byggnadsprojekt igång runt om i Mellansverige. Företaget växer fort och har som mål att ständigt utveckla och modernisera hantverkartraditionen. Du kommer att arbeta självständigt och hålla i flera olika projekt. I dina arbetsuppgifter kommer det bland annat ingå att göra arbetsbeskrivningar, betalningsplaner, hålla i kundmöten samt att bemöta och följa upp kunders önskemål och förfrågningar. Du kommer att sköta den primära kontakten med kunder via telefon och mail men du förväntas också vara ute på plats och stämma av så att de olika projekten fortlöper som planerat. Tjänsten är en rekrytering och innebär att du kommer vara anställd direkt hos vår kund. Arbetet kommer att fördelas med utgångspunkt på kontoret i Tyresö ca 50 % och ca 50% ute på fältet med placering i Avesta. Arbetstiderna är måndag-fredag, 7-16. Tjänsten förväntas tillsättas under augusti månad. Vi tror att du som söker nyligen har läst klart din högskoleutbildning och stimuleras av att leda och driva igenom projekt. Det är ej nödvändigt med erfarenhet av byggbranschen men har du däremot erfarenhet av projektledning ser vi det som en merit. Du som person är initiativtagande, ser vad som behöver göras och kan fatta självständiga beslut. Du är inte rädd för nya utamningar och ser till lösningarna snarare än hindren. Vidare ser vi att du är strukturerad och ordningsam samt har en god förmåga att bemöta människor. Ett krav för att söka denna tjänst är att du har körkort. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under juli månad, så tveka inte och ansök redan idag! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Avesta
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en junior projektledare till Avesta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en junior projektledare till Avesta

.Net-utvecklare sökes till CDON.COM
Professional Consulting Vill du arbeta med utveckling i en snabb och föränderlig bransch? Söker du efter en arbetsplats med möjlighet att växa och påverka? Är du dessutom intresserad av e-handel? Nu söker Professional Consulting en .Net-utvecklare till CDON.COM i Malmö! CDON.COM är Nordens ledande underhållningsbutik på nätet med försäljning av film, spel, musik, böcker, hemelektronik m.m. CDON.COM är en del av e-handelskoncernen CDON Group med några av Nordens mest välkända och uppskattade varumärken inom segmenten underhållning, mode och sport/hälsa. CDON Groups portfölj består idag av nio e-handelsbutiker; underhållningsbutiken CDON.COM, vitvarubutiken Tretti.se, leksaksbutiken Lekmer.com, modebutiken Nelly.com, skobutiken Heppo.com, märkesmöbel- och heminredningsbutiken RUM21.se, kosttillskottbutiken Gymgrossisten.com, hälsokost- och skönhetsbutiken Bodystore.com, samt shoppingklubben Members.com Tillsammans betjänar butikerna fler än två miljoner kunder årligen. Nu söker vi för CDON.COM: s räkning en ny medarbetare till deras utvecklingsteam, där ni dagligen utvecklar och driver en av Skandinaviens största e-handelsplattformar. Här kommer du att arbeta i ett högt tempo med utveckling av underliggande plattform och produktionssystem, samt databashantering. Tillsammans med dina kollegor tar ni fram nya lösningar och du deltar även i workshops för att diskutera nya tekniker. Vi söker dig med cirka 2 års erfarenhet från utveckling som nu vill växa och komma vidare. Du har goda kunskaper inom .Net och C# och ett stort intresse för ny teknik. Naturligtvis har du ett intresse för CDON.COM: s verksamhet och e-handel. Som person är du social, driven och ödmjuk och du står för det du gör. Du är engagerad i ditt arbete och vill ständigt vidareutvecklas. CDON.COM kan erbjuda dig en arbetsplats i centrala Malmö med högt tempo och där du har nära till såväl beställare som säljavdelning. Professional Consulting sköter rekryteringen men du kommer att bli anställd av CDON.COM. Anställningen är på heltid, kontorstid och löper tillsvidare med omgående start. CDON.COM letar efter en framtida kollega så vi söker dig som vill växa inom företaget. Tjänsten ska tillsättas omgående och vi gör löpande urval, så sök redan idag om du är intresserad! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Malmö
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga .Net-utvecklare sökes till CDON.COM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .Net-utvecklare sökes till CDON.COM

IT-tekniker sökes till spännande uppdrag i Malmö!
Professional Consulting Nu söker vi dig som har arbetat ett par år som IT-tekniker/supporttekniker och som vill ta steget vidare. Är du ute efter en tjänst där du får varierande arbetsuppgifter och en chans att ta på dig ansvar så är detta tjänsten för dig! Nu söker Professional Consulting efter en IT-tekniker/Supporttekniker till en spännande kund i Malmö. I dina arbetsuppgifter ingår exempelvis: * ta hand om den dagliga driften * 2nd Line IT-support till slutanvändaren * installationer, utbyten och avveckling i PC-miljö * felsökning och felavhjälpning * inventeringsarbete * skriftlig rapportering av anmälda fel och åtgärdade fel Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Professional Consulting men arbeta ute på plats hos vår kund. Tillsättning är planerad till augusti och uppdraget pågår minst året ut med goda chanser till förlängning. Arbetet är på heltid och du är placerad hos vår kund med lokaler i centrala Malmö. Vi söker dig som: * har minst 4 års arbetslivserfarenhet av arbete som IT-tekniker/Supporttekniker * har minst 1 års arbetslivserfarenhet av arbete med nätverkskommunikation * har giltigt B-körkort * kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket * har goda kunskaper i engelska Som person är du en självständig problemlösare som gärna tar på dig ansvar och strukturerar ditt arbete på ett ansvarsfullt sätt. Urval sker löpande så sök redan idag om du är intresserad! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker sökes till spännande uppdrag i Malmö! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker sökes till spännande uppdrag i Malmö!

Optiker till Specsavers i Södra Sverige!
Professional Consulting VILL DU DRIVA DIN EGEN VERKSAMHET? HAR DU NÅGRA ÅRS ERFARENHET I ARBETET SOM OPTIKER? DÅ BÖR DU TITTA NÄRMARE PÅ DEN HÄR ANNONSEN! Professional Consulting arbetar nationellt tillsammans med Specsavers för att hitta optiker och butiksansvariga på flera orter runt om i Sverige. Varje enskild Specsaversbutik drivs som eget företag, där ägarna ansvarar för den löpande verksamheten samt utvecklingen av egen personal. Som optiker driver du, tillsammans med en butiksansvarig, ditt eget företag och tar del av dess vinster, men med reducerad risknivå genom fullt understöd från en internationell koncern. Som partner har du även tryggheten i en fast lön från Specsavers, Specsavers är världens största privatägda optikerföretag och grundades 1984 av optikerparet Doug och Mary Perkins. I dagsläget har Specsavers knappt 1400 butiker runt om i världen som drivs av Specsaverspartners och hos dessa jobbar runt 26 000 medarbetare. Specsavers erbjuder professionell synvård till ett tydligt lågt pris, utan att tumma på kvalitén. Nu söker Specsavers en optiker som vill gå in som partner i en av deras butiker i södra sverige. Specsavers partnerskapsmodell är väl beprövad - och hur väl den fungerar speglas i företagets tillväxt, både i Storbritannien och i andra delar av världen. Varje enskild Specsaversbutik är ett eget företag som drivs av de lokala innehavarna, som ansvarar för och utvecklar sin egen personal. Som ansvarig optiker har du det övergripande kliniska ansvaret för butiken och arbetar med den professionella utvecklingen av din verksamhet. Du kommer att delta i utbildning och motivation av klinisk personal. Du sköter tillsammans med övriga anställda optiker undersökningar och bedömningar av patienterna och ansvarar för att varje kund alltid får korrekt och professionell hjälp. Du samarbetar nära med optikerassistenter och säljare som sköter utprovning av bågar och försäljningen i butik. Arbetet kräver att du i din roll har ett effektivt arbetssätt, samtidigt som du bibehåller hög professionell kvalité. Vi söker dig som har ett intresse av att driva din egen verksamhet men även ser fördelarna med ett koncept där Specsavers finns med som ett stöd. För att vara aktuell som ansvarig optiker är det ett krav att du: - Är beredd att gå in som ägande partner i din butik - Är legitimerad optiker med minst 2-3 års arbetslivserfarenhet - Tydligt kan förmedla diagnoser och skapa ett förtroende i relationen med kunderna - Trivs med ett stort ansvar och kan arbeta i ett högt tempo För att passa i rollen bör du även ha ett affärstänk och vara trygg och professionell som person och i din yrkesroll. Det krävs att du har ett stort engagemang och kan vara en god representant för Specsavers varumärke. Det är även meriterande om du har kontaktlinsbehörighet eller om du tidigare har jobbat som optiker i en kedja som fokuserar på volymförsäljning. Om du vill anmäla ditt intresse för att bli partner och ansvarig optiker i Specsavers butik går du in på www.professionalconsulting.se och söker tjänsten och registrerar ditt CV på vår hemsida. Denna rekrytering pågår löpande och Specsavers är redo att satsa när de hittar rätt partner så vänta inte med att skicka in din ansökan om detta är något för dig! För mer information om Specsavers, deras partner-koncept och verksamheten i stort kan du besöka www.specsavers.se och läsa mer. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Eslöv
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Optiker till Specsavers i Södra Sverige! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Optiker till Specsavers i Södra Sverige!

Nätverkstekniker till bredbandbolag i Lund
Professional Consulting Är du nätverkstekniker och vill arbeta på ett mindre företag där du kan få ta eget ansvar? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker Professional Consulting för kunds räkning dig som vill jobba som nätverkstekniker. Kunden är en ung och lokal bredbandsoperatör i Öresundsregionen. De erbjuder och levererar bredband med höga hastigheter för Internetaccess, telefoni, digital-tv och andra bredbandstjänster till privatpersoner, institutioner, föreningar och företag samt ett stort antal bostadsrättsföreningar och privatägda fastigheter i regionen. Kunden har sitt kontor på Ideon i Lund och har många spännande samarbeten och projekt på gång, då de är i en utvecklingsfas. Antar du utmaningen så finns möjligheter till eget ansvar och utveckling! I dina arbetsuppgifter ingår: - Löpande drift av tjänstebärande nät - Löpande drift av interna och publika tjänster - Installation och konfiguration av nya nätelement i samband med uppgraderingar och utbyggnad - Installation och konfiguration av nya nätelement i samband med installation av företagsförbindelser - Felsökning och åtgärdande av problem i nätet - Beredskap enligt löpande schema - Second line support och stöd för kundtjänst i tekniska frågor Professional Consulting sköter rekryteringen men du kommer att erbjudas anställning direkt hos vår kund. Vi söker dig som har: - Minst fem års erfarenhet i en teknisk position relaterad till utveckling eller drift av nätverk - Erfarenhet av ethernet-switching samt IP-routing - Erfarenhet av administration i Linux Det är meriterande om du även har: - Arbetat på eller med en ISP - Erfarenhet av felsökning i komplexa PI-nätverk - Erfarenhet av VMWare, Solaris och Windows 2008. - Erfarenhet av routingprotokollen OSPF och BGP samt DSL-nät. - Kunskap inom programmering. Som person är du ambitiös och har en fingertoppskänsla för relationen med andra människor. Sök tjänsten redan idag om du är intresserad! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Lund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Nätverkstekniker till bredbandbolag i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nätverkstekniker till bredbandbolag i Lund

Produktionsledare sökes till LSI Inredningar AB!
Professional Consulting Nu söker vi dig som vill ta steget vidare och ta på dig rollen som produktionsledare. Vill du ta på dig mer ansvar och vara med på en spännande resa? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker Professional Consulting en produktionsledare till vår kund LSI Inredningar AB. LSI ritar och bygger kompletta inomhusmiljöer och inredningar åt en mängd olika företag i vitt skilda branscher. De har dock en sak gemensamt; att inomhusmiljöer, inredningar och kundupplevelser är en betydelsefull del av deras marknadskommunikation. Inredningen är ett sätt att visa vad man står för, och ett sätt att stärka sin image. LSI hjälper sina kunder med konsultation, design, projektledning, konstruktion, produktion, lagerhållning, avrop, distribution, byggnation och montering på plats. LSI går nu in i en långsiktig expansionsplan och söker dig som kan komma att bli en betydelsefull del av LSI framöver. Vi letar efter dig som vill vara med och fortsätta bygga företaget! Kanske har du tidigare arbetat med beredning inom produktion eller så har du kanske bakgrund som hantverkare? Huvudsaken är att du är driven, strukturerad och prestigelös! Du vill nu ta steget vidare och tillsammans med dina kollegor arbeta mot det gemensamma målet - att åstadkomma bästa möjliga interiör hos kund! Du arbetat tätt med projektledare och produktionen. Tjänsten innebär både administrativt arbete och att kunna styra och fördela arbetet i produktionen till viss del. I dina arbetsuppgifter ingår: - Arbetsledning av produktionen - Produktionsplanering - Beredning - Leveransplanering - Leverens- och orderbevakning Vid behov ska du också kunna hjälpa till i själva produktionen. Tjänsten är placerad på LSI Inredningars kontor i Lund. Arbetstiderna är måndag-fredag 07.00-16.00. Professional Consulting sköter rekryteringsprocessen, men du kommer att erbjudas tjänst direkt hos LSI Inredningar. Vi söker dig som: - Har bakgrund som snickare eller hantverkare, alternativt har arbetat med beredning tidigare - Har körkort och truckkort B1-B2 - Har vana från att arbeta med ritningar Kunskaper i CAD är mycket meriterande, särskilt om det är i Autodesk Inventor. Som person är du en ärlig, engagerad och ansvarstagande lagspelare. Du är självgående, tar initiativ och klarar av ett högt tempo. Du kommer med nya tankar och idéer och söker en tjänst där du får vara med och påverka! Sök redan idag om du är intresserad! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Lund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare sökes till LSI Inredningar AB! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare sökes till LSI Inredningar AB!

Lager- och logistikansvarig sökes till LSI Inredningar AB!
Professional Consulting Har du erfarenhet från lager- och logistikbranschen och på jakt efter en tjänst där du får vara med och påverka? Vill du ta på dig mer ansvar och vara med på en spännande resa? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker Professional Consulting en lager- och logistikansvarig till vår kund LSI Inredningar AB LSI ritar och bygger kompletta inomhusmiljöer och inredningar åt en mängd olika företag i vitt skilda branscher. De har dock en sak gemensamt; att inomhusmiljöer, inredningar och kundupplevelser är en betydelsefull del av deras marknadskommunikation. Inredningen är ett sätt att visa vad man står för, och ett sätt att stärka sin image. LSI hjälper sina kunder med konsultation, design, projektledning, konstruktion, produktion, lagerhållning, avrop, distribution, byggnation och montering på plats. LSI går nu in i en långsiktig expansionsplan och söker dig som kan komma att bli en betydelsefull del av LSI framöver. Vi letar efter dig som vill vara med och fortsätta bygga företaget och ansvara för lagret. Vi tror att du är en strukturerad person som vill vara med och påverka! Du har flera års erfarenhet inom lager- och logistik och är van vid att hålla en hög servicenivå. Du vill nu ta steget vidare och tillsammans med dina kollegor arbeta mot det gemensamma målet - att åstadkomma bästa möjliga interiör hos kund! I dina arbetsuppgifter ingår: - Ansvar för lager och in- och utleveranser - Plocka och packa ordrar - Kontakt med transportörer och boka transporter - Lageruppbyggnaden och lagerstruktur - Inventering - Planering och förberedning av leveranser enligt underlag - Leveransbevakning - Byggandet av en ny skeppningsorganisation - Viss montering Tjänsten är placerad på LSI Inredningars lager i Staffanstorp. Arbetstiderna är måndag-fredag 07.00-16.00. Professional Consulting sköter rekryteringsprocessen, men du kommer att erbjudas tjänst direkt hos LSI Inredningar. Vi söker dig som: - Har tidigare arbetslivserfarenhet inom lager/logistik/skeppning - Har vana från att arbeta i ett affärssystem - Har körkort och truckkort B1-B2 Erfarenhet från arbete i storproduktion är meriterande, liksom kunskaper i affärssystemet Swelog. Som person är du en ärlig, engagerad och ansvarstagande lagspelare. Du är självgående, tar initiativ och klarar av ett högt tempo. Du kommer med nya tankar och idéer och trivs i en tjänst där du får vara med och påverka! Sök redan idag om du är intresserad! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lager- och logistikansvarig sökes till LSI Inredningar AB! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lager- och logistikansvarig sökes till LSI Inredningar AB!

Journaladministratör sökes till kortare uppdrag hos myndighet!
Professional Consulting Har du erfarenhet som administratör eller har du till och med arbetat med journalskivande tidigare? Här har vi uppdraget för dig! Just nu söker vi för kunds räkning en person som kan medverka under möten och skriva journalanteckningar. Mötena kommer att pågå under ca en veckas tid men med chanser till förlängning. Uppdraget är på heltid och kontorstider 8-17 anammas. Du kommer att vara anställd hos oss på Professional Consulting men din arbetsplats kommer att vara hos kundens lokaler i Uppsala. Uppdraget är med start omgående. Du som söker till detta uppdrag ska ha relevant erfarenhet inom administration på minst 1 år, kunna mycket god svenska i tal som i skrift och vara van att arbeta med MS Office. Det är starkt meriterande om du arbetat med journalsystemet TakeCare. Som person ska du vara social och noggrann. Är detta ett uppdrag som passar dig? Skicka in en ansökan idag, tillsättning kommer att ske omgående. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Journaladministratör sökes till kortare uppdrag hos myndighet! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Journaladministratör sökes till kortare uppdrag hos myndighet!

Ekonom sökes till företag inom hälsovården!
Professional Consulting Är du utbildad civilekonom och har 4-5 års erfarenhet i en finansiell roll? Söker du nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig. Just nu söker vi för kunds räkning en utbildad ekonom som ska vara med och stödja produktion och siteverksamhet i deras verksamhet. Kunden är ett större företag inom hälsobranschen med kunder såväl nationellt som internationellt. Arbetet kommer att ske på företagets finansavdelning och tjänsten innebär i sin helhet att agera ett finansiellt stöd där arbetsuppgifter kommer att bestå av att: * Utföra prognoser och uppföljning, investeringar i stödet gentemot verksamheten * Vid bokslut göra reserveringar, arbeta för ett korrekt resultat * Använda system som Oracle, Hyperion och andra system * Arbeta med lagren ur ett omkostnadsperspektiv men på sikt även med lagertransaktioner Tjänsten är på heltid, 8-17, på kundens kontor i centrala Uppsala. Uppdraget är med start i augusti och kommer att fortlöpa till oktober 2014. Du som söker denna tjänst är utbildad civilekonom med erfarenhet inom finans, alternativt mot redovisning. Det är meriterade om du arbetat på ett internationellt företag och att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Utöver det ska du ha goda kunskaper i Excel och vara van att arbeta med något av de större ERP-systemen. Som person ska du vara driftig, få saker att hända och ligga steget före. I arbetet ska du vara kvalitetsmedveten och kunna leverera i tid. Är du redo för nästa steg i karriären och känner att ovan beskrivda tjänst är något för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt, tillsättning kommer att ske omgående. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom sökes till företag inom hälsovården! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom sökes till företag inom hälsovården!

Högskoleingenjör sökes till meriterande uppdrag i Västerås!
Professional Consulting Vill du starta din karriär på ett välkänt och internationellt företag inom kraft- och automationsteknik? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund söker nu en strukturerad anläggningskonstruktör till en av sina affärsenheter. Affärsenheten arbetar med rörelsestyrning och informationssystem till container- och industrikranar samt skeppslossare. De arbetar även med att optimera transporten av containers och stålprodukter för att skapa en snabb och kostnadseffektiv godshantering. De har en stark inriktning på exportmarknaden och anses vara en av de mest dedikerade kransystemintegratören i världen. Du kommer att bli anställd på StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Uppdraget startar omgående och gäller till en början sex månaders provanställning. För rätt person finns även goda möjligheter att på sikt bli direkt övertagen av kund. Arbetstiderna är kontorstider, måndag till fredag. Som anläggningskonstruktör kommer du att ansvara för konstruktionsdelen i leveransprojekten. Dina huvuduppgifter blir att ta fram anläggningskretsscheman för kransystem samt tillverkningsunderlag för styrsystemutrustning och lågspänningsdistribution. Nästa karriärsteg kan till exempel bli att anta rollen som ledande konstruktör vilket innebär att vara tekniskt ansvarig mot dina kunder i leveransprojekt och att leda det interna konstruktionsarbetet. Hos vår kund möter du en internationell miljö och en stor global kundbas. Dessutom får du ett fritt arbete under ansvar och en position där du har chansen att växa med utmaningen. Du som söker har en högskoleingenjörsexamen med inriktning elteknik. Vidare har du erfarenhet av el- eller anläggningskonstruktion samt relaterade verktyg. Ett krav för denna tjänst är att du skriver och talar obehindrat på svenska och engelska samt kan arbeta mot uppsatta mål på ett strukturerat och noggrant sätt. Som person ser vi att du är driven och ansvarstagande. Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan snarast. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Västerås
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Högskoleingenjör sökes till meriterande uppdrag i Västerås! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Högskoleingenjör sökes till meriterande uppdrag i Västerås!


Sök lediga jobb Professional Consulting

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se