Projektinköpare hus jobb - lediga jobb

Projektinköpare hus jobb Projektinköpare hus jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Projektinköpare hus. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Projektinköpare hus. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Projektinköpare hus- Kiruna

 2. Projektinköpare hus- Luleå

 3. Projektinköpare Hus och Bostad- Uppsala

 4. Projektinköpare Hus Göteborg- Göteborg

 5. Projektinköpare Hus Malmö-Lund- Malmö

 6. Projektinköpare Hus-Uppsala- Uppsala

 7. Projektinköpare Hus-Uppsala- Uppsala

 8. Projektinköpare Hus - Stockholm- Stockholm

 9. Projektinköpare Hus- Karlstad

 10. Projektinköpare Hus - Stockholm- Stockholm

 11. Projektinköpare Hus - Uppsala- Uppsala

 12. Projektinköpare Hus- Karlstad

 13. Projektinköpare Hus - Uppsala- Uppsala

 14. Projektinköpare Hus - Stockholm/Uppsala- Stockholm

 15. Projektinköpare Hus- Göteborg

 16. Projektinköpare Hus- Göteborg

 17. Projektinköpare Hus- Göteborg

 18. Projektinköpare Hus- Göteborg

 19. Projektinköpare Hus- Göteborg

 20. Projektinköpare Hus- Göteborg

 21. Projektinköpare Hus - Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Projektinköpare hus
Din roll som projektinköpare hus Som inköpare ska du självständigt arbeta med inköpsfrågor för vår verksamhet i hela Norrbotten. Du ska också medverka till att långsiktigt driva och utveckla inköpsprocessen vidare genom nytänkande och kreativa lösningar. I rollen ingår att vara uppdaterad om marknadsläge, prisbild och olika leverantörer. Dina erfarenheter Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning. Du har några års erfarenhet av att arbeta inom bygg- och entreprenadbranschen, kanske på andra positioner än med inköp eller kalkylering. Genom dina tidigare erfarenheter har du god inblick i byggprocessen. Det är meriterande om du har inköpsutbildning t ex SILF eller motsvarande samt ett par års erfarenhet av självständigt inköpsarbete. Dina egenskaper Du är en driven och affärsmässig person med god förhandlingsvana. Du är strukturerad, kommunikativ och van att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid förmågan att skapa goda relationer både inom och utanför företaget. Du är en engagerad person som tycker om att planera och arbeta mot satta deadlines. Ytterligare information Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Kiruna. Individuell lönesättning tillämpas. Vi erbjuder Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undandbedes att kontakta oss i denna rekrytering. Vi har klart vilka rekryteringskanaler som vi ska använda.
Företag: NCC
Ort: Kiruna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare hus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare hus

Projektinköpare hus
Din roll som projektinköpare hus Som inköpare ska du självständigt arbeta med inköpsfrågor för vår verksamhet i hela Norrbotten. Du ska också medverka till att långsiktigt driva och utveckla inköpsprocessen vidare genom nytänkande och kreativa lösningar. I rollen ingår att vara uppdaterad om marknadsläge, prisbild och olika leverantörer. Dina erfarenheter Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning. Du har några års erfarenhet av att arbeta inom bygg- och entreprenadbranschen, kanske på andra positioner än med inköp eller kalkylering. Genom dina tidigare erfarenheter har du god inblick i byggprocessen. Det är meriterande om du har inköpsutbildning t ex SILF eller motsvarande samt ett par års erfarenhet av självständigt inköpsarbete. Dina egenskaper Du är en driven och affärsmässig person med god förhandlingsvana. Du är strukturerad, kommunikativ och van att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid förmågan att skapa goda relationer både inom och utanför företaget. Du är en engagerad person som tycker om att planera och arbeta mot satta deadlines. Ytterligare information Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Luleå. Individuell lönesättning tillämpas. Vi erbjuder Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undandbedes att kontakta oss i denna rekrytering. Vi har klart vilka rekryteringskanaler som vi ska använda.
Företag: NCC
Ort: Luleå
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare hus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare hus

Projektinköpare Hus och Bostad
NCC Construction Sverige AB Presentation Vill du ha en ny utmaning inom Nordens största byggbolag? Du har varit verksam inom byggbranschen under flera år och du trivs i förhandlingssituationer. Du kan inköp i hus- och bostadsprojekt. I Uppsala och hos NCC finns många möjligheter. Nu behöver organisationen förstärkning i form av en erfaren projektinköpare för Hus och Bostad. Tjänsten är på heltid, placerad i Uppsala och tillträde enligt överenskommelse. Är du intresserad så ansök redan idag! Arbetsuppgifter Som projektinköpare har du huvudansvar för inköpen på enskilda hus- eller bostadsprojekt. Du följer projekten från projektförsäljning genom produktionen och fram till överlämnandet. Du kommer att arbeta med flera parallella projekt och fungera som ett stöd till produktionen. Du arbetar i nära samarbete med anbudsingenjörer, teknikspecialister, platschefer och affärschefer. Du kommer att verka lokalt och vara en del av NCCs lokala organisation, samtidigt som du får stöd från centrala kompetenscentra vad avser exempelvis teknik, juridik och internationella inköp. NCC har stort fokus på inköpsfrågor och erbjuder dig ett omväxlande arbete där du arbetar både självständigt och i team med kompetenta kollegor, medverkar i intressanta projekt och har goda utvecklingsmöjligheter. Utbildning/erfarenhet Vi ställer krav på att du har minst tre-fem års erfarenhet av att arbeta med inköp i hus- och bostadsprojekt. Du har även annan erfarenhet från byggbranschen, som exempelvis kalkylator, arbetsledare och/eller projekteringsledare. Du bör ha körkort. Som person är du noggrann och analytiskt lagd. Du har ett intresse för ekonomisk styrning och uppföljning samt en god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Du ser också en utmaning i att förebygga och hantera problem som dyker upp löpande under projektens gång. Dessutom är du en lyhörd, pedagogisk och övertygande personlighet och du gillar att vara i förhandlingssituationer. Förmåner På NCC erbjuds du flera personalförmåner av vilka några nämns här: flextid, resultatlön/bonus, företagshälsovård, friskvårdsbidrag, pensions- och försäkringslösningar, olika billösningar. Företagsbeskrivning NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. NCC arbetar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt och är därmed verksamt inom hela värdekedjan när det gäller att skapa framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. NCC arbetar efter en uppförandekod som anställda, ledning, styrelse följer och det är ärlighet, respekt, tillit, ansvarstagande, fokus och enkelhet.
Företag: NCC Construction Sverige AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare Hus och Bostad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare Hus och Bostad

Projektinköpare Hus Göteborg
NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. Inom avdelning Hus Väst har vi många stora spännande hus- och bostadsprojekt på gång och vi ser mycket positivt på framtiden. Vi bygger internt egenutvecklade projekt och projekt åt externa kunder. Vi söker nu en projektinköpare med placering i Göteborgsområdet. Då vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande. Rollen hos oss Som projektinköpare arbetar du med att planera, genomföra och följa upp inköp vid ett eller flera av avdelningens projekt i nära samarbete med platschef och projektchef. Du är ansvarig för att driva upphandlingar av olika slag under hela projektets genomförande. Du har stöd av många erfarna kollegor, både inom inköp, inom avdelningen och inom NCC i stort. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor inom många olika kompetensområden. I rollen som projektinköpare blir du en nyckelperson i vår organisation. Dina erfarenheter Vi söker dig som idag arbetar som projektinköpare, alternativt anbudsingenjör, entreprenadingenjör, platschef eller liknande och känner att du vill utvecklas i en roll som projektinköpare. Du har grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi ser att du har en byggteknisk utbildning och några års erfarenhet inom hus- eller bostadsproduktion. Dina egenskaper Som person är du drivande, strukturerad och en nyfiken problemlösare som gillar att förhandla och att göra affärer. För att lyckas är det viktigt att du har förmåga att skapa kontakter och god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Ytterligare information Anställningsform är tillsvidare på heltid med placering i Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Mattias Andersson, gruppchef inköp, på telefon 0522-64 94 13. Vi erbjuder Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Registrera din ansökan och CV nedan. Sista ansökningsdag är den 28 februari 2015. Välkommen med din ansökan!
Företag: NCC
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare Hus Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare Hus Göteborg

Projektinköpare Hus Malmö-Lund
NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. Är du idag inköpare inom husentreprenad eller säljare inom byggrelaterad verksamhet och känner att det kan vara dags att byta arbetsmiljö! Välkommen att läsa nedanstående rader! Rollen hos oss Hos oss är Projektinköparen huvudansvarig för inköpen av enskilda hus- eller bostadsprojekt och är involverad från projekteringsfasen till projektets genomförande samt överlämnande. Projektinköparen ingår i ett projektteam bestående av bl.a. projekt- och platschef, projekterings- och installationsledare. Efter samråd med projekt- och platschef driver och ansvarar projektinköparen för leverantörsbedömningar och -val, genomför förhandlingar och tecknar avtal. Kontinuerlig uppföljning är mycket viktig för att förebygga och minimera eventuella problem. Som stöd finns ett inköpssystem samt erfarna kollegor. Beroende på projektets omfattning kan Projektinköparen ansvara för ett eller flera projekt samtidigt. Projektinköparen rapporterar till Inköpssamordnaren. Dina kvalifikationer Flerårig erfarenhet av inköp inom entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet. God förståelse för avtal och juridiska handlingar. Förhandlingsvana. Byggteknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Gärna erfarenhet av internationella inköp. Dina egenskaper Ekonomiskt sinnad med intresse för ekonomisk styrning. Affärsmässighet som vilar utifrån goda etiska grunder. Nolltolerans. Förmågan att utveckla och behålla goda relationer. Utgå från ett Win-Win tänkande. Noggrann och analytisk. Kan arbeta både självständigt och i grupp. Problemlösare. Vi erbjuder Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Malmö-Lund. Resor i tjänst kan förekomma vilket innebär att du behöver ha körkort. Ytterligare information Kontakta gärna personalspecialist Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information. Urval sker löpande, under byggsemestern dock i begränsad omfattning. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast 2015-08-30. Välkommen med din ansökan!
Företag: NCC
Ort: Malmö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare Hus Malmö-Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare Hus Malmö-Lund

Projektinköpare Hus-Uppsala
Projektinköpare Skanska Hus - Uppsala Vi på Verksamhetsgren Hus skapar hem och arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi bygger nytt, bygger om och utför byggservice på allt från kontor och bostäder till sjukhus, alltid med kvalité, miljön och nöjda kunder i fokus. Hos Skanskas husverksamhet får du möjlighet till spännande utvecklingsmöjligheter och karriär, i kombination med ett utvecklande arbete i intressanta projekt. Beskrivning av tjänst Som projektinköpare arbetar du nära produktionen ute i våra projekt och ansvarar för inköpsprocessens alla delar och skeden. Du är involverad redan från projektstart och tar tillsammans med projektchefen fram projektets inköpsstrategi. Till din hjälp har du vår centrala inköpsfunktion. Rollen innebar att du: -Ansvarar för att upprätta inköpsplanering -Ansvarar för inköp av både material och underentreprenader -Utför leverantörsbedömningar och offertgranskning -Deltar i förhandlingar -Tar fram kostnadsberedningar -Upprättar tidplaner -Inarbetar miljö- och arbetsmiljöaspekter i inköpsavtal -Följer upp inköpen i form av utbetalningskontroller och kvalitetssäkring av leveranser och leverantörer I rollen som projektinköpare arbetar du med ett stort nätverk och många kontaktytor; internt bl.a. med vår centrala inköpsfunktion samt produktionen, och externt med leverantörer och underentreprenörer. Profil Vi tror att du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning som civilingenjör eller motsvarande och ca fyra års erfarenhet av inköpsarbete i byggbranschen. Tjänsten kräver att du förstår byggprocessen och har arbetat med projektinköp tidigare. Du har goda kunskaper i MS Office och i både svenska och engelska, muntliga såväl som skriftliga. Som person är det viktigt att du har förmåga att skapa relationer och samarbeta med olika typer av människor på olika nivåer och funktioner. Du har även förmåga att arbeta strukturerad och noggrant för att säkerställa att uppsatta projektmål och deadlines möts. Vad kan Skanska erbjuda dig? På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande. Givetvis erbjuder vi dig också tillgång till en rad olika fördelar och förmåner som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m. På Skanska ser vi ett värde i att avspegla mångfalden i samhället. Vi strävar efter att ha en kultur där alla kan nå sin fulla potential. Ansökan Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi läser ansökningar löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast möjligt, dock senast 2015-10-??. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Distriktschef Patrik Toresäter på 010-448 60 62 eller Rekryteringsspecialist Kenneth Rud på 010-448 77 44. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: SKANSKA SVERIGE AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare Hus-Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare Hus-Uppsala

Projektinköpare Hus-Uppsala
Projektinköpare Skanska Hus - Uppsala   Vi på Verksamhetsgren Hus skapar hem och arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi bygger nytt, bygger om och utför byggservice på allt från kontor och bostäder till sjukhus, alltid med kvalité, miljön och nöjda kunder i fokus.   Hos Skanskas husverksamhet får du möjlighet till spännande utvecklingsmöjligheter och karriär, i kombination med ett utvecklande arbete i intressanta projekt.   Beskrivning av tjänst   Som projektinköpare arbetar du nära produktionen ute i våra projekt och ansvarar för inköpsprocessens alla delar och skeden. Du är involverad redan från projektstart och tar tillsammans med projektchefen fram projektets inköpsstrategi. Till din hjälp har du vår centrala inköpsfunktion. Rollen innebar att du: -Ansvarar för att upprätta inköpsplanering -Ansvarar för inköp av både material och underentreprenader -Utför leverantörsbedömningar och offertgranskning -Deltar i förhandlingar -Tar fram kostnadsberedningar -Upprättar tidplaner -Inarbetar miljö- och arbetsmiljöaspekter i inköpsavtal -Följer upp inköpen i form av utbetalningskontroller och kvalitetssäkring av leveranser och leverantörer   I rollen som projektinköpare arbetar du med ett stort nätverk och många kontaktytor; internt bl.a. med vår centrala inköpsfunktion samt produktionen, och externt med leverantörer och underentreprenörer.   Profil   Vi tror att du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning som civilingenjör eller motsvarande och ca fyra års erfarenhet av inköpsarbete i byggbranschen. Tjänsten kräver att du förstår byggprocessen och har arbetat med projektinköp tidigare. Du har goda kunskaper i MS Office och i både svenska och engelska, muntliga såväl som skriftliga. Som person är det viktigt att du har förmåga att skapa relationer och samarbeta med olika typer av människor på olika nivåer och funktioner. Du har även förmåga att arbeta strukturerad och noggrant för att säkerställa att uppsatta projektmål och deadlines möts.   Vad kan Skanska erbjuda dig?   På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande.   Givetvis erbjuder vi dig också tillgång till en rad olika fördelar och förmåner som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.   På Skanska ser vi ett värde i att avspegla mångfalden i samhället. Vi strävar efter att ha en kultur där alla kan nå sin fulla potential.   Ansökan   Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi läser ansökningar löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast möjligt, dock senast 2015-10-19. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Distriktschef Patrik Toresäter på 010-448 60 62 eller Rekryteringsspecialist Kenneth Rud på 010-448 77 44.   Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Skanska
Ort: Uppsala
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare Hus-Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare Hus-Uppsala

Projektinköpare Hus - Stockholm
Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostad och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Projektinköpare till Hus Stockholm! Som projektinköpare inom vår husverksamhet arbetar du nära produktionen, ute i våra projekt och ansvarar för inköpsprocessens alla skeden. Du är involverad redan från projektstart och tar tillsammans med projektchefen fram projektets inköpsstrategi.  Rollen innebär att du: - Ansvarar för att upprätta inköpsplanering  - Ansvarar för inköp av konsult, material och underentreprenader - Utför leverantörsbedömningar och offertgranskning  - Deltar i förhandlingar  - Tar fram kostnadsberedningar  - Upprättar tidplaner  - Inarbetar miljö- och arbetsmiljöaspekter i inköpsavtal  - Följer upp inköpen i form av utbetalningskontroller och kvalitetssäkring av leveranser och leverantörer  Som projektinköpare får du ett stort nätverk, både internt - där du har vår centrala inköpsfunktion till hjälp och vår produktionspersonal samt även externt - med leverantörer och underentreprenörer. Profil Du har en eftergymnasial utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande med minst två års erfarenhet av inköpsarbete i byggbranschen. Du förstår byggprocessen och har arbetat med projektinköp tidigare. Vi ser att du har goda kunskaper inom AMA AF, juridiskt kunnande inom de allmänna bestämmelserna (AB) för byggsektorn samt upprättande av entreprenadkontrakt och avtal. Vidare har du goda kunskaper i MS Office och behärskar svenska samt engelska muntligt som skriftligt.  Det är viktigt att du tycker om att skapa relationer och samarbeta med olika typer av människor på olika nivåer och funktioner. Du har även förmåga att arbeta strukturerat och noggrant för att säkerställa att uppsatta projektmål och deadlines möts.  Skicka din ansökan senast 2016-05-30. För vidare frågor kontakta rekryteringsansvarig Anders Enström. Telefon: 010-449 20 04  Välkommen med din ansökan!
Företag: Skanska
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare Hus - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare Hus - Stockholm

Projektinköpare Hus
På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid – beyond construction. På NCC har vi ambitionen att bygga hus som inte bara är vackra utan de kommer även att göra moder jord och våra barnbarnsbarn glada för att vi tänkte så hållbart. Vi håller just nu på med flera spännande projekt i Värmland. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi nu projektinköpare till Avdelning Buildning i Värmland. Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare som utvecklas inom vår organisation. Vi är nästan lika många kvinnor som män inom produktionsorganisationen och strävar efter att bli fler kvinnor även inom specialistsidan.  Här är dina nya utmaningar Som projektinköpare har du huvudansvaret för inköpen i våra projekt och är involverad från projekteringsfasen till projektets genomförande. Du ingår i ett projektteam där du driver och ansvarar för leverantörsval, upphandling och avtal i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen. De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har Söker du en spännande roll som präglas av ett högt tempo, affärer och stora kontaktytor då är detta rollen för dig. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av inköp inom entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet samt en byggteknisk utbildning. Du brinner för att göra affärer och har god förhandlingsvana. Du har även god förståelse för entreprenadjuridik samt med fördel erfarenhet av internationella inköp. Du har en affärsmässighet utifrån goda etiska grunder där du utgår ifrån ett win-win tänk. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer samt är driven, strukturerad och noggrann. Vi tror också att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Kom och väx! Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Bergström, Gruppchef, på telefon 0702-762 051 alternativt Petra Carlson, HR Specialist Rekrytering, på telefon 0705- 17 50 70. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast den 30 juni 2016. NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.
Företag: NCC
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare Hus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare Hus

Projektinköpare Hus - Stockholm
Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostad och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Projektinköpare till Hus Stockholm! Som projektinköpare inom vår husverksamhet arbetar du nära produktionen, ute i våra projekt och ansvarar för inköpsprocessens alla skeden. Du är involverad redan från projektstart och tar tillsammans med projektchefen fram projektets inköpsstrategi.  Rollen innebär att du: - Ansvarar för att upprätta inköpsplanering  - Ansvarar för inköp av konsult, material och underentreprenader - Utför leverantörsbedömningar och offertgranskning  - Deltar i förhandlingar  - Tar fram kostnadsberedningar  - Upprättar tidplaner  - Inarbetar miljö- och arbetsmiljöaspekter i inköpsavtal  - Följer upp inköpen i form av utbetalningskontroller och kvalitetssäkring av leveranser och leverantörer  Som projektinköpare får du ett stort nätverk, både internt - där du har vår centrala inköpsfunktion till hjälp och vår produktionspersonal samt även externt - med leverantörer och underentreprenörer. Profil Du har en eftergymnasial utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande med minst två års erfarenhet av inköpsarbete i byggbranschen. Du förstår byggprocessen och har arbetat med projektinköp tidigare. Vi ser att du har goda kunskaper inom AMA AF, juridiskt kunnande inom de allmänna bestämmelserna (AB) för byggsektorn samt upprättande av entreprenadkontrakt och avtal. Vidare har du goda kunskaper i MS Office och behärskar svenska samt engelska muntligt som skriftligt.  Det är viktigt att du tycker om att skapa relationer och samarbeta med olika typer av människor på olika nivåer och funktioner. Du har även förmåga att arbeta strukturerat och noggrant för att säkerställa att uppsatta projektmål och deadlines möts.  Skicka din ansökan senast 2016-07-18. För vidare frågor kontakta rekryteringsansvarig Anders Enström. Telefon: 010-449 20 04  Välkommen med din ansökan!
Företag: Skanska
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare Hus - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare Hus - Stockholm

Projektinköpare Hus - Uppsala
Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostad och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Projektinköpare till vår verksamhet i Uppsala! Som projektinköpare inom vår husverksamhet arbetar du nära produktionen, ute i våra projekt och ansvarar för inköpsprocessens alla skeden. Du är involverad redan från projektstart och tar tillsammans med projektchefen fram projektets inköpsstrategi.  Rollen innebär att du: - Ansvarar för att upprätta inköpsplanering  - Ansvarar för inköp av konsult, material och underentreprenader - Utför leverantörsbedömningar och offertgranskning  - Deltar i förhandlingar  - Tar fram kostnadsberedningar  - Upprättar tidplaner  - Inarbetar miljö- och arbetsmiljöaspekter i inköpsavtal  - Följer upp inköpen i form av utbetalningskontroller och kvalitetssäkring av leveranser och leverantörer  Som projektinköpare får du ett stort nätverk, både internt - där du har vår centrala inköpsfunktion till hjälp och vår produktionspersonal samt även externt - med leverantörer och underentreprenörer. Profil Du har en eftergymnasial utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande med minst två års erfarenhet av inköpsarbete i byggbranschen. Du förstår byggprocessen och har arbetat med projektinköp tidigare. Vi ser att du har goda kunskaper inom AMA AF, juridiskt kunnande inom de allmänna bestämmelserna (AB) för byggsektorn samt upprättande av entreprenadkontrakt och avtal. Vidare har du goda kunskaper i MS Office och behärskar svenska samt engelska muntligt som skriftligt.  Det är viktigt att du tycker om att skapa relationer och samarbeta med olika typer av människor på olika nivåer och funktioner. Du har även förmåga att arbeta strukturerat och noggrant för att säkerställa att uppsatta projektmål och deadlines möts.  Skicka din ansökan senast 2016-07-18. För vidare frågor kontakta rekryteringsansvarig Anders Enström. Telefon: 010-449 20 04  Välkommen med din ansökan!
Företag: Skanska
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare Hus - Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare Hus - Uppsala

Projektinköpare Hus
På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid – beyond construction. På NCC har vi ambitionen att bygga hus som inte bara är vackra utan de kommer även att göra moder jord och våra barnbarnsbarn glada för att vi tänkte så hållbart. Vi håller just nu på med flera spännande projekt i Värmland. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi nu projektinköpare till avdelning Building i Värmland. Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare som utvecklas inom vår organisation. Vi är nästan lika många kvinnor som män inom produktionsorganisationen och strävar efter att bli fler kvinnor även inom specialistsidan.  Här är dina nya utmaningar Som projektinköpare har du huvudansvaret för inköpen i våra projekt och är involverad från projekteringsfasen till projektets genomförande. Du ingår i ett projektteam där du driver och ansvarar för leverantörsval, upphandling och avtal i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen. De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har Söker du en spännande roll som präglas av ett högt tempo, affärer och stora kontaktytor då är detta rollen för dig. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av inköp inom entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet samt en byggteknisk utbildning. Du brinner för att göra affärer och har god förhandlingsvana. Du har även god förståelse för entreprenadjuridik samt med fördel erfarenhet av internationella inköp. Du har en affärsmässighet utifrån goda etiska grunder där du utgår ifrån ett win-win tänk. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer samt är driven, strukturerad och noggrann. Vi tror också att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Kom och väx! Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Bergström, Gruppchef, på telefon 0702-762 051 alternativt Petra Carlson, HR Specialist Rekrytering, på telefon 0705- 17 50 70. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast den 27 december 2016. NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.
Företag: NCC
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-17
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare Hus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare Hus

Projektinköpare Hus - Uppsala
Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostad och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Projektinköpare till vår verksamhet i Uppsala! Vi söker för närvarande en Projektinköpare till vår verksamhet i Uppsala och inledningsvis projekt J-Huset på Akademiska Sjukhuset. Som projektinköpare arbetar du nära produktionen, ute i våra projekt och är ansvarig för inköpsprocessens alla skeden. Du är involverad redan från projektstart och tar tillsammans med projektchefen fram projektets inköpsstrategi.  Rollen innebär att du: - Ansvarar för att upprätta inköpsplanering  - Ansvarar för inköp av konsult, material och underentreprenader - Utför leverantörsbedömningar och offertgranskning  - Deltar i förhandlingar  - Tar fram kostnadsberedningar  - Upprättar tidplaner  - Inarbetar miljö- och arbetsmiljöaspekter i inköpsavtal  - Följer upp inköpen i form av utbetalningskontroller och kvalitetssäkring av leveranser och leverantörer  Som projektinköpare får du ett stort nätverk, både internt - där du har vår centrala inköpsfunktion till hjälp och vår produktionspersonal samt även externt - med leverantörer och underentreprenörer. Vi söker dig som: Har en eftergymnasial utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande med erfarenhet av inköpsarbete i byggbranschen. Du förstår byggprocessen och har arbetat med projektinköp tidigare. Vi ser att du har kunskaper inom AMA AF, juridiskt kunnande inom de allmänna bestämmelserna (AB) för byggsektorn och upprättande av entreprenadkontrakt samt avtal. Vidare har du goda kunskaper i MS Office och behärskar svenska samt engelska väl i tal som skrift.  Det är viktigt att du tycker om att skapa relationer och samarbeta med olika typer av människor på olika nivåer samt funktioner. Du har även en förmåga att arbeta strukturerat och noggrant för att säkerställa att uppsatta projektmål möts.  Vid intresse skicka oss CV och personligt brev senast 2016-12-05. Välkommen med din ansökan!
Företag: Skanska
Ort: Uppsala
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare Hus - Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare Hus - Uppsala

Projektinköpare Hus - Stockholm/Uppsala
Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostad och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Projektinköpare till Skanska Hus! Vi söker nu projektinköpare till Stockholm och Uppsala. Som projektinköpare inom vår husverksamhet arbetar du nära produktionen, ute i våra projekt och ansvarar för inköpsprocessens alla skeden. Du är involverad redan från projektstart och tar tillsammans med projektchefen fram projektets inköpsstrategi. Rollen innebär att du: * Ansvarar för att upprätta inköpsplanering * Ansvarar för inköp av konsult, material och underentreprenader * Utför leverantörsbedömningar och offertgranskning * Deltar i förhandlingar * Tar fram kostnadsberedningar * Upprättar tidplaner * Inarbetar miljö- och arbetsmiljöaspekter i inköpsavtal * Följer upp inköpen i form av utbetalningskontroller och kvalitetssäkring av leveranser och leverantörer. Som projektinköpare får du ett stort nätverk, både internt - där du har vår centrala inköpsfunktion till hjälp och vår produktionspersonal samt även externt - med leverantörer och underentreprenörer. Du gillar sociala sammanhang och älskar struktur Du har en eftergymnasial utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande med minst två års erfarenhet av inköpsarbete i byggbranschen. Du förstår byggprocessen och har arbetat med projektinköp tidigare. Vi ser att du har goda kunskaper inom AMA AF, juridiskt kunnande inom de allmänna bestämmelserna för byggsektorn samt upprättande av entreprenadkontrakt och avtal. Vidare har du goda kunskaper i MS Office och behärskar svenska samt engelska muntligt som skriftligt. Det är viktigt att du tycker om att skapa relationer och samarbeta med olika typer av människor på olika nivåer och funktioner. Du har även förmåga att arbeta strukturerat och noggrant för att säkerställa att uppsatta projektmål och deadlines möts. Vi vill lära känna dig! Sista ansökningsdag är den 25 februari 2017, men vi kommer löpande att genomföra urval. Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvariga Erica Callans, 010- 449 24 59 eller Jacob Ahlner, 010 - 449 25 29. Välkommen till Skanska!
Företag: Skanska
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare Hus - Stockholm/Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare Hus - Stockholm/Uppsala

Projektinköpare Hus
På NCC är vi jätteglada att ha fått förtroendet att bygga fler hus och delta i nya projekt som ska bidra till framtida väst. Vi håller just nu på med flera spännande projekt så som Drottning Silvias Barnsjukhus, Mölndals Galleria samt flera bostadsprojekt. Vi har flera intressanta projekt på gång och för att lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning till detta söker vi nu projektinköpare till vårt team. Här är dina nya utmaningar Som projektinköpare har du huvudansvaret för inköpen i våra projekt och är involverad från projekteringsfasen till projektets genomförande. Du ingår i ett projektteam och driver och ansvarar för leverantörsval, upphandling och avtal i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen. De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har Söker du en spännande roll som präglas av ett högt tempo, affärer och stora kontaktytor då är detta rollen för dig. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av inköp inom entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet samt en byggteknisk utbildning. Vi ser gärna dig som tidigare arbetat som arbetsledare eller platschef och som vill utvecklas vidare i en roll inom inköp. Du brinner för att göra affärer och har god förhandlingsvana. Du har även god förståelse för entreprenadjuridik. Du har en affärsmässighet utifrån goda etiska grunder där du utgår ifrån ett win-win tänk. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer samt är driven, strukturerad och noggrann. Vi tror också att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Kom och väx! Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Omfattning heltid med placering i Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Mattias Andersson, gruppchef inköp, på telefon 0522-64 94 13 alternativ HR Specialist Hanna Jakobsson 070-088 78 53. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2017-03-24. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.
Företag: NCC
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare Hus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare Hus

Projektinköpare Hus
På NCC är vi jätteglada att ha fått förtroendet att bygga fler hus och delta i nya projekt som ska bidra till framtida väst. Vi håller just nu på med flera spännande projekt så som Drottning Silvias Barnsjukhus, Mölndals Galleria samt flera bostadsprojekt. Vi har flera intressanta projekt på gång och för att lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning till detta söker vi nu projektinköpare till vårt team. Här är dina nya utmaningar Som projektinköpare har du huvudansvaret för inköpen i våra projekt och är involverad från projekteringsfasen till projektets genomförande. Du ingår i ett projektteam och driver och ansvarar för leverantörsval, upphandling och avtal i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen. De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har Söker du en spännande roll som präglas av ett högt tempo, affärer och stora kontaktytor då är detta rollen för dig. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av inköp inom entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet samt en byggteknisk utbildning. Vi ser gärna dig som tidigare arbetat som arbetsledare eller platschef och som vill utvecklas vidare i en roll inom inköp. Du brinner för att göra affärer och har god förhandlingsvana. Du har även god förståelse för entreprenadjuridik. Du har en affärsmässighet utifrån goda etiska grunder där du utgår ifrån ett win-win tänk. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer samt är driven, strukturerad och noggrann. Vi tror också att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Kom och väx! Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Omfattning heltid med placering i Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Mattias Andersson, gruppchef inköp, på telefon 0522-64 94 13 alternativ HR Specialist Hanna Jakobsson 070-088 78 53. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2017-04-29. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.
Företag: NCC
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-29
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare Hus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare Hus

Projektinköpare Hus
På NCC är vi jätteglada att ha fått förtroendet att bygga fler hus och delta i nya projekt som ska bidra till framtida väst. Vi håller just nu på med flera spännande projekt så som Drottning Silvias Barnsjukhus, Mölndals Galleria samt flera bostadsprojekt. Vi har flera intressanta projekt på gång och för att lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning till detta söker vi nu projektinköpare till vårt team. Här är dina nya utmaningar Som projektinköpare har du huvudansvaret för inköpen i våra projekt och är involverad från projekteringsfasen till projektets genomförande. Du ingår i ett projektteam och driver och ansvarar för leverantörsval, upphandling och avtal i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen. De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har Söker du en spännande roll som präglas av ett högt tempo, affärer och stora kontaktytor då är detta rollen för dig. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av inköp inom entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet samt en byggteknisk utbildning. Vi ser gärna dig som tidigare arbetat som arbetsledare eller platschef och som vill utvecklas vidare i en roll inom inköp. Du brinner för att göra affärer och har god förhandlingsvana. Du har även god förståelse för entreprenadjuridik. Du har en affärsmässighet utifrån goda etiska grunder där du utgår ifrån ett win-win tänk. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer samt är driven, strukturerad och noggrann. Vi tror också att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Kom och väx! Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Omfattning heltid med placering i Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Mattias Andersson, gruppchef inköp, på telefon 0522-64 94 13 alternativ HR Specialist Hanna Jakobsson 070-088 78 53. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2017-06-02. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.
Företag: NCC
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare Hus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare Hus

Projektinköpare Hus
På NCC är vi jätteglada att ha fått förtroendet att bygga fler hus och delta i nya projekt som ska bidra till framtida väst. Vi håller just nu på med flera spännande projekt så som Drottning Silvias Barnsjukhus, Mölndals Galleria samt flera bostadsprojekt. Vi har flera intressanta projekt på gång och för att lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning till detta söker vi nu projektinköpare till vårt team. Här är dina nya utmaningar Som projektinköpare har du huvudansvaret för inköpen i våra projekt och är involverad från projekteringsfasen till projektets genomförande. Du ingår i ett projektteam och driver och ansvarar för leverantörsval, upphandling och avtal i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen. De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har Söker du en spännande roll som präglas av ett högt tempo, affärer och stora kontaktytor då är detta rollen för dig. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av inköp inom entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet samt en byggteknisk utbildning. Vi ser gärna dig som tidigare arbetat som arbetsledare eller platschef och som vill utvecklas vidare i en roll inom inköp. Du brinner för att göra affärer och har god förhandlingsvana. Du har även god förståelse för entreprenadjuridik. Du har en affärsmässighet utifrån goda etiska grunder där du utgår ifrån ett win-win tänk. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer samt är driven, strukturerad och noggrann. Vi tror också att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Kom och väx! Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Omfattning heltid med placering i Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Mattias Andersson, gruppchef inköp, på telefon 0522-64 94 13 alternativ HR Specialist Hanna Jakobsson 070-088 78 53. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2017-07-07. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.
Företag: NCC
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare Hus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare Hus

Projektinköpare Hus
På NCC är vi jätteglada att ha fått förtroendet att bygga fler hus och delta i nya projekt som ska bidra till ett framtida väst Sverige. Vi håller just nu på med flera spännande projekt så som Drottning Silvias Barnsjukhus, Mölndals Galleria samt flera bostadsprojekt. Vi har flera intressanta projekt på gång och för att lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning till detta söker vi nu projektinköpare till vårt team. Här är dina nya utmaningar Som projektinköpare har du huvudansvaret för inköpen i våra projekt och är involverad från projekteringsfasen till projektets genomförande. Du ingår i ett projektteam och driver och ansvarar för leverantörsval, upphandling och avtal i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen. De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har Söker du en spännande roll som präglas av ett högt tempo, affärer och stora kontaktytor då är detta rollen för dig. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av inköp inom entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet samt en byggteknisk utbildning. Vi ser gärna dig som tidigare arbetat som arbetsledare eller platschef och som vill utvecklas vidare i en roll inom inköp. Du brinner för att göra affärer och har god förhandlingsvana. Du har även god förståelse för entreprenadjuridik. Du har en affärsmässighet utifrån goda etiska grunder där du utgår ifrån ett win-win tänk. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer samt är driven, strukturerad och noggrann. Vi tror också att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Kom och väx! Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Omfattning heltid med placering i Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Mattias Andersson, gruppchef inköp, på telefon 0522-64 94 13 alternativ HR Specialist Hanna Jakobsson 070-088 78 53. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2017-09-10. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.
Företag: NCC
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare Hus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare Hus

Projektinköpare Hus
På NCC är vi jätteglada att ha fått förtroendet att bygga fler hus och delta i nya projekt som ska bidra till ett framtida väst Sverige. Vi håller just nu på med flera spännande projekt så som Drottning Silvias Barnsjukhus, Mölndals Galleria samt flera bostadsprojekt. Vi har flera intressanta projekt på gång och för att lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning till detta söker vi nu projektinköpare till vårt team. Här är dina nya utmaningar Som projektinköpare har du huvudansvaret för inköpen i våra projekt och är involverad från projekteringsfasen till projektets genomförande. Du ingår i ett projektteam och driver och ansvarar för leverantörsval, upphandling och avtal i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen. De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har Söker du en spännande roll som präglas av ett högt tempo, affärer och stora kontaktytor då är detta rollen för dig. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av inköp inom entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet samt en byggteknisk utbildning. Vi ser gärna dig som tidigare arbetat som arbetsledare eller platschef och som vill utvecklas vidare i en roll inom inköp. Du brinner för att göra affärer och har god förhandlingsvana. Du har även god förståelse för entreprenadjuridik. Du har en affärsmässighet utifrån goda etiska grunder där du utgår ifrån ett win-win tänk. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer samt är driven, strukturerad och noggrann. Vi tror också att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Kom och väx! Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Omfattning heltid med placering i Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Mattias Andersson, gruppchef inköp, på telefon 0522-64 94 13 alternativ Anders Lukschandl, Specialistchef, på telefon 070-658 28 21. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2017-11-04. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.
Företag: NCC
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare Hus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare Hus

Projektinköpare Hus - Stockholm
Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostad och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier och skolor och har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med! Projektinköpare till spännande sjukhusprojekt! Som projektinköpare inom vår husverksamhet arbetar du nära produktionen, ute i våra projekt och ansvarar för inköpsprocessens alla skeden. Du är involverad redan från projektstart och tar tillsammans med projektchefen fram projektets inköpsstrategi. Rollen innebär att du: * Ansvarar för att upprätta inköpsplanering * Ansvarar för inköp av konsult, material och underentreprenader * Utför leverantörsbedömningar och offertgranskning * Deltar i förhandlingar * Tar fram kostnadsberedningar * Upprättar tidplaner * Inarbetar miljö- och arbetsmiljöaspekter i inköpsavtal * Följer upp inköpen i form av utbetalningskontroller och kvalitetssäkring av leveranser och leverantörer Som projektinköpare får du ett stort nätverk, både internt - där du har vår centrala inköpsfunktion till hjälp och vår produktionspersonal samt även externt - med leverantörer och underentreprenörer. Är du strukturerad och gillar att skapa relationer? Du har en eftergymnasial utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande med minst två års erfarenhet av inköpsarbete i byggbranschen. Du förstår byggprocessen och har arbetat med projektinköp tidigare. Det är viktigt att du tycker om att skapa relationer och samarbeta med olika typer av människor på olika nivåer och funktioner. Du har även förmåga att arbeta strukturerat och noggrant för att säkerställa att uppsatta projektmål och deadlines möts. Vi är nyfikna på dig! Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och ett personligt brev senast 25 november. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Erica Callans, ansvarig rekryterare, 010-449 24 59. Välkommen till Skanska!
Företag: Skanska
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-17
Sök fler jobb liknande: lediga Projektinköpare Hus - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektinköpare Hus - Stockholm


Sök lediga jobb Projektinköpare hus

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se